Opwindend.Net
Datum: 26-04-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 9863x
Lengte: Gemiddeld
Tom Gaat Bloeden
Door Subrosa - Mijn Profiel Pagina

( vervolg van Mia gaat verder )

Op zaterdagvoormiddag werd ik bij Mia op de brunch verwacht. We moesten beiden niet werken dus hadden zeen van tijd voor ons liggen. Tom, de man van Mia zat beneden in het keldercomplex in zijn kooi.

Mia had me uitgelegd dat in de week Tom zijn rol van gerespecteerde kinesist mocht spelen, hij sliep dan ook bij Mia. (wat bij mij voor een steek van jaloezie zorgde )

In het weekend echter was hij helemaal aan haar "zorgen" overgeleverd en verloor hij al zijn rechten.

Na ons derde kopje (een pittige koffiemix van Simon Levelt) kwam Mia op mijn schoot zitten, ze begon nonchalant met mijn tepels te spelen en vroeg me speels als een hitsig katje of ik wilde spelen. "Tuurlijk" begon ik" maar ik voel me nog wat terughoudend om je man te kwellen en vernederen... " Ach Koen, dat gaat vanzelf, geloof me, voor je het weet krijg je er een dikke pik van. Trouwens we gaan hem wassen, help je me een handje "zei ze een tikje uitdagend.

Tom werd uit zijn kooi gehaald, hij had nog steeds een kooitje om z'n pik, en was toch wel enigszins verbaasd me te zien. Tom werd op een stoeltje gezet, zijn polsen en enkels bleven geboeid, het kooitje om zijn pik werd even weggenomen. Mia poetste zijn tanden en zeepte zijn corpulente lichaam in. " Wat een vet lichaam heb jij toch Tom ", sneerde ze. Dat kleine pikje komt haast niet vanonder die vette pens van jou. Koen wil jij hem afspoelen ? Doe maar met koud water."

Met enige tegenzin begon ik eraan. Tom begon als een klein kind te jammeren en te krijsen. Wat een lul dacht ik. Zo dacht Mia er blijkbaar ook over want ze vroeg me om hem te straffen. In een opwelling trok ik m'n broeksriem uit m'n Levis en begon hem af te ranselen. Ik had Tom op zijn knien gezet zodat ik er goed bij kon.

Mia was ondertussen op de wastafel gaan zitten en keek geamuseerd toe. In het begin was ik nog wat terughoudend en sloeg ik niet echt door. Na een tijdje begon ik echter te genieten van de macht en het gekreun van Tom. Ik sloeg nu echt door en er kwamen striemen op 's mans grote harige kont en rug.

Mia was intussen erg geil geworden, ze had haar slipje uitgeschopt en was zich beginnen strelen. Ik had een lekker zicht op haar geschoren kutje. "Oh Koen ik ben zo nat geworden van hoe je die lul behandelt, leg hem nu op zijn rug en mik op zijn ballen." Mijn pik was er erg hard van geworden en hoe harder Tom kreunde hoe harder ik toesloeg. Toen n van de striemen begon te bloeden vond Mia het wel genoeg voor even. Ze liet me ophouden haar man te kwellen en deed een bol in zijn mond. Het gejammer stopte.

Ik liep naar Mia die heerlijk was klaargekomen en likte het geil van haar vingers. "oh Koen hoe geil was dat" zuchtte Mia. Ze begon me heerlijk te tongzoenen en greep naar mijn stijve pik. Ze begon me af te trekken met haar mooie slanke vingers, af en toe kneep ze even geil in m'n op springen staande ballen. Net voor ik zou klaarkomen stopte ze even en beval ze Tom op zijn knien te gaan zitten. Ze hernam zachtjes het aftrekken en even later spoot ik m'n klodders zaad... over Tom's verbouwereerde gezicht. Oh wat kwam ik fijn klaar, mede door die onverwachte situatie. Mia verzamelde al mijn zaad op haar wijsvinger en liet Tom alles doorslikken.

" een echte spermaslet ben je Tom. En straks gaan we nog verder. Neem maar goed je rust in je kooi

.

Mia en ik gingen een terrasje doen in Mechelen. het was mei en de zon scheen in onze wijnglazen. "Hmm" zei Mia terwijl ze me in de ogen keek, "dat was heerlijk daarnet. En ik heb wel gezien hoe goed het je af ging. " Ik werd een beetje verlegen. "Trouwens heb je gezien hoe z'n pik stijf werd van die ongenadige afranseling van je.

