Opwindend.Net
Datum: 31-05-2017
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13375x
Lengte: Lang
Slavin Lina - 3
Door Switch - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slavin Lina - 2

Het was zaterdagmorgen, beiden werden tegelijk wakker. Carla zei “Dit wordt het ochtendritueel. Doe je slavinnentenue uit. Daarna ga je naar de badkamer daar staat een po en daar plas jij op, dat is voortaan jouw wc. Je grote behoefte mag je op het toilet doen. Als je dat gedaan hebt ga je in bad liggen en je wacht op mij”. Het wond Lina op te bedenken dat ze nu haar eerste golden shower zou krijgen. Hoe vernederend was het wel niet om onder gepist te worden?

Lina deed wat haar gezegd was. Ze deed haar slavinnentenue uit en ging naar de badkamer. Daar stond inderdaad een ijzeren po. Lina ging op haar hurken zitten. Dit was op zich al vernederend vond ze, zo gehurkt op een po te moeten plassen als een klein kind. Na een poosje begon ze te plassen. Ze was klaar en keek in de po, het was een behoorlijke hoeveelheid. Ze ging in de badkuip liggen, het voelde koud aan maar na een poosje was dat voorbij.

De badkamerdeur ging open en daar kwam Carla binnen geheel naakt. Ze ging op de brede badranden staan met haar benen uit elkaar. Lina kon zo in de kut van Carla kijken. Carla zakte iets door haar knieën en zette haar sluizen open. Lina voelde de warme straal pis op haar borsten. Carla bewoog haar onderlijf op en neer zodat Lina haar hele lijf werd onder gepist. Toen Carla uitgepist was stapte ze van de badrand af. Ze pakte de po en goot die langzaam leeg over het lichaam van Lina. Dit vond Lina erg vernederend, overgoten worden met haar eigen pis. Tegelijkertijd voelde ze haar kutje open en dicht gaan. Ze werd er geweldig geil van. Toen de po leeg was zette Carla die op de grond.

In de badkuip lag een laagje pis. Carla zei dat Lina moest blijven liggen. Lina mocht met haar kutje spelen maar niet klaar komen. Carla zette de kraan open, uit de kraan kwam warm water. Het water vermengde zich met de pis. De damp die van het water af kwam stonk naar pis. Carla zette de kraan uit en liet Lina liggen. Carla ging op de kruk zitten en keek naar Lina die lag te genieten. Op een strenge toon zei Carla “Wrijf dat water en die pis over je lichaam”. Lina zou zichzelf in moeten smeren met het water vermengd met de pis. Ze keek naar Carla met een vragende blik, maar zag aan de blik van Carla dat er geen ontkomen aan was. Lina begon zich in te smeren met het water dat stonk naar pis, ze smeerde haar borsten en kutje in.

Na een tijdje liet Carla Lina stoppen. “Zo trek de stop er maar uit en laat het water weglopen en spoel de badkuip schoon”. Lina deed wat er gezegd werd. Toen de badkuip schoon was zei Carla “Jij mag je nu afspoelen en wassen”. Lina pakte de douche en spoelde zich af, ze pakte de zeep en waste zich. Lina vond het vreemd en onwennig om zich onder toezicht van Carla te moeten wassen. Ze zag ook hoe Carla keek toen ze haar kutje waste. Toen Lina klaar was met zichzelf te wassen stapte Carla in de badkuip. “Zo nu mag je mij wassen”. Lina begon Carla in te zepen. Ze besteedde veel aandacht aan de borsten van Carla en zag dat de tepels hard werden. Ook de kut van Carla kreeg een uitgebreide wasbeurt. Zodanig dat Carla begon te kreunen. Carla zei “Zo is het wel genoeg. Zet de douche maar uit”. Beide droogden zich af. “Zo en nu je slavinnentenue aan doen en je gaat naar beneden en de tafel dekken voor het ontbijt”.

