Opwindend.Net
Datum: 26-05-2017
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 9469x
Lengte: Zeer Lang
Maureen - 50: Noortje Maakt Carrire
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 49: Grenzen Verkennen

-> Deel 50, daarom een extra, extra lang deel. Geniet er van en wees er van bewust: ik vind het leuk om iets op mijn verhalen terug te horen: dat motiveert me heel erg! <-

Woensdag 11 januari
Het is weer woensdag Ik moet net als Noortje werken, terwijl Maureen en Mark vrij zijn. Ik ben net voor de wekker wakker geworden en denk nog even aan gisterenavond.
Toen we de meiden in elkaar hadden vastgebonden, zijn we naar ons eigen bed gegaan. Daar heeft Mark me heerlijk keihard geneukt. Lekker doggy style: hard en diep. De meiden moeten het zeker gehoord hebben, want elke keer kletsten de ballen van Mark tegen mijn klit. Het steunen en kreunen moet de kamer waar zij lagen zeker bereikt hebben.
Het was lekker om weer eens lekker uitgewoond te worden door die lekkere pik van Mark. Nadat we klaargekomen waren, zijn we omgerold en in slaap gevallen.

Ik besluit dat ik Mark laat liggen en ga de meiden los maken. Ze kijken me allebei met vermoeide ogen aan.
Goeiemorgen meiden!, groet ik vrolijk en ik krijg dezelfde tekst, maar dan wat minder opgewekt retour. Goed geslapen?, vraag ik genteresseerd als ik de boeien los maak.
Niet echt, zegt Noortje. Ik ook niet, beaamt Maureen.

Laat het dan een les geweest zijn, Noortje, zeg ik. Je hebt jezelf gisteren helemaal overvraagd doordat je veel te veel plezier wilde maken.
Ja, zegt Noortje. We hebben het er al samen over gehad dat het geen slimme zet was dat ik iets vroeg wat op mijn of Maureens genot gericht was. Dat is aan jullie en niet aan Maureen of mij.
Heel goed, zeg ik.

Noortje gaat douchen en aankleden, zeg ik. Maureen gaat de tafel dekken. Ik stap daarna gelijk eerst onder de douche en ben al snel klaar. Als ik me aankleed, zie ik dat Mark wakker geworden is. We geven elkaar een knuffel en ik zeg tegen hem: Wil jij het moodboard van Noortje vandaag doornemen, er een verslagje van maken en naar me mailen? Dan kan ze dat vanavond thuis aanvullen.
Mark bromt een bevestiging en draait zich nog even om. Ik ga naar beneden waar Maureen de tafel netjes gedekt heeft. Ik pak haar speels bij de tepels en draai en trek er keihard aan. Maureen kreunt, maar niet van de pijn. Ik zeg daarna tegen haar: ga Mark maar verwennen. Jullie zien er allebei nog moe uit. Probeer een beetje rust te pakken, want er komt van alles op je af de laatste tijd. Maureen bedankt me en wenst me een prettige werkdag en gaat naar boven.
Even later komt Noortje naar beneden. Ze heeft een mooi rokje aan. Haar tas staat bol van de reserve kleding. De moodboards legt ze op tafel en ik vertel haar wat ik hierover met Mark heb afgesproken.
Noortje vindt het prima en ze maakt de lunch boterhammen voor ons beide klaar.
Ik rommel even in de speelgoedla, waar we ook de spullen van de directeur hebben ingepropt. Dat was een welkome aanvulling, maar nu zit de la onoverzichtelijk vol.
Ik vind wat ik zocht en loop er mee naar Noortje. Ik zeg: Dit zal je helpen om je rok vandaag wat droger te houden. Het zorgt er ook voor dat je de hele tijd aan je onderlijf zal moeten denken. Ik wens je veel succes met leren! Ik laat zien wat ik in mijn hand heb. Het is de rubberen slip met daarop twee dildos. Ik vind het formaat van de dildos wat klein, maar dan zie ik een ventieltje zitten. Ik haal een knijpballon en die blijkt er op te passen. Ik kan nu de dildos oppompen en doe dat. Als Noortje begint te kreunen doe ik nog twee pompjes en ik weet dat ze nu helemaal vol zit.
Je komt om 12 uur even naar me toe om me te vertellen hoe alles op dat moment voelt. Eerder dan 12 uur gaat de slip niet uit, dus ik hoop voor je dat je in de tussentijd niet hoeft te pissen of te poepen. Noortje kijkt bedenkelijk en laat de rest van haar koffie staan. Ze leert snel! Ik doe de oppompballon in mijn tas.

We gaan naar de auto en vertrekken naar het werk. Ik merk aan de houding van Noortje dat het zitten haar helemaal niet bevalt. Ik maak er een lacherige opmerking over, maar Noortje vindt het niet leuk. Ik stop op een parkeerterrein en zeg dat ze naast de auto moet gaan staan om de slip naar beneden te trekken.
Ze doet haar best, maar de dildos zitten zo vast in haar onderlijf dat ze er niet uit kunnen komen. Ik ben wat minder voorzichtig en trek haar dildos er rustig uit. Ik doe dat zonder de dildos leeg te laten lopen, want ik wil wel eens weten hoe groot de dildos waren en hoeveel moeite Noortje gedaan heeft. Noortje staat met haar blote kut in de kou buiten met haar rok omhoog getild te bibberen, terwijl ze kreunt alsof ze een kind uit zich laat trekken. Met een luide plop komt als eerste de opgeblazen kontdildo er uit. Die is zeker 8 centimeter in doorsnee! Ik schrik er van, want dat ding is dikker dan mijn eigen vuist! Dat moet inderdaad niet lekker hebben gezeten. Ik herhaal de handelingen voor de kutdildo. Die is blijkbaar wat stugger, want die is wat minder opgeblazen, maar nog steeds meer dan 6 centimeter in doorsnede. Als ik de beide dildos bekijk, dan was het onderlijf van Noortje een beetje te veel gevuld en ik ben blij dat ik het gecontroleerd heb, want anders was er misschien intern bij Noortje wel schade ontstaan!
Ik laat de dildos leeglopen en laat Noortje de slip weer aantrekken. Ik koppel de knijpballon er aan vast en zeg tegen Noortje: zo oppompen dat jij denkt dat je ze de hele dag zo kan laten zitten.
Noortje voert uit wat ik zei en ik rijd weer verder. Heel af en toe doet Noortje er wat lucht bij, maar als we bijna bij het bedrijf zijn, haalt ze de ballon er af en geeft ze hem aan mij. Zo voelt het heel gevuld en het doet geen pijn, zegt ze.
Mooi, zeg ik. Dan zal ik om 12 uur eens kijken hoe het dan voelt. Ik knijp Noortje even in haar tietje, waarna we in de parkeergarage uitstappen. We lopen ieder een andere kant op: de collegas hoeven niet te weten dat Noortje bij ons geslapen heeft.

De dag gaat tergend langzaam voorbij. Ik ben meer met mijn hoofd bij de belevenissen met de twee meiden, dan dat ik me druk maak over de vele vergaderingenOp routine werk ik ze af

Om 12 uur zitten de dildos van Noortje nog goed in. Ze mag even naar de WC, waarna ze haar onderlijf weer op moet vullen. De knijpballon krijg ik weer terug.

