Opwindend.Net
Datum: 25-05-2017
Stemmen: 19x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 6075x
Lengte: Lang
Katia - 2
Door Thierry Wannager - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Katia - 1

Die nacht sliep Katia als een roos. Haar verjaardag was een prachtig feest geweest en bovendien heeft ze zowel seks gehad met haar moeder als met haar oom. Ze was zelfs ontmaagd geweest door haar oom en ze voelde zich buitengewoon blij.

Het was de volgende ochtend zeer vroeg toen ze echter verstoord werd in haar dromen. Ze had het een beetje fris en slaapdronken zocht ze naar haar deken maar hoe ze ook rondtastte, ze vond ze niet. En het was net of iemand haar streelde. Ja, alsof er iemand haar borsten liefkoosde. Ze probeerde wakker te worden maar ze was nog steeds te bedwelmd. Ze draaide zich volledig op haar rug. Ze genoot van die hand die haar borsten kneedde en zachtjes in haar tepels knepen. Wellicht verbeelde ze het zich gewoon, maar het was heerlijk. Ze genoot van die stevige hand die nu haar buik aaide en zich een weg baande tussen haar benen die ze gewillig opende voor die onbekende. Maar hoe suf ze zich ook voelde en hoe ze ook ze die hand ook heerlijk ontving, ze wilde weten wie die man was. Die man die over haar kutje wreef en haar kletsnat maakte. Ze kreunde en het geluid uit haar eigen mond deed haar beseffen dat ze niet droomde. Er was iemand haar aan het strelen. Iemand stak zijn vinger in haar vagina en zij vond het verrukkelijk. Ze besloot nog even te genieten voor ze haar ogen zou trachten te openen. De vinger ging diep in haar en maakte traag dezelfde beweging die je maakt als je iemand wil laten komen. Vlak tegen haar G-spotje aan en steeds sneller. Ze voelde hoe ze steeds natter werd en hoe haar geil vocht uit haar lichaam droop en langs haar dijen tussen haar bilspleet kroop. Ze mocht nu nog niet wakker worden. Dit was te hemels en het kon haar eigenlijk niet verdommen wie haar aan het vingeren was. Dit zou ze niet lang kunnen uithouden maar net toen ze dit dacht, stopte de man met vingeren en trok hem uit haar gleuf.

“Nog, alsjeblieft, nog…” zei ze zachtjes maar hunkerend van verlangen.

“Zo, je bent dus wakker.”

Geschrokken opende ze haar ogen omdat ze de stem herkende en inderdaad stond haar vader geheel naakt voor haar met zijn stijve paal slechts enkele centimeters van haar gezicht. Ze schaamde zich rot en zocht grijpend naar haar deken om zich te bedekken.

“Hola, wat ben je van plan meisje? Rustig maar hoor.” Haar vader duwde haar weer terug op het bed en streelde haar lange haren en haar wangen.

“Hé, je bent gisteren ingewijd en nu moet je mij ook even plezieren, hoor je? Dat is je taak vanaf nu. Je bent beschikbaar voor iedereen van de familie, begrepen?” Hij sprak vriendelijk maar tegelijk zeer gebiedend. Katia keek met grote ogen naar zijn lul die vlak voor haar neus bengelde. Braaf knikte ze ja om aan te tonen dat ze het begreep. Jan kwam nog wat dichter bij haar staan en drukte zijn piemel tegen haar lippen aan. Het was duidelijk wat hij wilde, maar bij het zien van haar vader bevroren al haar gevoelens en verlangens en nu wist ze even niet wat te doen. De eikel van haar vader drukte echter vrij krachtig tegen haar mond aan en met angst en verbazing in haar ogen opende ze haar lippen en ontving de warme top van haar vaders’ lul tegen haar gehemelte. Verbluft liet ze haar tong rond de eikel glijden en het verwonderde haar dat ze het eigenlijk best wel prettig begon te vinden. Ze verzamelde speeksel in haar mond en trok zich terug zodat de paal terug voor haar bengelde. Ze spuugde het kwijl op de eikel, likte met haar tong rond het vlees en met volledig open mond liet ze het mannelijk lid zo diep mogelijk in haar glijden. Ze begon hem te pijpen en liet haar hoofd schuifbewegingen maken. Jans’ lul werd steeds natter van het slijmerige vocht. Hij genoot van de warmte rond zijn penis. Katia was een geboren pijpster, zoveel was zeker. Zonder ook maar even te stoppen bleef Katia de pik van haar vader maar pijpen. Het voorvocht dat uit het spleetje van de eikel kwam vond ze lekker smaken en maakte haar nog doller. Met beide handen masseerde ze de dijen van haar vader en duwde hem dichter naar haar toe. Jan reageerde hierop door zelf neukbewegingen te maken en stilaan ging het pijpen over naar mondneuken. Jan hield met zijn handen het hoofd van zijn dochter vast en naargelang hij zijn hoogtepunt bereikte beukte hij harder in haar mond. Plots spoot hij zijn vracht zaad in haar mond. Katia schrok en wilde zich terugtrekken maar Jan hield haar tegen en een tweede straal sperma schoot in haar mond. Ook een derde en een vierde kleinere straal volgden. Ze wilde het zaad uit haar mond krijgen, maar het lukte haar niet zo te reageren dat het witte teelvocht weg zou lopen en dus slikte ze een deel door. Haar vader bleef de lul diep in haar mond houden en beval haar alles door te slikken. Ze zag ook geen andere mogelijkheid en met kleine slokjes en veel moeite, slikte ze ook de rest van het zaad door. Dan liet Jan haar hoofd los en proestend liet ze de lul uit haar mond glijden.

