Opwindend.Net
Datum: 06-06-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 12332x
Lengte: Lang
Slavin Lina - 4
Door Switch - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slavin Lina - 3

Het is zondagmorgen. De ochtendrituelen hadden plaatsgevonden. (zie deel 3). Beiden zaten aan tafel te ontbijten. Carla zei “Ga jij maar wat voor jezelf doen ik laat het je wel weten wanneer ik je nodig heb. En niet met jezelf spelen”. Lina ging naar boven naar haar kamer. Ze zou een dagboek bij gaan houden waar ze al haar bdsm ervaringen in zou zetten. Linda zette haar pc aan, opende word en begon bij vrijdag, toen zaterdag. Ze vond het ook belangrijk om haar gevoelens er duidelijk in te omschrijven.

Na een uur of twee werd Linda geroepen als Lina. Dit betekende dat als ze beneden kwam slavin zou zijn. Nu had ze haar slavinnentenue niet uit gedaan dus dat kwam goed uit. Ze ging naar beneden en ging gelijk in de presenteer houding staan. Carla zei “Knielen”. Lina ging op haar knieën zitten en Carla ging op de bank zitten. Carla begon met praten. “Zo vandaag gaan we een stapje verder. Ik weet dat we nog maar kort bezig zijn. Ik heb zin in een pijn en genot sessie. Dit houdt in dat vandaag jij mij zal dienen met slaafw. Jij hebt me al bezig gezien met slaafw. Hij kan nu ieder moment hier zijn. Als er dadelijk 3 keer gebeld wordt ga jij open doen. Je gaat in de presenteerhouding staan en je wacht wat er gebeuren gaat. Als slaafw zegt ‘ik ben klaar’ dan kom je hier bij mij terug, w zal je volgen”.

Carla was nog niet uitgesproken of de bel ging. En ja hoor er werd drie keer op de bel gedrukt. Lina ging met de kriebels in haar buik naar de deur en deed de deur open. Daar stond dezelfde man die zij Carla had zien domineren. Toen de man binnen was ging zij in de presenteerhouding staan. Lina vond het wel vernederend om zo tentoongesteld voor een vreemde man te staan. De man begon zich uit te kleden. Lina zag dat de man polsboeien en enkelboeien om had. Uit zijn zak pakte hij een halsband en deed deze om. Hij was nu net als zij naakt en had een slaventenue aan. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten, boog zich voorover en kuste haar voeten. Hij ging rechtop zitten, kroop dichter naar haar toe. Hij pakte haar billen en begon haar kutje te likken. Dit deed hij geweldig, ze voelde zich al snel opgewonden raken. Hij stopte en hield het handvat van de riem die aan zijn halsband zat omhoog. Hij zei “Ik ben klaar”.

Lina pakte het handvat aan en liep zonder op hem te letten de huiskamer binnen. Ze liep tot aan Carla, ging op haar knieën zitten en bood haar het handvat aan van de leiband. Carla nam deze aan. “Zo vertel wat is er in de gang gebeurd?” Lina vertelde wat er in de gang was gebeurd. En hoe lekker hij haar kutje gelikt had. Ze vroeg aan slaafw of dit correct was. Slaafw beaamde dit. “Dat hebben jullie beide goed gedaan. Zo Lina, slaafw is wat je noemt een pijnslaaf. Hij kickt eigenlijk puur op pijn. Voor hem geldt hoe meer pijn hoe meer genot. Omdat ik jou dit wil laten zien en wil kijken in hoeverre jij kickt op pijn en genot heb ik slaafw uitgenodigd zodat je dingen kunt zien. Dan kan ik je reactie pijlen en kijk ik of we zoiets in mindere mate ook bij jou kunnen doen en kijken hoe je daarop reageert. Het thema voor vandaag is dus pijn en genot.

Kom laten we naar boven gaan. Jullie mogen gewoon lopen anders duurt het me te lang”.

