Opwindend.Net
Datum: 18-04-2017
Stemmen: 111x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 39628x
Lengte: Lang
Lisa Verkracht Op School
Door KaneX - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is een verzoek van een lezeres van deze site. Verder bevat dit verhaal verkrachting van een 17 jarige meid, wanneer je hier niet van houdt raad ik ook aan dit verhaal niet te lezen.

Dit verhaal gaat over Lisa, een knappe meid van 17 jaar met mooi lang lichtbruin krullend haar. Ze heeft een lekkere stevige B-cup en heerlijke billen wat menig man het nakijken geeft. Verder heeft ze een mooi slank figuur, is 1,70 lang en heeft prachtige groene ogen. Ze heeft een lekker glad geschoren kutje en ondanks deze beschrijving is ze nog maagd. Ze heeft nog niet de juiste gevonden want ze wil wel dat haar eerste keer speciaal is.

Rick:

"Gadverdamme" zei ik geïrriteerd tegen mijn vriendin Lisanne. Ik had totaal geen zin in school en al helemaal niet het eerste blok. Het was vrijdag en het eerste blok hadden we geschiedenis van meneer de Haan. Het is een lange man van 1,85 al is dat voor iemand van 1,70 zoals ik al snel lang. Hij is 55 jaar en heeft kort grijs haar dus dat schreeuwt ook geschiedenis. Ik had totaal geen zin in deze les en zat dan ook samen met Lisanne gedurende de les een beetje te beppen. Toen hij vroeg naar het huiswerk waren Lisa en ik, zoals altijd bij meneer de Haan, een van de mensen die het niet gemaakt hadden. "Lisa zoals gewoonlijk weer" zei hij enigszins teleurgesteld. Ik zei er maar niks op, dat leek mij beter en gelukkig ging hij ook verder met de les.

De Haan stond voor de klas en gaf uitleg over… ja, geen idee wat eigenlijk. Het was typische Havo 4 stof en ik vond er niks aan. Lisanne en ik praatten er dan ook rustig doorheen en de Haan deed er niks mee, hij negeerde ons dan ook verder. Op een gegeven moment vertelde ik Lisanne wat en zij begon te schateren van het lachen, dwars door de Haan zijn uitleg heen. "Lisa nu is het genoeg ik ben het zat, om 16:00 uur zie ik je hier terug in dit lokaal en kom je niet krijg je een gele kaart”. "Maar..." probeerde ik nog, maar de Haan wou er niks van weten en ging verder met zijn les. Lisanne zat gniffelend naast me maar ik zei niks meer, anders zou ik haar straks nog gezelschap moeten houden.

Na de les liepen we het lokaal uit en balend zei Lisanne "Nablijven jeetjemina en ik moet wel gaan want bij nog 1 gele kaart krijg ik een brief thuis gestuurd als waarschuwing en worden mijn ouders kwaad" en zij lachte nog harder. De rest van de dag kroop voorbij, op de pauzes na die juist weer heel snel gingen. Om kwart voor 4 mochten we naar huis en ik wenste Lisane veel succes en zij liep naar het lokaal van meneer de Haan.

Lisanne:

Ik klopte aan en hij riep “Binnen” vanaf de andere kant. Ik kwam binnen en ik voelde dat zijn ogen op mij gefixeerd waren terwijl ik naar een stoel achteraan liep. Ik droeg dan ook een strakke zwarte broek waar mijn mooie kontje goed in uitkwam. Verder had ik een wit shirt aan met een zwart plaatje erop. Die gaf ook redelijke inkijk, die niet te missen was. Het was lekker casual en het zag er wel goed uit, al zeg ik het zelf. "Kom maar vooraan zitten Lisa" zei de Haan tegen mij. Zuchtend ging ik nu vooraan zitten en keek een beetje chagrijnig voor me uit. "Maak je geschiedenis huiswerk maar vast" zei de Haan, maar ik antwoordde kortaf dat ik geen boeken bij me had. "Tuurlijk heb je dat niet, een ander vak dan" maar ik pakte mijn handtas waar geen boeken in zouden passen. De Haan rolde met zijn ogen en zei dat ik in elk geval stil moest zijn en geen telefoon erbij mocht hebben. Ik gaf een luide zucht ten teken dat ik het oneerlijk vond maar ook dat leek hem niks te doen.

