Opwindend.Net
Datum: 17-02-2017
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 16805x
Lengte: Gemiddeld
Nancy Kijkt Terug - 2
Door K9linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nancy Kijkt Terug - 1

De gedachten van Nancy dwaalden af, de film riep elke keer herinneringen bij haar op, leuke, prettige herinneringen van hoe het allemaal begon maar ook over het maken van de film en de herinneringen over Linda.

Linda was een klasgenoot en vriendin, tevens het meest populaire meisje van de klas, zowel voor de jongens als de meisjes en tevens het meisje wat haar vriendinnen de film liet zien van een hond die een meisje likte, de inspiratie voor Nancy waardoor alles met Wodan begon.

Wodan had haar ontmaagd, het was pijnlijk geweest maar ze kon niet meer terug, Wodan was daar heel duidelijk in geweest, hij was begonnen en maakte het af. Ze had zich beurs gevoeld na afloop, nog twee dagen zelfs maar toen begon het eigenlijk alweer te kriebelen, ze stond er zelf verbaast van maar ze wilde weer zijn loopse teefje zijn.

De tweede keer was nog onwennig geweest maar niet meer pijnlijk, de vierde keer was ze op zijn harde gezwollen lul klaargekomen iets wat heel overweldigend was geweest.

Het enige was, ze kon er niet over praten, ze liep te piekeren met wie ze dit kon delen en opeens kwam haar vriendin en klasgenoot Linda in haar op, zij had het filmpje laten zien en ze vroeg zich steeds meer af waarom en waar ze het had gevonden.

Na lang twijfelen was ze bij Linda langs gegaan iets wat ze gelukkig wel vaker deed dus in dat opzicht viel het niet op en voorzichtig vroeg ze Linda naar het filmpje “Oooooooo dat filmpje” toen het bij Linda doordrong om welk filmpje het ging en kleurde een beetje “wil je het nog een keer zien?” Nancy knikte en samen keken ze “heb je er meer?” vroeg Nancy zacht en kleurde en haar vraag werd beantwoord met een knik, op de computer opende ze een map, in één blik zag ze dat het enige tientallen filmpjes waren, Linda klikte zwijgend het ene na het andere filmpje aan, anderhalf uur later klikte ze het laatste filmpje aan. In de meeste filmpjes werd een vrouw gelikt, in een paar werd ze genomen door een hond.

Na het laatste filmpje zei Linda “ik fantaseer er over” terwijl ze naar het stilstaande beeld bleef kijken “ik heb het gedaan” zei Nancy zacht en Linda keek haar met grote ogen en open mond aan “Wodan heeft mij gelikt en…………………………..hij was mijn eerste” en ze keek naar de grond, “hoe, waarom………” hakkelde Linda.

“Het filmpje, ik fantaseerde net als jij” ineens vertelde ze alles “na het likken was ik zo opgewonden en hij ook………..ik wilde hem en hij mij” ze bleven een tijdje stil zitten, vanaf beneden hoorden ze de tv waar haar broertje naar zat te kijken “ooit meer gedaan dan fantaseren?” en Linda schudde haar hoofd “maar jullie hebben ook een hond”, Linda bleef stil “ik durfde nooit, bang om betrapt te worden en hoe het zou zijn” en ze stak haar hand uit “maar zou jij…………..willen helpen, dat ik en Wodan……….” Nancy knikte, “morgenmiddag?” en Linda knikte.

De volgende middag stond Linda trillend in de schuur, trillend van spanning, zenuwen en opwinding terwijl Nancy met Wodan aan kwam lopen, hij leek nu zoveel groter, maar het feit dat hij Nancy had ontmaagd……….stelde haar gerust, twee jaar geleden had een vier jaar ouder vriendje die periode voor haar afgesloten en ze aaide zijn kop “je nieuwe teefje Wodan” en Linda keek even op “Wodan dekt teefjes, zo meteen ben jij zijn teefje, sorry het is niet anders” glimlachte Nancy.

Nancy keek een beetje onwennig terwijl Linda zich uitkleedde en had de neiging om hetzelfde te doen maar Linda schudde haar hoofd “voor nu is hij voor mij” fluisterde ze en maakte haar bh los en bevrijde haar grote borsten die nu iets hingen en Nancy keek verbaast toen ze het kaalgeschoren kruis van haar vriendin zag.