Lina was sneller klaar dan Carla en ging naar beneden. Carla deed een leren korset aan. Het korset bedekte haar borsten, die eigenlijk door het korset. Ze deed een satijnen slip aan met daar onder zwarte kousen die ze vast maakte aan haar korset. Ze deed zwarte schoenen met een naaldhak aan, niet te hoog. Haar haar kamde ze. Ze bekeek zich in de spiegel en vond zich er fantastisch uit zien. Carla ging naar beneden en zag al op de trap dat Lina druk bezig was met alles op tafel te zetten. Toen Lina de huiskamer binnen kwam zag ze Carla. Ze keek haar ogen uit, wat zag die er mooi en zeker ook dominant uit. Lina kreeg de kriebels tussen haar benen. Carla liep te trap verder af en liep naar Lina toe. Ze stopte vlakbij Lina.

Lina voelde instinctmatig wat ze doen moest en ging op haar knieën. Ze kuste de schoenen van Carla. Na enkele kussen op beide schoenen stopte Lina en keek omhoog. Carla streelde Lina door haar haar en zei “Dat heb je goed gedaan meisje. Je weet al prima je plek”. Lina groeide door dit compliment. Carla ging nu aan tafel zitten en Lina dekte de tafel verder. Toen ze klaar was ging ze tegenover Carla zitten. Carla begon te eten. Maar Lina nog niet. Carla keek haar aan en zei “Je mag eten Lina”. Ook lina begon nu te eten.

Het gesprek ging over bdsm. Lina werd verteld over harde grenzen. Dat die nimmer overschreden werden. Lina vertelde over haar fantasieën en wat dit met haar deed. Het vastgebonden zijn, de overgave, het vernederd worden. Carla kreeg sterk het gevoel dat Lina een totaal slavin wilde zijn. Toen ze klaar waren met eten ruimden ze samen de tafel af.

Carla had diverse bdsm films gepakt. Story of O, Punishment of Anne en nog een aantal films van het internet. Carla zat op de bank en Lina op de grond op een kussen. Na iedere film werd er besproken wat Lina aansprak en wat niet. Zo kreeg Carla een completer beeld van Lina. Samen spraken ze veel over wat ze gezien hadden. Wat hen wel en niet aansprak. Ook Carla vertelde wat haar grenzen waren. Dat ze b.v. Lina nimmer uit zou lenen aan een andere dominant. Dan de standaard grenzen. Geen poep, blijvend letsel zowel lichamelijk als geestelijk, seks met andere slaven altijd veilig met condoom behalve met slaven die ze persoonlijk goed kende. Beide leerden op deze manier elkaar goed kennen. Het praten over bdsm is net zo belangrijk als het doen. Heerlijk vond Lina het dat Carla er zo over dacht. Het hele gesprek gaf Lina nog meer een gevoel van veiligheid, geborgenheid, warmte en liefde.

Nadat ze samen films gekeken hadden en gepraat hadden zei Carla “Ik moet even bellen, doe maar waar je zin in hebt, ik roep je wel als ik je nodig heb”. Lina ging naar haar kamer. Ze ging op bed liggen en nadenken over wat ze allemaal gehoord had en liet het op zich in werken. Na ongeveer een uurtje riep Carla Lina. “Zo Lina je krijgt nu een kleine slettenopleiding. Je gaat naar boven en je trekt je joggingpak aan, je slavinnentenue hou je aan. Als je klaar bent wacht je beneden geknield op mij”. Dit deed Lina en toen ze klaar was ging ze naar beneden en wachtte daar op Carla. Lina had wel kriebels in haar buik van spanning en opwinding, wat zou haar te wachten staan?” Eén ding was zeker, ze zou geneukt gaan worden.

Ze zag Carla de trap af komen, die was gewoon gekleed in een donkerblauw mantelpakje met een witte blouse er onder. Ze had een leiband in haar hand. Ze klikte de leiband aan de halsband van Lina. “Zo opstaan en meekomen”. Carla liep naar de voordeur en deed die open. Bij Lina sloeg de angst om haar hart, zou ze zo aangelijnd mee moeten over straat? Carla voelde het aan. “Ja je gaat mee zo over straat naar de auto, zoals een goede slavin betaamd”. Lina volgde gehoorzaam, ze vond het vernederend zo over straat te moeten, ze durfde niet rond te kijken of iemand haar zou zien. Wat niet weet wat niet deert. Gelukkig waren ze vrij snel bij de auto. Carla maakte de leiband los en zei “Instappen”. Lina stapte in en ook Carla stapte in. Ze gingen rijden. Gelukkig kon men door het trainingspak het slavinnentenue niet zien.

