Opwindend.Net
Datum: 02-06-2006
Stemmen: 128x
Cijfer: 6.3
Gelezen: 63603x
Lengte: Gemiddeld
Oma Van De Hoek
Door Peter020 - Zoek naar meer...

Als puber woonde ik in een middelgrote stad in het noordwesten van het land
ik moet ongeveer een jaar of 15 zijn geweest dat mij het volgende overkwam.

Ik woonde in een leuke buurt met veel vrienden van de zelfde leeftijd en de zelfde interesse nl voetballen, elke dag na schooltijd stonden we te voetballen op het pleintje.
we werden regelmatig op onze vingers getikt door de diverse omwonende omdat er weer eens een bal in de tuin terecht was gekomen. vaak konden we hem dan zelf wel uit de tuin halen maar sommige woningen hadden geen achterom zodat we of over de schutting klommen of moesten aanbellen en de bal terug vragen.
In een van die woningen woonde een vrouw alleen. Op straat noemde we haar altijd oma want ze woonde er al zo lang we wisten niet beter. oma was een forse stevige vrouw van achter in de vijftig / begin 60. alle vriendjes wisten dat oma daar woonde en ze was niet zo moeilijk met ballen in haar tuin als we de bloemen maar heel lieten.
het gerucht ging dat oma zomers wel eens topless in het zonnetje zat maar niemand had haar eigenlijk zo gezien.

