Opwindend.Net
Datum: 16-05-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 9874x
Lengte: Gemiddeld
Was Het Maar Echt...
Door Kevintje - Zoek naar meer...

In dit verhaal wil ik jullie meenemen in een gedachte van mij. Een wens. Eentje waarvan ik graag zou zien dat die ooit uitkomt. Ik ben een jongeman van 26. Jong, slank (nou ja, klein buikje dan), zwart haar en bruine ogen. Genoeg om wat mee uit te halen.

Via een bericht op deze site had ze contact met me opgenomen. Mia. Mia was 46 jaar uit. Ik had bij een verhaal een reactie geplaatst waarop zij reageerde. We kwamen met elkaar in contact en van het een kwam het ander. Al vrij snel spraken we over onze verlangens, dat wat we graag wilde meemaken en dat waar we goed in waren. Ze nodigt me uit om bij haar te komen. Zaterdagmiddag, 16.00 uur. Wel had ze een vreemde wens...ze schreef: Wanneer jij bij mij aan de deur komt, hangt je pik uit je broek! Eerder doe ik de deur niet open.

Daar stond ik dan, in de wijk, die bewuste zaterdagmiddag. Ik had een uur gereden maar nu ben ik er. Ik schrik me rot, ja er is gratis parkeerruimte, maar het is ook een woonwijk. En het is midden op de dag! Ik verschiet van kleur...met enige schroom stap ik uit mijn auto en loop naar nummer 17. Het middelste huis van een rijtje van 5. Moet ik daar voor de deur gaan staan? Steeds langzamer loop ik er naar toe.

Wanneer ik voor de deur sta kijk ik snel om me heen. Zo te zien niemand te bekennen. Ik doe mijn riem open, knoop m'n broek los, doe m'n boxer wat omlaag en bevrijd zo mijn lul. Hij is geschoren, en licht stijf. Ik ga zo dicht mogelijk tegen de deur staan en bel aan.

Na een kort poosje gaat de deur open en daar staat ze! Mia. Een vrouw van zo'n 170 cm. Slank. Gekleed in een strakke jeans en strakke zwarte trui. De contouren van haar borsten, cup C gok ik, zijn duidelijk zichtbaar. Mijn lul krijgt spontaan meer doorstroming en staat fier overeind. Ze grijpt mijn lul vast en trekt me over de drempel. "Hoi Kevin, kleren uit en op je knieŽn. Vanmiddag ben je van mij!" Ja..nu gaat het dan eindelijk beginnen.

Ik doe mijn schoenen en sokken uit. Daarna mijn shirt en broek en leg alles netjes op de grond neer. Ik ga op mijn knieŽn zitten en wacht totdat Mia terugkomt. Kort daarna komt ze de hal binnenlopen. "Waarom heb jij je boxer nog aan?" "Ik had niet begrepen dat die uit moest Mia," antwoord ik zacht. Ik wil opstaan en het gelijk uitdoen. "Blijf zitten, dat los ik zelf op!", is het antwoord. Ik volg haar al kruipend naar de woonkamer. Het is een eenvoudige ruimte. Een tafel met twee stoelen bij het keukenraam (dat uitkijkt op de tuin), een driezitsbank tegen de muur in de kamer met daarbij twee losse stoelen. De gordijnen aan de voorkant zijn open maar de lamellen hangen naar beneden, er kan dus niemand naar binnen kijken vanaf de straat. Dat lucht mij op! Mia vraagt mij om op handen en voeten te zitten en mijn kontje naar achteren te steken. Ik deo direct wat ze vraagt. Uit mijn ooghoeken zie ik dat ze een schaar pakt. O nee, denk ik, niet mijn boxer kapot knippen. Resoluut zet Mia de schaar in de boxer en knipt het volledig aan stukken. "Zo Kevin, dat was stom van je. Wanneer je niet naar me luistert heeft dat gevolgen. Nu is het slechts een kledingstuk wat je niet meer mee naar huis kan nemen. En nu we toch met elkaar spreken, ik heb een vraag. Wat wil jij absoluut niet dat er gebeurd?" Ik vertel haar dat ik wil wat we per mail hebben afgesproken en dat ik het verder aan haar over laat. "Zo mag ik het horen Kevin. Vanaf nu is het geen Mia meer maar Meesteres, begrepen?" "Ja Meesteres," is mijn reactie.

"Jij gaat met mij mee naar boven Kevin. Wat daar gebeurd blijft tussen jou, mij en..." Het blijft even stil. Een kleine aarzeling zo lijkt het wel. "...en daar gaan we van genieten." Ik loop achter de Meesteres aan en moet boven doorlopen naar haar badkamer. De badkamer is mooi ingericht met een bad, een douche, een kast met spiegel en een groot raam die uiteraard is afgeplakt. "Kevin, vandaag ga jij je laten gebruiken. Ik wil dat jij mij gaat verwennen en ik zal jou eens aanpakken." Terwijl Mia dit zegt kleed ze zich langzaam uit. Ik zie haar shirt uitgaan, haar bh gaat uit en daar komen ze tevoorschijn. Twee grote borsten, iets minder strak dan verwacht. Dan gaat haar jeans uit en komt een kontje tevoorschijn. Geen slipje. Wanneer haar kleren uit zijn pakt ze een touw en bind mijn handen op mijn rug. Wanneer ik weer op mijn knieŽn zit gaan ook mijn enkels tegen elkaar aan en worden die vastgebonden. Nu gaat het echt beginnen!

