Opwindend.Net
Datum: 18-09-2017
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 9428x
Lengte: Lang
De Elfde Man
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Let op, Geen gewoon Shemale verhaal.

Inleiding:

Het nieuwe voetbal seizoen gaat weer beginnen en zoals bij veel verenigingen loopt het ledental terug. Hierdoor worden elftallen samengevoegd en ook bij FC Polderzicht is dit het geval, alleen daar wordt er gestemd en met lootjes gewerkt wie bij wie in het elftal komt. Dit systeem werkt prima voor de afgelopen 3 jaar alleen dit jaar wordt het moeilijker.

Alleen bij FC Polderzicht is er 1 elftal waar de meeste niet bij willen, ook al heeft dat elftal als enige een waanzinnig mooie vrouw als verzorgster en die gelijk masseuse is. Dit elftal zijn homo’s die zeker op een aardig niveau kunnen voetballen, maar de meeste mannen die “straight” zijn nog liever hun lidmaatschap opzeggen dan daar een kans te lopen om bij ingedeeld te worden.

Deze ploeg heeft zelf al aangegeven niemand te willen verplichten, alleen als ze dit jaar er niemand bijkrijgen met 10 man zijn. Dan wordt het toch wel moeilijk ondanks het lobbyen in eigen gelederen en vriendenkring, want daar is voetbal niet echt een dingetje. Daarnaast is de voetbalwereld ook niet echt homo toegankelijk om het maar netjes te verwoorden.

De ledenvergadering:

Het is vrijdagavond en de vergadering is gaande waar de vraag wordt gesteld of er iemand vrijwillig over wil stappen naar deze wat bijzondere ploeg. Vanuit de kantine wordt geroepen dat Henk wel wil, want die is lekker lening, wat resulteert in een daverend gelach en applaus. Maar waar is Henk? Het wordt als een geintje afgedaan en de vergadering gaat verder.

Het is dit jaar gelukt om 5 ploegen compleet te krijgen met elk 3 wisselspelers, 1 ploeg heeft zelfs 4 wisselspelers en dat is de ploeg waar Henk bij zit. De vergadering wordt afgesloten en de bar gaat open, waarbij het eerste rondje van de club is.

Iedereen maakt met elkaar een praatje en de sfeer is gezellig, ook de “homo-ploeg” mengt zich in alle gesprekken om toch nog is te kijken of er iemand valt te rekruteren. Nee, dat is toch 1 stap te ver voor velen, in de voetbalwereld dat toch een macho uitstraling heeft.

Henk die ondertussen op de hoogte is van zijn “aanmelding” terwijl hij op het toilet was om naar zijn eigen gezeik te luisteren wordt ook aangesproken. Het gesprek is buitengewoon gezellig en het bier doet zijn werking, de sfeer wordt gezelliger.

Henk doet het beleefd af en is eerlijk in het feit dat hij helemaal geen goede voetballer is. Vandaar ook dat het zijn ploeggenoten zijn die hem aanmelden. Vorig seizoen zat Henk dan ook meer op de bank dan dat hij aan spelen toekwam. Maar Henk vindt het niet erg, hij vindt het leuk om erbij te zijn.

Jan de keeper van de ploeg zegt: Wil je dan niet liever wel elke week gewoon meedoen, lekker voetballen? Bij ons kan het, dan zit je niet op de bank. We kunnen iedereen gebruiken, waarbij de rest in lachen uitbarst. John antwoord vlug: let niet op die grappenmakers, we willen van jouw voetbalkwaliteiten gebruik maken, niet van jou uh je weet wel. Henk kan er wel om lachen.

Dan laten ze het onderwerp rusten en gaan de gesprekken over van alles en nog wat. De sfeer is goed, de tijd vliegt en de meesten vertrekken stuk voor stuk naar huis. Alleen Henk en het gezelschap praten nog gezellig verder als Henk opeens zegt: Ok, ik doe het, ik kom bij jullie ploeg als ik elke week dan kan spelen. Ik ben niet zo bekrompen als de rest, ik ben wel wat gewend, mijn eigen broer is homoseksueel en is zelfs met zijn vriend getrouwd. De rest is verheugd op het feit dat ze nu met elf spelers zijn en beloven dat Henk niets te kort zal komen.

