Opwindend.Net
Datum: 23-05-2017
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 11324x
Lengte: Lang
Van Zakenman Tot Huisslaaf - 3
Door Henkiep - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 2

Vol spanning stapte ik de hal binnen bij mijn meesteres. Ik legde de usb-stick in de kast, evenals mijn kleren. Ik deed de halsband met riem weer om, en pakte ook het andere voorwerp uit de kast. Het was een latex propje. Ik vouwde het uit en het leek op een slipje. In het slipje zat een kleine dildo. Ik trok de dildoslip aan en voordat ik de dildo in mijn kont bracht spuugde ik op mijn hand en wreef de dildo ermee in. Ik zette de dildo voor mijn anus en langzaam trok ik de slip omhoog. De dildo schoot in mijn kont en de slip zat strak om mijn stijve pik, ballen en kont. Mijn meesteres stapte de hal binnen in een strak leren rokje, met daarboven een luchtig topje zonder bh. Ik werd aan de riem weer meegenomen naar de kelder. Tegen de muur stond een schavot.
Ik moest plaats nemen op het bankje voor het schavot en mijn benen werden aan de poten van het bankje vastgemaakt. Mijn hoofd en armen moest ik in het schavot plaatsen en mijn meesteres deed het op slot. Met mijn hoofd naar voren keek ik nu naar een beeldscherm. Mijn meesteres zette deze aan en verliet de kelder, zonder een woord te zeggen.
Bij elke beweging die ik Łberhaupt nog kon maken, voelde ik de dildo in mijn kont.
Op het moment dat de deur van de kelder dicht viel, kwam er een tekst met roze letters op het scherm.
Kijk goed slaaf: stond er te lezen.

Jouw meesteres is de baas

Zij bepaalt wat er gebeurt.

Jou pikkie is niks meer waard.

Kijk goed naar het scherm. Hier kun je van leren, want dit is wat jou te wachten staat.

Vervolgens veranderde het beeld. Ik zag een groot 2 persoonsbed. Mijn meesteres kwam in beeld en kroop op bed met 2 jonge gespierde mannen. Ze ontdeedden zich van hun kleren en mijn meesteres begon de jongens te pijpen. Ze hadden allebei een groot formaat lul. Gulzig zoog mijn meesteres op de pikken. 1 van de jongens ging staan en meesteres petra kroop over de pik van de andere jongen. Met 1 pik in haar mond en 1 haar kutje, werd ik geil van dit aanzicht en begon mijn pik te knellen in de strakke dildoslip.
Mijn handen kon ik niet bewegen en mijn lul begon een beetje pijn te doen.
Mijn erectie ebde weer weg, wat weer een beetje opluchting gaf.
Dat duurde niet lang want de jongen die gepijpt werd kroop achter mijn meesteres. Hij zette zijn lul tegen haar kontje en begon haar langzaam te neuken. Mijn meesteres werd nu gesandwiched.
Ze genoot er zichtbaar van, want ze bewoog ritmisch mee op de 2 neukende jongemannen. Na een tijdje stopte het trio met bewegen. Aan de gezichten van de mannen kon ik zien dat ze allebei hun zaad in mijn meesteres hadden gespoten. De jongen die met zijn pik in haar kont zat, kroop van het bed en gaf mijn meesteres een grote slip. Snel trok ze deze aan en daarna zoog ze, demonstratief voor het oog van de camera, de pikken van de jongens schoon.
Ze kleedden zich alledrie weer aan en het beeld ging weer op zwart.
Even later hoorde ik de deur van de kelder weer open gaan. Het geluid van haar hakken kwam steeds dichter bij.
Ze kwam voor me staan en ritste haar rokje open. Het rokje viel op de grond, ze stond nu voor me in haar slip. Langzaam liet ze haar slip iets zakken. Het sperma van de jongemannen liep uit haar kutje en kontje en werd opgevangen in haar slip. Ze perste al het zaad uit haar lichaam en voorzichtig liet ze de slip van haar benen zakken. Ze hield de slip, vol met sperma, voor mijn mond en propte hem naar binnen.
'Binnen houden': zei ze.
Nu zat ik helemaal vast. Mijn hoofd en armen in een schavot, mijn benen vastgebonden, de strakke dildoslip en nu had ik ook nog een slip in mijn mond, vol met sperma van 2 vreemde jongemannen. Ze schraapte de laatste resten sperma bijeen en wreef deze over mijn gezicht. Ik voelde mij totaal vernederd en onderdanig.

