Opwindend.Net
Datum: 10-10-2016
Stemmen: 37x
Cijfer: 6.5
Gelezen: 8756x
Lengte: Gemiddeld
Dagje Alleen Thuis - 2
Door John - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dagje Alleen Thuis - 1

Zoals beloofd, een vervolg op het vorige verhaal.

Het heeft wat langer geduurd want hoe begin je over die nieuwe net ontdekte “hobby”?

Uiteindelijk was het Sascha die het initiatief nam.

In het weekend, midden in een groot warenhuis, terwijl de mensen om ons heen liepen fluisterde ze in mijn oor.

“Heb jij wel eens in het openbaar in je broek gepoept?” “Wat!?!” fluisterde ik terug.

“heb jij…”, begon ze weer.

“Ja, ik hoorde je wel, maar ik wist niet of ik het goed hoorde.”

Ze had haar hoofd wat gebogen, maar keek me van onder haar wimpers ondeugend aan, een zweem van een glimlach om haar mooie mond, een twinkeling in haar groene ogen.

Haar linkeroog was iets dichter, een duidelijk teken dat ze zo geil was als boter.

“Neeee,” fluisterde ik, “wil je nu, hier..??”

Ik voelde mij licht opgelaten en maar ook steeds geiler worden bij het idee.

Als bij toeval gleed haar hand over mijn kruis en ze gaf een klein kneepje zodat mijn hele lichaam tintelde.

Ze pakte mijn hand weer vast en we slenterden verder het warenhuis in, op zoek naar een wat rustiger plekje en op zachte toon begon ze me verder op te geilen.

“Ik heb expres wat meer bruin brood en groenten gegeten de afgelopen twee dagen en bij het idee alleen al loop ik al twee dagen met een natte poes”

Ik keek naar de voorkant van haar blouse en zag duidelijk twee keiharde tepels zitten waar ik graag op wilde sabbelen.

“Nee, nu is het mijn beurt. Jij mag alleen maar kijken, net als ik bij jou vorige keer” en onder het mom van haar jasje goed doen streelde ze met haar pinken beide tepels tegelijkertijd. Ze hield heel even haar pas in en slaakte onwillekeurig een kreuntje. “O god, wat ben ik geil” fluisterde ze.

Tussen de rekken met electronica en huishoudelijk apparaten was niemand te zien, de verkopers waren aan de andere kant allemaal bezig met andere klanten en ze trok me bijna rennend die kant op.

Mijn pik stond inmiddels op barsten. Ik voelde hoe de voorkant van mijn slip vochtig werd van het voorvocht en zag dat Sascha er niet veel beter aan toe was. Een kleine donkere vlek aan de voorkant van haar spijkerbroek, nauwelijks zichtbaar tussen haar benen, vormde daarvan het bewijs.

Ze draaide zich half om naar mij toe en gaf me een lange intense zoen, ik voelde hoe haar zijdezachte tong de mijne streelde en de binnenkant van mijn mond verkende, haar zachte lippen op de mijne en haar hand die zacht wreef en kneep in mijn kruis.

Ze stopte even met zoenen en strelen om op adem te komen en over haar schouder heen zag ik een man onze kant op komen lopen om vervolgens iets verderop te blijven staan in het zelfde pad als wij, quasi verdiept in een of ander apparaat, maar duidelijk ons bespiedend vanuit zijn ooghoeken.

“We hebben een pottenkijker” fluisterde ik in Sascha’s oor.

“Nou en, ik ben te geil om me daar iets van aan te trekken nu”

“Maar dan gaat hij alles zien”

“Dan hoop ik maar dat hij er ook van geniet”

Ze keek even om en knipoogde naar de man die rood werd maar tegelijkertijd openlijker durfde te kijken naar ons.

“Het is nog een lekker ding ook” fluisterde ze in mijn oor.

Ze gaf nog een zoen en gleed met haar tong over mijn lippen. “Kijkt hij nog steeds?” vroeg ze.

“Ja en hij begint nu zichzelf te strelen” Ik zag hoe de man een erectie van jewelste had en dat hij bijna gedachteloos over het topje van zijn lul zat te wrijven met zijn duim.

“o god, dat is geil” fluisterde ze en ze drukte haar voorhoofd tegen de mijne.

Ik hoorde een zacht pruttelend geluidje, haar adem stopte heel even en ik besefte dat ze echt begonnen was in haar broek te poepen.

De man aan het andere eind van het gangpad had het geluidje ook gehoord en keek met een ongelovige blik naar Sascha’s billen.

Mijn hand gleed naar de achterkant van haar broek, over een welgevormde bil en terwijl ik hetzelfde pruttelende geluid van zich naar buiten persende poep nog eens hoorde voelde ik hoe de hoop zich verspreidde over (en hoogstwaarschijnlijk ook tussen) haar billen, onder de stof van haar spijkerbroek.

