Opwindend.Net
Datum: 17-10-2016
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8123x
Lengte: Lang
Hindoestaanse Dames - 3
Door Da@n - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hindoestaanse Dames - 2

Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje! Ik schrijf in alle categorieën, dus aarzel niet om jouw fantasie met mij te delen en wie weet staat jouw fantasie hier binnenkort op de site.

Het was een week nadat de drie jongens bij Priya thuis waren geweest en René en Jason haar moeder hadden geneukt, terwijl Priya wederom door Paul anaal was genomen. Paul liep met zijn vader door de stad. Willem was dertig jaar ouder dan Paul, maar een beer van een vent. Hij was net geen twee meter en doordat hij veel tijd doorbracht in de sportschool, was hij ook nog eens flink breed door het sporten. Paul had kleding nodig en samen met Willem was hij naar de stad gegaan met de bedoeling om achteraf ergens te gaan eten en misschien een filmpje te pakken.

Willem was altijd open geweest naar Paul en die had daarom zijn vader ook altijd alles verteld, waaronder het meeste wat hij met vrouwen meemaakte. Zo ook de avonturen met Priya en Amisha. Paul had zijn vader het filmpje laten zien waarin Priya zei dat ze een gewillige slet was en het filmpje waarin Priya met haar moeder aan het tongen was. Willem had hem een schouderkopje gegeven en gezegd dat hij er vroeger ook van had gedroomd om zijn Hindoestaanse buurvrouw te kunnen neuken. Willem trouwde echter met de moeder van Paul, maar na een twaalfjarig huwelijk, kwam de scheiding en sindsdien was Willem vrijgezel.

Paul woonde bij zijn moeder, maar was ook geregeld te vinden bij zijn vader. Zijn one night stands nam hij dan ook altijd mee naar zijn vader, omdat zijn moeder hier vaak moeilijk over deed. Zijn vader was echt zijn voorbeeld. Gewoon lekker chill en relaxed en geen problemen zoeken die er niet zijn. Paul had dan ook aangeboden aan zijn vader dat hij best wel eens ervoor kon zorgen dat ze bij Willem thuis aan het project gingen werken en dat Willem de drie jongens en Priya dan zou “betrappen”, waarna hij kon meedoen. Willem had het meteen een goed plan gevonden. Beide dames zagen er goed uit en daar wilde hij zijn pik wel eens insteken.

Nu liepen ze echter door de stad en waren op zoek naar kleding voor Paul. Een tweetal nieuwe spijkerbroeken had hij toch wel nodig en ze waren ’s middags van huis gegaan. De eerste twee winkels had niks wat de aandacht van Paul trok. Gelukkig waren er veel winkels in de stad te vinden en bij de derde winkel was het raak en vond hij twee spijkerbroeken die hem goed stonden. Na afgerekend te hebben en zijn broeken te hebben meegekregen, liepen ze weer naar buiten. Ze keken op de klok en zagen dat het pas twee uur was, nog genoeg tijd over voordat het tijd voor het eten was. Dan nu maar een filmpje meepakken en daarna eten?

De twee stonden voor de winkel te bespreken wat ze zouden doen, maar ineens was Paul afgeleid. Aan de overkant van de straat zag hij een bekend koppie. Het was Priya! En verrek, ze was niet alleen, maar had haar moeder meegenomen. Zouden ze ook aan het winkelen zijn of ergens anders naartoe moeten? Paul onderbrak zijn vader en wees hem op de twee dames. “Laten we ze volgen pa, eens kijken waar ze naartoe gaan.” De twee slopen als ware ze twee spionnen waren achter de dames aan en hadden al snel door dat ze aan het shoppen waren. Drie kleine winkels gingen ze binnen, maar al snel stonden ze weer buiten.

De vierde winkel hadden ze schijnbaar echter wat leuks gezien, want ze bleven lang binnen. Het was een winkel voor zowel mannen als vrouwen, dus konden Paul en Willem naar binnen gaan, zogenaamd om zelf ook rond te neuzen in de winkel. Het was verder niet druk in de winkel en het personeel liet hun gelukkig met rust en ze konden Priya en haar moeder goed in de gaten houden. Priya stond met een jurk in haar handen en tevens een zwarte legging. Paul moest meteen terugdenken aan het moment dat hij haar legging kapot had gescheurd.