Mijn meesteres liep naar de andere kamer. Het duurde 10 minuten en ze kwam weer aanlopen in haar dominante kleren.
Ik werd eindelijk van het schavot afgehaald. Op handen en knieŽn moest ik achter haar aanlopen. Als een hondje nam ze me mee naar de spiegel.
'Staan': gebad ze.
Ze trok de dildo slip uit en een opluchting ging door mijn pik en ballen.
De dildo was ik ondertussen gewend en ik voelde mijn anus nog open blijven staan. Meteen voelde ik hoe mijn meesteres een buttplug in mijn kont drukte. Deze was dikker dan de dildo.
Voor de spiegel stonden 1 paar hakken naast elkaar in een statief.
'Plaats nemen': en ze wees naar de schoenen.
Heel ongemakkelijk schoof ik mijn voeten in de hakken. Mijn handen werden boven mijn hoofd getrokken en vastgemaakt aan het plafond.
Mijn meesteres zette 2 rubberen klemmen op mijn voorhuid. Aan de allebei de klemmen hing ze een paar gewichtjes. Mijn pik werd nu naar onderen getrokken.
Ik bekeek mijzelf in de spiegel. Ik zag een hulpeloze man die was overgeleverd aan zijn meesteres.
Ze kwam voor me staan en haalde de slip uit mijn mond.
'Jij denkt zeker dat ik dom ben? Dat ik niet zie dat het geen vrouwenslip is, maar gewoon je eigen slip op die foto': zei ze met verhefde stem.
'Nee meesteres, maar ik dacht...'
'Wat? Jij dacht?
Stil!
Jij hebt je huiswerk niet goed gemaakt. Jij verdient nu straf.
Je krijgt 30 stokslagen en je telt mee.'
'Ja meesteres': antwoorde ik gehoorzaam.
Zie pakte een dunne houten stok en ging achter mij staan.
1..2..3..10.. 20..30
Bij elke slag, die ik in de spiegel zag aankomen, zette ik mij schrap.
Na iedere klap bungelden de gewichtjes die aan mij pik hingen. Dit maakte het nog pijnlijker.
Na een tijdje werden mijn handen losgemaakt, en mocht ik ook uit de hakken stappen. De klemmen werden van mijn voorhuid verwijderd en ik moest op mijn knieŽn zitten en mij zo klein mogelijk maken. De buttplug werd eruit gehaald en ik kon voelen dat mijn anus een beetje bleef open staan.
Meesteres petra zei: 'Kijk zo hoort dat slaaf. Jou kontje moet open blijven staan, zodat ik er gemakkelijk bij kan.'
'Liggen op je rug': zei ze streng.
Ik gehoorzaamde en ging op mijn rug liggen. Ze kwam naast me staan en beurde 1 been op. Ze streelde met haar naaldhak over mijn pik en ballen.
'Slaafje, jou pikkie is niks meer waard.'
Ze prikte zachtjes met haar hak in mijn lul. Steeds harder drukte ze door.
'Heb je dat begrepen?'
Ik verbeet de pijn en snel riep ik: 'ja meesteres.'
'Dat is mooi.': zei ze tevreden.
Ze trok mij aan de riem mee naar de hal.

'Slaaf, voor de volgende keer maak je een filmpje voor mij. Hierin ga je een dildo pijpen. Dit doe je gekleed in panty en buttplug, ik wil zien dat je ze allebei inbrengt en aantrekt. Deze dildo pijp je zonder je handen te gebruiken. Je handen gebruik je om jezelf hierbij af te trekken. Klaarkomen doe je op de dildo en zuigt deze later schoon.
Heb je dat begrepen?'
'Ja meesteres.'
'Het filmpje zet je op je usb stick en neem je de volgende keer mee. En wat betreft het formaat dildo en buttplug.
Geen klein formaat. Hoe groter, hoe beter.'
'Ja meesteres.'
'Als er ook maar iets verkeerd is aan het filmpje, dan krijg je weer straf.'
'Ja meesteres.'

