Opwindend.Net
Datum: 27-03-2018
Stemmen: 70x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 21677x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 2
Een Lesbienne Met Schulden - 1
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Voorwoord

Wanneer een lesbienne wordt geconfronteerd met schulden en chantage ontdekt ze dat ze bereid is met meer personen dan alleen haar vriendin te neuken.


LAURA EN ERICA

Laura lag in de bovenste positie van een naakt standje 69, de korte pony van haar licht rode haar hing over haar ogen terwijl ze het kutje van haar geliefde Erica likte. Ze hield van dit standje. Ze hield van het gevoel dat haar grote tieten aan weerzijde van het getrimde landingsbaantje van Erica hingen. Ze hield er van dat de tieten van Erica tegen haar middenrif drukten. Ze hield van het hoofd van Erica tussen haar dijen, hield er van dat ze wist dat ze haar knieën op elkaar kon klemmen en haar daar tussen op kun sluiten. Ze hield van de tong van Erica die op en neer flitste over haar spleetje. En vooral hield ze ervan haar eigen gezicht te begraven te hebben in de kut van haar geliefde; haar wangen te bevochtigen met Erica’s kutsappen. Ze wist dat Erica niet veel van haar tong in haar vagina kreeg.

Beiden meisjes kreunden sletterig in elkaars kutje; beiden ademden snel met een mond vol genot. Toen tilde iets Laura over de rand, ze begon te piepen en sloeg met haar heupen gewelddadig tegen Erica’s gezicht. Een krachtig orgasme raasde door haar heen. Even later kwam Erica ook, abrupt knalden haar dijen tegen het hoofd van Laura en langzaam ontspanden beiden zich. Ze lagen na te genieten.

Zo bleven ze een poosje liggen, waarbij ieder zacht het overtollige kutsap van de ander wegpoetste met hun tong. Laura hield van de smaak van de kut van haar geliefde en wilde elke druppel krijgen. Erica was niet zo zeer een fan van kutsappen maar deed het omwille van Laura toch. Laura heeft zo haar eigen dingen over hun relatie. In het openbare leven leek Erica misschien een zelfverzekerde, intelligente vrouw, maar het bleek dat als je haar eenmaal een beetje geil kreeg, ze maar al te graag bereid was zich te onderwerpen aan wat haar verwend nest van een vriendin ook maar wilde.

En Laura was een verwend nest; ze wist het. Haar moeder was rijk en Laura was knap, en dus had Laura nooit iets in haar leven hoeven te missen. Ze was omringd, sinds haar pubertijd, omring door een leger jongens dat bereid was alles voor haar te doen, en toen ze op haar 16e naar buiten kwam als lesbienne, hadden ze er alleen maar meer zin in gehad het haar naar haar zin te maken. Ze had bijna direct, nadat ze uit de kast was gekomen, een mooie, onderdanige vriendin gevonden, Erica, die tot haar grote vreugde bereid was voor haar te koken, schoon te maken en er bovendien een goedbetaalde baan bij had. Laura had het zich gemakkelijk gemaakt, niet veeleisend, ongedwongen te werken en een deel van haar geld te besteden aan Erica zodat die prachtige jurken kon kopen, ze had comfortabel meubilair gekocht en een collectie Japanse standbeelden dat collectors items waren.

Die beelden stond overal in het huis, dat in een breed scala van stijlen was ingericht. Iedere kamer had wel een thema. Alle beelden waren van vrouwen. Sommige beelden waren volledig gekleed eb hadden dominante poses, maar er waren er veel meer in onthullende kostuums of geheel of gedeeltelijk naakt. Vele hadden een ondeugende of erotische houding. Overal waar je in huis ook keek was een cartoonvrouwtje te zien, die haar blote borsten aanbod of voorover boog om haar kontje te laten zien. Laura had ze niet verzameld omdat ze sexy waren; ze verzamelde ze omdat ze schattig waren en ze vond het enig nieuwe beelden te vinden die ze aan haar collectie toe kon voegen.

Laura wist dat haar eigen rode haar op dat van het cartoonvrouwtje leek en dat de beelden in huis door mannen vergeleken werden met haar eigen lijf, maar dat interesseerde haar niets. Ze was niet van plan ooit iets seksueels met een man te doen – ze was lesbienne in hart en ziel – maar het was leuk die mannen een beetje te plagen. De wetenschap dat haar mannelijke vrienden haar wilden neuken, schonk haar grote voldoening, en ze genoot nog meer van het idee dat dit nooit zou gebeuren. Het was niet gemeen, ze hield echt van haar vrienden, ze vond dit alleen maar leuk. Ze plaagde hen ook op andere manieren. Ze droeg prachtige jurken die haar rondingen benadrukten. Ze gaf hen, bij binnenkomst, diepe, intieme knuffels. En als ze af en toe het werk van een onbeheersbare erectie in hun broek zag, schonk haar dit een warme gloed waar ze heel de verdere dag van genoot.

