Opwindend.Net
Datum: 25-02-2018
Stemmen: 88x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 9997x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Boekenshop - 6
Door Isolde - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 5

Het eerste kledingstuk dat ik uit de doos haal is een donkere panty. Ik voel aan de zachte stof en merk onmiddellijk dat dit eentje van zeer hoge kwaliteit moet zijn. Het zacht knisperend gevoel van de nylon tegen mijn vingertoppen verraadt dit. Ik leg het aan de kant en neem het volgende stuk textiel. Het is een leuk grijs geruit rokje. Tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Het volgende is een witte blouse, wederom van een zeer hoge kwaliteit. Charlotte kent me duidelijk al een beetje want ik vind het allemaal zeer mooi. Het laatste wat ik uit de doos haal is een paar prachtige zachtroze Nike sneakers. Plots besef ik dat er geen ondergoed in de doos zit. Zou dit willen zeggen dat ik mijn eigen lingerie moet aandoen, of dat ik er geen mag dragen. Ik neem nogmaals het briefje dat in de doos zat en er staat duidelijk dat ik deze outfit moet dragen. Geen ondergoed dus. Mijn poesje begint al te kriebelen.

Ik neem de kledingstukken mee naar boven en leg ze aan de kant op mijn bed. Ik ben nog niet gewassen dus een douche is het eerste punt op de agenda vandaag. Ik geniet volop van de hete waterstralen op mijn zachte huid en moet me echt bedwingen om mezelf niet te bevredigen met de douchekop. Maar ik mag straks naar Charlotte, dus ik hou me in. Ergens vermoed ik dat ik later deze dag wel nog aan mijn trekken zal komen. De felrode tijgerin diep in mijn lijf moet zich nog eventjes kalm houden.

Druipend van het hete douchewater stap ik over de rand van het bad. Ik neem de voorverwarmde badhanddoek en begin mijn lichaam stevig af te drogen. Mijn bloedsomloop wordt danig gestimuleerd door dit hevige droog werk waardoor mijn bleke huid een lichtroze blos krijgt. Mijn halflange rode haren droog ik met de föhn en een ronde borstel. Ik besluit om het eens te dragen zoals Charlotte enkele dagen geleden. Ik modelleer het dus strak naar achteren en wanneer het droog is doe ik er de nodige gel in en kam het nogmaals gelijkmatig achteruit. Wow, wat zie ik er anders uit op deze manier. Wanneer dit werkje erop zit neem ik de grote blauwe fles Nivea bodylotion en wrijf gans mijn lichaam er mee in. Het is te lang geleden dat ik mijn lijf eens dergelijke verzorging heb gegeven, en het geniet er overduidelijk van. De roze blos verdwijnt en de witte huid begint gezond te stralen.

Poedelnaakt dartel ik naar mijn slaapkamer om de door Charlotte gekozen outfit aan te trekken. Ik begin met de donkere nylon panty en rol deze zachtjes langs mijn benen omhoog. Halverwege moet ik lachen. Ik trek hem volledig aan en bekijk mezelf in de grote spiegel die in de hoek van de kamer staat. “De sloerie”, lach ik luidop wanneer ik mezelf aanschouw. Het is een kruisloze panty die ze me gegeven heeft. Ter hoogte van mijn poesje en kontje zit een enorm groot afgezoomd gat. Het ziet er best geil uit, maar nu hoop ik dat het rokje wel lang genoeg is om mijn kale vagina toch af te dekken. Wanneer ik het aantrek merk ik dat het er maar net over komt. Ik zal me zeker niet moeten bukken en er zal ook geen zuchtje wind mogen staan. Ik doe vervolgens het bloesje en de Nike's aan, en bekijk mezelf nogmaals in de grote spiegel.

“Best lekker”, zeg ik over mezelf. Het witte bloesje is een beetje doorzichtig want je kan héél duidelijk mijn donker roze harde tepels er doorheen zien. Mijn poesje is maar net bedekt. Ik vind mezelf er een beetje als een schoolmeisje uitzien, zoals je zo vaak op televisie ziet. Ik vermoed dan ook dat dit de look was die Charlotte in gedachten voor me had.