Halverwege de middag loop ik even over de gang en ik zie de directeur bij Noortje staan. Noortje heeft een rood hoofd zo te zien. Ik loop opvallend langs en ze zien me lopen. De directeur zegt: Ik verwacht je dus om half vier op mijn kantoor! De directeur kijkt me even aan als hij langs loopt en knipoogt licht. Ik besef dat Noortje hem waarschijnlijk een lippendienst moet bewijzen. Ik sta even achter Noortje en zeg zachtjes tegen haar: Je kan straks een hoog cijfer voor je scriptie en je baangarantie binnenhalen. Doe je best. De slip blijft aan, maar van te voren moet je wel even naar de WC gaan. Hier heb je de knijpballon om hem daarna weer op te blazen. Succes!
Noortje kijkt me nerveus aan. Ik kijk geruststellend terug en maak een kusmondje, waarna ik met mijn tong over mijn lippen lik. Dat lijkt Noortje te snappen, want nu maakt ze een zelfde beweging, terwijl ze heel ondeugend kijkt.

Ik loop verder en ik ben benieuwd hoe Noortje het zal doen als ze bij de directeur op audintie mag komen.

Om half vijf komt Noortje stralend naar me toe gehuppeld. Ze moet wel heel blij zijn en de dildos niet in hebben, want anders kan ze niet zo uitgelaten lopen denk ik. Als Noortje me om de nek vliegt, check ik even haar kut, maar die is gewoon bedekt door de slip. Wow Ze is ECHT blij!
Noortje ratelt aan n stuk door. Ze begint te vertellen:
Ik klopte exact om half vier op de deur van de directeur en hij deed gelijk open, alsof hij aan de andere kant klaar stond.
Ik besloot om maar niet te zeggen dat de directeur op allerlei plekken cameras heeft hangen, dus alles in de gaten kan houden.
Noortje gaat verder: Daarna liet hij me plaats nemen in een stoel. Ik ging voorzichtig zitten, omdat de dildos anders te pijnlijk zouden zijn. Ik had ze namelijk wat extra dik opgeblazen. Hij vroeg me gelijk of ik pijn had, maar ik vertelde dat ik een dildo slip aan had. Hij moest er om lachen en hij zei dat hij me een paar dingen wilde vragen. Hij begon met een algemeen praatje over het bedrijf. Daarna vroeg hij hoe het bedrijf mij beviel, welke dingen ik vooral leuk vond en welke dingen niet. Ik heb hem gewoon eerlijk alles verteld. Toen zei hij: dus je hebt eigenlijk commercile economie gekozen, omdat je graag op beurzen en zo wilt werken. Toen vertelde ik dat ik ook wat modellenwerk heb gedaan en dat ik ook een tijdje pit girl ben geweest.
Hij begon bedenkelijk te kijken en toen vroeg hij: zou jij graag een soort pit girl willen worden op een aantal beurzen waar wij staan? Momenteel hebben we daar meestal mannen in die saaie pakken staan en soms een vrouw in een keurig mantelpakje, maar we zouden onze producten ook een wat stouter imago kunnen gaan geven. Dan denk ik dat jij daar geschikt voor zou kunnen zijn.
Ik vertelde dat dit wel heel dicht bij mijn droom kwam, maar dat ik helaas eerst mijn scriptie af moest maken. Hij stak zijn hand op en schudde zijn hoofd. Nee, zei hij. eerst de belangrijke zaken. Je moet je ook realiseren dat je vanuit je stoute imago ook wel eens stoute dingen moet doen. Hoe ver ben je bereid om te gaan?
Ik begreep hem niet helemaal, maar ik had wel een idee waar hij heen wilde. Ik zei: zal ik u een voorproefje geven? Hij zei: ik ben benieuwd.
Hij zat nog steeds achter zijn bureau bezig met zijn toetsenbord en muis, dus ik ben helemaal onder zijn bureau gekropen en heb zijn pik uit zijn broek getoverd. Daarna ben ik zijn best wel grote lul lekker aan het verwennen geweest. Toen ik daarmee bezig was, werd er op de deur geklopt. Tot mijn grote schrik riep de directeur: Binnen!
Ik zat helemaal onder het bureau, zodat niemand mij kon zien. Van schrik stopte ik even met pijpen, maar een klein tikje van de directeur beduidde dat ik verder moest gaan. De directeur was in overleg met n van de managers. Ik begreep al snel dat hij de manager was van de externe communicatie.
De directeur wilde graag een wat stouter image aan verschillende producten koppelen en vroeg aan de manager om dat voor de eerstkomende beurs uit te werken. De manager protesteerde en voerde allemaal argumenten aan waarom dat niet zou gaan. Toen sloeg de directeur op de tafel. Ik schrok me helemaal rot en beet van schrik bijna in zijn leuter. Ik kon me nog net inhouden!
De directeur zei: Ik zorg voor een stout meisje. Jij maakt de rest er omheen in orde. Duidelijk?
De manager ging akkoord en hij droop af. Daarna zakte hij iets onderuit en begon hij te genieten van mijn mondje. Het duurde niet lang dat ik hem voelde schokken. Ik pakte zijn ballen, drukte er mijn nagels in en kneep met mijn hand zijn ballen fijn. Hij bokte met zijn heupen naar boven, waardoor ik mijn hoofd keihard aan zijn eikenhouten bureau stootte, maar ik hield niet op met zuigen. Volgens mij heb ik alles uit zijn ballen gezogen!
Noortje kijkt me aan, terwijl ze nog steeds staat te stuiteren van de adrenaline. Ik glimlach en vraag haar: En, wat gebeurde er daarna?
De directeur duwde zijn stoel achteruit, zodat zijn lul uit mijn mond floepte. Hij slierde nog wat zaad en slijm over mijn wang en blouse. Ik heb alles netjes in mijn mond gewerkt. Hij was heel blij met wat hij zag. Ik bleef hem aankijken, terwijl ik nog op mijn knien onder het bureau zat. Daarna bukte hij, pakte mij bij mijn haren en zei: Jij hoeft niet veel meer te leren. De belangrijkste zaken ken je allemaal al. Daarna wees hij naar de stoel en zei: Ik wil je een vaste baan aanbieden. Ingaande per vandaag. Je krijgt een vorstelijk salaris en een lease auto. Jij wordt het beeldmerk van mijn bedrijf. Iedereen zal jouw smoeltje associren met mijn bedrijf. Je zal de komende tijd overspoeld worden met informatie over mijn bedrijf en je zal talloze communicatie- en andere trainingen krijgen.
Kledinggeld krijg je niet, maar wel een credit card zonder limieten om de juiste kleding te kunnen kopen, zodat je mijn bedrijf op de juiste manier kan vertegenwoordigen. De ene keer alleen maar sexy en de andere keer formeel en vrouwelijk. Het zal jouw missie worden om zoveel mogelijk mensen naar ons logo te laten kijken en dat je in een paar zinnen duidelijk kan maken waarom iedereen onze producten moet kopen. Soms zal je daarvoor niet alleen je spraak in moeten zetten, maar ook je handen, je mond, je kut of je kont.
Daar hoef je niet van te schrikken, want dat doen vele vrouwen, maar het is heel goed mogelijk dat sommige heel machtige klanten een extra service van je gaan verwachten. In een hotel, achter de beursstand of in hun auto. En, dat ga jij dan doen.
Ik was helemaal overdonderd. Ik snapte er niets van. Ik was een uurtje geleden nog met mijn duffe scriptie bezig en nu was ik ineens een beurspoes geworden! Ik vroeg: Maar, waar moet ik dan de tijd vandaan halen om mijn scriptie af te maken?
Die maakt je stagebegeleider wel af, of hij zet er desnoods zijn beste mensen op om er een schitterend stuk van te maken.
Mijn mond viel tot op mijn schoenen open. Mijn stagebegeleider die mijn werk moest gaan doen? Dat was de wereld op zijn kop! Maar: ik kon me er wel in vinden en ik kreeg visioenen van allerlei mensen die voor mij aan het werk waren. Ik bedacht dat ik als een glamour girl op de catwalk zou lopen.
Toen wapperde de directeur met zijn handen voor mijn gezicht en vroeg: Nou, doe je het?! Ik mompelde iets, maar herstelde me snel. Ik zei toen: Maak de papieren maar in orde, dan kijken we er morgen samen naar, zodat het allemaal duidelijk op papier staat. De directeur stond even heel stil en ik dacht dat ik teveel gezegd had. Toen begon hij te lachen en hij zei: Je hebt in de Arena geen toneel gespeeld. Je was toen en nu helemaal jezelf. Dat waardeer ik. Je bent brutaal, maar niet t brutaal. Je bent sexy, maar niet ordinair. Ik mag dat wel. We moeten in je loon ook een prestatiecomponent opnemen. Dat zal je wat scherper houden om niet t brutaal of t ordinair te worden. Dienstbaar en commercieel. Dat verwacht ik van je.
Toen pakte hij de telefoon en belde iemand om te komen. Het was de manager van Personeelszaken. De directeur legde uit wat de bedoeling was en dat ik samen met de manager PZ alles maar uit moest werken. Daarna ging de directeur weg. Het duurde allemaal maar iets meer dan een half uur! Daarna hebben we samen het contract opgesteld. Op een gegeven moment kregen we het over de prestatiebonus. Hij wilde er 0,01% in opnemen. Ik snapte niets van zon laag percentage, maar de manager PZ vertelde dat de contracten die op een beurs worden afgesloten altijd meer dan 5 miljoen euro waren. Een snel rekensommetje leerde me dat ik van een kleine deal al 500 euro over zou houden. Ik deed of ik niet onder de indruk was en ik liet er in opnemen dat ik de eerste maand 0,01% zou krijgen, de tweede maand 0,015% en daarna 0,02% omzetbonus.