Na even te hebben overlegd met haar moeder verdween Priya in een pashokje en Amisha liep ondertussen wat rond in de winkel. Paul tikte Willem aan en wees naar het hokje. “Misschien is dit een goed moment om kennis te maken met Priya pap. Ik ga wel haar moeder gezelschap houden.” Paul liep richting Amisha en Willem keek goed waar het personeel was. De man achter de kassa was druk bezig met een nieuwe kassarol in de kassa te stoppen en de twee dames waren bezig met kleding goed te leggen. Hij snelde naar het pashokje en glipte naar binnen en duwde zijn hand snel op de mond van Priya en duwde haar tegen de muur. Hij wilde natuurlijk niet dat ze zou gaan gillen, wat niet gek zou zijn, want ze kende hem totaal niet.

“Hoi Priya, ik ben Willem, Pauls vader. Paul heeft mij alles verteld over jou en je moeder en ik ben wel eens benieuwd of jij echt zo’n gewillig sletje bent.” Hij fluisterde het in haar oren en zag dat de schrik bij Priya al snel verdween zodra hij vertelde Pauls vader te zijn. Hij trok zijn hand van haar mond en inderdaad, Priya deed niks en bleef tegen de muur aanstaan. Willem zette nu een stap naar achteren en bekeek haar eens goed. Ze was zich net aan het uitkleden en droeg alleen nog een BH en string. Hij kon dus meteen haar blote billen vastpakken en gaf zijn handen goed de kost.

Hij moest Paul gelijk geven, want ze had aardig stevige billen en haar borsten moesten er ook niet verkeerd uitzien. Hij zocht de sluiting van de BH en maakte haar BH los en trok deze van haar af. Twee perfect gevormde borsten kwamen tevoorschijn en wederom moest hij zijn zoon gelijk geven. Priya was inderdaad een gewillig sletje, want haar tepels waren al stijf. Net als bij haar billen gaf hij ook nu zijn handen de kost, maar hij wist ook wel dat hij niet minuten lang in het pashokje bezig kon blijven en besloot dan ook al snel dat haar string uit moest. Zelfstandig trok Priya het stukje stof uit en legde deze op haar kleding.

Naakt stond ze nu met Willem in het pashokje en Willem liet zijn vingers over haar schaamlippen glijden en voelde al dat het vochtig begon te worden. “Hmm, Paul heeft met geen woord gelogen. Je bent inderdaad snel nat. Weet je wat, laten we bij mij thuis met zijn vieren maar een drankje doen. Ik denk dat Paul en je moeder daar ook geen problemen mee hebben.” Hij pakte de string van de stapel kleding en stopte deze in zijn broekzak, terwijl Priya hem vragend aankeek. “Oh deze heb jij denk ik niet nodig, sletjes kunnen best zonder.” Willem glipte nu het hokje weer uit en liep naar Paul en Amisha en alsof het een normale aangelegenheid was, stelde hij zich voor.

Amisha had ondertussen wel door wat de bedoeling was en gaf aan dat ze tegen haar man had gezegd dat ze om vijf uur terug zou zijn van het shoppen. Zolang ze maar voor die tijd thuis zou zijn, was er niks aan de hand. Niet veel later kwam Priya uit het hokje gelopen en rekende ze het jurkje en de legging af. Nu had ze een rok aan met hierboven een zomerse top. Wat Paul echter niet wist, was dat Priya onder haar rokje geen ondergoed droeg. Willem liet dit echter al snel aan Paul weten, want hij duwde bij het naar buiten lopen haar string in zijn handen.

De twee liepen richting hun huis en kort daarachter volgde Priya en haar moeder. Paul liet zich echter inhalen door de dames. Tijdens het lopen trok hij een paar keer plagend de rok van Priya omhoog en kon zo tegen haar blote kont aankijken. Het zag er heerlijk uit hoe haar stevige billen heen en weer wiegden tijdens het lopen. Al snel kwamen ze bij het huis van Willem aan en hij liet de twee dames binnen. Een beetje ongemakkelijk, maar wel al opgewonden, gingen ze op de bank zitten en Willem schoof tussen de twee dames in. “Zo mijn zoon heeft grote verhalen over jullie verteld. Maar eerst ben ik wel eens benieuwd wie er van jullie twee het beste kan zoenen, want daar heeft mijn zoon niks over verteld.”