Afgepijgerd en beurs liep ik naar de auto.Met mijn gedachten afdwalend naar de laatste gebeurtenissen en de opdracht reed ik richting huis.
Halverwege zette ik de auto aan de kant van de weg en dacht weer aan mijn nieuwe opdracht.
Een dildo pijpen? Zonder handen? In een panty? en met een buttplug in mijn kont?
Hoe ging ik dat doen. Mijn vrouw had geen dildo, laat staan een buttplug. Een panty, die kon ik thuis nog wel vinden, maar de rest?
Bestellen via internet? En wanneer komt het pakketje aan?
Dat is ook geen goed plan.
Ineens bedacht ik mij dat ik tegen mijn vrouw had gezegd dat ik een zakendiner had en daarna nog met de klanten de stad in ging om wat te drinken. Ik kon dus nog niet naar huis.
Ik had dus tijd over om de dildo en buttplug te halen.
Ik zocht de dichtstbijzijnde sexshop op en reed er naar toe.
Nerveus stapte ik de sexshop binnen. Het was rustig in de winkel en vluchtig liep ik langs de schappen op zoek naar een dildo en buttplug.
'Zoek je iets?' vroeg een vrouwenstem.
Een blonde vrouw van een jaar of 25 stond naast me.
Euh..; stamelde ik.
'Nee, gewoon een beetje aan het rondkijken.'
'Oke is prima': zei ze.' Als ik kan helpen, roep je maar.'
'Oke bedankt.'
Ik ging verder met mijn zoektocht en vond een dildo met zuignap.
Dit is handig, dacht ik en bekeek hem van dichtbij. Ik nam de op een na grootste maat mee.
Hetzelde met de buttplug, die ik ook in de buurt zag liggen. Ik bekeek hem van dichtbij en ik wist zeker dat deze groot genoeg was.
Ik zette de 2 dozen op de toonbank om af te rekenen.
'Is het een cadeautje?' Vroeg de blond meid.
'Euh.. ja, het is een cadeautje': zei ik snel.
Ze moest eens weten wat ik met de dildo en buttplug moest doen.
Snel liep ik weer naar mijn auto. Thuis aangekomen was mijn vrouw al naar bed. Ik had mijn cadeautjes in de auto laten liggen. Dit was de meest veilige plek.
Ik dook snel onder de douche om het ingesmeerde sperma van mijn gezicht te spoelen. Moe en schoon kroop ik bij mijn vrouw in bed. Gelukkig werd ze niet wakker, dacht ik, want sex met haar kon ik nu niet. Niet na wat er vanavond bij mijn meesteres was gebeurd.

Woensdagavond had mijn vrouw haar wekelijkse sportschoolavond samen met haar beste vriendin. Ze blijft dan meestal 2 uurtjes weg. Dit was voor mij de ideale gelegenheid om mijn filmpje op te nemen. Mijn vrouw was zag ik wegfietsen en meteen zocht ik mijn benodigdheden bij elkaar. De dildo en buttplug uit de auto en de panty bij mijn vrouw uit de kast. Ik greep de pot met vaseline mee en snelde naar de badkamer.
Mijn telefoon zette ik op de wasmand en ik plugde de dildo vast aan de muur. Eerst smeerde ik vaseline op mijn anus en duwde 3 vingers naar binnen. Mijn anus moest eerst opgerekt worden voor ik de buttplug, zonder pijn, in kon brengen.
Mijn 3 vingers gleden soepel in en uit mijn kont en ik pakte de buttplug. Langzaam drukt ik hem in mijn sluitspier. Het laatste stukje van de plug was behoorlijk dikker dan mijn 3 vingers. Met een laatste duw schoot de buttplug in mijn darmen. Wat een vol gevoel gaf dat. Zoiets groots had ik nog nooit in mijn kont gehad. Mijn pik was alweer keihard geworden.
Ik haalde hem er weer voorzichtig uit en liep naar mijn telefoon. Nog een laatste diepe zucht en ik drukte op play.
Ik was klaar voor mijn filmpje.