Ik kijk Noortje aan en ik zie daar een zelfverzekerde meid zitten die ook in een onzekere en hectische setting het hoofd koel kan houden. Ik vraag (waarschijnlijk naar de bekende weg): waarom dit groeipad en niet gelijk 0,02%?
Tot mijn genoegen zegt Noortje met glimmende ogen: Dan heeft die manager zijn punt kunnen maken en ik heb de eerste maanden waarschijnlijk toch geen deal die ik binnen kan halen.
Ik lach voluit en ik ben blij dat de deur van mijn kantoor dicht is. Ik vraag: waar heb je je contract nu?
In mijn mail, zegt Noortje. Ik zal hem even naar je doorsturen, zodat we er samen overheen kunnen lezen.
Even later lezen we het contract door. Ik zie een paar opvallende zaken die ik met Noortje doorneem. Ze heeft in principe geen vakantiedagen en haar werkdagen zijn niet alleen doordeweeks. Er wordt vanuit gegaan dat ze ongeveer 1600 uur per jaar zal werken, maar meer- of minderuren worden niet vergoed. Daartegenover staat een riant salaris waar zelfs ik jaloers op ben. Tel daarbij de prestatiebonus, de credit card en de lease auto, dan zijn de arbeidsvoorwaarden heel erg goed te noemen.
De taak van Noortje zal zijn dat ze ten allen tijde beschikbaar moet zijn voor het bedrijf: 24x7. Zij wordt het beeldmerk. Hier zal haar internationaal uiterlijk zeker aan bijdragen. Noortje moet alles doen wat in haar vermogen ligt om klanten binnen te halen en om deals te sluiten.

Ik kijk Noortje aan en ik zeg: Meisje, weet je wel wat dit allemaal betekent?
Nee, niet helemaal, maar wel grotendeels. Maar: wil jij aan mij vertellen wat het volgens jou betekent?
Ik begin: Wat hier staat is, dat je ten allen tijde door elk lid van het management gebeld kan worden om klaar te staan voor het bedrijf. Hiermee wordt je een bedrijfshoer! Als men zou willen, dan kunnen ze jou zelfs op een parkeerplaats met vrachtwagens droppen en je daar laten afwerken. Daarbij staat er nog niets over reiskosten in als je niet met de auto kan, dus daar moeten ook nog afspraken over gemaakt worden.

Noortje slaat aan het nadenken. De euforie is gedaald en de adrenaline wordt ook zienderogen minder. Ik zeg: Het was heel erg verstandig van je dat je het tekenen hebt uitgesteld tot morgen, want er moet nog van alles geregeld worden. Je hebt bijvoorbeeld de bevestiging nog niet dat je scriptie door iemand anders gemaakt wordt, maar dat jouw naam er wel aan gekoppeld wordt.
Noortje reageert: Zo had ik het allemaal niet gelezen, maar je hebt wel gelijk: de directeur heeft alles wel mooi verteld, maar als dat niet op papier staat, dan heb ik geen houvast.
Inderdaad, zeg ik en ik buig me over het contract. Door hier en daar wat woorden te veranderen wordt het specifieker en komen er minder contractuele opties tot mogelijk misbruik van Noortje. Het wordt nu alleen aan Noortje en aan meneer de directeur overgelaten aan wie Noortje haar diensten moet verlenen. Alle reiskosten zijn voor de firma en meneer de directeur staat garant dat ze haar studie succesvol af kan ronden. We nemen nog een paragraaf scholing en training op, zodat Noortje niet alleen bedrijfsspecifieke dingen gaat leren, maar dat ze ook breder geschoold wordt.
Het predicaat beurspoes is dan wel leuk, maar over 10 jaar zal Noortje toch op zoek moeten naar een andere baan.

Ik zeg tegen Noortje: als alles doorgaat, zoals nu bedacht is, dan ga je straks de hele wereld over als een soort diva. Het is alleen maar van jou afhankelijk of het een succes wordt. Jij bent degene die succes kan hebben, maar als je faalt, dan zal het bedrijf je als een baksteen laten vallen.
Wees je van je imago bewust en associeer je alleen maar met bedrijfszaken. Ga niet meer naar een kroeg om daar een vent op te pikken, want de concurrentie zal daar zeker achter komen en misbruik van maken.
Ga ook goed na wat je in het verleden allemaal hebt uitgevreten, want de wereld waar je nu induikt is een wereld die keihard is: het gaat om miljoenen. Het zijn allemaal mensen die met een gouden medaille niet tevreden zijn: ze willen altijd meer-meer-meer!.

