Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 110x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 16838x
Lengte: Gemiddeld
Chantage Op Kantoor - 1
Door Zaadkontje - Zoek naar meer...

Even voorstelllen, mijn naam is John ben 31 jaar getrouwd en heb super leuke kinderen. Toch snoep ik wel eens buiten de deur als ik langs de parking rijd. Dan pijp ik wel eens een heerlijke pik klaar. Veel meer doe ik ook niet want zijn niet vaak mannen of vrouwen waar je meer mee zou willen doen.

Maar schijnbaar deed ik het niet onopvallend genoeg. Want het was een mooie zomerse dag dat mijn baas en bazin mij riepen voor een spoed vergadering. Waar normaal een vergadering is met minimaal 6 collega's was ik nu alleen met hen. Ik zat daar dan ook vrij ongemakkelijk, want alleen in gesprek met de baas is vaak geen goed teken. Mijn baas begon zijn verhaal dat hij graag eerlijke werknemers indienst heeft en het erg jammer vind dat hij berichten bereikt dat werknemers in zijn tijd op parkings zijn voor sex.

Ik kreeg het spontaan warm en voelde mij betrapt, maar liet hier niets van merken. Mijn baas vroeg een eerlijk antwoord op de man af. Twijfeld dacht ik na over mijn kansen. Kom ik weg met een leugen of moet ik bekennen en mijn baan verliezen. Na een snelle kans berekening zei ik vol overtuiging dat ik hooguit op een parking kom bij een tankstation voor een sanitaire stop of een versnapering. Toen zag ik een grijns komen op de gezichten van mijn bazen. Klaas keek mij aan en zei tegen Jolanda, laat jij het onze John zien? Zo kwam Jolanda op mij aflopen en liet een filmpje zien op haar telefoon. Op dit filmpje zag ik mij zelf genieten van een stijve lul in mijn mond. Toen het filmpje was afgelopen zeiden Klaas en Jolanda in koor. John we veroordelen je niet op wat je doet, maar om dit nou in werktijd te doen vinden wij niet fijn. Tijd is geld snap je dat wel John? Zwijgzaam en betrapt knikte ik van ja.

Jolanda zag dat ik me schaamde voor dit gebeuren en ging achter mij staan. Ze gaf me een klopje op mijn schouders en streelde mij in mijn nek. Jolanda keek Klaas aan en zei John lieverd, Klaas is onze beste werknemer en die moeten we niet zomaar aan de concurentie geven. Als wij John nou eens voor ons genot gaan houden? Ik keek geschrokken naar Klaas en Jolanda, ik snapte enigsinds wat Jolanda bedoelde, maar hoopte niet dat het was wat ik dacht. Klaas keek Jolanda zwoel aan en keek daarna strak na mij. Wel Jolanda dat klinkt wel als een goed idee wat vind jij John?
Ik keek ze verbaasd aan en vond het geen goed idee. Ik zei dan ook tegen Klaas, sorry maar dan verlies ik liever mijn baan. Toen kwam er een grijns op de gezichten van Klaas en Jolanda en spraken ze hun idee nogmaals uit, maar dit keer met een andere lading.

Lieve lieve John je baan verliezen voor die avontuurtjes is nog iets, maar je gezin zet je dat hier ook voor op het spel? Kan me voorstellen dat je gezien hier niets vanaf weet. Bevestigend knikte ik dat mijn gezien hierzeker niets vanaf weet. Daarom stelde Jolanda voor om het filmpje in de kluis te bewaren als ik voor hun genot beschikbaar blijf. Ik kon geen kant op, de keuze is nu lust object worden voor Klaas en Jolanda of mijn baan engezin kwijt raken. Peinzend en met veel moeite zei ik dan ook dat ik voor de eertse keuze koos. Mooi zei Klaas dan mag je nu onder mijn bureau komen zitten, want ik zit hier al een half uur met een stijve die geleegd moet worden.

Nu is Klaas een knappe 50'er en Jolanda is eind 40 met lang blond haar en een volle c cup en mooi strak figuur. Zoals gevraagd enuit angst voor de gevolgen kruip ik onder het bureau van Klaas en zie voor mij een pik van een groot formaat. Ik pak de stijve pik van 19 cm in mijn hand en begin hem lichtelijk af te trekken. Dit bevalt Klaas niet en bromt dat ik moet pijpen. Nu is het niet dat ik nog nooit gepijpt heb, maar onwennig begin ik zijn dikke stam te likken richting zijn dikke paarse eikel. Daar aangekomen. Neem ik hem diep in mijn mond en hoor Klaas kreunen. Schijnbaar bevalt het hem goed. Dit valt Jolanda dan ook op en vind dat er meer actie moet komen. Ze komt achter mij staa en trekt mijn broek uit terwijl ik door blijf pijpen.

