Opwindend.Net
Datum: 24-04-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13429x
Lengte: Zeer Lang
De Transformatie Van M
Door CvP - Zoek naar meer...

Dit verhaal gaat over de omvorming van een gewone vrouw tot seksslavin. Het verhaal komt volledig voort uit de fantasie van de schrijver. De schrijver keurt de gebeurtenissen in het verhaal af als ze in het echt zouden gebeuren, tenzij als onderdeel van een rollenspel met instemming van de betrokkenen.

Het verhaal bevat verkrachting, BDSM en seks met honden. Mensen die dit verwerpelijk vinden, wordt aangeraden het verhaal niet te lezen. Het verhaal is absoluut ongeschikt voor niet volwassen lezers.

CvP

DE TRANSFORMATIE VAN M.

1) De introductie en de fout

‘Het is tijd voor een volgende fase. Volgende week’. Met die mededeling van hem nog in haar achterhoofd ging M die zondagavond haar hem op weg.

M was een aantrekkelijke vrouw van 44. Ze wist van zichzelf dat ze niet echt een fotomodel was, maar toch zag ze er nog goed uit. Ze had een lekkere kont en had de afgelopen jaren hard getraind om niet dik te worden. Ze was zeker niet mager, gewoon ‘goed gevormd’, met nog altijd een slanke taille. Ze had mooie peervormige borsten die wel wat begonnen te hangen en daardoor nog wat meer bengelden. Vroeger had ze sterke mooie borsten gehad die fier overeind stonden. Nu ze met het verstrijken van de jaren nog ietsje voller waren geworden, deed de zwaartekracht haar werk. Met een goede BH aan mocht ze er echter nog steeds zijn.

Ze was nu al een flink aantal maanden de slavin van CJ. Hij had het spel goed gespeeld. Ze was volledig in zijn val gelopen. Ze kon nu geen kant meer op. En nu was het tijd voor een volgende fase, had hij onheilspellend gezegd.

In eerste instantie was ze smoorverliefd op hem geworden. Ze was verbaasd over de heftigheid van haar emoties voor hem. Ze was al meer dan 22 jaar min of meer gelukkig getrouwd, al had ze al jaren geen zin meer in seks. In het begin had haar man daar wel moeite mee gehad, maar die had zich er bij neergelegd. En toen, voor haar totaal onverwachts, werd ze stapel verliefd op CJ. Ze bezocht hem al een tijdje één keer per week. Op zondagavond bij hem thuis, om samen te musiceren. Hij speelde piano en zij blokfluit. Ze moesten voor een concert, waar ze beide aan mee deden, een stuk voorbereiden waarin de piano en blokfluit grote stukken samen moesten doen.

Ze wilde niet toegeven aan haar gevoelens. Ze was ten slotte getrouwd en had kinderen, al waren die al uit huis en woonden ver weg. Ze hadden hun eigen leven, belden zo af en toe, maar met de feestdagen kwamen ze toch trouw naar het ouderlijk huis. Nee, toegeven aan die vlinders in haar buik was geen optie.

Op een avond kuste hij haar zomaar vol op haar mond. Ze kon zich niet meer houden. Ze week haar lippen uiteen en liet zijn tong bij haar naar binnen glijden. Langzaam bracht ze haar arm omhoog en streek met haar hand door zijn haar. Voor ze het wist lag ze kreunend en huilend met hem te vrijen. Hij kwam grommend in haar klaar en ze voelde zijn hete zaad diep in zich spuiten. Hij klom van haar af en stak onmiddellijk drie vingers tegelijk in haar soppende kut en begon haar wild te neuken met die vingers, diep en in hoog tempo, in en uit, in en uit. Het wond haar geweldig op. Ze kwam hijgend klaar met een heftigheid die ze niet van zichzelf kende. Ze had wel eens gehoord dat ook vrouwen konden spuiten bij het klaarkomen, maar had het zelf nog nooit meegemaakt, tot op dat moment.

2) De omvang van de fout

De volgende dag reed ze bij hem langs om uit te leggen dat ze zich had laten gaan. Het zou niet meer gebeuren. Het was niet de bedoeling, hou aardig ze hem ook vond. Ze moesten vanaf nu afstand bewaren. Ze mocht niet meer toegeven aan haar gevoelens. En hij mocht niks zeggen tegen haar man en kinderen.

Na een korte stilte zei hij alleen maar: ‘Ik zal niks tegen je man zeggen, maar dan kom jij iedere zondag bij mij en doet wat ik wil, kijk maar’ en toen liet hij haar de filmopnames van hun vrijpartij zien, inclusief een close-up van haar spuitend klaarkomende kut. Ze hapte naar adem en kreeg een vuurrode kop van schaamte. Hoe had hij in godsnaam uit meerdere hoeken filmopnames kunnen maken? Echt alles stond er op, met meerdere close-ups van haar gezicht en de geile uitdrukking in haar ogen. De klootzak had geweten dat ze toe zou geven en had alles zorgvuldig voorbereid! Toen ze stamelend door hem de deur werd uitgewerkt zei hij alleen nog ‘Zondag avond. Rok. Geen slipje’ en deed de deur achter haar dicht.

De hele week wist ze zich geen raad en liep ze twijfelend rond. Ze was zo kwaad op hem, maar vooral ook op zichzelf. Ze was erg teleurgesteld in CJ, maar toch was ze nog altijd verliefd. Moest ze zondag nu gaan en zich overlaten aan wat komen zou, of moest ze hem zeggen dat ze hem een grote klootzak vond en dat hij de boom in kon, met het risico dat hij zijn dreigement zou uitvoeren? Als ze aan afgelopen zondag dacht, streden de woede en teleurstelling tegen de geile herinnering aan die hete vrijpartij en dat onstuimige orgasme. Ze merkte dat ze dan heel snel vochtig werd tussen haar benen en walgde dan van zichzelf.

Uiteindelijk won de angst, gecombineerd met het geile verlangen, het van haar gezonde verstand. Ze wilde haar man niet kwijt, maar vooral was ze bang om het contact met haar kinderen te verliezen. Als die te zien zouden krijgen wat op die beelden stond, dan maakte ze zich daarover geen illusies. En dus trok ze zondag een rok aan en ging zijn kant op. Ze trok ook een slip aan. Ze ging toch echt niet met een blote kut over straat! Op weg naar hem toe merkte ze dat ze gespannen was en onderweg steeds heter werd. Tegen de tijd dat ze bij hem aanbelde was haar spleet zeiknat.

3) De eerste straf

Hij deed de deur open en liet haar binnen. Hij zei niets. Ze liep naar binnen en zette haar koffertje met haar blokfluiten op tafel en draaide zich naar hem om. Ze keek hem aan en zag een vreemde gloed in zijn ogen. ‘Til je rok op’, zei hij bot. Ze schrok van de duistere blik in zijn ogen en besefte dat het hem menens was. ‘Hé kom op nou, ik ben er toch’, probeerde ze zwakjes, terwijl ze meteen begreep, waarom hij deze vraag stelde en wist dat ze niet had gedaan wat hij had opgedragen. ‘Til je rok op’, zei hij nu luid en nadrukkelijk. Met een flauw glimlachje tilde ze haar rok hoog genoeg op om hem te laten zien dat ze wel een slip droeg. Hij liep naar zijn computer en zei alleen maar ‘ik heb de email naar je man met een download-linkje naar de films al klaar staan. Ik ga nu op verzenden drukken’. Ze snelde naar hem toe en trok aan zijn arm om hem tegen te houden. ‘Wacht, wacht, ik trek hem al uit’, zei ze gejaagd en ze trok zo snel mogelijk haar slip uit en gaf die aan hem. ‘Luister goed’, zei hij. ‘Deze ene fout mocht je nog maken, maar vanaf nu betekent niet gehoorzamen dat ik wél op verzenden druk’. Hij wachtte even en keek haar doordringend aan. Toen hij de geschrokken blik in haar ogen zag, vervolgde hij ‘Ik geef je nu ook een stopwoord. Dat woord mag je gebruiken als je eigen grens wordt overschreden, om aan te geven dat je wil stoppen met wat er met je gebeurt. Voel je volledig vrij om het gebruiken als het je teveel wordt. Daarmee hou je zelf controle en bepaal jij de grens. Maar weet dat het woord twee consequenties heeft. De eerste is dat we resoluut stoppen. De tweede is dat ik de mail ga versturen, maar niet alleen aan je man…... Je stopwoord is rood’. ‘Stopwoord?’ had ze gedacht. ‘Wat voor een idiote toestand was dit? Pfuh, alsof ze vrij was om dat woord te gebruiken als hij haar zo chanteerde’, dacht ze.

‘Daarnaast ga ik je nu leren dat ongewenst gedrag altijd gevolgd wordt door een straf’ en terwijl hij dat zei, greep hij haar vast bij haar haren en sleurde haar mee naar het bed. Hij smeet haar op haar buik op het bed en ging bovenop haar zitten. Hij greep haar handen en bond die met een tie-wrap achter haar rug vast. Vervolgens legde hij een touw in een lus om haar hals en trok met beide uiteinden van dat touw haar beide handen zo hoog mogelijk richting haar nek en bond ze vast. Ze stikte bijna en merkte dat dat alleen maar erger werd naarmate ze meer bewoog en haar al snel pijnlijke wordende armen naar beneden probeerde te brengen. Hij trok haar rok omhoog, duwde met zijn knieën haar benen uit elkaar en keek recht in haar kut. ‘Wat een loopse teef ben je toch’ gromde hij. ‘Je bent godverdomme zeiknat en je kut staat wagenwijd open’.

Ze kon niet zien wat hij deed, maar plotseling voelde ze zijn vinger in haar kontgat glijden. Hij smeerde een soort glijmiddel in haar kont. ‘Nee, nee, dat wil ik niet, niet doen’, gorgelde ze nog, maar meteen daarop voelde ze zijn keiharde pik in haar anus naar binnen gaan. Ze had nog nooit anaal geneukt en schreeuwde het uit van de pijn. Haar man had in het verleden wel eens voorgesteld om anaal te proberen, maar ze had het altijd weggewimpeld als bizar en vies. Ze had er wel eens over gefantaseerd, maar haar anale ontmaagding had ze zich toch wat minder ruw voorgesteld dan deze brute kontverkrachting. Hij beukte op haar in en al snel was haar kontgat zo opgerekt dat zijn harde pik diep in en uit haar gleed. Ze voelde de pijn langzaam wegebben en plaats maken voor een waanzinnig geil gevoel. Ze begon te hijgen en te kreunen en hij pompte maar door. Ze voelde zich steeds geiler en geiler worden. De spanning van het vastgebonden zijn van haar armen, de sensatie van ruw en hard genomen te worden, de druk van het touw op haar keel die het ademen moeilijk maakte, ze vond het verschrikkelijk en ze vond het heerlijk. Ze raakte het besef van plaats, tijd en omstandigheden kwijt en voelde alleen maar zijn pik steeds harder en dieper in haar wegzinken en toen kwam ze kreunend en jammerend klaar. Ze had nooit geweten dat je daadwerkelijk klaar kon komen van een pik in je anus in plaats van in je kut. Ze voelde de warme ontlading uit haar kut vloeien en wist dat ze weer had liggen spuiten. Kort daarop voelde ze ook hem klaar komen en haar kont volspuiten.

Hij kroop van haar af en liep van haar weg. Ze lag, zonder zich bewogen te hebben, nog na te hijgen en te genieten toen ze merkte dat hij achter haar stond en foto’s stond te maken van haar wijd opengesperde benen. Ze lag nog altijd op haar buik met vastgebonden armen achter haar rug en haar benen wijd. Hij liet haar een van de foto’s zien en ze zag zijn sperma uit haar nog openstaande kontgat in haar kut druipen, maar vooral zag ze de grote natte plek in het bed onder haar kut, waar haar kutsap in was getrokken……..

‘Zo’, zei hij. ‘Ook dit staat volledig op film, inclusief het moment dat jij als een smerig stuk neukvlees mijn bed ligt onder te spuiten als je klaar komt……. Je slip hou ik. Je mag je niet schoonmaken en gaat zo naar huis. Volgende week zondag kom je weer. Rok, geen slip, anus van te voren gereinigd,….oh, en scheer dat haar van je kut’. Hij maakte haar los en trok haar overeind. Haar rok viel gelukkig weer naar beneden toen hij haar pardoes de deur uitduwde en op straat zette. En ze voelde hoe zijn sperma en haar kutsap langs haar been naar beneden droop.

4) Het besef

De volgende ochtend trof ze van hem een linkje naar een download in haar mailbox. Godzijdank zag ze die zelf voordat haar man hem zag. Ze hadden thuis beide hun mail op dezelfde computer staan en konden elkaars mail lezen. Hij schreef ‘vanaf nu noem je mij meester. Deze link kan ik naar iedereen sturen die ik wil’. De download was een filmpje met de meest groffe en geile momenten van haar seksavontuur, handig geknipt zodat iedereen kon zien hoeveel ze er van genoot. Ze schaamde zich kapot en was blij dat ze het kon verwijderen voordat haar man thuis kwam. Maar ze wist dat ze geen keus meer had en scheerde zich nog diezelfde ochtend rond haar vagina tot alles zijdezacht, glad en volkomen kaal was.

Ze merkte dat ze de rest van de week afwisselend kwaad was op hem omdat hij haar gewoon had verkracht, of zich botergeil voelde worden als ze er aan terug dacht. Eigenlijk zou ze hem voor die verkrachting moeten aangeven, maar dan liet hij gewoon het filmpje zien waarin ze ongenadig hard lag klaar te komen en zou niemand geloven dat het een verkrachting was. Het bleef haar verbazen hoe snel ze opgewonden was geraakt van zijn pik in haar anus. Als ze er aan dacht, speet het haar dat ze niet twintig jaar eerder anaal had geprobeerd. Met het verstrijken van de week nam haar spanning naar zondag steeds verder toe. OK, ze had dan nu misschien een ‘affaire’ maar hoe lang zou dat nu helemaal duren? Gewoon een paar weken zich lekker geil eens laten gaan, dacht ze. En god, wat was ze geil geweest de afgelopen twee zondagen! En dat commanderende van hem en het vastbinden van haar armen en zo, gaf wel een pittige twist en wat extra spanning. Ze had nu blijkbaar eventjes behoefte aan een spannend avontuurtje, dacht ze. Ze merkte dat ze steeds meer probeerde om de stap die ze ging zetten voor zichzelf goed te praten.

Haar geschoren kut maakte dat ze nu alles nog beter voelde. Met ieder stap die ze zette voelde ze haar slip langs haar venusheuvel schuiven en ze betrapte zichzelf er op dat ze meerdere keren per dag haar slip strak trok om dat nog beter te voelen. Die zondag ging ze zonder slip, met rok en een gereinigde anus naar hem toe. Ze was een beetje gespannen, maar had er stiekem zin in.

Vanaf dat moment was het snel gegaan.

Binnen de kortste keren had hij haar ook door andere mannen laten verkrachten en al snel ook door meerdere mannen tegelijk. Ze kende de mannen nooit. Ze ontdekte dat hij op ingenieuze wijze zijn kamers en zelfs zijn bed had voorzien van meerdere soms piepkleine camera’s. En zo kwam er iedere week materiaal bij waarmee hij haar kon chanteren. Ze moest ook mee naar andere locaties, maar ook daar waren altijd camera’s die vastlegden wat ze met haar deden. Zo het al in haar opkwam om haar stopwoord te gebruiken, dan werd de drempel iedere week weer hoger en maakte ze iedere week stappen in haar ‘training’, zoals hij het noemde.

En die training bestond uit een kennismaking met een voor haar bizarre wereld van verkrachting en vernedering, van tepelklemmen en dildo’s, van touw en blinddoeken. Ze leerde pikken tot diep in haar keel ontvangen, zonder meteen te kotsen. Ze leerde controle over haar pijn, om het krijsen en gillen zo lang mogelijk uit te stellen, maar bovenal leerde ze haar plaats. Ze was de teef van haar meester.

5) Een huis vol negers

Een van de eerste keren dat ze meegenomen werd naar een andere locatie, moest ze zich bij hem eerst helemaal uitkleden. Hij bond haar armen op haar rug en deed een zwarte ondoorzichtige stoffen zak over haar hoofd. Ze werd door hem in een auto gezet en zo werd ze naakt, zonder zelf te kunnen zien waarheen, of te zien of iemand haar zo zou kunnen zien, ergens heen gereden. Ze werd door hem daar uit de auto getrokken en moest al struikelend met hem mee. Ze hoorde hem een deur openmaken en liep mee naar binnen. Ze moest een trap oplopen. Het klonk er hol alsof het een trapportaal van een flatgebouw was. Plots moest ze blijven staan. Ze hoorde hem op een bel drukken. Er werd een deur opengedaan en twee armen trokken haar naar binnen. ‘Bel maar als jullie klaar zijn’, hoorde ze haar meester zeggen en de deur viel weer dicht.

De zak werd van haar hoofd getrokken. Ze zag dat ze in een halletje stond. De deur naar een woonkamer stond open en daar zag ze een groep negers naar haar staan kijken. Het waren er minstens acht of negen, ze kon het zo snel niet goed zien, want de dichtstbijzijnde greep met één hand een tiet van haar en kneep er hard in. Met zijn andere hand greep hij vol in haar kruis.

Binnen de kortste keren voelde ze één van de monsterlijk grote pikken bij haar naar binnen gaan en vanaf dat moment werd ze aan één stuk door zonder pauze geneukt. Ze coachten elkaar om te zorgen dat er geen twee seconden rust voor haar was. Als er eentje zijn lul uit haar trok, stond de volgende alweer klaar om hem in één van haar gaten te persen. En als er één zijn zak in haar gezicht stond leeg te spuiten bleef een ander gewoon doorgaan zijn harde zwarte staaf in haar kont te pompen. De mannen waren ruw en respectloos. Ze spuugden haar in het gezicht, sloegen haar, knepen hard in haar uiers, trokken aan haar spenen, maar zeiden geen woord tegen haar. Tegen elkaar des te meer. Ze zweepten elkaar op om die zeug nog harder te neuken, nog meer sperma in het gezicht van die teef te spuiten, dat kontgat nog verder uit te wonen, kont, kut en mond tegelijk zo hard mogelijk te palen. En ze kon het niet helpen, maar deze kerels wisten haar kut de ene na de andere climax te bezorgen. Toen ze uiteindelijk klaar met haar waren, bonden ze haar handen weer op haar rug, trokken de zak over haar hoofd en zetten haar zonder pardon naakt de deur uit in het trapportaal. Volkomen uitgeput stond ze daar trillend op haar benen en lekkend uit al haar gaten, zonder iets te kunnen zien, in de koude gang. Pas na een minuut of tien, die een eeuwigheid leken, kwam haar meester haar daar halen. Het was toen half één ’s nachts. Haar meester had haar daar half acht ’s avonds afgeleverd. Die mannen hadden haar vijf uur lang onafgebroken verkracht.

6) Niet kunnen zien, niet kunnen bewegen, niet mogen komen

Een stap die grote impact op haar had, was toen hij haar met armen en benen wijd uitgestrekt vastgebonden aan zijn bed, volledig geblinddoekt door meerdere mannen liet neuken. Juist die blinddoek deed het hem. Het feit dat ze niet wist door wie ze nu allemaal genomen was, maakte dat ze daarna nooit meer een man helemaal durfde aan te kijken, omdat ze bang was in zijn ogen te zien dat ook hij haar naakt, wijdbeens en suf geneukt had gezien en er aan had meegedaan.

Ze merkte al wel snel dat bondage haar ontzettend geil maakte. Hij was een meester in het verzinnen van manieren om haar volledig weerloos in allerhande standen vast te binden. En ze wist nooit wat er dan komen ging, maar merkte meestal dat al tijdens het vastbinden haar opwinding toenam en haar spleet vochtig werd. Dat was op zich maar goed ook, omdat er vroeg of laat altijd wel iets in haar kut schoven werd.

En ook al was ze bloedgeil met een pompende pik in haar zeiknatte spleet, ze mocht niet klaarkomen als hij haar daar geen toestemming voor gaf. Ze leerde dat ze er beter niet té vroeg om kon vragen, omdat hij dan alleen maar langer zou wachten. En de straf op ongeoorloofd klaarkomen was, wist ze al snel, extreem pijnlijk. Vaak wist hij haar tot het uiterste te drijven. Het leek wel of het hem te doen was om de smekende blik in haar ogen, haar jammerende, kreunende, steeds herhaald vraag of ze alsjeblieft, alsjeblieft mocht komen. En de volledige ontlading als ze zich dan eindelijk kon laten gaan. Vrijwel altijd waren er opnames van haar gezicht op die beide momenten, wist ze. En juist dié opnames, waarin haar gezicht liet zien wat voor een loopse teef ze was, zouden haar familie en kennissen het meeste schokken, dacht ze.

7) Borsten bewerkt

Wat haar van zichzelf verbaasde, was dat ze bondage van haar borsten zo opwindend vond. Het slaan op haar borsten vond ze nu juist vervelend en pijnlijk, vooral als de meester een tiet aan de tepel omhoog trok en de erg gevoelige onderkant van haar uier begon te bewerken. Het afbinden van haar tieten was ook pijnlijk, maar op een andere manier en ze werd er snel opgewonden van. En haar meester hield er van om haar borsten te bewerken. Ze liepen soms paars aan en zagen er af en toe als een paar rollades uit. Hij wist bovenal haar uiers zo af te binden dat ze als idiote toeters rechtop kwamen te staan en ver naar voren en iets naar buiten wezen. Haar spenen werden extra hard en groot door de stuwing in haar borsten en stonden dan als volle knoppen voorop die toeters naar voren te wijzen.

Ook hield hij er van als haar uiers flink bungelden. Dan bond hij alleen haar spenen af en bevestigde allerhande gewichten aan het koordje waarmee hij haar arme tepels had afgebonden. Dan moest ze als een hond door de ruimte kruipen of werd ze staand voorover gebogen hard van achter genomen, zodat die gewichten flink begonnen te zwaaien en haar tieten meededen. Hij rekte haar tepels ver uit en wist altijd wel een manier te verzinnen om ze hard te krijgen én pijn te doen.

Ze had vroeger eigenlijk zelden harde tepels gehad, maar nu merkte ze té vaak dat ze door de stof van haar kleding heen duidelijk te zien waren. Meestal betrapte ze zich er dan op dat ze heimelijk aan de vorig zondag zat te denken. Daarnaast had ze de indruk dat haar tepels ook groter en langer waren geworden. Kon dat echt? Ze wist het niet, maar zo groot en uitgerekt als ze af en toe waren, had ze ze vroeger nooit gezien. Het maakte dat ze begreep waarom haar meester ze vooral met het denigrerende woord ‘spenen’ aanduidde.

Verder was de meester altijd creatief. Zo had ze in haar stoutste dromen niet zelf kunnen bedenken dan een workmate een prima stuk gereedschap was om haar borsten tussen te persen, zodat ze voorovergebogen vast stond aan die workmate. Natuurlijk vond de meester het in die stand vanzelfsprekend dat haar kont en kut gebruikt mochten worden door alles en iedereen.

En dan die keer dat hij met een of ander strak tieten-tuigje kwam aanzetten. Ze was naakt, op een halsband na. Haar borsten hingen vrij en bungelden met iedere stap die ze maakte. Hij riep haar bij zich. Ze kreeg een riempje om elke tiet gegespt, zo dicht mogelijk bij haar romp. Daartoe moest ze voorover gebogen staan. Een gast van de meester trok met beide handen hard aan haar uier, zodat haar vel zo ver mogelijk mee gerekt werd. De meester bevestigde dan zo hoog mogelijk het riempje en trok het hard aan. Dat deed geweldig pijn, omdat het riempje aan de binnenzijde was voorzien van een soort spijkers die in haar vlees prikten, maar net niet scherp genoeg waren om het vel te doorboren. Na dat eerste bandje volgde een vergelijkbare tweede ongeveer halfweg haar tiet. Ook deze had inwendige spijkers. Het vlees van haar borsten puilde rond de riempjes flink uit, zo strak waren ze getrokken. De riempjes werden door dwarsriempjes met elkaar verbonden. Aan het riempje het verst van haar romp zaten twee ringen. Daaraan werd een koord bevestigd waaraan een soort emmer kwam te hangen. De lengte werd zo ingesteld dat de rand van de emmer precies ter hoogte van haar kruis was, als ze rechtop stond. De rand van de emmer was bovendien voorzien van scherpe stekels, rondom.

Haar tweede borst kreeg precies dezelfde behandeling. Toen bevestigde hij een touw om haar hals en stak een of andere grote metalen haak in haar kont. Het touw werd aan die haak vast gemaakt en zo strak getrokken dat zelfs een heel klein beetje achterover moest gaan staan en de haak diep mee omhoog getrokken werd, haar kont in. De emmers aan haar borsten vielen zo tegen haar schaamstreek en bovenbenen. De scherpe stekels aan de randen prikten in het vlees van haar lies en venusheuvel. Toen zette hij in elke emmer vijf flesjes bier. Door het gewicht van die flesjes werden haar uiers gemeen uitgerekt en werden de pinnen van de riempjes nog dieper in haar tietenvlees geduwd. Het was de meester nog niet genoeg. Hij zette een klem op haar tong en bevestigde aan die klem een koord met een flessenopener. Haar armen werden achter haar rug vastgebonden en zo moest ze de hele avond bier rondbrengen naar zijn gasten. Als er een flesje uitgehaald was, moest ze teruglopen naar de keuken om die weer te laten aanvullen. Met ieder stap die ze zette zwaaiden de emmers heen en weer, trokken daarmee extra hard aan haar tieten of prikten met de stekels op de randen gemeen in het vlees rond haar kruis.

Als ze iets teveel voorover boog, kon ze bijna geen adem halen, maar dan was ten minste het gemene geprik van de zwaaiende emmers in haar schaamstreek weg. Alleen kwamen de emmers dan met nog meer gewicht aan haar uiers te hangen, die dan nog meer begonnen te zwaaien. De spanning op haar tietenvlees van het grote gewicht van de emmers rekte haar borsten compleet op. Ze wisselde haar stand daarom maar af en koos af en toe voor meer pijn in haar schaamstreek, maar ten minste kunnen ademen en af en toe voor meer pijn in haar borsten en niet kunnen ademen. En door de klem op haar tong kon ze haar mond niet goed meer sluiten en niet meer slikken, zodat ze al snel kwijlend en diep vernederd door de kamer liep. De meester was creatief, dat moest gezegd.

8) Over straat met een strak truitje

Toen de meester na een aantal weken oefenen tevreden was en hij haar borsten met minimaal touw en maximaal vrij tietenvlees flink naar voren kon laten wijzen, moest ze van hem een Spandex shirt aantrekken dat zich volkomen elastisch helemaal om haar lijf en afgebonden borsten vormde. Ieder man zou nu kunnen zien dat er met haar voorgevel iets onnatuurlijks was. Iets buitengewoon sexy, ook. De stijf naar voren wijzende spenen op haar tieten priemde flink door de stof heen. ‘Zo, en nu gaan we gezellig samen de stad in’, zei hij en hij nam haar zo mee naar buiten. Hij zocht de drukste plekjes op, zodat zoveel mogelijk mensen haar zo zouden kunnen zien, maar ook zodat ze zich door de menigte moesten wurmen. Ze wist inmiddels hoe gevoelig haar tepels werden van het afbinden van haar borsten. Het leek wel of er dan een directe elektrische verbinding met die harde knoppen was. De kleinste aanraking gaf haar al een schok, die zich vrijwel altijd dwars door haar lijf naar haar spleet verplaatste, die dan al snel reageerde door kletsnat te worden.

Vanzelfsprekend had ze naast het strakke shirt ook een korte rok aan gemoeten, zonder slip. In de bus moest ze van hem altijd op die té lage stoeltjes zitten en een goede slavin zit altijd met haar benen uit elkaar, had hij haar duidelijk gemaakt. Door de lage stoeltjes, de korte rok en haar openstaande benen kon iedereen van boven zo in haar kruis kijken. Ze was er van overtuigd dat alle mannen die ook maar een beetje bij haar in de buurt stonden haar glinsterend natte kut hadden gezien onder haar uitnodigende uiers met priemende tepels. Een flink aantal van hen werd door haar meester aangesproken en toen ze bij zijn huis de bus verlieten, volgde er een flinke groep. Ze kende ze geen van allen, maar ze gingen allemaal mee naar binnen waar haar meester haar stuk voor stuk door al die mannen liet verkrachten.

9) Eindelijk lekker slapen

Ze moest een keertje met op die manier afgebonden borsten naar huis en mocht de touwen pas losmaken als ze thuis was. Ze mocht ze niet stuksnijden of knippen. Ze moest de touwen de volgende week intact weer bij de meester inleveren, had hij haar gezegd. Gelukkig had zie die avond een wijde jas aan en zag je er onderweg zo niet veel van. Thuisgekomen merkte ze dat de knopen allemaal op haar rug zaten. Ze kon er met geen mogelijkheid bij. Ze was doodop van wat hij allemaal met haar gedaan had die avond en wilde eigenlijk alleen maar naar bed. Ze besloot dat ze eerst maar ging slapen. Als ze nu té lang zou blijven knoeien, zou haar man vroeg of laat komen kijken wat ze aan het doen was. Haar man moest de volgende ochtend bijtijds weg, wist ze. Ze zou morgen wel een manier vinden.