Na 5 minuten zitten leek het wel of de Haan de volle 5 minuten naar mij aan het staren was. Ik voelde mij ook aangekeken en ik probeerde zijn blik te vermijden want dit vond ik niet prettig. Dit ging best goed en ik keek een beetje lusteloos uit het raam, tot ik het geluid hoorde dat er een stoel naar achteren werd geschoven. Ik werd daardoor opgeschrikt en zag dat de Haan opgestaan was uit zijn stoel en om zijn bureau heen liep richting naar mij toe. Hij kwam voor mij op mijn tafel zitten en keek mij aan. Ik kon niet uitmaken of hij zo maar naar mij keek of speciaal tussen mijn borsten, maar hij keek in elk geval richting mij. “Lisa, Lisa, Lisa toch wat moet ik toch met je aan, je stoort de les, maakt je huiswerk niet, hebt je boeken niet bij je”. Ik negeerde hem verder maar hij bleef mij aankijken. “Het is lastig Lisa soms om zo productief te blijven zeker voor leerlingen als jij” begon hij nu een beetje te zemelen. “Maar goed één ding maakt het goed en dat is hoe ontzettend lekker je erbij loopt”. Het duurde even tot ik goed hoorde wat hij nou eigenlijk tegen mij zei. “Wat zei u nou?” vroeg ik hem dan ook met enige verbazing in mijn stem, denkend dat ik dit niet goed gehoord zou hebben.

Ik had het echter wel goed gehoord en meneer de Haan kwam achter mij staan en duwde plotseling zijn handen in mijn shirt. Hij greep mijn tieten beet en begon hierin te kneden terwijl deze nog in mijn roze bh zaten. “Ow god wat heb jij een heerlijk lichaam” fluisterde hij in mijn oor en ik voelde mij ongemakkelijk. Wat ging hij met me doen? “Meneer laat mij alstublieft los” kwam er dan ook smekerig uit mijn mond. Maar hij genoot alleen maar en negeerde mij dan ook totaal. Hij zei dat ik moest opstaan en als ik mee zou werken hij mij geen pijn hoefde te doen. Dit deed mij schrikken en ik voelde de tranen in mijn ogen opwellen. Hij vroeg mij op te staan. Twijfelachtig kwam ik van mijn stoel af, niet wetend wat hij met mij van plan was.

Hij pakte mij vast, nam mij mee naar zijn bureau en duwde toen mijn bovenlichaam op zijn bureau. Zijn hand ging over mijn kontje en hij gaf er een harde mep op. Ik gaf er een gilletje van en hij genoot ervan. “Ik zal jou op mijn manier eens omtoveren tot een goede student” lachte hij smerig. Zijn hand ging weer over mijn kontje. Ik voelde dit goed doordat mijn broek maar van een dunne stof was. Hij boog zich over mij heen en duwde zijn kruis tegen mijn kontje aan en fluisterde in mijn oor “Ik ga jou eens goed afneuken en ik ga er elke seconde van genieten”. Ik slikte en hoopte maar dat het snel over zou zijn.

Meneer de Haan complimenteerde mij dat ik zo’n mooie broek had maar pakte vervolgens een schaar. Hiermee ging hij al snel door het stof vlakbij mijn kutje en maakte er zo een gat in. Met zijn handen gaf hij er een ruwe trek aan en ik hoorde mijn broek het al meer begeven. Hij trok er nog een keer aan en ik hoorde mijn broek verder scheuren. Na nog een harde ruk voelde ik een koude luchtstroom over mijn kontje gaan. Dit betekende dat er nu een groot gapend gat in mijn broek zat. Huilend zat ik mijzelf te bedenken hoe ik nu naar huis moest met zo’n groot gat, wetend dat het nog niet eens mijn grootste zorg was. “Zo wat heb je een geile reet” zei de Haan enthousiast toen hij naar mijn kontje keek. Hij gaf er nog een klap op en ik bedacht me dat ik op deze manier door deze viespeuk ontmaagd zou worden.

