Opwindend.Net
Datum: 09-10-2016
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 17315x
Lengte: Lang
Deur Vergeten Op Slot Te Doen
Door Da@n - Mijn Profiel Pagina

Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje! Ik schrijf in alle categorieën, dus aarzel niet om jouw fantasie met mij te delen en wie weet staat jouw fantasie hier binnenkort op de site.

Vermoeid plofte de achttienjarige Rozemarijn in haar bedje. Ze had een drukke avond gehad en was blij dat ze eindelijk kon slapen. In een roze BH, die haar borsten tijdens het slapen moest ondersteunen, en zwarte string met een zwart topje trok ze haar dekbed over zich heen. Het was een warme nazomerse dag en ze trok het dekbed daarom maar tot de hoogte van haar buik. Nog even liet ze de dag in haar hoofd passeren, maar merkte al snel dat ze te moe was en wilde gaan slapen. Of wacht. Had ze de deur nou op slot gedaan? Ze wist het niet meer. Toen ze thuiskwam had ze haar sleutel in de achterdeur gedaan, maar had ze deze ook op slot gedraaid? Nou ja, wat zou het, hoe groot was de kans dat er precies vandaag iemand van plan was om bij hun in te breken? Rozemarijn draaide zich om en viel als een blok in slaap.

Laat het alleen nou net zijn dat er toevallig wel plannen waren om bij haar thuis in te breken. Vier mannen met bivakmutsen reden in een gestolen auto de straat in. De lichten waren overal al gedoofd en de hele straat leek in een diepe slaap te verkeren. Maar de vier mannen niet, hun “werkdag” stond juist op het punt te beginnen. Het waren vier ervaren inbrekers, ergens eind twintig, begin dertig. Ze stapte uit en begonnen aan hun verkenningsronde. Alle vier apart struinden ze door de voortuinen en keken welke huizen elektronisch beveiligd waren, deze werden meteen afgestreept. Hierna werden de huizen verkend die niet beveiligd waren. In het specifiek keken ze naar open ramen, maar hun avond werd een stuk makkelijker toen ze in de achtertuin van Rozemarijn terecht kwamen.

Er werd bij haar naar binnen gegluurd via de achterdeur en plots zag een van de inbrekers dat er een sleutel aan de binnenkant van de deur zat. Hij ging door zijn knieën en scheen met zijn zaklamp tussen de deur en deurpost. Alleen de vergrendeling van de deurklink was zichtbaar, niks wees erop dat deze deur op slot zat… Dit zou een makkie worden. Na de verkenningsronde kwamen ze weer bij elkaar en al snel werd duidelijk dat het huis van Rozemarijn het makkelijkste doelwit was. De vier mannen slopen nu de achtertuin in en duwden de deurklink naar beneden. De deur ging meteen open en de mannen stonden binnen. Snel sloten ze de deur achter zich en trokken de gordijnen voor de zekerheid ook dicht.

In de woonkamer stonden al de nodige spullen die de aandacht van de mannen trok en deze verdween direct in hun tassen. Terwijl ze met zijn drieën beneden bezig waren sloop de vierde naar boven. Ze wisten niet hoeveel mensen er in het huis aanwezig waren en de vierde man moest controleren of er niemand wakker was. Alle deuren stonden open, behalve deze van Rozemarijn. De man liep de kamers binnen en begon te kijken of er wat waardevols lag. Zo kwam hij ook terecht in de “kledingkast” van Rozemarijn of zeg maar gerust kledingkamer. Rozemarijn had zoveel kleding dat ze hiervoor een aparte kamer had ingericht. Ze hield ervan om veel af te wisselen en had zodoende een grote collectie kleding.