Toen ze eenmaal in bed lag met haar nachthemd aan, merkte ze dat het dekbed flink omhoog getild werd door haar priemende borsten. Als haar man wakker zou worden om te gaan plassen, wat hij iedere nacht wel een keertje deed, zou hij het zien. Ook op haar zij liggen, bood niet echt uitkomst. Ook dan zou hij het zien als hij het dekbed open zou slaan. Ze kon niet anders dan op haar buik gaan liggen, wat ze toch meestal deed, ’s nachts. Maar nu was dat extreem pijnlijk. Haar tieten konden door de touwen nergens heen en het gewicht van haar romp drukte zwaar op haar toch al zo gevoelige borsten. Die nacht deed ze vrijwel geen oog dicht en ze was blij toen haar man de volgende ochtend de deur uit was. Voor de spiegel wist ze uiteindelijk met breinaalden en een vleesvork de knopen los te krijgen. Nog de hele week bleven haar borsten toen gevoelig.

10) Zo gaat dat nu eenmaal met een slavin

Hij had allerhande manieren om te zorgen dat ze niet kon zien wat er ging gebeuren. Soms kreeg ze gewoon een blinddoek om, soms bond hij haar hoofd met riemen ergens zo aan vast dat ze die niet meer kon bewegen en dus niet meer naast zich en achter zich kon kijken. Hij had ook speciale leren oogkleppen die met een riem om haar hoofd en voor haar ogen werden gespannen. De leren en rubberen maskers die hij voor haar had en die voor een deel geen openingen voor de ogen hadden, of anders daar afsluitbaar waren, vond ze in het begin beklemmend. Het maakte haar daarnaast nog meer een object, nog meer alleen maar neukvlees. Dat het haar voor een deel onherkenbaar maakte vond ze echter wel prettig en ze merkte dat ze zich dan sneller en meer liet gaan. Het niet kunnen zien wat er ging gebeuren, maakte dat ze haar zintuigen nog meer onder spanning had staan. En dus voelde ze de klap op haar kut, de plotselinge klem op één van haar tieten, de zweep op haar billen, het trekken aan haar tepels of het in één keer naar binnen jagen van een monsterdildo extra heftig.

Ze kon niet zeggen dat ze de pijn lekker vond. Een zweepslag op het tere vlees van haar borsten, een striemende mep met een riet op haar billen, of met gewichten verzwaarde klemmen die aan haar kutlippen werden gehangen, het deed gewoon verrekte pijn, maar de ontlading als dan eindelijk haar kut gevuld werd en ze zich mocht laten gaan was des te heftiger.

En dan was er nog de vernedering. Haar meester had ontelbare manieren om haar in situaties te brengen waarin ze zich schaamde. Om te beginnen kreeg ze heel vaak een kledingvoorschrift waarmee ze eigenlijk niet over straat durfde. Een keertje moest ze van hem een extreem kort rokje, zonder slip aan. Ze durfde het niet en besloot de slip gewoon uit te trekken vlak voor ze bij hem naar binnen ging. Ze had zich zelfs met die slip aan de ogen uit de kop geschaamd onderweg en had gemerkt dat alle mannen naar haar kruis hadden zitten kijken. En dat alle vrouwen haar afkeurend hadden zitten aankijken. Ze kwam er toen achter dat hij haar ook in de gaten hield als ze niet bij hem was. Hij WIST het! Hij vertelde haar bij binnenkomst simpelweg dat hij wist dat ze ongehoorzaam was geweest en dat hij nu de altijd gereedstaande mail (met altijd verse linkjes naar nieuwe downloads) ging verzenden. Ze had hem gesmeekt, ze had gehuild en hem beloofd het nooit, nooit, nooit meer te doen. Alles te doen wat hij van haar verlangde. ‘Dit is je allerlaatste misser. Bij een volgende waarschuw ik niet meer, maar doe het gewoon’.

Ze wist dat hij er toe in staat was. Het ergste was dat ze wist dat hij niet kon verliezen. Met het materiaal dat hij van haar had, zou ze niet alleen haar man en kinderen kwijt raken, maar ook al haar vrienden en kennissen. Met haar kleine baantje als peuterjuf voor slechts drie dagdelen verdiende ze volstrekt onvoldoende om zichzelf te onderhouden. Ze zou geen andere mogelijkheid hebben dan zich tot hem te wenden en vanaf dat moment, wist ze, zou ze vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week onderworpen zijn aan zijn sadisme. Ze had de dagen tussen de opeenvolgende zondagen nodig om zowel lichamelijk als geestelijk te herstellen. De straf die ze die bewuste avond moest ondergaan was zelfs voor zijn doen ongenadig hard en gemeen. Met een compleet opgezwollen kut, diepe striemen op zowel haar tieten als haar kont en zijn sperma nog druipend op haar gezicht werd ze die avond naar huis gestuurd, zonder dat ze zelf had mogen klaarkomen.

Een specifieke vernedering die hij voor haar had, was dat hij haar heel vaak een ‘herinnering’ aan de avond meegaf. Soms waren dat de striemen van de zweep op haar billen, soms de blauwe plekken op haar borsten, soms een stevige butplug die ze de hele week moest dragen, maar soms ook moest ze nadat ze door té veel mannen was geneukt en volgespoten, meteen haar onderbroek weer aantrekken. Het sperma lekte dan uit haar kut in haar slip. Dan moest ze vlak voordat ze naar huis ging haar slip nog even iets laten zakken, zodat hij kon zien wat voor een kleverige, glibberige, natte kwak met kutgeil en sperma er in haar broek zat. Vaak drupte het zelfs door haar slip heen op de grond. Dan moest ze zo naar huis.

Die keer dat haar kledingvoorschrift was geweest om gewoon een slip met haar mooi dunne witte zomerbroek te dragen, had ze eerst gedacht dat hij, net als zijzelf, vond dat die haar zo leuk stond en dat haar billen er mooi in uitkwamen. Op de terugweg wist ze echter dat zijn sadistische geest iets anders had bedacht. Met een slip volledig druipend van het sperma moest ze haar dunne witte broek weer aantrekken en vijf minuten later was het ook door haar dunne broek heen gelekt, die bovendien compleet doorschijnend werd als die nat was.

11) Klittenband

Ze kwam er echter achter dat haar meester ook methodes had om haar in de dagen van de week tussen haar zondagen als slavin aan zich te binden. Ze moest een keer aan het einde van de avond in de houding gaan staan. In de houding staan betekende wijdbeens met de beide handen in de nek. Gelukkig had ze even mogen douchen om de sporen van de avond zoveel mogelijk te verwijderen. De meester liet haar niet iedere avond druipend en ondergesmeerd vertrekken. Meestal zat daar echter wel een bedoeling achter en de bedoeling was niet om gewoon aardig te zijn. Dat wist ze inmiddels wel.

Ze stond zo een paar minuten in de houding te wachten toen hij binnenkwam met een handvol spullen die ze niet goed kon thuisbrengen. Had hij daar nu allerhande stukken klittenband? Had die smerige sadist bedacht dat ze slipjes of truitjes met klittenband moest gaan dragen, zodat de meester of een van zijn gasten dat snel van haar lijf kon trekken? Dat was niet logisch. Waar waren dan de kleren die aangepast moesten worden? Bovendien had de meester meer dan eens laten zien weinig respect te hebben voor haar kleren en ze zonder pardon stuk te snijden, open te knippen of stuk te trekken. Hoe ze dan thuis moest komen zonder dat bewuste kledingstuk was nooit zijn probleem.

De meester pakte een stukje lusband (het zachte deel van het klittenband, waar de lusjes zitten) van ongeveer 4 bij 4 cm. Hij ging achter haar op zijn knieën zitten en ze kon niet goed meer zien wat hij deed. Maar plots zag ze tussen haar benen een flesje secondelijm op de grond staan. Toen voelde ze dat hij het stukje lusband midden op haar rug plakte, net boven haar bilspleet. Hij wachtte even tot de lijm goed uitgehard was en voelde of het goed vast zat. Dat zat het. ‘Deze secondelijm is goed spul’ zei hij. ‘Als je niet iedere dag lang onder de douche staat blijft het wel een weekje zitten. Dus zorg dat het er volgende week nog zit’, zei hij, voldoende nadrukkelijk om haar het besef te geven dat ze maar beter kon zorgen dat dat zo was.

Toen ging hij voor haar zitten en plakte een vergelijkbaar stukje lusband midden op haar venusheuvel. Ook die zat goed vastgelijmd. Daarna pakte hij een dunne strook haakband (het harde deel van het klittenband, waar de haakjes zitten) van ongeveer 5 mm breed. Hij bevestigde het met de bovenkant van het strookje aan de bovenkant van het stukje lusband op haar venusheuvel. Hij liep om haar heen en trok het andere eind tussen haar benen weer omhoog. Hij trok haar beide kutlippen opzij, zodat het bandje daartussen kwam te lopen en trok het aan.

Ze was niet voorbereid op wat ze toen voelde. De haakjes van het klittenband prikten gemeen in het gevoelige vlees van haar kut, maar vooral ook direct in haar klit. Alleen met de grootste moeite wist ze te voorkomen dat ze weg stapte. Ze wist dat de straf dan hard, gemeen en buitengewoon onplezierig zou zijn, maar ze kon niet voorkomen dat ze het uitschreeuwde.

Hij maakte het bandje vast aan het stukje lusband op haar rug en knipte het deel dat te lang was af. Op tafel had hij nog zes precies even lange strookjes liggen, waarvan hij precies evenveel afknipte als wat hij van het eerste strookje had gedaan. De strookjes hadden allemaal een andere kleur. Ze had nu een zwarte in haar kruis zitten, maar op tafel lagen nog een donker grijze, een lichtgrijze, een donker blauwe, een lichtblauwe, een witte en een rode.

De initiële pijn van het strookje haakband op haar klit en de binnenzijde van haar kut begon wat weg te ebben. Toen moest ze, nog altijd met haar handen in haar nek, de kamer door lopen. Bij iedere beweging die ze maakte prikte het ergens anders, maar altijd gemeen. Ze kwam er achter dat vooral ook het stukje rond haar anus heel gevoelig was. Vooral toen ze ook nog moest gaan zitten. De haakjes waren scherp genoeg om haar flink pijn te doen, maar te klein en niet scherp genoeg om door haar vel heen te dringen. Het haakband was een klein beetje elastisch, zodat het bij het gaan zitten, of het krommen van haar rug een beetje kon mee rekken.

‘Luister goed, kut’, zei hij. ‘Hier heb je zes strookjes. Je hebt er ééntje om. Genoeg voor zeven dagen. Ik wil dat je de komende week 24 uur per dag dit klittenband draagt. Of moet ik klitband zeggen, haha, da’s eigenlijk een veel betere naam, vind je niet, kut? Je neemt iedere dag een andere kleur. Je mag zelf kiezen. Je draagt deze week geen slip en alleen maar rokken. Je zult me nog dankbaar zijn, want een slip of een broek zou de rest van je opdracht alleen maar moeilijk maken.

Ik heb op je telefoon ingesteld dat er ieder uur om acht minuten voor het hele uur een alarm afgaat’. Hoe was die klootzak de code van haar mobiel te weten gekomen? Ze glimlachte wrang, maar heel licht. Het verbaasde haar eigenlijk niet. Hij wist alles van haar. En als hij het haar gevraagd had, zeker op een moment dat ze hem smeekte om te mogen klaarkomen, had ze de code zonder aarzeling gewoon gegeven. ‘Alleen tussen middernacht en acht uur ‘s morgens gaat het alarm iedere twee uur in plaats van ieder uur’, vervolgde hij. ‘Je mag van mij gewoon rustig slapen’.

‘Daarnaast heb ik de camera van je telefoon zo ingesteld dat die een tijd- en datumstempel op de opnames achterlaat’. Ze wist zelf niet eens dat dat kon. In dat soort dingen was ze totaal niet handig. ‘Als het alarm gaat heb je nog tot 8 minuten over het hele uur om in actie te komen. Dat geeft je ruim een kwartier. Meer dan voldoende om te doen wat ik van je verlang en dat is dat je bij een alarm een kort filmpje maakt van je kut. Ik wil zien dat mijn ‘klitband’ er zit en nog goed strak zit. Met je wijsvinger en ringvinger spreid je je kutlippen en met je middelvinger druk je het bandje hard op je klit. Het heet ten slotte ‘klitband’. Dat alles moet goed te zien zijn op het filmpje. Het filmpje moet minstens 15 seconden duren, maar mag langer zijn. Vervolgens stuur je mij dat filmpje. Als ik het niet voor tien over ontvangen heb, beschouw ik het als ongehoorzaamheid, en je weet wat dat betekent. Aan de kleur van je bandje en het datumstempel kan ik zien dat je me niet belazert door een oud filmpje van een vorige dag te sturen. Kleed je nu aan, laat je slip hier, neem de bandjes mee en ga’.

Wat een sadistische klootzak was het toch. Waar haalde hij dit soort ideeën vandaan? Wie komt er op het idee om klittenband als martelwerktuig te gebruiken? Of om gewoon iets met secondelijm aan je lijf vast te plakken? Dit soort vragen duizelden door haar hoofd. Toen ze naar huis ging, merkte ze dat lopen bijzonder ongemakkelijk was. De continue prikjes in haar zachte vlees, vol op haar klit of in haar gevoelige anus regio waren steeds anders en daardoor kreeg ze steeds het gevoel of er schokken vanuit haar onderlijf de rest van haar lijf werden ingejaagd. Zitten was niet veel beter. Door de stand van haar bekken werd er dan harder aan het bandje getrokken en gleed het uiteindelijk iets naar achter. Dat glijden van de haakjes langs de binnenkant van haar schede en over haar klit deed ook verrekte pijn.

Ze merkte echter al voor ze thuis kwam dat ze er ook opgewonden van raakte en op het eerste filmpje dat ze moest maken, toen ze net thuis was, was dan ook een flink natte kut te zien. Ze sliep die nacht heel slecht. Ten eerste was ze bang dat haar man zou zien dat ze zonder slip aan in bed zou liggen, met een belachelijk strookje klittenband over haar kruis lopend. Ze had daarom bedacht dat ze haar ochtendjas pas zou uitdoen als ze al in bed lag. Bovendien kon ze dan mooi haar mobiel in de zak van de ochtendjas doen, zodat haar man niet zou zien dat ze met een mobiel in de hand ’s nachts naar de WC zou gaan.

Daarnaast wist ze dat over een kleine twee uur het volgende alarm zou gaan. Als ze in slaap zou vallen zou ze het zachte trillen van haar telefoon niet horen en als ze het geluid aan zou zetten, zou ook haar man wakker worden. De spanning van het wachten op het alarm maakte haar alleen nog maar heter. En zo kropen de uren van de nacht voorbij. Toen ze iets voor zes alwéér uit bed stapte om naar de WC te gaan om het verplichte filmpje te maken vroeg haar man slaperig of ze nu alweer naar de WC moest. “Ik heb, denk ik, een beginnende blaasontsteking” zei ze. Ze had de hele nacht over deze smoes kunnen nadenken.

De volgende ochtend dacht ze na over de taak die ze had gekregen. Hoe moest ze dit vol houden? Als ze ergens onderweg zou zijn, of gewoon aan het boodschappen doe en het alarm zou gaan, wat dan? Als ze wilde slagen, moest ze dit allemaal goed plannen. En ondertussen vertelde haar lijf haar dat ze nu al sinds gisteravond laat min of meer opgewonden was. Te weinig om zomaar klaar te komen, maar teveel om te negeren. Ze besloot de hond maar te gaan uitlaten. Dan kon ze even met het hoofd in de frisse lucht de gedachten verzetten. Al na twintig meter kwam ze er achter dat het ritmisch doorstappen de prikkeling en stimulatie van haar gevoelige onderlijf flink vergrootte. En nog eens vijftig meter later kwam ze onder het lopen klaar. De ontlading van dat orgasme was werelds. Hier had haar lijf zoveel uren op zitten wachten. Die week liet ze de hond flink vaker uit dan anders.

Overdag was het maken van de filmpjes eigenlijk alleen een probleem op de dagdelen dat ze moest werken. Bij haar collega’s op de peuterzaal gebruikte ze de smoes van de beginnende blaasontsteking ook met succes, maar de peutertjes konden heel dwingend zijn en rampen veroorzaken die NU aandacht vroegen. Daardoor was ze één keertje bijna te laat geweest met het opsturen van haar filmpje.

Verder merkte ze dat ze langzaam begon te wennen aan het constante gevoel van prikjes in haar schaamstreek. De derde dag kwam ze al minder vaak en minder snel klaar dan de eerste. Ook over dat klaarkomen moest ze echter wel een beetje over nadenken. Ze wilde voorkomen dat ze een orgasme kreeg dat ze niet zou kunnen verbergen op een plek waar iedereen haar zou kunnen zien. Dat ging één keertje bijna mis. Dat was op de maandag middag. Ze moest werken en was in de weer met één van de peutertjes. Ze zat op haar hurken om met het kind op de grond een spelletje te doen. Ze was gelukkig wel zo verstandig om niet een extreem korte rok te dragen. Door het op haar hurken zitten kwam er veel spanning op het bandje en schoof het steeds iets op. Daardoor werd haar kut en klit flink gestimuleerd. ‘Waarom doe jij je ogen dicht’ vroeg de peuter heel open en heel direct. En toen ‘oh,…juf heeft een klein plasje gedaan’. Ze was klaargekomen en lekte uit haar kut. Omdat ze geen slip aan had, lekte het gewoon op de vloer en het jong had het vocht op de vloer gezien. ‘Juf had even een ongelukje, Tom. Die heb jij ook wel eens, toch?’ De jonge knikte schuldbewust. ‘Juf zal het snel opruimen’. Godzijdank hadden haar collega’s niks gemerkt.

Ze was nog nooit zo vaak klaargekomen in één week als in die week. Haar briljante maar sadistische meester had met simpel klittenband een methode weten te bedenken waarmee hij haar de hele dag aan hem en zijn opdrachten kon laten denken. En met haar seksuele verlangens kon spelen, terwijl hij niet eens in de buurt was. De constante prikkeling van haar klit en vagina, de vernedering als er kutgeil langs haar benen naar beneden droop in de supermarkt, de permanente druk om op tijd de opdracht van haar meester uit te voeren en het ieder uur haar benen openen, haar kutlippen spreiden en een filmopname maken van haar eigen kut. Het droeg allemaal bij aan het voortdurend met een geil gevoel rondlopen. En toen kwam er weer een nieuwe zondag. Hij had vast weer iets bedacht.

12) Mislukking en gevolg

Vaak had hij een opdracht voor haar waarin ze uiteindelijk zou mislukken. Hoe goed ze haar best ook deed, soms was het gewoon echt onmogelijk om precies te doen wat hij van haar vroeg. Ze wist maar al te goed dat hij haar dan met genoegen zou straffen en haar zou vertellen dat ze dat volledig aan zichzelf te wijten had. Hij noemde haar overigens nooit meer bij haar naam. Ze was voor hem een object geworden en hij noemde haar meestal ‘neukvlees’, ‘teef’, ‘zeug’ of gewoonweg ‘kut’. Het liefste gaf hij het neukvlees een opdracht die niet alleen onmogelijk was, maar ook vernederend.

Zo ook die zondag. Hij had haar opgedragen om volledig naakt in de houding te gaan staan. Ze had alleen een hondenhalsband om. Dat was de laatste tijd zijn favoriete kledingstuk voor haar. Om haar te helpen herinneren aan wat ze was, een loopse teef. En dus ging ze wijdbeens met haar beide handen in haar nek staan waar hij haar opgedragen had. Zo liet hij haar staan terwijl langzaam steeds meer bezoekers binnenkwamen. Ze was in al die maanden inmiddels door een groot aantal mannen verkracht, maar toch herkende ze haast nooit iemand die een tweede keer kwam. Ze kon zich ook niet alle gezichten meer herinneren. Het was haar bovendien verboden iemand recht aan te kijken, tenzij ze daartoe opdracht had. Daarnaast konden er natuurlijk altijd mannen bij zijn die haar hadden genomen tijdens één van de vele keren dat ze geblinddoekt was verkracht.

Het leek of de mannen haar negeerden. Ze bleven in ieder geval van haar af. Wel hadden de meeste weer camera’s of mobieltjes bij zich. De meester bevestigde vervolgens klemmen aan haar tepels en aan haar kutlippen. Daaraan hing hij gewichten. Vervolgens bevestigde hij een spreidstok tussen haar benen en bond die aan haar enkels vast. Haar armen bond hij strak achter haar rug vast. Ze kreeg een soort lange handschoen aan waar haar beide handen en armen in gingen. Toen die werd dicht gegespt, werden haar armen nog verder achter haar rug naar elkaar toe getrokken en daarmee haar schouders naar achteren getrokken. Haar tieten kwamen daardoor meer naar voren te staan. Het deed allemaal verrekte pijn, maar ze wist wel beter dan te gaan jammeren. Zeker als de meester zoveel bezoek had, kon ze maar beter haar mond houden. Als laatste bevestigde de meester een ketting aan het oog van haar halsband. Met deze ketting trok hij haar hoofd omlaag, net zolang tot haar romp vrijwel horizontaal stond. Toen maakte hij hem aan de spreidstok tussen haar benen vast, zodat ze zich niet verder kon oprichten.

De gewichten aan haar spenen en haar inmiddels flink natte kut bungelden nu ongehinderd flink heen en weer. ‘En nu gaan we een stukje lopen‘. Hij trok haar aan een hondenriem die hij ook aan haar halsband had gemaakt, met zich mee. Door de spreidstok en haar vastgebonden armen kon ze alleen heel waggelend lopen. Haar uiers schommelden flink heen en weer en dat maakte dat de gewichten alleen maar wilder begonnen te bungelen. ‘Ach, wat schattig, die gewichtjes, maar wel een beetje té enthousiast vind je niet?’ zei hij. Daarop verdubbelde hij de gewichten. Zowel haar tepels als haar kutlippen begonnen nu echt te branden van de pijn en rekten ontzettend op.

Hij smeerde haar anus in met glijmiddel en pakte een komkommer. Hij perste hem er tot halverwege in. Ze zag er belachelijk uit met die groene staaf die recht uit haar kont stak. Hij maakte er grappige opmerkingen over tegen het aanwezige publiek en liet ze zien hoe de komkommer langzaam steeds weer uit haar kont naar buiten werd geperst. Hij duwde hem vervolgens steeds resoluut en hard weer bij haar naar binnen. En of dat nog niet genoeg was, deed hij daarna hetzelfde met een tweede komkommer die hij in haar kut stak. Haar kut was door dit alles, maar vooral door de vernedering om door al die mannen gadegeslagen te worden met een komkommer in haar kont onvoorstelbaar nat geworden, dus deze komkommer gleed moeiteloos bij haar naar binnen.

‘Zo, en nu hebben we een kleine opdracht voor je’ zei hij neutraal. ‘Vanaf nu heb ik geen zin meer om jouw komkommers steeds weer bij je naar binnen te stoppen. Je houdt ze er nu zelf in. Als je er ook maar één laat vallen, zul je moeten opdraaien voor de gevolgen, tochtige zeug’ en hij trok haar haar hard aan de hondenriem de kamer weer door. Doordat ze nu weer moest lopen, had ze al haar concentratie nodig om dit zo soepel mogelijk te doen. De gewichten aan haar kutlippen en tepels zwaaiden toch al zo pijnlijk heen en weer, maar als ze iets te veel met haar romp bewoog werd dat nog veel erger. Daardoor kon ze onmogelijk de volledige controle houden over de spieren in haar vagina en anus. Ze moest wel falen en al na vier vijf minuten floepte de komkommer uit haar kut, onder luid gejuich van het publiek. Vrijwel onmiddellijk daarna kon ze ook de komkommer in haar kont niet meer houden.

‘Wat ben je toch een waardeloze kut’ beet hij haar toe. ‘Je hoefde alleen maar zelf je twee komkommers vast te houden en zelfs zo’n simpele taak verzaak je vanwege die kletsnatte spleet tussen je benen. Je hebt er ook zelf om gevraagd’ en vrijwel onmiddellijk voelde ze de eerste pik in haar inmiddels glibberig geworden kont glijden. De bezoeker neukte haar hard en met elke stoot kreeg ze een schok naar voren, zodat haar romp ritmisch begon mee te bewegen. Ze moest al haar focus richten op haar balans. Ze kon nauwelijks blijven staan, met haar benen nog altijd vast aan de spreidstok en haar romp door de ketting aan haar hals omlaag getrokken. Maar dat deerde haar verkrachter niet. Harder en harder perste hij zijn pik diep in haar en harder en harder bungelden haar uiers heen en weer en harder en harder zwaaiden de gewichten aan haar spenen en kutlippen heen en weer. Plots trok hij zijn lul er uit, liep om haar heen en trok haar hoofd aan haar haren omhoog, zodat ze naar zijn pik moest kijken. Achter haar perste inmiddels een nieuwe bezoeker zijn lul in haar kont en terwijl die haar wild begon te stoten, zag ze het sperma van de eerste op haar gezicht afkomen. Dit herhaalde zich zo voor iedere bezoeker, zodat al snel haar gezicht compleet onder zat en haar kont volledig was uitgewoond. Ze werd zelf steeds geiler en geiler en kon zich al na nummer zes niet meer inhouden. God, wat hield ze toch van anale seks. Ze kermde en smeekte de meester om toch alsjeblieft te mogen komen en de camera maakte een prachtige close up van haar met sperma besmeurde gezicht en haar smekende ogen.

13) Herkenning

Na avonden zoals deze, waarin ze vele uren achtereen was gemarteld en door een grote groep mannen volkomen genadeloos was verkracht, had ze de dagen van de week hard nodig om te herstellen. Ze was dan blij dat ze naar huis kon, zelfs al mocht ze haar gezicht niet schoonmaken tot ze thuis zou zijn en wist ze dat niet alleen haar kont, maar ook haar uitgerekte tepels en kutlippen nog de hele nacht in brand zouden staan. Ze hoopte maar dat ze onderweg terug naar huis geen bekenden tegen zou komen. Vrijwel iedereen keek naar haar, onderweg. Naar haar met sperma besmeurde gezicht dat in klodders nog aan haar kin hing en op haar truitje lekte. Deze mensen kende ze echter niet en ze keek ze maar niet aan zodat ze ze gauw zou vergeten.

Ze was er in het geheel niet rouwig om, maar het verbaasde haar wel dat ze niet vaker iemand zag die ze zich van haar zondagavonden herinnerde. Ze was inmiddels door zo veel mannen verkracht en volgespoten dat ze het gevoel had dat de halve mannelijke bevolking van haar stad haar al een keertje had gehad. En hoewel zeker niet allemaal, had ze van een aantal toch echt hun gezicht wel gezien. Waar haalde haar meester al die mannen vandaan? Voor een deel gewoon van straat, wist ze van de keer dat hij haar met haar strakke truitje, afgebonden uiers en té korte rokje mee naar de stad had genomen.

Slechts één keer herkende ze in een schok het gezicht van één van de vele mannen. Het was het gezicht van Johnny. De sessie waarin hij had meegedaan, herinnerde ze zich maar al te goed. En zelfs zijn naam wist ze nog. Zijn vrienden hadden hem zo genoemd en hij sprak tegen haar ook steeds over zichzelf waarbij hij zijn naam gebruikte. Zinnen als “Johnny gaat jou zou lekker pakken”. Het was een van de hardste zondagavonden geweest die haar meester voor haar in petto had.

De meester haar eerst geïnstalleerd. Ze had zich helemaal uit moeten kleden en ze had pols- en enkelbanden om gekregen. Ze moest midden in de kamer zeer wijdbeens staan en haar enkelbanden werden met klemhaken aan ogen in de vloer vastgezet. Recht boven haar zat een katrol. Met het touw dat daar uit kwam werden haar armen omhoog getrokken. De meester trok hard door zodat het voelde of ze uit elkaar getrokken werd. Ze was nu volkomen weerloos.

Er kwamen vijf mannen binnen met ontbloot bovenlijf, spijkerbroek en hoge schoenen, een soort legerkistjes. De bewuste man liep voorop. Het waren harde, pezige, gespierde kerels geweest. Ze hadden stuk voor stuk ongure koppen, kaalgeschoren. En ze hadden allemaal een flink aantal tattoos. De bewuste man had een tattoo van een draak in zijn nek die doorliep tot op zijn kale hoofd. Hij had een hard gezicht met een scheve rij tanden erin. Een markante kop die ze nooit meer zou vergeten. Hij gedroeg zich als de leider van deze groep. Ze noemden hem Johnny.

Het was het soort mannen waar ze normaal gesproken geen contact mee zou maken. Op straat zou ze met een grote boog om hen heenlopen. Het was het soort dat in een groep bier drinkend en rokend op straat zou rondhangen en obscene dingen zou roepen. Het was het soort mannen waar ze bang voor was.

Ze voelde zich opeens ontzettend naakt, weerloos, kwetsbaar. De mannen liepen om haar heen en keurden het vlees. Zo voelde het en zo spraken ze er over. In hun ogen was ze een object, een stuk neukvlees dat ze konden gebruiken en zouden gebruiken. Ze voelde zich bekeken, ze voelde de dreiging en werd bang, maar met haar benen wijd en armen in de lucht gebonden, kon ze niet aan hen ontsnappen. Het eerste wat ze voelde was een klap van Johnny, vol in haar gezicht. ‘Hé teef, Johnny en zijn vrienden gaan jou eens leren hoe een dikke zeug als jij zich moet gedragen.’