Meneer de Haan trok mij weer aan mijn haar omhoog met zijn kruis tegen mijn kontje aan. Mijn broek zat door het grote gat zodanig los dat hij hem nu tot boven kapot kon scheuren en hij gleed van mijn kont af. Hij bedekte nu helemaal niks meer van mijn kutje en kontje, alleen de knoop en rits zaten nog vast. Hij wou gewoon scheuren en deed niet eens zijn best mijn kleren normaal uit te doen. Zijn handen gingen nu over mijn borsten en hij begon deze te kneden. “Heerlijke tietjes heb je” hijgde hij geil in mijn oren. Voordat ik het wist trok hij mijn shirt ook kapot en helemaal naar beneden. Hij nam niet eens de moeite de rest van mijn shirt te verwijderen omdat hij veel te druk bezig was met de rest van mijn lichaam.

Zijn smerige handen gingen over mijn jonge nog pure lichaam en in mijn roze hipster die bij mijn bh hoorde. Hij voelde dat mijn kutje helemaal glad geschoren was en gaf mij daar een complimentje voor omdat hij dat graag had. Zijn vinger ging tussen mijn lipjes en ik voelde hem aan mijn klitje zitten. Ik voelde mij naakt en vernedert maar begon er toch licht van te kreunen dat hij zo in mijn kutje zat te roeren. Het liet mij duidelijk niet koud en het was ook duidelijk dat hij dit vaker deed. “Stop ik wil dit niet” wist ik uit te brengen. Hij lachte en zei “Als je dit niet wilt waarom is je kut dan zo nat? ” en hij duwde een vinger naar binnen. Ik gaf geen antwoord omdat ik al druk met iets anders bezig was nu en dat was mij focussen op zijn vinger.

Hij had echt totaal geen respect voor mij toen hij ook mijn hipster kapot scheurde om zo beter bij mijn gaatjes te komen. Hij duwde er nog een vinger bij en ik gaf een gilletje. Dit kon nooit passen dacht ik toen hij de tweede vinger erbij duwde. Mijn kutje was echter wel zeiknat merkte ik en daarom ging de tweede vinger toch makkelijker dan gedacht. Ik gaf een gilletje van zowel geilheid als toch wel angst. De tweede vinger leek ik wel beter te accepteren beneden dan ik dacht, maar ondanks het gevoel walgde ik van het idee dat hij zijn vingers erin deed. Veel keuze had ik niet want hij had mij zodanig over de tafel gebogen dat ik geen enkele kant op kon.

Hij trok mij aan mijn haren weer omhoog en begon vanaf achter stevig in mijn tieten te kneden. Hij was niet zachtzinnig en ik riep dan ook “Auw” om hem dit duidelijk te maken maar dat deerde hem niet zoveel. Hij trok ook mijn bh stuk en gooide deze achteloos weg en ging door met mijn tieten te kneden. Hij genoot er duidelijk van en zijn grote handen gingen over mijn jonge, stevige tieten. Tot nu toe waren die nog niet door een jongen aangeraakt en nu zat mijn smerige geschiedenisdocent eraan. Mijn tepels nam hij ook tussen zijn vingers en begon er geil mee te spelen. Hij was zwaar aan het hijgen in mijn nek en ik voelde toen ook zijn smerige tong in mijn nek. “Je smaakt ook nog zo lekker jong” zei hij met een vieze stem en het kippenvel ging over mijn lichaam. “Tijd om je mondje eens aan het werk te zetten” zei hij vervolgens met diezelfde vieze stem.

Hij duwde mij op mijn knieën en kwam toen voor mij staan en drukte mijn hoofd tegen zijn harde bobbel. Ik snikte omdat ik wist wat er nu zou komen. Hij maakte zijn broek los en ook zijn boxer liet hij zakken. Zijn half slappe lul leek mij tegemoet te kijken. Hij sloeg hem tegen mijn wangen aan en alleen al daarvan veerde zijn lul op. Ik was ook nog pijpmaagd maar hoopte hem genoeg te plezieren met mijn mondje dat hij misschien klaarkwam en klaar zou zijn. “Likken maar slet” commandeerde hij mij en mijn tong kwam voorzichtig naar buiten. Ik ging met mijn tong over zijn eikel heen en rilde van de textuur en de smaak van zijn eikel. Ik besloot mijn best te doen en begon meer te likken aan zijn eikel en dit maakte ook dat de Haan meer wilde.

