Opwindend.Net
Datum: 27-06-2016
Stemmen: 157x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 31548x
Lengte: Gemiddeld
Foto Opdracht Voor Daisy
Door K9Linda - Zoek naar meer...

Daisy reed met een grote glimlach op haar gezicht in haar rode Mini, haar droomauto, rood met een zwart dak, zwarte accenten en zwarte velgen, een plaatje vond ze zelf en helemaal van haar.

Ze mocht dan nog maar 26 zijn, ze stond al meer dan tien jaar voor de camera en op de catwalk, sinds een jaar ook achter de camera want ze besefte maar al te goed dat het werk voor de camera ook een keer klaar was en nu, nu reed ze naar een opdracht, het fotograferen van een huis voor de verkoopbrochure, vandaag zou het vooral rondkijken, bespreken en bekijken zijn, dit samen met enkele proefopnames en dan overmorgen zou ze de echte serie gaan maken.

Soepel draaide ze door het grote toegangshek, de banden maakten veel lawaai in het grind en het kon dan ook niet anders dan dat haar komst niet onopgemerkt zou zijn, parkeerde haar auto naast de andere twee auto’s die er reeds stonden, stapte uit en onbewust gleden haar vingers even door haar lange donkere haren voordat ze het huis in zich opnam en de voordeur open zag zwaaien. Ze herkende de man in de deur als haar opdrachtgever en een hond rende enthousiast haar kant op, ze herkende zo snel niet het ras maar wel dat het een mooie hond was, een echte hond voor haar gevoel, kortharig, gespierd en een mooi formaat. Kwispelend stond hij voor haar en zonder aarzeling aaide ze zijn kop en klopte even op zijn lijf voordat hij terugliep naar zijn baas en ze liep achter hem aan en schudde de hand van de man voordat ze naar binnen gingen.

Haar opdrachtgeven was een wat oudere man die in de tweede helft van zijn vijftigerjaren was, redelijk lang, normaal postuur en straalde klasse uit maar was ook heel joviaal (noem mij maar Ben, u is te formeel). Onder het genot van een glas thee bespraken ze wat en hoe er gefotografeerd zou worden en misschien wel net zo belangrijk was niet terwijl de hond, Turbo genaamd, naast haar voeten op grond was gaan liggen.

Eerst gingen liepen ze samen een rondje door het huis, eerst de bovenverdieping en vervolgens de benedenverdieping, Turbo stond al bij de deur te wachten toen ze naar buiten gingen en ze gaf hem een snelle aai over zijn kop.

Ze liepen door de tuin, bekeken de garage, het zwembad en het bijbehorende poolhouse, een stukje door het aangrenzende bos en vervolgens weer stuk door de grote tuin. Daisy had op verschillende plekken al enkele foto’s gemaakt en op een bankje in de tuin bekeken ze die samen, er tussen zat ook een foto van Turbo “je houd wel van honden” vroeg Ben, het was geen vraag maar een constatering en hij wees op haar gouden enkelbandje met daarop afbeeldingen van honden.

“Mooi en vrij uniek lijkt mij” en hij keek haar aan, ze voelde zich een beetje warm te voelen en knikte “eigen ontwerp” haar stem trilde een beetje terwijl Turbo zijn kop weer eens tegen haar hand aanduwde, smekend om aandacht.

Ben liet een stilte vallen voordat hij weer begon “ik heb dat enkelbandje eerder gezien, op internet” en hij keek haar aan en ze voelde hoe ze rood kleurde “ongewoon misschien maar niets om je voor te schamen” sprak hij zacht en hij fluisterde bijna “je liefde voor honden” en ging weer normaal zitten.

“Ik ken je fantasie, daarom heb ik je ook uitgenodigd, niet omdat dit huis wil verkopen, dat was een smoes” en hij keek haar indringend aan, als je wil dat je fantasie werkelijkheid wordt” en hij knikte naar Turbo, “hij is ervaren en vindt je leuk” en hij liet een pauze vallen “jou beslissing”.

Daisy voelde zich warm, verbaasd en beschaamd, ze had hier nog nooit echt met iemand over gepraat, enkel haar fantasie geuit op een site waar enkel gelijkgestemde waren, ze had nooit gedacht dat iemand hier achter kon komen maar hij, hij wist het en ze voelde zijn hand op haar schouder en ze keek hem met grote ogen aan, “je geheim is veilig, niets moet” sprak hij geruststellend.