Al snel daarna ging de groep los. Ze sloegen tegen haar borsten, zodat die alle kanten op zwaaiden, ze sloegen haar tegen haar billen. Ze trokken aan haar tepels, aan haar haar, aan haar kutlippen, Ze bevestigden klemmen met gewichten aan haar tepels en kutlippen en lieten die dan ze veel mogelijk zwaaien. Ze kreeg knijpers op het zachte vlees van haar borsten en op haar klit. Ze spuugden haar in het gezicht, stompten haar in de buik en staken dildo’s in haar kut, in haar kont en in haar mond.

Ze hield zich sterk. Ze zou dit tuig niet laten winnen. Ze had bij de meester al behoorlijk wat geleerd over pijn en vernedering en had haar pijngrens al flink verlegd. Ze wilde deze klootzakken niet het genoegen geven dat ze haar klein zouden krijgen, maar ze bleven maar door gaan. Het wond haar niet op, dat had haar nog kunnen helpen de pijn te verdragen. Uiteindelijk werd het haar teveel en schreeuwde ze het uit. Ze lachten haar uit en sloegen nog een keer.

Vrijwel meteen daarna kwam Johnny achter haar staan. Ze voelde zijn eikel tegen haar billen, in haar bilspleet, op zoek naar haar anus. Toen hij had gevonden wat hij zocht stootte hij flink hard naar binnen. Ze was er niet op bedacht. Als ze wijdbeens was, werden haar billen toch net iets meer naar elkaar gedrukt en was haar kont iets minder toegankelijk. Daarom betekende wijdbeens meestal kut en benen bij elkaar, al dan iet voorovergebogen, meestal kont. Ze had al die tijd gedacht dat ze haar staand in haar kut zouden verkrachten. Gelukkig was haar kont al wat gesmeerd, omdat ze eerder een dildo bij haar naar binnen hadden geschoven die ze met glijmiddel hadden bewerkt.

Johnny begon haar te neuken. Zijn harde lange pik schoof dieper en dieper in haar kont. Hij stopte heel even, toen hij maximaal bij haar naar binnengedrongen was. Hij bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘C.J. zei al dat je graag van achter genomen wilt worden’ en begon weer te stoten. Die opmerking kwam hard bij haar binnen. Had haar meester op die manier over haar gesproken? Was hij misschien zelfs op zoek gegaan naar dit soort tuig? En onmiddellijk barstte de herinnering aan haar eerste keer anaal in haar hoofd open. Ook toen was ze wijdbeens geweest. Ook toen wilde ze eerst niet. Ook toen was ze vastgebonden geweest. Die herinnering op dit moment met die steeds maar stampende pik van die hufter in haar kont, samen met de vernedering van wat ze nu meemaakte om zo naakt, zo wijdbeens, zo ruw van achter gepakt te worden, maakte haar geil. En voor het eerst deze avond voelde ze haar spleet nat worden.

Nee, nee, dat wilde ze niet, schoot het door haar hoofd. Ze had misschien geschreeuwd toen ze haar sloegen, maar wie zou dat niet gedaan hebben. Ze wilde niet toegeven aan geilheid. Niet nu. Niet met deze mannen. Niet met deze man in haar kont. Maar hij bleef maar doorgaan. En wat werd ze toch altijd heet van anaal. Nee, ze zou hem niet het genoegen gunnen dat ze klaarkwam terwijl hij haar van achter verkrachtte. Ze had geleerd haar orgasmes te controleren, uit te stellen. Ze zou volhouden en ze dacht aan de pijn en marteling van zo-even en voelde haar geilheid wat afnemen.

Plots voelde ze hem schokken. Ze voelde zijn warme zaad in haar kont. Toen hij klaar was, trok hij zijn pik uit haar en liep om haar heen. Hij pakte haar gezicht ruw beet en dreef met kracht zijn duim en twee vingers in haar wangen, zodat ze gedwongen werd om haar mond open te doen. Hij spuugde haar vol in haar mond en op hetzelfde moment sloeg hij haar met vlakke hand hard op haar natte en toegankelijke kut.

Ze maakten haar los en bonden vervolgens haar armen op haar rug. Ze sleepten haar naar het bed en legden haar op haar rug op het bed. Ze trokken haar richting het voeteneinde totdat haar hoofd over de rand kwam. Ze liet hem al snel achterover naar beneden hangen en keek zo, ondersteboven, naar het grijnzende gezicht van de man die haar net verkracht had en die achter haar stond. Toen ze iets beter keek, zag ze tot haar verrassing dat zijn lange enigszins kromme pik nog steeds stijf overeind stond. Ze zag ook dat hij rond zijn pik kaal was, wat zijn lul een dreigend uiterlijk gaf. Toen trokken ze haar benen wijd uiteen en bonden ze aan de randen van het bed vast.

Al snel voelde ze één van de mannen bovenop zich kruipen en zijn pik in haar schuiven. ‘Je hebt gelijk Johnny’, zei hij, ‘Ze is al nat. Jezus. C.J. had al gezegd dat deze teef het lekker vindt om goed hard gepakt te worden’. Ze voelde weer een steek van vernedering toen ze zich realiseerde hoe haar meester over haar sprak. De man was inmiddels begonnen haar te verkrachten. Af en toe hield hij op met stoten, om haar hoofd aan haar haar omhoog te trekken en haar in het gezicht te spugen, om haar in haar tepels te knijpen of tegen haar borsten te slaan.

Er waren twee dingen waar ze snel geil van werd. Het eerst had ze net gehad. Een goede harde anale beurt. Het tweede was geneukt worden terwijl ze vastgebonden lag. Ze hield van bondage, van het je niet kunnen bewegen, van het gevoel van de touwen om haar polsen, enkels, lijf, van het gevoel gedomineerd te worden en van een ongevraagde pik die haar nam. Maar deze keer wilde ze er niet aan toegeven. Ze wilde niet klaarkomen in het bijzijn van dit tuig. Ze was vaak genoeg door meer dan vijf man afgewerkt zonder te komen, zonder te mogen komen. Ze zou ze het genoegen niet gunnen. Ze concentreerde zich en dacht weer terug aan de lompe behandeling van eerder die avond, dat had net ook gewerkt. Ze voelde inderdaad de inmiddels opgebouwde spanning in haar onderlijf wat zakken, maar toen haar gedachten naar de pik van Johnny in haar kont gingen, voelde ze vrijwel onmiddellijk de spanning weer toenemen. Net op dat moment voelde ze het hete zaad van de man bovenop haar in haar kut gespoten worden. De man hijgde nog wat na en kroop van haar af.

Ze merkte dat vrijwel onmiddellijk nummer twee op het bed kroop. Ze hoorde de stem van de meester ‘toe maar, Johnny’ zeggen en keek achter zich. Ze zag dat hij nu vlak bij haar stond. Hij siste ‘open’ naar haar. Toen ze niet onmiddellijk reageerde sloeg hij haar in het gezicht, greep haar ruw bij haar haren en siste nog nadrukkelijker ‘open, teef’. Ze opende haar mond en hij stak zijn nog altijd harde pik in haar mond. Hij stootte vrijwel direct door en ze kokhalsde. ‘Kom op teef. Ik weet dat je het kunt. Je meester heeft je hierop getraind’. Ze concentreerde zich en liet zijn pik in haar slokdarm glijden.

Tijdens het eerste deel van de avond, toen ze wijdbeens midden in de kamer had gestaan, hadden ze alleen maar over haar gesproken. Ze hadden haar behandeld als een ding, een object, zonder zich tot haar als persoon te richten. Nu richtte Johnny zich wel direct tot haar. Dan haalde hij kort zijn lul uit haar mond, trok haar aan haar haren en bracht zijn hoofd in haar richting. Hij wilde dat ze naar hem keek als hij wat tegen haar zei en als ze dat niet snel genoeg deed, gaf hij haar een klap tegen haar gezicht. Hij schold haar uit en begon haar verbaal te vernederen. ‘Wat ben jij een vunzige slet. Weet je lieve gezinnetje wel wat voor een teef je bent?’ Hij wachtte het antwoord niet af en stak direct zijn pik weer in haar monden begon met hernieuwde energie te pompen.

Intussen was de man bovenop haar al flink bezig. Zijn tempo lag een stuk hoger dan dat van de vorige en ze voelde dat haar lijf weer begon te reageren. Ze had echter al haar concentratie nodig voor de brute pik van Johnny. Kwijl en slijm werd door zijn pik uit haar keel getrokken en droop van zijn pik af. Binnen de kortste keren zaten haar wangen onder, droop het langs haar ogen in haar haar en op de grond. Johnny pakte haar hoofd regelmatig hard bij haar haar en bewoog het op en neer, zodat hij zelf niet hoefde te stoten. Af en toe trok hij zijn pik helemaal uit haar mond zodat ze rochelend een paar teugen adem kon halen. Meestal sloeg hij haar dan één of meerdere keren in het gezicht. Vaak had hij ook weer een opmerking voor haar, zoals ‘Heeft je moeder je dan niks geleerd, domme zeug. Is je kut en je bek laten volstoppen door een pik het enige wat je kan?’, of ‘Wat zouden pappie en mammie er van vinden als ze je zo bezig zagen. Dan zouden ze in ieder geval zien dat je een tochtige neukspleet bent en niet die brave burgermevrouw die je je voordoet.’ Door zich direct tot haar te richten, maakte hij het misbruik meer persoonlijk. Ze was nog steeds een object, maar hij liet haar voelen dat het object niet alleen haar lijf was, maar ook haar persoon. Ze kon het niet helpen, maar op de een of andere manier wondt dit groffe taalgebruik en het verbale misbruik haar op.

Bovendien trok hij haar op die manier iedere keer terug naar de werkelijkheid. Ze kon niet in de trance ontsnappen, die ze vaak had gevoeld tijdens de sessies. Dan was ze geestelijk heel ver weg. Maar nu, door haar steeds naar hem te laten kijken en deze dingen recht in haar gezicht te zeggen, trok hij haar steeds terug. Dat maakte dat ze zich ook steeds bewust was van wat er nu met haar gebeurde. Wat ze met haar deden. Hoe dat voelde. Hij maakte het steeds persoonlijk en ze voelde zijn opmerkingen aankomen, omdat ze waar waren. Ze was een smerige slet met haar benen wijd, ze was een stoephoer. Nee, een hoer neukte om geld te verdienen, die deed het als werk. Zij liet zich zomaar door iedereen pakken. Liet haar gaten volstoppen door volstrekt onbekende mannen. ‘Johnny had je wel gevoeld hoor, toen net. Dat jij een natte spleet had gekregen van Johnny z’n pik’ en hij ramde hem weer in haar mond naar binnen.

Plots voelde ze weer dat er iemand in haar kut spoot. Johnny bleef stoten, tot het weer tijd werd voor een kort gesprekje. Hij trok hem er uit, sloeg haar tegen haar gezicht en toen ze hem door de slierten kwijl en slijm aankeek, zie hij ‘zie jezelf nou eens liggen, slet’. Alsof ze dat kon, zoals ze met haar hoofd over de rand lag, met zijn pik in haar mond, of hem moest aankijken. ‘met je benen wijd en je druipende kut al twee keer vol gesaust. Met je kop vol slijm en met Johnny’s pik in je gewillig geopende mondje. Met twee harde spenen op die slappe tieten van je. Je ligt hier met je wijd open spleet vol verwachting klaar tot je een derde keer gepakt word en een vierde keer. Wat een hersenloze neukzeug ben jij’. En weer begon hij haar nog sneller achter in haar keel te neuken en nieuwe slierten slijm dropen over haar gezicht.

Nummer drie lag inmiddels al bovenop haar. Johnny ging intussen onvermoeibaar door. Ze wist dat ze steeds geiler werd, dat ze dat niet wilde en dat dat stuk uitschot haar maar in haar keel bleef neuken, of een nieuwe belediging voor haar in petto had. ‘Je vindt het geil hè. Misschien moeten we van de week ook maar even bij je thuis komen, zodat ze in jouw keurige buurtje kunnen meekijken en zien wat voor een druipend smerig neukhol je bent. Kan je man zien hoe je een teef als jij behandelt. Misschien wil hij wel meedoen, domme kuthoer. De meisjes zijn altijd bang voor Johnny. Ze zeggen dat Johnny ze pijn doet, dat ze het niet willen, wat Johnny met ze doet, maar ze willen wel hoor. Ze beginnen uiteindelijk altijd te kreunen en hun spleetje wordt nat en al roepen ze eerst ‘nee, nee’, daarna roepen ze altijd ‘ja, ja’ en dan komen ze allemaal klaar. Maar jij vond het al lekker vanaf het begin, hè, jij stomme dekzeug, jij gaat straks ook wel komen’.

Ze had niet eens gemerkt dat nummer drie klaar was gekomen en dat nummer vier bovenop haar klom, tot op het moment dat hij zijn lul bij haar naar binnen schoof. Jezus, wat een ding voelde ze nu naar binnen glijden. Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke pik in zich had gehad. In een flits had ze een herinnering aan die keer in dat huis vol negers. Maar dat was nog in de periode geweest dat ze had ze mogen klaarkomen wanneer ze maar wilde. Nu mocht dat niet. Het mocht niet van de meester, maar vooral ook niet van haarzelf.

De grote pik deed echter zijn werk. Haar al drie keer volgespoten kut was glibberig en heet. Ze wist dat ze meer moeite had om haar kustpieren onder controle te houden als haar spleet echt flink opgevuld werd. Johnny bleef haar maar in haar mond neuken en die grote paal bleef maar stampen in haar zeiknatte doos. Ze begon te hijgen, maar door de pik in haar mond was dat meer een soort gegorgel. Haar ademhaling werd sneller en ze trok harder met haar benen aan de touwen. Ze schudde wild met haar hoofd. Ze MOEST het vragen. Ze hoorde de meester zeggen ‘Johnny, stop, ze wil wat zeggen’. Johnny trok zijn lul uit haar mond, maar hield haar hoofd aan haar haren stevig vast. De man bovenop haar bleef echter maar doorgaan. ‘Meester, mag ik klaarkomen?’ vroeg ze. Het antwoord was snel en bot. ‘Stop hem er maar weer in Johnny’ en vrijwel onmiddellijk voelde ze zijn pik weer in haar mond komen.

Blijkbaar mistte dit tafereel zijn uitwerking niet op de man bovenop haar. Haar smeken om te mogen komen en de botte afwijzing door Johnny’s pik weer in haar mond te sturen, was blijkbaar net het geile zetje dat hij nodig had, want vrijwel onmiddellijk voelde ze hem exploderen en zijn zak in haar leegspuiten. Zijn gestamp in haar werd minder en daardoor zakte ook bij haar godzijdank de spanning. Het was haar gelukt! Ze was niet in het bijzijn van dit uitschot vernederend klaargekomen.

Ze voelde dat de man van haar af kroop, maar Johnny bleef maar doorgaan. Jezus, waarom kwam die klootzak nu niet gewoon klaar. Toen voelde ze ineens drie vingers bij haar naar binnen gaan. Nee, nee, dat was niet eerlijk. Deze vingers kende ze goed. De manier waarop ze bewogen, hoe ze haar klit bewerkten, de binnenkant van haar schede, hoe haar klit tussen twee van die vingers klem werd genomen. Hoe de vingers hard en snel en precies diep genoeg naar binnen gingen, hoe ze in haar kut wat van elkaar gingen en vooral hoe de vingers uiteindelijk in hoog tempo in en uitgeschoven werden, steeds maar door. Tegen de vingers van haar meester kon ze niet op. Een derde herinnering schoot bij haar naar binnen, van hun eerste wilde vrijpartij, toen hij haar de eerste keer van haar leven had laten spuiten. Ze gaf het op. Ze schudde weer wild met haar hoofd. ‘Johnny’ hoorde ze haar meester zeggen. De pik gleed uit haar mond. ‘Meester, mag ik alsjeblieft klaarkomen, alsjeblieft?’ ‘Dat mag, teef’ was het antwoord. De ontlading was onbeschrijfelijk. Ze had zo hard gevochten tegen dit orgasme. Ze hadden haar zo’n pijn gedaan en zo vernederd, zo misbruikt. Ze schreeuwde, ze schokte, ze rochelde. En door de slijmerige slierten voor haar ogen heen zag ze een grijnzende Johnny die twee stralen sperma in haar opengesperde mond wist te spuiten en de rest op haar gezicht. Hij zag dat ze naar hem keek en deed toen zijn tong naar buiten en bewoog die even snel in een beffende beweging, terwijl hij zijn hoofd richting het hare bracht en ‘teef’ zei.

En nu zag ze in de overvolle bus het gezicht van Johnny vlak bij zich. Hij wurmde zich door de menigte heen tot hij vlak voor haar stond. Hij drukte zich tegen haar aan en ze kon zijn adem ruiken. Hij stonk naar alcohol. Heel snel bracht hij zijn hand onder haar rok en raakt even licht haar blote billen aan. Ze wist dat hij gevoeld had dat ze geen slip aan had. Het was een week waarin ze dit duidelijke kledingvoorschrift had gekregen van haar meester en ze had gehoorzaamd. Was hij een van zijn spionnen? Ze zou het nooit weten. Hij stak zijn tong naar buiten en bewoog die even snel, bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘teef’. Toen wurmde hij zich weer een weg door de menigte richting de uitgang en hij verdween uit haar gezichtsveld. Het ging allemaal betrekkelijk snel, maar in haar hoofd spatte de herinneringen aan die avond in het rond. Het had een direct effect op haar lijf. Ze voelde zich vrijwel meteen nat worden en voelde haar tepels hard worden. Haar man kwam iets dichter naar haar toe en vroeg ‘ken je die man?’. ‘Nee, ik vind het een griezel’ antwoordde ze, terwijl ze voelde dat ze een vuurrode kop kreeg. Haar man keek haar onderzoekend aan, liet toen zijn blik naar beneden glijden, naar haar borsten, waar door de stof van haar bloesje heen haar tepels zeer duidelijk zichtbaar waren en keek daar té lang naar, vond ze.

14) De dildomachine

De zondag waarop ze kennismaakte met zijn dildomachine zou ze niet snel vergeten. Op een avond stond het ding er gewoon. Op de bovenverdieping van zijn appartement waar hij een zeer ruime kamer had, bijna een soort zaal, welke hij meestal gebruikte als er grotere groepen kwamen. Of als hij haar echt pijn ging doen. Deze kamer was namelijk buitengewoon goed geïsoleerd. Al schreeuwde ze het uit van de pijn, al kwam ze krijsend klaar, niemand zou het buiten deze ruimte horen.

De machine was gemonteerd onder een soort stoel waar de zitting alleen bestond uit een steun voor een deel van haar benen en een stukje van haar billen. Voor de rest was de ruimte volledig vrij gelaten, zodat er onbeperkte toegang was tot haar kont en kut. Zoals gebruikelijk de laatste tijd had ze alleen een hondenhalsband om. Ze moest op de zitting plaats nemen en haar benen, inclusief onderbenen en enkels, werden stevig vast gegespt. Haar armen werden aan de armleuningen gegespt en er werd een grote leren riem om haar buik gespannen waarmee ze tegen de rugleuning werd geklemd. Achter haar hoofd zat in die rugleuning ook een soort steun, waarin haar hoofd vastgegespt werd. Ze zat nu volledig vast en kon zich helemaal niet meer bewegen.

Op de stang van de dildomachine zat een monsterlijk formaat dildo. Op de dildo zaten bovenaan en halfweg metalen rondjes aan de oppervlakte. Ze zou later pas merken waar die voor waren. ‘We hebben je laatst opgemeten, teef, weet je nog?’ Hij refereerde aan een keer kort geleden waarin hij een flinke dildo zo diep mogelijk in haar kut had proberen te rammen. Met streepjes had hij bijgehouden hoe ver het hem lukte. De kunstpik die ze nu tussen haar benen beneden zich zag was echter minstens twee keer zo dik. ‘We gaan vandaag kijken of we je max nog met een centimetertje of twee kunnen verhogen’, zei hij droog. Zoals altijd als ze vastgebonden zat, werd ze flink nat beneden en dat was vandaag misschien maar goed ook. Hij bracht de kunstpik omhoog en schoof hem een héél klein beetje bij haar naar binnen. ‘Kijk, we zitten nu op de uiterste stand ‘uit’ en ik kan hier programmeren hoeveel centimeter de uiterste stand ‘in’ vervolgens is. Ja, laten we eens twee centimeter boven je max nemen. Dat verdient een stuk neukvlees als jij wel.’ Hij zette de machine aan en heel langzaam begon de pik omhoog te bewegen. Ze voelde zich compleet opgevuld worden en keek hem angstig aan. Hij begon te grinniken en zei alleen maar ‘stel je niet aan. Hij zit nog niet eens half weg. Hij moet nog flink verder’. Gelukkig bracht de machine hem niet in één keer helemaal tot de uiterste stand, maar werd de paal teruggetrokken om vervolgens weer omhoog gebracht te worden tot net ietsje verder. Het ging allemaal héél langzaam, maar het gevoel om op deze manier zo opgevuld en uitgerekt te worden zonder dat ze zich ook maar een beetje kon bewegen, maakte haar flink geil. Toen de pik zijn uiterste stand bereikt had, voelde het alsof met iedere gang omhoog aan het einde van de slag alles in haar binnenste weg geperst en opzij geduwd werd. Hij liet de machine zo een paar minuten rustig draaien, maar zette hem toe uit.

Vervolgens werd er een klem in haar mond geplaatst waarmee hij haar mond wagenwijd open trok. Hij vergrendelde de klem in die stand. Hij plaatste ook een elektrode op haar beide tepels en eentje vlak boven haar klit op haar kut. Ze had één keer eerder elektrodes op haar borsten gehad en herinnerde zich de scherpe pijn die vanuit haar tepels haar borsten in schoot, maar al te goed. Haar vagina was tot nu toe nog nooit eerder onder stroom gezet, maar met wat ze wist van haar borsten, keek ze er ook niet naar uit. De angst kreeg haar nu in de greep en ze begon te zweten. Hij merkte het op en grinnikte dat zo de geleiding van de stroom alleen maar beter zou zijn. Wat was hij toch een sadistische klootzak. Naast de stoel werden twee blokken geplaatst. Ze wist niet waar die voor waren. Als laatste voorbereiding reed hij een groot beeldscherm de kamer in en zette het recht voor haar neer.

Hij zette de machine weer aan, maar koos blijkbaar een ander programma, want de mega-pik ging niet zo ver naar binnen en het ging nu nog iets langzamer. ‘Luister nu goed, zeug, dan leg ik je de opdracht uit’. Hij stond achter haar. Ze kon hem wel horen, maar omdat ze haar hoofd niet kon bewegen, kon ze hem niet zien. ‘Ik ga nu mijn nieuwe machine eens uitproberen. Gewoon een simpele duurtest. Jouw opdracht is simpel. Je mag niet klaar komen’. Als de machine niet harder en dieper zou gaan dan dit, dan hield ze het wel een tijdje vol, dacht ze, met enige volharding. ‘Ik ga zo een filmpje laten zien en ik wil dat je daar goed naar kijkt. Ik wil ten slotte niet dat je je verveelt als je daar maar zo zit.’ Hij zette de monitor met de afstandsbediening aan en op het scherm zag ze opnames van zichzelf van eerdere sessies.

De film was zo samengesteld dat er vooral focus was op haar emoties en gezichtsuitdrukkingen, afgewisseld met rauwe beelden van de situatie die haar tot die gezichtsuitdrukking had gebracht. Ze wilde er niet naar kijken en sloot haar ogen. Onmiddellijk voelde ze een scherpe pijn via haar tepels haar borsten inschieten en vrijwel onmiddellijk ook een waanzinnig scherpe pijn die via haar klit haar complete kut inschoot alsof ze tot diep in haar schede op miljoenen plaatsen naalden in haar gevoelige vlees gestoken kreeg. Met een rauwe scherpe keelklank en haar ogen wijd open gesperd schreeuwde ze het uit en schokte over haar hele lijf voor zover haar compleet vastgebonden toestand dat mogelijk maakte. ‘Ik zei dat ik wil dat je er goed naar kijkt. Als je meer dan een halve seconden je ogen sluit druk ik of iemand anders op de knop. Je weet nu hoe het voelt. Als we je meer dan twee keer moeten waarschuwen gaat ook de stroompuls op de dildo aan en ik heb me laten vertellen dat je die tot in je slokdarm voelt.’ Ze wist nu waar de metalen rondjes op de dildo voor waren en was vast van plan ze niet uit te proberen.

Inmiddels begon de kamer al weer aardig vol te stromen met mannen. Al die mannen konden nu zien dat ze naar een film van haar vernederendste momenten zat te kijken en alsof dat nog niet genoeg was werd de film om de vijf minuten afgewisseld met afbeelding waarop haar naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres en een gewone pasfoto was te zien. Toen ze dat zag kon ze niet helpen weer haar ogen te sluiten en onmiddellijk voelde ze weer die verschrikkelijke steken in haar kut en in haar borsten en weer krijste ze met opengesperde ogen, alle spieren in haar lijf maximaal aanspannend en schokkend en trillend over haar volledig vastgesnoerde lijf.

En al die tijd bleef de dildo in zijn vaste rustige ritme in en uit haar glijden. De mannen vonden het geweldig. Ze juichten en applaudisseerden toen ze haar pijnlijke schok kreeg. Ze kermde nog van de pijn en probeerde iets tegen haar meester te zeggen, maar de klem die haar mond wijd opentrok maakte het onmogelijk om goed woorden te vormen. ‘Heesteh, Heesteh, niet heeh, asjeliegt’, probeerde ze. Hij antwoorde bot ‘dan moet je blijven kijken, teef’. Plotseling klom er een man op het blok naast de stoel. Hij trok wild aan zijn harde pik en richtte die op haar gezicht waar hij, doordat hij op dat blok stond, met zijn lul vlak bij was. Zijn eerste ladingen schoot hij recht haar open mond in, maar ze kreeg ook het nodige op haar wangen en haar kin. Door de klem kon ze niet of nauwelijks slikken. Het sperma bleef daardoor in haar mond zitten. Vrijwel onmiddellijk volgden er meer mannen en al snel liep haar mond over en bewoog haar tong in een soort kommetje vol sperma, haar opengesperde mond. En al die tijd bleef de dildo in zijn vast rustige ritme in en uit haar glijden.

Ze was alle besef van tijd kwijt. Ze zag op het scherm dat hij werkelijk overal beelden van had. En al die mannen keken mee en zagen wat voor een vunzig stuk neukvlees ze eigenlijk was. Natuurlijk had hij het prachtig gemonteerd, zodat die boodschap extra duidelijk zou worden. Ze was volledig herkenbaar in beeld en elke vijf minuten volgde het scherm met haar naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres en een gewone pasfoto. En al die tijd schoof de monsterstaaf in en uit haar. Ze moest nu toch misschien al wel een half uur op de stoel zitten en het kwam haar voor dat de dildo nu heel ietsje dieper ging dan eerst. En eigenlijk ook heel ietsje sneller. Of kwam dat omdat door de pijn van de stroomschokken en de vernedering van wat ze met haar deden, ze alleen maar sneller was gaan ademhalen? Door haar volle mond met sperma was het moeilijk om door haar mond adem te halen. Ze was bang het sperma dan mee naar binnen te zuigen haar longen in. Ze ademde daardoor al een tijdje door haar neus en rook bij ieder ademteug de scherpe muskusgeur van het sperma op haar gezicht en in haar mond.

En altijd schoof de pik in en uit haar. Er kwamen steeds meer mannen naast haar op één van de twee blokken staan, omdat ze het niet langer konden houden en ze hun zak moesten legen. Toen er eentje zijn pik niet op haar mond richtte, maar op haar ogen, zag ze straal recht op haar ogen afkomen. Instinctief sloot ze haar ogen. Wat ze toen voelde was werkelijk onbeschrijfelijk. Naast de pijn van de stroomstoeten door haar tepels en haar klit, voelde ze diep in zich de dildo ook een schok afgeven. Die was zo sterk dat ze hem tot haar nek voelde uitstralen. Ze gilde en krijste. Het sperma in haar mond werd door de luchtstroom van die gil deels uit haar mond geblazen en lekte op haar kin en haar borsten. Zeker een minuut lang schokte ze, trilde ze en spande al haar spieren aan. Ze sperde haar ogen wijd openen zag een tweede straal recht op haar linker oog afkomen. Een voltreffer. De zoute lading brandde in haar ogen, maar ze durfde ze niet meer dicht te doen. En weer heel iets dieper en heel iets sneller schoof de monsterlijke zwarte staaf in haar.

Ze hield het twee volle uren vol. Toen begon ze te kreunen, te hijgen en te smeken. Heesteh, asjeliegt, hag ik kaarkohe?’, herhaalde ze keer op keer. En de dildo schoof nu maximaal bij haar naar binnen in een stevig tempo. ‘Ben je nu echt zo’n vunzige seksverslaafde neukzeug dat je botergeil wordt door naar je eigen ranzige neukpartijen te kijken?’ vroeg hij haar duidelijk verstaanbaar voor iedereen in de kamer. Ze wist wel beter dan te ontkennen en ze wist ook dat hij de waarheid maar al te goed kende. Ze vond het meeste van wat ze op het scherm zag walgelijk en schaamde zich kapot om zichzelf zo te zien, maar juist de vernedering om daar naakt naar te moeten kijken, terwijl iedereen dat zag en de combinatie met het vastgebonden zijn, wond haar mateloos op. En de almaar in haar arme opgerekte vagina stotende dildo hielp natuurlijk ook een handje mee. ‘Ja heesteh, ik hen een hunzige seksherslaagde neukzeug, hag ik asjeliegt klaarkohe, asjeliegt…’, smeekte ze hem vanuit haar nog altijd met sperma vol zittende en opengesperde mond.