“Kijk naar mij, Katia en open je mond!”

Katia keek met wat tranen in haar ogen naar haar vader en onderdanig opende ze haar mond. Haar tong en tanden waren nog geheel onder het zaad. Met haar tong verzamelde ze het stijfsel en slikte ook dat door op zo’n manier dat haar vader het goed kon zien. Dat deed hem werkelijk veel plezier en hij zoende zijn dochter op haar mond.

“Kom, ga maar naar beneden, je moeder maakt je een heerlijk ontbijt. Ik moet nu gaan werken, schat.” Haar vader was weer beminnelijk als altijd en Katia was blij dat ze ook dit doorstaan had. Eigenlijk smaakte sperma best wel goed en als ze erover nadacht vond ze pijpen best wel leuk en voor herhaling vatbaar. “Ik ga nu een douche nemen en dan kan jij al genieten van een kop thee,” zei haar vader net voor hij naar de badkamer ging.

Hoewel ze zich vuil voelde, ging Katia naar beneden met slecht een nachtpon aan. In de keuken zag ze haar moeder die met een blij en gelukkig gezicht naar haar glimlachte. Katia ging recht naar haar toe en knuffelde haar moeder die de knuffel beantwoordde.

“Kom, zet je maar neer. Ik heb net je lievelingsontbijt klaargemaakt. Een spiegelei met twee ogen, vers fruitsap en een tas thee met citroen plus een heerlijke croissant. Als je nog iets wilt, dan moet je het maar vragen hoor.

“Hé, dat is leuk. Dat mag je elke dag voor me doen hoor mama!”

“Zo lang jij doet wat er van je verlangd wordt, krijg jij elke dag het ontbijt dat je verlangt. Zelfs meer, als je ergens zin in hebt, vraag je het maar.”

“Zeg mama, daarnet was papa in mijn kamer.”

“Ja, ik weet het.”

“Ik moest hem pijpen en hij heeft al zijn zaag in mijn mond gespoten en ik moest het inslikken.”

Helena keek naar Katia zoals alleen moeders dat kunnen. Ze streelde haar kind over de wangen en drukte haar tegen zich aan. Ze trok Katia van haar stoel omhoog en keek recht in haar ogen. Zonder nog iets te zeggen begon ze haar dochter te zoenen. Net als de avond ervoor opende Katia haar mond en ongeëvenaard begonnen ze elkaar te beminnen. Helena proefde duidelijk het zaad van Jan en hierdoor geprikkeld werd de zoen nog intenser en inniger en ontdeed ze Katia van haar nachtpon om haar borsten en lichaam te kunnen strelen. Dan maakte ze zich los.

“Kom schat, eet liever eerst, anders wordt het koud.”

“Mama?” Katia zweeg even en keek naar haar moeder op. “Dank je! Ik heb van alles genoten.”

Katia genoot ook van haar ontbijt. Ze keek hoe haar moeder de boterhammen klaarmaakte voor het gezin. Zij kreeg een heerlijk ontbijt en de rest moest het met boterhammen doen. Ze kon een glimlach niet verbergen. Toen ze klaar was met het ontbijt, kwam haar broer net binnen. Karel was een flinke en gespierde man. Hij had slechts zijn boxershort aan. Hij keek naar Katia die pas nu besefte dat ze naakt was. Onmiddellijk kwam hij achter haar staan en zonder boe of bah legde hij zijn handen op haar borsten. Ze hief haar hoofd wat achterover zodat ze hem kon zien en gaf hem een glimlach. Intussen nam haar moeder alles van tafel weg. Karel keek recht in de ogen van Katia en voelde hoe zijn lul krampachtig naar ruimte zocht. Nu stond Katia op en ging uitdagend voor haar broer staan. Haar vader had haar niet bevredigd en ze had best zin in een lul. Haar broer zou wel voldoen en ze zou hem meenemen naar haar kamer. Helena was echter erbij gekomen en duwde haar tegen de tafel terwijl Karel haar achterover duwde. Karel opende haar benen en ging op zijn knieën zitten. Weer zonder waarschuwing begon hij haar kut te likken. Ze voelde zijn tong over haar schaamlippen glijden en genoot zonder weerga telkens het tipje van zijn tong haar klit raakte. Al snel was ze weer kletsnat en Karel likte echt elke druppel geil op dat uit haar poesje stroomde. Plots voelde ze hoe twee vingers in haar spleet drongen en haar ruw begonnen te vingeren terwijl Karels’ tong snel over haar clitoris ging. Hard en ongenadig schoven die vinger in en uit haar en ze kreunde als gek door deze ervaring. Ze wilde geneukt worden, maar leefde zich uit op het beuken in haar kut. Plots voelde ze hoe haar schaamspleet gespreid werd om plaats te maken voor een derde vinger. Ze kon een kreet niet meer inslikken en hief haar hoofd omhoog om te zien hoe Karel haar tussen haar benen likte. Karel hapte net naar adem en daardoor zag ze hoe drie vingers van hem in haar gleuf tekeergingen. Ze liet haar hoofd weer naar achter gaan en genoot. Ze riep hem toe om harder en sneller te gaan en Karel verzamelde zijn moed en liet een vierde vinger in haar kletsnatte vulva gaan. Even voelde ze pijn, maar ze sperde gewoon haar benen meer open. Helena keek bewonderend toe hoe haar dochter genoot van de vier vingers in haar kut. Ze fluisterde Karel toe dat hij ook zijn duim in haar moest steken en haar moest trachten te vuistneuken. Katia had niets gehoord omdat ze gewoon te veel genoot van haar broers daden.

