Opwindend.Net
Datum: 07-05-2017
Stemmen: 15x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8592x
Lengte: Lang
Tante Ans Is Seksverslaafd - 2
Door Lars - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tante Ans Is Seksverslaafd - 1

6 weken later kwamen Ria en Jaap weer bij Ans.
“Hallo lieverds” zei Ans omhelsde hen en kuste ze allebei op de mond, waarbij ze haar tong naar binnen drukte. Ze liepen naar buiten en gingen op het zonnige terras zitten. Ans schonk 3 grote glazen cola in en ging erbij zitten.
“Zo vertel hoe gaat het met jullie”? ” Nou” zei Ria, “ik voel me heerlijk en ben de hele dag geil, ik weet niet wat dat is”. Jaap beaamde dat en zei dat hij moeite had met het aantal keren dat Ria met hem wilde neuken.
“We lopen bijna de hele dag bloot en vinden plasspelletjes steeds leuker” zei Jaap.
“Nou”, zei Ans “dan doen we hier ook maar onze kleren uit. Ik kijk graag naar een lekkere piemel, een paar mooie borsten en stevige billen” zei Ans lachend. Ze voegde de daad bij het woord en trok haar jurk uit. Ria en Jaap stonden ook binnen no time zonder kleren.
Wat ons opvalt is dat sinds we samen in een flat wonen de moeder van Ria wel veel langs komt”.
“Ja inderdaad” zei Ria, “laatst kwam ze ’s middags, ik zal vertellen wat er toen gebeurde.
Ik kon zo gauw alleen een overhemd van Jaap vinden om aan te trekken en deed de deur open. Ik zag haar al vreemd kijken naar wat ik aan had.
‘Is van Jaap’, zei ik. ‘O’, zei ze ‘kom je net uit bed soms’?
‘Nee hoor’ zei ik, ‘maar Jaap en ik dragen overdag eigenlijk geen kleren’. Ze keek mij aan of ze water zag branden. ‘Da’s echt lekker hoor bloot lopen’.
Zelf had ze voor haar doen een korte jurk aan die boven haar knie kwam. ‘Ik ga even douchen’ zei ik tegen haar en liep de badkamer in en liet de deur open staan, zodat we konden blijven praten.
‘Jullie zijn wel erg vrij he, heb je dan helemaal geen schaamte? Wordt Jaap dan niet opgewonden van jou’? Vroeg ze. ‘O, ja hoor, vaak wel en dan neuken we even lekker, of ik pijp hem even en dan is het weer over’. Toen het water van de douche liep, zei ze dat ze nodig moest plassen. De enige wc is in de badkamer, dus ik zei ‘kom maar hoor’.
Ze kwam binnen en zag dat ze een rood hoofd had gekregen.
Ze deed haar jurk omhoog en haar grote witte onderbroek naar beneden. Ik zag een gigantische bos schaamhaar. Ze ging op de wc zitten en een harde straal spoot ze in de pot.
Ik spoelde het zeep weg, draaide de kraan dicht en kwam onder de douche vandaan. En terwijl ik mij afdroogde zag ik haar naar mijn kut kijken. ‘Ria’ zei ze verbaasd, ‘je hebt daar geen haar zitten’.
‘Nee zei ik dat klopt en dat is heerlijk en veel hygiënischer Jaap is ook kaal’.
Ik liep naar haar toe en liet haar uitgebreid naar mijn kutje kijken. ‘Voel maar hoe zacht het aanvoelt’ zei ik, het wond mij op, merkte ik.
Ze voelde heel voorzichtig en zei ‘ja lekker zacht’. Ze stond op van de wc en zonder haar kut af te vegen keken we samen naar haar grote bos schaamhaar. Ik trok eraan en zei ‘mam we gaan die bos eraf halen, dat kan echt niet meer vandaag de dag’. ‘O’ zei ze ‘ik weet niet of je vader dat wel goed vindt’.
‘Wat nou mam’, zei ik gespeeld kwaad, ‘het is toch zeker jouw lichaam. Nou doe je jurk uit en je onderbroek, doe de deksel van de wc dicht en ga er maar op zitten’.