Lina en slaafw stonden op en volgden Carla naar boven. In de speelkamer aan gekomen riep Carla slaafw bij zich. Hij kroop naar haar toe. Ze zei hem te gaan staan. Carla haalde het kettinkje met sleuteltje van haar hals. Ze haalde zijn cb van zijn pik af en masseerde zijn pik, die hier meteen op reageerde en stijf werd. Lina zag dat hij best groot en dik geschapen was. Bij het zien van die pik werd ze nat tussen haar benen. “Slaaf hoelang ben je al niet klaar gekomen?” “27 dagen Meesteres”. “Mooi dan heb je een lekker volle zak, dat zal je nodig hebben. En wat vind je van mijn slavin in opleiding?” “Zij is een mooie slavin Meesteres”. “Ja dat is ze zeker slaaf. Zo Lina hier komen!” Lina kroop naar Carla toe. “Zo ga jij die slaaf maar eens lekker pijpen, liefdevol”.

Lina kroop dichter naar slaafw toe, nam zijn pik in haar hand en bracht hem naar haar mond. Ze begon zijn pik tegen haar wang te wrijven. De slaaf begon al gauw te kreunen, waarop Carla meteen reageerde met “Niet klaarkomen he slaaf, als je dreigt klaar te komen dan laat je Lina stoppen”. Na een poosje zei slaafw “Stop asjeblieft”. Lina hield meteen op. Slaafw zijn pik stond fier vooruit en hij was geil. “Zo” zei Carla “Een geile slaaf of slavin kan veel verdragen. Beide opstaan!” Carla zette hen allebei onder de ogen die in het plafond zaten. “Zo nu stop jij je pik in dat kutje van die slavin”. Slaafw deed wat hem opgedragen werd. Lina deed haar benen wijd, zodat zijn pik makkelijk bij haar naar binnen kon. Carla maakte hun polsen vast aan het plafond. Ze pakte een stroken zweep en begon de slaaf te slaan. Dit om zijn huid op te warmen. Door het slaan ging de slaaf naar voren en duwde daardoor zijn pik harder in het kutje van Lina.

Hetzelfde deed Carla nu bij Lina. Ook zij ging naar voren en duwde haar kutje tegen slaafw aan. Het leek wel of ze aan het neuken waren op het ritme van de zweep. Beiden raakten nog meer opgewonden hiervan. Na verloop van tijd hield Carla op. Zij liep naar het zwepenrek en hing de zweep op. Ze pakte nu een korte kamelenzweep. Lina schrok er van, zo’n zweep met een strook die van dik naar dun uit liep zou wel zeer doen. Carla zag dat en zei “Ja Lina dit is een wat strengere zweep. Waar jij zodadelijk ook kennis mee zal maken”. Ze ging achter slaafw staan en begon te slaan. Wat Lina zag was dat Carla trapsgewijs omhoog ging. Iedere slag kwam een klein stukje boven de vorige slag. Na een poosje begon de slaaf wat te gillen en ook met met zijn lijf te bewegen, wat gevolgen had voor het kutje van Lina en zijn pik. Lina had ook het gevoel dat zijn pik harder en groter werd. Toen Carla helemaal boven aan de schouders van slaafw was stopte ze. Ze ging achter Lina staan en zei “Ontspan je en maak je hoofd leeg, onderga het, pijn zal het toch wel doen, of je je druk maakt of niet”. Lina keek in de ogen van de slaaf. Zijn rustige blik en knipoog stelde haar gerust. Hij fluisterde “Laat alles los en onderga het”.

Carla begon te slaan. Lina schoot heftig naar voren, waardoor de slaaf zijn pik hard in haar kwam en tegen haar baarmoeder aankwam. Zowel de zweep als het op die manier een pik ontvangen was nieuw voor Lina. Gestaag ging Carla door. Lina gilde meer dan de slaaf. Ze voelde de slagen nabranden op haar dijbenen en billen. Nu was haar rug aan de beurt. Lina gilde en liet zich helemaal gaan. Ze voelde het genot heftiger worden. Ze stond op het punt van klaarkomen en vroeg “Meesteres mag ik klaarkomen?” Waarop Carla zei “Natuurlijk Lina”. Carla begon wat harder te slaan en Lina drukte haar kutje tegen de pik van de slaaf en begon hem te neuken. Ondanks de pijn van de slagen kwam Lina spuitend klaar. Het leek wel of er geen einde aan het orgasme kwam. Uit eindelijk stopte het.