Er wordt nog een laatst rondje getapt en wordt de eerste wedstrijd besproken die over 14 dagen begint. Wie komt waar te staan en Henk mag kiezen waar hij zelf wil spelen.

De wedstrijd:

De eerste wedstrijd is een thuiswedstrijd en doordat de vereniging niet armlastig is heeft het elftal al een paar jaar hun eigen kleedkamer. Henk kijkt zijn ogen uit, wat een luxe en hoe clichématig bij het zien van de wanden die donkerroze tegen het paars aan zijn. Een glimlach kan Henk niet onderdrukken, maar vind het gek genoeg wel passen bij de rest van het interieur.

De banken zijn net stoelen uit een stadsbus, geen haakjes aan de muur maar lockers met code. Allemaal veel mooier en schoner dan wat Henk gewend is.

Het omkleden begint en de verhoogde hartslag bij Henk verdwijnt snel, iedereen is geconcentreerd op de wedstrijd. Van een aantal worden de benen ingesmeerd op de massagetafel welke in de doucheruimte staat.

Dit wordt gedaan door de verzorgster, Debby. Zij vraag Henk of ze zijn benen ook even los moet masseren.

Henk kruipt op tafel en Debby begint, bij zijn voeten, naar boven richting zijn kuiten, dijbenen en nog iets hoger. Henk voelt ongewenst zijn lul reageren, want ja, eerlijk is eerlijk die Debby is wel een heel lekker ding. Maar tijd om weg te dromen is er niet als hij een klap op zijn kont krijgt van haar om op te schieten.

De wedstrijd loopt voorspoedig en wordt met 3-1 gewonnen in de natte regen. Henk ziet er niet uit, na een paar slidings zit hij helemaal onder de modder, net als Jan de keeper. Voor beide is het net of ze een modderbad genomen hebben.

Omkleden:

In de kleedkamer is de stemming opgewonden en lijkt niets op het feit dat dit allemaal homo’s zijn, hun reacties zijn niet anders en is het zeker geen overdreven vrouwelijke bedoening. Als het gepraat wordt overstemd door Johan de aanvoerder, of Henk apart wil douchen, want dan wacht de rest nog even.

Henk geeft aan dat niet te hoeven en iedereen gewoon moet doen wat ze altijd gewend zijn. Zoals Henk al zei, ik ben wel wat gewend, mij schokeer je echt niet meer.

De rest lacht en grinnikt, Henk moest is weten. Dan begint het uitkleden, de eerste paar man gaan onder de douche met een hoop praatjes over voorzetten en de gemaakte doelpunten. Dan volgen er nog een paar, die zijn al wat meer opgewonden gezien aan de stand van hun lul.

Uit een ooghoek ziet Henk dat Debby zich begint uit te kleden en om niet met een rood hoofd haar aan te hoeven kijken kleed Henk zich snel uit en gaat richting douches.

Even moet hij slikken als een paar ploeggenoten elkaar wel erg intiem staan in te zepen. Maar moedig stapt hij tussen de rest in. De grapjes worden snel gemaakt of ze Henk ook moeten inzepen.

Henk die ad rem antwoordt dat hij zijn zeep niet zal laten vallen kan op gelach rekenen.

Dan wordt het stiller, er hangt een beetje spanning in de lucht. Henk voelt het maar kan het niet plaatsen, het ging tot nu toch allemaal goed? Of gaan ze hem nu allemaal bespringen? Nee, oik beeld het me maar in denkt Henk.

Dan weet Henk niet waar hij moet kijken, zijn hart slaat driedubbel over, zijn mond open van verbazing als Debby en Jan de doucheruimte naakt binnen stappen.