Ik pakte een schaar, scheerzeep en kwast en een scheermes en warm water en ging aan de slag. Eerst knipte ik alle lange haren zo kort mogelijk en daarna maakte ik met de kwast alles lekker nat en zeepte haar in. Met mijn linkerhand trok ik haar vel goed strak, zodat het scheermes zo glad mogelijk de haartjes konden wegsnijden. Daarbij stimuleerde ik zo veel mogelijk haar clitoris. De voorkant was klaar en vroeg haar of ze gebukt wilde gaan staan en ik deed hetzelfde met haar anus. Doordat mijn vingers glad waren was van de zeep gleed mijn wijsvinger per ongelijk haar gat in en gaf ze een gilletje van schrik. Ik vroeg of ze mij wilde helpen door haar billen uit elkaar te trekken. Dat deed ze zonder commentaar en ik keek recht in haar opengetrokken kut die er behoorlijk slijmerig uit zag. Ik schoor alle haartjes weg. Ik spoelde al het zeep weg met mijn handen waarbij ik mijn vingers diep in haar anus en kut stak. ‘Zo voel nou zelf maar mam’, zei ik.
‘Wat zeg je nou’ vroeg ze verbaasd, ‘dat is toch vies om daar te voelen’. Ik wist niet wat ik hoorde en zei ‘mam doe niet zo stom, dat is het lekkerste wat er is’.
Ik ging voor haar staan en trok mijn schaamlippen uit elkaar en liet haar mijn inmiddels opgezwollen clitoris zien en begon die lekker te vingeren, waarbij ik wat sap uit mijn kutje haalde voor de gladde smering. Ik begon steeds wilder te vingeren en kwam voor haar neus heerlijk klaar en liet haar mijn natte vingers zien die ik schoonlikte.
‘Nu jij mam, ik wil je zien klaarkomen zoals ik dat net deed’.
Ze wreef heel voorzichtig over haar spleet, ‘sneller mam’ moedigde ik haar aan, ‘sneller’. Ik zat er met mijn neus boven op.
‘Dit is lekker Ria, dit is lekker’ riep ze en ze vingerde zichzelf volgens mij naar haar eerste orgasme van haar leven. Ik drukte mijn mond op haar clitje en befte haar naar een 2de orgasme en daarna stopte ik 2 vingers in haar kut en vingerde haar g-spot naar een 3de orgasme, waarbij ze maar bleef schokken en schreeuwen en spoot ze mijn gezicht vol kutsap.
‘Wat gebeurt er met me’ riep ze, ‘dit is niet normaal’.
‘Gefeliciteerd mam je bleef maar klaarkomen’ en ik kuste haar mond, waarbij ze haar eigen kutsap proefde.
‘Ik was aan het plassen’ zei ze. ‘Nee hoor dat was geen plas’, zei ik ‘dat was kutsap lekker he’?
Ze likte nog wat van mijn gezicht en moest dat beamen. Ze stak 2 vingers in haar kut en likte die af,
‘ja lekker’ zei ze. ‘Smaak jij ook zo’? en terwijl ze dat zei stak ze 2 vingers in mijn kut en likte die ook af, ‘mmm lekker ja’.
‘Mam’ zei ik ‘wat is er met je gebeurd’?
‘Ik heb mijn lichaam ontdekt’ zei ze.
Ze deed ook haar bh uit, waardoor haar dikke tieten naar beneden hingen, nam haar jurk en onderbroek mee naar de woonkamer en zei, ‘zo nu lust ik iets te drinken’ en ging bloot op de bank zitten, spreidde haar benen en wreef weer over haar gladde kutje, terwijl ik 2 flesjes bier open maakte en inschonk. ‘O, jee ik drink nooit alcohol, maar vooruit maar’ en ze dronk het flesje in 1 keer leeg. Al met al waren we de tijd helemaal vergeten en je raadt het al, Jaap kwam thuis en zag daar mij en zijn schoonmoeder naakt aan haar 3de pilsje. “
Ria keek Jaap aan en moest lachen, want hij zat aan zijn stijve pik te trekken.
“Ik zal het verhaal verder vertellen.” “Jaja, ga door”, riep Ans, die met opgetrokken benen met haar natte kutlippen aan het spelen was.