Wanneer ik terug beneden ben smeer ik mezelf nog een paar boterhammen en drink nog een grote tas koffie. Ik kijk naar de klok en ook al is het nog iets te vroeg, ik kan mezelf niet inhouden om al te vertrekken. In de hall besluit ik toch maar om nog een jasje aan te doen. Ik ben te angstig dat een vleugje wind mijn rokje zal omhoog doen waaien en iedereen mijn blote poes zou kunnen zien. Ik sluit de voordeur en stap in de wagen. Wanneer ik in de bestuurderszetel plaatsneem merk ik dat mijn rokje automatisch wat omhoog kruipt. Ik kijk omlaag en zie mijn rode krulletjes. Het doet me lachen.

Ik start de wagen, en omdat ik nog te vroeg ben, besluit ik om via een omweg naar Charlotte te rijden. Het is prachtig weer en ik heb wel zin in een ritje. Misschien kalmeert het me wel, want ik ben best reeds opgewonden. Ik neem de oprit en rij zo de autostrade op. “Godverdomme”, roep ik luid wanneer ik amper 5 kilometer ver ben. Er is blijkbaar een ongeluk gebeurt en iedereen staat stil. Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik wel nog wat tijd heb, maar te lang zal ik niet in deze file moeten staan. Ik steek mijn gps aan en merk dat het nog anderhalve kilometer is tot de volgende afrit. Ik typ het adres van Charlotte in en zoek naar de snelste weg zodat ik die kan nemen zodra ik uit deze file ben.

Ik baal als een stekker. Ik sta nu zeker al tien minuten in deze file en zie mijn ruime tijdsmarge om bij Charlotte te geraken smelten als een vlootje boter in de felle zon. “Ziet er goed uit”, hoor ik plots een vrouwenstem luidop roepen. Ik kijk naast me en zie een dame uit het raam hangen van een vrachtwagen. Ik weet eerst niet waarop ze doelt maar dan begrijp ik het opeens. Ze kan natuurlijk mijn blote kut zien vanuit die hoge cabine. Ik schrik en trek snel mijn rokje zo ver mogelijk naar beneden. Ik geef ook per ongeluk gas en kan maar net een aanrijding met mijn voorligger voorkomen. Ik hoor de dame nu achter me luidop gieren van het lachen. Ik steek mijn richtingaanwijzer uit en verplaats mezelf naar het rechtse vak om die vrouw te ontvluchten. En dan zie ik in de verte plots de afrit. Ik kijk even achter me of ik geen politieauto zie en besluit om de laatste honderd meter over de pechstrook te rijden tot aan de afrit. Ik ben normaal een zeer keurige chauffeur, maar nood breekt wet. Mijn poes hunkert teveel naar Charlotte. Ik kan het niet maken om niet op tijd te zijn.

Ik overtreed nog enkele snelheidslimieten maar net op tijd parkeer ik mijn wagen in dezelfde zijstraat als de vorige keer. Ik besluit om geen risico te nemen en laat mijn jasje toch maar in de auto liggen. Op een snelle draf loop ik naar Charlotte's voordeur en bel aan. “Perfect op tijd”, hoor ik door de intercom en ze zoemt me binnen.

Terwijl ik de trap oploop probeer ik weer op adem te komen, maar deze verstokt onmiddellijk wanneer ik Charlotte in de deuropening zie staan. “Kom binnen schoonheid”, zegt ze lief en doe wat ze zegt. “Je ziet er prachtig uit meid”, zegt ze en ik krijg een kus op mijn wang. “Jij ook weer, zoals steeds”, zeg ik en het is zeker geen leugen. Haar lange zwarte haren draagt ze in een speelse pony. Een shirtje heeft ze niet aan, alleen een doorzichtige beha. Het is dankzij die transparante stof dat ik voor het eerst een blik op haar tepels kan werpen. Bovenop haar mooie stevige borsten siert een donkerroos tepelhof met nog donkere harde tepels in het midden. Wat verlang ik ernaar om die eens te mogen kneden als een vers gerold stukje deeg. Ik zie ook voor het eerst haar buik, en zoals ik kon vermoeden staat ook hierop een prachtige tattoo. Een prachtige oranje phoenix versiert gans haar maagstreek. Haar navel is het gloeiende hart van deze sierlijke vogel. Ik vind het grandioos.