Hij zette zijn lul nu tegen mijn lippen aan, duwde zijn eikel naar binnen en meteen al 5 cm verder. Zo begon hij langzaam zijn lul in en uit mijn mondje te halen en het ging me nog goed af. Hij genoot er duidelijk van en had zijn handen op mijn achterhoofd om de snelheid aan te geven. Ik gebruikte al pijpend zoveel mogelijk mijn tong en probeerde het zo snel mogelijk te laten gaan, maar hij had mijn hoofd stevig vast en duwde langzaam zijn lul mijn mondje in en uit. Ik voelde hoe hij zijn lul door mijn mondje haalde en schaamde me dood dat hij dit ongestraft met mij kon doen. Toch wilde ik hem plezieren en dat merkte hij “Zo je wilt wel heel graag, nou ga dan dieper” lachte hij en duwde zijn toch wel forse lul van 18 cm voor driekwart mijn mond in. Dit was wel erg diep merkte ik en er kwamen zachte kokhalzende geluiden uit mijn mondje, door de kracht waarmee hij nu in mijn mond aan het stoten was.

Meneer de Haan begon langzaam ook ruiger en dieper in mijn mondje te komen, tot hij ongeveer 16 cm in mijn mond heen en weer haalde. Het ging er niet rustig aan toe en ik kreeg ook steeds minder adem. Mijn gezichtje moest wel paars aanlopen en ik probeerde hem dan ook te seinen. Maar hier had hij geen boodschap aan en hij duwde zijn lul nog steeds herhaaldelijk en met kracht mijn mondje in. Het kokhalzende geluid werd er niet minder op. Even gaf hij mij een adem pauze. Wanhopig snakte ik naar adem, maar voordat ik er erg in had duwde hij zijn lul alweer ruw in mijn mondje. “Je bent er alleen maar voor mijn genot” zei hij hees van geilheid, terwijl hij stevig in mijn mondje neukte. “Wauw” hoorden we opeens blijkbaar tegelijk, want meneer de Haan stopte ook met kracht zetten. Ik trok meteen mijn hoofd terug zodat zijn lul eruit kwam. “Dit is niet wat het lijkt” begon de Haan toen David daar stond.

David is een jongen uit de 6e van 19 die een keer was blijven zitten. Hij heeft kort bruin haar, bruine ogen en is 1,90 lang ongeveer. Hij heeft wel een beetje een gespierd lichaam en zei met open mond terwijl hij naar mij keek “Ik was mijn tas vergeten” en wees naar een tas in de hoek. De Haan zei niks en ik zat daar nog na hijgend van de neukpartij in mijn mond. Uitgelopen mascara en de tranen op mijn wangen lieten duidelijk zien dat dit niet naar mijn zin was. De Haan zei helemaal niks en David keek naar mij. “Meneer heeft zij straf ofzo?” vroeg hij alsof hij zich van de domme hield. Verbaasd zei de Haan dat ik inderdaad straf had en David zei dat hij ook best wou helpen mij te straffen. Mijn wereld stortte in en die van de Haan leefde weer aardig op. “Natuurlijk mag je helpen, Lisa jij op handen en knieën. David probeer jij ook maar eens uit hoe haar geile pijpbekkie voelt” en ruw werd ik in positie gezet.

David deed ook zijn broek uit en ook zijn flinke leuter kwam mij tegemoet. Hij zette zijn lul tegen mijn mond aan en voordat ik er normaal op kon antwoorden duwde hij zijn lul mijn mondje in. “Ooow ze heeft echt een geil mondje” kreunde hij uit. Hij duwde meteen zijn halve lul in mijn mond en gromde dat dit echt geil was. Ik kende deze gast nauwelijks, nog minder dan meneer de Haan, en nu zat zijn lul in mijn mond. De tranen vloeiden weer rijkelijk over mijn wangen maar dat deed ook hem niks, het leek hem eerder te stimuleren leek het wel. Meneer de Haan nam achter mij plaats en hij gaf mij nog een harde mep op mijn kont. Ik gaf een gilletje en was bang dat ik al wist wat er zou komen. “Ben je nog maagd?” vroeg hij mij en ik wist duidelijk te maken, met een lul in mijn mond, dat dat het geval was, hopend dat hij me dan zou sparen. “Extra geil” zei hij, waardoor ik begreep dat dat dus niets had geholpen. Hij haalde zijn neus op en ik voelde hem toen zijn lul op mijn kontje slaan.

