Opwindend.Net
Datum: 13-05-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6287x
Lengte: Lang
Maureen - 46: Blue Monday?
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 45: De Eerste Training

Ik = Mark
Maandag 9 januari

Ik sta al om half zeven op. Het is weer maandag: de pret is weer voorbij na de vakantie… Werk aan de winkel! Ik wil vandaag een frame om het bed van Maureen maken, zodat we haar makkelijk vast kunnen leggen. Ik heb gisterenavond, nadat ik de laatste kluister van Maureen vast maakte alvast een online boodschappenlijst bij een ijzerwarenhandel gemaakt. Daarbij heb ik een stel ijzeren buizen besteld die je in elkaar kan schroeven en er een frame van kan maken. Ook heb ik er een ijzeren plaat van 60x60 cm besteld met in het midden er van een opstaande buis. Daarin past een andere buis die met een vleugelboutje in hoogte verstelbaar is.
De bestelling haal ik aan het eind van de middag op.

Het frame zal stevig genoeg zijn om Maureen aan vast te maken. Ik wil in Utrecht een paar kluisters zien te halen die de drager amper of niet kan lossen, maar die Irma of ik in notime los of vast kunnen krijgen.
De in hoogte verstelbare buis gaan we gebruiken als standpaal. Met een lange dildo er op gemonteerd zal het een perfecte plek worden voor Maureen om na te denken en haar kuitspieren te oefenen, maar daarover later meer.

Ik maak als eerste Maureen wakker. Ik heb heel veel opties overwogen om haar wakker te maken, maar ik vond het te bruut om haar met pijn wakker te maken. Toen ik bij haar kwam, wist ik het.
Ik knijp zachtjes haar neus dicht. Omdat ze met haar mond dicht ligt te slapen, krijgt ze even geen zuurstof binnen. Het lichaam van Maureen is onbewust aan het schakelen en ik zie haar longen een paar vreemde schokkende bewegingen maken. Dan gaan haar ogen en haar mond open.
“Goeiemoren Mark. Waarom heb je mijn neus beet?”
“Ik wilde eens kijken hoe lang je je mond gesloten zou houden terwijl ik jouw neus dicht hield. Het was ongeveer 10 seconden”.
Maureen kijkt verwonderd als ze hoort welk vreemde spel ik speelde. Ze schud haar hoofd en zegt zachtjes: “mannen…..”.
Ik lach schamper en haal de deken van haar lichaam af. Ik begin haar borsten te bevoelen. De wonden van de naalden zijn amper meer zichtbaar. Ze voelen soepel, zonder bobbeltjes. Ik hoor de adem van Maureen versnellen en ze vraagt: “wat doe je?”
Ik antwoord: “Ik controleer of je iets nadeligs van gisteren hebt overgehouden, want we hebben je goed te grazen genomen. Voel je iets geks?”
“Ja, het voelt alsof mijn kut enorm dik is. Ik vermoed dat daar alle kleuren van de regenboog te zien zullen zijn”.
“Ik denk dat het meevalt”, zeg ik. Ik denk dat er binnenin wel wat kleine bloeduitstortingen zullen zijn, maar we zullen zien”.
De striemen op de buik van Maureen waren wat oppervlakkig en zijn inmiddels zo goed als verdwenen. Als ik de kut van Maureen bekijk, dan is deze goed geraakt gisteren door de zitstok. De piercings hebben niets geleden, maar de klit van Maureen zal heel zeer doen als ze een spijkerbroek aan zal trekken: deze is wat dikker en nogal rood. Het lijkt dat er onder wat vocht zit. Ik duw er zacht op en voel niets geks. Maureen ademt ineens sissend in. Ik vraag: “was dat lekker?”
“NEE! Dat doet veel pijn!”, antwoordt Maureen bitchy.
“Let op je toon dame”, zeg ik dreigend. Voor je het weet geef ik je een afstraffing op je kut en dan sla je wel een andere toon aan!”
“Sorry”, prevelt Maureen geschrokken.

