Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 41x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 8639x
Lengte: Gemiddeld
Leerschool - 4
Door Ronnie - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Leerschool - 3

Verdorie zei Ina, zo noemde ze zich, en ze trok haar overall weer aan, we gooiden met zijn 4en de andere wagen ook vol, en reden gezamenlijk naar de boerderij, we zaten naast elkaars op de laatste wagen achterop, en ze haalde gelijk mijn pik uit mijn overall en begon mij zo te pijpen en te trekken, we waren dicht bij de boerderij toen ze stopte, ik stond echt op springen, zei dan ook tegen haar had je mond bijna volgespoten Ina, had gemogen hoor maar nog liever ergens anders in en ze wees naar haar kruis in de overall.

De broers spanden de paarden uit, en de boer zei" we gaan melken mijn broer en ik, maken jullie de wagens dan leeg"

Het kwam achter in de schuur te liggen, en Ina kon het niet laten om af en toe aan mijn kruis te voelen, we werkten hard en waren goed nat van het zweet beide.

Toen de wagens bijna leeg was,liep ze naar de stal, en kwam terug met een grijns,"kom we gaan echt ouderwets in het hooi neuken, ze zijn nog lang niet klaar met melken"

We trokken beide ons overall uit en de rest, en stonden even tegen elkaar aan te voelen en ik zoog op een tepel, en zij had mijn stijve al weer in de hand.

Hihi wat kriebelt dat lekker bij mijn kut, dat ik dat nog eens weer mee maak,voel me ook jong nu, en ze spreidde haar benen voor mij, wat heb je toch een lekkere kont Ina, wil je niet op je knieŽn, en ze draaide zich gelijk om ,met haar zadelkont naar mij toe, sloeg er paar keer zachtjes tegen aan en trok toen haar schaamlippen open en likte haar zweterige kut even en drukte toen mijn stijve in haar kut, je kreunde van ja wat een pik voel ik in mijn kut zeg, ram hard tegen mijn dikke reet aan, wat ik ook van plan was.

Wat was ze ook nat, toen ik mijn pik er even uit trok en opnieuw begon te neuken, door het pijpen en trekken achter op de wagen spoot ik mij veel te snel leeg in haar kut, en wat kwamen we beide lekker klaar, we trokken gelijk onze kleren weer aan, en liepen even later naar de stal waar de broers ook bijna klaar waren met melken nu.

De boerin had eten voor ons gemaakt, na het eten ging zijn broer en vrouw gelijk weg, en de boer zei ik ga nog even bij de buurman kijken, want een koe moest kalven.

Toen hij weg was zei de boerin gelijk" zo je hebt mijn schoonzus ook goed laten gillen, ik hoorde gekreun en zag hoe je haar op zijn hondjes neukte"

Is ze ook vast blij dat ze eindelijk een beste pik in haar kut gehad heb net als ik, heel wat anders dan de 13 cm wat we altijd krijgen.

Het lijkt mij ook wel geil km weer eens in het hooi te neuken, toen we jong waren deden we nooit anders.

Onder haar jurk droeg ze niets ook geen bh, en ze trok hem snel uit, net als ik mijn overall.

Wat kriebelde dat lekker op onze huid toen we naast elkaar lagen elkaar eerst goed te bevoelen,likte uitgebreid haar ook zweterige kut, en ze vond mijn zweet lucht op mijn lichaam ook lekker,ze likte mij overal.

Ze had gezien hoe ik haar schoonzus geneukt had, en wilde ook zo geneukt worden.

Ze draaide haar ook dikke reet, maar anders gebouwd naar mij toe, en ze trok zelfs haar grote schaamlippen open, en ik stopte gelijk mijn pik in haar grote opening, en begon ook tegen haar kont aan te rammen, op haar liggend schreeuwde ze ook al hard maar nu nog veel harder.

Ronnie waarom niet eerder dit standje, jongen je drukt tegen mijn overbodige baarmoeder aan zo lekker voelt dat.

En ze krijste het uit toen ik nog feller begon te stoten in haar kut, en met een harde schreeuw kwamen we beide klaar.

Kom zei ze, je weet maar nooit hoe lang hij weg blijft kan er ook zo weer zijn.

De vakantie van mij was om, en moest weer naar Lts, laatste jaar voor schilderopleiding.

Op een vrije woensdag fietste ik naar de kleine boerderij waar Ina woonde,haar man was er gelukkig niet, was al bang dat je niet meer kwam is zo lang geleden dat ik je pik in mij gevoeld heb.