Karel was dan wel gestopt met likken maar ook dat had ze niet gemerkt. Pas toen ook zijn duim mee in haar kut trachtte gilde ze om te stoppen omdat ze bang werd. Maar ze trok zich echter niet terug wat voor Karel een teken was om verder te doen. Het lukte hem echter niet echt om zijn hand binnen in haar te duwen. Helena echter gaf zich niet gewonnen en haalde een fles zonnebloemolie boven. Terwijl Karel Katia ’s kut bewerkte, goot ze olie over zijn hand. Nu duwde Karel traag maar krachtig zijn hand iets dieper en smeerde de olie in de schacht rond. Katia genoot van de behandeling die ze kreeg ondanks de pijn. Het lukte Karel nog steeds niet zijn hand in haar te krijgen. Helena duwde plots Karel weg en nam zijn plaats in. Ze smeerde haar hand vol olie en goot er ook wat van over Katia ’s poes. Helena drukte haar vingers over elkaar heen en stak haar hand in de gleuf van Katia. Verlangend keek haar dochter hoe haar hand dieper in haar kut ging. Er ontstond een kleine opening tussen de handpalm en de kut en Helena goot nogmaals olie in Katia ’s flamoes. Helena ’s hand gleed nu veel soepeler in Katia en ze duwde haar hand geheel in de gleuf van haar dochter. Toen haar hand geheel verdwenen was, stopte ze haar bewegingen. Katia lag geheel achterover om te wennen aan de indringer. Zonder het te beseffen nam ze de arm van haar moeder vast om te voorkomen dat die zich weer zou bewegen. Op dat moment begon haar broer haar borsten te strelen. Karels’ lul was vlakbij en ze opende haar mond om hem af te zuigen. Al snel verdween de eikel van Karel in haar mond en genoot ze van die heerlijke pik. Karel trok hem echter na een minuutje al weer uit haar mond en begon aan haar tepels te zuigen. Zijn vingers begonnen haar klit te strelen en opgewonden liet ze de arm van Helena los. Karel nam haar beide armen vast en hield ze achter haar stevig vast. Helena begon met haar vingers te friemelen en een vloedgolf van geil vermengde zich met de zonnebloemolie in haar kut. Helena duwde haar hand nog iets dieper in Katia en begon haar dochter met de vuist te neuken. Katia hield het niet meer vol en perste haar kut strak om de arm van haar moeder en kreunend, schokkend en dan met een luide kreet kwam ze klaar. Helena glimlachte naar haar, maar bleef haar neuken. Karel zoende haar op haar wangen en voorhoofd terwijl Helena maar in haar bleef op en neer gaan. Ook een tweede orgasme kon ze niet tegenhouden. Ze gilde het uit.

Helena nam voorzichtig haar hand uit haar kut maar voor ze het besefte stond Karel tussen haar benen en duwde zijn paal in haar kut. Als gek beukte hij in haar. Dit was nog maar de tweede lul die ze ontving, maar nu genoot ze van iedere seconde. Het duurde echter niet lang of Karel spoot met een hevige laatste beuk al zijn sperma in haar kut. Nu kwam hij voor haar staan en duwde zijn paal in haar mond. Gulzig proefde ze de smaak van sperma, olie en haar eigen kutsap. Ze vond het een heerlijke combinatie en kon hier nog lang van genieten. Karel liet het toe al verslapte zijn penis in haar mond. Helena had zich intussen ontfermd over haar kutje en likte al het vocht op. Helena befte nogmaals haar dochter die opnieuw kortstondig klaarkwam. Totaal uitgeput verloor ze alle kracht en met open armen en benen bleef ze op de tafel liggen.

Karel ging op zijn beurt naar de douche en Helena liet haar dochter op de tafel liggen, alsof ze lag te wachten op een volgende beurt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Katia - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net