Noortje zegt: Dat is toch schitterend! Stel je nou voor dat je aan de lul van zon goudhaantje staat te trekken. Dat geeft je toch een hele partij macht!
Ik kijk Noortje aan en vraag behoedzaam: Wat bedoel je precies?
Noortje is nu aan het twijfelen. Ze zegt: Het voelde vandaag ook heerlijk om de directeur te pijpen. De belangrijkste man in het bedrijf en ik heb zijn leuter in zijn mond! Hij komt de volgende keer zo weer om me smeken!
Ik kijk haar aan en zeg: Nee. Zo werkt het niet. De macht die je hebt als je een belangrijk figuur pijpt is van korte duur. Het zijn de schamele seconden voor een orgasme dat zon goudhaantje misschien even impulsief iets los laat. Deze mannen zijn deze wereld allang gewend. Ze zijn er groot in geworden. Jij komt pas net kijken!
Noortje kijkt bedremmeld. Maar, jij bedoelde net wat anders volgens mij. Aan welke macht dacht jij?
Ik bedenk me net op tijd dat ook in mijn kantoor wel eens een camera zou kunnen hangen en ik pak mijn telefoon er bij en ik zeg: Ik zal het je laten zien, dan snap je het het beste. Daarna tik ik als tekst in: Je zou beelden kunnen maken van zon goudhaantje met zijn lul in jouw mond, dan heb je pas echt macht.
Noortje zakt achterover en ze knikt bedachtzaam. Daarna zegt ze: ik snap wat je bedoelt. Dat moet ik maar eens gaan uitwerken.
Ik zeg: goed plan, dan gaan we nu naar huis.

Ik bedenk me dat Mark het verslagje van het moodboard van Noortje niet heeft gemaild. Zou daar de reden van zijn?

Ik = Mark

Vanochtend kruipt Maureen naast me in bed, terwijl Irma en Noortje beneden aan het rommelen zijn. Ze begint me heerlijk te verwennen en ik baal dat ik steeds nodiger moet pissen Ik zeg dat tegen Maureen en ze bedenkt zich niet en duikt onder het dekbed. Ik hoor haar zeggen: niet te snel pissen hoor, anders kan ik het niet snel genoeg wegslikken.
Het lijkt er dus op dat Maureen weer een grens verlegd heeft: pisdrinken.

Ik doe mijn best om mijn pis te doseren en laat telkens een klein beetje ochtendurine in de mond van Maureen lopen. Opeens voel ik dat Maureen mijn hele leuter in haar mond neemt. Het lijkt er op dat ik nu rechtstreeks in haar maag kan pissen, zonder dat ze hoeft te slikken. We proberen het en het werkt. Ik heb een mobiel urinoir gevonden! Het moeilijkste voor mij is alleen dat ik er voor moet zorgen dat ik geen erectie krijg, want dan kan ik niet verder plassen. Het lekkerste is echter, dat ik een brandschone leuter overhoud die vakkundig schoongelikt is.
Als Maureen weer boven het dekbed uitkomt, dan kijkt ze me guitig aan. Ik pak haar met mijn linkerhand bij haar keel en zeg in haar gezicht: kan ik jou nog wel choqueren?
Maureen antwoordt simpelweg: probeer het!
Ik kijk Maureen in de ogen en ik bedenk ineens iets. Ik spuug een grote hoeveelheid speeksel in het gezicht van Maureen en kijk naar haar reactie. Ze schrikt, maar ze herpakt zich snel. Met haar hand verspreidt ze het over haar hele gezicht. Dat allemaal terwijl ze me supergeil aankijkt.
Ze zegt daarna uitdagend: misschien moet je iets anders proberen?

Weer kijken we in elkaars ogen. Dan haal ik met mijn rechterhand uit en ik geef haar een pets op haar wang. Ze schrikt heel erg en gelijk springen de tranen in haar ogen. We blijven elkaar aankijken en dan breekt er iets binnen in Maureen.
Ze begint te snikken en ze vertelt over haar jeugd.
Over haar misbruik. Niet de mannen die we al te grazen hebben genomen, maar over collegas van haar ouders. Eerst strelen en voelen, daarna met de vingers overal in steken. Later met tongen en pikken.
Eerst haatte ik alles wat me aangedaan werd, maar op een gegeven moment leerde ik dat ik er ook van kon genieten. Ik begon initiatief te nemen naar de verkrachters en ging hen verleiden. Mijn ouders kwamen daar natuurlijk al snel achter en ze begonnen me uit te schelden voor hoer en slet. Toen ik op een keer zei dat ze me zelf zo gemaakt hadden, door me aan jan en alleman uit te lenen, werd mijn vader zo boos, dat hij me meer dan 20 keer keihard in mijn gezicht geslagen heeft. Ik heb toen geen traan gelaten. Ik kroop weer in mijn cocon, waardoor pijn me niet kon raken.
Doordat ik niet reageerde, begon hij me ook te schoppen. Hij schopte me keihard in mijn kruis, waardoor ik ter plekke neer viel. Dat was het moment dat mijn moeder voor hem ging staan en riep dat hij moest stoppen, omdat hij mij anders onherstelbaar zou beschadigen.
Toen ik dat hoorde, toen besefte ik dat ik niet veel meer dan een stuk vlees voor hen was. Ik was niet hun dochter, maar gewoon een stuk vlees wat gebruikt kon worden naar hun eigen goeddunken.

Ik ging naar mijn kamer om te huilen, maar er kwamen geen tranen. Ik pakte een grote koffer en begon met het ordenen van mijn spulletjes. De mooiste, waardevolste en dierbaarste dingen wilde ik meenemen. Wat kleren, maar ook fotos en andere herinneringen. Ik wist namelijk zeker dat ik nooit meer terug zou komen en dat mijn ouders per direct mijn spullen bij wijze van wraak zouden weggooien.

We liggen op bed. Ik op mijn zij met mijn hoofd naar Maureen. Maureen ligt ook op haar zij, maar in elkaar gekruld als een foetus.

Wat toen, vraag ik zo zacht mogelijk.
Toen ging ik midden in de nacht met een koffer en een zware rugzak de straat op. Ik wilde weg, maar ik wist niet waar naar toe. Ik heb de hele nacht over straat gedwaald. s Morgensvroeg las ik in de vitrine van een makelaarskantoor dat ze ook appartementjes verhuurden. Ik bleef op de stoep wachten en toen er een medewerkster van het kantoor kwam, heb ik mijn verhaal uitgelegd. Ze had medelijden met mij en ik mocht toen telkens weer in andere huizen wonen als een soort anti-kraak. Soms een paar maanden, soms wel een jaar. Het huisje waar jullie mij uit hebben verhuisd was ook een anti-kraak huisje. Mijn geld verdiende ik door veel te studeren en zo veel mogelijk bijbaantjes te hebben. Daardoor heb ik uiteindelijk een redelijk betalende baan gevonden. Het betaalt mijn rekeningen, maar echt gelukkig ben ik er niet.