Moest mijn fiets binnen zetten en ze draaide de deur op slot,en nam mij mee naar de slaapkamer, we trokken elkaars kleren uit, en gingen gelijk op bed liggen, ik moest op mijn rug want ze wilde mij eerst weer pijpen,en zo diep mogelijk kreeg ze mijn pik in haar mond, en streelde steeds onder mijn ballen, en wat nog niet een gedaan had, ze ging met haar vinger over mijn ass.

Toen mocht ik haar eindelijk likken, ze had nu geen zweetlucht maar ze had wel eerder geplast dat proefde ik ook nog in haar zwarte schaamhaar,vingerde en likte haar lang, en ze kwam al eens klaar met een gil, o Ronnie wat weet jij een vrouw te verwennen zeg, en nog zo jong,dan wisten wij niets hoor toen we jong waren.

Ze ging nu voor het bed staan, met haar dikke zadelkont achteruit, bukte mij en likte zo ook nog weer haar grote scheur, en ging omdat ze dat ook bij mij gedaan had met een vinger over haar ass, ja toe Ronnie vinger mij daar, vindt ik heerlijk dat gevoel daar.

En voorzichtig drukte ik nu een vinger in haar reet, en trok hem heen en weer en steeds wat dieper, ze kreunde het uit, neuk me daar in wil je dat hijgde ze.

Ze trok haar bilspleet ver open, wat een opening dacht ik wat groot bij haar, had ik nooit verwacht dat de ass zo groot kon zijn.

Maar ze schreeuwde het wel uit toen ik mijn beste pik er in probeerde te drukken, maar lukte toch, ja eindelijk een echte pik daarin kreunde ze ,is beter dan een dikke wortel of komkommer .

Hield mij vast aan haar brede heupen en begon te neuken, eerst onwennig maar vond het ook steeds geiler in de nauwere opening dan van een kut.

Omspande later haar buik ,en wat kon ik voelen dat hij steeds heen en weer ging en ze gilde het soms uit, maar ook ik kreunde het uit toen ik mij leegspoot in haar kont .

Trok hem er na een poosje uit, en wat schrok ik toen, zat onder de stront van haar, ze zag mij schrikken, geeft niet hoor kom zal hem schoonmaken, en ze pakte een doek en wreef hem daar mee schoon, en later nog wassen bij de wastafel wat ze zelf ook deed, wat zag de doek wat ze gebruikte er ook smerig uit.

We moesten voor de opleiding ook stage lopen bij een schildersbedrijf, en ik vond een schilder in een naburig dorp.

Mijn eerste klus waar ik met de baas naar toe ging was bij een oude boerderij, waar 2 vrijgezelle broers woonden vertelde hij met een huishoudster.

Mijn baas vertelde mij toen we bij de boerderij waren wat er eerst allemaal geschuurd moest worden aan de buitenkant,de beide broers kwamen er ook aanlopen,de jongste was 58 en de oudste was 67, wat keken ze vreemd op dat een kleurling bij hun de klus zou doen, ze hadden er blijkbaar weinig vertrouwen in.

Om al die ramen te schuren en plamuren heb je 2 dagen voor hoor, dan moet het klaar zijn,en zei hij ik kom iedere dag kijken wat je gedaan hebt.

De broers waren nieuwsgierig naar mij en vroegen of we beide koffie wilden, dat wilden we wel.

De huishoudster een meid achter in de 20, broodmager met een soepjurk aan waar hele dunne benen onderweg staken, keek ook al zo vreemd op.

Omdat de broers nieuwsgierig waren naar mijn afkomst vertellende ik hun dat, en ook dat mijn ma in het ziekenhuis werkte.

Toen waren ze blijkbaar tevreden over mij, en kon op later aan het werk gaan, en om 12 uur precies eten wij, en je kan gewoon met de pot mee eten, laat je broodtrommel maar thuis zolang je hier bent.

Klote dacht ik pas dagen schuren, daar heb ik toch niet voor geleerd, met de kwast bezig zijn bevalt mij veel beter.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Leerschool - 5

Zoek naar meer verhalen van Ronnie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Jenny 10 Jaar LaterDoor: Buitenman
Gelezen: 6872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.3
:: Mijn Vriendin Op...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 21437x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Overspel, Vreemdgaan, Sloppyseconds, Bisex, Zaad
19-07
7.9
:: Mijn Derde Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 11750x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 8407x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 29046x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 13414x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 5067x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 15660x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 14239x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9648x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13250x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 30230x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10465x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12432x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 885