Daarna duwde hij zijn eikel tegen mijn kutje aan en schoof naar binnen. Als ik geen lul in mijn mond had gehad dan was ik gaan gillen, maar helaas was de spraak mij door David ontnomen. Meneer de Haan duwde nu zijn eikel mijn kutje in en drukte meteen door en gaf nog een kreun van genot. Hij begon langzaam zijn lul heen en weer te halen en ik wist nu vrij zeker dat ik ontmaagd was. Ik wist niet bij welke stoot want ze deden allemaal pijn en hij leek nog geen plannen te hebben om het rustig aan te doen. Hij duwde zijn lul er tot halverwege in en genoot er duidelijk van om mij zo te neuken. Hij zei hees tegen mij dat mijn jonge lichaam heerlijk voelde en gemaakt was om mannen genot te brengen. Hij vroeg mij dan ook waarom ik mijn lichaam niet eerder ter beschikking heb gesteld aan een man. David beaamde dit en bleef ook lekker mijn mondje neuken.

De lul van meneer de Haan voelde echt of hij mij goed opvulde en ondanks dat ik mij vernederd en vies voelde merkte ik toch ook dat dit beter was dan mijzelf vingeren. Het ging met een veel dikkere vinger en tevens ging deze veel harder en met veel meer kracht tekeer. Ik weigerde echter om ervan te genieten maar mijn lichaam maakte dit lastiger en lastiger. Beide heren leken ook non stop in mijn kutje en mondje te lopen beuken en ik leek bijna zelfs mijn bewustheid te verliezen. Maar de korte halen van genot die door mijn lichaam gingen maakten dat dit niet mogelijk was. Ik was op een gegeven moment wel helemaal uitgeput en kon niet meer en ook mijn orgasme inhouden leek steeds lastiger te worden. De Haan neukte nog stevig door en lachte naar David “Volgens mij komt die slet bijna klaar” en ook David begon te lachen. “Nou neuk dan nog maar even door” zei hij vervolgens en beide heren gingen nu zo diep ze konden.

David duwde zijn lul zodanig diep dat er slijm uit mijn mond liep en mijn hele gezicht een wrak was. Ik had nauwelijks adem en als ik een pauze kreeg voor adem duurde deze maar heel kort. De Haan neukte ook stevig door en ik voelde gewoon mijn kutgeil en zijn voorvocht langs mijn benen naar beneden lopen. Het was niet normaal hoe hard en lang deze mannen konden neuken en ik dacht echt gek te worden. Het komend orgasme was een brandend gevoel wat steeds heviger werd en steeds verlangender. David trok nu zijn lul terug die onder mijn slijm zat en sloeg deze in mijn gezicht “Ik merk dat je gaat komen maar daar moet je wel voor smeken” zei David in mijn gezicht.

Ik wou niet smeken en ik wou ook niet komen maar het gevoel ging maar niet weg. “Als je zo komt zonder toestemming worden we nog veel naarder” zei David dreigend, terwijl hij met zijn handen mijn tieten vastpakte en er naar in begon te knijpen. Ik besloot het maar aan de kant te zetten want ik wou niet weten wat ze nog meer voor mij in gedachten hadden als ik nu niet mee zou werken. “Ma...ggggg iiiikkk als...je...blieft koooOHOO... men” wist ik uit te brengen. De Haan lachte en stemde toe en ging nog harder tekeer tot mijn orgasme daar was. Ik kwam sidderend en gillend klaar en doordat hij gewoon hard door bleef neuken hield mijn orgasme langer aan. Ik weet niet waar het eindigde maar het gevoel bleef zalig en ik was helemaal van de kaart. Toen de Haan zijn lul terug trok viel ik uitgeput neer en was zelfs even niet aanspreekbaar.