De schaamlippen van Maureen lijken wat dik, maar niets mis mee. Als ik er even aan trek komt er ook geen extreme reactie van Maureen. Of: ze is misschien bang geworden om te reageren? Whatever.
Haar kont kan ik niet goed zien, maar ik voel even met mijn vingers en ook daar krijg ik niet echt een pijnreactie van Maureen.
Ik zeg: “Je kan wel merken dat jij nog best jong bent: je lichaam lost het allemaal snel op. Ga je maar even douchen en maak alles goed schoon. Je klit moet je goed met koud water besproeien”.
Ik zie Maureen al huiveren. Ondertussen zit ik te bedenken hoe ik Maureen vandaag kan treiteren met haar zere kut. Om een gewichtje aan haar overgevoelige vlees om haar klit te hangen vind ik nog te ver gaan. Daarvoor moet ze nog wat meer getraind zijn. Dan bedenk ik dat het leuk is om een paar klipjes aan haar schaamlippen te hangen. Een kort kettinkje er tussen om het ongemak te verdubbelen en dan zijn we klaar. Het wordt alleen vies koud vandaag en ik wil niet dat ze kou vat.
Dan bedenk ik me ineens dat Maureen een spijkerbroek zonder voorzakken heeft. Daar kan ik dan ook nog wel net onder de rits een gat in knippen. Dan kunnen de klemmen op haar lippen, gaat het kettinkje lekker vaak tegen allerlei oneffenheden aankomen en kan haar klit goed afkoelen en veel tegen de ruwe spijkerstof schuren. Ik ben trots op mezelf. Ik vind de broek, knip er een gat van een centimeter of 6 in doorsnee uit en leg hem op het bed. Daarboven mag ze een lange sleeve trui dragen die tot een klein eindje onder haar kruis komt en dus visueel net het geknipte gat bedekt. Ze zal haar best moeten doen om niet iedereen het kettinkje te laten zien.

Ik kleed me aan en ga naar beneden. Irma is daar ook en we dekken de tafel. We moeten er nog iets op verzinnen dat Maureen de tafel dan maar ’s avonds dekt, want het was eigenlijk de bedoeling dat juist zij dit soort dingen zou doen.
Ik overleg met Irma, of we eens gaan informeren of er kluisters met een tijdschakelaar bestaan of zo. Dat lijkt haar een goed idee.

Maureen komt naar beneden. Ze heeft de kleren aan die ik had klaar gelegd en kijk me wat uitdagend aan. Ze zegt: “dacht je dat ik zo heet was, dat ik permanent gelucht moet worden of zo?” “Nee”, antwoord ik op een onheilspellende toon. “Op deze manier schuurt je klit tegen de spijkerstof. Daardoor moet je vandaag heel goed op je bewegingen letten. Op elke schaamlip zet ik straks een klem met een kort kettinkje er tussen. Dan moet je goed opletten wat je doet, anders ziet iedereen een kettinkje op een bijzondere plek. De klemmetjes zullen ook je schaamlippen heel erg pijn gaan doen. Elke beweging van het kettinkje zal daar nog meer pijn aan toevoegen”.
Ik pauzeer even, terwijl ik alles bij Maureen laat landen.
“Zo zie je maar”, zeg ik. “Een klein gaatje in een spijkerbroek kan een heleboel leuke speelmogelijkheden geven”.