Nancy hield Wodan nog vast maar ze merkte al aan hem dat hij interesse had, onmiskenbaar rook hij de opwinding van Linda, voor hem een loops teefje wat gedekt moest worden.

Linda ging liggen in het stro, trok haar benen wat op en spreidde ze en keek naar Nancy “moet ik hem zijn gang laten gaan of wil je dat ik ingrijp” vroeg Nancy, Linda aarzelde even “bij jou is het ook goed gegaan, kijk alleen maar toe” en Nancy knikte bevestigend en liet de halsband van Wodan los.

Wodan snuffelde even, liep rond Linda maar dook daarna met zijn snuit tussen de uitnodigend gespreide dijen en begon te likken al snel gevolgd door gehijg en kreun van Linda “god hij is zoveel beter dan mijn vriendjes” klonk het hees en ze slaakte een kreetje “hij gaat echt in mij” klonk het verbaast en ze gaf zich weer over aan het genot.

Haar vingers klauwden in het stro en haar dijen tilden terwijl ze haar ogen dichtkneep “god dit was heftig en snel” haar stem sloeg nog over en ze sprak hijgerig terwijl ze hem wegduwde en haar dijen sloot maar Wodan liet zich niet zomaar wegjagen, duwde zijn snuit tegen haar en tikte met zijn poot tegen haar bezwete lichaam “hij wil je Lin, hij wil je dekken” fluisterde Nancy “draai je maar om en steun op je ellenbogen”.

Linda voelde zich zo geil en zonder enige aarzeling draaide zich om en nam plaats zoals Nancy haar gezegd had, Wodan aarzelde niet en besprong haar, de zachte vacht op haar rug verbaasde haar, zo opwindend, haar lichaam schokte, Wodan zocht stotend en miste zijn doel maar raakte een gevoelig plekje maar zijn derde poging was raak, een warme dunne lul gleed diep in haar, zijn vacht kriebelde tegen haar schaamlippen en zijn poten klemde hij stevig om haar middel, onmiskenbaar was ze nu van hem.

Nancy kijkt met grote ogen naar het parende stel, ze weet maar al te goed hoe het voelt maar zo als toeschouwer, ze ziet hoe zijn spieren zich spannen bij elke stoot, hoe haar billen trillen, haar borsten schudden op het hoge tempo van zijn stoten. Voor het eerst ziet ze hoe iemand anders seks heeft, de kreten, de geluiden, de geur o wat is dat allemaal opwindend.

Linda draaide haar hoofd, “hij is geweldig” hijgt ze “en hij wordt zo groot”, Nancy kan het niet laten even te kijken “volgens mij zit hij al vast in je Lin” en ze aait Wodan even “kom op Wodan, pomp dit teefje vol” en Linda kijkt even om voordat ze haar hoofd achterover gooit, haar blonde haren zwieren door de lucht “god, god, ik, ik ………koooooooooooom” terwijl Wodan onverminderd in haar getergde lichaam stoot voordat zijn stoten weer veranderd, voor het eerst ziet ze de pulserende beweging, zijn balzak beweegt erop mee en ze beseft ineens Wodan pompt zijn zaad diep in zijn teefje, haar vriendin Linda.

Linda had vol bewondering gekeken toen zijn lul eindelijk uit haar was, bewondering en verbazing over wat er in haar had gezeten.

Ze had toegekeken hoe Wodan die middag zijn tweede teefje dekte, de dunne lul waarmee hij in zijn teefje drong leek in niets op wat het later werd, ook voor haar was het de eerste keer geweest dat ze een ander seks zag hebben en vond het heel indrukwekkend.

Een uur later zaten ze na een verdiende douche op de slaapkamer van Nancy, “jullie hebben toch ook hond, een reu?” en Linda knikte “Ruf een Basset, wil je………” Nancy knikte “hij is anders, laag, ik wil best zijn teefje zijn” het bleef een tijdje stil “ik ben bang, bang dat hij veranderd als ik het met hem doe, het kan zo wie zo niet bij ons thuis er is altijd wel iemand” beide bleven ze stil “maar als jij hem wil, dan neem ik hem een keer mee”.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nancy Kijkt Terug - 3

Zoek naar meer verhalen van K9linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 741x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 1202x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2386x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 2691x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 5954x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.7
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1572x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.6
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3644x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 14629x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4233x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2461x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 2862x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
8.9
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5394x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4214x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2505x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3622x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net