Paul zag vervolgens hoe zijn vader eerst met Priya zoende en vervolgens ook met haar moeder. Hij kreeg er spontaan een stijve van en begon zijn broek uit te trekken. Zijn vader lachte. “Nou dames, zien jullie wat jullie met mijn zoon doen, maar hij is niet de enige hoor, waarom pak jij hem niet uit Priya? Dan kan je moeder Paul helpen.” Amisha stapte meteen van de bank af en ging naar Paul. Paul was de vorige keer alleen maar met Priya bezig geweest en had nog geen seks met haar gehad. Ze ging voor hem staan en tilde haar jurk over haar hoofd heen. Haar heerlijke borsten waren bedekt door een simpele rode BH en haar kut was verstopt in een rode string. Ze hield haar lingerie nog even aan en ging door haar knieën en nam de pik van Paul in haar mond en begon hem te pijpen.

Priya had ondertussen de pik van Willem bevrijd en terwijl haar moeder Paul pijpte, pijpte zij zijn vader. De mannen vonden het heerlijk en staken hun duimen lachend naar elkaar op. Paul voelde de heerlijke mond van Amisha over zijn pik glijden en pakte haar donkere haren beet. Kon Priya goed pijpen, Amisha had duidelijk veel meer talent. Ze was nog geen minuut bezig en Paul had al het gevoel dat hij ging klaarkomen. Hij liet haar dan ook maar stoppen, want zo snel klaarkomen wilde hij nou ook weer niet. Amisha stopte en ging daarna naar haar dochter en Willem toe.

Priya zat op haar knieën op de grond en Amisha begon de kleding van haar dochter uit te trekken. Ze begon met het topje, waardoor Priya even haar mond van Willems pik moest halen, maar daarna kon ze al snel weer verder. Wel moest Priya gaan staan, want Amisha wilde de rok van haar dochter omlaag trekken. In niets meer dan een BH stond Priya nu voorover gebogen Willem te pijpen en doordat haar kontje omhoog stak, keek haar moeder tussen haar twee lekkere billen zo tegen haar sterretje en tevens haar kutje aan. Ze zette haar tong op het kutje van Priya en begon haar heerlijk te beffen. Even vingerde ze Priya en ze gebruikte de vochtige vinger om het sterretje van Priya mee te vingeren.

Paul was ondertussen weer wat “bijgekomen” en was naar Amisha gelopen. Eerst trok hij haar BH uit en hierna trok hij haar string naar beneden, waardoor haar heerlijke kut ontbloot werd. In plaats van haar te beffen trok hij eerst haar BH uit en begon haar daarna te vingeren. Maar Paul kon zich niet lang meer inhouden. Hij wilde haar neuken. Hij zette zijn eikel tegen haar schaamlippen aan en duwde zijn pik bij haar naar binnen. Hij begon haar te neuken en het was best een vrij speciaal gezicht. Willem zat op de bank en Priya stond voorovergebogen hem te pijpen, terwijl zij werd gebeft en gevingerd door haar moeder, die op haar beurt weer werd geneukt door Paul.

Willem besloot de ketting maar op te breken en liet Priya stoppen met pijpen. Hij tilde haar op en zette haar op haar knieën op de bank en legde haar oksels op de rugleuning. Hij pakte haar heupen vast en begon haar rustig te neuken. Willem was flink geschapen en zijn pik vulde Priya dan ook goed op, die meteen begon te kreunen. Amisha had nu haar handen op de tafel gezet en Paul bleef haar in haar kut neuken, maar was ondertussen ook met een vinger haar ster in gegaan. Willem keek tegen de rug van Priya aan en maakte de BH los, waarmee iedereen nu volledig naakt was. Paul en Willem hadden zich namelijk tussendoor ook uitgekleed en de vier naakte lijfjes gingen hevig in elkaar op.

Beide mannen neukte nu de dames in hun kut. Priya was al lekker aan het kreunen van de pik in haar kutje. Willem hoorde hoe haar ademhaling zwaarder en onregelmatig werd. Willem wilde echter wel meer dan deze knappe Hindoestaanse in haar kutje neuken en had van Paul gehoord hoe lekker strak haar kont moest wezen. Door de vinger van Amisha stond haar sterretje nog een klein beetje open en Willem besloot ervoor te gaan. Hij trok zijn pik uit haar kutje terug en zag meteen hoe Priya boos over haar schouders omkeek. “Rustig maar, ik ga zo verder.” Ze voelde zijn eikel tussen haar billen porren en wist wat hij ging doen en ging weer over de bank hangen, wachtend op wat komen zou.