Maureen kijkt met grote ogen als ze in de gaten heeft dat haar gisteren gemartelde kut weer aan pijn blootgesteld wordt. Ze loopt voorzichtig naar het aanrecht en begint de koffie en thee in te schenken. Daarna maakt ze de lunchboterhammen voor iedereen klaar Ondertussen blijft ze aan het aanrecht staan.
Irma vraagt: “Waarom ga je niet zitten Maureen?” Maureen kijkt naar Irma alsof zij een dom wicht zou zijn. Dan valt ze naar Irma uit: “Wat denk je zelf!? Mijn hele kut is naar de klote. Alles doet me zeer. Ik kan niet eens zitten zonder dat ik kapot ga van de pijn! En, als je dan te horen krijgt dat dit de hele dag niet minder, maar eerder meer gaat worden, dan ga ik niet zitten, maar blijf ik liever staan zodat ik heel wat pijn niet voel!”.

Ik sta op, pak het gezicht van Maureen met één hand net onder haar kaak beet. Mijn andere hand heb ik in haar haar gegrepen. Onze neuzen zijn maar een centimeter van elkaar verwijderd en ik zeg op een heel rustige en dreigende toon tegen Maureen: “Dit was de eerste en de enige keer dat je je op deze toon hebt laten horen. Uit jouw mond komen alleen maar goed doordachte en goede, positieve klanken. Geen scheldwoorden en geen onbeschofte toon. Is dat duidelijk?”
Maureen schrikt zich gek van mijn actie. Dit had ze totaal niet verwacht. Ze krimpt helemaal ineen en ze zegt snikkend: “Ja, meester”.

Ik wend me naar Irma en vraag haar: “Ik neem aan dat jij ook nog iets wil laten weten aan Maureen?”
“Jazeker”, zegt Irma. “Doe je handen in je nek en je voeten een eindje uit elkaar. Buk een stukje voorover en blijf zo staan”.
Maureen staat midden in de keuken in een houding die veel mogelijkheden biedt. Ik kijk eens goed naar Irma en ik zie dat ze nog steeds woedend is over de onbeschofte reactie van Maureen. Irma gaat achter Maureen staan en ik besef wat ze van plan is. Ik beduid haar en vraag met handgebaren of het wel een verstandig plan is om te doen. Irma haalt haar schouders op. Ik leg een hand op Irma’s schouder en steek een waarschuwende vinger op, terwijl ik haar diep in de ogen kijkt. Dat lijkt enig effect te hebben.
Irma doet een half stapje naar achteren en zegt tegen Maureen: “Elke volgende keer zal ik je steeds zwaarder straffen als je een dergelijke actie nog een keer uitvreet. Ik wens niet afgesnauwd te worden en al helemaal niet door jou. We leren jou om op een nette manier te praten. Wat je nu zal voelen is een voorproefje van als je dit nog een keer doet. Dan zal ik dit veel harder doen”.
Ik trek een wenkbrauw op naar Irma en vraag me af of ze werkelijk van plan is om te doen wat ik denk dat ze gaat doen.
Ze zwaait even met haar rechterbeen en herpositioneert zichzelf. Daarna zwaait ze nog een keer met haar gelaarsde rechterbeen. Ze gaat Maureen inderdaad onder haar kut schoppen. Ik heb gezien hoe die er uit ziet en ik kan alleen maar naar Irma gebaren dat ze het een beetje rustig moet doen.
Irma haalt uit en ik zie dat ze helemaal niets inhoudt… De gelaarsde voet komt keihard onder de kut van Maureen. Ze wordt daardoor een stukje omhoog geschopt. Daarna duikt ze krullend van de pijn in elkaar en duwt haar handen in haar kut om zich te beschermen. Ik kijk Irma aan en vraag me af of het allemaal werkelijk zo hard moest.
Irma kijk duivels en zegt zacht tegen me: “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Het zal wel zo zijn… Maureen krijgt hier niets van mee: zij ligt krullend op de vloer… Na een minuutje loopt Irma naar Maureen toe en zegt tegen haar terwijl ze Maureen aan haar haar omhoog trekt: “Ga staan met je handen in je nek. Ik heb je geen toestemming gegeven om te gaan liggen!”.