David pakte mij op want hij wou ook wel eens mijn kutje in, dus hij ging op de grond liggen en zette mij met mijn kutje op zijn harde staaf. Hij had mijn kont stevig vast en liet mij op vol tempo op en neer gaan op zijn lul. Hij genoot ervan hoe mijn strakke kutje om zijn lul sloot. Dit zei hij dan ook en neukte stevig door in mijn kutje. Ik gilde want mijn mond was nu niet meer bezet. Maar de Haan pakte mijn hipster en propte deze in mijn mond om mijn gegil te smoren. De Haan had verder zelf ook wel een idee wat hij met mij wou doen en zette zijn paal tegen mijn kontgaatje aan. Ik begon te gillen dat ik dat echt niet wou maar hij negeerde het, deels ook omdat hij mij niet eens kon verstaan. Zo ontmaagde hij vandaag mijn laatste gaatje waar ik niet eens aan gedacht had dat hij dat zou doen. Weer duwde hij zijn eikel bij mij naar binnen, nu in mijn kontje. Dit deed nog meer pijn dan de keer in mijn kutje en ik begon erbij te spartelen. Hij sloeg keihard op mijn kontje om mij stil te krijgen en duwde zijn lul dieper mijn anus in. “Oooow wat geil is dit” zei hij genietend, terwijl hij zijn lul zo diep mogelijk in mijn anus wou boren.

Ikzelf vond het allesbehalve geil maar merkte toch ook weer dat ik het stiekem wel lekker vond, zo onderworpen te worden en als ik dan geneukt zou worden ik er beter van kon genieten. Het kreunen en kermen werd dan ook langzaam kreunen en kermen van genot. De lul in mijn kontje zat nog steeds niet lekker, maar de lul in mijn kutje en het gevoel dat twee pikken mij opvulden maakte dit weer extra goed. Ik wist ook niet meer wat ik moest denken, het genot was ondertussen overweldigend en ik kwam zonder blikken of blozen nog een keer klaar. Dit vonden de heren hilarisch en ze begonnen nog harder te stoten om zelf ook aan hun trekken te komen. “Tijd voor ons om te komen vuile slet” riepen ze dan ook minachtend en ik voelde hun lichamen tegen dat van mij beuken.

De Haan pakte mijn haren vast om zo meer kracht te zetten en de handen van David stonden zonder twijfel nu als afdrukken in mijn kontje. “Ow god ik ga komen” kreunde David. Gelukkig was ik aan de pil dacht ik nu. Ik voelde zijn lul pulseren en hij leek zelfs nog een beetje dikker te worden. David duwde nog even stevig door en spoot zijn zaad mijn kutje in. Ik voelde hoe hij straal na straal bij mij naar binnen spoot en ook de Haan moest er nu aan geloven. Hij neukte nog even mijn kontje goed door en trok zijn lul toen net voor hij ging komen terug. Hij spoot het over mijn kontje heen en bromde luid toen hij al zijn zaad over mijn kontje heen spoot. Ik voelde dat hij er heel wat op spoot en hij gaf mij nog een klap. David kroop onder mij vandaan. De Haan pakte mijn kapotte bh en legde die onder mijn kutje zodat het zaad daarop kon vallen en de grond niet vies zou worden.

“Nou meneer bedankt ik ga maar weer” zei David en hij pakte zijn tas en liep zo weg. De Haan zwaaide hem uit en keerde zich weer tot mij. “Ik hoop dat jij je nu wel kan gedragen in de les” zei hij en ik knikte uitgeput. Hij schoof mijn broek weer omhoog en met ducttape zorgde hij ervoor dat deze bleef zitten. Ik voelde het sperma uit mijn kutje lopen, langs mijn benen en tegen mijn kapotte broek aan. Ik kreeg mijn jas en verder zonder shirt of bh werd ik het lokaal uitgezet. “Als je trouwens iets tegen iemand zegt gaat je leven nog veel kutter worden en zal je leven in angst” zei de Haan en daarmee sloot hij de deur. Ik stond daar nu in de hal van de school met een pijnlijk kutje en kontje. Ik ging zo snel mogelijk naar huis, douchte mij gooide de broek weg.

Sinds die keer was ik in de les van de Haan altijd stil. Een paar weken later moest Denise die achter mij zit nablijven. Ik wenste haar veel succes en liep weg.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11905x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6862x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7846x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11331x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5637x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20283x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24587x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10573x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17335x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6124x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5358x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8987x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7189x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net