Debby heeft een prachtig lichaam, de mooiste borsten die Henk ooit gezien heeft, maar tussen haar benen heeft ze een lul hangen. Debby is een Shemale en kijkt Henk aan en zegt, sorry schatje en geeft hem een knipoog.

Van de eerste schrik bekomen weet Henk niet te herstellen bij het zien van Jan de keeper. Een gespierde goed uitziende vent, beetje ongeschoren, maar tussen zijn benen zit een kut! Zijn, Uuh nee, haar schaamlippen wijken iets doordat haar clitoris zeker 3 centimeter groot ertussen uit steekt als een kleine penis.

Henk heeft dit nog nooit gezien en weet niet hoe hij dit moet plaatsen en zeker niet hoe hij het moet noemen, want een Shemale is het niet en van het woord He-female zeker helemaal niet. Henk komt in zijn hoofd niet verder als een mangina om het een plaats te geven.

Henk knippert nog is en voor hij kan reageren, lacht de groep en wordt gevraagd of hij het nog kan bevatten. Henk kan alleen maar knikken en weet zich te herpakken, hij denkt 1 ding: gewoon doen, gewoon doen, niets aan het handje, dit wendt vanzelf.

Na het douchen, als de meeste al naar de kantine zijn begint Debby het aan Henk uit te leggen over haar zelf en Jan, die er ook bij is. Waarbij Jan uitlegt dat zijn clitje zo groot is door de anabole kuren, zich meer man voelt dan vrouw, alleen niet 100% de operaties doorzet. Henk hoort heel het verhaal aan en nu hij rationeel kan denken haalt hij zijn schouders op en geeft te kennen bij het elftal te willen blijven.

Henk zegt lachend: jullie zullen meer moeten doen om mij nu nog te choqueren en weg te jagen. En ik vertel dit niet verder buiten onze groep, want kan me voorstellen dat jullie dan geen leven hebben hier met een aantal van die idioten.

Thuis

Na een paar rondjes in de kantine en wat napraten over de wedstrijd krijgt Henk stuks voor stuk een schouderklopje en een zoen van Debby op zijn wang. De rest is op de hoogte van het gesprek in de kleedkamer en vinden Henk een toffe peer hoe hij het opvat. Beter als ze eigenlijk hadden verwacht.

In de auto onderweg naar huis overdenkt Henk alles nog is en halverwege schrikt hij uit zijn gedachte voor het verkeerslicht als hij merkt een stijve lul te hebben. Bij zijn eigen denkende: word ik nu opgewonden van mannen, van Debby of van Jan?

De aankomende dagen vliegen voorbij en na een paar trainingen en douches wordt het voor Henk steeds normaler en normaler. Maar telkens op weg naar huis zit hij met een stijve lul in zijn broek.

Als Henk thuis op de bank zit en een pornofilm op zet, zit hij aan zijn stijve lul te trekken, alleen zijn gedachten dwalen steeds af naar het elftal, maar vooral wat daar allemaal rondloopt. Opgeschrikt door zijn orgasme en zaad wat uit zijn lul spuit voelt hij zelfs zijn kontje samentrekken.

S ’avonds in bed ligt Henk weer met een harde lul en gebruikt wat babyolie om zijn lul mee in te smeren. Er glijdt wat langs zijn ballen, tussen zijn bilnaad en over zijn holletje. Zichzelf aftrekkend masseert zijn andere hand zijn sterretje wat gevoeliger wordt door zijn fantasie.

Hoe zou het zijn om een lul in je kont te voelen?

Hoe zou het zijn om Debby de Shemale in haar kontje te neuken?

Hoe zou het zijn om Jan zijn clitje te zuigen en hem te neuken in zijn kut?

Weg dwalend met die vragen voelt Henk zijn zaad warm worden en voor de tweede keer vandaag spuit zijn zaad uit zijn paarse eikel. Dikke stralen zaad spuiten over zijn schokkende buik heen, waarna Henk tevreden in slaap valt.