Maureen strompelt omhoog en probeert zoveel als mogelijk is recht te gaan staan. Irma zegt: “dit was een rustige schop. Als het in de toekomst nodig is, dan zal ik veel harder trappen”.
Ik betwijfel of Irma dat inderdaad zou kunnen, want haar schop was mijns inziens lomp hard en de kut van Maureen is nog helemaal beurs van gisteren. De impact op het onderlichaam van Maureen moet gigantisch geweest zijn.
“Sorry mevrouw, sorry! Ik zal het nooit meer doen!”
“Goed zo, meisje”, zegt Irma tevreden.
Ik kijk naar de schaamlippen van Maureen. Die worden zo dik dat het onmogelijk is om daar klemmen op te zetten… Ik laat de klemmen aan Maureen zien en zeg er bij dat haar kut nu zo dik gezwollen is door de schop van Irma dat ik de klemmen er niet op kan zetten. Ze mag vandaag met gewichtjes aan haar piercings lopen, zodat ze toch haar best kan doen om iets te verbergen.

Het is uiteindelijk tijd om naar het station te gaan. Maureen en ik gaan er samen naar toe met de auto. Onderweg voel ik haar kale doosje en ik voel een enorme hoeveelheid geil tussen haar dikke lippen.
“Ben je nu vanochtend, ondanks alle pijn, weer zo geil geworden?”, vraag ik. Deels ben ik verbaasd en deels vraag ik naar de bekende weg.
“Ja”, zegt Maureen zuchtend. Ik kan er niets aan doen. De pijn is verschrikkelijk, maar ik druip van het geil. Ik zie haar een druppel geil met haar vinger oplepelen en in haar mond doen.
Ik schud mijn hoofd over dit bijzondere schepsel!