Wanneer was je een tijdlang wel gelukkig?, vraag ik voorzichtig
Ik voel me de laatste tijd bij jullie heel erg gelukkig. Jullie helpen me om mijzelf te ontdekken. Ik mag daarin fouten maken en ik krijg heel veel ruimte. En: heel belangrijk: jullie vangen me op als ik val.
Dat vind ik leuk om te horen en we doen allemaal ons best. Dat weet je. Maar: ik bedoelde wanneer je vroeger echt gelukkig was
Ik denk toch dat ik het gelukkigst was toen ik al mijn verkrachters uitdaagde. Dat gaf me een vreemd gevoel van macht. Ik daagde een keer iemand uit door mijn zwembroekje even van mijn kont te trekken en mijn blote billen te laten zien. Ik was toen 15 denk ik. Hij kwam naar me toe, gaf me een enorm pak slaag en ik kwam er spontaan van klaar. Het geweld waarmee hij het deed en de manier waarop ik er mee omging. Die ombuiging van fysiek geweld naar genot heb ik nooit begrepen, maar ik ben er wel van gaan houden. In de korte periode voordat ik dus het huis uit vluchtte zat ik wel goed in mijn vel, maar echt gelukkig was ik niet, omdat mijn ouders vaak heel onvoorspelbaar reageerden. Ik voelde me dus niet veilig. Ik ben sinds ik hier woon daadwerkelijk gelukkig. Ik ben veilig, ik ben mezelf, ik ben verliefd; notabene op twee mensen en ik heb een doel in mijn leven gekregen.

Welk doel bedoel je?, vraag ik nu wat minder voorzichtig
Het doel om de Arena in te gaan! Ik heb vannacht van Noortje alle details van de Arena gehoord, want slapen konden we toch niet. Daar wil ik ook staan. Ik wil daar ook laten zien wat ik kan!
Wat kan je dan, vraag ik met een cynische ondertoon.
Ik kan mijn orgasmes controleren. Ik kan veel pijn aan en
Ik val haar in de rede. Meisje, je komt net kijken in het SM wereldje. Je hebt een paar naalden in je tieten en in je kutlippen gehad. Dat deed wel zeer ja, maar dat is helemaal niks vergeleken bij wat een heleboel sadisten graag zouden willen zien. Die spijkeren eerst je tieten met een paar roestige spijkers aan een plank vast, zodat je niet meer weg kan rennen. Daarna geselen ze je lijf helemaal kapot, zodat je vel op een aantal plekken gewoon gebarsten is. Daarbij trek je natuurlijk elke keer aan je tieten, zodat die half uitgescheurd raken Daarna krijg je een hele lange dildo in je keel geschoven, zodat je nog maar amper adem kan halen. Je ingewanden worden fijn geperst door een hele brede en strakke riem. Daarna pakt de sadist een apparaat om schokken mee te maken en geeft je kut een paar keiharde elektrische schokken. Daardoor spring je zo hoog dat de kop van n spijker dwars door je tiet scheurt. ten slotte pakt de sadist een lat en mept zo hard op de bovenkant van je voeten, dat daar wat botjes breken en je dus moet vallen, waardoor alle overgebleven spijkers alsnog door je tieten heen scheuren en je kermend van de pijn over de grond aan het krioelen bent.
Dt is wat sadisten kunnen doen. Dt of nog andere en soms veel heftigere dingen.

Ik kijk naar Maureen en ben benieuwd naar haar reactie. Ze kijkt me aan en vraagt: Echt? Kan dat? Zijn er van dat soort wrede mensen?
Ja, die mensen zijn er. Er zijn zelfs mensen die nog verder gaan en ledematen amputeren. Borsten afsnijden, klit amputatie, enzovoort. Ik zie Maureen gruwelen.
Ik vertel verder: de SM wereld is een wereld die heel veelomvattend is. Er zijn mensen die van soft SM houden, zoals vastbinden met een touw en daarna taken opleggen, maar er zijn ook mensen die van harde SM houden: messen door tieten steken, naalden overal doorheen, dagenlange eenzame opsluiting zonder eten, naakt achter een auto laten rennen: ja, je kan het zo gek niet bedenken

Irma en ik helpen je om te trainen. Veel sadisten trainen niet, maar doen een poging om een slaaf te onderwerpen. In zon geval wordt de slaaf meestal onderdrukt met straffen. Wij willen jou graag trainen. Dat is wezenlijk anders dan onderdrukken. Jij kiest zelf voor deze weg. Jij staat er zelf ook achter en Irma en ik moeten vaak heel snel schakelen om jou bij te kunnen houden, want je hebt een enorme drive om keihard te willen gaan. Dat lukt je meestal ook nog.

De meeste sadisten zijn dus gewend om met kapot geslagen slaven te werken. Het zou wel eens interessant zijn om zon sadist met jou te laten werken. Ik verwacht dat jullie elkaar niet zullen snappen.

Maureen knikt alsof ze het begrijpt. Je bedoelt dus eigenlijk: als ik in de Arena sta en dingen moet doen die door sadisten bevolen worden, dat ik dan behandeld word alsof ik een slaaf ben die gemept moet worden?

Ja, zeg ik. Dat bedoel ik inderdaad.

Maureen blijft even stil en dan zegt ze: Dan kan ik daar beter ook maar voor trainen! Ik ben perplex en heb even geen antwoord klaar. Maureen benadrukt: Mark, wil jij me alsjeblieft onder handen nemen zoals een sadist zou doen?
Ik raak in mijn hoofd in paniek. Ik voel me namelijk geen sadist. Ik kan Maureen wel gaan meppen, maar dan doe ik dat alleen maar om haar pijn te doen. Dat is anders dan wanneer een sadist haar zou meppen. Een sadist is meestal op zoek naar heel specifieke punten om pijn te doen. Dat kan ik niet. Ik zou ook nooit de tieten van Maureen aan een plank vast kunnen spijkeren. Irma misschien wel, maar ik niet.
Maar: als ik dat nu aan Maureen vertel, dan val ik van een voetstuk af waar ze me nu heeft. Dan bedenk ik een oplossing. Ik broei er nog wat langer op en bedenk dat het tijd wordt om uit bed te gaan en om wat belletjes te doen. Maureen is verbaasd als ik plotseling het bed uit ga en ik zeg: Als je onder handen genomen wil worden door een sadist, dan ken ik er wel eentje. Hij kan je alle hoeken laten zien!
Ik zie Maureen huiveren, maar ze zegt: het lijkt me goed dat ik hem ga zien, zodat ik ook dit mee kan krijgen.
Ik ga bellen, zeg ik. Jij blijft even hier.

Ik loop naar beneden en bel Peter. Het is al half tien, maar het duurt toch nog heel lang voordat Peter opneemt. Hij ziet mijn nummer blijkbaar en kreunt: Das zeker weer die Ollander Elke keer als gij mijn telefoon doet afgaan, dan maakt ge me wakker
Het is voor een goed doel, Peter, zeg ik.
Ja, dat zei je de vorige keer ook, smaalt Peter.
Dat was toch waar?!, benadruk ik.
Ok, ge hebt gelijk. Waar belt ge voor?
Ik heb hier een dametje van 19 jaar. Ik ben haar aan het trainen om een pijnslavin te worden. Dat gaat ontzettend goed, maar het probleem is, dat ik niet heel sadistisch ben en het overgrote merendeel van de mensen in de scene zijn dat wel. Ze wil zich dus een keer onder handen laten nemen door een echte sadist.
Ik moest gelijk aan jou denken.
Peter antwoordt: Ik voel me vereerd, maar zegt ge nou dat ze zelf graag door een sadist bediend wil worden?
Ja, dat heb je goed gehoord. Ze wil alles een keer meegemaakt hebben. Haar kick is, dat ze overeind blijft na een sessie. Ze is goed, maar ik twijfel er aan of ze blijft staan als jij met haar bezig zou gaan.
Wanneer?
Over een paar uurtjes?
Die Ollanders ook Altijd maar haasten. Oke, tot zo, maar niet te snel rijden h?