Lina hing slap in haar boeien. Carla maakte de slaaf los en zei dat hij Lina moest ondersteunen. De slaaf pakte Lina onder haar armen, terwijl Carla Lina los maakte. De slaaf omarmde Lina en drukte haar tegen zich aan. Carla nam het van de slaaf over. Carla en Lina keken elkaar in de ogen. In hun ogen straalde de liefde voor elkander. Lina dankte Carla voor deze heerlijke ervaring. Ze was bijgekomen en liep naar de slaaf, omhelsde hem en dankte hem voor zijn ondersteuning en voor het heerlijke orgasme. Carla zei “En nu gaan we wat drinken en pauze nemen. Gaan jullie maar zitten, ik pak wel het drinken. Beiden gingen zitten. Even later kwam Carla terug met drie glazen cola. Ze praatten over deze ervaring en dat Lina er nog vele als deze zou ervaren.

Toen ze hun cola opgedronken hadden werd de slaaf weer op dezelfde plek vastgezet, armen en benen gespreid. Lina moest op een stoel voor hem gaan zitten en met zichzelf spelen, ze mocht niet klaar komen. Carla pakte een bullwhip en ging achter hem staan. Ze sloeg hem van achteren op zijn dijen en ging langzaam omhoog. Ze sloeg ook steeds harder. Lina zag dat de pik van de slaaf weer hard werd. De slaaf kreunde of gilde na iedere slag. Maar Carla sloeg rustig door. Vele slagen kreeg de slaaf met de bullwhip. Toen stopte Carla en gebood Lina om de slaaf te pijpen. Wat Lina maar al te graag deed om de slaaf te verlichten. Ze vond het knap hoe hij dit doorstond. Zij zat op haar knieën voor hem en keek omhoog. Hij knipoogde weer naar haar en lachte. Lina dacht: hij geniet hier echt van.

Lina moest stoppen, haar stoel weghalen en op haar knieën gaan zitten en kijken hoe het verder ging. Carla ging schuin voor hem staan. Ze haalde uit met de zweep. De slaaf gaf een gil. Langzaam sloeg Carla naar boven, de slaaf gilde en kronkelde, zeker toen zijn zak en pik geraakt werden. Je zag dat Carla er van genoot. Ze bleef wat langer door slaan op zijn zak en pik. Ondanks de slagen bleef hij stijf. Lina kon haar ogen niet geloven, zoveel pijn en dan toch een stijve hebben. De slagen op zijn buik en borst waren hard en meedogenloos. De slaaf stond te trillen op zijn benen. Carla stopte, liep naar de slaaf toen en omhelsde hem. Ze hield hem een tijdje zo vast tot hij rustig werd. Ze maakte hem los en hij kon op een stoel gaan zitten.

Lina moest opstaan en op dezelfde plaats als de slaaf gaan staan. Carla zette haar vast met armen en benen wijd. Zij liep naar het zwepenrek en hing de bullwhip op. Lina haalde opgelucht adem. Carla pakte nu een stroken zweep met vierkante stroken. Zij ging schuin acht Lina staan en sloeg haar ook op de dijen. Lina gaf een gilletje, meer uit schrik dan dat het pijn deed. Maar de slag brandde wel na. En ook nu weer ging Carla trapsgewijs naar boven. Bij de billen van Lina aangekomen sloeg ze harder. En ze bleef wat langer op de billen slaan van Lina. Die begon te kreunen. Op de hoogte van haar schouderbladen bleef Carla langer door slaan. Lina voelde het overal branden. Het gevoel trok ook door naar haar kutje. Carla stopte en ging voor Lina staan. Ze haalde twee vingers door het kutje van Lina en zei “Lekker nat daar tussen je benen, je vindt dit wel geil he meisje?” “Ja Meesteres” antwoordde Lina. “Zo slaaf, hier komen, op je knieën en het kutje van Lina likken”. De slaaf deed wat hem gezegd werd. ging voor Lina op zijn knieën zitten en begon vol overgave haar kutje te likken. Lina begon te kreunen en duwde haar kutje tegen het hoofd van de slaaf.