Willem zette zijn eikel tegen haar geopende sterretje aan en duwde zijn pik zachtjes naar binnen. Priya kreunde iedere keer dat hij zijn pik verder haar kontje in duwde en Willem voelde dat Paul met geen woord gelogen had, deze meid was inderdaad erg strak. Hij voelde hoe hij moeite moeit doen om zijn pik dieper in haar kontje te krijgen, maar eenmaal hij diep genoeg zat begon hij zijn pik op en neer in haar kontje te stootten. Priya kreunde heerlijk mee en kreeg af en toe een speelse tik op haar kont van Willem. Ook vond hij op een gegeven moment haar tieten en haar bovenlichaam werd van de rugleuning getrokken. Zijn handen legde hij om haar tieten heen en tijdens het stootten in haar kont, begon hij haar tieten te kneden en af en toe in haar stijve tepels te knijpen.

Paul wilde het voorbeeld van zijn vader volgen en Amisha in haar kont gaan neuken. In tegenstelling tot zijn vader, ging Paul echter in een stoel zitten. Zijn pik lag stijf tegen zijn buik aan en hij trok Amisha richting de stoel. Amisha zakte door haar benen en hij pakte zijn pik vast en zette deze tegen haar ster aan. Of Amisha vaker anale seks had, wist hij niet, maar relatief eenvoudig zakte ze met haar kont over zijn pik heen, dan was Priya toch veel strakker. Het was wel een lekker gezicht om zijn pik zo in de vrouwenkont te zien glijden. Haar volwassen billen werden gestreeld door zijn handen en hij sloot nu zijn ogen en voelde haar kont telkens verder over zijn pik zakken.

Amisha zakte door tot ze met haar billen bij hem op schoot kwam te zitten. Ze zette haar handen op de leuningen en begon haar kont nu op en neer te bewegen op zijn pik. Al snel ging haar lichaam in rap tempo op en neer op zijn pik en Paul begon te zuchten. Het was niet niks om zo door een volwassen vrouw onder handen genomen te worden. Hij probeerde zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment kon hij niks anders dan zijn zaad in haar kont te spuiten. Precies op het moment dat zijn zaad naar boven kwam, zakte Amisha helemaal op zijn pik neer en ze bleef op zijn schoot zitten, terwijl hij haar volspoot.

Priya was ondertussen ook hevig aan het kreunen en Willem voelde hoe haar sterretje onregelmatig samentrok. Hij begon haar clitje te verwennen en dit werd ook Priya te veel. Kort na Paul kwam zij klaar en Willem voelde hoe het al zo strakke kontje strak om zijn kont spande. Priya gilde zacht tijdens het klaarkomen en steunde met haar bovenlichaam volledig op de hand van Willem die haar tieten aan het strelen was. Willem liet haar echter weer op de rugleuning zakken en trok zijn pik uit haar kontje. Een wit stroompje zaad kwam mee naar buiten en droop langs haar benen naar beneden.

Willem wilde echter ook nog wel de kut van Amisha voelen. Paul lag nog half uitgeteld op de stoel en zijn pik zat nog steeds in de kont van Amisha. Willem trok zich weinig aan van zijn zoon en ging voor Amisha staan en schoof zijn pik in haar kut. Hij begon haar te neuken en gelijktijdig te zoenen. Amisha begon zelf met haar clit te spelen en beide kwamen niet veel later na elkaar ook klaar. Paul zijn pik was alweer tot normaal formaat gekrompen en glibberde uit haar kont zodra Amisha opstond van zijn schoot af. Willem vond het maar al te jammer dat hij geen grote douche had, want wat was hij graag met de twee dames onder de douche gestapt nu.

In plaats daarvan moesten de twee dames zichzelf schoonmaken met wat papiertjes. Hierna kleedden ze zich weer aan en na beide mannen een zoen te hebben gegeven, gingen ze weer weg. Paul hoopte maar dat er snel weer een goed excuus was dat hij Priya of haar moeder kon zien, met zijn vrienden, zijn vader of alleen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3061x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8351x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7268x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16705x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15145x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4613x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8214x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15025x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net