Ik ga Maureen ophalen. Ik zeg dat ze zich moet douchen en er tip top uit moet zien. Ze komt een half uur later beneden en ik heb voldoende brood en drinken voor ontbijt en lunch klaargemaakt.
We slaan nog even een bak koffie achterover en dan gaan we met de auto op pad. Als we via de A2 en A15 op de A27 naar het zuiden zitten, vraagt Maureen: gaan we naar Belgi?
Ik antwoord: Ja, daar zit iemand die heeft een hele stoere crimineel binnen een paar dagen veranderd in een sissy.
Wat is een sissy?
Een sissy is een man die er niet mannelijk uit ziet. Vaak zonder veel baardgroei of een heel klein pikkie. Sommigen compenseren dat door zich extreem mannelijk te gedragen. Dat is met sissie Jacky ook het geval. Hij is in een paar dagen tijd veranderd van een man met een stoer uiterlijk en veel praatjes, naar een dienstbaar ventje die voor zijn sadistische meesters kruipt. Hij heeft al meer dan een week een kooitje om zijn pikkie en wordt geregeld anaal geneukt door zijn meesters. Hij vindt het heerlijk en geniet de hele tijd dat hij nu gewoon zichzelf kan zijn en zich niet macho hoeft te gedragen
Ik snap er nog maar weinig van, maar dat komt wel denk ik.

We rijden naar het huis van Peter in de buurt van Antwerpen. De huisdeur wordt opengedaan door een buigend mannetje met een veel te klein diensterspakje aan. Hij laat ons met een armzwaai binnen.
Ik zeg tegen Maureen: dit is sissy Jacky. Je hoeft hem geen hand te geven. Meestal slaapt hij in de hondenmand. Hij is niet belangrijk.

Dan komen we binnen in de woonkamer. Daar zie ik Peter en Duivel zitten. Ik loop op hen af en geef hen beide een knuffel. Ik zeg: Jullie hebben goede vorderingen gemaakt met sissy. Hij is heel gedwee geworden!.
Ja, zegt Peter. Je moest eens weten hoe snel de meesten leren als ze gemarteld worden.
Ik glimlach en in mijn gedachten zie ik de knien van Maureen momenteel knikken.
Goed bezig, zeg ik tegen Peter. Ik heb voor jullie vers bloed. Ze heeft nog nooit eerder met een sadist een ruimte gedeeld en nu heeft ze zelfs 2 sadisten tegen over zich
Maureen komt naderbij en ze aarzelt hoe ze Peter zal begroeten. Dan zegt Peter: je mag me gewoon begroeten door een hand te geven. Het spel is nog niet begonnen hoor!. Maureen is wat in de war en ze steekt haar hand uit. Ze kijkt nederig naar de grond en zegt prevelend: Ik heet Maureen.
Peter zegt, nu wat strenger: Als je tegen iemand spreekt, dan kijk je iemand aan. Of leren ze dat niet meer in Olland?
Maureen snapt er niets van. Ik besluit om te souffleren. Ik zeg: Maureen speelt geen spel. Zij is 24x7 onderdanig. Als ik haar pijn wil doen, dan is dat prima. Op elk moment. Als ik haar wil laten klaar komen, dan is zij akkoord. Zij doet wat ik wil. We hebben geen spelmoment. We hebben het hele leven. Maureen is vanaf het moment dat we de auto uit stapten onderdanig naar jullie. Dat doet ze uit respect. Klopt dat Maureen?
Ja, meester. Dat klopt.
Peter staat verbaasd te kijken en kijkt nog eens naar Duivel. Duivel trekt zijn schouders op en zegt: zullen we maar beginnen?
Waarmee? vraag ik.
Nou, met het duidelijk maken wat sadisten doen?
Okay, zeg ik en ik ga op een stoel zitten.

Peter neemt de leiding en hij zegt tegen Maureen: We zijn begonnen. Trek je kleren uit en ga in het midden van de ruimte staan.
Maureen doet zoals gezegd wordt en staat al snel naakt in het midden van de ruimte.
Peter zegt: We gaan je nu onderhanden nemen met verschillende zwepen, een wandelstok en een tafeltennisbatje. Je gaat ze allemaal leren waarderen.
Maureen staat rustig met haar armen over elkaar te wachten op alles wat komen gaat.
Handen gekruist op je rug!, meldt Duivel. Maureen doet het. Dan zie ik Peter met een zweep met een heel lang touw er aan met aan het eind een knoop met allemaal kleine touwtjes. Die gaat heel erg pijn doen!
Peter oefent een beetje met de zweep en komt al zwaaiend en zwierend steeds dichter bij een tepel van Maureen. Dan ineens bijt de zweep in het zachte vlees. Maureen krimpt in elkaar van de pijn, maar ze staat al snel weer rechtop. Het herhaalt zich, maar dan bij de andere tepel. Weer een hit en zo gaat het door: klets, krimpen van de pijn, recht staan en daarna de andere tepel. Peter gaat zo op in zijn werk, dat hij door Duivel geattendeerd wordt: 50!
Peter stopt en kijkt bewonderend naar Maureen die nog fier rechtop staat. Dan moet ze op de tafel gaan liggen met haar kut wijd open. Ik zeg alleen maar: Pas op: de klitpiercings zijn vers. Duivel kijkt me aan en haalt zijn schouders op. Ik neem me voor om goed op te letten.

Duivel neemt een rijzweep en slaat hiermee hard op de schaamlippen van Maureen. Ik zie Maureen schrikken van deze onbekende pijn en ze haalt scherp adem. In een steeds sneller tempo mept Duivel op de kut van Maureen. Die is inmiddels helemaal rood en gezwollen. Haar klit heeft ook heel wat klappen gekregen, maar ze heeft zo te zien geen last van de piercings. Peter breekt uiteindelijk in: 40!. Duivel stopt met meppen en Maureen haalt hijgend adem.
Nu 30 met de cane, zegt Peter. Hij zwaait zwiepend met het wandelstokje en Maureen moet voorover gebogen over de tafel gaan hangen. De eerste klap is voor Maureen een complete verrassing. De klap doet al pijn, maar daarna komt heel snel de napijn. Na 8 klappen beginnen haar benen te trillen en moet ze haar bovenlijf op het tafelblad laten rusten, omdat ze niet meer op haar benen kan vertrouwen. Na 25 klappen is ze aan het snotteren en bij 30 zegt Duivel: 30!
Ik zie Duivel heel even naar Peter kijken en Peter pakt de strokenzweep. Hij zegt: ik ga de buik van Maureen in brand zetten.
Maureen gaat staan en hij laat knal na knal op de buik van Maureen neerdalen. Maureen staat fier met haar handen in de nek en na 20 knallen is Peter klaar. Ik zie een bewonderende blik tussen Peter en Duivel uitgewisseld worden.
Duivel pakt het tennisbatje en hij begint de tieten van Maureen te bewerken. Om en om. Hij slaat naar mijn idee heel hard met het kleine batje. Maureen moet moeite doen om bij elke klap te blijven staan. Iedereen verwacht dat hij bij 10 zal stoppen, maar hij gaat door. Maureen kijkt mij heel even aan en met mijn ogen beloof ik dat ik een oogje in het zeil houd.
Na 30 klappen op haar tieten begint Maureen te hijgen. Bij 40 klappen komt het eerste gekreun over haar lippen. Bij klap nummer 49 roept ze een kreet en bij 50 hijgt ze verlicht. Ze verwacht namelijk dat de mishandeling ten einde is.