Na een poosje gaf Carla hem opdracht om te stoppen en weer plaats te nemen op zijn stoel. Carla begon nu aan de voorkant van Lina, van beneden naar boven. Lina gilde het uit, dit deed echt zeer. Vooral die slagen op haar venusheuvel. Carla bleef daar een tijdje door slaan. Lina begon te kronkelen en te trillen van de pijn. Carla ging naar boven en kwam bij haar borsten. Ook haar borsten werden stevig onderhanden genomen. Lina hing in haar boeien, ze kon niet meer op haar benen staan. Carla stopte en liep naar haar toe. Ze droogde de tranen van Lina, omarmde haar en zei haar dat ze het geweldig gedaan had. Carla riep de slaaf om haar te helpen Lina los te maken en te ondersteunen naar een stoel. Tijdens het lopen naar de stoel voelde Lina haar kutsappen langs haar dijen lopen, zo geil was ze hiervan geworden.

Toen ze zat zei Carla “Je loopt echt te toppen Lina vond je het zo geil?” Lina zei “Ja, toen ik er eenmaal aan gewend was en wist wat er komen ging kon ik mij ontspannen”. “Slaaf schenk jij eens wat te drinken voor ons in”. De slaaf stond op en ging drinken inschenken. Hij kwam terug met de volle glazen. Lina vertelde dat het ook een soort ontlading was. Dat de pijn haar spanningen deed ontladen. De slaaf gaf aan dat het bij hem ook het geval was, dat het bevrijdend werkte. Dat als hij zo behandeld was als nu, dat hij er in het dagelijks leven beter tegen kon.

Toen ze hun glazen leeg hadden moest de slaaf op de tafel gaan liggen. Carla bond hem vast, hij kon geen kant meer uit. Carla pakte vier kaarsen en stak die aan. De ene kaars verwarmde de andere kaars. Ze hield die kaarsen schuin boven de slaaf. Vanwege de striemen was zijn huid extra gevoelig. De slaaf probeerde de druppels te ontwijken. Maar dat ging niet, hij gaf het op en onderging het. Vooral als het kaarsvet op zijn zak en pik kwam begon hij te gillen. Gestaag ging Carla door met het besprenkelen van de slaaf met kaarsvet. Steeds langer bleef ze met die kaarsen boven zijn pik en ballen. Zijn pik werd weer keihard. Op een gegeven moment zag Lina dat hij lag te genieten en begon te kreunen.

Carla hield op met het kaarsvet. Ze liep naar het zwepenrek en pakte een flogger. Ze ging bij de slaaf staan en sloeg het kaarsvet van zijn lijf. De slaaf was stil en onderging het. De laatste restjes pulkte Carla van zijn huid af. Daarna hing ze de flogger op. Ze liep naar een kastje en pakte daaruit een box waar draden aan zaten. Lina zag dat er op de box diverse knoppen zaten. De draden werden op zijn zak en pik geplakt. Carla riep Lina bij zich en zei “Nu moet je eens opletten wat er gebeurd”. Carla zette het apparaat aan. De slaaf begon te kreunen. Zijn pik begon te schokken. Carla zei “Dit is Electro. Het apparaat staat zo dat het geen pijn doet”. De slaaf begon neukbewegingen te maken met zijn onderlijf. Zijn pik schokte steeds meer op en neer. Ineens kwam de slaaf klaar. Zijn sperma schoot ver weg. Grote klodders vielen op zijn buik en borst. Carla zette het apparaat uit. De slaaf lag na te genieten. “Zo Lina lik jij het zaad maar op én doorslikken. Lina begon het zaad van de slaaf van zijn lijf te likken, dit liet de slaaf niet onberoerd. Dat was ook niet zo vreemd. Het was 28 dagen geleden dat hij zijn laatste zaadlozing had gehad.