Ze bleven enkele minuten zo zitten, voor zich uit kijkend en denkend, “zou je het willen?” vraagt hij, Daisy krijgt geen woord over haar lippen maar knikt, ja ze wil, haar fantasie gaat uitkomen.

Ben stond op en stak zijn hand op “kom” en hij keek haar aan, ze aarzelde heel even voordat ze haar hand in de zijne legde en ook opstond. Hand in hand liepen ze naar het huis terug, Turbo volgde, in haar hoofd woede een storm, vragen over hoe Ben hier achter was gekomen, twijfel, kon ze hem vertrouwen en durfde ze dit echt. Binnen zag Ben de twijfel “jij beslist of je dit wel of niet wilt, het kan nu, later of niet” fluisterde hij.

Ze keek ben een en vervolgens naar Turbo, een type hond waar ze al zo vaak over gefantaseerd had, een mooi formaat, gespierd, zo’n hond die als hij zou willen haar de baas was, haar ogen werden aangetrokken door dat ene onderdeel, slingerend onder zijn buik, nog verstopt in de behaarde en beschermende hoes, zou……? Haar lichaam gaf haar eigenlijk al een antwoord, ze voelde haar opwinding toenemen, haar tepels zwollen al wat op en haar gleufje werd al vochtiger, haar lichaam bereidde zich al voor op mogelijke paring, een paring waar ze al zo lang over fantaseerde, een paring, nee beter gezegd een dekking door een hond.

Ondanks de twijfel in haar hoofd knikte ze naar Ben, “ja ik wil het, vandaag” haar stem was zacht en trilde, de twijfel in haar hoofd was ze verlangde ernaar en haar lichaam was er klaar voor.

Ben nam haar mee naar een kamer waar de ramen hoog zaten, met een minimale inrichting, een paar stoelen, een matras op de grond en een kamerscherm. “Wil je dat ik erbij blijf?” zijn stem was zacht maar duidelijk, “je moet er bij blijven” haar stem was resoluut en ze reikte hem haar camera “je moet het vastleggen” en ze verdween achter het kamerscherm.

Zenuwachtig stapte ze achter het scherm vandaan, ja ze was naakt en voelde dat ze bekeken werd, als model werd ze vaak genoeg bekeken, ze wist dat ze er goed uitzag en dat er niets was waar ze zich voor hoefde te schamen en naakt? Ook dat was vaak genoeg voorgekomen, niet op de foto’s maar ze moest zich vaak genoeg omkleden en een kleedkamer alleen…………was er zelden bij, nee ze was zenuwachtig om wat ze ging doen, de stap in het diepe.

Ze ging op het matras zitten, klopte erop en riep Turbo naar haar toe die zonder aarzeling bij haar kwam, ze aaide en klopte hem en was verrast toen zijn ruwe warme tong ineens over haar borst ging, ze slaakte van schrik een gilletje toen deze over haar harde tepel gleed, het voelde vreemd maar o zo heerlijk, ze genoot meer van de tweede lik die doorging naar haar gezicht, zijn tong glipte even in haar openstaande mond, ze proefde zijn vreemde smaak, even vond ze het vies maar hij deed het weer en het wende, ze deed haar mond verder open en stak haar tong uit. Ze vond het vreemd genoeg opwindender dan met een man, tongend met een hond en haar hand gleed over zijn gespierde lichaam.

Ze voelde de opwinding toenemen, ze voelde dat ze vochtig was en ze was niet de enige die het opmerkte, Ben zag de glinstering tussen haar gezwollen schaamlippen maar ook Turbo had het opgemerkt, hij zag het dan nog wel niet maar zijn neus vertelde hem was nodig was, dit teefje was heet en zonder aarzeling dook zijn kop tussen haar gespreide dijen.