De inbreker werd getriggerd doordat er alleen maar vrouwenkleding lag en liet zijn handschoenen glijden over de jurkjes die opgehangen waren. Ook snuffelde hij wat rond in de rokjes van Rozemarijn en kwam uiteindelijk bij haar ondergoedkast. Hij trok de bovenste lade open en zag al snel dat deze goed gevuld was met allerlei BH’s. En het waren niet zomaar BH’s, nee deze BH’s waren duidelijk bedoeld om een grote stel borsten te ondersteunen. Geïnteresseerd trok hij er een willekeurige BH uit en zocht het labeltje op. “75F” zag hij staan en in zijn broek was er meteen reactie merkbaar. Hij pakte nog een paar BH’s uit de lade en zag nu toch echt dat hij het goed had gezien. Met een lichtblauwe BH in zijn hand sloop hij de trap af. Hij liep naar de andere inbrekers en liet hun zijn “buit” zien.

Hij was niet de enige die wel benieuwd was aan wie deze BH toebehoorde. Er was één kamer waar zij niet in geweest waren. Dit moest de slaapkamer zijn van de meid die hier woonde. Met zijn vieren slopen ze zachtjes naar boven en duwden zij de klink zo zacht mogelijk naar beneden. Zachtjes duwden zij de deur open en slopen met zijn vieren de kamer binnen. Het was vrij donker in de kamer, maar de mannen waren gewend te werken in het donker en zagen Rozemarijn op haar bed liggen. Haar bruine haren lagen op haar gezicht en ze lag op haar zij richting de deur, waar nu de vier inbrekers stonden.

Doordat haar dekbed tot haar middel kwam zagen de mannen haar bovenlichaam. Het was vrij duidelijk dat de BH’s aan haar toehoorde. Ze mocht dan aangekleed zijn, maar de mannen zagen ook wel dat dit geen kleine borsten waren. Even bleven ze met zijn vieren doodstil staan, want wat nu? Nog nooit hadden ze iets gedaan buiten het wegnemen van goederen. Zouden ze, zouden ze haar kunnen overmeesteren en haar dan eens flink hard nemen? Dit was toch wel een grens waarvan ze hadden gezegd deze nooit te willen overschrijden, maar als tegenargument waren daar haar prachtig grote tieten. Alle vier hadden ze ondertussen al een knellend gevoel in hun broek en helder nadenken werd met de seconden lastiger.

Het was de leider van het stel die besloot om tot actie over te gaan. Hij sloop dichterbij het bed en trok het dekbed verder omlaag, totdat dit op haar bovenbenen kwam te liggen. Rozemarijn was nog steeds diep in slaap en had niet gevoeld dat het dekbed verplaatst werd, maar in haar slaap draaide ze zich toch om, waardoor ze op haar rug kwam te liggen. Nu zagen de mannen goed hoe haar flinke borsten op haar slanke lichaam prijkte. De leider van het stel slikte, ja nu wilde hij niet eens meer vertrekken. Hij zou en moest zien wat er onder het topje en BH verborgen was. Hij ging op het bed zitten en pakte de zijkanten van het topje beet. Zo traag en voorzichtig mogelijk begon hij het topje omhoog te trekken en allereerst kwam nu de zwarte string tevoorschijn.

Hij liet de rand van haar topje op haar blote buik liggen en keek even naar de string. De stof was strak om haar lichaam getrokken en haar venusheuvel was duidelijk zichtbaar in de string. Hij boog voorover en liet zijn vinger even over de string glijden, maar wilde toch eerst zien wat er onder het topje verborgen zat. Hij pakte de rand van het topje weer beet en schoof de stof verder over haar blote huid. Hij moest langzaam en voorzichtig trekken, want doordat ze met haar rug op het matras lag, moest hij tevens het topje over haar rug zien te trekken. Al snel kwam echter de onderkant van de BH tevoorschijn. Door het topje was de kleur nog onbekend, maar nu zag de leider en zijn drie compagnons dat ze nog een roze BH droeg. Hij trok het topje verder omhoog en liet deze aan de bovenkant van haar BH liggen.