Mijn hand gleed naar de voorkant van haar broek en ik voelde duidelijk de natte plek bij haar kutje en de vorm van haar schaamlippen.

Ik gleed een klein stukje omhoog met mijn hand tot net onder haar clitoris, begon traag cirkeltjes te draaien met mijn vingers en voelde hoe de knieën van Sascha het begaven onder zoveel genot.

De man in het gangpad keek zijn ogen uit en ook hij wreef steeds sneller over zijn lul, duidelijk ongegeneerd nu hij wist dat wij het opwindend vonden dat hij toekeek.

“Ooooooooohhhhh…… niet stoppen, niet stoppen nu”, fluisterde Sascha schor, “Ik kom bijna klaar”

De geur van poep hing nu duidelijk om ons heen en Sascha zakte nog iets door haar knieën.

“Oh, ohh, ohhh, ohhhhhhh god ja!, mmmmmmmmmmmm” en met een laatste kreetje scheet ze haar broek helemaal vol terwijl ze tegelijkertijd klaarkwam vanuit haar tenen, hangend in mijn armen omdat ze niet meer kon staan van genot.

De man in het gangpad kreunde ook en ik zag hoe zijn blik wazig werd en hoe zijn sperma een natte plek liet verschijnen bij de contouren van zijn eikel.

Ook ik kon mij bijna niet inhouden toen ik zag hoe hij klaarkwam, maar ik besefte ook dat in ieder geval één van ons bij de tijd moest blijven.

Aan de andere kant van de winkel keken al wat mensen onze kant op en ik wilde weg zijn voordat er een winkelchef of zelfs bewaking naar ons toe zou komen.

Sascha begon weer wat bij haar positieven te komen en snel trok ze haar jasje uit en legde die over haar arm om haar kletsnatte kruis te verbergen.

Aan de achterkant viel weinig te doen, maar als je er niet op lette viel het niet erg op en qua geur was het een kwestie van snel doorlopen, wat we dan ook deden richting uitgang.

Sascha stopte even bij de man, voelde aan de natte plek in zijn broek en gaf hem een kus op zijn wang. Hij keek haar aan, voelde aan de bult poep in de achterkant van haar broek, opende zijn mond alsof hij iets wilde zeggen, maar sloot hem toen weer en liep ook weg met een bijna verliefde blik op zijn gezicht.

Buiten gekomen liepen we in een redelijk tempo door naar huis, het woei redelijk dus was het geurspoor niet zo erg.

“Ik loop nog steeds na te trillen” giechelde Sascha, “mijn god wat was dat lekker! Heb je nog gezien hoe die andere man klaarkwam?”

“Ja”, zei ik, “die wist niet wat hem overkwam”

“Ik ook niet” zei ze, “vooral op het einde. Weet je dat ik voelde hoe de poep tussen mijn broekje uit kwam? Dat was ook het moment dat ik alles om me heen vergat”

Ik stak de sleutel in het slot van de voordeur, trok haar naar binnen en deed met mijn voet de deur dicht.

“Ja”, zei ik, “en ik had zo enorm veel moeite om mezelf in te houden, maar ik sta op ploffen nu!” en met twee handen maakte ik de voorkant van haar broek los en schoof ‘m naar beneden.

Er viel wat van haar warme poep op de grond en op haar broek. “Schuif alleen de voorkant van mijn slipje wat opzij”, zei ze zacht terwijl ze de voorkant van mijn broek openmaakte en mijn pik tevoorschijn haalde, “ik wil nog wat van dit gevoel genieten”.

Ik duwde haar tegen de muur, schoof haar slipje wat opzij, zette mijn trillende pik tegen haar glibberige schaamlippen aan en gleed zonder moeite door tot diep in haar kut en het leek bijna of mijn lul naar binnen werd gezogen.

Ik gleed met mijn handen onder de rand van haar broekje door en voelde de poep kleverig en warm onder en tussen mijn vingers terwijl ik in haar billen kneep op het ritme waarmee ik haar met lange halen neukte.

“Kun jij ook nog?” vroeg ze kreunend.

“Ik wil zo graag voelen hoe jij ook een volle broek hebt”.

Kreunend van genot begon ik te persen en voelde hoe een forse drol naar buiten kwam om fijngeperst te worden tegen de achterkant van mijn broek. Net als vorige keer werd het genot versterkt door dat heerlijke gevoel van zich verspreidende poep in mijn broek.

Sascha stak op haar beurt haar handen bovenlangs in mijn broek, voelde aan de bult en gleed toen met haar handen in mijn onderbroek om knedend en persend mijn billen met de poep te besmeuren terwijl ze nog verder over mijn pik zakte waarna ik begon te komen en te komen en te komen……..

Zoek naar meer verhalen van John...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 2221x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1089x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.7
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 11196x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 5209x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1840x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 3813x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5108x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 11627x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3113x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6175x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 6667x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11912x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 10563x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6819x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 611