Als we bij het station aankomen, lopen we het perron op. Het is heerlijk om achter Maureen te lopen en te weten dat er achter het gat in de broek een druipnatte kut zit. Helaas kan ik door het slechte licht niet heel goed zien hoe alles er uit ziet, maar het lijkt wel dat ik gewoon haar geil op een afstand van twee meter kan ruiken!
De trein is net weg, dus moeten we bijna een kwartier wachten. We gaan naast elkaar zitten op de ijskoude ijzeren draadgaas banken. Die dingen zijn wel vandalisme-proof, maar ze zijn f#ckig koud om op te zitten in de winter…
Prima dus voor Maureen om wat af te koelen! ;-)
Maureen gaat heel voorzichtig zitten. Elke beweging van haar spijkerbroek lijkt haar pijn te doen. Daarbij zullen de koude ijzeren spijlen van de bank ook niet erg helpen… Ik hoop voor haar dat haar schaamlippen niet aan het ijzer vast zullen vriezen (wie kent het verhaal van die jongen die zijn tong tegen de lantaarnpaal deed en er aan vastgevroren bleef zitten!?). Het zou wat zijn als Maureen straks op zou willen staan, maar dat het niet gaat, omdat ze vastgevroren zit… Dan heeft Maureen écht haar meester gevonden: koning winter versus een extreem geil-druipend meisje.
Mijn fantasie wordt ruw gestoord wanneer er een man van ongeveer 30 jaar recht voor Maureen gaat staan en naar haar kijkt. Hij vraagt aan haar: “Hi, hallo, gaat alles goed met je?”
Maureen antwoordt: “Ja, hoor. Waarom vraag je dat?”
“Omdat ik onlangs je ouders sprak en ze me vertelden dat je geen contact meer met hen opneemt”.
Ik hou mijn adem in en doe alsof ik heel geïnteresseerd ben in mijn telefoon. Ik besluit om me niet met dit verhaal te bemoeien, maar het initiatief bij Maureen te laten.
Maureen kijkt de man aan en zegt: “Wat mijn ouders zeggen weet ik niet. Ik spreek hen niet meer. Wat zij tegen jou zeggen weet ik niet. Ik interesseer me namelijk niet voor jou. Ik interesseer me voor andere mensen”. Maureen draait haar hoofd om en zegt tegen mij: “Meneer zou ik even willen voelen of mijn druipkut nog nat is? Volgens mij deze zo koud geworden dat alles bevroren is, want ik voel niets meer langs mijn been druipen”. Ik beweeg mijn hand rustig naar de kut van Maureen. Maureen praat verder naar de man: “Ik kan eindelijk uitkomen voor mijn seksualiteit. Eindelijk kan ik toegeven aan iets wat mijn ouders hebben geprobeerd te onderdrukken”.
Terwijl ik haar kut leeg lepelde praatte Maureen gewoon door. Ik heb een drijfnatte vinger overgehouden aan deze actie. Ik hoor Maureen zeggen: “Als u wilt, dan mag u wel even ruiken? Een jaar of 12 geleden heeft u er ook aan geroken, maar die geur kunt u misschien niet meer herinneren?”
Ik schrik van hetgeen Maureen hier en nu op een uiterst rustige toon vertelt. Ze geeft hiermee aan dat ze als 7-jarig meisje seksueel is betast. Ik steek vloeiend mijn vinger naar de man toe, terwijl ik opsta. Daarmee komt mijn vinger heel dicht bij zijn neus en hij moet het geil van Maureen wel ruiken!
Ik hou de man in de gaten, want hij is zo vreselijk rood geworden dat ik niet kan voorspellen hoe hij zal reageren. Dan staat ook Maureen op en geeft de man met haar linkerhand een omhelzing. Ik hoor haar op een cynische toon in zijn oor zeggen: “bedankt dat je de seksualiteit in mij losgemaakt hebt. Ik vind het heerlijk!” En daarna harder, zodat de omstaanders het ook horen: “Wil je dit aan mijn ouders vertellen en hen ook de groeten doen?”. Maureen houdt de omhelzing vast en ondertussen ziek ik haar rechterhand naar het kruis van de man gaan. Ze zegt zacht in zijn oor: “Het is nu payback time”. Hij snapt het niet direct, maar daarna zie ik zijn ogen groot worden en ik weet dat Maureen iets in haar hand heeft wat heel erg pijn doet als het fijngeknepen wordt. Ze heeft haar rechterhand in zijn kruis geduwd en ze knijpt ‘het zaakje’ van de man helemaal fijn. De man durft geen beweging te maken en hij wil ook niet schreeuwen.
De Sprinter komt er aan en alle reizigers schuifelen naar de trein. Maureen heeft nog steeds een arm om de man heen. We gaan gedrieën in een beschikbaar 4-persoonszitje zitten. Maureen tegenover de man. Ik naast hem. Maureen en de man zitten aan de raamkant. Ze kijken allebei naar buiten. Daar is het donker. In de reflectie van het raam zie ik dat Maureen mij een ondeugende knipoog geeft.
Ik beweeg mijn hand rustig naar het kruis van de man en ik omsluit mijn hand als een bankschroef om zijn ‘zaakje’. De man voelt mijn hand. Hij kijkt me verbaasd aan en ik kijk daarna naar Maureen. Hij kijkt ook naar Maureen. Maureen zegt tegen de man: “Ik kan je onmogelijk vertellen hoe blij ik ben dat je mij ongeveer 12 jaar geleden ingewijd hebt in de seksualiteit. Ik wist er toen nog helemaal niets van, maar je hebt me dat heel snel bijgebracht”.
Het valt me op dat de man heel veel naar een bepaalde persoon kijkt. Ik knijp gaandeweg steeds harder in zijn zaakje. Ik weet uit ervaring dat het nu pijn moet doen. De man blijft echter heel stil. Ik zeg tegen hem, terwijl ik naar de persoon kijk waar hij zijn blik op heeft: “Hoe ken je hem?” Hij antwoordt: “hij is mijn zawger”. De ogen van Maureen schieten ineens vuur en ze zegt tegen mij: “hou ‘m effe vast wil je?”
Maureen staat op en gaat op schoot van de andere man zitten. Ik hoor haar op een verleidelijke toon zeggen: “als we straks op Utrecht Centraal zijn, dan wil ik graag ook met jou een afspraakje maken”. De man kijkt om zich heen en ziet zijn zwager rustig knikken. Vrij snel daarna kan mijn buurman niet veel meer bewegen, want ik pak hem weer beet. De andere man kijkt verrukt naar het heerlijke lijf van Maureen en mogelijk heeft ook hij de geile geur van haar meegekregen?
Maureen gaat weer op haar eerdere plek zitten en ik zie werkelijk een natte plek op de treinbank…. Wat een slet…
Als we Houten Castellum voorbij zijn, steekt Maureen haar voet uit en deponeert deze in het kruis van de man naast me. Ik haal man hand weg en ik zie Maureen heel veel druk zetten. De man kreunt, maar blijft naar buiten kijken. Maureen maakt schoppende bewegingen in zijn kruis en eindelijk komt er een reactie van de man. Hij kijkt me aan en vraagt: “kunt ú haar misschien op laten houden?”
Ik zeg tegen Maureen: “de rest praten we wel uit. Er zit veel oud-zeer lijkt wel, maar daar komen we wel uit. Op Utrecht Centraal zullen we bij Restaurant Beton even gaan zitten en bijpraten”.