Geloof me Tom heeft niet liever." Mia ging nu quasi onopvallend met haar hakje tussen mijn benen. Mijn pik werd prompt wakker van deze " move." Weet je waar ik zin in heb ? Je zou er me zo'n plezier mee doen en Tom misschien ook wel." " Zeg het me maar Mia." kreunde ik. Voor die geile vrouw zou ik alles doen.

Wil jij Tom in zijn vette reet nemen straks, hem als... een geile teef nemen. Oh Koen zou je dat willen doen voor me alsjeblief ? " Dan mag je een wens doen, wat je ook wil ik doe het voor je, beloofd. ben ik er bijna zeker van wat je gaat kiezen." Ze duwde met haar hakje nu lekker tegen het plekje net onder mijn balzak en keek me ietwat spottend aan.

Eens terug in de mooie villa in Rijmenam ging ik wat rusten terwijl Mia Tom ging voorbereiden op zijn behandeling. Tom had een rokje aan en zijn kont, pik ballen en benen waren geschoren. Verder droeg hij een mooi bh'tje en een blonde pruik. Mia zag er ook geil uit, ze had hakjes aan, droeg een kort rokje en een luchtig topje waarin ik haar kleine maar stevige borsten zag bewegen "Ziehier, de gerenommeerde kinesist van Rijmenam, die als een loopse slet genomen gaat worden. Ga op je knien zitten bitch. "

Mia liet me even met haar borsten spelen, ik rook het heerlijke parfum dat ze net gespoten had, Ellie saab, mijn absolute favoriet, onmiskenbaar. Ze fluisterde in mijn oor, "pak die klootzak stevig in zijn hol Koentje, denk aan je beloning, oh ik ga je heerlijk laten klaarkomen. Meer aansporing had ik niet nodig.

Ik pakte Tom stevig bij zijn bek en wurmde m'n pik in zijn slavenmond. "Zuigen bitch" Tom erg geschrokken van mijn actie deed serviel wat ik hem opgedragen had. Opnieuw werd ik bloedgeil van de macht die over hem had. Ik trok mijn harde pik uit zijn kwijlende mond en gooide Tom op zijn buik. Voor ik hem zou gaan nemen sloeg ik hem nog hard op zijn billen en gaf ik hem een harde trap in zijn ballen. Ik trok zijn billen open en spuwde tegen zijn sterretje. Toen nam ik hem zonder mededogen "smerige slet " riep ik " met je minderwaardige pik. Ik spuit mijn zaad in je slettenhol. Zo ging ik even door tot ik voelde dat ik zou gaan spuiten. Zijn gejammer negerend vroeg ik hem dreigend. "en wat ben je van ons he ...wat ben je van ons kinesistje van zeven stuivers met je kleine pikje.. zeg het stomme lul.." " argh, eurh, ik ben jullie lustslaafje" kreunde hij. waarop ik me net op tijd terug trok en mijn zaad over zijn dikke, melkwitte billen spoot. Ik zag dat hij gebloed had, dat kon me hoegenaamd niets schelen. Ik stampte Tom met een gemene trap naar de hoek en liep op Mia af. Die zich in een gerieflijk clubzetel aan het vingeren was. "Oh Koen, geweldig goed gedaan hoor."

Mia die mijn zwakke plek natuurlijk al geraden had liet me voor zich knielen en duwde haar geile hakjes in mijn inmiddels ontblote borst. 'Neem ze maar" zei ze licht lispelend. ik trok haar hakjes teder van haar bloedmooie voetjes. "Lik ze maar Koen" Mia ging door met vingeren terwijl ik met grote gretigheid haar voetjes schoon likte. Even later duwde Mia haar voetjes n voor n in mijn mond en neukte me zachtjes in mijn mond. Ze kwam even later heftig klaar. "Oh Koen nu wil ik nog n ding, je zaad op de wreven van mijn enkels voelen spuiten. Ze begon me met haar voetjes af te trekken, geil en bekwaam. "Oh Mia" kreunde ik "laat me komen alsjeblief"

Mia hield even op met haar voetjes. "oh ja wat ik je nog wou zeggen. Tom moet volgende week naar een congres in Zrich.. dan staat zijn kooi drie dagen leeg."... ze keek me recht in de ogen nu.

"Zou jij niet..." "Oh Mia ja"... en ik kwam, royaal en diep, het zaad spatte op de prachtig gewelde enkel.

de enkel van een heerseres.

(wordt vervolgd)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net