Ik ging voor de camera staan met de panty in mijn hand. Ik voelde aan de stof en mijn pik werd nu keihard. Ik stroopte de panty op en voorzichtig stapte ik met beide voeten erin. Langzaam trok ik de strakke panty omhoog. Tussen mijn knieŽn en mijn kont stopte ik even en draaide mijn kontje naar de camera. Met de ene hand trok ik mijn linkerbil opzij en met de andere hand zocht ik, met de kop van de buttplug, mijn anus op.
Nu sneller dan de eerste keer schoot de buttplug mijn kontje binnen.
Ik trok de panty verder omhoog en helemaal strak. De bovenkant van de panty zat strak om mijn middel.
Ik legde een handdoek op de grond en ging op mijn knieŽn voor de dildo zitten. Ik keek nog 1 keer richting mijn telefoon en nam de dildo in mijn mond.
Tegelijkertijd deed ik mijn hand in mijn panty en begon ik mijzelf af te trekken.
Steeds dieper nam ik de dildo in mijn mond. Als een gehoorzame slaaf van mijn meesteres pijpte ik een dildo in de badkamer van mijn eigen huis, terwijl mijn vrouw op de sportschool was.
Ik voelde mijn orgasme opkomen en ik stond snel op om mijn sperma over de dildo te spuiten.
Met enige precisie leegde ik mijn ballen over de dildo. Ik zag mijn zaad langzaam er vanaf stromen. Snel kroop ik weer op mijn knieŽn om de dildo weer in mijn mond te nemen en helemaal schoon te zuigen.
Toen ik het laatste zaad had doorgeslikt stond ik op en liep naar mijn telefoon.
Ik zette de opname stop en bekeek het filmpje terug.
Het was best een raar gezicht om jezelf terug te zien op filmpje, terwijl je een dildo afzuigt.
Ik was tevreden met het resultaat en ruimde snel mijn filmset op. De spullen deed ik in een doos en nam deze mee naar mijn werkkamer.

Op mijn werkamer in huis zette ik het filmpje op mijn computer en later over op de usb-stick. Vrijdag zou ik weer met mijn meesteres af spreken. Ik kon niet wachten om haar het filmpje te laten zien. Tegelijkertijd was ik benieuwd wat mijn meesteres nu weer met mij ging doen.
Ik kon het niet laten om pornofilmpjes te kijken. Natuurlijk filmpjes over slaven die totaal werden gedomineerd door strenge meesteressen.
Ik vergat daarbij de tijd en opeens hoorde ik mijn vrouw thuiskomen.
Snel klikte ik alle porno weg en deed net alsof ik nog aan het werk was. Mijn vrouw kwam bij me kijken en vroeg:'ben je nog aan het werk?'
'Ja, ik moet dit nog even afmaken': zei ik.
'Oh. Oke. nou, ik ben moe.ik ga vast slapen' en ze gaf me een kus op mijn mond.
Ze liep naar badkamer om haar tanden te poetsen.
Ik dacht bij mezelf.
Shit, We hebben net gekust.
Zou ze gemerkt hebben dat ik mijn zaad in mijn mond heb gehad?
Zou ze het geproefd hebben? Of geroken?
Ik stelde mij enigszins gerust met dat de kus niet lang duurde, dat ze het niet gemerkt had.
Ik hoorde mijn vrouw de deur van onze slaapkamer dicht doen en meteen opende ik weer het internet.
Ik opende een filmpje, waarbij een sissy slaaf werd vernederd door 2 meesteressen.
In mijn ooghoek zag ik de doos en pakte de buttplug eruit.
Ik liet mijn broek en onderbroek zakken en duwde hem in mijn kont. Ik was zo geil en trok mijzelf af bij het zien van het filmpje.
Toen ik klaarkwam heb ik het zaad bij een geschraapt met mijn handen. En voor de 2e keer die avond mijn zaad doorgeslikt.
Rustig ruimde ik alles op en kroop bij mijn slapende vrouw in bed.
Al snel viel ik in een diepe slaap.

Vrijdagmiddag: zoals afgesproken stond ik weer in de hal van mijn meesteres, met de usb- stick.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 4

Zoek naar meer verhalen van Henkiep...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12416x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7252x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8279x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11723x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5689x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20635x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24869x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net