Eindelijk, eindelijk stemde de meester toe en ze kwam, krachtiger dan ze ooit eerder was gekomen. De dildo in haar spleet bleef stampen, maar nu druipend van haar spuitende kut. Minutenlang bleef ze zo aan één stuk komen, schokkend en trillend, met een wilde zielloze blik in haar ogen, totdat de meester eindelijk de machine langzamer liet lopen en vervolgens uit zette. Het was die sadistische klootzak weer gelukt haar te breken. Ze had weer gesmeekt om klaar te mogen komen, terwijl ze in een denigrerende situatie te kijk stond voor al die mannen.

Nadruipend van het sperma van zeker dertig mannen op haar gezicht en in haar mond en nadruipend uit haar kut van een massaal spuitend orgasme, bleef ze zo nog zeker tien minuten zitten nahijgen, nog altijd vastgebonden in haar stoel. Ze kon nauwelijks blijven staan toen ze uiteindelijk losgemaakt werd en het duurde een flinke tijd voor de bloedstroom in haar armen en benen weer normaal was en ze zich weer een beetje kon bewegen. Ze mocht zich kort douchen, maar moest dan terugkomen en in de houding gaan staan. ‘Ik heb nog een cadeautje voor je, voor de rest van de week’, zei hij.

15) Natte slip week

Terwijl ze daar zo in de houding stond, pakte hij een zwarte dikke stift. In een lichte boogvorm schreef hij met nette strakke letters het woord ‘TEEF’ op haar venusheuvel, juist boven haar kut. ‘Dit is een stift met permanente inkt’ zei hij. ‘Als je heel hard boent, gaat het er na een paar dagen wel af, maar dat willen we niet hè, teef?’ Ze knikte maar. ‘Zorg dus dat je van de week niet boent en ook niet te lang onder de douche staat. Ik wil het volgende week zondag zien. Dan is het namelijk tijd voor een volgende fase.’ Ze wist niet zeker of ze al wilde weten wat dat inhield, maar ze wist wel beter dan om er niet om te vragen.

Vervolgens pakte hij een of andere dildo uit een koffertje. In het koffertje zat ook iets dat leek op een mobiel en iets wat leek op een leren string. Hij gleed de dildo bij haar naar binnen. Hij deed de riempjes van de leren string bij haar om. Het eerste riempje zat om haar middel. Het tweede liep tussen haar benen door. In de dildo zat aan het stompe uiteinde een sleufje waar het riempje ook doorheen moest. Het werd allemaal op haar rug aan elkaar verbonden en met een klein hangslotje vastgezet. De dildo zat nu vast in haar kut en kon nergens heen. Ze zou hem er zelf zonder de sleutel van het slot van de leren string die de dildo in haar kut op zijn plaats hield, met geen mogelijk uit kunnen halen en natuurlijk kreeg ze de sleutel niet.

‘Ik dacht dat je het na zo’n avond wel zou missen als er geen kunstpik in je kut zit’, grinnikte hij. ‘Deze hou je de hele week in’, commandeerde hij haar. ‘Als je moet piesen, pies je er maar langs. De dildo is waterdicht, dus maak je geen zorgen, haha.’ Toen gaf hij haar zeven lichtblauwe slipjes in haar maat. Ze moest er eentje aantrekken. Hij schreef met dezelfde stift het woord ‘maandag’ op de slip die ze aan had en de namen van de rest van de dagen van de week op de andere slips. ‘Je snapt de bedoeling van de slips vast wel, teef’ zei hij. Ze knikte. Hij stopte de stift in haar tas. ‘Die heb je verder in de week nog wel een keertje nodig. Zorg dat je hem in de buurt hebt’ zei hij en hij vervolgde ‘het lijkt een beetje op ons weekje met mijn klittenband string, weet je nog?’ Dat wist ze nog maar al te goed. ‘Alleen toen mocht je geen slipje dragen en nu moet je er wel een dragen. Verder wil ik dat je de hele week strakke spijkerbroeken draagt. Da’s toch niet zo moeilijk, hè teef?’ Ze knikte weer.

‘Tijdens de week met de klittenband string ben je vaak klaargekomen zonder het aan mij te vragen. Toen wist je misschien nog niet dat je het ook aan mij moet vragen, als ik er niet bij ben. Dat gaan we deze week oefenen’. Ze keek hem vragend aan. ‘Als je van de week voelt dat je klaar moet komen, dan stuur je me een appje met de tekst ‘teef wil klaarkomen, mag dat?’. Denk je dat je dat kunt onthouden?’ vroeg hij. Ze knikte weer. ‘Welnu. Pas als ik je een berichtje terugstuur met de tekst ‘teef mag klaarkomen’ mag je klaarkomen, maar niet voordat je een skype verbinding met je mobiel het gemaakt naar mij. Ik wil life kunnen zien dat je klaarkomt, begrepen?’ Ze knikte weer en begon inmiddels een beetje te begrijpen wat zijn ‘cadeautje’ precies inhield. ‘Op het moment dat je klaarkomt wil ik je gezicht kunnen zien en daarna film je je kut. Je spijkerbroek heb je al voor je orgasme laten zakken, maar je slip met duidelijk zichtbaar de dag er op geschreven, heb je gewoon aan. Voordat je je spijkerbroek weer omhoog trekt, schrijf je met de stift uit je tas de tijd waarop dit gebeurde op je slip. Aan het einde van de week wil ik al je slipjes, ongewassen, met deze notities erop van je retour.’ Wat was het toch een perverse sadist.

‘Nu moet je weten dat je niet zomaar een dildo in je tochtige spleet hebt, teef’ vervolgde hij. ‘Dit is de nieuwste op afstand bestuurbare Japanse vibrator. Het werkt via een mobiele telefoon, dus zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent, kan ik de staaf in jouw kut besturen. Verder zitten er een aantal sensoren op die ik met deze mobiel kan uitlezen. Zo vertelt de app mij hoe vochtig het is in je kut en hoe warm. Daarnaast zit er een programmaatje op dat ritmische samentrekkingen van je kut registreert en opslaat in het geheugen. Als je meer dan vier keer kort achter elkaar je kut samentrekt, registreert hij dat al als een orgasme en krijg ik onmiddellijk een alarm op de mobiel. En het mooiste is dat er wel vijftig verschillende standaard programma’s op zitten die allemaal ontworpen zijn om uiteindelijk te leiden tot het klaarkomen van de kut waar deze dildo in is geschoven. Ze variëren van meteen op vol vermogen alles aan, via langzaam beginnen, opbouwen en steeds sneller en harder, tot uitgekiende interval stimulatie. Die Japanners zijn briljant…… En nu kleed je je verder aan en gaat hier weg. Volgende week weer hier. Dan is het tijd voor een volgende fase.’

Onderweg naar huis kwam ze er al snel achter dat hij niet gelogen had. Hij kon die vibrator echt van afstand besturen. Ze voelde het ding in haar zoemen en trillen. Het was een stuk vriendelijker dan het brute gestamp van die monsterdildo op zijn dildomachine eerder op de avond, maar niet minder opwindend. Ze voelde het ritme en de kracht van de trilling veranderen. Hij zat nu ineens behoorlijk hard in haar te trillen. Ze hoopte maar dat de man naast haar in de bus het niet zou horen.

Plots drong het tot haar door wat die hufter aan het proberen was. Hij wou zorgen dat ze al klaar moest komen, nog voor ze thuis was! Ze zou onderweg met geen mogelijkheid met hem kunnen skypen terwijl ze zat klaar te komen, bedacht ze in paniek. Ze probeerde zich volledig te concentreren op iets anders. Maar door het variërende karakter van wat die vibrator in haar deed, was dat erg moeilijk. Bij de halte dichtbij haar huis stond ze al op knappen. Ze sprong uit de bus en rende naar haar huis, terwijl ze al rennend haar mobiel uit haar zak griste en probeerde de vereiste tekst in te typen. Het lukte niet.

Hijgend bleef ze nog op de oprit staan om in ieder geval alvast de vraag te typen. ‘Teef wil klaarkomen, mag dat’, tikte ze en ze drukte op versturen. Ze griste haar sleutels uit haar zak, deed snel de deur open en vloog de WC in. Die was gelukkig naast de voordeur. Ze trok wild haar broek naar beneden in ging alvast op de wc zitten, met haar slip nog aan. Toen ze naar haar op knappen staande kut keek, begreep ze meteen, waarom de meester deze slips had gekocht. Haar vagina had al een vochtige streep in het broekje achter gelaten en ze kon zien dat de stof daardoor een beetje doorzichtig werd.

Ze kon het echt niet meer houden en verzond het verzoek opnieuw ‘teef wil klaarkomen, mag dat’. Ondertussen probeerde ze iedere keer de skype verbinding met hem te openen, maar hij reageerde niet. ‘TEEF WIL KLAARKOMEN, MAG DAT’ stuurde ze nogmaals, maar nu in hoofdletters. Ze ademde nu snel en keek strak naar haar mobiel om zich ergens op te kunnen concentreren, maar de vibrator bleek nog weer een standje sneller en heftiger te kunnen. Ze kon het niet lang meer volhouden. ‘TEEF WIL KLAARKOMEN, MAG DAT’, nog maar een keertje. En toen eindelijk een bliepje van haar telefoon. ‘Dat mag, maar pas als de skype verbinding actief is, ik wil je gezicht zien, weet je nog, teef?’. Ja, natuurlijk wist ze dat nog, maar als hij nou eens zijn skype zou openen! Gelukkig floepte vrijwel direct het skype scherm op haar mobiel aan en zag ze hem in het scherm, en haar eigen beeld in het kleine framepje op haar scherm.

Meteen toen ze zag dat ze in beeld was, liet ze zich gaan. Ze kwam kreunend en schokkend klaar. Ze moest zich vreselijk inhouden om in de ontlading niet te gillen. Haar man zou dan zeker wakker worden. Haar kutsap vloeide rijkelijk uit haar spleet en drupte door het slipje heen in de pot van de WC. Ja, nu wist ze zeker waarom hij deze slipjes had uitgekozen. Haar slip was drijfnat en compleet doorzichtig. Ze kon zelfs het woord ‘TEEF’ lezen dat hij vlak boven haar kut op haar lijf had geschrevenen ze wist dat hij het nu ook zag. Nog na hijgend pakte ze de stift en schreef 00:45 onder het woord maandag op haar slip en richtte haar mobiel nogmaals op haar kruis. Toen verbrak hij de skypeverbinding.

De week met de klittenband-string was geil én zwaar geweest. Ze had al haar talent voor planning moeten aanwenden om niet in de problemen te komen. Maar dat was allemaal kinderspel vergeleken met wat ze deze week doormaakte. Omdat ze zelf geen controle had over tijd en plaats voor de verplichte film-verbinding en al helemaal niet over wat dat monsterlijke ding in haar kut nu weer ging doen, besloot ze de week vrij te nemen en zo veel mogelijk thuis te blijven. Maar ze moest toch echt af en toe naar buiten. De hond moest uit, er moesten boodschappen komen, ze moest met haar man naar een receptie en er was verdorie ook nog een ouderavond die week, die ze niet wilde missen.

Ze ontdekte al op maandag dat als ze haar orgasme te lang uitstelde, ze niet alleen maar in tijdnood kwam, maar ook dat haar kutsappen nog rijkelijker vloeiden. Haar slip was om tien uur al zeiknat en het begon ook door te trekken in haar spijkerbroek. Als ze echter te vroeg het verzoek stuurde, negeerde hij haar gewoon. Ze had die maandag om een uur of twee een verzoek gestuurd en was alvast op de WC gaan zitten. Dan was ze ten minste op tijd klaar, voordat haar man thuis zou komen. Die zou deze dag vroeger thuis komen, omdat ze samen naar een receptie moesten. De vibrator begon toen vrijwel meteen harder te trillen. Zou hij dat expres doen? Vroeg ze zich af. Ze hield zich zo lang mogelijk in om niet een tweede verzoek te sturen en beet op haar lip uit opperste concentratie, maar hij reageerde niet en het verlossende berichtje terug kwam dus ook niet. Toen voelde ze de trilling diep in haar echter afnemen en werd het weer een beetje beheersbaar. Na een kleine drie kwartier had ze zichzelf redelijk onder controle en besloot dan maar weer van de WC af te komen. Ze trok haar spijkerbroek weer aan en ging de woonkamer weer in. Ze bedacht dat ze nog wel snel even een nieuwe spijkerbroek aan moest trekken, want haar man kwam zo thuis en ze wilde niet dat hij haar natte plek in haar spijkerbroek zou zien.

Toen ze de trap opliep naar haar slaapkamer, begon de vibrator ineens op vol vermogen in haar te werken. De latente spanning van het zo-even net niet gehaalde orgasme kwam ook op vol vermogen terug. Wat moest ze doen? Snel weer naar de WC op het gevaar af dat ze met een natte spijkerbroek van de WC afkwam als haar man al thuis was gekomen? Of nog even naar haar kamer om van spijkerbroek te wisselen. Ze koos voor het laatste, maar toe ze bovenaan de trap was, wist ze dat ze verkeerd gekozen had. Ze trok wild haar spijkerbroek naar beneden, maar hij had strakke spijkerbroeken geëist en ze had geluisterd. Het lukte niet snel genoeg. Ze stond op knappen. Ze stuurde wel alvast het bericht ‘teef wil klaarkomen, mag dat’ en griste een schone spijkerbroek uit de kast. Ze wist dat ze de WC niet meer zou halen en hoorde het bliepje van het antwoord. Snel opende ze skype. Ze ging op de rand van haar bed zitten, richtte haar mobiel op haar gezichten liet zich gaan. Nadat ze weer een beetje kon ademhalen schreef ze 14:55 op haar nu echt zeiknatte onderbroek en hij verbrak de skype verbinding.

‘Ben je boven’, hoorde ze. Ze keek naar haar kruis, zag de letters ‘TEEF’ op haar venusheuvel door haar slip heen en zag een flinke natte plek op het matras tussen haar benen. Ook zat er een natte plek op het vloerkleed recht onder haar. Ze had zo hard zitten spuiten dat het zelfs op de grond was gelekt. ‘Ik kom er aan, schat’ riep ze met een rode kop van schaamte. Ze trok de schone spijkerbroek aan en ging naar beneden. Ze hoopte maar dat deze spijkerbroek niet zo snel een vochtige plek zou laten zien. Een omgevallen glas water, zou ze later tegen haar man zeggen, toen die vroeg naar de natte plek. Hij was naar boven gelopen om snel nog even een ander overhemd aan te trekken voor de receptie. Ze was wat rillerig, zei ze en liet het glas zo uit haar handen glijden. Ze ging ook maar niet mee naar de receptie, zei ze, want ze voelde zich echt niet lekker. Gelukkig vroeg hij niet door en ging alleen naar de receptie.

De rest van de week ging het vergelijkbaar. Ze kwam dan weliswaar niet zo vaak klaar als in de week van de klittenband-string, maar wel véél heftiger. Op woensdag had ze moeten vluchten naar de WC van het theehuisje bij haar in het winkelcentrum toen ze boodschappen aan het doen was. Toen had ze een kreet niet kunnen tegenhouden en ze hoorde iemand in de WC naast haar vragen of alles goed was. Ze antwoordde van wel, maar bleef nog zeker een half uur op de WC zitten in de hoop dat de bewuste vrouw naast haar de zaak al had verlaten. Ze redde het nog één keer niet tot een WC en kwam thuis op de keukenstoel voor hem klaar. Gelukkig kon ze de hard kunststof stoel en de tegels van de keukenvloer snel genoeg schoon en droog maken, maar in een flits had ze wel de buurvrouw langs zien lopen, juist op het moment dat de ze haar mobiel op haar gezicht richtte. Ze zat schuin richting het keukenraam gericht met, zoals de meester had geëist, haar spijkerbroek naar beneden en haar benen wijd. Ze zag een vreemde uitdrukking op het gezicht van de buurvrouw. Zou ze iets gezien hebben?

Die zondag ging ze met een stinkende plastic zak met zeven voor het grootste deel nog natte slipjes richting zijn huis. Ze had als kledingvoorschrift gekregen dat ze een donkerblauwe slip moest dragen, een rok, géén BH en een licht doorschijnende blouse. De dildo zat nog altijd op zijn plaats maar trilde slechts zachtjes op weg naar zijn huis. Ze had stiekem gehoopt dat gedurende de week de batterijen wel leeg zouden raken, maar die hoop was zinloos gebleken. Onder haar slip waren de letters ‘TEEF’ nog altijd prima leesbaar. Het zou tijd zijn voor een nieuwe stap, had hij gezegd en met een aangename spanning in haar lijf en een lekker vochtige spleet stapte ze naar binnen.

16) De avond van de volgende fase - gereedmaken

Vrijwel direct bij binnenkomst moest ze het tasje met de slips inleveren en in de houding gaan staan. Hij liep keurend om haar heen. ‘Zie jezelf daar nou staan, slet’ zei hij. ‘Je spenen steken mijlenver door de stof van je blouse en ik weet van de sensoren van mijn Japanse vriend dat je kut al nat is vanaf het moment dat je het huis verliet’. Hij ging voor haar staan en kneep met elke hand in een borst en trok er aan. Toen rukte hij haar blouse open. De knopen vlogen in het rond en door de schok bungelden haar borsten een beetje heen en weer. Hij pakte een tepel. Kneep er in en trok er hard aan. Hij trok haar borst zo hoog mogelijk en liet hem toen plots los, zodat hij naar beneden viel. Hij pakte een groot mes van de tafel en zette dat in de mouw van haar blouse. Het mes bleek vlijmscherp, want het gleed vrijwel moeiteloos door de stof. Van het boord van de mouw helemaal tot aan haar kraag sneed hij de stof open. Hij deed hetzelfde met de andere mouw. De blouse viel geruïneerd op de grond, zonder dat ze haar armen uit haar nek had hoeven halen. Ze beet licht op haar lippen. Deels omdat ze het een erg mooie blouse had gevonden, zonder BH wellicht net ietsje té opvallend, maar toch zeker een mooie vrouwelijke blouse. Ze maakte zich echter ook zorgen over wat voor vernederend plan hij zou hebben voor de terugreis aan het einde van de avond. Hij had haar één keer eerder met een compleet ontbloot bovenlijf naar huis gestuurd, maar toen had ze nog een blazer aangehad, die ze alleen niet mocht dichtknopen. Nu had ze niks meer om haar bovenlijf mee te bedekken.

Hij liep om haar heen en kwam achter haar te staan. Ze voelde het mes met de botte kant over haar rug naar beneden glijden. Hij stopte alleen niet bij haar rok en sneed zo ook haar rok in stukken. Ook deze viel op de grond. Hij pakte de kledingstukken en smeet ze in de hoek. Nu had ze alleen nog haar slip aan. ‘Laat je slip zakken tot halfweg je bovenbenen’. Ze gehoorzaamde en bracht haar handen weer naar haar nek. Hij pakte het sleuteltje en opende het hangslotje op haar rug dat de riempjes van de vibrator had vergrendeld. Hij haalde de riempjes los en gooide ze aan de kant. Hij hield zijn hand onder haar kut en commandeerde ‘geef me de vibrator terug’. Ze ontspande de spieren van haar vagina en de vibrator gleed naar buiten, glimmend van haar natte spleet. ‘De sensoren hebben niet gelogen. Je bent inderdaad zeiknat. Een vochtige vlek in je slip en een druipende staaf die uit je kut glijdt, bewijst het’, gromde hij. ‘Er was niet veel voor nodig, hè, tochtige zeug. Ik hoefde de vibrator niet eens hard aan te zetten onderweg. Een klein beetje zoemen was genoeg. Wat een teef ben je toch’. Hij legde de vibrator weg en pakte een paar enkelbanden die hij bij haar omdeed. Toen pakte hij een stift en kleurde de letters ‘TEEF’ op haar venusheuvel weer goed zwart. ‘Zo, dan kan het bezoek straks meteen lezen wat je bent’ en bekeek het resultaat op een afstandje.

Hij pakte toen een plantenspuit en spoot twee keer een nevel, precies rond haar vagina. Ze begreep het niet. Haar vagina was al nat van binnen. Waar was dit voor? Hij zette de spuit op het tafeltje naast hen. Ze kon de letters ‘Katja’s Ken’ lezen, maar het einde van het tweede woord was voor haar niet te zien in haar positie. Nog altijd in de houding met haar slip halverwege haar bovenbenen, beval hij haar om zelfstandig twee polsbanden om te doen en vervolgens de halsband. Als laatste moest ze een hondenriem aan de halsband vastmaken. Toen moest ze haar slip weer omhoog doen en terug in de houding gaan staan. ‘Over enkele ogenblikken gaan we een volgende fase met je in. Bij die fase hoort dat je volledig gehoorzaamt. Je stopwoord is ingetrokken. Je hebt meer dan voldoende gelegenheid gehad om je grenzen aan te geven en hebt steeds laten zien dat je geen grenzen hebt, teef. Snap je dat’. ‘Ja meester’, antwoordde ze. Vervolgens liep hij weg.

17) Katja

Hij kwam terug met een jonge vrouw naast zich. Met een schok bedacht ze zich dat dat natuurlijk de volgende fase moest zijn. Ze was in al die maanden uitsluitend door mannen en dildo’s verkracht. Ze was nog nooit door een vrouw genomen. Allerhande wilde gedachten schoten door haar hoofd. Ze was volledig hetero. Ze had natuurlijk vriendinnen en met haar beste vriendin deelde ze vrijwel alles, al had ze het tot nu toe nooit aangedurfd om die over haar zondagavonden te vertellen, maar ze had vriendinnen nooit bekeken vanuit een seksueel oogpunt. In haar pubertijd had ze wel eens gefantaseerd over lekker strelen, tongen en beffen met een mooie vrouw, maar toen ze eenmaal een vriendje kreeg en wist hoe een pik in haar kut voelde, was ze dat snel vergeten. En ze was natuurlijk ook niet zo naïef dat ze niet wist van het bestaan van voorbind dildo’s of strap-ons of hoe die dingen dan ook heten, maar ze had zichzelf nooit zo’n situatie voorgesteld. De gedachte wond haar nu ineens eigenlijk wel een beetje op.

‘Katja, dit is de loopse teef waar ik het over had’, hoort ze haar meester zeggen. Sluiks af en toe omhoog kijkend probeert ze de vrouw te bekijken zonder haar hoofd op te tillen. Ze ziet een mooie jonge vrouw, met lange benen, geheel gekleed in het zwart. Ze schat dat ze rond de 35 zal zijn. Ze heeft een strakke zwarte broek aan. Het lijkt leer. Daaronder heeft ze korte zwarte laarsjes aan. Als ze ietsje hoger kijkt ziet ze een strak shirt met twee mooie fiere borsten. Ze denkt te kunnen zien dat de vrouw geen BH aanheeft en ze realiseert zich dat haar eigen hangende borsten volledig zichtbaar zijn voor deze mooie vrouw. De vrouw heeft kort donker haar en vuurrode lippen. Ze heeft donkere ogen en een mooi, maar hard gezicht. Door deze vrouw wordt ze straks genomen, schoot het door haar hoofd. Het verbaasde haar hoezeer ze opgewonden werd van die gedachte. Nooit eerder had ze echt flink gefantaseerd over seks met een vrouw en nu het bijna stond te gebeuren werd ze er heet van. Ze realiseerde zich dat dat vooral ook te maken had met het dominante karakter van wat ze zich er van voorstelde. Deze vrouw zou haar onderwerpen, nemen, domineren, verkrachten, bedacht ze en ze werd geiler en geiler.

De meester geeft de hondenriem aan Katja. Katja trekt haar mee tot midden in de kamer. Zoals altijd als ze moet lopen met haar handen in haar nek, zwaaien haar tieten flink heen en weer. Ze schaamt zich er een beetje over, omdat de vrouw in het zwart totaal geen slappe borsten heeft. Midden in de kamer is een zware donkergrijze stalen staaf in de vloer gemonteerd. De staaf steekt zo’n 30 centimeter omhoog en bovenop zit een oog gelast. Rond die staaf waren op de vloer ook vier ogen gemonteerd. Twee wat naar voren en twee wat meer naar achteren. Ze wist al wat er ging gebeuren. Hier had ze al eerder het nodige ondergaan. Ze zou op handen en knieën moeten zitten, haar nek zou met haar halsband aan de staaf vastgezet worden en haar polsen en enkels zouden aan de vier ogen worden gegespt. Een ideale positie voor volledige vrije toegang tot haar kut en haar kont die in deze stand uitnodigend tentoon gesteld werden. Ze stelde zich al voor dat haar nieuwe meesteres achter haar zou komen zitten en met een massieve voorbind-lul één van haar gaten zou binnendringen.

Bij de staaf moet ze in de houding blijven staan en de meesteres loopt om haar heen en keurt het vlees. Gelukkig had ze nog steeds haar slip mogen aanhouden, anders had ze zich nu nog veel naakter gevoeld. Katja trekt haar hoofd aan haar haren achterover en grijpt met haar andere hand een borst vast. ‘Zo, loopse teef, dus jij bent het neukvlees voor vanavond’ zei Katja. ‘Ja, meesteres’ antwoordde ze gewillig. Katja neemt de tepel van de borst die ze vast heeft in haar mond en begint er op te zuigen, wat lekker is, bijt er in, wat pijn doet en bewerkt hem met haar tong, wat hemels is. Zonder de tepel uit haar mond te laten, laat ze met de andere hand haar haren los en gebruikt die hand om ook de tweede tepel onderhanden te nemen. Ze waren al hard door alle wilde gedachten die door haar hoofd spookten, maar nu leek het wel of ze op knappen stonden. Katja liet de harde speen uit haar mond en pakte toen haar beide uiers met twee handen vast en trok er eens goed aan. ‘Lacteert ze al?’ vroeg Katja, haar hoofd afwendend richting CJ. ‘Nog niet, staat nog op de planning’, was zijn antwoord. Veel tijd om over die combinatie van vraag en antwoord na te denken had ze niet.

Ze werd resoluut aan haar haren naar beneden getrokken en moest op haar knieën voor Katja komen zitten. Ze moest de rits van de broek van Katja opendoen. Die rits liep van voor van helemaal bovenaan de broek compleet tot weer bovenaan op haar rugzijde. Onder de rits kwam een in een scherpe punt geschoren pluk zwart schaamhaar boven een licht glinsterende vagina tevoorschijn. Ze werd door Katja weer bij haar haren gegrepen en met haar gezicht in de spleet van Katja geduwd. Ze voelde dat ook Katja vochtig was. Katja boog zich wat voorover en gaf haar een harde klap tegen de zijkant van een van haar borsten. ‘Waar wacht je op teef. Beffen! Je dacht toch niet dat je zelf als eerste aan de beurt was, teef. Eerst kom ik klaar, daarna bewerken we jou’ en Katja duwde resoluut haar gezicht weer tegen de vochtige schaamlippen. Ze stak snel haar tong uit en begon de lippen te bewerken. Ze had nog nooit een vrouw gebeft, maar wist natuurlijk heel goed wat ze zelf lekker vond. Ze stak haar tong zo ver mogelijk in Katja’s schede en proefde haar kutgeil. Ze bewerkte zo goed mogelijk de lippen, binnenzijde van de schede, vooral helemaal bovenin, net achter de kittelaar. Dat was haar eigen favoriete plekje en ze dacht dat Katja het daarom ook wel lekker zou vinden. Natuurlijk gleed ze ook heen en weer met haar tong over Katja’s klit en zoog er op. ‘Ooh, wat hou ik er van om door een teef gebeft te worden die straks gedekt gaat worden’ zei Katja. ‘Harder teef, sneller’.

Inmiddels waren er al een flink aantal bezoekers binnen gekomen die dit schouwspel stonden of zaten te bekijken. Ze kon ze met haar hoofd in het kruis van Katja geduwd natuurlijk niet zien, maar hoorde hen lopen en praten. Ze was in de afgelopen maanden toch wel wat gewend geraakt aan kijkende mannen als ze gebruikt werd, maar nu ze daar op haar knieën een vrouw zat te beffen, voelde ze toch weer een zeker gêne opkomen. En juist dat maakte haar weer geil. Ze bewoog haar tong zo hard en snel mogelijk langs en in alle plekjes van Katja’s kut die ze kon bereiken en opeens voelde ze een warme gloed over haar gezicht. Ze voelde de samentrekkingen van Katja’s kut en realiseerde zich dat haar meesteres was klaar gekomen. Katja bleef haar gezicht hard in haar kruis duwen. Ze kon bijna geen adem meer halen. Eindelijk was Katja voldaan en liet ze haar hoofd los. Ze durfde niet te gaan staan en bleef daarom maar op haar knieën zitten. Zoals haar geleerd was, legde ze haar handen als een goede slavin in haar nek. Haar wangen en kin glommen van het geil uit Katja’s kut

Katja ging op één knie schuin voor haar zitten en trok haar hoofd weer aan haar haar achterover. Ze greep met haar andere hand in het kruis en bevoelde door de stof van haar slip heen haar vochtige spleet. ‘CJ had gelijk. Je bent een vunzige loopse teef. Je zit hier gewoon je slip zeiknat te lekken’. Ze kreeg een tets tegen haar borsten die flink heen en weer zwaaiden. ‘Je bent een loopse teef die gedekt moet worden’, zei Katja. ‘Ja meesteres’ antwoordde ze. ‘Zeg het’, beet Katja haar toe en trok nog wat harder aan haar haren. ‘Ik ben een loopse teef die gedekt moet worden’ zei ze, ten overstaan van al die toekijkende mannen. ‘Nu laat je die vieze natte slip van je tot halfweg je bovenbenen zakken, zodat we die kut van je kunnen zien’ commandeerde Katja. Ze gehoorzaamde. Nu ze haar slip had laten zakken, kon iedereen het woord ‘TEEF’ lezen, dat haar meester boven haar spleet had geschreven. ‘Iedereen kan het nu lezen, teef, dus zeg het nog maar een keertje en nu zo dat iedereen het kan verstaan’ bitste Katja. ‘Ik ben een loopse teef die gedekt moet worden’, antwoordde ze nu luid en duidelijk.