Rond haar heupen heeft ze een kort zwart klokrokje hangen. Ik kan niet zien of ze een slipje draagt of niet, maar ik hoop dat ik dit snel te weten zal komen. Verder heeft ze lange roze kniekousen aan en net zoals ze mij heeft doen dragen, heeft ze aan haar voeten ook een paar sportieve Nike schoenen. “Ik wil dat je mij volgt”, zegt Charlotte en ze loopt de lange gang in met aan het einde twee deuren.

“Achter deze deur ligt mijn bron, mijn inspiratie”, zegt ze terwijl ze haar hand op de deurklink legt. “Hopelijk zal je net zoals ik betoverd worden door deze magie”, gaat ze verder en ik word bloed nieuwsgierig. “Ik volg je”, zeg ik slaafs en Charlotte duwt de hendel naar beneden. Met een zacht slepend geluid gaat de deur open. Een zacht geelachtig ligt gaat automatisch aan wanneer we de kamer betreden. Ik stap een grote kamer binnen en zie er maar twee dingen staan. Aan het venster staat een grote donkere schildersezel en in de hoek er schuin tegenover zie ik een prachtige antieke bordeaux lederen Chesterfield bank staan. “Wow wat een mooi ding”, zeg ik terwijl ik naar de zetel loop en over de leuning streel. “Zo eentje zocht ik voor in de shop maar ik kon het niet betalen”, beken ik terwijl ik de bank volledig in me op nam. “Het is een erfstuk”, zegt Charlotte en ze gaat akkoord met mijn adoratie voor dit stuk antiek. “Maar mijn inspiratie hangt aan de muur”, gaat ze verder, “wat vind je daarvan”.

En toen lette ik er pas op. Aan de vier muren hingen wel minstens honderd schilderijen. Alle canvassen hadden diverse afmetingen maar het onderwerp was op stuk voor stuk hetzelfde. Op elk doek stond een prachtige gedetailleerde close-up van een vagina geschilderd. “Wow”, was het enige wat ik kon uitbrengen. Geen enkel poesje zag er hetzelfde uit. Ik zag er met haar maar ook veel zonder. De ene had grote schaamlippen, de andere kleine. Ik zag er waar er tattoo's op zaten of piercings, maar ook gerimpelde die duidelijk van oudere dames waren. Op sommige kon ze zelfs een duidelijk gezwollen clitoris zien, zo gedetailleerd waren ze. “Heb jij die geschilderd”, vraag ik nieuwsgierig. “Stuk voor stuk”, zegt Charlotte, “en ze zijn allemaal van dames zoals jij, die ik geïntroduceerd heb in de prachtige wereld der vrouwenliefde”.

Ik schrik nu toch wel eventjes. Ik wist wel dat Charlotte de nodige ervaring had met lesbische passie, maar dat ze er al zoveel gehad heeft, dat had ik nooit durven dromen. En plots besef ik waarom ik een kruisloze panty moest aandoen. “En nu ga je mij schilderen”, vraag ik verlegen. Charlotte knikt geil van ja. “Ga maar op de Chesterfield liggen”, zegt ze lief. Ik doe wat ze vraagt en vlij me neer op de harde lederen bank. “Beentjes open”, zegt ze met een knipoog en net zoals enkele dagen spreid ik mijn wulpse dijen. Ik plaats mijn Nike's op de rand van de bank en ga rechtop zitten. “Perfect zo”, zegt Charlotte en ik merk dat één van de zachte spots recht tussen mijn benen schijnt. Met een afstandsbediening doet ze de muziek spelen en ik hoor de prachtige tonen van Tori Amos door de luidsprekers die in het plafond verwerkt zitten.

