Opwindend.Net
Datum: 30-08-2016
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14226x
Lengte: Gemiddeld
Oom Willem - 1
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Mijn 16e verjaardag en zoals altijd was de hele familie erbij. Van opa en oma tot nichtjes, neefjes en natuurlijk ooms en tantes.

Draaide het eigenlijk wel om mij of was het weer een reden om bij elkaar te komen zodat iedereen weer lekker kon zuipen. Er werd gebarbecued tot een uur of acht en daarna was iedereen aan het bier op de vrouwen na die wijn dronken.

Mijn oom Willem klopt op mijn schouder en op het moment dat ik mij omdraai houd hij een flesje bier voor mijn neus. Je ouwe vond het goed. Met oom Willem kon ik het altijd goed vinden, een vrijbuiter een persoon die zich van niemand iets aantrok.

Rook je vroeg hij mij, ik werd rood en keek om mij heen of iemand het kon horen. Af en toe zei ik zacht.

Hij draaide zín hoofd en maakte een beweging van kom mee... ik deed wat hij van mij vroeg en volgde hem door de achterpoort van de tuin. Deze sloot ik waarop oom Willem opeens een joint tevoorschijn haalde. En deze ook al eens gehad. Verbaasd schudde ik nee... nou dat wordt dan eens tijd zei hij met een glimlach, mits je niet durft dan moet je gewoon terug gaan naar je feestje.

Nee, ik wilde het wel eens proberen... ik was altijd al een bangerd, althans dat vond ik van mezelf. Op school werd ik wel eens uitgemaakt voor mietje en homo maar daar trok ik mij niets van aan. Oom Willem stak de joint aan en nam een flinke teug en gaf hem daarna aan mij.

Al een vriendinnetje vroeg hij terwijl ik net aan de joint trok. Ik schudde nee, eigenlijk stond ik er nooit bij stil. Ooit was ik eens verliefd op een meisje bij mij in de klas maar het jaar erop kwam er een nieuwe jongen in de klas die gewoon enorm knap was. En gek genoeg vond ik hem aantrekkelijk.

Wat ??? Nog steeds maagd zei oom Willem en lachte hierom. Ik negeerde hem waarop ik met mijn rug tegen de muur van het schuurtje leunde. Ach jouw tijd komt nog wel... Ik daartegen ben een oude lul die van beid de walletjes eet. Ik begreep hem niet meteen maar durfde ook niet te vragen wat hij en nou mee bedoelde.

Nu met zijn joint in zijn mond opende hij broek en trok zijn short aan de voorkant omlaag. Even pissen zei hij waarop hij zijn lid eruit haalde en nog geen meter naast mij tegen het muurtje begon te plassen.

Ik weet niet waarom, maar ik bleef maar naar zijn lid kijken, mega groot dacht ik... veel dikker dan die van mij en zeker twee keer zo lang.

Ik keek omhoog waarop hij naar mij keek en zei... Wat ! Nog nooit een pik gezien of hou je ook van pikken ?

Ik voelde dat ik rood aanliep en zei niets en keek naar de grond. Ik hoorde hem lachen en weer was er die aantrekkingskracht die mij naar zijn lid liet staren.

Het gekletter stopte waarop hij zacht en langzaam aan zijn lid trok om de laatste druppels eruit te gooien. Zijn voorvel ontblootte zijn eikel en schoof er daarna weer overheen. Gek genoeg leek het net of hij het met opzet deed want dit duurde nu wel meer dan een minuut.

Totdat hij opeens zei, moet jij niet pissen.

Ik schrok van zijn vraag en haalde mijn schouders op, eigenlijk durfde ik niet totdat oom Willem zei, gewoon hier doen joh binnen bezetten de vrouwen toch de toilet.

Ik knikte ja en plassen moest ik toch waarop ik mijn flesje bier naast mij neerzette.

Twijfelend opende ik mijn broek en haalde mijn lid eruit met schaamte. Oom Willem had nog steeds zijn lid eruit hangen die ik uit mijn ooghoeken kon zien.