Na een poosje rijden herkende Lina de wijk die ze in reden hier, woonde tante Anke en Oom Steef. En ja hoor, Carla stopte voor het huis van haar oom en tante. “Zo we zijn er, uitstappen maar”. Lina stapte uit en vroeg zich af wat ze hier nu zouden gaan doen. Ze zou vandaag een stukje slettentraining krijgen maar wat zouden haar oom en tante daarmee te maken hebben? Tante Anke was de zus van haar vader. Carla belde aan en oom Steef deed de deur open. Beiden werden hartelijk begroet door oom Steef. Tante Anke stond op en ook zij begroette hen hartelijk. Alle drie gingen ze zitten en oom Steef vroeg wat ze wilden drinken. Oom Steef ging drinken halen. Hij zette de glazen op tafel. Er werd over van alles gepraat. Lina was wel zenuwachtig maar na een tijdje verdween dat. We zullen wel gewoon op visite zijn dacht ze.

Na een half uurtje praten zei Carla ineens “Lina”. Lina realiseerde zich dat ze ineens bij haar slavinnennaam werd genoemd terwijl ze daarvoor gewoon met Linda werd aangesproken. “Lina in presenteer houding” riep Carla. Lina schrok hiervan en begon te twijfelen. Carla herhaalde het nu strenger. Linda wilde geen straf en kleedde zich uit. Ze ging in de presenteerhouding staan met haar benen wijd. Daar stond ze dan, te kijk voor haar oom en tante. Carla legde uit dat Lina een slavin in opleiding was. Ze praatten er uitgebreid over met elkaar.

Ineens zei tante Anke “E in presenteerhouding”. Na enig aarzelen kleedde ook oom Steef zich nu uit en ging in de houding staan. Lina zag dat ook hij een cb om had. Carla vroeg “Hoe lang zit hij al in de cb?” “Sinds de laatste keer klaarkomen. Een maand” antwoordde tante Anke “32 dagen om precies te zijn”. “Is het nog steeds zo dat hij je niet mag neuken, maar jij je door andere mannen laat neuken terwijl hij ondersteunende diensten verleend?” “Ja antwoordde Anke “Dit bevalt me prima”.

Carla zie tegen Lina “Anke en Steef hebben een cuckhold relatie. Dat betekent dat andere mannen Anke mogen neuken en hij toe moet kijken of ondersteunende diensten moet verlenen. Bijvoorbeeld de pik van de andere man stijf pijpen of de kut van Anke opwarmen voor die andere man”. Anke nam het gesprek over. “Dit is gekomen omdat Steef vreemd is gegaan. Dit was zijn keus, cuckhold zijn en bij me blijven of scheiden met een bijzonder hoge alimentatie die hij net kan betalen. Je ziet, hij koos om te blijven. Nu is het zo dat hij zich eens in de zoveel tijd mag ontladen. Vaak trek ik hem af en mag hij klaar komen, soms ook wel een paar keer. En dan gaat hij weer in zijn kooitje. Ook mag hij wel eens dienst doen als dekhengst, je zult straks wel zien waarom”. Carla nam het gesprek weer over “Vandaag is hij de reu en jij de teef. Hij mag je in twee gaatjes gebruiken, je mond en je kutje. Je sterretje ontmaagden doe ik zelf persoonlijk. Zo en nu op handen en knieën jij teef”.

Lina die nog bij moest komen van de schrik ging gelijk op handen en voeten. Steef moest de salontafel aan de kant schuiven zodat er een wat grotere vrije ruimte ontstond. Carla ging naast Anke op de bank zitten. Anke deed de kooi bij e af. De dames zagen dat de pik van e stijf groot en hard was. Anke zei “Ik heb hem een blauw pilletje gegeven vanmorgen nadat jij belde, blijft hij lekker lang stijf en kan hij zich eens lekker uitleven op dat teefje, heeft hij wel verdient na een half cuckhold te zijn. Zo reu jij ook op handen en voeten en begroet elkaar maar zoals honden doen”. Lina was wat afwachtend maar e niet, hij kroop naar Lina toe en begon haar te besnuffelen. Hij duwde zijn neus tussen de billen van Lina en begon haar sterretje te likken. Lina ging ook maar wat ondernemen. Ze kroop ook achter e en begon zijn ballen te likken. E begon te kreunen.