Vrijwel direct daarna werd zo door meerdere handen beetgepakt. Ze klikten haar halsband aan de ring in de zware metalen staaf en gespten haar polsen en enkels aan de ringen in de vloer. Op handen en knieën zat ze nu vastgeketend aan de vloer, met haar broek naar beneden tot halfweg haar benen, klaar om geneukt te worden. Katja liep van haar weg naar achter haar, zodat ze haar niet meer kon zien. Ze vroeg zich af wat er nu ging gebeuren en stelde zich zo voor dat Katja nu achter haar een grote strap-on aan het omdoen was. Er werd een bal-gag in haar mond gegespt, zodat ze niks meer zou kunnen zeggen. Ze wist dat protesteren toch niet zoveel zin had en stiekem was ze inmiddels voldoende opgewonden om de behandeling van Katja zelfs een beetje te verlangen.

18) Max

Plots hoorde ze achter zich Katja zeggen ‘Kom maar Max, kom maar knul’. Max? Knul? Hadden ze nu een jonge vent om haar hier zo te neuken? Ze voelde een zekere teleurstelling. ‘Kom maar bij het vrouwtje’, hoorde ze Katja daarna zeggen. Vrouwtje? Wat was dit? En op het moment dat de waarheid in haar hoofd explodeerde, hoorde ze de nagels op de vloer en het gehijg. HOND. Max was een HOND. Ze probeerde wild te rukken aan de banden om haar enkels en polsen, maar wist dat ze geen kans had. Ze gingen haar door een HOND laten neuken. Ze probeerde te roepen, te schreeuwen, te gillen, maar de bal-gag maakte alleen het uitstoten van rauwe keelklanken mogelijk. Ze wilde niet. Dit wilde ze niet. Een man, een vrouw, een dildo het maakte haar allemaal niks uit, maar een beest? Een hond? Nee, nee, NEEEEEEEEE!

‘Toe maar, Max’ hoorde ze achter zich en ze hoorde hem dichterbij komen. Vrijwel meteen stak hij zijn snuit in haar kruis en snuffelde opgewonden. Op dat moment wist ze waar de plantenspuit voor was geweest. Haar meester had haar kut ondergespoten met de geur van een loopse teef. Ze rukte nog altijd aan de riemen, maar ze zat zorgvuldig verankerd in deze opstelling. Ze kon nu ook wel zelf bedenken wat er op de spuit had gestaan. Daar had ‘Katja’s Kennel’ gestaan.

Ze was bang. Ze wilde niet. Ze voelde walging en afschuw opkomen, maar voor ze het goed en wel besefte voelde ze hem boven op zich. Ze voelde zijn voorpoten om haar middel spannen. Ze voelde zijn zware borstkas op haar rug en ze voelde de kussentjes van zijn voorpoten tegen haar bovenbenen terwijl hij zich met zijn poten afzette. Twee, drie stoten had hij maar nodig en toen voelde ze zijn pik bij haar naar binnen glijden. Ze stootte van achter de bal-gag een harde hoge keelklank uit, maar het hielp allemaal niks. Ze voelde hoe hij begon te stoten en ze voelde hoe zijn pik razendsnel groter groeide diep in haar. Hij pompte zijn grote lul in hoog tempo, als een bezetene in haar. Toen voelde ze hoe zijn monsterlijke lul kwam vast te zitten in haar schede. En ze wist wat het was. Ze had in het dorp waar ze was opgegroeid wel eens naar het dekken van honden zitten kijken en wist dat een hondenpik aan zijn stam een knoop of knot krijgt om zichzelf mee te verankeren in het teefje, zodat ze niet weg kan lopen en zodat zijn sperma er niet meteen uit zou lopen.

De hond ramde maar door in een hoog tempo. Haar uiers schommelen wild onder het ritme van de hond. Met iedere stoot voelt ze dat haar hele schede, ja haar hele onderlijf wordt meegenomen. Door de vastzittende pik van dit monster leek het wel of haar complete kut naar binnen en buiten werd getrokken bij iedere stoot. Ze voelt zich daarnaast zo vernederd. Ze wordt gewoon gedekt door een hond terwijl een grote groep mannen er verlekkerd naar zit te kijken. Ze kan geen kant op en voelt hoe het sterke lijf van de hond haar volledig domineert. En ze kon het niet helpen, maar het wond haar geweldig op. Met ieder stoot voelde ze zich weer een beetje geiler worden. Wat een heerlijke grote pik had hij. De tinteling van het rammen van die vastzittende pik voelde ze in haar hele onderlijf. Het hoge tempo maakte haar gek. Geen man kon zo vasthoudend in dit tempo neuken en het was waanzinnig, het was heerlijk. Ze begint sneller te ademen en te kreunen, maar wil dat niet. Ze wil niet dat iedereen ziet dat ze hier gewoon geil zit te zijn terwijl een hond haar dekt.

Plots voelde ze een warme stroom diep in zich en ze wist dat de hond was klaar gekomen. Hij ramde nog een paar keer, hield toen in en stopte uiteindelijk met stoten. Ze voelde hoe hij probeerde zijn vastzittende pik uit haar te trekken, maar hij zat nog te vast verankerd. Ze moesten allebei wachten tot die wat zou zijn geslonken. Ondertussen voelde ze hoe zijn warme zaad haar hele kut opvulde en langzaam uit haar begon te druppen. De druppels vielen steeds sneller en drupten haar de slip die nog altijd halfweg haar bovenbenen zat. Ze komt lichamelijk iets tot rust, maar geestelijk zeker niet. Zo veel verwarrende gedachten spoken door haar hoofd. Ze is gedekt. GEDEKT! De hond heeft haar spleet vol sperma gespoten. Ze hebben haar gedwongen tot iets, waar ze nooit, maar dan ook nooit mee ingestemd zou hebben en toch wond het haar op, was ze geil geworden, vond ze het heerlijk.

Uiteindelijk, na een paar pogingen, trekt Max zijn nog altijd flinke knot uit haar wijd opensperrede vagina. Hij floept er uit en een golf van sperma gutst er achter aan. Tussen haar benen door ziet ze nu midden in haar slip een flinke plas sperma zitten. En ze realiseert zich dat het enige kledingstuk dat ze nog had en waarmee ze straks weer naar huis moet compleet vol zit met hondensperma. Max loopt om haar heen en ze kan nu eindelijk zien wat voor monster haar net verkracht heeft. Het is een grote grijs-zwarte hond van onbestemd ras. Zijn nog altijd gigantische pik bungelt tussen zijn achterpoten. Hij loopt weer naar achter en likt met zijn ruwe tong eens flink aan en vooral ook in haar kut. Daarna likt hij zijn eigen lul schoon.

Katja komt voor haar staan en gespt haar bal-gag los. Vrijwel onmiddellijk trekt CJ met een tang haar tong naar buiten en klemt twee blauwe stokjes, een soort saté prikkers, op haar tong, eentje boven en de ander onder de tong. De stokjes zijn ruim langer dan haar mond breed is, zodat ze haar tong nu niet meer in haar mond kan krijgen. Als een hond heeft ze nu haar tong uit haar bek hangen. Het maakt slikken vrijwel onmogelijk en is pijnlijk. Maar bovenal begint ze daardoor vrijwel onmiddellijk te kwijlen. Haar speeksel drupt van haar tong af op de grond voor haar. En achter haar drupt het sperma van Max inmiddels door haar broek heen op de grond.

Het ademen gaat met open mond gelukkig wel iets makkelijker en dat maakt dat ze nog iets meer tot rust komt. Veel rust is haar echter niet gegund. Ze voelt de voorpoten van Max weer langs haar zij. Hij bestijgt haar weer, klemt haar weer vast en brengt zijn pik voor de tweede keer bij haar naar binnen. Ze voelt hem weer groeien en het rammen, het stoten, begint opnieuw. Voor de tweede keer wordt ze ten overstaan van iedereen door een hond gedekt. Voor de tweede keer wordt ze op beestachtige wijze verkracht. Nu nog sneller dan net, wordt ze er geil van. Ze voelt zich door zijn sterke lijf volkomen onderworpen. Haar hele lijf moet doen wat hij wil. Haar tieten bungelen wild op het ritme dat hij aangeeft. Het kwijl loopt inmiddels bijna in stralen uit haar mond. Haar schede, nee, haar complete onderlijf, pulseert mee in zijn waanzinnige tempo. Mijn god wat is dat lekker. Maar ze wil niet dat ze het lekker vindt. Ze is een vrouw, geen beest.

Nog nooit is ze door een man genomen die zo’n robuuste pik in zo’n tempo in haar kut kon pompen en dat eindeloos bleef volhouden. Deze keer duurde het veel langer dan de eerste keer. De hond had een geweldig uithoudingsvermogen en bleef maar doorgaan. Ze werd gek van geilheid. Wat ze voelde opbouwen in haar lijf, herkende ze maar al te goed en ze wist dat als dit zo door ging, ze vroeg of laat moest toegeven. Ze begon steeds harder te hijgen, steeds meer te kreunen. Ze voelde de hete adem van de hond over haar rug en in haar nek. Ze voelde hoe ook hij aan het kwijlen was en de druppels op haar rug liet vallen. Inmiddels was de knot van zijn monsterlijke pik weer volledig opgezwollen en zat hij weer in haar verankerd. En toen voelde ze de tweede explosie van sperma in haar kut. Ze was voor de tweede keer volgespoten. Ze was voor de tweede keer volledig gedekt door een hond.

Ook nu duurde het even voor zijn pik voldoende was geslonken om te kunnen lostrekken. Haar inmiddels volkomen overlopende en zeiknatte kut liet uiteindelijk de knot los en ze had het gevoel dat haar spleet tot het uiterste was opgerekt. Opnieuw gutste een grote golf geil uit haar kut en belandde in haar slip. Die was nu wel geruïneerd, dat ze, na hijgend van de inspanning. Ze was niet van plan die nog in de wasmachine te stoppen als ze thuis kwam. Ze voelde de tong van Max diep bij haar naar binnen gaan. Het triggerde haar toch al zo op spanning staande kut vrijwel onmiddellijk. Laat hem stoppen, dacht ze, laat hem stoppen. Ik kom anders nog. Gelukkig likte hij nog één keer zijn lange tong van boven tot onder over haar spleet en stopte toen.

Veel tijd om op adem te komen krijgt ze niet, want Max bespringt haar voor de derde keer. Heeft dat beest dan nooit genoeg? Voor ze zich goed en wel heeft kunnen voorbereiden op deze derde neukbeurt, is Max alweer op vol tempo bezig haar spleet te bewerken. Het sperma van de vorige twee beurten lekt nu echt flink uit haar volgespoten kut door die almaar stampende hondenpik. Ze hoort de snelle soppende geluiden die het maakt. Ze voelt haar hele lijf bij iedere stoot schokken en in een razend tempo is ze de controle over zichzelf aan het verliezen. Ze hijgt, ze kreunt. Sneller en sneller gaat haar ademhaling. Haar onderlijf tintelt en diep in haar schede voelt ze de eerste snelle samentrekkingen. ‘Meester, mag ik klaarkomen’, gilt ze bijna. ‘Ik hou het niet meer, meester alsjeblieft, ohhmmmmm’. Doordat haar tong nog altijd buiten haar mond wordt getrokken door de stokjes, klinkt het nog meer als smeken en loopt bij ieder klank die ze probeert te maken er nog meer speeksel uit haar mond. ‘Wat voor een vieze loopse teef ben je nu’ bijt hij haar toe. ‘Wie wil ooit nog met jou het bed delen, als hij weet dat je je gewoon laat volspuiten door een hond’. En juist op dat moment voelt ze voor de derde keer die avond dat haar kut volledig volloopt met het hete zaad van Max. Met uiterste concentratie kan ze nog net een orgasme voorkomen.

Als Max zijn monsterpik uit haar getrokken heeft, haalt haar meester de stokjes van haar tong. Ze wil haar mond dichtdoen, maar krijgt meteen een klap in haar gezicht. ‘Open’, sist hij. Op dat moment ziet ze dat ze met een tweede hond aankomen. Dit is een Deense Dog met een waanzinnig grote volledig opgezwollen pik. De donkerroze lul wordt richting haar mond gebracht. ‘Open’ hoort ze nu Katja grommen en ze voelt een scherpe pijn als Katja haar hard met de punt van haar laars in een van haar hangende borsten schopt. Van schrik en pijn spert ze haar mond open en de lul wordt in haar mond naar binnen geschoven. Ze wil kokhalzen, maar voelt een tweede schop in haar borsten. ‘Pijpen, teef. Zuigen!’ Ze gehoorzaamt. Katja trekt haar ondertussen af en toe aan haar haren, als ze vindt dat ze beter haar best moet doen. Ze zuigt en voelt met haar tong het uitstekende puntje van deze grote pik diep in har mond schuiven. Dan ontploft de hond bijna in haar mond. De pik wordt er uitgetrokken en twee grote stralen sperma worden recht in haar open mond gespoten. Ze proeft de zoute smaak, veel zouter dan het sperma van een man. De hond blijft maar spuiten, maar de rest komt op haar wangen en kin terecht. Haar gezicht zit nu volledig onder het hondensperma.

Vrijwel onmiddellijk voelt ze dat Max haar voor een vierde keer bestijgt. Alsof er nog niks gebeurt is, beukt hij weer met volle energie op haar in. Ze was net al zo dicht bij een orgasme, dat ze weet dat ze nu geen enkele kans meer heeft om te voorkomen dat ze als een loopse teef gaat klaarkomen. Al na tien, vijftien stoten voelt ze het in gierend tempo opzwellen. Hoe kon het zó heerlijk zijn? Dit moordende tempo, die pik die haar volledig opvulde, dat sterke zware lijf dat haar volledig zijn wil oplegde. ‘Meester, ik hou het niet meer, mag ik klaarkomen?’ En de hond ramt maar door. De blik in haar ogen wordt wazig. ‘Meester, alsjeblieft, mag ik klaarkomen?’ En eindelijk hoort ze de verlossende woorden. ‘Toe dan teef’. En ze begint wild te schokken. ‘Ik kommm aaarghhhmmmm oooooh, jahjahjaaaa, mmmwwwooooooh’. En de hond ramt maar door. Voor haar gevoel komt ze minutenlang aan een stuk door klaar. Ze kreunt en jammert en gilt en schokt en gromt. En de hond ramt maar door. Tot ook die eindelijk zijn zak voor de vierde keer in haar leegspuit. Volkomen van de wereld zit ze op handen en knieën met een lege blik in haar ogen, terwijl het hondensperma van haar gezicht druipt, langs haar benen druipt, uit haar volledig ondergelopen slip druipt en uit haar kut druipt.

Hoe lang het duurde voor ze weer een beetje bij haar positieven was, wist ze niet, maar ze hadden haar inmiddels losgemaakt. Ze zat nog altijd op handen en knieën, met haar slip nog altijd halfweg haar bovenbenen. ‘Doe die slip omhoog, teef’, hoort ze Katja zeggen. Ze trekt haar broek omhoog en voelt de grote glibberige massa die er in is verzameld tegen haar spleet aankomen. ‘Op vier poten, teef’, vervolgt Katja. Ze gaat weer op handen en knieën zitten en wordt zo door Katja aan de hondenriem meegetrokken. Ze moet zo voor een groot zwart computerscherm blijven zitten. Er lekt nog altijd sperma van haar kin en ook nog flink wat uit haar slip. Een deel loopt langs haar benen, een deel drupt rechtstreeks op de grond. Ze hijgt nog na en wacht op wat er komen gaat. Ze denkt aan wat er net gebeurt is. Het was zo vernederend om gereduceerd te worden tot beest. Een teef waar die hond bovenop kon klimmen als hij daar zin in had, maar het was aan de andere kant ook zo onvoorstelbaar geil geweest. Ze had zojuist misschien wel het krachtigste orgasme gehad, dat ze ooit had ervaren.

‘Kijk op teef’, hoort ze haar meester ineens zeggen. ‘Iedereen heeft vanavond kunnen zien wat voor een smerig stuk hondenneukvlees jij bent. Niemand zal met jou willen praten, als ze weten dat jij je bek laat volspuiten met hondensperma uit een pik die je zelf hebt leeg gezogen. Jij bent geen vrouw. Jij bent een teef. Niemand zal naar je gezicht willen kijken, terwijl ze op nog hun netvlies hebben hoe het hondensperma van je wangen en kin druipt. Jij bent geen vrouw, jij bent een teef. Niemand zal naast je willen zitten, als ze weten dat jij je kut tot vier keer toe laat volstoppen met een hondenpik tot het sperma zelfs door je broek heen druipt. Jij bent geen vrouw. Jij bent een teef. Niemand zal met jou om willen gaan als ze weten dat je smeekt en jankt om te mogen klaarkomen, terwijl een hond zijn pik in en uit je pompt. Terwijl je gedekt wordt. Jij bent geen vrouw. Jij bent een teef’.

‘Omdat ik het beste met je voor hebt, heb ik vanavond je wensen vervult. Je hebt duidelijk gezegd dat je een teef was en dat gedekt moest worden. Dat heb ik voor je geregeld. Daarmee ben je een volgende fase ingegaan. Je kunt zo niet terug naar je oude leven. Ik heb gezorgd dat je dat ook niet meer hoeft, kijk maar.’ Het computerscherm floepte aan en ze zag een e-mail scherm. ‘Met jouw account en uit jouw naam is net een e-mail naar al je vrienden en familie gestuurd. Ook is er zo een ontslag e-mail gestuurd naar je werkgever. De boodschap van die e-mails is dat je gekozen hebt voor een ander leven. Lees maar. In de mail is een linkje naar het volgende filmpje toegevoegd.’ Ze zag nu een scherm openen waarin ze zichzelf zag. Wat ze zag schokte haar tot in het diepst van haar ziel en ze begreep dat hij had gedaan waar ze al die maanden bang voor was geweest.

Ze zag zichzelf een hondenhalsband omdoen, met alleen een slip aan en met enkelbanden en polsbanden om. Ze zag zichzelf daarna op haar knieën zitten, terwijl ze Katja zat te beffen. Ze zag en hoorde zichzelf zeggen ‘Ik ben een loopse teef en moet gedekt’. Ze zag hoe ze haar slip tot halfweg haar bovenbenen liet zakken en op handen en knieën ging zitten. Ze zag een shot van opzij terwijl Max haar besteeg. Ze zag een shot van onder haar, camera gericht op haar kut, de letters TEEF duidelijk leesbaar boven haar spleet en een hondenpik die in en uit haar schoof. Ze wist uit eerdere sessies dat hij zelfs camera’s in de vloer had laten monteren voor dit soort opnames. Ze zag een shot van voren, kwijlend met haar tong naar buiten. De kop van Max duidelijk zichtbaar boven haar eigen gezicht en haar bungelende tieten eronder. En een lege blik in haar ogen.

Op dat moment bevroor haar meester het beeld. ‘Handig hè, die blauwe stokjes. Doordat ze zo erg blauw zijn, kun je ze prima uit het beeld wegfilteren. Zo zie je ze niet meer en zie je alleen maar een teef met de tong uit de bek.’ Hij zette het filmpje weer aan en ze zag weer een shot van onder. De letters TEEF duidelijk leesbaar, maar nu lekt er sperma uit haar vagina. Ze ziet een shot van achteren, terwijl de knot van een hondenpik haar spleet maximaal oprekt als die er wordt uitgetrokken. Een golf sperma gutst uit haar kut. Vervolgens een shot van opzij als ze opnieuw wordt bestegen. Schuin van voor met een almaar stotende hond en haar wild bungelende tieten. Een shot van voor ingezoomd op haar gezicht, terwijl ze smeekt om te mogen komen. Een shot van onder terwijl er sperma langs haar benen druipt, uit haar kut druipt en over de letters TEEF lekt. Een shot van voor op het moment van haar orgasme. Haar wilde blik en kermende uitroepen. Het laatste shot is als ze haar slip vol met sperma omhoog trekt en weer op vier poten gaat zitten. Het was uiteindelijk maar een filmpje van een paar minuten, maar de intensiteit die er van af spatte, was enorm. Ze hadden het zo geknipt en geplakt, dat volstrekt helder was dat deze vrouw, deze teef, niks liever wilde dan dit.

Ze hapt naar adem. Het duizelt haar. Ze moesten al tijdens de avond aan het knippen en editen geweest zijn. Ze hadden dit zorgvuldig voorbereid en nu wist ze dat ze haar werkelijk gemaakt hadden tot wat die hufter op haar geschreven had. Een TEEF. Niet alleen in haar eigen ogen, maar ook in de ogen van iedereen die ze kende. Hij had zijn dreigement uitgevoerd en daarmee zijn macht over haar verloren, maar ze kon nu werkelijk nergens meer heen. En zo was ze toch volledig aan hem overgeleverd. Tijdens dit alles zat ze nog altijd op handen en knieën, terwijl Katja de hondenriem nog in haar handen houdt. Die klootzak had alles zoals altijd perfect voorbereid, tot aan het regelen van iemand die snel de beelden in zo’n krachtig filmpje kon samenvoegen toe. Hij wist al toen ze binnenkwam dat ze niet naar huis zou gaan. Waar moest ze ook heen met alleen een slip aan die volledig vol gelopen was met hondensperma.

‘Je hoeft niet terug naar je oude leven’ ging haar meester verder. ‘Daarom ga je de komende maand met Katja mee. Je zult genieten van een volledig verzorgde vakantie in haar kennel. Vanaf dit moment val je onder de controle van Katja. Dat heeft een heel groot voordeel voor een loopse teef zoals jij. Je mag klaarkomen wanneer je maar wilt. Bedenkt daarbij maar dat Max maar een heel gemiddelde reu is in Katja’s kennel. Hij neemt een teef maar zo’n zeven tot acht keer achter elkaar. Haar kampioenen kunnen echt veel meer.’

‘Je krijgt acht uur slaap in je eigen kooi. Je persoonlijke bench heeft zelfs een matrasje, dus er is voldoende comfort. Je krijgt iedere dag een schoonmaakbeurt. Drie maal per dag uitlaten en dezelfde brokken als de rest. Kijk maar niet zo verschrikt. Menselijke teven doen het heel goed op hondenbrokken, zegt Katja. Er zitten veel eiwitten en voedingsstoffen in die hard nodig zijn. Ze heeft verschillende menselijke teven die al maanden goed functioneren op de brokken. Met al die relax-activiteiten blijft er dan hooguit zo’n tien uur per dag over voor dat waar een teef voor is, namelijk gedekt worden. Katja heeft minstens vijfendertig verschillende reus, heb ik begrepen, die allemaal hun behoeftes hebben. Katja vindt het sneu als haar jongens zich moeten inhouden, dus als ze ook maar even kunnen, krijgen ze van Katja de kans. En jij mag dan doen waar je voor gemaakt bent. Je kut of kont aanbieden en je laten dekken. Veel plezier en tot over vier weken’.

Verbluft zit ze nog altijd op handen en knieën. Ongeloof en verbijstering gieren door haar hoofd, maar ook een soort sluimerend verlangen. Ze ziet de druppels die van haar hoofd zijn gelekt op de vloer en ziet inmiddels ook een klein plasje tussen haar benen en denkt weer aan die fabelachtige neukpartij van net, hoe heerlijk het was als haar hele schede meegetrokken werd in dat pompen van die reusachtige pik en hoe ze volkomen van de wereld, schaamteloos hard kreunend was klaargekomen. Ze heeft niets meer te verliezen, omdat ze alles al verloren heeft. Ze zou nu zo op kunnen staan en weglopen en ze zouden niets meer hebben om haar mee te raken. Maar, om nog wat vaker volledig onderworpen te worden aan een stoere hond en zo lekker genomen te worden…..

Max is voor haar komen staan en likt haar gezicht. Ze draait haar hoofd weg. Max loopt om haar heen en likt aan haar slip en duwt zijn neus in haar kruis. Ze ziet zijn pik tussen zijn benen en realiseert zich wat hij wil. Het kon haar niks meer schelen. Ze konden haar niks meer maken. Ze wist wat ze op dat moment wilde en volledig bewust en uit vrije wil schoof ze haar slip weer naar beneden. Iedereen kon het resultaat van vier geslaagde dek beurten in haar slip zien glinsteren, maar Max had er geen oog voor. Voor de vijfde keer die avond besprong hij haar. Ze voelde hem bij haar naar binnen glijden en genoot van het gevoel vrijwel volledig gevuld te worden. Ze voelde de knot opzwellen en zich verankeren in haar kut. Ze voelde intens de heerlijk stoten in dat geweldige hoge tempo en ze liet zich volledig gaan. Binnen de kortste keren hijgde ze, kreunde ze, moedigde ze hem aan en kwam schokkend voor de tweede keer die avond klaar. Max pompte onverstoorbaar in haar door en haar orgasme hield lang aan. Maar Max was nog lang niet klaar en bleef maar stoten. En zo kwam ze in no time voor de derde keer die avond, jankend als een loopse teef, schokkend en spuitend klaar. De transformatie was volledig. Ze was een teef geworden.

Toen Max eindelijk van haar afklom, was ze nog altijd zo in trance dat ze werktuigelijk haar slip weer omhoog schoof toen Katja dat haar opdroeg en zich aan de riem liet meevoeren naar buiten. Daar stond een bestelbus op de oprit. ‘Katja’s Kennel’ stond er op de zijkant, met een afbeelding van een grote pootafdruk van een hondenpoot. Ze had gelijk gehad toen ze gokte wat er op de spuitbus had gestaan die haar meester had gebruikt om haar kruis mee in te spuiten. Katja deed de bus open en ze zag vier grote metalen kooien met een smoezelig matrasje onderin. Max en de Deense Dog werden in de beide linker kooien gezet. Zijzelf moest in de voorste rechter kooi kruipen. In de achterste rechter kooi lag een blonde jonge vrouw, naakt met alleen een halsband om, te slapen. De kooien werden afgesloten, Katja sloot de deur van de bus en reed weg.

19) Aankomst in het kennel

Ze wist niet hoe lang ze gereden hadden. Voor haar gevoel een hele tijd, misschien wel meer dan een uur. Maar op een gegeven moment voelde ze dat de bus wat meer bochten begon te maken, snelheid minderde en uiteindelijk stopte. De deur van de bus werd opengedaan en ze zag drie mannen. Ze hoorde de voordeur van de bus dichtslaan en zag daarna Katja verschijnen. Een van de mannen nam de inmiddels wakker geworden jonge vrouw mee. Ze moest op handen en knieën aangelijnd als een echte teef achter hem aankruipen. Zij en de jonge vrouw hadden geen woord met elkaar gewisseld. De andere twee mannen namen Max en de Deense Dog, die Hector bleek te heten, aan de riem mee.

Katja maakte haar kooi open en beval haar om uit te stappen. Ze ging achter de bus staan, niet goed wetende wat nu te doen. Moest ze alvast op haar handen en knieën gaan zitten? Katja nam een tiet in haar hand en trok er even hard aan.

‘luister goed, teef’, zei ze. ‘Je hebt nu een laatste kans om een andere keuze te maken. Als je wilt, kun je nu weglopen. Niemand zal je tegen houden. Nu niet. Als je de oprit afloopt en je gaat zo’n anderhalve kilometer naar rechts, dan vind je daar een bushalte. Vandaar uit kun je naar de bewoonde wereld’.

Ze stond daar met een nog altijd lekkende slip vol hondensperma, geen andere kleren, geen geld en geen idee waar ze was. Hoe stelde Katja zich dat voor, vroeg ze zich af.

‘Er zal vast wel iemand langskomen die je dan verder mee zal nemen. Als je geluk hebt, hoef je alleen maar nog een keertje je benen wijd te doen. Dat heb je nu zo vaak en voor zoveel onbekende mannen gedaan, eentje meer of minder maakt nu niet meer uit. Je bent nu dus volkomen vrij om te kiezen, begrijp je dat goed?’

‘Ja, meesteres’ zei ze zachtjes. Ze zag vanuit een ooghoek dat er inmiddels een man dichtbij was komen staan. Hij richtte een camera op haar.

‘Spreek harder, teef, ik hoor je niet’.

‘Ja, meesteres’
‘Als je besluit niet weg te lopen, dan geef je je over aan mij. Je bent dan de komende weken van mij en je hebt uit vrije wil besloten dat je vanaf dat moment geen enkele inbreng hebt in wat er met je gaat gebeuren. Vanaf dat moment ben je eigendom van de kennel en doen we met je wat we leuk vinden, of je nu smeekt, gilt of krijst, we gaan door met wat we met je aan het doen zijn. Sterker nog, sommigen zullen het juist leuk vinden dat je smeekt, gilt en krijst en er nog een schepje bovenop doen. Snap je dat?’