Ik plaste tegen de muur wat een verlossend gevoel gaf. Ik schudde de laatste beetjes eruit waarop oom Willem zei, makker dat doe je verkeerd en hij een stap dichterbij zette.

Zijn hand reikte naar mijn lid en nog voordat ik met mijn ogen kon knipperen had hij hem vast. Zo doe je dat, hierop maakte hij trekbewegingen met zijn hand en nu ook mijn eigen eikel ontbloot werd. Ik durfde niks te zeggen en reageerde niet.

Er is niks mis mee hoor dat mannen dit doen, hierop pakte zijn hand de mijne vast en bracht deze naar zijn lid. Ik voelde mijn eigen hand lichtjes tegenstribbelen maar stond toch toe wat oom Willem wilde. Nu had ik opeens zijn lid vast die warm en zacht aanvoelde. Nu met mijn hand vasthoudend moest ik trekbewegingen maken. Zie je zo pers je de laatste druppels eruit.

Nu liet hij mijn hand los waarop zijn hand weer mijn lid vastpakte en dezelfde trekbewegingen maakte.

Ik schaamde mij en toen gebeurde het, ik kreeg een erectie en durfde niet meer omhoog te kijken. Op dat moment vond ik het lekkerste gevoel wat ik ooit had maar oom Willem liet mijn lid los en zei, zo... genoeg les gehad vandaag. Snel knoopte ik mijn jeans dicht en voelde nog mijn erectie knellen in mijn onderbroek.

Ook oom Willem duwde zijn lid terug en maakte hij in een rap tempo zijn broek dicht en knikte en wees hij met zijn ogen de andere kant op. Toen ik mij omdraaide zag ik de oude buurvrouw van 4 deuren verderop met haar hond lopen door het pad.

Ik durfde te wedden dat ze ons niet eens had gezien dacht ik.

Heel diep van binnen dacht ik jammer dat zij er was.

Wederom gaf hij mij de joint alleen gek genoeg begon mijn hoofd nu te draaien.. Voor zeker een kwartier stonden wij daar met ons biertje en na de joint rookten we nog een sigaret. Hij grapte over alles en zei opeens zullen we maar even terug gaan want het is hier donker geworden. Dat was het inderdaad, net op het moment dat ik wilde gaan lopen legde hij een hand op mijn schouder en boog hij voorover. Ik zag alleen een schim en voelde opeens zijn mond op mijn mond gevolgd door een tong die ronddraaide in mijn mond. Ik was verbaasd maar wederom stond ik het toe... het was voor hooguit 10 seconden en toen stopte hij. Zullen we maar eens kijken of onze beste familie nog wat bier heeft overgelaten.. ik knikte ja maar betwijfelde of hij dit gezien had.

Ik kon dit gevoel niet verbergen en voelde alsof er een grote glimlach op mijn gezicht zat.

Constant hield ik oom Willem in de gaten en keek ik of hij ook naar mij keek... ik ging zelfs even naar de wc om even met mijn lid te spelen echter was het gevoel niet hetzelfde.

Uren gingen voorbij totdat ik oom Willem naar mij zag knikken en een gebaar met zijn hoofd weer maakte om mee te gaan. Ja, niets liever dacht ik waarop ik langzaam maar voorzichtig de achterpoort weer uitliep.

Net op het moment dat ik de poort sloot werd mijn lichaam omgedraaid door twee sterke handen die nu mijn hoofd vastpakte.

Wederom voelde ik zijn lippen op de mijne en draaide zijn tong al heel snel om de mijne. Alleen nu was alles iets wilder...ik voelde zijn hand naar beneden gaan die mijn jeans openmaakte en daarna naar binnen ging om over mijn bobbel te wrijven.

Ik stond het weer toe want dit is wat ik ook wilde... Moest ik nu hetzelfde doen of... terwijl zijn hand nu in mijn onderbroek naar binnenging voelde ik zijn tong in mijn nek wat kietelde.