Op haar knieën

Er zijn een aantal wedstrijden voorbij en Henk merkt dat iedereen vrijpostiger wordt in de omgang met elkaar. Een aantal spelers gaan onder de douche steeds verder, eerst alleen als Henk nog niet onder de douche komt. Maar vandaag is het anders, Ruud en Stefan staan elkaar in te zepen en Henk ziet dat beide een flinke harde paal hebben.

Stefan drukt zijn kont naar achteren en Henk ziet hoe Ruud zijn harde staaf bij Stefan naar binnen schuift en hem begint te neuken en gelijktijdig af te trekken.

Duidelijk voor Henk zichtbaar ziet hij hoe een grote lul door een kontgaatje wordt opgeslokt, telkens opnieuw en opnieuw. Gekreun en gehijg vullen de doucheruimte zoals de twee bezig zijn in een hete neukpartij onder stromend water. Duidelijk dat de stoom niet alleen van het water afkomt dat de ruimte vult, maar de geilheid van Stefan en Ruud daar zeker aan meehelpt.

Henk kan het niet laten om naar het stel te blijven kijken en ongemerkt zwelt zijn lul iets op. Dan schrikt Henk uit zijn dwaling op als Debby ook onder de douche stapt. Ze knipoogt naar Henk en knikt naar het tweetal dat nog steeds met een innige neukpartij bezig is.

Debby komt vlak achter Henk staan en fluistert: Opwindend vindt je niet? Waarbij ze zachtjes haar harde tepels tegen Henks rug drukt. Henk voelt haar tepels tegen zijn rug drukken al kijkend naar het neukende stelletje.

Dan voelt hij haar zachte handen zijn rug inzepen, verder en verder gaan haar handen soepel over zijn rug.

De reactie kan niet uitblijven als Debby haar handen richting zijn borstkas gaan en draaiende bewegingen rond zijn tepels begint te maken, fluisterend in zijn oor: Hmm lekker he om te zien.

Henk staat versteend, wat gebeurd hier? Zijn lul heeft hij niet meer onder controle en komt in kleine schokjes omhoog totdat zijn kleine ridder hard en paars kloppend stijf staat. Henk voelt een aangename tinteling en gevoel door heel zijn lijf trekken en wordt erger doordat hij alleen maar kan blijven kijken naar hoe Ruud zijn lul in en uit Stefans neukgaatje blijft schuiven.

Debby zakt door haar knieën en draait Henks lichaam een kwart, haar lippen zoekend naar zijn lul en onder een kreun van Henk verdwijnt zijn lul in haar mond. Dan begint Debby aan zijn sappige pik te zuigen met lange halen, Henk zijn handen zakken richting Debbys hoofd die daar steun zoeken en strelen door Debbys haar. Nog steeds schuin kijkend naar Stefan en Ruud begint Henk zachtjes te kreunen. Zijn gedachten wisselen af in niets en alle geilheid die te bedenken valt.

Zachtjes aan worden het gehijg en gekreun luider, het kletsen van een paar ballen tegen een kont sneller en sneller als dan Ruud verkrampt en Henk ziet hoe Ruud zijn ballen het zaad wegpompen uit zijn zak richting het kontkutje van Stefan wat melkend het zaad ontvangt in stoten.

Henk houdt het niet meer en met een luid gekreun vult zijn pik het pijpmondje van Debby die gulzig nog harder zuigt en straal voor straal zaad inslikt zodat er geen druppel verloren gaat. Dit door het zien van Ruuds lul die uit Stefans kontje floept gevolgd door een kwak zaad wat ontsnapt.

Alsof Ruud en Stefan alleen zijn douchen ze verder en verlaten de doucheruimte, Henk en Debby achterlatend alsof het allemaal doodgewoon is wat daar gebeurd. Debby die omhoog komt, zich omdraait en met haar kontje naar achteren duwt, met haar handen de handen van Henk beetpakt en 1 richting haar borsten manoeuvreert en de ander naar haar stijve lul.

Debby fluistert, kom trek is lekker aan mijn lul en verwend mijn borsten is. Kom schatje hmmm.