Rozemarijn haar complete BH lag nu bloot voor de mannen en met grote ogen keken ze naar de enorme tieten die in de BH verpakt waren. De leider stapte van het bed af en als vier geile beesten stonden zij om hun prooi heen en bekeken ze haar borsten. Rozemarijn was nog steeds niet wakker en lag rustig op haar rug te slapen. De mannen overlegden nu zachtjes met elkaar. Terug wilden ze niet meer en zolang ze hun bivakmutsen zouden ophouden, zou ze hun niet moeten herkennen. Ze waren nog nooit betrapt dus eventueel DNA wat ze achterlieten in de vorm van haren of sperma kon niet aan hun gekoppeld worden. En dit meisje woonde alleen, de kans om betrapt te worden door iemand anders was enorm klein als ze haar stil konden houden.

Ja, het was wel duidelijk dat ze haar niet rustig gingen laten slapen. Een van de mannen ging op haar bureau en in haar lades op zoek naar een schaar. Al snel vonden ze een schaar en de man met de schaar kroop op het bed en tilde het middenstuk tussen haar cups op en met de schaar knikte hij dit stuk en tilde voorzichtig de cups van haar borsten af. Twee perfect gevormde borsten werden nu zichtbaar met twee slappe tepels er bovenop. Ook de beugels over haar schouders werd doorgeknipt en nu kon de BH naast haar neergelegd worden op het bed. Niet bang om haar wakker te maken liet de man zijn hand zakken en raakte kort haar borst aan. Zijn hand was koud en Rozemarijn reageerde in haar slaap en schoof wat met haar kont over het bed heen. Ook kreeg ze kippenvel en gingen de kleine haartjes op haar borst omhoog staan.

De mannen legde zijn hand nu weer op haar borst en ook zijn andere hand legde hij op haar borst. Door de kou voelde hij hoe onder zijn hand haar tepels iets stijver werden. Met zijn duimen begon hij zachtjes de binnenkant van haar borsten te strelen en tot zijn verbazing begon Rozemarijn te kreunen in haar slaap. Hij wist het niet, maar haar borsten waren het gevoeligste plekje van haar lichaam en als je haar hier goed aanraakte, kon je met haar doen wat je wilde. De man had wel door dat ze het schijnbaar erg lekker vond en ging nog even door en voelde hoe haar tepels als maar stijver werden. Na een tijdje werden haar tepels niet stijver meer en hij trok zijn handen weg en liet zijn collega’s het resultaat zien van zijn strelingen. Het kwijl droop nog net niet hun mond uit, zo’n lekker gezicht was het.

Een andere man ging verder met haar verder uit te kleden en begon de zijkanten van haar string kapot te knippen. Hij pakte het losliggende lapje stof van haar venusheuvel op en trok dit omhoog en legde dit tussen haar benen neer. De mannen stonden nu oog in oog met haar ontblote geschoren kut. De twee mannen die nog naast het bed stonden liepen naar het voeteneind en voorzichtig pakte ze de enkels van Rozemarijn beet en trokken haar benen verder uit elkaar, waardoor deze bijna in een hoek van 90 graden kwamen te liggen ten opzichte van elkaar.

Brutaal als ze waren pakte ze een hand van Rozemarijn en legde deze op haar eigen kut neer. Ze gingen weer verder haar borsten te strelen en weer ging Rozemarijn al snel kreunen en nu zagen de mannen hoe ze zelfs met haar vingers over haar schaamlippen begon te glijden. Ze sliep dan wel, maar ze had door alle strelingen een geile droom en begon in haar slaap met haar kut te spelen. Plots kregen de mannen het idee dat zij dit meisje wel eens konden neuken zonder dat ze het zelf door zou hebben. Als ze zouden spelen alsof het een droom was, zou Rozemarijn dit misschien nog wel geloven ook en hoefden ze niet eens dwang toe te passen en wat is er nou lekkerder dan vrij je gang kunnen gaan?