Nu werd mijn t-shirt omhoog getrokken en kuste hij mijn tepel en voelde ik zelfs dat hij er zacht op beet. Nu wederom in zijn hand voelde ik dat ik weer een erectie had gekregen en toen gebeurde het. Terwijl ik eigenlijk met mijn hand naar zijn kruis wilde gaan bukte oom Willem nog verder en gebeurde het onmogelijke.

Terwijl hij mijn eikel ontblootte verdween deze in zijn mond.

Het jeukte om mijn eikel heen en hoorde ik mezelf hijgen... alles werd er daar beneden gedaan en ik vond het lekker. Even dacht ik aan niks en steunde ik weer tegen de muur waar wij tegen aan hadden geplast.

Seconden leken minuten en die minuten werden een kwartier totdat ik het uit kreunde... Wat was dit... Wat was dat gevoel dat mij deed hijgen en mijn hart sneller deed kloppen...dat mijn eikel gevoelig werd en het constant kloppen van mijn lid.

Het leek net alsof oom Willem smulde van genot... was dit het klaarkomen dacht ik... Het spuiten van sperma en zo ja had oom Willem het dan nu in zijn mond...

Ik was verbaasd mijn hart klopte in mijn keel en bedacht de gekste scenarioís wat te doen.

Oom Willem kwam omhoog en ik hoorde hem zachtjes lachen want zien kon ik hem nauwelijks.

Vond je het lekker om in mijn bek te spuiten... Zie je nou wel dat was het dus toch. Heel zacht antwoordde ik ja...

Nu is het jouw beurt want voor wat hoort wat zei hij fluisterend.

Ik was jong en naÔef en stemde mee in en voelde hoe zijn handen mij omlaag duwde. Zijn eikel kwam al tegen mijn lippen aan en raar maar waar het leek erop alsof mijn mond automatisch opende.

Het had een bepaalde geur wat ik enorm lekker vond, in mijn mond zat zijn eikel die zacht en warm in mijn mond aanvoelde. Nu met zijn handen op mijn achterhoofd duwde hij mijn hoofd heen en weer waarop zijn nog steeds slappe lid in uit mijn mond schoof.

Ik werkte mee en merkte dat zijn ding steeds groter werd in mijn mond. Ik hield zijn benen vast waarop hij nu mijn hand pakte en deze naar zijn grote stijve lid bracht. Wederom kwamen de trekbewegingen en wist ik nu wat ik moest doen waarop hij mijn hoofd los liet.

Ik deed mijn best en het vreemde was dat ik mij trots voelde dat ik dit deed.

Het gevoel dat ik zoín groot ding vast had terwijl zijn eikel in uit mijn mond schoof totdat hij opeens gromde niet stoppen. Niet dat ik dit van plan was maar de echte reden volgde snel.

Ik voelde een warme goedje mijn mond in stromen en wederom voelde ik zijn hand op mijn achterhoofd om zeker te zijn dat ik niet stopte. Mijn mond liep vol en voelde zelfs een druppel vanuit de hoek van mijn mond over mijn kin rollen.

En wat nu dacht ik, wat moest ik ermee zou hij het ook hebben doorgeslikt dacht ik, ik twijfelde maar slikte het in een keer door... moest ik nu stoppen en wilde ik dit wel ! Er ging nog zeker een minuut voorbij waar ik merkte dat zijn lid weer slap werd en toen viel hij gewoon uit mijn mond.

Ik kwam overeind waarop oom Willem zei fatsoeneer jezelf dan gaan we gauw terug naar binnen...

In de achtertuin zat alleen mijn tante met mijn nichtje te praten... Oom Willem deed alsof er niets gebeurd was terwijl ik bang was dat familieleden iets aan mij konden zien wat natuurlijk niet klopte.

Vis je nog wel eens vroeg oom Willem, ja soms in het weekend. Mijn vader kwam naar buiten waarop Willem tegen hem zei, we hadden het net over nachtvissen en Marco wilde een keer mee met mij... ja, dat kan toch waarop mijn vader goedkeurend knikte... Ik voelde een goedkeuring van mij vader alleen wist ik dat deze hele bedoeling ergens anders over ging

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oom Willem - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net