‘Ja, meesteres’

‘Als je besluit te blijven, dan zeg je straks, in de camera, dat je hier wilt blijven. Je doet eerst die lekkende slip van je naar beneden tot halfweg je bovenbenen. Je zegt in de camera dat je hondensperma in je slip hebt. Dat je een loopse teef bent die de behandeling van Katja’s kennel uit vrije wil, volledig en zonder beperkingen wil ondergaan. Dat je weet dat die behandeling onder andere seks met honden zal inhouden, bovenop allerhande BDSM behandelingen. Vervolgens doe je die smerige slip van je helemaal uit en die geef je aan mij. Daarmee heb je de laatste schakel verbroken die jou nog met je oude leven bindt. Je gaat op handen en knieën zitten en daarmee heb je je volledig aan dit kennel overgegeven. Snap je dat?’

‘Ja, meesteres’. Ze dacht aan de keuze die haar nu werd voorgelegd. Ze kon inderdaad weglopen. Vroeg of laat zou vast iemand haar oppikken. Misschien zou die persoon haar verhaal over een verkrachting waarbij ze haar kleren was kwijt geraakt wel slikken, maar dan zou ze naar een politiebureau gebracht worden. En die zouden haar vervolgens naar huis brengen. Ze dacht aan het filmpje dat CJ aan haar man had gemaild. Naar huis was in het geheel geen optie. Maar datzelfde filmpje was ook naar familie en vrienden gestuurd. Daar kon ze ook niet heen. En ze had geen geld en papieren bij zich. Het enige dat ze nog had was een met hondensperma doordrenkte slip. Een hotel of zoiets was daarmee ook uitgesloten. Ze zat in de val.

OK, ze zouden haar dwingen om met honden te neuken, maar na haar ervaring van afgelopen avond wist ze niet zeker of iets moeten doen dat ze zo ontzettend lekker had gevonden, wel ‘dwingen’ was. En ze had de afgelopen maanden al zoveel geleerd bij haar meester dat ze niet echt meer schrok van de term BDSM. Integendeel, ze wist inmiddels van zichzelf dat bondage haar opwond. Dat het gevoel om, zonder dat ze er iets tegenin kon brengen, gepenetreerd te worden haar heet kon maken. Nu weglopen zou heel goed een veel grotere kwelling kunnen zijn, dan zich overgeven.

‘Je moet nu beslissen, teef’, beet Katja haar toe.

En toen nam ze voor de tweede keer die avond het besluit dat haar oude leven voorgoed voorbij was. Ze liet voor de tweede keer die avond uit eigen wil haar slip tot halfweg haar bovenbenen zakken en ze keek naar de camera en zei ‘ik heb hondensperma in mijn slip’. De camera zakte daarna van haar gezicht langzaam tot haar slip en weer omhoog. ‘Ik ben een loopse teef die vrijwillig, volledig en zonder beperkingen de behandelingen in Katja’s kennel wil ondergaan. Ik weet dat die behandeling onder andere seks met honden inhoudt en BDSM. Ik kies hiervoor’. Ze trok haar smerige slip uit, gaf hem aan Katja en ging op handen en knieën zitten. Vanaf nu was ze eigendom van Katja’s kennel en werd ze niet meer als mens met een vrije wil beschouwd.

20) Voor het slapen gaan

Katja gespte een riem aan haar halsband en trok haar mee. Na een paar meter gaf ze de riem over aan een daar gereedstaande man. ‘Eerst uitlaten, dan wasserette, daarna naar de schrijver’, was het bevel van Katja aan de man. Ze werd kruipend op handen en knieën meegenomen. Haar knieën deden pijn en haar borsten bungelden flink bij de bewegingen die ze maakte. Er drupte nog altijd wat sperma van haar kut naar beneden. Ze voelde het briesje langs haar lijf gaan en rilde even. Ze was nog nooit helemaal naakt geweest als ze buiten was. Ze had altijd toch ten minste wel een badpak of bikini aangehad. En nu kroop ze volledig naakt als een beest over de grond en voelde de kou van het briesje die avond langs haar lijf gaan, tussen haar benen gaan, langs haar borsten stromen. Juist dat maakte dat ze zich extra naakt voelde. Ze had geen idee hoe laat het was, maar het moest inmiddels toch behoorlijk laat op de avond zijn.

De man bracht haar naar een veldje achter de gebouwen. Er branden grote lampen rond het veldje, zodat het sterk verlicht in de duisternis lag. Rond het veldje zag ze een paar mannen staan en lopen. Rond het veld zag ze ook een groot aantal camera’s staan. De man zag haar naar de camera’s kijken en zei ‘kijk maar goed teef. Katja houdt er van om alles goed in de gaten te houden, dus in de kennel ben je vierentwintig uur per dag in beeld’. Ze werd het veldje mee opgetrokken. ‘Dit is het uitlaat veldje’ zei de man kortaf. ‘Aan het begin van de dag, rond de middag en ’s avonds een keer. Daar moet je het mee doen. Je kunt dus maar beter nu pissen en poepen. Straks kan het niet meer’. Ze keek schuin omhoog naar de man en zag dat hij het meende. Wilden ze nu echt dat ze hier naakt en te kijk voor die mannen en die camera’s haar behoefte ging doen? Ze had als sinds de start van deze lange avond geen gelegenheid gehad, dus aandrang was er zeker. In feite, nu ze door deze man er op gewezen was, voelde ze dat ze eigenlijk al een hele tijd moest plassen, maar het steeds opgehouden had. Maar de vernedering om hier, zittend op handen en knieën, te moeten plassen, was haar toch wel een brug te ver. De man rukte aan de riem. ‘Schiet op, teef, ik heb meer te doen’. Ze bedacht dat ze geen keus meer had. Die had ze zojuist al gemaakt en ze had dit gekozen. Toen liet ze het lopen en een sterke straal spoot uit haar vagina schuin naar achter. Ze voelde opnieuw een sterke ruk aan de riem. ‘Draai je kut naar benden, teef. Zo lijk je wel een koe’. Ze spreidde haar benen en richtte zich met haar armen iets meer op, zodat haar onderlijf wat naar benden kantelde. Dat maakte dat de straal urine meer naar benden gericht werd, maar betekende ook dat iedereen van voor vol tussen haar benen kon kijken wat er gebeurde. Ze schaamde zich en realiseerde zich dat ze weer een stap had gemaakt in het verliezen van haar intimiteit. Zeker acht mannen hadden in haar kruis zitten kijken hoe ze als een teef had zitten pissen. Opnieuw voelde ze een ruk aan de riem. ‘Kom op teef, nu schijten’, beet de man haar toe.

Toen ze klaar was kwam er een middelgrote hond aanlopen. Ze moest op handen en knieën stil blijven zitten toen die hond haar kut en kont schoon likte. De hond bracht zijn tong diep bij haar naar binnen. Zijn krachtige en ruwe tong bereikte plekjes die normaal onaangeroerd bleven en dat voelde ze maar al te goed. Binnen de kortste keren voelde ze zichzelf weer nat worden. ‘Jezus, neuken kunnen ze, maar beffen nog beter’, dacht ze, geil wordend. Ze schaamde zich nog altijd dat ze zo te kijk voor die mannen had moeten plassen. Het verbaasde haar daarom hoe snel ze ondanks die schaamte nu toch haar sappen weer voelde stromen. Of was het juist dankzij? Ze wist het niet. Maar het leek wel of de hond het proefde, want juist nu ze het gevoel had dat ze nat begon te worden, lebberde de hond haar extra diep uit en liet zijn tong heerlijk in en uit haar spleet gaan. Ze begon zachtjes te kreunen en sneller te ademen. Toen trok de man haar weg en moest ze achter hem aankruipen. Het speet haar dat hij niet heel even langer had gewacht. Met een wrange glimlach op haar gezicht dacht ze dat ze toch op haar plaats was, nu. Ze was een loopse teef.

Hij bracht haar naar een soort betegelde ruimte, waar hij haar halsband vastmaakte aan een soort metalen beugel. Ze hoorde een aantal mannen binnenkomen en hoorde achter haar water lopen. Toen werd ze ruw afgespoten met een tuinslang en schoongeboend met een spons op een steel door twee mannen. Ze zeiden niets tegen haar en praatten met elkaar alsof zij er niet was. Ze voelde zich een stuk meubilair dat afgeschrobd moest worden.

De man die haar eerder naar het veldje had gebracht kwam haar weer ophalen. ‘Je hebt geluk, teef, dat je schoon moet zijn voor de schrijver. Normaal is het wasprogramma pas ’s morgens’. Ze zou later pas ontdekken waarom dat was. Hij trok haar voort naar een andere ruimte, terwijl ze koortsachtig probeerde te denken wat ze bij een schrijver zou moeten.

Aangekomen in de nieuwe ruimte zag ze een onderzoekstoel zien, zoals gynaecologen die gebruiken. Ze werd door twee man ruw opgetild en op die stoel gezet. Ze trokken haar benen uit elkaar en legde ze in de beugels, waar ze werden vastgebonden. Ze kreeg een extra riem over haar borsten en haar buik, waarmee ze in de stoel werd vastgegespt. Haar handen werden achter haar vastgebonden. Ze zat nu wijdbeens vastgeketend in die stoel en haar kut was voor alles en iedereen toegankelijk. Naast haar stond een apparaat met daarbij allerhande flesjes en potjes en tissue. Toen ze beter keek, begreep ze wat het was. Het was een tatoeëer-apparaat. Ze begon te roepen en te schreeuwen en aan de riemen te rukken. Dit wilde ze niet. Nee, NEEEEE!!!

‘Schreeuw er maar goed op los, teef’, zei een van de mannen. ‘Sommige van de abonnees van onze website kikken daar juist op’. Met verwilderde ogen keek ze de man half vragend aan, ondertussen schreeuwend dat ze haar los moesten maken. Hij knikte alleen richting het plafond. Toen ze zijn blik volgde, zag ze in het plafond op meerder plaatsen camera’s met knipperende lampjes gemonteerd. Ook aan de wanden herkende ze camera’s. Pas toen viel met een grote schok het kwartje bij haar. Ze maakten de beelden van haar om op een of andere website te plaatsen en er zouden mannen betalen om haar gemarteld, verkracht, vernederd en geneukt te zien worden, door mannen, door honden, door wat dan ook. En zij was alleen maar een object, een stuk vlees dat ze zo konden misbruiken. En de schoften zouden gewoon geld verdienen aan haar vernedering. En ze zouden haar nooit laten gaan. Ze kon krijsen of jammeren, maar ze had nog geen uur geleden in de camera gezegd dat ze een teef was met hondensperma in haar slip en dat gewoon laten zien. Waarom zouden deze mensen haar laten gaan? Waarom zouden ze de kip met de gouden eieren slachten?

En ook toen pas besefte ze dat haar meester al maanden waarschijnlijk hetzelfde had gedaan. Ze had steeds gedacht dat hij haar filmde om haar steeds verder te kunnen chanteren! Wat een naïeve trut was ze geweest. En ze had in haar fantasie gedacht dat hij het misschien opwindend zou vinden om de opnames van de seks die ze samen hadden, nog weer terug te zien. Maar voor chantage was een paar filmpjes toch wel genoeg geweest en hoefde toch niet iedere zondagavond werkelijk alles gefilmd te worden vanuit werkelijk iedere hoek! Ze wist heus wel dat er seks-websites bestonden waar abonnees voor iedere kick wel iets van hun smaak konden vinden, maar ze had alleen zelf nooit op zo’n site gekeken, laat staan dat het in haar opgekomen was dat zij zelf op zo’n site te zien zou zijn. CJ had haar wel eens verteld dat hij internet ondernemer was, maar dat kon zoveel betekenen. Nu wist ze wat hij bedoelde. Hij had haar al die maanden misbruikt, uitgebuit, vernederd, geneukt, gepijnigd, stampend volgestopt in al haar gaten, ondergespoten en de beelden gewoon verkocht aan ieder smeerlap die daar op geilde. Ze was zijn hoer geweest. Nee, lager dan een hoer. Een hoer heeft seks voor geld, maar weet dat ten minste en krijgt een deel van dat geld voor het werk dat ze gedaan heeft. Zij was een gebruiksvoorwerp. Zij was veel meer een object voor hem geweest dan ze had gedacht. Een stuk neukvlees om vol te spuiten, maar vooral ook om aan te verdienen. En ze wist ook genoeg over het internet om te beseffen dat beelden van haar in al die compromitterende situaties van de afgelopen maanden, om nog maar niet te spreken van afgelopen avond, nooit, maar dan ook nooit meer van de donkere hoeken van het internet zouden verdwijnen. En terwijl deze harde waarheid in haar hoofd ontplofte, wist ze dat ze volledig gevangen zat. Ze zou nooit meer normaal terug kunnen en zelfs een nieuw leven opbouwen op een andere plek was zinloos. Het internet was overal en zou haar altijd achtervolgen. Er waren zoveel smeerlappen die kwijlend achter hun schermpje zaten te surfen, dat ze vroeg of laat, maar waarschijnlijk eerder vroeg, door iemand herkend zou worden. En dus zat ze nu hier, naakt, vastgebonden, met haar benen wijd.

Op dat moment kwam er een zwaar getatoeëerde man binnen. Hij was helemaal kaal en had ook op zijn hoofd en in zijn gezicht tattoos. Hij grijnsde naar haar en ze zag dat hij zijn tanden had laten afvijlen tot puntige dingen. Hij zag er afschuwelijk uit. Hij ging op de kruk tussen haar benen zitten en pakte het tatoeëerpistool. ‘Zo, we zullen deze lettertjes eens even overtrekken’ zei hij, kijkend naar het nog altijd zichtbare woord TEEF boven haar spleet en zette resoluut de naald in het gevoelige vlees van haar schaamstreek. Ze gilde van de pijn, maar de twee mannen die toekeken, grijnsden alleen maar harder. De man tussen haar benen zette de harde rockmuziek die uit de oortjes van zijn muziekspeler kwam alleen maar nog harder en werkte onverstoorbaar verder. Alsof hij het al tientallen keren had gedaan. Ze begon te huilen, maar het leek hen allemaal niks te doen.

Het duurde lang voordat hij de vier letters volledig had ingekleurd met het donkerste zwart dat ze ooit gezien had. Ruim voor hij klaar was, waren haar tranen al gedroogd. Ze wist dat ze geen keus had. Ze zou zich niet meer laten kennen. Ze dacht aan de afgelopen maanden en ging op zoek naar herinneringen die haar opwonden. Ze wist dat een zeker mate van opwinding haar beter in staat stelde de pijn te verdragen. Ze dacht aan die avond met dat huis vol negers. Wat waren die kerels ruw geweest en wat was ze beschaamd, zenuwachtig en vernederd geweest, maar nog altijd kon ze het gevoel oproepen van die heerlijk grote zwarte pikken in zich. Het gevoel volledig overgeleverd te zijn, volledig genomen te worden door die sterke donkere kerels die maar door bleven gaan. Ze had het geweldig verwarrend, maar ook ontzettend opwindend gevonden en terugdenken aan die avond was genoeg om haar weer op te winden. En ze dacht aan een keer dat haar meester haar in ongeveer zo’n stoel als ze nu zat, had vastgebonden en een verduisteringskap over haar hoofd had gedaan. Dat was een van de eerste keren geweest dat ze helemaal niks kon zien en zich helemaal niet kon bewegen. En ze herinnerde zich dat meerder mannen die ze niet had kunnen zien haar hadden verkracht en volgespoten. Ze had het zo ontzettend geil gevonden en ze had haar meester uiteindelijk gesmeekt om te mogen klaarkomen, meerdere keren. De koppeling van die herinnering aan haar huidige situatie maakte dat ze de pijn van de naald nu veel beter kon verdragen. Ze voelde haar spleet zelfs weer warm worden en ze hoopte maar dat de walgelijke kerel tussen haar benen het vocht in haar vagina niet zou zien glinsteren. Die leek echter volledig geconcentreerd op zijn werk.

Ze voelde nu dat een ruwe hand zacht over haar venusheuvel streek. De tatoeëerder had net de laatste druppeltjes inkt en bloed weggeveegd met een tissue en streek nu zacht over zijn werk. Hij keek goedkeurend naar de letters. Ze draaide haar hoofd weg. Dat wilde ze niet zien. Dat die klootzak zelfingenomen stond te staren naar het woord TEEF dat voor de rest van haar leven duidelijk leesbaar op haar kut stond geschreven. ‘Goed gelukt’, hoorde ze die hufter mompelen. ‘En het mooie van werken voor Katja is dat de betaling altijd direct volgt’, hoorde ze daarna. Ze begreep niet goed wat hij zei en draaide haar hoofd weer bij om naar hem te kijken. Ze zag nog net dat hij een gigantische stijve pik uit zijn broek had steken die hij in één keer in haar natte kut naar binnen joeg. Ze hapte naar adem. Die had ze niet zien aankomen. De man begon daarna zijn pik langzaam diep in en volledig uit haar te schuiven. ‘Deze is echt loops, zeg’, hoorde ze hem nog zeggen. De man voerde zijn tempo op en al snel neukte hij haar als een bezetene. Ze kon het niet helpen, maar de geile gedachten die ze had opgezocht om de pijn beter te kunnen dragen, maakten dat ze nu geen weerstand had tegen die grote paal die haar opvulde. Ze begon te hijgen en te kreunen en probeerde haar gedachten te verzetten, maar ze wist dat ze te laat was. Ze was al te ver heen in haar opwinding om het nog te kunnen omdraaien. En ze zag op het plafond de lampjes van de camera’s knipperen.

Toen ze uiteindelijk werd losgemaakt uit de stoel en weer op handen en knieën achter een begeleider aan moest kruipen, was ze door vijf mannen meerdere keren verkracht. Ze was zelf ook twee keer klaar gekomen en was door alles wat er gebeurd was sinds het begin van de avond nu echt doodop. Ze had niet echt meer besef van tijd en plaats en kroop gewillig achter de man aan. Hij liet haar in een kooi kruipen met een matrasje op de bodem. De kooi was niet heel groot. Ze kon er niet languit in liggen, alleen maar met opgetrokken benen op haar zij, of met wijd opgetrokken benen op haar rug. Later begreep ze dat daar een reden achter zat. Zo hadden ze ook in haar slaap altijd goed zicht op wat er uit haar vagina zou lopen. Betalende abonnees konden bieden om dan te mogen inzoomen om te zien hoe een spoor sperma over haar billen naar beneden droop. Daarom was het wasprogramma voor de teven ook altijd ’s morgens. Men wilde het resultaat van een avondsessie goed in beeld hebben. En al die eerst nacht hadden ze het vol in beeld, al was het dit keer geen hondensperma.

21) De eerste ochtend

De volgende ochtend werd ze gewekt doordat iemand een schop gaf tegen haar kooi. ‘Zeven uur geweest, teef, opstaan’ hoorde ze hem zeggen. De deur van haar kooi werd open gemaakt en ze moest er uit kruipen. Er werd een riem aan haar halsband vastgemaakt en ze werd door een man meegetrokken. Ze zag dat de kooien naast haar inmiddels al leeg waren. Die waren gisternacht nog vol geweest. In zeker zo’n zes à zeven kooien had ze toen vrouwen zien liggen slapen. Aan de rand van de ruimte waar de kooien stonden, stonden stalen voederbakken. De meeste waren leeg. Er was nog één bak gevuld met brokken en één bak gevuld met water. Ze werd er door de man heen getrokken. Hij zei niets, maar ze snapte wel wat de bedoeling was. Ze had eigenlijk best honger, maar een ontbijt van hondenbrokken zag er niet heel aantrekkelijk uit. Aan de andere kant wist ze dat ze waarschijnlijk voorlopig geen andere kans zou krijgen om wat te eten. Ze wilde met haar hand voorzichtig een brokje uit de bak pakken, maar voelde ineens een scherpe steek in haar nek. Ze keek verschrikt op en zag de man met een grote grijns een apparaatje vasthouden. ‘Vannacht heb je een nieuwe halsband gekregen. Had je dat nog niet gemerkt?’, vroeg hij grinnikend. ‘Als je nu probeert om je niet als een goede teef te gedragen, kunnen we je even een kleine herinnering geven met dit apparaatje. Voel maar, als ik nu op dit knopje druk,…’ en weer kreeg ze een gemene steek in haar nek. ‘….dan voel jij een stroomschok die je helpt te herinneren dat je je moet gedragen.’

Ze liet haar hoofd boven de bak zakken en nam met haar mond een hap van de brokken. Het proefde heel in de verte een beetje naar vlees. De brokken waren wat vetter dan ze had gedacht en veel minder zout. Op de een of andere manier had ze zich voorgesteld dat hondenbrokken heel scherp zouden smaken, maar het tegenovergestelde was waar. Ze waren eigenlijk een beetje flauw. Eerder saai dan vies. Ze waren wel heel voedzaam, want toen ze haar bak leeg had, had ze in het geheel geen honger meer. Wel dorst, dus ze slurpte de bak met water zo goed mogelijk leeg.

De man bracht haar daarna naar het veldje. Daar zag ze nu meerdere mannen met elk een menselijke teef aan hun riem over het veldje lopen. Ze zag enkele vrouwen, net als zij de vorige avond, hun benen spreiden en bekken naar onder kantelen en zag de straal ochtendurine uit hun kutten komen. Ze zag ook dat de meeste vrouwen, net als zij, een tattoo hadden, al was er nog wel wat variatie in het soort en de tekst. Sommige vrouwen hadden een tattoo op hun tieten, andere op hun buik of rug. Eigenlijk zag ze, nu ze wat beter rond keek, op vrijwel ieder lichaamsdeel wel ergens een tattoo staan. Buik, rug, borsten, armen, benen en zelfs hoofd. De vrouw die het dichtste bij haar zat te pissen, had bijvoorbeeld “Slavin” op haar rechter borst staan. Tussen beide borsten stond “van” en op de linker borst stond “Marcus”. Ze zag ook het meisje dat gisteren in de bus in de vierde kooi had liggen slapen. Eerst herkende ze haar niet. In de bus had ze mooi blond haar gehad, dat in een paardenstaart was gebonden. Nu was ze compleet kaal geschoren. Toch herkende ze het gezicht van de jonge vrouw. Dit meisje had net boven de haarlijn “#3” getatoeëerd gekregen. Op haar achterhoofd had ze de tekst “slavin” staan. Zelfs als haar haar weer aangegroeid zou zijn, zou dit van dichtbij door haar blonde haar heen te lezen zijn, dacht ze. Het was haar gisteren niet opgevallen, maar het was daarvoor ook te donker geweest in de bus. Dan viel haar eigen tattoo misschien nog wel mee.

Het feit dat ze nu niet de enige was die zo denigrerend met haar benen wijd ten overstaan van al die mannen haar behoefte moest doen, maakte dat ze zich al wat minder schaamde. Ze deed haar behoefte en net als de avond daarvoor kwam er snel een hond aangelopen om haar schoon te likken. Vergeet WC papier als je een hondentong bij de hand hebt, dacht ze licht glimlachend. Dit was lekker. Ze voelde de tong weer diep bij haar naar binnen dringen, ze voelde hem over haar klit, ze voelde hem over haar anus. En net als gisterenavond werd ze er opgewonden van. Haar begeleider stond te praten met de man die het dichte bij hun stond en had totaal geen aandacht voor haar, tot iemand riep ‘Hé Age, let eens op man. Je weet toch dat de teven niet mogen komen, voordat ze in de fokruimte zijn? Die van jou is al bijna zo ver’. De man die riep had het goed gezien. Ze was al botergeil, kreunde licht, ademde snel en voelde een orgasme opwellen. Ze was in het geheel niet vergeten dat ze nu niet aan haar meester hoefde te vragen om te mogen komen en had zich lekker door de hond laten verwennen. Té vroeg voelde ze echter een harde ruk aan haar halsband en werd de hond die haar likte bij haar weggeroepen. Met een natte en al licht openstaand spleet werd ze door haar begeleider weggetrokken naar de wasruimte. Ze werd weer aan een beugel vastgegespt en zag dat er nog vijf vrouwen aan vergelijkbare beugels vast stonden. Dezelfde twee mannen als gisteravond, ze herkende hun stemmen, waren in de weer met een slang en sponsen op stokken om het vee schoon te boenen.

Toen ze afgeschrobd was, zag ze Katja staan. ‘Breng de nieuwe teef naar fokruimte drie’, gebood ze iemand en weer een andere man trok haar achter zich aan. Ze werd een kamer binnen gebracht waar ze in de muren, in de plafonds op meerdere plekken in de vloer camera’s herkende. In het midden van de kamer stond een soort bankje, vastgeschroefd aan de vloer, met metalen ogen aan de poten. En met metalen ringen dwars voor het bankje. Vlak achter het bankje zag ze meerdere camera’s in de vloer ingebouwd zitten. ‘Wie is de fok-master van deze ruimte vandaag?’, hoorde ze Katja achter zich vragen. Iemand wees een man aan. ‘De opdracht vandaag met deze teef is Maximale Inseminatie, dus om haar zo vaak mogelijk te laten dekken’ zei Katja. ‘Zorg dus dat je altijd een nieuwe reu hebt klaar staan als ze bezig is met de vorige. Als de reu in actie tekenen vertoont dat een nieuwe dekbeurt op zich laat wachten, haal je hem meteen weg en breng je de nieuwe naar binnen. Het is dus niet de bedoeling om de reu zijn persoonlijk maximum te laten halen. Het is de bedoeling om deze teef zo vaak mogelijk bestegen, gedekt en volgespoten te krijgen. Snap je?’ Er volgde een instemmend gebrom. ‘Max mag met haar beginnen. Dat heeft hij wel verdiend, gisterenavond. Daarna wil ik per sé dat Rex aan de beurt is.’ Ze hoorde de man die ze fok-master hadden genoemd, zacht fluiten, alsof dat iets bijzonders was. Er vlogen allerhande wilde gedachten door haar hoofd, maar ze wist dat ze vanzelf zou merken wat dit allemaal betekende. In ieder geval voelde ze haar kut nog natter worden, toen ze hoorde de Max haar weer zou gaan neuken. Katja kwam gehurkt achter haar zitten en stak drie vingers pardoes in haar schede. ‘Ze is al goed nat. Ik had niet anders verwacht van deze vunzige teef’. Katja spoot met de plantenspuit een geurspoor op haar kut en zei ‘Zet haar vast en zorg dat alle camera’s draaien’ en verliet de ruimte.

Ze werd door twee mannen vastgeketend aan het bankje. Ze was dwars over het bankje gezet en kon met haar buik op het bankje rusten. Haar borsten hingen vrij aan de voorkant van het bankje. Haar bovenbenen waren net boven haar knieën aan de poten van het bankje gebonden. Haar polsen werden vastgemaakt aan twee ringen voor het bankje. Ze kon geen kant op.

Ze hoorde een gehijg en hoog gepiep achter zich en wist dat het Max was. ‘Toe maar’, hoorde ze iemand zeggen en Max werd de ruimte in gelaten. Verder was de ruimte compleet leeg. De begeleidende mannen, inclusief de fok-master, hadden de fok ruimte verlaten. Max en zij waren alleen. Max had de opwindende geur al lang geroken en sprintte bijna naar haar toe. Hij duwde eenmaal ruw zijn neus in haar kruis en klom toen bovenop haar. Gelijk de eerste stoot zat hij al bij haar binnen. Ze voelde dat zijn pik al flink gegroeid was. Hij had er zin in, dacht ze ondeugend.

Vanaf het moment dat hij bij haar binnen was, had Max maar één stand en dat was op vol vermogen. Onmiddellijk begon hij haar in een waanzinnig tempo te dekken. Zijn groeiende pik stootte keer op keer diep in haar. Binnen no-time vulde zijn monsterlijke pik haar complete spleet. Met iedere stoot ramde hij zijn paal tot aan de ballen bij haar naar binnen. Ze voelde zijn grote zak tegen haar benen en venusheuvel slaan. Ondanks dat ze vastgeketend zat, had ze het gevoel dat ze met haar hele lijf iedere stoot moest opvangen. Haar billen, haar borsten, alles schokte onder het snelle pompen van de hond.

Ok, dacht ze, het bed, het ontbijt, het toilet en de douche waren misschien een beetje spartaans, maar om wakker te worden en aan niks anders te hoeven denken dan aan zo’n waanzinnige neukbeurt……God, wat was dit lekker. Ze voelde zich in gierend tempo supergeil worden. Zijn stampende massieve paal in haar kletsnatte spleet. Dat heerlijke hoge tempo. De kracht waarmee hij haar vasthield, in haar ramde, haar nam. Het vastgebonden zitten en niks anders kunnen dan een pik in je te laten rammen. Ze vond het heerlijk en zonder remming liet ze zich gaan. Haar eerste orgasme kwam dan ook al snel. Schokkend, kreunend en hijgend liet ze haar kutsap uit haar spleet spuiten.

De krampen van haar orgasme waren nog in volle gang toen de knot van de hondenpik groeide en zich vastketende in de bodem van haar schede. Het maakte haar orgasme nog heftiger en het leek wel of ze midden in een orgasme gewoon een nieuw orgasme kreeg. Haar vagina klauwde zich pulserend rond de hondenpik. Haar lijf schokte, haar tieten bungelden en met een lege blik in haar ogen ging haar gekreun over in een harde langgerekte ‘Jaaaaaahaaaaaaaaa’.

Uit haar vagina begon inmiddels het eerste sperma te lekken. Max had haar volgespoten en minderde zijn stoten tot hij stil hield en op haar bleef zitten wachten tot zijn pik voldoende geslonken was om er uit te trekken. Nog altijd schokte ze onregelmatig op de naweeën van haar orgasme. Er zouden er die dag nog veel volgen.