De man knikt opgelucht als Maureens voet weggaat. Ze pakt haar telefoon en begint snel te tikken. Ik voel al snel een trilling op de plek van mijn telefoon en hoe langer Maureen tikt, des te meer berichten ik krijg. Ik wacht een paar minuten en begin dan ook op mijn telefoon te ‘spelen’.
Ik lees allemaal berichten van Maureen:
“hij heet Bert”
“hij heeft me toen ik 7 was gevingerd”
“tijdens het oppassen”
“mijn ouders kennen hem en zijn ouders goed”
“toen ik 8 was heb ik zijn lul gezien. Hij wilde een paar keer dat ik er een kusje op gaf”
“toen ik 9 was heeft hij me met geweld willen verkrachten”
“ik heb mijn ouders ingelicht, maar ze geloofden mij niet”
“hij heeft het best vaak geprobeerd”
“het is pas gestopt toen ik zei dat ik zijn lul in mijn mond wilde nemen”
“toen heb ik hem keihard in zijn lul gebeten”

Ik kijk neutraal naar Maureen. Ik app terug: “Als je me vertrouwt dat ik dit naar alle tevredenheid op ga lossen, dan moet je knikken”
Even later zie ik Maureen knikken en een duim naar mij opsteken. Ik weet genoeg.