Ze hoorde het klikken van de camera terwijl de ruwe warme tong voor het eerst over haar gezwollen schaamlippen gleed, ze heerlijk dacht ze en ze kreunde toen zijn sterke tong tussen haar iets wijkende schaamlippen drong en haar o zo gevoelige knopje beroerde “o ja, dit is lekker” kreunde ze terwijl Turbo haar sappen gretig oplikte en haar opwinding toenam, zelf speelde ze met haar borsten en tepels om toe te geven aan haar genot en ze genoot met haar ogen dicht tot………………………..Turbo stopte met likken en met zijn poot tegen haar dij tikte.

Eerst dacht ze dat hij om aandacht vroeg maar hij tikte weer en nu zag ze ook dat hij opgewonden was, onder zijn buik was een rood glimmend puntje verschenen, hij wilde niet zozeer aandacht, hij wilde haar dekken als een teefje en ze glimlachte bij de gedachte, haar meest verborgen fantasie stond op het punt om uit te komen, ze aaide even over zijn kop “ja jij mag” fluisterde “ik wordt jou teefje” en begon zich om te draaien.

Turbo was opgewonden of misschien wel ongeduldig en wachtte niet af, ze was nog niet volledig omgedraaid toen hij haar al besprong, ze voelde heel even een warm glibberig iets tegen haar bil voordat ze haar evenwicht verloor en Turbo afdroop, snel krabbelde ze weer op en nu steunde ze op haar ellenbogen en knieën toen hij weer een poging deed.

Deze keer stond ze stabiel toen hij haar besprong, ze voelde zijn gewicht, zijn zachte vacht op haar rug, zijn voorpoten die hij krachtig klemde bij haar heupen en zijn voeten bij haar dijen.

Ze genoot, hij wilde haar, zoekende stoten en zijn hete ademhaling in haar nek, ze spreidde haar benen nog iets want hij zat iets te hoog, een schampschot en toen, het puntje nestelde zich tussen haar natte gezwollen lippen, tijd voor besef was er niet, Turbo schoot naar voren met zijn lichaam en een lange, dunne, warme lul drong in haar en gelijk begon hij te stoten.

Ben genoot ook, hij zag hoe Turbo zocht en zijn doel vond, hoe de spieren in zijn rug en achterpoten zich spanden bij elke stoot, hoe de gespierde billen van Daisy trilden en haar grote stevige borsten schommelde door de krachtige stoten van Turbo, hoe haar genot en opwinding toenamen, haar lichaam begon te glimmen van het zweet.

Daisy slaakte een onverstaanbare kreet, zo was ze nog nooit genomen, zo krachtig, zo dierlijk mmmmm beestachtig en ze liet haar hoofd even hangen, haar lange zwarte haren raakten het matras maar niet voor lang, haar orgasme overweldigde haar, ze duwde haar lichaam naar achteren, de stotende lul tegemoet en sloeg haar hoofd krachtig achterover waardoor haar lange donkere haren door de lucht zwiepten “ooooooooo yes, yes, ik kooooooooooooom” terwijl Turbo met korte krachtige stoten zijn opgezwollen lul in haar bleef stoten maar haar strakke pulserende grotje had ook zijn uitwerking op hem, zacht stotend en leunend op haar rug jankte hij, zijn balzak trok ritmisch samen en diep in haar schokte zijn gezwollen lul en pompte zijn zaad diep in het teefje terwijl speeksel op haar rug drupte.

Nahijgend geniet ze nog na, de laatste golven van genot zijn verdwenen maar zijn harde gezwollen lul zit nog in haar en plotseling beseft ze dat hij vast in haar zit, net zoals ze heeft gelezen, als hij van haar rug glijd en zich omdraait voelt ze een kleine ruk, ja hij zit echt vast in mij maar Turbo blijft rustig staan en ze kijkt om zich heen en ziet Ben nog steeds foto’s van hen makend maar ziet ook de bult in zijn broek en wenkt hem “als je wilt, op je knieën en broek open” haar stem is zacht en hees.

Haar kreun wordt gedempt door de lul in haar mond, met een ruk en een plop trekt Turbo zijn lul uit haar en terwijl ze golf na golf van Ben’s zaad in haar mond opvangt lekt ze aan de andere kant.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Foto Opdracht Voor Daisy Een Jaar Later

Zoek naar meer verhalen van K9Linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 1202x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2386x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 2691x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 5954x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.7
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1572x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.6
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3644x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 14629x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4233x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2461x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 2862x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
8.9
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5394x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4214x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2505x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3622x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net