Toen Lina klaar was moest zij de slaaf losmaken. Nu moest Lina op de tafel gaan liggen. Het ritueel met de kaarsen werd haar bespaard. Carla liep naar het kastje en kwam terug met een plug van staal. Ze bevestigde de draden er aan en stopte hem in het kutje van Lina. Boven haar borsten werden plakkers geplakt. Lina lag vol spanning te wachten op wat er komen ging. Carla zette het apparaat aan en tastte af hoe hoog het gezet moest worden. Toen Carla de juiste reactie kreeg liet ze hem zo staan. Lina begon na een tijd ook met haar onderlijf op en neer te bewegen en hard te kreunen. Ze werd gek dacht ze van dit heerlijke gevoel. Het ging door heel haar lijf. Er leek wel geen eind aan te komen. En toen kreeg ook zij weer een orgasme! Ze kwam spuitend klaar. Ook aan het orgasme leek geen eind te komen.

Carla zette de stroom af en maakte Lina los. “Zo gaan jullie maar op het bed liggen”. Lina en slaafw gingen op het bed liggen. Ze konden eigenlijk niet van elkaar afblijven en begonnen elkaar te strelen. De pik van slaafw stond keihard omhoog. In hun ooghoeken zagen ze dat Carla zich aan het uitkleden was. Lina zag Carla voor het eerst naakt als Meesteres. Carla stapte bij hun in bed “Zo nu gaan jullie mij verwennen”. Lina begon aan de tepels van Carla te zuigen. En slaafw begon de kut van Carla te likken. Na een poosje begon Carla zwaarder te ademen en te kreunen. “Zo stoppen jullie. Lina jij gaat op je rug liggen met je hoofd naar het voeteneind. Nu naar beneden schuiven tot je halverwege het bed ligt met je hoofd”. Carla ging met haar kut boven het gezicht van Lina zitten “Zo en nu likken Lina. En jij slaaf mag mij neuken als beloning omdat je alles zo goed ondergaan hebt”. Slaafw kroop achter Carla en duwde zijn pik in haar kut. Hij begon haar te neuken, terwijl Lina de kut van Carla likte en af toe ook de ballen van slaafw likte.

Carla boog zich voorover en begon het kutje van Lina te likken. Zij kreeg na een tijdje een geweldig orgasme. Haar kutsappen liepen over het gezicht van Lina. Carla gebood slaafw te stoppen en kroop van Lina af. “Zo slaaf nu mag jij Lina neuken zo hard je wil en jullie mogen beide klaar komen”. Dit was niet tegen dovenmansoren gezegd. Slaafw zei dat Lina op handen en voeten moest gaan zitten, hij wilde haar in doggy stijl nemen. Lina deed wat haar gezegd werd. In één keer stootte slaafw zijn pik in het kutje van Lina en begon haar hard te neuken. Lina vond het zo lekker om zo hard genomen te worden, dat ze de stoten van slaafw opving zodat zijn pik nog dieper in haar kutje stootte. Na een flinke tijd zo geneukt te hebben kwamen beiden tegelijkertijd klaar.

Beiden lagen bij te komen. Na een poosje zei Carla “Zo, het is genoeg geweest.

We zijn nu weer gewoon Carla, Linda en Willem”. Carla kwam tussen hen in liggen. Ze praatten zo nog wat na. Linda pakte de glazen en schonk nog wat te drinken voor iedereen in. Na verloop van tijd werd er eten besteld. Willem bleef ook eten. Er werd gezellig gegeten en er werd koffie na gedronken. Toen ging Willem zich aankleden. Hij gaf beiden een afscheidskus en ging naar huis. Carla had hem nog gezegd dat hij deze week geen cb om hoefde. Maar wel toestemming moest vragen om klaar te mogen komen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slavin Lina - 5

Zoek naar meer verhalen van Switch...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net