Ik steek mijn hand op om in te grijpen en ik zeg tegen de mannen. Ik zeg: denken jullie dat Maureen na deze mishandeling binnen een minuut klaar kan komen, zonder dat iemand haar kut aanraakt?
De mannen kijken mij aan alsof ze water zien branden. Tuurlijk niet!
Goed, zeg ik. Let op. Ik ga achter Maureen staan die nog steeds haar handen in haar nek heeft. Ik pak met mijn linkerhand haar rechterborst beet en met mijn rechterhand haar linkerborst. Op die manier kan ik haar tieten makkelijk fijn knijpen. Ik zeg tegen de mannen: de tijd gaat nu in.
Ik zie hen op hun horloge kijken en ik bewerk de tepels van Maureen. Die doen pijn van de zweep, maar al snel heeft ze het goede gevoel te pakken. Ik knijp en rol de tepels. Maureen staat gelijk een beetje te zwaaien op haar benen. Nog tien, zegt Duivel. Ik wacht nog 2 seconden en dan fluister ik in het oor van Maureen: kom klaar voor ons. Direct komt Maureen klaar, waarbij Peter en Duivel sprakeloos staan te kijken.
Na een paar minuten doet Maureen haar handen weer in haar nek om aan te geven dat de sessie verder kan gaan, maar Peter en Duivel kunnen niet bevatten wat er net gebeurd is.

We gaan aan tafel zitten, waarbij Maureen wijselijk blijft staan om haar kapot geslagen billen te ontzien. Peter vraagt me: Hoe heb je voor elkaar gekregen dat ze op commando klaar kan komen? Ik glimlach en leg uit: dat heeft ze allemaal zelf geleerd. Ze kan orgasmes heel lang uitstellen en ze is op weg om spontaan orgasmes op te kunnen wekken. Gewoon door het tegen haar te zeggen zal ze straks klaar kunnen komen. Daar moet ze nog wel veel voor trainen, maar dat is het doel.
Peter is perplex. Duivel vraagt aan Maureen: hoe krijg je het voor elkaar om zoveel pijn te verdragen? Bijna iedereen is allang weggerend of huilend in elkaar gestort.
Maureen antwoordt: ik heb mijn hele leven al veel fysieke pijn geleden. Wat jullie gedaan hebben, dat kan ik daar allemaal bij plaatsen. Het doet wel zeer, maar de pijn raakt me niet. Toen Mark me in mijn tepels kneep, toen deed het ook pijn, maar toen raakte het mij wel. Heel diep!

Maar, zegt Duivel. Hoe kunnen we je dan breken?.
Ik hoef niet gebroken te worden. Ik heb er zelf voor gekozen om een pijnslet te zijn. Ik hou van pijn. Dat geeft me genot. Ik kan dus niet gebroken worden, omdat ik volgens jullie ideen al gebroken ben. Maar: ik voel me niet gebroken; ik heb er zelf heel bewust voor gekozen. Ik kan de pijn die jullie mij toebrengen makkelijk beheersen. Ik laat de pijn maar mondjesmaat tot mijn lichaam toe. De rest weer ik af. Daar heb ik me mijn hele leven al in geoefend.

Peter en Duivel schudden hun hoofd. Dan zegt Peter: Mogen we een testje doen?
Wat dan?, is de wedervraag van Maureen.
Ik wil eens een testje doen wie er gaat winnen op een aantal punten. Jij of sissy Jacky.
Op welke vlakken bedoel je?, is de wedervraag van Maureen weer. Ik moet er om glimlachen.
Okay. Wie kan de dikste anaaldildo verwerken? Wie kan de meeste stroom door de tepels verdragen? Wie kan een dildo het diepst in de keel laten verdwijnen?
Prima uitdagingen. Maar, wat is de prijs?
De winnaar mag de ander neuken

Ik bedenk me dat dit vooral een prijs voor sissy Jacky zal zijn Maureen zal dat door mannetje echt niet geneukt willen worden Hmmm. Dat is een mooie test voor haar. Ik zeg als smoesje tegen Peter: kom je eerst even mee? Ik heb nog wat voor jullie in de auto liggen.
Peter loopt mee en ik vertel hem dat ik graag zou willen dat Maureen gaat verliezen. Peter vindt het prima en hij gaat hiermee aan de slag. Ik zie uiteindelijk een hele collectie anaalpluggen op tafel verschijnen en hij pakt de dikste die hij zonder enige moeite in de reet van sissy Jacky drukt. De volgende grootste probeert hij bij Maureen naar binnen te werken, maar het lukt niet. Het huilen staat Maureen nader dan het lachen.
Het is niet zozeer de pijn, maar vooral de vernedering en teleurstelling dat ze deze dildo niet kan verwerken. Ze weet alleen niet dat de dildo die sissy Jacky in zijn kont heeft van flexibel materiaal is en dus heel makkelijk in kan deuken Ze probeert van alles om de dildo er toch in te krijgen, maar het lukt haar niet.
Moedeloos geeft ze op. n nul voor sissy Jacky!

Dan de stroomtest. Allebei krijgen ze een zwarte en een rode tepelklem op de tepels. Die zijn met een stel draadjes verbonden aan twee kastjes. Ik zie dat de stroomhoeveelheid bij Maureen fors hoger staat dan bij sissy Jacky, maar dat kunnen zij niet zien.
Als de schakelaars aan gaan, dan wippen ze allebei omhoog, maar Maureen wipt een stuk hoger dan sissy Jacky. Dan draaien de beide mannen de knoppen steeds wat hoger. Het lijkt wel alsof ze de stem van Maureen bedienen. Hoe verder ze de knop draaien, des te hoger Maureen begint te kreunen. Ik zie op het apparaat een rood streepje staan en de mannen kijken mij aan als ze daar voorbij gaan. Ik kijk goedkeurend. Het apparaat van sissy Jacky is nog lang niet zo ver, maar hij heeft het ook moeilijk.
Dan horen we ineens: STOP, hou op! De mannen zetten gelijk de knoppen uit en Maureen beseft dat ze nu al met 2-0 achter staat.

Dan komen de mannen met een dubbele dildo aan zetten van ongeveer 50 centimeter lang. Ze zetten een streep in het midden en Maureen en sissy Jacky proberen zoveel mogelijk van de dildo in hun eigen mond te verslinden. Maureen heeft de helft al snel naar binnen gewerkt en heeft deze ronde gewonnen, maar desondanks de wedstrijd verloren.