Als in trance gaan Henks handen aan het werk, ja borsten heeft hij ervaring mee, maar voor het eerst heeft hij een vreemde lul in zijn handen waar zijn hand aan staat te trekken.

Henk kan het niet geloven, o wat voelen die borsten heerlijk aan en het lijkt nu net of hij aan zijn eigen lul trekt. Zijn eigen lul wordt weer stijver door het gedraai van Debby met haar kontje, ook door dat Henk terugdenkt aan wat zojuist is gebeurd. Hij heeft zijn zaad leeggespoten in dat geile Shemale bekkie van Debby, een fantasie waar hij vorige week zich nog aan op het aftrekken was.

Dan wordt hij terug in de realiteit getrokken als Debby luider begint te kreunen, Henk kijkt langs Debby heen en ziet hoe door zijn handwerk Debbys zaad met schokkende stralen de douche ruimte in spuit met zacht gehijg, o ja, o ja, o ja, hmmm leekkkeeerrr.

Zo blijven ze nog even staan als Debby met zeep Henk begint te wassen, daarna hem een zoen geeft en Henk met een stijve lul achterlatend de douche verlaat. Wanneer Henk onder de douche vandaan komt is hij nog de enige en met een half stijve lul gaat hij enigszins verward naar huis, niet eens meer naar de kantine, deels uit schaamte maar toch vooral nog geil.

Thuis gaat de TV aan en trekt Henk zijn kleding uit en al kijkend naar een geile pornofilm spuit hij veel te snel zijn laatste zaad in de vrije lucht, overdenkend van wat er allemaal is gebeurd tijdens het douchen.

Hij werd geil van en paar neukende kerels! Hij is afgezogen door een Shemale! Hij heeft aan een andere pik staan trekken! En Henk vindt het geil en opwindend en kan niet wachten tot aan de volgende training.

De massagetafel

De tweede training van de week is voorbij en Jan heeft een kleine blessure opgelopen aan zijn bovenbeen en ligt naakt op de massage tafel. Debby is druk bezig met masseren van zijn benen als Henk als laatste onder de douche komt.

Toch nog wat verlegen staat hij met zijn rug naar Debby en Jan toe, zichzelf in te zepen en toch ook zijn half stijve lul te verbergen. De gedachte aan laatst met Debby onder de douche doet de opwinding stijgen, ook al is het tegen zijn wil in.

Maar toch kan Henk het niet laten door stiekem te gluren naar Debbys kontje wat heerlijk schud. Ze staat iets wijd met haar rug naar Henk toe en Henk ziet haar lul tussen haar dijen bungelen. Zijn lul schokt verder omhoog van opwinding die hij niet kan verklaren. Wel dat hij steeds meer zin krijgt om zijn lul in Debbys kontje te willen steken en haar dan lekker te nemen.

Jan zijn benen liggen iets wijder uit elkaar nu en het lijkt net of Debbys vingers langs Jan zijn kutje streelt. Zijn clitje steekt stijf tussen de schaamlippen uit en Jan zijn hand streelt Debbys dijbeen aan de binnenkant.

Henk staat gefascineerd te kijken en al zeepend met zijn lul te spelen bij wat die twee bij elkaar doen. Dit heeft niets meer met noodzakelijk masseren te maken, maar ze zijn elkaar gewoon aan het bevredigen en Henk is toeschouwer. Oh, Henk wil nu steeds meer medespeler worden in wat hij ziet.

Henk schuift 1 doucheplaats op en kan nu recht in de gleuf van Jan kijken waar de schaamlippen wijder van open zijn gaan staan. Henk ziet ook dat Jan lekker aan Debbys lul ligt te trekken en ziet dat Debby haar hoofd buigt richting Jans kutje.

Dan begint Debby het clitje van Jan te pijpen met gevolg dat Jan ligt te draaien en kronkelen van genot. Duidelijk dat zijn clitje overgevoelig is als dan ook nog is twee vingers in Jans kutje glijden diep naar binnen en met soppende geluiden gevingerd wordt.