Met een ruk trekt Mia mijn hoofd achterover, haar linkerbeen gaat op de rand van het bad en mijn hoofd wordt tussen haar benen gedrukt. "Likken!" Ik begin als een malle haar poesje te likken. Mijn tong gaat door haar natte gleuf, snel, langzaam, diep en weer niet. Ik probeer af te wisselen, maar zo strak op haar poesje lukt dat niet zo. Mijn speeksel en haar sappen druipen langs mijn kin. Ik hoor haar kreunen, het lijkt alsof ze het heerlijk vind. Na vijf minuten likken komt ze al kreunend en schokkend klaar... "Zo Kevin, dat was prima. Op naar de volgende ronde." Ze doet het doucheraam open op de kiepstand. Een frisse wind vult de doucheruimte. Mijn lul is nog steeds stijf, door mijn vastgebonden handen kan ik daar niet bij. Mia streelt mijn lul een paar keer, trekt er eens aan...geeft af en toe een likje er aan. Ik word gek van geilheid!

"Kevin, je krijgt nu een blinddoek om zodat je niet ziet wat er gebeurd. Maar wat je nu overkomt zal je nooit meer vergeten!" Ik krijg een blinddoek voor en kan niets meer zien. De meesteres begeleid mij naar de rand van het bad. Ik moet daar gaan zitten, steunend op het bad en mijn kontje aanbieden aan haar. Ik kan wel raden wat ze van plan is... Als ik zo zit loopt Mia de badkamer uit. Ik hoor haar de trap afgaan. Na vijf minuten komt ze weer terug. INmiddels is mijn lul wat minder stijf geworden, maar nu ik haar hoor springt het weer overeind. Ik hoor dat ze naar binnenstapt. Een hand op mijn rug. Ik krijg een klap op mijn kont en ineens verdwijnen er twee vingers in mijn kontje. IK schreeuw het uit... "Au"...even blijven de vingers zitten en dan gaan ze op en neer. De pijn verdwijnt en er komt een heerlijk gevoel voor in de plaats. De vingers trekken zich terug. Even gebeurd er niks, ik ben heel benieuwd. Dit is echt heel spannend gevoel...

Ineens drukt er iets groters tegen mijn kontje, langzaam gaat het naar binnen. Alle adem wordt mij ontnomen, gaat de Meesteres mij nu pakken met een voorbinddildo? Heel diep verdwijnt de dildo in mijn kontje. Ow...wat heerlijk...dit voelt heel echt aan. In...uit...in...uit...en dan steeds sneller en harder.. Ik kreun het uit...ik hang voorover in het bad, mijn kontje naar achteren en daar word ik keihard genomen door mijn Meesteres... Ow dit is echt heerlijk...wat een genot.. "Dank u Meesters, dank u", roep ik al kreunend. MMMM... ik voel dat ik, zonder dat ik mijn lul heb aangereikt, ga klaarkomen... Ja...ja...ja...Jaahaaaaaaa...roep ik uit. Ik schiet tegelijk naar voren, kom klaar en val half in bad. Al schokkend...rol ik me in het bad. Wow wat is dit geil zeg... Dit heb ik nog nooit meegemaakt..

"Zo Kevin," zegt Mia, "heb je genoten?" Ik kan nog even geen woord uitbrengen. Daar lig ik dan, in bad, na te schokken. "Dank u Meesteres," weet ik net uit te brengen.

Plotseling voel ik een warme straal op mijn buik. Het klettert water...of nee...dat kan helemaal niet. Het is geen water...het is een goldenshower van mijn Meesteres. Dit is nieuw voor mij...van schrik probeer ik overeind te komen maar dat lukt natuurlijk niet. Mijn handen en voeten zitten nog steeds vast. En het lijkt wel of er zelfs een tweede warme straal bij komt..

Zo word ik, liggend in bad vernederd (of is het beloond?) door mijn Meesteres. Haar vocht spetters over mijn hele lijf..dit is pas een vernedering.

Nadat een paar minuten zijn verstreken komt Mia opnieuw de badkamer binnen. Ze gaat op haar knieŽn naast het bad zitten en doet mijn blinddoek af. "Zo Kevin, hoe vond je dit? Geneukt worden door de buurman?" Ik kijk haar verbaasd aan..."de buurman?" "Ja, dacht je dat ik jou neukte? Dat heb je mooi mis. Toen jij mij likte Kevin, heb ik het raam op de kiepstand gezet. Dat was voor de achterbuurman het signaal om binnen te komen. Toen ik wegliep naar beneden kwam hij naar boven en heeft je lekker genomen. Daarna hebben we samen jou gedoucht met ons gouden vocht."

Mijn mond zakt open...dit meen je niet? Maar het gezicht van Mia spreekt boekdelen...dit is echt gebeurd..

"Kom Kevin, we gaan samen douchen, halen eten en daarna gaan we nog even lekker verder in mijn bed. Ik wil wel eens weten wat je nog meer kan..."

Ik stap uit het bad en volg Mia naar de douche. Dit is een film...dit kan niet waar zijn. Ik droom, zo denk ik. Maar als het droom is dan hoop ik dat die echt uitkomt!

Deel gerust met mij wat je ervan vind en hoe je dit verhaal hebt ervaren. En mocht je bepaalde ideeŽn hebben, reageer gerust...ik zal zsm antwoorden.

Zoek naar meer verhalen van Kevintje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net