Toen Max uiteindelijk zijn pik uit haar kut kon trekken, lekte de eerste golf sperma uit haar openstaande spleet in een plas op de grond. Max likte even in haar kut en likte toen zijn eigen pik schoon. Hij nam er niet veel tijd voor wat binnen een minuut vond hij het tijd voor een tweede beurt. Ze was nog nauwelijks bekomen van haar eerste orgasme. Het was nauwelijks acht uur ‘s morgens en ze werd doodleuk voor de tweede keer bestegen. Max zou daarna nog twee keer bovenop haar klimmen, maar toen hij voor de vierde keer zijn pik uit haar opgerekte vagina trok, werd hij weggehaald. Hij liet een flinke plas sperma tussen haar benen achter. Zijn sperma droop uit haar kut, langs haar benen en over haar schaamstreek, waar de letters TEEF nog beter tot hun recht kwamen met een sperma-glans er over.

Max was de fokruimte nog niet uit of ze brachten een nieuwe hond binnen. Dat was Rex. Rex was een bijzonder grote Rottweiler. Hij liep snuffelend rustig om haar heen en ze zag zijn pik al tussen zijn benen bungelen. Ze schrok. Deze hond had een pik die bijna twee keer zo groot was als die van Max. En bij Max had ze zich volledig opgevuld gevoeld. Ja, zelfs een klein beetje opgerekt, maar dat was juist lekker. Dachten ze echt dat dit monster zijn pik bij haar naar binnen kon schuiven? Dit was geen hond, dit was een kruising tussen een hond en een paard of zo. Ze voelde het zweet op haar hoofd komen, maar veel tijd om er verder over na te denken kreeg ze niet.

Het had niet uitgemaakt of ze commentaar geleverd had, gesmeekt had, geroepen had. Ze hadden het waarschijnlijk juist leuk gevonden. Maar voor marchanderen kreeg ze ook niet de tijd. Rex liep om haar heen en beklom haar. Ook Rex was goed getraind. Met de tweede stoot bracht hij zijn gigantische lid al recht voor haar nog openstaande en druipende schede. Hij voelde blijkbaar dat hij goed zat, want hij perste door. Ze voelde haar vagina oprekken en voelde hoe hij zijn monsterlijke worst bij haar naar binnen perste. Ze schreeuwde van de pijn. Het deerde hem niet. Hij duwde nog wat harder met zijn onderlijf en ze voelde hem helemaal naar binnen glijden. De wanden van haar vagina waren volledig opgerekt en zaten als een strak vlies om zijn waanzinnige pik. En toen begon hij te stoten. Net als bij Max was er maar één tempo en dat was op vol vermogen. Ze had het gevoel dat ze door een drilboor werd uitgerekt, opengebroken, in stukken geramd. Met wijd opengesperde ogen gilde ze het uit, maar Rex ramde onverstoorbaar door.

Met iedere stoot voelde ze haar hele lijf schokken, wel tien keer krachtiger dan bij Max. Haar uiers bungelden flink heen en weer, haar billen schokte bij iedere stoot. En Rex ramde onverstoorbaar door. De angst, de pijn en het volledig gebrek aan controle over de situatie maakte dat ze steeds sneller adem begon te halen. En Rex ramde onverstoorbaar door. En toen voelde ze langzaam de pijn wat wegebben. Wat bleef was echter het gevoel volledig gedomineerd te worden. En het gevoel van die waanzinnige lul diep in haar. Iedere vezel van haar schede stond onder hoogspanning en de sensatie van al die prikkels ontploften in haar lijf. Ze werd in moordend tempo aan flenters geneukt, maar ze werd ook in moordend tempo ontzettend geil.

Ze was alle besef van tijd, plaats en omstandigheden volledig kwijt. Ze hijgde, ze kreunde, ze gilde, ze schokte, ze kwijlde, ze rilde en kwam klaar met een heftigheid die ze nog niet eerder had gehad. En Rex ramde onverstoorbaar door. Haar orgasme hield minutenlang aan. De verwilderde blik in haar ogen maakte duidelijk dat ze met haar hoofd in een ander universum was, niet meer in deze ruimte. En toen ontplofte Rex in haar. Ze sperde haar ogen zo nodig nog verder open en liet een langgerekt ‘aaarrrghhhhh’ horen. De knot van Rex was zo groot dat er vrijwel geen sperma uit haar kut ontsnapte. De volledige lading zaad die hij in haar deponeerde werd in haar geperst. Ze voelde hoe ze nog verder opgerekt werd door de druk. Ze had het gevoel dat haar complete buik vol zat met hondensperma en ze vond het heerlijk.

Nog altijd naschokkend van haar orgasme kwam ze langzaam weer een beetje bij haar positieven. Het duurde lang voordat de knot van Rex voldoende was geslonken. Haar arme opgerekte vagina werd tot het uiterste verder opgerekt toen de pik er uit floepte met een bizar grote golf sperma er achter aan.

Ze hoefde zijn zware lijf gelukkig niet helemaal zelf te dragen. Het bankje waar ze aan geketend zat nam een deel van het gewicht over, want anders was ze nu op de grond gezakt. Zo waanzinnig inspannend was dit geweest. Zo waanzinnig lekker was dit geweest. En dit was pas de vijfde dekbeurt van de dag. Ze was net aan een half uur vastgeketend aan dit bankje en ze hadden haar al tot ver over de grens weten te brengen. Ze wist niet hoe lang ze dit nog kon volhouden. Ze had toch echt wel eerder intensieve neukpartijen gehad bij haar meester, maar dit hier was van een andere orde. Ook nu had ze geen tijd om er lang over na te denken, want Rex was nog lang niet klaar. Hij besprong haar een tweede keer en begon weer van voren af aan.

Uiteindelijk werd het haar zo rond twaalf uur die ochtend te veel. Het werd haar zwart voor de ogen en aan het einde van een orgasme dat minutenlang had aangehouden, bezweek ze. Ze zakte in elkaar en viel flauw. De hond die op dat moment bezig was haar te verkrachten, taalde er niet om. Hij pompte gewoon door. Maar niet lang daarna leegde ook hij zijn zak in haar uitgerekte, beurs geneukte en overlopende kut. Toen hij uiteindelijk zijn pik uit haar had getrokken, werd hij weggehaald en lag zij nog altijd buiten westen over het bankje gebogen.

Tussen haar benen lag een grote plas hondensperma. Haar kut lekte onophoudelijk sperma. Haar benen dropen aan alle kanten van het sperma en dikke slierten sperma hingen aan haar schaamstreek ter hoogte van de letters ‘TEEF’. Ze was bijna viereneenhalf uur lang onafgebroken gedekt, geneukt, verkracht door twaalf verschillende honden die haar bijna veertig keer hadden besprongen en volgespoten. En van iedere dekbeurt waren er opnames in HD kwaliteit van alle denkbare hoeken en posities. In de controleruimte nam Katja de felicitaties in ontvangst. Ze hadden een record aantal betalende bezoekers gehad en met het materiaal dat ze hadden verzameld zouden ze nog flink wat betalende downloads kunnen scoren. En ondertussen draaiden de camera’s gewoon door en registreerden dat er nog altijd sperma uit haar kut en langs haar benen lekte. Dit was nog maar de ochtendsessie. De dag was nog lang niet voorbij.

22) De dag is nog lang

Toen ze weer bijkwam merkte ze dat ze in een andere positie lag. Ze hadden haar op haar rug in de lengterichting op het bankje gelegd. Met haar billen stak ze net een klein stukje over het bankje heen. Haar voeten stonden op de grond en haar enkels waren vastgebonden aan de achterste poten van het bankje. Net boven haar knieën waren riemen bevestigd die haar benen wijd uit elkaar trokken en die vastzaten aan de voorste poten van het bankje. Haar armen waren met riemen onder haar weer aan de achterste poten vastgemaakt. Het bankje was niet lang genoeg voor haar hele lijf. Haar hoofd stak uit, maar onder haar hoofd hadden ze een krukje geplaatst. Ze kon weer eens geen kant uit en lag wijdbeens met haar nog altijd wat openstaande vagina klaar voor wat ze haar nu weer zouden aandoen. Als ze haar hoofd iets naar links draaide, zag ze dat er een grote plas op de vloer lag ter hoogte van waar haar kut die morgen zo vreselijk was misbruikt. En hoewel ze meerdere keren behoorlijk heftig was klaargekomen, wilde ze toch liever niet denken aan wat ze haar hadden aangedaan. Ze hadden haar net zo lang laten dekken tot ze niet meer kon en flauw was gevallen. En ze hadden alles gefilmd. Ze hadden nu zoveel materiaal van haar met zoveel verschillende honden en zo vaak klaar komend dat ze voor de rest van haar leven herkend zou worden als dat wat er op haar kut stond getatoeëerd: een teef.

‘Zo zie ik mijn teven graag’, hoorde ze opeens de stem van Katja. ‘Vastgesnoerd, met het sperma van de vorige dekking nog duidelijk zichtbaar in een openstaande kut, wachtend op de volgende reu. Je hebt er pas twaalf gehad, teef, dus we beginnen pas. Ik heb een kleine veertig jongens in mijn kennel’. Katja was richting haar hoofd gelopen en ze zag dat de meesteres haar onderlijf ontbloot had. Katja ging wijdbeens boven haar staan. ‘Open je bek, teef’, commandeerde Katja. Toen ze niet snel genoeg reageerde voelde ze een scherpe pijn in haar hals en vrijwel tegelijk voelde ze dat Katja haar hard tegen de zijkant van haar borst sloeg. Geschrokken opende ze haar mond. Ze had hem nog niet open of Katja liet haar urine lopen. Ze piste haar mond vol. ‘Slikken, teef’, hoorde ze. Ze probeerde zo goed mogelijk alles door te slikken. Ze wilde in geen geval nog weer een nieuwe steek in haar hals, maar Katja plaste té snel, té veel. Het liep over haar gezicht, in haar ogen, in haar haren. Ze walgde van deze nieuwe vernedering. De zoute smaak van de urine en de stank maakte dat ze bijna moest kokhalzen.

Toen liet Katja zich door haar knieën zakken en ging met haar kut bovenop haar gezicht zitten. Ze kon bijna geen adem meer halen. ‘Beffen, teef. Steek die tong uit. Je denkt toch niet dat jij de enige bent die een pleziertje verdient heeft?’ Ze opende haar mond, stak haar tong uit en begon zo goed mogelijk Katja’s vagina te bewerken. Daardoor proefde ze nog meer de zoute smaak van de urine, vooral als ze haar tong diep in Katja’s spleet liet glijden. ‘Oh, ik hou er van als mijn teven me verwennen terwijl ze wijdbeens liggen te wachten op mijn jongens. Kom maar Max’, hoorde ze Katja zeggen. Vrijwel onmiddellijk voelde ze dat ze werd bestegen en voelde ze met de tweede stoot de pik van Max al bij haar naar binnen glijden. Het sperma en de lucht die in haar vagina zat werd met deze stoot naar buiten geperst. Het klonk alsof ze een natte scheet liet. ‘Goed zo, Max’, hoorde ze Katja zeggen. ‘Pers die kut van die teef maar vol en bezorg haar maar kutscheten. Jaaahhh. Geil dat je pik meteen onder de sperma sporen van je voorgangers zit. Goed zo Max. Ram die kut aan flenters. Jaah, dit is lekker. Lekker ook dat die tattoo zo geil is boven die tevenkut’.

Ze proefde dat Katja het inderdaad lekker vond. Ze lebberde de steeds natter wordende spleet van Katja en voelde hoe het kutgeil over haar mond, wangen en kin werd gesmeerd door het wild bewegende onderlijf van Katja. Ze werd zelf ook weer ontzettend heet van de pompende pik van Max. Ze voelde hoe druppels kwijl uit zijn bek op haar borsten vielen. Doordat ze nu op haar rug lag voelde ze zijn pik nog beter langs haar klit schuiven en dat maakte haar langzaam gek. Ze kon met de kut van Katja op haar gezicht geperst nauwelijks ademhalen. Ze zoog een hap lucht binnen met iedere kans die ze kreeg, maar ze merkte dat ze langzaam licht in haar hoofd begon te worden. Dat maakte haar opwinding alleen maar groter. Ze begon te kermen en te kreunen. Ze rukte met haar armen aan de riemen en probeerde uit alle macht haar benen te sluiten, maar ze zat stevig vastgebonden en kon geen kant op. Toen voelde ze een warme gloed over haar gezicht lopen en ze wist dat Katja spuitend klaar kwam en haar onder het kutgeil smeerde. Het droop van alle kanten van haar gezicht af in haar hals en in haar haren. Katja duwde al schokkend haar kut nog harder op haar gezicht en ze voelde de spanning in haar longen toenemen. LUCHT, ze moest LUCHT hebben. NU,NU,NU……In de paniek van de verstikking voelde ze alle prikkels in haar lijf richting haar kut stromen en ze begon te schokken en wilde keelgeluiden te maken. Ze kwam waanzinnig hard klaar. Eindelijk richtte Katja haar onderlijf licht op en kreeg ze met een diepe teug weer wat lucht binnen. Ze had niet eens genoeg lucht om te gillen en ademde wild de verse lucht naar binnen, onderwijl schokkend, trillend en krampend aan de riemen trekkend. Ze voelde dat de knot van Max vast kwam te zitten in haar kut en voelde hoe hij bleef stampen. Haar orgasme bleef maar doorgaan onder het waanzinnige tempo van het pompen van Max tot ze uiteindelijk de warme gloed van weer een nieuwe lading hondensperma in haar kut voelde. Ze waren alle drie klaargekomen en het was die klootzakken weer gelukt om haar nog wat verder te vernederen. Ondergepist, met een gezicht druipend van het kutgeil en het sperma van Max lekkend uit haar opgerekte spleet lag ze, nog altijd vastgebonden met haar benen wijd, na te hijgen van dit waanzinnige orgasme.

‘Er is één ding dat geen van mijn jongens kan weerstaan’, hoorde ze Katja zeggen. Ze kwam langzaam uit haar roes terug naar de realiteit van deze bizarre dag. ‘En dat is de geur van een loopse teef, vermengd met de geur van mijn kut’. Katja haalde het krukje onder haar hoofd weg en ze liet haar hoofd naar beneden hangen. Ze zag Katja ondersteboven naar haar grijzen en zag dat ze de plantenspuit in haar hand had. Katja kneep één keer in de spuit en richtte op haar gezicht. Ze voelde de nevel op haar gezicht komen en zag Katja weglopen. Vrijwel onmiddellijk zag ze Max in haar blikveld verschijnen en zag ze dat die haar van die kant beklom. Ze zag zijn nog altijd stevige pik richting haar hoofd gaan en kneep haar ogen dicht. Ze voelde hoe hij zijn pik tegen haar ogen, tegen haar wangen, tegen haar kin duwde en ze kon niet anders dan haar mond openen. Meteen schoof Max zijn pik bij haar naar binnen en ze voelde hem diep in haar keel glijden. Ze had al haar training als slavin nodig om hem te kunnen hebben, zonder te kokhalzen.

Max zou Max niet zijn als die niet meteen in vol tempo begon te stampen. Zijn monsterlijke pik gleed diep in haar keel en sleepte met iedere haal klodders kwijl en speeksel mee naar buiten. Binnen de kortste keren droop haar gezicht van de slierten. Het liep over haar ogen en liep in haar haar. Ze werd in haar mond verkracht door een hond die zijn pik genadeloos in en uit haar keel schoof. Ze had bij de meester wel vaker een pik in haar keel geschoven gekregen. Ze herinnerde zich de avond met Johnny maar al te goed, maar dat was toch kinderspel vergeleken met wat ze hier nu met haar deden. En of dat nog niet genoeg was, voelde ze plots dat er een hondenlul in haar kut werd geschoven. Een tweede hond had haar bestegen en begon haar in haar kut te dekken. Twee rammende pikken misbruikten haar lijf zonder weerga en stampten maar door. Ze was niks meer dan neukvlees voor de honden. Ze mochten zelf het gat uitkiezen en zich volledig op haar uitleven. En dat was wat ze vrijwel de hele middag deden. Sperma droop uit haar kut. Sperma droop langs haar wangen, langs haar ogen, in haar haren. Als er een zijn druipende pik uit haar trok, stond er weer een ander klaar om het vrijgekomen gat op te vullen. De ochtend sessie was maar een mager beginnetje geweest. Nu ging het in dubbel tempo en werd haar mond én haar kut voortdurend volgespoten. Ze kon niet aders dan een flink deel van het sperma doorslikken en voelde zich langzaam misselijk worden van de zoute weeë smurrie die ze in grote hoeveelheid al had binnen gekregen. En ze kon het ook niet helpen dat het de continue stimulatie van een grote schuivende lul langs haar klit haar met enige regelmaat deed klaarkomen.

Rond een uur of vijf bezweek ze voor de tweede keer die dag. Ze kón niet meer. Ze was compleet afgemat en had al haar energie verbruikt. Het werd haar weer zwart voor de ogen en voor de tweede keer viel ze flauw terwijl ze werd geneukt door in dit geval twee honden tegelijk. Haar hoofd was een compleet volgespoten. Er was geen plekje huid meer vrij waar niet een sliert kwijl, speeksel of sperma over droop. Er lag een flinke plas smurrie onder haar hoofd en ook tussen haar benen. Dit was nou wat Katja bedoelde met Maximale Inseminatie.

Ze wist niet hoe lang ze weg was geweest maar ze kwam bij toen ze een deur dicht hoorde slaan. Ze merkte dat ze in haar eigen kooi lag. Alles plakte aan haar. Ze hadden haar zo in haar kooi gesmeten, zonder haar eerst schoon te maken. ‘Hier zijn de nachtverblijven’, hoorde ze Katja tegen een man zeggen die met haar meeliep. ‘Als u uw teef aan onze zorgen overdraagt, zal ze in zo’n bench worden gezet op momenten dat ze niet actief hoeft te zijn. Vanzelfsprekend kunt u haar via de webcam ook op die momenten volgen. De kooien zijn zo ontworpen dat de teven of met opgetrokken benen op hun zij moeten liggen of met opgetrokken knieën en benen wijd op hun rug. Dan kun je goed blijven volgen of er iets uit hun loopse kutten lekt. Hé teef, op je rug!’ Ze waren bij haar kooi aangekomen en Katja schopte tegen haar kooi. In haar hand zag ze de afstandsbediening van haar halsband, dus ze gehoorzaamde onmiddellijk. ‘Kijk maar eens goed in de kut van deze teef’. Ze lag met haar knieën opgetrokken en haar benen wijd, zodat de man goed zicht had op haar vagina. ‘Wat u daar uit haar kut ziet lopen is gegarandeerd 100% hondensperma. Kijk ook eens goed naar wat ze van haar gezicht heeft druipen. Als u uw teef aan ons overdraagt zullen we haar, net als deze teef, leren dat alle gaten gebruikt worden om onze jongens te plezieren. Ze zal leren dat het doel van een teef is om haar gaten aan te bieden aan een reu. En als ze dat niet vrijwillig doen, dan helpen we haar een handje door haar zo vast te ketenen dat ze geen keus meer heeft.’ Katja en de man liepen door. ‘Als u de beelden van uw teef via onze site ter beschikking stelt aan onze abonnees, zult u merken dat het ook heel lucratief kan zijn om een teef bij ons te stallen. Deze teef bijvoorbeeld…’ en de deur was weer dichtgeslagen. Ze kon niet meer horen wat er verder werd gezegd. Ze voelde zich ontzettend loom, moe, zwaar worden en viel op haar rug liggend weer in slaap. De camera’s registreerden dat er nog altijd flink wat sperma van haar gezicht droop en uit haar kut lekte.

23) Variatie in de kennel

De volgende ochtend werd ze wakker toen het licht begon te worden. Ze had geen idee van tijd, maar de kooien naast haar waren nu gevuld met vrouwen die lagen te slapen. Nadat ze gisterenavond in slaap was gevallen toen Katja tijdens haar rondleiding de deur weer achter zich had gesloten, had ze aan één stuk door geslapen. Ze moest aan het einde van de middag, of begin van de avond naar haar kooi zijn gebracht, ze wist het niet precies. Ze wist niet hoe lang ze bewusteloos was geweest en hoe laat het was geweest toe Katja haar aan de bezoeker had laten zien. In ieder geval voelde ze zich nu een stuk beter. Ze had weer energie. Ze had ook geweldige honger en moest ontzettend nodig plassen. Daarnaast voelde ze zich verschrikkelijk vies. Alles plakte aan haar en haar haren waren in dikke slierten samengeklit. Ze had niet gedacht dat ze al zo snel zou verlangen naar een bak met brokken, uitgelaten worden en schoongeboend worden door die twee hufters.

Ze leerde in de daaropvolgende dagen dat normaal gesproken na de middagsessie een pauze werd ingelast voor uitlaten, een bak met brokken en een bak met water. Daarna volgde dan de avondsessie die soms wel tot middernacht doorging. Haar meester had niet overdreven toen hij had gezegd dat ze gemiddeld zo’n tien uur per dag neukvlees voor Katja’s reus was.

Toch was niet iedere dag zo intensief als de eerste. Ze verzonnen ook wel eens een rollenspel waarbij ze haar dan aankleden als een mooie vrouw met een leuke, licht doorschijnende zomerjurk. Ze maakten haar dan zelfs op, ze kreeg mooie pumps aan en ze mocht dan gewoon op twee benen lopen. Ze zag zichzelf in de spiegel en zag dat ze er gewoon goed uitzag. Achter de kennel stond een fraai landhuis dat ook van Katja was. Blijkbaar bracht de kennel voldoende op om zoiets te kunnen betalen. In dat landhuis moest ze dan spelen dat ze de vrouw des huizes was. Ook al had ze mooie kleren aan, ze namen nooit haar halsband af. Dat had een tweeledig doel. Het eerste was om haar te kunnen corrigeren als ze zich niet aan de opdracht hield die ze had gekregen. De tweede was dat er dan altijd een interessant contrast was in hoe ze er uitzag. Een mooie vrouw in een licht sexy jurk, maar met een hondenhalsband om. De kijker zou dan wel begrijpen dat ze daarmee eigenlijk gewoon gevraagd had om wat er met haar ging gebeuren. Ze werd dan door meerder mannen in dat huis verkracht, maar het eindigde altijd in een setting waarbij ze haar terugbrachten tot wat ze was, een teef. Ze bonden haar dan bijvoorbeeld aan een salontafel en lieten vier honden haar om beurten net zo vaak dekken als ze wilden. Vanzelfsprekend was Katja’s villa volledig voorzien van camera’s

Meestal was het ze echter te doen om haar zo smerig mogelijk in beeld te krijgen. Zo hadden ze haar een keertje op handen en knieën vastgeketend, waarbij ook haar hoofd in een beugel vast zat. Die keer lieten ze beurtelings een hond de voorkant dekken en daarna de achterkant. Of de hond haar kut of kont koos maakte niks uit. Binnen de kortste keren zag haar gezicht er niet meer uit. Het zat onder het sperma dat werkelijk in slierten van haar wangen en kin afdroop en in haar haren zat. Het was ze te doen om haar dan van voren te filmen als ze met een wazige blik in haar ogen stomend klaar kwam op een hondenpik die in haar kont aan het rammen was. De opname van haar bungelende tieten, haar druipende kin, het sperma op haar wangen, de lege blik in haar ogen en daarboven de kop van de hond die maar beukte en beukte was een beeld waar ze geen genoeg van konden krijgen, vooral ook omdat ondanks de smerigheid die van haar gezicht droop, ze altijd volledig herkenbaar was.

Een keertje werd ze voor de middagsessie opgehaald omdat Katja een leuke taak voor haar had, zeiden ze. Ze mocht Katja helpen met de bediening. Katja zou visite krijgen. Wat vriendinnen zouden een kopje thee komen drinken. Ze moest in de houding gaan staan. Ze kreeg polsbanden om die in haar nek aan haar halsband werden vastgemaakt. Tussen haar benen werd een spreidstok vastgemaakt aan haar enkels. In haar mond kreeg ze een bal-gag. Vanzelfsprekend had ze verder niks aan. Zo werd ze aan een hondenriem meegetrokken richting de villa. Achter de villa was een terras met een mooie tuin. Op het terras stond een tuintafeltje. Daar zaten, naast Katja, drie vrouwen. Toen ze goed keek, schrok ze. Ze kende deze vrouwen. Achter het tafeltje zaten Ingrid en Frederique. Die woonden bij haar in de wijk. Hun kinderen hadden op dezelfde school gezeten als haar eigen kinderen. Als ze elkaar tegenkwamen in de stad, groetten ze elkaar. Naast het tafeltje zat aan de ene kant Katja. Aan de andere kant zat Christine. Ook die kende ze. Ze mocht haar niet. Het was een roddelzieke kakmadam die ook bij haar in de wijk woonde. Zij en haar man waren eigenaar van een luxe modezaak in de stad en van een winkel in luxe artikelen. Christine kende iedereen en bemoeide zich met iedereen. Ze vond het een vreselijk mens.

Ze sloeg haar ogen neer en werd verder meegetrokken richting het terras. Bij het terras aangekomen bevestigde de man die haar had meegenomen klemmen aan haar tepels. Daaraan werden aardewerk potten opgehangen. In de linker werden suikerklontjes gedaan. In de rechter deed hij theezakjes. De potten waren behoorlijk zwaar en ze voelde de stekende pijn van haar langzaam uitrekkende spenen. Toen maakte hij ook klemmen vast aan haar kutlippen. Ook daar kwam een aardewerk pot aan te hangen. Daarin deed hij citroen partjes. Terwijl de man daarmee bezig was, kon ze het commentaar van de vrouwen over haar goed horen. Ze hadden haar herkend.

‘Ach wat goed dat jij haar nu eindelijk wat manieren bijleert, Katja’, begon Christine. ‘Die hoer wist werkelijk niet hoe ze zich moest gedragen. Kijk meiden, ze heeft een tattoo genomen. Dat is toch volstrekt onzinnig. Werkelijk iedereen wist al wat ze was. Dat hoef je toch niet zo op je kut te laten schrijven als je zo overduidelijk een loopse teef bent zoals zij? We hebben haar ten slotte allemaal regelmatig zonder slip met een veel te korte rok gezien. En altijd dat belachelijke wijdbeens zitten’. ‘Ja’, vervolgde Ingrid, ‘ik heb haar een keertje op zondagavond in de bus gezien. Er liep overduidelijk sperma langs haar benen naar beneden. Het is al erg genoeg dat ze zich laat volspuiten. Heeft die hoer nog nooit gehoord van condooms. Maar als je dan zo nodig het zaad van een ander in je kut wil voelen, maak jezelf dan in ieder geval even schoon voor je weer naar huis gaat. Wat een slet!’. ‘En een paar weken nadat jij me dat vertelde’, ging Frederique verder, ‘zag ik haar ook een keer op een zondagavond. Ze liep over straat en had overduidelijk sperma op haar gezicht. Ja werkelijk, haar gezicht. En in haar haar. Gadverdamme. Ik vroeg me toen af of ze wel zou weten door wie ze eigenlijk allemaal volgespoten was. Vast niet. Zo’n teef is het wel’.

Ze schaamde zich kapot. Als deze drie vrouwen zo over haar spraken, dan wist iedereen die ze kende van deze voorvallen. En ze zouden na vandaag zeker ook uitgebreid rondbazuinen hoe ze haar bij Katja hadden gezien.

De man maakte de hondenriem van haar halsband los en legde die op het tafeltje bij Katja. Naast de riem zag ze de afstandsbediening liggen. Ze kon dus maar beter gehoorzamen vanmiddag. Verder zag ze vier lege theekopjes staan. Op een tafeltje iets verderop stond een ouderwetse theeketel. Ze moest de ketel ophalen door het houten handvat in haar mond te nemen. Haar handen zaten immers vast in haar nek. De ketel was flink heet, zodat ze flink voorover gebogen moest lopen om te voorkomen dat de hete ketel tegen haar aan zou komen. Ze moest de ketel bij Katja op het tafeltje zetten. Katja schonk de kopjes vol met heet water. Zij moest bij de dames langs en ze thee, melk en citroen laten pakken uit de potten die aan haar tepels en kutlippen hingen. Daarna moest ze de ketel weer terugbrengen naar het andere tafeltje, weer teruglopen en voor de dames in de houding staan voor het geval ze nog wat extra suiker of citroen wilden. Het was allemaal ontzettend pijnlijk. De aardewerk potten slingerden wild heen en weer omdat ze door de spreidstok tussen haar benen niet soepel kon lopen. En de zware theeketel in haar mond die haar dwong sterk voorovergebogen te lopen, maakt het allemaal nog lastiger. Haar borsten slingerden wild heen en weer en haar tepels en kutlippen brandden van de pijn. Maar het pijnlijkst was de vernedering tegenover deze vrouwen, die maar doorgingen over dat ze het laagste neukvlees was dat in hun buurt had rondgelopen.

Toen de dames hun tweede kopje op hadden, wilde Christine wel eens weten hoe ver Katja was met de training van deze teef. Christine lachte er bij en riep dat ze het ééééénig zou vinden om eens te zien hoe deze slet de behandeling kreeg die ze verdiende. De beide andere dames knikten instemmend. Katja glimlachte en zei alleen maar ‘nou, dan laat ik dat toch gewoon zien, dames’. Ze tikte een berichtje in op haar mobiel en enkele minuten later kwam er een man aanlopen met een soort stok met een grote ring eraan. Toen hij dichterbij kwam, zag ze dat de stok aan het einde een soort schroefdraad had. De man draaide de stok in het gras diep in de grond, vlakbij de rand van het terras. Uiteindelijk stak er nog een eindje boven de grond uit waarop die grote ring bevestigd was. Die ring bleek te bestaan uit twee helften, waarbij het bovenste deel kon scharnieren op het onderste. De klemmen werden van haar tepels en kutlippen gehaald. Ze maakten haar armen in haar nek los en ze werd met haar nek in het onderste deel van de ring gezet, terwijl ze op handen en knieën op het gras zat. De ring werd weer gesloten en met een slot vastgezet. Nu zat ze met haar nek verankerd aan een paal die in de grond vast zat. Ze had nog altijd de spreidstok tussen haar benen. Er werd ook een spreidstok tussen haar armen gezet, zodat haar bewegingsvrijheid zeer beperkt was. De dames bekeken het schouwspel vanaf hun terrasstoeltjes.