Henk ziet het gebeuren voor zijn ogen en trekt sneller en sneller aan zijn stijve lul. Dan bolt Jan zijn rug en rilt en trilt op de massagetafel heen en weer. Debbys vingers nemen het werk van haar tong over en beide raken gedurende Jans orgasme in een diepe tongzoen verwikkeld.

Met nog een paar hevige schokken ebt uiteindelijk Jans orgasme stilletjes weg, duwt dan Debby naar achteren, stapt van de massagetafel af en duwt haar verder richting de douches naast Henk die nog steeds trekkend aan zijn lul staat te genieten van wat er gebeurd.

Jan zakt door zijn knieën en zuigt Debbys harde lul in zijn mond en begint Debbys lul te zuigen. Debby kijkt Henk aan en wenkt hem dichterbij en Henk volgt haar wens op en zodra hij binnen handbereik is neemt Debby het trekken aan Henks lul over. Henk stapt nog wat dichterbij en begint haar borsten te strelen waarbij ze beide elkaar strak in de ogen aankijken.

Dan als uit het niets beginnen Debbys ogen te glinsteren, haar ademhaling versneld en drukt dan haar lippen op die van Henk. Henk voelt Debbys tong bij hem naar binnen dringen en vol overgave raken ze verwikkeld in een tongzoen terwijl ze Jans mond volspuit met haar warme zaad.

Als de laatste zaad golfjes in Jans mond zijn verdwenen schuift Jan op en neemt met zijn mond het trekwerk van Debby over. Henk kijkt omlaag als zijn lul in Jans mond verdwijnt en na een paar bewegingen ook zijn zaad diep naar binnen spuit in het pijpmondje van Jan. Tot de laatste druppel wordt zijn zaadbuis leeg gezogen met eindresultaat dat Henks lul slap tussen zijn benen hangt.

Jan staat op en alle drie douchen ze zich schoon om dan nietszeggend aan te kleden en naar de kantine te gaan. Daar wordt zojuist met elkaar besproken of met de uitwedstrijd gecarpoeld kan worden omdat er te weinig parkeerplaatsen zijn bij die vereniging. En het betaald parkeren daar vrij duur is.

Jan geeft aan Debby op te halen en eventueel ook Henk wel wil meenemen, dan kan Ruud die 1 straat verder woont dan waar Henk woont ook wel mee. De rest wordt ook wat geschoven met resultaat dat 3 auto’s voldoende is.

Zo gezegd zo gedaan.

De Sandwich

Het met elkaar meerijden verloopt normaal en iedereen heeft plezier in de aankomende wedstrijd. Alleen het weer speelt niet echt mee, het regent dat het giet, het is koud en het veld is een grote baggerzooi. Het resultaat is winst met 0-1, dat geeft in ieder geval een zet omhoog in de competitie.

Wat een heel stuk minder is, is dat de boiler van de vereniging het heeft begeven, dus er is geen warm water om te douchen na afloop. Alleen koud water dat uit de kranen en douches komt zorgt ervoor dat een paar diehards het aandurven om te douchen onder een hoop gegier en gelach.

Jan en Debby zien het niet zitten en alleen Ruud vertrekt geen krimpt, nou ja 1 onderdeel van zijn lichaam wel, dat is behoorlijk gekrompen na het douchen. Voor Henk het signaal om thuis te douchen, iets wat Debby en Jan ook voor ogen hebben, niet wetende voor Henk dat ze dat bij hem bedoelen.

Op de terugweg wordt eerst Ruud afgezet en binnen 5 minuten staat de auto bij Henk voor de deur. Henk stapt uit en voor hij kan bedanken staan Debby en Jan ook al naast de auto met de opmerking dat ze wel even bij Henk willen douchen.