Ik weet niet hoelang ik daar reeds zit, maar het lijken wel uren. Charlotte is een paar keer vanachter haar schildersezel gekomen om wat dichter te komen kijken naar mijn poes, maar ze werkte constant geconcentreerd verder. Ook al hebben we, sinds ze begonnen is, geen woord tegen elkaar gezegd, toch bouwde de erotische spanning zich steeds verder op. Met elke priemende blik waarop ze mijn gleufje trakteerde, voelde ik mijn lipjes steeds meer en meer opzwellen. Ik herkende na enige tijd zelfs de wee zoete geur van mijn intieme vocht dat zich een weg naar buiten aan het sijpelen was. Ik moest me bedwingen om me niet keihard te beginnen vingeren, maar ik wou het kunstwerk waaraan Charlotte bezig was niet verpesten.

“En nu het allerlaatste deel en ik ben klaar”, zegt Charlotte mij en ze komt op me afgestapt. Ze legt haar handen op mijn knieën en met een zachte druk laat ze me merken dat ik mijn benen weer normaal mag doen. Ik strek ze eventjes om een kramp te vermijden en ga dan zijdelings op de Chesterfield leunen. “Wat moet je dan nog doen om klaar te zijn”, vraag ik nieuwsgierig. “Jouw klaar maken”, zegt ze geil. Mijn ogen beginnen te glinsteren.

Uit een kartonnen doosje dat ze vanonder de bank haalt, neemt ze een nieuwe dikke verfborstel. Ze sluit haar vingers om mijn clitoriskapsel en mijn genotsknobbeltje komt zo naar buiten piepen. Met de zachte haren van de borstel wrijft ze erover. “Oh my god”, roep ik luid. Ongekende sensaties maken zich meester van mijn lichaam. De opgebouwde erotische spanning in mijn lijf wordt zo extra gestimuleerd om te exploderen. De fijne haartjes kietelen mijn clitje zo heftig dat ik slechts enkele seconden nodig heb. “Ik kooom”, roep ik luid en ik voel hoe Charlotte de druk op mijn clit verhoogt. Luidkeels kreunend en schreeuwend beleef ik een super intens orgasme op de prachtige antieken Chesterfield van Charlotte. Ik voel hoe mijn kutspieren het vocht naar buiten katapulteert met elke stuiptrekking die het orgasme met zich mee brengt. Mijn kietelaar pulseert als een hartklep onder de stevige strelingen van de borstel. Elke vierkante centimeter van mijn lijf beleeft dit hoogtepunt.

“Dat had ik nog nodig”, zegt Charlotte wanneer ik mijn adem teruggevonden heb. Ik weet niet waarop ze doelt maar dan wordt het me duidelijk. Met de borstel lepelt ze wat van mijn intieme sappen op en loopt ze weer naar het doek. “De laatste streep”, zegt ze en ze wrijft mijn kutsap op het canvas. “Heeft elk schilderij dit”, vraag ik nieuwsgierig. Charlotte knikt instemmend. “Eén voor één zijn ze op deze manier gepersonaliseerd”, zegt ze geil. “En nu wegwezen”, zegt ze nu abrupt.

Ik schrik niet meer van deze manier van doen. Ik weet dat ze, zodra ze klaar is met een episode in onze passionele reis, zelf weg gaat of mij laat gaan. “Tot de volgende”, zeg ik met een knipoog en ik fatsoeneer mijn rokje alvorens ik de voordeur uitstap. Ik voel het geil langs mijn dijen naar beneden parelen en ik gloei en glunder. Wanneer ik aan mijn auto kom en plaats neem in in mijn bestuurdersstoel, zie ik dat mijn rokje weer omhoog kruipt. Ik trek het nog iets hoger waardoor mijn zaakje nu zeker goed te zien is. “Hopelijk staat die file er nog”, zeg ik al lachend tegen mezelf en ik rij richting autosnelweg, hopend dat er nog een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur is die mij een blik wil gunnen.

Zoek naar meer verhalen van Isolde...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2117x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8860x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net