Carla en Anke lieten dit nog even zo doorgaan. “Zo dat is genoeg geweest” zei Carla toen. Nu zijn jullie mensen en e leef je uit. Dit liet e zich geen twee keer zeggen. Hij duwde Lina op haar rug en likte haar borsten. Daarna haar kutje. Zijn pik stond keihard en klopte heftig zag Lina. Ze zag ook hoe groot hij was wel 23 cm en 5 cm dik. Toen e merkte dat het kutje van Lina nat was stopte hij zijn lul keihard in het kutje van Lina en begon haar keihard te neuken. Het was niet meer de liefde bedrijven maar had meer weg van een verkrachting. Ondanks dat werd Lina botergeil en begon te kronkelen onder e. Anke zei tegen Carla “Zo dat is echt een slet”. Carla zei “Ja in opleiding, dit is de eerste keer dat ze het meemaakt. Ik wilde dat bij jullie doen omdat het een controleerbare en vertrouwde situatie is”.

Door de grote en dikke lul van e kwam na een tijdje Lina klaar. Om de een of andere reden kon hij zich behoorlijk beheersen, hij wilde er lang van genieten.

Hij haalde zijn pik uit de kut van Lina, pakte Lina bij haar haren en dwong haar op de knieën. Hij hield zijn lul voor haar mond. Lina begreep wat de bedoeling was en deed haar mond open. E was niet zachtzinnig en neukte haar hard in haar mond. E vond het heerlijk zo los te kunnen gaan. Nergens geen rekening mee te houden behalve zijn eigen genot. Lina werd er wel geil van zo gebruikt te worden. Dat er geen rekening met haar werd gehouden, alleen maar keihard genomen worden in haar mond en kut. Haar kutsappen liepen langs haar benen, wat was ze geil.

Na een tijdje stopte e. Hij dwong Lina op haar knieën. Toen ze op haar knieën zat ging e achter haar op zijn knieën zitten en duwde hard zijn pik in haar kut. Lina gaf een gilletje. Hij pompte hard in haar kut. Ze voelde zijn pik tegen haar baarmoeder aan drukken. Dit deed wel pijn maar gaf haar ondanks de pijn wel genot. Carla en Anke waren er ook geil van geworden en begonnen elkaar te kussen. Beide kleedden zich ook uit. Ze streelden elkaars kutje en likten om de beurt elkaars tepels, terwijl ze keken naar het harde neukspel wat zich voor hen afspeelde. E kon zich niet meer inhouden en spoot in de kut van Lina. Het leek wel of er geen einde kwam aan het spuiten van e. Lina voelde haar kut vol gespoten worden. Wat was het veel zaad.

Nadat e was klaargekomen haalde hij zijn pik uit de kut van Lina. Zijn zaad liep uit de kut van Lina. Hij ging voor Lina zitten op zijn knieën en gebood haar zijn pik schoon te likken. Zijn pik bleef hard. Toen hij het genoeg vond haalde hij zijn pik uit de mond van Lina. Hij bleef geknield en wachtte op verdere instructies. Carla en Anke stopten waar ze mee bezig waren. Anke keek Carla aan waaruit Carla concludeerde dat zij de leiding had. Ze zei tegen e “Je mag haar net zolang gebruiken tot je niet meer kan”. Lina keek Carla aan, Carla keek terug recht in de ogen van Lina. “Lina je herinnert je toch wel dat je mij je lichaam hebt aan geboden als zijnde mijn speelgoed. Nu is jouw lichaam mijn speelgoed en e mijn hulpmiddel”.

Lina legde zich er bij neer. E stond op, pakte Lina bij haar haren en trok haar omhoog. Zijn pik was voor de mond van Lina. Ze begon hem te pijpen. E deed nu rustiger aan en liet haar op zijn pik sabbelen of het een lolly was. Heerlijk genoot hij van haar zachte lippen en tong. Hij haalde zijn pik uit de mond van Lina en zei tegen haar dat ze op haar rug moest gaan liggen met haar benen wijd. Lina deed wat hij zei. Daar lag ze dan, volledig te kijk voor haar oom en tante. E nam plaats tussen haar benen en stootte zachtjes zijn pik bij haar naar binnen. En hij neukte haar zijn, pik ging langzaam op en neer in haar kutje. Nu genoot ook Lina van deze neukbeurt. Ze bewoog haar onderlichaam op en neer om de stoten van e beter op te vangen.