Als we op Utrecht Centraal aankomen, wenk ik de beide mannen om mee te gaan naar Restaurant Beton. Daar aangekomen zeg ik tegen de beide heren: “Ik weet grotendeels wat er in het verleden is voorgevallen. Ik weet dat jij, Bert (hij schrikt als ik zijn naam noem) heel graag Maureen wilde neuken. Ook jij (ik kijk de andere man aan) vond dat een prima plan. Ik heb nu een voorstel. Jullie mogen, hier en nu, deze wens in vervulling laten gaan. Jullie doen jullie broek uit en neuken Maureen. Zij hoeft zich niet eens te ontkleden, want haar kut is altijd bereikbaar: zo geil is al op jonge leeftijd geworden; misschien wel door jullie”. Het laatste zeg ik cynisch, maar ik zie de mannen onbegrepen kijken, zodat ik aan Maureen gebaar dat ze haar benen open moet doen. Dan zie de mannen het gat in haar broek en het glimmende kutje erachter. Door al het geil van Maureen zien ze waarschijnlijk de verkleuringen van haar klit en omringend vlees niet zo goed.
Ze hebben grote ogen. Ik zeg tegen Bert: “Het is makkelijk. OF je neukt Maureen hier, of zij zal vanavond om 8 uur bij mij thuis een afrekenmoment hebben”. Hij kijkt heel erg paniekerig. Ik wend me naar zijn zwager en ik zeg: “hetzelfde geldt voor jou. Je trekt nu je broek uit en neukt Maureen, of je komt vanavond om 8 uur naar mijn huis om af te rekenen”.
Deze man twijfelt minder. Hij zegt: “Eindelijk eens een droom die uitkomt!”
Hij trekt zijn broek en onderbroek tegelijk uit en hij heeft al een enorm stijve lul. Ik zeg tegen Maureen: “neuk hem. Maak hem klaar zodanig dat het jou geen moeite kost”. Maureen zegt tegen de man: “in mijn kont zit een plug, want die draag ik altijd als ik niet thuis ben. Daarom kan je alleen in mijn kut. Wil je mijn kut alsjeblieft volspuiten?”
De broek van de man ligt achter hem. Ik haal alles er uit en stop het in mijn jaszak. Daarna pak ik de broek, verdwijn van het toneel en geef de broek aan een zwerver die dezelfde kledingmaat heeft. Ik zeg: “Alsjeblieft. Aanpakken en niets vragen”. De man kijkt me niet eens aan en stopt de broek met de daarin gewikkelde onderbroek in zijn plastic tas.
Ik spoed me terug naar Maureen. Daar zie ik Bert met open mond kijken naar zijn palende zwager. Die is (vanwege de spanning?) nog steeds niet klaargekomen.
Ik ga voor hem staan en zeg: “de tijd is voorbij. We gaan verder” Ik pak de hand van Maureen en ik ga met haar weg. Tegen Bert zeg ik: “tot vanavond om 8 uur. Als je er niet bent, dan kom ik je wel halen als je je kinderen naar bed aan het brengen bent”. Ik had namelijk al lang gezien dat hij een trouwring om zijn rechterringvinger heeft zitten.

Tot vanavond. Welk adres? Ik noem mijn adres en we lopen weg. Heel snel.
De zwager van Bert horen we al snel roepen. “Waar is mijn broek!?”

We lopen snel naar de uitgang bij de Jaarbeurs en klimmen daar de trap weer op om te kijken hoe de mannen zich redden. We zien een paniekerige Bert die zijn jas aan zijn zwager geeft en een andere man die het allemaal verslagen over zich heen laat komen. Hij kan zich zo niet op zijn werk laten zien. Hij kan ook niet naar huis en zeggen: “sorry schat, mijn broek is gestolen”.
Hij kan ook niet naar de politie met de mededeling: “iemand heeft mijn broek gestolen en daar zit mijn portemonnee met mijn rijbewijs, bankpasje en wat geld in.
Ik omarm Maureen en ik zeg: “werkse. Bedenk maar wat leuks voor Bert. Misschien wil je aan Bert de persoonlijke spullen van zijn zwager meegeven?”
Maureen kijkt me aan, knijpt me kort en niet heel hard in mijn ballen en zegt: “Bedankt! Je hebt een groot deel van mijn trauma aangepakt vandaag!”. Ik kijk haar terug aan en ik zeg: “Jij bent sterker dan hen. Zwagertje kon net niet klaarkomen vanwege de spanning. Ik geef jou 20 seconden om klaar te komen. Zonder verdere restricties of gevolgen. Maureen kijkt me aan en ik zie haar vingers richting haar kut gaan. Ze hoeft maar heel even haar uiterst gevoelige klit te beroeren voor ze klaar komt. Gewoon op de trap bij restaurant Beton.
Ik zeg: “Zie je wel: jij kan het wel. Zij proberen het wel, maar ze falen heel erg”.

“Tot vanavond” Kus.
“Tot vanavond” Kus.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 47: Afrekening Met Bert En Het Verleden

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net