Ik wist niet wat Jolanda van plan was maar voelde iets kouds tussen mijn billen. Jolanda smeerde mijn sterretje goed in met glijmiddel en begon mijn sterretje te vingeren. Bij het vingeren begon ik te kreunen en dit was voor Jolanda de uitnodiging om verder te gaan. Ze ging op haar rug liggen en nam mijn pik van 17cm diep in haar keel en zoog er heerlijk aan. Ook ging ze door met het bewerken van mijn sterretje en vind mijn prostaat. Die ging ze bewerken. Ik werd gek van geilheid en stopte met het pijpen van Klaas, omdat het lastig werd om me ook daaroo te concentreren. Klaas stond op en liep naar mijn kontje toe. Hij zag hoe Jolanda mij aan het melken was en vond dat ook hij het recht had op het sterretje. Zonder waarschuwing stopte klaas zijn pik direct in mijn sterretje. Zo zei Klaas nu heb je een kutje die gebruikt moet en gaat worden. Naar een paar keer diep stoten kwam Klaas met een brul klaar en drupte zijn sperma uit mijn kutje zoals Klaas het noemt.

Jolanda likte mijn kontje schoon, maar vond dat een kantoor slet meer moet ondergaan. Ze laat mij over het bureau komen en bind me vast. Ze neemt glijmiddel in haar handen veel glijmiddel en gaat mijn kut weer langzaam bewerken. Voel dat ze er direct 3 vingers instop en vingert me zo heerlijk door, want dat vind ik het nu stiekem wel. Klaas ziet wat Jolanda van plan is en gaat weer voor mij staan en stopt zijn pik diep in mijn keel en neukt me nu langzaam in mijn keel. Ik geniet van dit alles wat me overkomt en zonder dat ik er erg in heb heeft Jolanda al 4 vingers tot aan de duim in mijn sterretje. Klaas ziet dit en zegt tegenhaar dat het kutje de laatste ook wel kan hebben. Laatste? Schiet er door mijn hoofd. Wat laatste en voor ik het kon bedenken voel ik een pijn scheut die snel overgaat naar zwaar gekreun.

Jolanda heeft met veel plezier haar hele hand in mijn ster weten te krijgen en is de directie slet, want dat ben ik nu schijnbaar nu aan het fisten. Ik hoor Jolanda hier van genieten en voel dat het Klaas ook zeker niet onberoerd laat. Al snel begint klaas te brommen en spuit een dikke lading sperma diep in mijn keel die ik dan ook met moeite door slik. Zonder dat ik er erg in heb vormt er een plas op het bureau van mijneigen geil. Jolanda stopt met fisten en maakt mij los van het bureau. En vind dat zij ook nog wat plezier verdiend. Ze beveelt mij om haar te neuken en dit doe ik dan ook met plezier. Na enkele minuten komt ze spuitend klaar van alle opwinding enzpuit ik nog eenlading sperma in haar geile kut. Dit vind Jolanda schijnbaar niet leuk en beveelt mij dan ook om haar kut volledig schoon te likken van sperma en kutgeil. Na nog een heerlijk befbeurt is Jolanda schoon en trekken we de kleren weer aan.

Zo zegt Jolanda ditwas een heerlijk voorproefje op wat er allemaal kan komen. Zo richt ze zichna mij en geeft me een geile tongzoen. Voor ik het kantoor uit mag geeftJolanda mij nog een buttplug mee die je kunt oppompen. Deze lieve John doe je morgen ochtend in en pomp je elk uur een beetje op. Na het werk kom je bij ons thuis en ga je ons weer genot brengen en komt er een verrassing bij. Zeg tegen je vrouw dat je voor een paar dagen ver weg bent voor zaken.

Ben je ook benieuwd hoe dit geile verhaal verder gaat? Bij leuke reacties zal er weer een verhaal komen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Chantage Op Kantoor - 2

Zoek naar meer verhalen van Zaadkontje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Vakantie Baantje - 9Door: Marco 1968
Gelezen: 7133x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
14-07
9.1
:: Vakantie Baantje - 8Door: Marco 1968
Gelezen: 7967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Baantje - 7Door: Marco 1968
Gelezen: 6859x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 6Door: Marco 1968
Gelezen: 7563x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 5Door: Marco 1968
Gelezen: 7831x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
08-07
8.8
:: Big Boys-wedstrijd - 2Door: MBrinx
Gelezen: 4581x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Big Boys, Wedstrijd, Paul, 18, Sexparty, Club, Uitgaan, Kroeg
07-07
9.4
:: Big Boys-wedstrijd - 1Door: MBrinx
Gelezen: 9193x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.7
:: Kamer VrijDoor: Bas
Gelezen: 12816x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
04-07
8.6
:: Vakantie Baantje - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 9532x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
26-06
8.9
:: Vakantie Baantje - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 22658x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 25176x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 22944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.3
:: TrioDoor: Michelle
Gelezen: 10968x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik Likken Spuiten
24-06
7.4
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 11803x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 8497x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 569