Opwindend.Net
Datum: 02-12-2016
Stemmen: 122x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 25168x
Lengte: Kort
Toekijken
Door YvK9 - Mijn Profiel Pagina

Thuisgekomen na het hardlopen en nog na shaken wat me was overkomen in het bos.. Ik had nooit verwacht van mezelf dat ik het lekker zou vinden.. Als zo'n teefje genomen worden. Ik heb altijd enorm gewalgd bij het idee, dieren. Thuis word ik meteen besnuffeld door Roxy, mijn boomer hondje. Alsof hij weet wat ik net mee heb gemaakt.

Ik aai hem over zijn bol. Zou hij...? Even denk ik aan zojuist in het bos. Het was zo lekker.. Maar nee. Met mijn eigen hondje. Dat voelt zo gemeen. Of.. Moet ik hem even laten snuffelen? Ik ga op de trap zitten. Roxy legt zijn snuit op mijn schoot. Langzaam lift ik mijn rokje omhoog, zodat mijn roodgeneukte zaadkutje bloot ligt. Gulzig begint Roxy te likken. Ohh wat heerlijk! Waarom wist ik dit niet eerder? Kutsap en zaad lopen uit me, wat Roxy triggert om nog harder te likken.

Ik begin te spuiten.. Zijn hele kop wordt nat.. Hij stopt niet.. Likt maar verder. Vind hij me.. Lekker?! Ik kijk onder zijn buik en zijn grote rode pik hangt uit hem.. Nooit over nagedacht.. Roxy is veel kleiner dan de labrador. Doggy lukt nooit.. Ik duw hem even van me af en ga op de bank liggen. Meteen duwt hij zijn snuit weer in mijn natte zaadkutje. Ik pak zijn poten en leg ze op mijn buik.. Zijn pik raakt mijn lipjes.. Ik help de weg te vinden naar mijn warme kale natte grotje.

Hij merkt dat het lekker voelt en begint zijn pik in me te stoten.. Wederom voel ik die geile warme gloed in me.. Hij spuit zoveel voorvocht. Ik lig te komen en te genieten.. Hij stoot door en door.. Plots valt mijn oog op het voorraam. De gordijnen staan iets open. Maar ik maak me er niet druk om. Ik wil niet dat Roxy stopt. Dan voel ik een grote bol in me komen.. Mijn kutje is best strak, ik voel hem zwellen.

Plots hoor ik de achterdeur. Ik schrik overeind. Roxy zit nog in me.. Vast! Een vriend van me komt langs. Hij zegt dat hij aangebeld heeft maar we niemand kwam. Blijf maar lekker liggen zegt hij, ik kijk en hij is zichzelf aan het aftrekken. Ik zag alles door je raam.. Open je mond! Braaf luister ik. Hij spuit mijn mond vol... Vandaag ben ik zo'n ontzettend braaf zaadteefje.. Roxy laat los.. Ik vinger mijn natte zaadkutje tot een hoogtepunt.. Wat een heerlijke dag!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net