Degene die bij haar hoofd zat begon dan ook in haar oren te fluisteren, terwijl iemand anders verder ging met haar borsten te strelen. “Meisje, doe je ogen maar open. Wij zijn het, je vriendjes waar je over aan het dromen bent. Voel eens hoe lekker wij met jou aan het spelen zijn en hoe lekker nat je kutje is. Glijdt maar met je vingers door je schaamlipjes heen.” Rozemarijn hoorde de stem in haar hoofd en langzaam opende haar ogen zich. Doordat ze erg moe was, bleef ze half in haar droom hangen en half in de realiteit. Ze realiseerde zich zo wel dat er vier mannen met bivakmutsen op het bed zaten, maar had niet door dat ze wakker was en dacht dat ze droomde. En ja hij had gelijk gehad, er werd heerlijk met haar borsten gespeeld en haar schaamlippen waren al vochtig aan het worden. In de veronderstelling dat ze aan het dromen was kreunde Rozemarijn dan ook: “ja, gaan jullie maar door, het is heerlijk wat jullie doen.”

Dit lieten de mannen zich natuurlijk geen twee keer zeggen en ze gingen nu verder en begonnen eerst Rozemarijn compleet uit te kleden. De resten van haar string en BH werden onder haar lichaam vandaan getrokken en haar topje werd over haar hoofd getrokken. Rozemarijn was zo geil geworden ondertussen dat ze gewoon doorgegaan was met zichzelf te strelen tussen haar benen en lag zachtjes te kreunen. Snel begonnen de mannen zich ook uit te kleden. Eerst de eerste drie en daarna de laatste, die het niet had kunnen laten ook even met de borsten van Rozemarijn te spelen. Nu stonden ze echter alle vier naakt in haar slaapkamer en met haar ogen licht geopend keek Rozemarijn aan tegen vier naakte gespierde mannen. Allemaal hadden zij een stijve lul van een flink formaat en ze wisten wel hoe ze hier vanaf moesten komen.

De leider kroop op het bed en trok de benen van Rozemarijn nog wat verder uit elkaar. Hij zette zijn lul tegen haar kut aan en duwde deze naar binnen. Tijdens het neuken van haar pakte hij haar flinke tieten beet en begon in haar tepels te knijpen. Ondanks dat Rozemarijn alles voelde wat er gebeurde, dacht ze nog steeds dat het een droom was en kreunde heerlijk, terwijl de man met haar bezig was. Hij stootte zijn pik in haar met zijn handen op haar tieten. Een van de andere mannen had weinig geduld en kon niet op zijn beurt wachten. Hij kroop op haar bed en ging naast haar hoofd zitten. Hij tilde haar hoofd op en fluisterde in haar oren dat ze haar mond moest openen.

Rozemarijn opende nu haar mond en de man zette zijn lul tegen haar lippen aan en duwde zijn pik in haar mond. Alsof het haar tweede kutje was, begon hij in haar mond te stootten en nu werd Rozemarijn van twee kanten tegelijk geneukt. Ondanks dat het onwerkelijk was, dacht ze nog steeds dat ze aan het dromen was en slaperig liet ze de mannen hun gang gaan. Opgewonden was ze echter wel, heel erg ondertussen zelfs en ze begon wat luider te kreunen door de twee pikken die in haar lichaam stootte. Haar hand gleed weer naar beneden en terwijl ze werd geneukt, begon ze langzaam haar clit te strelen.

De mannen zagen het en lachte zich kapot. Dit meisje was echt ver heen. Zou ze gedronken hebben of drugs gebruikt hebben? Maar niets was minder waar. Rozemarijn was gewoon zo moe dat ze niet helemaal was ontwaakt. Ze genoot echter wel volop en voelde hoe ze opgerekt werd door de man die in haar kut bezig was. Hij had een vrije dikke lul en stootte krachtig bij haar naar binnen, terwijl zijn handen zich tegoed deden aan haar borsten. Af en toe liet hij ze even los en keek hij toe hoe haar borsten bij iedere stootte heen en weer deinsden op haar ranke lichaam. Wat was dat een lekker gezicht, zulke grote borsten op zo’n slank lichaam.