Uhh, ja tuurlijk zegt Henk een beetje uit het veld geslagen gaan ze zijn woning binnen. Bij binnen komst zijn de kleren van Debby en Jan snel uit zodra ze de badkamer hebben gevonden. Henk staat in twijfel, zal hij erbij gaan of niet? Voor hij er zelf uit is wordt er geroepen door Jan: Henk schiet is op, je kan er makkelijk bij en hoe werkt je wasmachine dan kan gelijk onze kleding schoon gewassen worden die zitten helemaal onder de bagger van het niet kunnen douchen!

Henk zet de wasmachine aan en stapt erbij, met zijn drietjes is het best wel krap en Henk voelt borsten tegen zijn rug drukken en een half stijve lul tegen zijn kont drukken daarbij voor hem een hand die zijn hand leidt naar een kutje.

Henk heeft het niet meer en zijn lul staat fier omhoog als zijn vingers Jans kutje streelt. Zo staan ze elkaar behoorlijk op te winden. Ondertussen spoelt met hulp van zeep de bagger van hun af met hulp van handen die elkaars lichaam wassen.

Dan gaat de kraan uit, de handdoeken worden omgeslagen en zonder een woord te zeggen wordt Henk meegetrokken naar zijn eigen slaapkamer om daar met zijn drieën op bed te belanden. Het is fris en Jan en Debby kruipen onder het dekbed terwijl Henk de kachel hoog zet om vervolgens erbij te kruipen.

Brutaal zit Debby in Henks nachtkastje en vindt daar een flesje babyolie wat onder het dekbed verdwijnt. Al vlug voelt Henk een koude gloed over zijn kruis gaan met handen die de boel opwarmen. De temperatuur neemt toe en al gauw is het dekbed niet meer nodig, Jan duwt het met zijn voeten weg en kruipt over Henk heen al zoenend met Debby.

Henk schuift iets opzij en ziet hoe Debby tussen Jans dijen schuift om dan haar pik in Jans kutje te schuiven. Onder luid gekreun van Jan wijken zijn schaamlippen uiteen en wordt zijn kutje gevuld door Debbys harde paal.

Dit is met recht de omgekeerde wereld hoe deze twee, ja zeg het maar Shemales, elkaar neuken. 1 met tieten en lul neukt de vent met nog een kut en Henk ziet het gebeuren in zijn eigen bed. Opgewonden zacht trekkend aan zijn lul ligt hij het bizar neukende stelletje te bekijken.

Een hand schuift richting Henks lul en trekt er zachtjes aan, Henk schuift iets dichterbij en laat zijn handen over hun lichamen gaan en als Debby hem geil aankijkt schuift ze van Jan af en trekt aan Henk om haar plaats in te nemen.

Met snel kloppend hart en dito paarse kloppende eikel volgt Henk in trance van opgebouwde geilheid en schuift tussen Jan zijn benen, richt zijn eikel tussen zijn schaamlippen en laat zich zakken. Jans schaamlippen wijken open en stukje voor stukje schuift Henks lul dieper en dieper naar binnen.

Als een perfecte handschoen die past zit Henk helemaal in Jans kutje. Een onverwachte sensatie maakt zich meester van Henk als hij neukbewegingen wil maken. O wat een strak kutje heeft Jan, zo strak heeft Henk nog nooit een kutje gevoeld wat aan zijn lul zuigt. Jan duwt zijn bekken omhoog, teken dat Henk moet bewegen. En Henk beweegt, met zachte halen schuift zijn lul in en uit Jans kut, hier wil Henk lang van genieten van dit super strakke kutje.

Dan voelt Henk warme olie over zijn kont glijden, tussen zijn bilnaad door, over zijn sterretje, tot zijn ballen toe. Gevolgd door warme handen van Debby die zachtjes met zijn sterretje speelt al neukend met Jan.

Diepe halen en met elke stoot diep in Jans kutje ontsnapt er een kreun uit Jans mond die met zijn hoofd weggedraaid ligt met gesloten ogen. Henk voelt op zijn rug de borsten van Debby die steeds hoger en hoger glijden door een ruime hoeveelheid babyolie om te eindigen dat zij geheel boven op Henk ligt.