Beiden lagen te genieten van deze neukbeurt. Door het strakke kutje van Lina kwam e alweer klaar. Hij gebood Lina op haar knieën te gaan zitten. Ze wist wat haar te wachten stond. Hij ging voor haar staan en zij moest zijn pik schoonlikken. Lina proefde zijn zaad en de smaak viel niet tegen. Lina moest hem pijpen. Ze deed dit door met haar tong over zijn eikel te gaan en afwisselend met haar lippen op zijn pik te zuigen en ze op en neer te bewegen. Zijn pik kwam weer op oorlogssterkte. Hij gebood Lina nu op handen en voeten te gaan zitten. Doggystijl was zijn favoriete standje. Hij knielde achter Lina neer en stak zijn pik in haar kutje en begon haar te neuken. Nu duurde het langer voordat hij kwam. Ook bij Lina wekte dit haar geilheid op. Ze vond het heerlijk zo geneukt te worden.

E bleef doorgaan en Lina begon harder te kreunen. Als een donderslag bij heldere hemel kwamen beide tegelijkertijd klaar. Wat was dit lekker dacht Lina. Ze was totaal uitgewoond. De pik van e was slap geworden. Lina keek hem aan, ze kroop naar hem toe en bedankte hem. Ze zoenden met elkaar. Lina stak haar tong in de mond van e en ze begonnen heftig te tongen met elkaar. E streelde de borsten van Lina. Hij zei tegen Lina dat ze op haar rug moest gaan liggen. Lina deed wat hij gezegd had. E ging met zijn hoofd tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Hij vond het niet erg dat hij ook zijn eigen zaad proefde. Dit was hij gewend. Hij likte Lina, ging met zijn tong in haar kutje en likte haar clitoris.

Lina lag te genieten. E stak twee vingers in haar kutje en bewoog die draaiend in haar kutje. Ze voelde dat zijn vinger haar g-spot raakte. Lina begon harder te kreunen. De aanraking van haar g-spot ging door haar hele lichaam. Ze had het gevoel dat ze moest plassen. E ging rustig door. Ineens kwam Lina klaar. Het orgasme was heftig. Ze voelde sappen uit haar kutje spuiten. Het leek wel of er geen einde aan kwam. Ze spoot ook in het gezicht van e die dit heerlijk vond. Toen ze uitgespoten was moest Lina bijkomen. E ging naast haar liggen en zei “Dit is je beloning lieverd, je hebt me geweldig laten genieten” en hij kuste haar teder op haar mond.

Beiden gingen nu op hun knieën zitten en keken naar Carla en Anke. Die keken elkaar aan en Carla zei “Lina jij gaat de kut van Anke likken en doe je best. En jij e gaat mijn kut likken”. Beide kropen naar hen toe en begonnen de kutten van beide dames te likken. Het duurde niet lang of beiden kwamen heftig klaar. “Zo” zei Carla “Nu gaan we douchen”. Met zijn vieren liepen ze naar boven. Wat bleek, ze hadden een hele grote inloopdouche waar ze gemakkelijk met z’n vieren in konden. Ze wasten elkaar. Toen ze klaar waren droogden ze zich af, liepen naar beneden en kleedden zich aan. Voordat e zich mocht aankleden kreeg hij zijn cb weer om. Hij lachte naar Lina. Het werd haar duidelijk dat hij er weer even tegen kon dankzij haar. Ze dronken nog wat en daarna gingen Lina en Carla naar huis.

In de auto werd er nog nagepraat over deze ervaring. Lina vertelde hoe vernederend ze het vond om zo gebruikt te worden in het begin. Maar dat het haar wel bijzonder geil maakte. Beiden waren voldaan en tevreden. Toen ze thuiskwamen werden er 2 pizza’s in de oven gezet. Lina dekte de tafel. Ze liep naakt in haar slavinnentenue rond. Na het eten gingen ze televisie kijken, de avond verliep verder rustig. Beiden genietend van elkaars gezelschap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slavin Lina - 4

Zoek naar meer verhalen van Switch...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net