“Mijn moeder was duidelijk aangeschoten”. ‘Hallo Jaap hoe vind je mijn gladde kut’, lalde ze. Jaap kuste mij en wilde mijn moeder op haar wang kussen, toen ze zijn hoofd pakte en hem vol op de bek zoende en haar tong naar binnen drukte.
‘Ik moet pissen’ zei ze ineens en wij namen haar tussen ons in naar de badkamer. Daar deed ik de deksel van de wc omhoog en ze plofte neer en begon direct in de pot te spuiten. Ze was nog niet eens uitgepist toen ze opstond en tegen Jaap zei ‘kijk eens wat ik vanmiddag van mijn dochter geleerd heb’, liet een boer en begon haar nog plassende kut te vingeren, waarbij ze haar tepels door haar duim en wijsvinger van haar andere hand liet rollen. Het duurde niet lang voor ze weer klaarkwam. Haar drijfnatte vingers liet ze door Jaap aflikken.
‘Goed gedaan mam’, zei ik, maar ik dacht nu of nooit en zei ‘ga eens op de grond liggen’.
En ik geloofde mijn ogen niet, maar ze deed precies wat ik zei en ging liggen. ‘Nou mag je mijn kut likken mam’ en ik drukte die op haar mond. Ik voelde haar tong in een uitglijden.
Jaap had zich ondertussen uitgekleed en wilde dat ik zijn lul in mijn mond deed en ja hoor hij had zijn plas voor mij opgespaard en ik begon gulzig te drinken, waarbij hij mij een knipoog gaf. Ik begreep hem en zo leegde ik mijn blaas in de mond van mijn moeder, die niet wist wat haar overkwam. Ze moest wel slikken, anders kreeg ze geen adem.
Ik zei ‘Jaap neuk mijn moeder’! Ik stapte van haar af en weer liet ze een harde boer. ‘O’, zei ze ‘wat doen jullie heerlijke vieze dingen’ en ik zag haar genieten van haar neukbeurt en ik kneep in haar dikke tepels.
Jaap spoot haar kut vol en liet zijn lul door mijn moeder aflikken. ‘Ga maar op je knieën zitten mam, dan lik ik je even schoon’. Ik zag dat Jaap iets in haar oor fluisterde.
Hij zei ‘pis nu Ria maar in haar bek’. Ik zag haar persen en na een kutscheet en Jaap z’n sperma kwam er nog een hele scheut pis mijn mond in wat ik heerlijk opdronk.
‘Wat lekker, wat lekker’ bleef ze maar roepen. We hebben toen alleen haar jurk aangedaan en haar naar huis gebracht, daar haar nachtjapon aangedaan en in bed gestopt. Mijn vader zou laat thuiskomen hij was naar een belangrijke vergadering van de kerk.
Misschien zou ze zich de volgende dag afvragen hoe haar kut kaal kwam en of ze het allemaal gedroomd heeft, maar ik kreeg een telefoontje waarin ze mij bedankte en ze vroeg of ze meer langs mocht komen.
Deze mooie belevenis wilde ik je niet onthouden Ans”, zei Ria. Ze liep naar Jaap en stak zijn gigantisch stijve lul in haar mond.
Ans heeft op de bank ongegeneerd zitten luisteren naar Ria, terwijl ze haar natte kutje zat te vingeren.
“Tjonge, jullie hebben het goed voor elkaar, ik ben er nog geiler van geworden dan ik al was en dat wil wat zeggen hoor” zei ze.
“Dat komt goed uit”, zei Jaap, “ik wil neuken.” “Kom maar lieverd”, zei Ria ze duwde hem naar Ans en wilde zijn neukstaaf bij haar naar binnen drukken.
“Ik moet eerst pissen” zei ze plotseling en pakte een glazen halve liter pul en zeek die bijna vol, ze nam 2 grote slokken en hield hem voor zich, terwijl ze lachend vroeg “nog meer liefhebbers?” Waarop Jaap de bierpul aannam een paar slokken nam en hem doorgaf aan Ria, die hetzelfde deed en hem op tafel zette.
“Stop je lul in Ans d’r natte piskut Jaap!” Riep Ria grof. Ze wist dat ze hem daarmee enorm opwond. Hij begon haar hard te neuken en het duurde niet lang of Ans begon te kreunen, drukte steeds harder haar nagels in de billen van Jaap en kwam heerlijk klaar.