Nog even stootte hij in haar kut, maar wilde toen haar andere opening proberen. Hij liet de andere twee een kussen van haar bed pakken en zij trokken vervolgens haar benen in de lucht en hij legde het kussen onder haar kont. Haar billen werden zo omhoog gedrukt en doordat de andere twee haar benen beet hielden, keek hij tegen haar sterretje aan. Zijn handen gingen richting haar kut en hij liet drie vingers zonder al te veel moeite in haar kut glijden en zorgde dat deze goed vochtig waren. Hierna begon hij haar sterretje in te smeren met haar eigen sappen. Hij zette zijn middelvinger tegen haar sterretje en duwde deze langzaam naar binnen. Hij voelde een hoop weerstand, ze was hier duidelijk flink strak.

Voor een paar minuten rekte hij haar verder op met zijn vinger en nadat hij er ook eindelijk een tweede vinger bij had gekregen, vond hij dat het tijd was voor het echte werk. Hij kroop weer tussen haar benen met zijn lichaam en zette zijn eikel nu tegen haar sterretje. Hij zette kracht en voelde hoe zijn eikel zich langzaam een weg langs haar kringspier vond. Rozemarijn voelde hoe haar nog maagdelijke sterretje werd opgerekt en kreunde van schrik met een pik in haar mond. Zijn eikel was dikker dan de twee vingers en ze voelde hoe hij iedere millimeter bij haar naar binnen gleed. Niet alleen Rozemarijn kon alles goed voelen, maar ook de man voelde hoe strak ze hier was.

Hij vond het heerlijk hoe haar lichaam volop weerstand bood terwijl hij naar binnen gleed en moest moeite doen om zijn lul voor de helft naar binnen te krijgen. Eenmaal hij halverwege bij haar naar binnen was gedrongen begon hij langzaam in haar te stootten. Iedere keer als hij zich weer terugtrok om opnieuw te kunnen stootten, voelde hij hoe haar kont weer terug samentrok, om haar daarna weer op te rekken zodra hij dieper in haar stootte. Het kostte hem flink wat moeite om vol te houden en merkte ook dat haar strakke kont zijn effect begon te krijgen op zijn orgasme. Hij kreeg het zwaar en moest zich terugtrekken, want anders was hij zeker in haar kont klaargekomen, maar zijn orgasme wilde hij nog voor een ander moment bewaren.

De leider was niet de enige die het zwaar had, want ook de man die in haar mond stootte begon het effect van haar tong, die langs zijn eikel gleed, te voelen. Niet veel later trok hij zich ook terug en de vier mannen keken nu toe hoe Rozemarijn op het bed lag. Het was duidelijk dat ze opgewonden was en nu ze niet bevredigd werd door de mannen, sloeg ze de hand weer aan zichzelf. De mannen lachten zachtjes en nu was het aan de twee mannen die haar nog niet hadden mogen neuken. De eerste klom op het bed en ging naast Rozemarijn liggen en fluisterde in haar oor: “Wat denk je ervan meisje, kom je bovenop mij zitten?”

Rozemarijn wilde maar al te graag weer neuken en zonder verdere aanmoedigingen nodig te hebben klom ze op de man. Ze pakte zijn pik beet en leidde deze naar de opening van haar kut. Ze liet zich zakken en begon hem nu te berijden. De man had de tijd van zijn leven. Hij werd én bereden door een knappe jonge meid én hij zag nu hoe haar tieten voor zijn ogen op en neer gingen. Het was een heerlijk gezegd en hij had het gevoel dat hij in de hemel was. Hij was de derde man die zijn pik in haar mocht steken, maar de vier volgde al snel. De laatste man kroop nu ook op het bed en duwde Rozemarijn voorover. Ze kwam met haar borsten op de borst van de man te liggen die haar al aan het neuken was en hij voelde hoe haar stijve tepels over zijn borstkas schuurde.