Debbys lul prikt verder tussen Henks bilnaad en met elke stoot die Henk maakt drukt Debbys eikel tegen zijn sterretje aan.

Henks hart begint sneller te slaan, wetende wat Debby van plan is, Henk is namelijk niet gek, alleen maar erg geil. Het windt Henk nog meer op, zou ze het doen? Zou ze het echt doen haar lul in mijn kontje duwen? Dat is het enige wat Henk denkt en rustig neukt hij Jan verder die alleen maar ligt te genieten.

Lichte druk op Henks kontgaatje, Debbys eikel prikt zachtjes iets naar binnen. Als Debby het idee krijgt dat het net lijkt of Henk zijn kontje bewust iets meer naar achteren duwt, glijden Debbys handen rond Henks middel en drukt ze door.

Henk voelt zijn kontgaatje wijken en heel langzaam en zachtjes schuift er iets zijn kontje binnen. Debby zet wat meer kracht met gevolg dat haar lul verder naar binnen schiet. Henk geeft een klein pijnlijk kreuntje en dan zakt Henk diep in Jans kutje met Debbys lul diep in zijn kont.

Debby haalt haar lul terug en zakt opnieuw bij Henk naar binnen, het moment dat Henk ontmaagd wordt door Debby spuit zijn lul zaad diep in Jan. Debby voelt Henks kontje samentrekken en voert gelijk het tempo op en schuift diep in en uit Henks ingewijde neukgrotje.

Jan die bijna vergeten wordt trekt zijn dijen hoger, duwt zijn bekken omhoog en komt samen met Henk in 1 orgasme klaar. Debby wordt wilder en trekt Henk omhoog waardoor Henks lekkende zaadlul uit Jan getrokken wordt. Henk zit nu op zijn knieën en handen kijkend naar Jans lekkende kut waar zijn zaad uit lekt.

Om dan zijn rug te moeten bollen om Debbys harde stoten op te vangen en zonder medelijden wordt Henk hard en wild genomen. Henks slappe lul zwiept met elke stoot tegen zijn buik aan en lekt zaad uit zijn eikel wat als een sliert eruit bungelt. Jan die blijkbaar nog niet genoeg heeft trekt aan Henks hoofd richting zijn volgespoten gleuf.

Henk volgt gedwee en al neukend eindigen zijn lippen op Jans clitje en begint daar aan te zuigen. Een handeling die zijn effect niet mist te zien aan het kronkelen van Jan. Jans bekken drukken omhoog en kreunt het uit als hij voor de tweede keer klaarkomt. Henk zuigt nog harder en hoort Debby ook steeds sneller hijgen achter hem. Dan duwt Jan Henks hoofd weg en schuift iets weg om te kijken hoe Henk door Debby geneukt wordt.

Met steeds snellere stoten voelt Henk dat Debby haar hoogtepunt begint te naderen. Ze zou toch niet? Nee, ze trekt zich wel terug. Of niet? Nee, ze gaat me toch niet volspuiten!!! Nog voor Henk het goed en wel kan weigeren voelt hij warme stralen zijn kont vullen. Henks kontje wordt door Debby volgespoten.

Elke diepe stoot laat een straal zaad achter in Henk, goed stevig vastgehouden door Debby die haar lekkere tieten op Henks rug vastdrukken en dan nog extra diep haar lul in Henks neukgrotje drukt voor een laatste zaadstraal.

Dan laat Debby zich van Henks rug afrollen naast hem en daar zit Henk dan, aan 1 kant Jan die hij volgespoten heeft en aan de andere kant Debby die zich in Henk heeft leeggespoten.

Dan laat Henk zich ook maar languit op bed vallen tussen deze twee aparte verschijningen en valt kort daarna terwijl het zaad nog uit zijn kontje lekt in slaap.

Als Henk wakker wordt zijn Debby en Jan verdwenen met een briefje achterlatend waarop staat: dit was nog is een derde helft die we wel vaker willen spelen, xxx

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3822x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5421x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3285x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5783x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4592x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6620x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 7791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.7
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14131x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net