Misschien was het ook maar beter dat e wisten dat ze hun lust beter op Erica konden richten. Erica was langer dan Laura, iets verlegen, bruin haar en kleinere tieten dan die van Laura, maar ze zijn nog steeds groot te noemen. En ze hield helemaal niet van cockteasing. De mannelijke blik deed haar blozen en dan voelde ze zich ongemakkelijk. Ze vond het vreselijk zich voor die mannen seksueel te kleden, en nog erger dat ze soms het onderwerp van hun fantasieën was, maar ze deed wat Laura van haar wilde, ze kleedde zich in korte jurken met laag uitgesneden decolleté als die mannen op bezoek kwamen. Mannen daar zou Laura niet nat van worden, maar een blozend meisje zorgde er voor dat haar sappen meteen stroomden. Dikwijls moest ze het mannelijk bezoek snel de deur uit werken om haar beschaamde minnares op de grond te duwen en haar keer op keer te verkrachten.

Vanmiddag, terwijl ze de laatste sappen uit de kut van Erica lag te likken, voelde ze de stress weer begon terug te keren – een stress die ze had gehoopt kwijt te raken door heerlijke seks met Erica te hebben.

Laura had schulden. Ze had heel veel schulden.

Erica klaagde altijd dat ze veel te veel geld uit gaf aan haar collectie. Ja, Laura had veel e veel uitgegeven, haar aankopen beliepen elke veertien dagen bijna duizend euro. Met het riante salaris van Erica en haar eigen bescheiden inkomsten had ze het lang weten te dekken. Het spaargeld was nu op en ze had een hypotheek op het huis moeten nemen. Alles was opgegaan aan die beelden.

Dus had Laura besloten dat ze zelf inkomsten moest gaan creëren. Beknibbelen op haar uitgaven was niet bespreekbaar. De afgelopen weken had ze naar pokerwedstrijden zitten kijken en was onder de indruk geraakt van die pokerprofessionals met hun riante winsten. Ze had al het geld van Erica opgenomen was naar een pokersite gegaan om te spelen.

Tegen het einde van de dag was ze al haar geld kwijt. Een paar dagen later was ze er in geslaagd een krediet uit de site te rijgen en ze had nu bijna een miljoen verloren. Ze zat nog op de computer en had geprobeerd het geld terug te winnen, maar ze werd afgesneden.

Eerst had L aura zich geen zorgen gemaakt. Erica had gedacht dat ze het geld had opgenomen om weer beeldjes te kopen en dat die miljoen geen echt geld was maar speelfiches. Internetgeld bestaat immers niet. Er zou niets gebeuren, je hoefde je nergens druk over te maken.

Maar toen begonnen de mailtjes binnen te komen, er werd geld in geëist. In het begin negeerde Laura die berichtjes. Maar de inhoud werd dreigender en bevatte soms persoonlijke informatie over haar zoals haar leeftijd, waar ze werkte, haar geboortedatum en zelfs haar huisadres, Laura wist dat er een stalker aan het werk moest zijn.

En vandaag was er een mailtje binnengekomen met een foto. Het was een foto waarop Laura die ochtend naar haar werk ging. Hij was genomen vanaf de overkant van de straat. Ze wisten dus niet alleen alles van haar, nee, ze werd ook in de gaten gehouden en waren zelfs bij haar in de buurt geweest. De inhoud van de mailtje sprak voor zich – ze wilden hun geld.

Laura had géén miljoen. Zelfs in de verste verte niet. Al zou ze alles verkopen wat ze had dan kwam ze nog maar aan een kwart. Ze had geen vrienden waar ze dit van lenen. Ja, haar moeder is rijk, maar met dit probleem durfde Laura haar niet onder de ogen te komen.

Ze rolde van Erica af en lag op haar rug, naakt, haar benen gespreid, starend naar het plafond.

“Is er iets, schatje?” vroeg Erica, terwijl ze zich omdraaide en met haar hoofd naast Laura kwam liggen. Op het gezicht van Erica zaten nog wat spetters kutsappen wat Laura een glimlach bezorgde. Normaliter maakt Erica altijd haar gezicht, na een stevig robbertje seks, goed schoon, nu was ze een paar plekjes vergeten. Ze wist maar al te goed dat Erica gesteld was op hygiëne en zij had er juist het lak aan. Met een hand streelde Laura door het haar van Erica.

“Yes” zei Laura met een stem die probeerde zorgeloos te laten klinken. Ze kon haar beste vriendin toch niet met haar problemen opzadelen? “Je bent fantastisch. I love you, Erica” Ze draaide haar gezicht naar Erica en zoende haar op haar linker tiet. Ze vroeg zich af wat mensen er voor over hadden Erica te mogen neuken. Als ze haar nu eens vroeg om prostitué te worden, zou ze dat voor haar willen doen? Het zou niet snel een miljoen opbrengen, maar toch!

Zo lagen ze een tijdje op het bed, naakt en doodstil, tot Laura besloot dat ze op moest staan. “Ik denk dat de keuken eens een goede beurt nodig heeft” zei ze plompverloren tegen Erica. Die bevestigde dat maar had geen zin om uit bed te komen en zich aan te kleden. Ze had geen zin in schoonmaken, en Laura ook niet, Erica wist maar al te goed dat al het werk dan toch weer op haar schouders neer zou komen.

Maar haar liefje had haar zinnen gezet op schoonmaken dat was duidelijk want Laura trok een slipje aan en een veel te groot T-shirt en liep naar de studeerkamer. In haar hoofd zocht ze een oplossing voor die vervelende mailtjes.

WORDT VERVOLGD

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6538x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net