Ria bukte op haar knieën naast hen en trok haar billen van elkaar en riep alleen maar: “Jaap nou ik, neuk me, neuk me in mijn kut! met die harde pik van je! Stop je vinger in mijn reet!”
Ans had zich met haar gezicht onder haar kut gewurmd en likte haar clitje. Ria kwam ook klaar en kneep haar kut strak. Nu hield Jaap het niet meer en neukte zich klaar en spoot in haar kut. Ans bleef likken en zuigen en slikte het kutsap vermengd met sperma gulzig op.
Ahh, dat was lekker, zei Ans. Ze veegde haar gezicht schoon en likte haar vingers af.
Ria liep naar de zwembad-douche en riep Jaap, maar Ans kwam ook mee. Ria hurkte op het afvoerputje, trok haar schaamlippen uit elkaar en begon de pissen. Jaap die ook nodig moest piste over haar kutje. Ans pakte zijn lul beet en liet de straal in de mond van Ria lopen. Zelf nam ze ook een mond vol, spoelde ermee en slikte alles in.
Ze namen nog een frisse duik, droogden zich af en gingen, nog steeds bloot, weer op het terras zitten.
Ans schonk de glazen nog een keer vol met koele cola en nam plaats tegenover Ria en Jaap.

Lieve Jaap, lieve Ria, begon ze officieel, ik wil even iets heel serieus bespreken, namelijk het volgende:
Ik zou jullie best graag in dienst willen nemen”, Ria en Jaap keken Ans vragend aan.
“Jullie weten misschien dat ik rijk ben, daarom wil ik jullie 1000 € per dag betalen als jullie bij mij komen wonen. Jullie hoeven geen huishoudelijk werk te doen, daar heb ik al mensen voor. Jullie moeten alleen tot mijn beschikking staan en alles op seksueel gebied doen wat ik vraag. Jaap kan zijn baan opzeggen. Kost en inwoning zijn gratis.
Het zal niet meevallen, want ik ben seksverslaafd en altijd geil. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit geen zin heb gehad in seks.
Ik nodig regelmatig mensen uit voor een seksfeestje en dan verwacht ik van jullie dat je het die mensen ook naar de zin maakt. Jullie zullen dus in goede conditie moeten zijn en gezond eten. Jaap jij zal moeten zorgen dat je goed rust zodat je potent genoeg bent om steeds een stijve en sperma te produceren. Drugs zijn verboden en alcohol met kleine maten. Veel drinken is geen bezwaar, want jullie zijn net als ik grote liefhebbers van plasseks”.

“Hoe zouden jullie het vinden om vandaag en vannacht te blijven om jullie mening te vormen”?
“Oké, prima. Ik denk dat we dat even moeten laten bezinken”. Zei Ria.
“Ben ik helemaal met haar eens”, zei Jaap.
“Weet je wat”, zei Ans, “ik zal jullie een video-opname laten zien van mijn laatste feest. Kom maar mee naar binnen, dan kunnen we samen op het grote scherm bekijken.”
Ans had de camera in een soort broche laten maken die zij op haar bustier had bevestigd net boven haar buik.
Het begon toen het feest al aardig op gang was. Je zag mensen in het zwembad, op het terras in de tuin.
“Hé”, zei Ria opeens, “daar zie ik Kim en Lars.” “Klopt”, zei Ans, “die zijn bijna altijd van de partij, als ze maar lekkere geile dingen kunnen doen.”
Je zag Lars lopen met een glas witte wijn, “Ik hoef je niet te vertellen dat het geen witte wijn is hè, is mijn pis”, zei ze lachend. Hij proostte met Ans en dronk het glas in een keer leeg.
Kim was Lars aan het pijpen, op haar bekende manier, dat wil zeggen dat zij tijdens het sabbelen 1 of soms 2 vingers in zijn reet stopte. “Dat doet ze ook bij vrouwen, als ze die aan het beffen is”, zei Ans.