Ze schaamde zich nog altijd voor de blikken van die vrouwen, vooral nu ze haar zo overduidelijk neuk-klaar hadden gezet. Ze maakte zich geen illusies. Ze wist wat die vrouwen straks te zien zouden krijgen en ze wist ook dat ze het aan iedereen die ze kenden zouden vertellen. Ze had nog altijd de bal-gag in haar mond. Van haar werd duidelijk geen bijdrage aan de discussie verwacht. ‘Dit is Max, haar nieuwe vriendje’, hoorde ze Katja zeggen. ‘Om Max een beetje te motiveren, heb ik altijd dit bij me’, hoorde ze Katja uitleggen en ze voelde de natte nevel van de plantenspuit tegen haar kut. Vrijwel onmiddellijk besteeg Max haar. Met twee, drie stoten zat hij in haar en begon als een bezetene te stampen. ‘Of het nu mannen of honden zijn’, hoorde ze Christine zeggen, ‘als ze een stijve pik hebben steken ze hem overal in, zelfs in zo’n te vaak afgewerkte smerige slet als dit’. ‘Ik geloof dat ik even een fotootje maak voor m’n vriendinnen’, zei Ingrid. ‘Nee, nee, een filmpje is beter’, antwoordde Frederique en de dames haalden hun mobiel uit hun tasjes en filmden hoe ze gedekt werd door een grote grijze hond. Max perste onverstoorbaar zijn grote pik in hoog tempo diep in haar en ze voelde haar spleet nat worden. ‘Harder jongen, ram die teef diep in haar kut, dat heeft ze verdient’, moedigde Christine de hond aan. ‘Jezus, heb je gezien wat voor een ongelofelijk dikke paal hij in die uitgewoonde hoer stampt’, zei Ingrid, niet zonder enthousiasme. ‘Kom op jongen, neuk die teef. Pak haar harder, dieper’, riep Frederique. ‘Kijk dan naar die uiers. Zie ze bungelen in het ritme van de hond’. En Max stootte onverstoorbaar en in zijn moordende tempo zijn grote lul in haar inmiddels flink natte vagina. Ze begon te kreunen. ‘Ik geloof dat die snol het nog lekker vind ook’, hoorde ze Christine zeggen. ‘Wat een stoephoer. Om je gewoon te laten dekken door een hond ten overstaan van mensen uit jouw wijk en dan nog geil worden ook. Ongelofelijk wat een smerig stuk neukvlees is dit, zeg’.

Ze kon het niet helpen. Max was een geweldig neukbeest. Het gevoel in haar onderlijf van zijn stampende pik die haar schede compleet opvulde, maakte haar gek. Ze wilde niet, maar die trut van een Christine had gelijk. Ze werd langzaam steeds geiler. Plots voelde ze de knot van Max opzwellen en voelde ze hoe zijn stotende lul zich verankerde in haar vagina. Het maakte haar nog geiler. De dames zagen het ook en gaven enthousiast commentaar. Niet lang daarna voelde ze de warme gloed van een grote lading zaad die Max diep in haar spoot. Hij stopte langzaam en bleef op haar en in haar zitten wachten tot zijn pik weer wat geslonken zou zijn. ‘Kijk, er lekt sperma uit haar kut. Kijk, kijk dan’, riep Ingrid half enthousiast, half walgend.

Niet lang daarna trok Max zijn knot uit haar, waarbij haar vagina ver uitgerekt werd. Hij floepte los en een golf van zaad gutste uit haar kut erachter aan. De dames hielden alle drie hun mobieltje bij haar kut om het goed te filmen. ‘Werelds’, zei Ingrid. ‘Ik kan niet wachten om deze opnames aan mijn vriendinnen te laten zien. Ik denk dat mijn man ze ook wel geil zal vinden’, grinnikte ze.
‘Heeft ze ook al leren pijpen’, vroeg Christine. Katja gaf geen antwoord, maar pakte de plantenspuit. Ze maakte de bal-gag los en spoot haar midden in haar gezicht. Vrijwel onmiddellijk besteeg Max haar van die kant. Ze wist dat ze geen keus had. Ze moest haar mond opendoen en Max stootte in één keer door, diep haar keel in. Ze kokhalsde en kon nog maar net voorkomen dat ze zou overgeven. Max begon weer te stoten. De vrouwen hielden hun mobieltjes dicht bij haar gezicht om een mooie opname te krijgen van de hondenpik die in en uit haar mond geschoven werd.

Toen voelde ze dat een tweede hond haar van achteren besprong. Om haar vernedering compleet te maken lukte het die hond ook nog eens om zijn pik in haar anus naar binnen te persen. Zo werd ze ten overstaan van deze vrouwen gedekt door twee honden tegelijk. Een in haar mond, de ander in haar kont. De opwinding van de eerste neukbeurt van Max was nog altijd in haar lijf aanwezig. En een pik die diep in haar anus stampte, was genoeg om haar in gierend tempo weer ontzettend heet te krijgen. Ze kon het niet helpen, maar dit hoge tempo waarin zo’n heerlijke pik in haar kont bezig was, maakte haar botergeil. Ze begon weer te kreunen. Haar ademhaling versnelde. ‘Wat een ongelofelijke slet, kijk dan, ze zit hier verdomme bijna klaar te komen’, riep Christine uit. Christine had gelijk. Ze zou het niet lang meer kunnen uitstellen. Ondanks de totale vernedering om hier ten overstaan van deze vrouwen op de meest denigrerende manier geneukt te worden, voelde ze de spanning in haar onderlijf steeds verder opbouwen. Of was het juist dankzij de vernedering? In ieder geval deden de beide honden waar ze voor getraind waren en dat was zo hard en zo lang mogelijk hun pik diep in de teef rammen. Ze begon te schokken. ‘Ja, kijk, kijk! Die sloerie komt klaar. Ze komt gewoon klaar op een hond die haar kont uitwoont’, riep Ingrid vol ongeloof. Ze stootte een rauwe keelklank uit en liet zich gaan. Ze kwam onvoorstelbaar hard klaar. Ze spoot haar kut hard leeg en er lekte flinke stralen tussen en langs haar benen op het gras. En de dames filmde alles.

Na dit orgasme verloren de dames een beetje hun interesse in haar. Toch liet Katja de honden gewoon doorgaan. Die middag werd ze daar op het grasveld ten overstaan van die vrouwen zes keer van achteren bestegen, geneukt, gedekt, verkracht door drie verschillende honden. Ook haar mond was daarna nog twee keer aan de beurt. Toen de vrouwen weggingen, zat haar gezicht weer onder het kwijl en het sperma en leek het wel of er in haar kut een sperma-bom was ontploft. Ze zat van achter werkelijk onder. Het gutste, lekte, drupte uit haar kut, langs haar schaamstreek, langs haar benen. De vrouwen hadden van alles over haar gezegd, maar er had er niet eentje iets tegen haar gezegd. Dat was dus Katja’s idee van ‘een leuke taak’ en ‘helpen in de bediening’.

24) Terugkeer

Precies vier weken later stopte de bestelbus van Katja bij CJ op de oprit. Het was zondagavond rond een uur of half acht. CJ liep naar buiten toen hij de bus zag verschijnen en begroette Katja. ‘Zo, de teef is weer terug?’ vroeg hij. ‘Schoongeboend en al’ antwoordde Katja. ‘Alles is volgens plan verlopen’ vervolgde ze. ‘Vertel me de details’ vroeg CJ. Achter in de bus zat M in een van de kooien. Ze was volledig naakt met alleen een hondenhalsband om. Haar riem hing buiten aan de kooi. Ze lag op haar zij op het smoezelige matrasje met haar hoofd richting de voorkant van de bus en haar billen richting de deur. De kooi was eigenlijk te klein om je in om te draaien. Je kon er net met opgetrokken knieën op je zij in liggen, maar veel meer ook niet. In het kennel had ze een iets grotere kooi gehad, maar ook die was niet groot genoeg om je benen helemaal in te strekken. Daarom had ze de afgelopen maand altijd met opgetrokken knieën op haar zij of haar rug moeten liggen als ze ging slapen. Ze was er aan gewend geraakt. Ze hoorde de omfloerste geluiden van de stem van Katja en CJ, maar de bus was té goed geïsoleerd om ze te kunnen verstaan. Katja maakte zich niet zo’n zorgen dat mensen haar reus zouden horen blaffen, maar het geschreeuw van een van haar teven kon maar beter niet buiten de bus gehoord worden.

‘Gelijk bij aankomst in de kennel hebben we haar die smerige slip laten uittrekken’, vertelde Katja, ‘In de kennel is een strikte kleding code: alleen halsband. Ook bij uitlaten op het veldje. Met weer, wind, regen, sneeuw, maakt niet uit. Des te sneller zijn ze klaar met hun behoefte als het weer wat slechter is. De slip hebben we je, conform afspraak, terug gestuurd. Heb je die ontvangen?’

‘Jaja, ik heb hem. Die komt nog wel een keer van pas.’

‘Heb je nog wat van de life feed kunnen zien?’ vroeg Katja.

‘Ja, ik heb een stukje van de eerste ochtend gezien, met die grote Rottweiler. Is dat die Rex?’

‘Ja, dat klopt’

‘Goeiedag, wat een monster is dat, zeg. En ook geen kinderachtige pik die daar tussen de benen hangt! Die moet je niet loslaten op een strak jong spleetje’, merkte CJ op.

‘Nee, dat zou niet goed komen’, vervolgde Katja, ‘maar met die teef van jou, fantastisch. Je had haar goed voorbereid. Rex leefde zich helemaal uit en heeft haar die ochtend flink besprongen. En iedere keer bood ze hem haar druipende en uitgerekte kut aan. Veel keus had ze niet, natuurlijk, we hadden haar ten slotte wel vastgebonden’, grinnikte Katja. ‘Dat had in geval van Rex overigens niet veel uitgemaakt, want het is zo’n ontzettend dominante hond. Die dwingt een teef echt wel en neemt volledig bezit van haar. Ze kwam een flink aantal keren klaar, wat voor nog meer vocht in die al overlopende spleet zorgde. Ik heb het geluid van de live-feed zelfs iets harder laten zetten, zodat je de soppende geluiden van haar kut nog beter kon horen. En haar gekreun en gehijg.

Toen ze einde van de middag voor de tweede keer instortte hebben we haar maar in de bench gesmeten. Daar was die dag niks meer mee te beginnen. Ze hield het overigens langer vol dan ik gedacht had. Zoals gezegd, je hebt een goed getrainde teef aangeleverd.

Al gelijk die avond is er door de abonnees flink geboden om close-ups te krijgen van wat er allemaal nog uit haar kut over haar billen stroomde, toen ze met opgetrokken knieën in de kooi lag. De website heeft financieel goed gescoord, deze maand. Steve zal jouw deel nog deze week overboeken, zoals afgesproken’, zei Katja.

CJ knikte alleen maar.

‘Ze heeft overigens geleerd lekker te beffen. Ik heb me regelmatig door haar laten verwennen. Het blijft toch mijn kick om de tong van een vrouw in mijn kut te voelen en te zien dat ze tegelijkertijd gedekt word door een van mijn honden’, bekende Katja. ‘En nu? Wat ga je nu met haar doen?’, vroeg Katja.

‘Ik denk koe’ antwoordde CJ. ‘Ik heb de afgelopen vier weken gebruikt om de ruimte boven te laten verbouwen tot stal. Ik heb een melkmachine gekocht’.

‘Oei, da’s pijnlijk’, reageerde Katja. ‘Ze heeft er overigens wel de uiers voor. Ik moet zeggen dat ik het altijd wel geil vind als ze vanzelf beginnen te lekken’.

‘Ja, maar dat duurt wel een tijdje. Je moet de uiers echt met grote regelmaat aan de machine koppelen. Zeker twee keer per dag en in het begin nog vaker. Dan bereik ik natuurlijk niks als ik me moet beperken tot alleen de zondagavonden. Daarom hebben we ook alle banden verbroken. Zo staat ze vierentwintig uur tot mijn beschikking en kan ik de training van haar uiers beginnen. Ik heb daarnaast een mooi hormoonpreparaatje geregeld dat we door haar eten zullen doen’, zei hij met een grote grijns. ‘Ze houdt er van als ik haar borsten bewerk. Ze zal er dan ook vast wel aan wennen. Als ze eenmaal begint te lacteren, zal ze snel genoeg rond melktijd beginnen te smeken of ze niet aan de machine mag. Het schijnt dat goed vollopende borsten die nodig geleegd moeten worden flink pijnlijk kunnen zijn’, grinnikte hij.

‘Over het verbreken van die banden’, vroeg Katja, ‘heb jij daar nog negatieve reacties opgehoord? Ik begreep van mijn vriendinnen die een middagje op de thee kwamen dat ze in het begin flink over de tong is gegaan, maar dat mensen ook weer snel vergeten als het object van hun spot uit beeld is. Manlief zich bijvoorbeeld nog met honkbalknuppel bij je gemeld?’

‘Manlief? Nee, joh. Die zat er van het begin in. In feite is hij degene geweest die alles geïnitieerd heeft. Op een gegeven moment moest zijn vrouw auditie doen voor een muziekuitvoering. Hij was met haar mee en ik was daar ook. Hij bleek al een tijdje betalend abonnee te zijn van mijn website en had me herkend. Toen hij zag dat zijn vrouw wat langer met mij stond te praten is er een plannetje in zijn hoofd gekomen. Hij sprak me iets later aan en vroeg of hij een afspraak kon maken om een voorstel te doen over ‘die slet waar je net mee stond te praten’. Zo formuleerde hij het. Ik bekeek haar nog eens goed en was wel nieuwsgierig naar wat hij te melden had.’

‘Een paar dagen later zijn we rond de tafel gaan zitten en hebben we een contractje opgesteld. Hij had zich goed voorbereid. Hij zou haar aan mij overleveren en helpen om ook opnames vanuit hun huis te kunnen maken. Als je haar een beetje gevolgd heb op mijn site, dan heb je die opnames van thuis vast gezien.’

‘Ja, dat klopt. Dat was eigenlijk geniaal, want het maakte het verhaal van de training compleet. Ik heb me, gek genoeg, nooit afgevraagd hoe jij die opnames had kunnen maken’, merkte Katja op.

Hij grinnikte. ‘Je bent niet de enige. In ieder geval wilde hij ook royalties over de beelden van haar. Ik heb hem uiteindelijk 10% gegeven. Ik geloof dat hij zich een scheur in zijn broek lachte, toen hij de eerste afrekening zag. Ze was goed voor gemiddeld zo’n 40.000 betalende bezoekers per zondag. Een dagpas kost €5,-. Als je daarnaast ook nog downloads wil, ben je €10,- kwijt. Gemiddeld wilde ongeveer een kwart toch ook de downloads wel hebben, dus reken maar uit. Hij heeft wel eens gezegd dat hij dit veel eerder had moeten doen.’

‘Hij vertelde me alles over haar, zodat ik vrij snel een goed beeld van haar had en het niet veel moeite koste om haar hoofd op hol te brengen. Hij heeft zijn best gedaan in die periode nog wat afstandelijker te doen, dan hij normaal al deed. Ze viel als een blok.’

‘Overigens had hij daarnaast ook best goede ideetjes. Hij bleek zijn vrouw toch best aardig te kennen en te weten wat we haar het beste aan konden doen voor maximaal resultaat. Als we haar een verduisteringskap op hadden gedaan, deed hij altijd graag mee. De eerste keer herinner ik me nog goed, hoe hij haar in haar kont pakte. Een fraai staaltje hate-fuck was dat.’

‘Dat idee van die klittenbandstrookjes en die secondelijm was overigens van hem. Hij blijkt in zijn werk veel met dat spul te maken te hebben en had al langer wat fantasietjes. Overigens was het ook zijn voorstel om haar door een hond te laten neuken. Toen ik hem over jouw kennel vertelde was, hij meteen enthousiast. Ik geloof dat hij nog diezelfde dag een abonnement bij jou heeft genomen. Hij heeft ook al wat leuke ideetjes voor als ze straks koe is. Hij stelt zich voor dat we haar rond melktijd een strak t-shirt aandoen waar haar lekkende uiers duidelijk zichtbare natte plekken in gaan maken. Ze moet dan een dildo in haar kont die bovenop een bezemsteel is bevestigd. En dan met die lekkende uiers en die bezemsteel in d’r kont de stal aanvegen.’

‘Ik verwacht overigens dat hij binnenkort, als ze een keertje door een groep gepakt gaat worden als ze aan de melkmachine zit, wel mee zal doen. Misschien laat hij zich dan wel aan haar zien.’

‘Zeg, heb jij overigens een telefoonnummer van Sonja voor me? Het nummer dat ik heb, werkt niet meer.’

‘Sonja? Van Sonja en haar strap-on team? Ja, dat zal ik je mailen. Ga je die op haar loslaten? Ik dacht dat ze behalve dat beetje beffen bij mij geen ervaring had met vrouwen. Sonja en haar meiden zijn hard en wild, man. Om voor je lesbo ontmaagding Sonja op je afgestuurd te krijgen is knap heftig.‘

‘Sonja is de beste, toch?’

‘Jazeker. Ook al neuken ze ook wel af een toe een kerel in z’n kont, het zijn echte potten. Ik denk dat er niemand meer weet over een vrouwelijk orgasme dan Sonja en haar heksen. Zelfs meer dan jij, CJ!’

‘Daarom zoek ik ze ook. Leek me wel een leuk filmpje. Als ze straks duidelijk zichtbaar melk geeft, vastgebonden is in de stal, met de machine aan haar uiers gekoppeld en dan Sonja en haar meiden voor wat extra entertainment.’

‘Wow, dat klinkt inderdaad geil. Ik zie het al voor me. De ultieme vernedering. Met lekkende tieten de stal ingetrokken worden. Voorovergebogen vastgebonden worden met haar uiers naar beneden hangend en de melk uit haar tepels op de grond druppend. Dan de machine aangekoppeld krijgen aan haar spenen en het regelmatige getik en gezuig van de machine horen. En het reservoir langzaam gevuld zien worden met verse witte melk. Werelds. En dan, gemolken als een koe, totaal vernederd ten overstaan van het publiek door Sonja en haar team tot het uiterste opgezweept worden. Ze heeft een goed getrainde kut die een orgasme kan controleren en uitstellen. Dat is voor Sonja alleen maar meer uitdaging. Die heksen zullen haar tot complete waanzin drijven. Ze weten precies wanneer ze een tandje terug moeten, even moeten stoppen, net een andere strap-on. Ze weten precies met welke dildo in welk tempo ze welk gat moeten bewerken om je volledig gek te maken. Zal schreeuwen en gillen, nog meer als toen met Max.’

‘Daar vertrouw ik op’, antwoordde CJ. ‘Misschien dat we met manlief een dealtje kunnen sluiten dat hij haar gezicht onderspuit, als ze uiteindelijk breekt onder Sonja. Dat ze hem dan precies op dat moment ziet en herkent en de slierten sperma in haar ogen gespoten krijgt als ze giga-hard klaarkomt. Ik stuur je de uitnodiging wel als we zo ver zijn. In de tussentijd kun je natuurlijk de ontwikkelingen en voortgang gewoon op de website volgen’. Katja opent de deuren van de bus, terwijl ze lachend zegt ‘je bent een sadistische klootzak, CJ. Ik hou van je’.

25) Ondertussen, in de bus

In de bus lag M ondertussen al die tijd te denken aan wat er nu allemaal zou komen. Katja had haar gezegd dat ze haar, conform afspraak, terug zou brengen naar CJ. Ze hoort de omfloerste geluiden van Katja en CJ, maar kan niet verstaan waar ze het over hebben. Ze hoort af en toe een lach van Katja. Ze zal wel in geuren en kleuren vertellen wat ze allemaal met haar gedaan hadden de afgelopen weken, dacht ze.

Tot op zeker hoogte is ze wel blij nu niet meer in de kennel te zitten, maar ze is er niet gerust op wat ze bij CJ allemaal kan verwachten. De zondagavonden bij hem waren eigenlijk altijd ontzettend geil geweest, maar vaak ook heel hard en pijnlijk. Nu zou ze permanent aan zijn grillen overgeleverd worden. Ze maakte zich daarover weinig illusies. Hij zou vast al zijn energie en creativiteit stoppen in het nog verder oprekken van haar grenzen, zowel geestelijk als lichamelijk. Zou ze het volhouden om vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week slavin te zijn van deze sadistische hufter? Niet dat ze veel keus had, maar toch.

En hoe lang zou ze het eigenlijk moeten volhouden? Moest ze denken aan weken, maanden, langer? Ze wist het echt niet. Zou hij op een gegeven moment op haar uitgekeken zijn en haar zomaar op straat zetten? Wat als hij haar straks gewoon te oud zou vinden. Ze verwachtte eigenlijk dat hij daar zeker toe in staat zou zijn. Ze wist toen nog niet dat er in de wereld waarin ze was beland altijd wel een groep betalende klanten te vinden was voor iedere denkbare en ondenkbare fetisj. Ze zou niet snel te oud zijn als slavin. Er waren massa’s mannen die kickten op een oudere vrouw als slavin. Er waren zelfs mannen die het geweldig vonden als een bejaarde vrouw ruw gemarteld en verkracht werd. Ze kon nog héél lang mee, voordat ze niks meer zouden kunnen verzinnen om aan haar te verdienen. Dat duurde nog zeker vijfentwintig jaar.

Was ze wel mooi genoeg voor hem, vroeg ze zich af. Eigenlijk wist ze het antwoord wel. Hij had haar niet in de val gelokt, omdat hij nou zo verliefd was op haar of op haar lichaam. Eerder andersom. En al die mannen die hij op haar losgelaten had, hadden het ook niet gedaan, omdat ze zo’n geweldig lichaam had. Voor hen was ze alleen maar neukvlees. Op dat punt had ze meer gelijk dan ze zelf wist. In deze wereld waren ze altijd op zoek naar echte vrouwen, niet naar modellen of actrices. Dan werd het al heel snel ‘niet echt, te veel nep’. De belachelijke grimassen van een actrice konden op geen enkele manier tippen aan het van pijn verwrongen gezicht van een echte vrouw die een tepelklem opgezet krijgt. Ze waren daarom altijd op zoek naar gewone vrouwen met gewone lichamen met alle imperfecties die daar bij hoorden. Voor de klanten waren borsten nooit te klein, of te groot, of te dik, of te slap. Hooguit te nep. En zelfs als haar lichaam straks begon af te takelen, zouden ze zonder problemen een klantenkring vinden die wilde betalen om juist zo’n lichaam misbruikt te zien worden.

Ze keek eigenlijk wel uit naar weer eens normaal eten. Niet dat ze de hondenbrokken nu zo vies vond. Nee, zoals ze eigenlijk de eerste keer al voor zichzelf had vastgesteld, was het voedzaam, maar vooral saai. Een beetje smaakloos. Gewoon menseneten was na een maand saaie brokken ontzettend aantrekkelijk geworden. Ze had in de kennel nooit honger gehad. Wel eens ontzettende dorst, maar dat hat meer het zoute hondensperma te maken, dacht ze wrang. Toch wist ze dat haar meester ook op dit vlak vast wel de nodige beproevingen voor haar zou hebben. Hij had haar al eens geroosterd brood bedekt met sperma laten eten en ze vermoedde dat ze de smaak van zijn sperma in haar eten veel vaker tegen zou komen. Daarnaast had hij alle keren dat hij haar mee uit eten had genomen een manier weten te vinden om haar te vernederen. De juiste kledingkeuze, een trillende vibrator in haar kut, of juist een volledig volgespoten kut, hier en daar een lijntje sperma in het haar, goed afgebonden tieten met priemende spenen die flink door de stof heen staken. Ach, er waren zoveel manieren om uit eten leuk te maken, zou hij zeggen.

Hoe langer ze er over nadacht, hoe meer ze zich realiseerde dat zijn fantasie voor haar niet te voorspellen was. Ze had geen keus en zou het over zich heen moeten laten komen. Een ding wist ze zeker. Hij zou haar iedere keer weer een beetje verder duwen en ze zou keer op keer vroeg of laat moeten toegeven. Om dan vervolgens onwerelds klaar te komen. De intensiteit van haar orgasmes was alleen maar toegenomen, wist ze, en stiekem wond het haar nu al op dat hij weer wat voor haar zou verzinnen. Ze was de afgelopen weken de seks met de honden gaan leren waarderen. Ze waren dominant geweest en dat wond haar op, maar ze hadden haar nooit bewust pijn gedaan. En het gevoel dat ze haar volledig opvulden en in hoog tempo hun pik in haar joegen, had ze heerlijk gevonden. Toen ze eenmaal over de walging heen was, had ze ontdekt dat Katja’s honden geweldig goed konden neuken. Veel beter dan veel mannen die ze had gehad. Maar nu dacht ze heimelijk aan de pik van haar meester. Zou ze door hem vanavond misschien lekker hard anaal genomen worden? Ze zou het zeker niet vervelend vinden. Ze hoopte eigenlijk dat hij haar ook een beetje gemist zou hebben.

26) Weer op twee benen

Toen deed Katja de deur van de bus open en hoorde ze haar zeggen ‘je bent een sadistische klootzak, CJ. Ik hou van je’. Katja opent ook de deur van de kooi en bevestigt de riem aan de halsband. Vervolgens trekt ze M uit de bus. Ze moet, naakt als ze is met alleen een halsband om, gewoon op de oprit naast de bus in de houding staan. Het getatoeëerde ‘TEEF’ op haar venusheuvel is duidelijk leesbaar, zelfs van een afstand. Terwijl ze daar zo staat loopt er aan de overkant van de straat een man langs die het tafereel uitgebreid bekijkt. M ziet het en slaat haar ogen naar de grond. Als Katja de man recht in zijn gezicht aankijkt, draait hij plots zijn hoofd verschrikt weg en loopt door.

‘Je jongens zullen haar wel missen’, zegt CJ.

‘Ach ja, maar ik heb nog wel wat achter de hand voor ze. Dat jonge blonde ding, dat ik in de bus had toen ik haar op kwam halen, begint langzaam ook steeds beter getraind te worden. Ze is nog wel niet zo’n loops teef als deze, maar komt al dicht in de buurt. Bovendien is die helemaal van mij en hoeft ze niet terug. Ze is nu nog lekker krap, maar als ze straks goed uitgerekt is, kunnen we met haar ook richting de paardenstal’, antwoord Katja lachend. ‘Maar goed, eerlijk is eerlijk. Die teef van jou was geliefd bij de jongens en zelf lustte ze er ook wel pap van.’

Op dat moment haalt CJ een blauwe slip uit zijn zak met vieze opgedroogde spermavlekken. Ze herkent de slip onmiddellijk. ‘Trek aan’, commandeert CJ. Ze zou in de daaropvolgende maanden deze slip nog veel vaker aan moeten en er zou nog veel meer sperma in komen. Ze zou het vieze ongewassen stinkende ding opnieuw compleet volgespoten zelfs een keer over haar hoofd aan moeten doen. CJ hield nu eenmaal van het oproepen van een herinnering af en toe..

‘Je raakt overigens wel een goed punt, Katja’, ging CJ verder toen ze de slip had aangetrokken en weer in de houding stond. Bij jou mocht ze de afgelopen weken genieten zoveel ze wilde en klaar komen zo vaak ze wilde.’ Hij trok hard aan een tepel en keek haar strak aan. ‘Bij mij kan dat soort gedrag natuurlijk niet. Dat zullen we er weer eens goed uitrammen. De komende weken maar eens een intensieve training in onthouding, lijkt me’, en trok nog wat harder aan de tepel.

‘Ach, ze werd op topdagen tien uur lang vrijwel onafgebroken gedekt. Als je dan om de haverklap moet vragen om te mogen komen en niet af en toe zelf een pleziertje hebt, houdt je het niet vol. Bovendien wil het merendeel van mijn kijkers toch vooral zien dat het teefje het lekker vind en veel klaarkomt. Leer jij d’r nu maar weer te smeken’.

Terwijl Katja weer instapt in de bus, zegt CJ nog dat hij haar nog wel een keertje langs zal sturen voor een tussendoortje. ‘Een loopse teef als deze, is altijd welkom CJ, dat weet je’, roep ze lachend uit het open raam en rijdt weg.

Hij pakt de riem en met haar handen in haar nek trekt hij haar mee naar binnen. In de grote kamer aangekomen ziet ze dat die compleet is verbouwd. Ze begrijpt de veranderingen niet. Het is kaal geworden, met veel beton en metalen beugels. Aan de muur hangen objecten die ze niet kent of herkent, maar die haar aan vroeger doen denken. Aan de boerderij van haar vriendinnetje, waar ze vaak in de stal speelden. Aan metalen boeien, kettingen, sluitingen. Ze ziet zo’n zes man zitten die haar bekijken. In het midden van de kamer staat een apparaat dat het meeste lijkt op een melkmachine.
EINDE

Zoek naar meer verhalen van CvP...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net