Het was op een mooie zomermiddag dat ik uit school kwam en met mijn voetbal onder mijn arm naar het pleintje ging om te spelen. er waren nog geen vriendjes dus begon ik vast een balletje te trappen tegen de schutting. Na twee minuten vloog de bal al over de schutting en ik hoopte dat ik over de schutting kon klimmen om mijn bal op te halen.
toen ik echter mijn hoofd boven de schutting uitstak hoorde ik oma al zeggen dat ik maar aan de deur moest komen en niet over deschutting moest klimmen.
braaf als ik was liep ik naar de voordeur en belde aan. oma deed de deur open en liet me binnen. ik liep door de kamer naar de tuin en pakte mijn bal en wilde al weer weg gaan toen oma mij aan sprak. "ik heb maar even een ochtend jas aan gedaan want als ik me niet vergis zat jij naar mij te kijken boven de schutting uit" sprak oma. ze had inderdaad een blauwe ochtend jas aan maar verder begreep ik niet wat ze bedoelde.
ik mompelde iets van "O" en wilde me weer omdraaien en weg lopen toen oma verder sprak. keek je niet naar mij net vroeg ze en ik zei nee maar ze geloofde me niet echt en vroeg of ik niet stiekem naar der blote borsten had gekeken toen ik boven de schutting uit keek. echt niet zei ik en ze vroeg of ik dan niet van grote borsten hield. dat wel mompelde ik weer nog steeds niet begrijpend wat ze nou allemaal bedoelde.
dus wel zei ze en pakte mijn hand en stopte die in haar ochtend jas voel dan maar even als je het zo lekker vind. ik wilde eerst mijn hand terug trekken maar voelde die grote warme tiet en kreeg kriebels in mijn onderbuik. oma deed haar ochtend jas een beetje losser en ik zag twee enorme grote dikke hangtieten met harde tepels met mijn hand om een van de twee.
pak ze maar stevig beet moedigde oma mij aan en met twee handen streelde ik die warme oma uiers. ik was daar zo mee bezig dat ik niet merkte dat oma na een tijdje over mijn gespannen kruis begon te strelen en toen ik het eindelijk in de gate had was mijn sport broekje al een stukje naar beneden getrokken en was oma met mijn peilemans aan het spelen. ze knede mijn ballen en trok zachtjes aan mijn stijve knuppel. zoooo zei ze dat is al een beste pik die je daar hebt staan en boog voorover om mijn eikel een kusje te geven. het bleef niet bij een kusje allen en langzaam aan begon oma aan mijn paal te zuigen terwijl ik nog steeds die zwaaiende hangtieten aan het bevoelen was. het was de eerste keer dat er iemand aan mijn lul zoog en ik vond het wel een lekker gevoel dat zuigen aan die roede. oma pakte mijn hand en stopte die in haar slip. uiterlijk verbaast van die hand in haar slip zei ze dat ik haar slip beter uit kon trekken want dan kon ik er beter bij. ik gehoorzaamde en trok die slip over oma`s dikke kont. nog nooit had ik een vrouwen kut gezien laat staan gevoeld en daar stond ik met mijn broek op mijn knieŽn en een oma voor me met niets anders aan dan een blauwe ochtend jas. oma gind op de bank zitten en trok me achter zich aan. bekijk mijn doosje maar eens goed zei ze en duwde mijn hoofd zachtjes in de richting van die behaarde spleet. druppeltjes geil glinsterde tussen haar schaamhaar en ik rook de zilte geur van oma`s natte kut. geef hem maar een kusje stelde oma voor en voor dat ik er erg in had duwde oma mijn hoofd tegen haar natte kut aan. met haar dikke dijen klemde ze mijn hoofd tussen haar benen en ik kon haast geen adem halen ik proefte haar kutsappen en weldra was ik die dikke natte harige oma kut aan het uitlikken alsof mijn leven ervan afhing.wat een geile oma was ze eigenlijk haar klit begon te groeien enoma gbegon zachtjes te kreunen en te hijgen zo te zien genoot ze wel van die lik beurt want met gesloten ogen lag ze te genieten. ik kneep in die harde tepels en nede haar grote hangtieten. met mij tong likte ik haar dikke kutlippen en knede haar dikke reet. na een tijdje kneep oma harde met haar dikke dijen tegen mijn hoofd en schokkend en kreunend trok die dikke kut zich samen en kwam oma schokkend klaar.
nog nagenietend van haar orgasme knede ze mijn ballen en zoog die harde knuppel diep in haar geile pijpmond. achter in haar keel klopte mijn gezwolle eikel tegen haar huig ze zoog het zaad bijna rechtstreeks uit mijn ballen maar toen ik bijna haar keel volspoot stopte ze en duwde een duim net onder mijn ballen. mijn spanning verdween direct en oma begon weer te trekken tot mijn paal weer op oorlogsterkte was. met mijn handen was ik weer met haar natte dikke doos aan het spelen en nu was ze echt niet meet te houden. stop die harde lul in mijn natte kut gebood ze me maar door die dikke buik van oma viel dat nog helemaal niet mee. daarom ging ze op haar knieŽn op de bank zitten. haar dikke kont omhoog haar hangtieten schurend over de bank en haar buik wiebelend als een hangbuikzwijntje. dit was precies de juiste hoogte en nog een beetje verlegen duwde ik die paal tussen haar dikke schaamlippen. ze stoote haar dikke reet naar achter en tot aan mijn ballen verdween mijn mannelijk lid in die dikke natte smachtende kut. ik pakte die dikke reet beet en krachtig pompte ik die knuppel in die natte spleet. het duurde dan ook niet lang of ik spoot grommend grote golve warm zaad in die geile oma kut. met haar kutlippen kneep ze de laatste druppeltjes zaad uit mijn pik en nog had ze niet genoeg ze draaide zich om en gulzig zoog mijn pik in haar zuigmondje. met haar hand ging ze over haar harige kut waar mijn lading zaad langzaam uitdroop. goedkeurend lipkte ze het zaad van haar vingers en genoot met volle teugen ervan.
Die zomer ben ik nog een paar keer bij oma langsgeweest maar daarna kreeg ik andere vriendinnetjes en liep het een beetje af met oma. ongeveer een jaar na onze eerste keer ben ik nog een keertje bij oma op visite geweest maar toen wilde ze er niets van weten. ik vermoed dat ze een ander vriendje had maar omdat ik zo vreselijk geil naar haar dikke hangtieten en ronde kont verlangde om nog maar te zwijgen over die dikke dijen met die geile natte dikke harige kut er tussen heb ik haar gedwongen om nog een keertje te neuken met mij. ik heb toen niet haar kut volgespoten maar lange slierten zaad in haar gezicht gespoten. ik had mijn broek niet eens uit gedaan dus nadat ik was klaar gekomen heb ik mijn pielemans opgeborgen ende deur uitgelopen. nooit ben ik weer bij oma langsgeweest.en hoe het nu met haar is ???

Zoek naar meer verhalen van Peter020...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11840x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6829x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7798x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11285x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5632x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20241x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9243x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24557x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10565x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17331x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6123x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5357x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8984x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net