Ze liep weer door, een vrouw kwam in beeld haar benen lagen aan weerskanten over de stoelleuning. Ze liet haar nieuwe clitpiercing bewonderen. Ze nam een close-up van haar kutje en liet die vrouw even aan het ringetje trekken, Ans gaf er een lik-kusje op.
Verderop zat een vrouw op een man, met haar rug naar zijn gezicht. Ze was bezig om zijn lul in haar anus te drukken. Er kwam een jonge vrouw in een zwarte mini-jurk in beeld. Zij gaf die vrouw een glas champagne, die het glas leegdronk.
De serveerster ging die vrouw vingeren terwijl ze nog steeds anaal aan het neuken was. Ineens liet ze haar pis lopen, die de serverster zo veel mogelijk met het lege glas opving. Het glas gaf ze aan Ans, die het leegdronk terwijl de vrouw aan het klaarkomen was.
Je zag nu een stel die naast elkaar op een bank zaten te kijken naar anderen. Zij zat hem af te trekken en hij was haar aan het vingeren.
We hoorden Ans aan haar vragen of ze hem even mocht lenen, hij heeft zo’n lekkere lul die wil ik even in mijn kut voelen. Ja hoor zei die vrouw en ze hielp zelfs met het er in stoppen van zijn stijve piemel. Ans wipte een aantal keer op en neer, stapte er weer af en zei tegen hen: mmm heerlijk, gaf ze allebei een zoen en liep weer verder. Toen ze zich omdraaide zag ze dat zij op zijn schoot zat en haar duim opstak.
Het zag er allemaal erg gezellig uit. Barbecue, waar je blote of half blote mensen lekkere gegrilde gerechten zag opscheppen met salades en stokbrood.
Ans zei “ik zal niet de hele video laten zien, het gaat er mij alleen om dat jullie een indruk krijgen”.
Ze drukte met de afstandsbediening het beeldscherm uit en belde naar de keuken dat er opgediend kon worden. Het was namelijk hoog tijd om eens uitgebreid te eten. Ze deden minimale kleren aan en gingen aan tafel.
Alles smaakte voortreffelijk het drietal tafelden behoorlijk lang na, waarbij ze 2 flessen wijn leegdronken en waren behoorlijk aangeschoten. Ria haalde haar tieten uit haar jurk en zei lacherig “Jaap ze willen een kusje”. Jaap liet zich dat geen 2 keer zeggen, stond op en zoende de mooie tieten van zijn vriendin. “Ja, ga maar door jongen die van mij willen dat ook wel”, zei de ondeugend lachende Ans, terwijl ze de iets grotere borsten uit haar jurk trok.
Ze zagen tot hun verbazing dat het tegen middernacht liep. “Waar slapen we Ans”? vroeg Ria. “Gewoon bij mij in bed. Ik heb een gigantisch groot bed”.
Een beetje onvast volgden ze Ans naar boven en kwamen bij haar slaapkamer, waar inderdaad een groot rond bed stond waar wel 6 mensen in konden slapen.
“Hup kleren uit ik wil hier weer een tong in voelen”, zei Ans toen ze wijdbeens op bed lag en haar natte kut opentrok. Binnen no time lagen Ria en Jaap ook bloot elkaar te zoenen en te likken.
Jaap neukte Ria, die tegelijkertijd de vingers en tong van Ans over haar clitje voelde gaan. Het kon dan ook niet lang uitblijven of Ria bereikte een hemels hoogtepunt en Jaap spoot zijn sperma in haar kutje.
Ans mocht ook niet klagen; ze werd in haar reet en haar kut gevingerd, terwijl Ria haar clitje likte. Ze kwam dan ook spuitend klaar, Ria slurpte dat vocht genietend op.
Ans op haar beurt likte alle lekkere sappen en sperma uit Ria’s neukgrotje. Alle drie bleven ze even voldaan nagenieten.
Ans nam Ria en Jaap mee naar de badkamer. Ze ging in het grote bad liggen en riep “pies maar over mij heen kinderen”!
Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Ze dronken elkaars pis en zeken elkaar onder tot de laatste druppel.
Ze douchten samen en nadat ze hun tanden hadden gepoest gingen ze tevreden in het grote bed liggen, waar het niet lang duurde of ze waren in een diepe slaap verzonken.

Zoek naar meer verhalen van Lars...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net