Rozemarijn voelde nu hoe haar billen gestreeld werden en wat was het lekker. Maar het bleef niet bij strelen. Plots voelde ze weer een eikel tegen haar sterretje duwen. Hij duwde zijn eikel bij haar naar binnen en nu werd ze ineens door twee pikken tegelijk gevuld. Het duurde even, maar al snel stootten beide mannen hun lul in haar en Rozemarijn kreeg het nu zwaar. Ze waren zo fors geschapen dat ze het gevoel had dat hun pikken tegen elkaar gleden en de huid ertussen wegduwde. Ook schuurden haar gevoelige tepels over de borstkas van de man die in haar kut zat en dit maakte dat ze haar orgasme snel naderde. De mannen stootten hard en diep in haar en ze voelde haar orgasme komen. De pikken gleden door haar gevoelige gaatjes en met een gil kwam ze klaar.

Rozemarijn zette haar nagels in de schouders van de man onder haar en voelde hoe haar spieren zich samentrokken om de twee pikken in haar. De mannen stootten rustig door, waardoor het een extreem intens orgasme was. Ze dacht al dat ze dromen, maar nu voelde het letterlijk alsof ze in dromenland verkeerde. Maar helaas, zoals alle orgasmes kwam ook aan deze aan einde en uitgeput bleef ze liggen op de borst van de man. De mannen waren echter nog niet klaargekomen, maar nu was het ook tijd voor hun pretje. Ze gleden uit haar gaatjes en hielpen Rozemarijn met uit het bed stappen. Rozemarijn ging op haar knietjes zitten en half kreeg ze mee wat de mannen toen deden.

Ze zag hoe de mannen aan hun pikken begonnen te trekken en in een halve cirkel om haar heen stonden. Vervolgens zag ze hoe de mannen één voor één hun zaad op haar borsten spoten en ze voelde de stralen tegen haar borsten aankomen, maar was zo moe aan het raken dat ze verder niet meer onthield wat er gebeurde. Wat er gebeurde was dat de mannen in een halve cirkel om haar heen stonden en samen klaarkwamen over de tieten van het meisje bij wie ze hadden ingebroken. Ze zagen hoe hun vier kwakjes langs haar borsten naar beneden dropen en hielpen haar tot slot weer in bed, waarna ze net zo geruisloos als ze gekomen waren, weer vertrokken.

De volgende morgen werd Rozemarijn wakker. Poeh wat had ze een lekkerdere droom gehad. Vier gespierde mannen, groot geschapen en allemaal hadden ze een bivakmuts op gehad en haar flink onder handen genomen, maar toen ze zich omdraaide voelde ze wat plakken. Ze voelde aan haar borsten en verrek, ze lag naakt in bed en er plakte iets aan haar borsten. Het licht scheen haar kamer binnen en ze zag hoe er meerdere witte plekken op haar lichaam zaten. Ze rook aan haar vingers en kon duidelijk ruiken dat dit de geur van zaad was. Ze realiseerde zich nu ook dat ze naakt in haar bed lag, terwijl ze toch honderd procent zeker was dat ze in haar pyjama naar bed was gegaan.

Shit, het was geen droom geweest bedacht ze zich. De mannen waren echt bij haar binnen gekomen en hadden haar daadwerkelijk onder handen genomen. Snel trok ze wat kleding aan en rende de trap af. Zouden ze haar hele huis hebben leeggeroofd? In de woonkamer zag ze dat de tafel vol met dure spullen lag. Alles was van haar en alles hadden de mannen gepakt. Schijnbaar hadden ze besloten om het allemaal achter te laten. Bovenop haar laptop lag een briefje en ze las hem. “We konden het niet over ons hart krijgen om na wat jij ons had gegeven ook nog eens je spulletjes mee te nemen. Mocht je vaker willen dat wij langskomen moet je de deur maar weer open laten.”

Ze slikte, zou ze het doen? Zou ze nog een keer de deur van het slot laten als ze ging slapen?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3064x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8355x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7270x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16707x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15146x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4615x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8215x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15026x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net