Sissy Jacky mag Maureen neuken. Maureen ziet dit duidelijk niet zitten. Alles aan haar ademt aversie uit jegens hem. Peter is aan de slag om het kooitje van het pikkie van sissy Jacky af te halen. Dan zegt Peter tegen Maureen: zuig hem maar even stijf. Anders duurt het allemaal zo lang
Vol weerstand zakt Maureen door haar knien en pijpt het pikkie stijf. Daarna duwt ze hem ruggelings op de tafel en begint ze hem met haar kapotgeslagen kut te neuken. Ze houdt een straf ritme aan en sissy Jacky komt al snel klaar. Het is het eerste kutje wat hij sinds lange tijd mag binnentreden, dus veel weerstand is er rond zijn pikkie niet nodig om zijn zaad te laten vliegen. Maureen zakt nog even door haar knien en likt het pikkie netjes schoon. Daarna stapt ze een stukje achteruit en gaat ze weer met haar handen in haar nek staan te wachten.

Peter kijkt bewonderend naar Maureen. Hij weet dat de wedstrijd verre van eerlijk was en dat Maureen wel moest verliezen. De hoeveelheid stroom die Maureen door haar tepels gejaagd kreeg was erg hoog en ook de anaaldildo was monsterlijk van grootte.
Peter gaat vlak voor Maureen staan en wil haar een kus op de mond geven. Instinctief deinst Maureen een beetje terug. Ik schraap mijn keel, waarna ze weer recht gaat staan. Ze laat toe dat de lippen van Peter haar lippen raken. Peter likt over haar bovenlip en zegt: Er zat nog wat sperma van sissy Jacky op je lip. Peter draait om en ik zie Maureen fanatiek slikbewegingen maken. Ze lijkt wel misselijk te zijn!

Ik zeg: we stoppen. Maureen, ga maar even naar de WC om je op te knappen. Het kooitje wordt bij sissy Jacky weer omgedaan.
We gaan allemaal om de tafel zitten en als Maureen ook terugkomt, wijzen we haar een plek aan het hoofd van de tafel. Daar staat geen stoel, maar dat zal ze met de kapot geslagen kont en kut niet zo erg vinden. Ze knielt en kijkt ons gedwee aan.
Ik begin te vertellen: we hebben vandaag een eenvoudige SM sessie gehad. Twee sadistische mannen die slavin Maureen wat geslagen hebben. Daarna hebben we nog een paar simpele, maar pijnlijke oefeningen gedaan. Maureen heeft de sessie waarin ze geslagen werd goed doorstaan. Vooral de slagen op haar buik moeten een grote psychische impact hebben gehad voor haar, maar dat was haar niet aan te zien. Wat vond jij van deze sessie, Maureen?
Maureen aarzelt om een antwoordt te geven. Ze moet duidelijk de goede woorden vinden. Dan begint ze: De slagen op mijn lijf kon ik best makkelijk hebben. Ik kan die grotendeels buiten sluiten, zodat ze me niet van binnen raken. Natuurlijk doet het pijn, maar dat trekt wel weer weg.
Ik moest er niet aan denken dat sissy Jacky mij zou gaan neuken. Ik weet wat hij Elena heeft aangedaan en als ik zie hoe hij er nu als een mietje uitziet, dan veracht ik hem nog meer. Ik heb dus echt goed mijn best gedaan om die dildo naar binnen te krijgen, zodat hij me niet zou gaan neuken, maar het lukte gewoon echt niet. Het leek wel alsof mijn kont open ging scheuren De elektrische tepelklemmen zijn mij heel slecht bevallen Dat deed vanaf het begin al ontzettend pijn. Ik snap werkelijk niet hoe hij die pijn heeft kunnen verdragen! Die dubbele dildo was een makkie. Ik denk dat ik die hele dildo wel in mijn keel zou kunnen krijgen.
Duivel staat gelijk op en haalt het ding op ga je gang!
Maureen kijkt beduusd, want dat had ze niet verwacht. Ik maak een gebaar: zie je nu wel? Bijdehand geweest!
Maureen maakt de dildo nat en duwt hem voorzichtig naar binnen. De eerste 30 centimeter gaan makkelijk naar binnen, dan nog 10 centimeter met veel duwwerk, maar de laatste paar centimeters lukt niet. We klappen uitgelaten als we zien hoe ver Maureen de dildo wegwerkt. Ondanks dat het niet helemaal gelukt is, zijn we toch trots op haar resultaat.

Als we weer rond de tafel zitten, vraag ik aan Maureen: Wat voelde je bij de sessie en de verschillende oefeningen?
Dat is heel moeilijk te zeggen, want ik heb mijn gevoel zoveel mogelijk uitgeschakeld. De yoga-oefeningen die ik gedaan heb, helpen hier wel bij. Ik vond de sessie met de zwepen en zo heel kaal, leeg en onpersoonlijk. Er zat geen uitdaging in en eigenlijk was het erg fantasieloos. Het leek er op dat Peter en Duivel gewoon om en om mij aan het slaan waren, maar met welke doel is me niet duidelijk geworden! Ik denk dat het slaan een kick voor jullie was?
Peter en Duivel kijken elkaar aan. Dan zegt Peter: het slaan geeft me niet de kick, maar het moment dat een slaaf breekt en uiteindelijk mij als meester accepteert. Daarna ga ik aan de slag om de pijngrens van de slaaf te verleggen. Hardere klappen kunnen verwerken en zo. Dat is een vorm van groei. Dat doe ik door gewoon te oefenen. Dikkere pluggen, hardere stroomschokken, enzovoort.
Ondertussen houd ik de slaaf altijd onderdrukt. Ook mentaal. Kijk maar naar dat kooitje. Hij voelt hem altijd: het herinnert hem er aan dat hij een slaaf is. Hij heeft een stinkend bed en wordt regelmatig in zijn kont geneukt. Eerst vond hij het niet leuk, maar nu is het vaak zijn enige seksuele ontlading.
Maar, wat vindt sissy Jacky daar dan zelf van? vraagt Maureen
Daar heeft hij geen inspraak in, maar ik krijg de indruk dat hij het prima vindt. De eerste tijd natuurlijk niet, maar nu inmiddels wel
Maureen schudt haar hoofd. Deze vorm van SM is zo wezenlijk anders dan waar wij mee bezig zijn.

Ik vraag aan Maureen: wat vond je er van dat sissy Jacky je neukte?
Ik vond het verschrikkelijk! Ik voelde me een hoer, maar omdat jij er bij was en het goed vond heb ik het gedaan, maar ik vond het echt niet leuk of lekker
Dat was duidelijk op je gezicht te zien, maar desondanks toch goed dat je het gedaan hebt

Ik kijk naar Peter en Duivel en zeg tegen hen: waar jullie de zweep vaak voor gebruiken, dat doen wij in overleg. We vertrouwen elkaar en we kennen elkaars grenzen. In overleg rekken we deze grenzen op. Als Maureen echt niet door sissy Jacky genomen had willen worden, dan had ze dat gezegd en met me overlegd.
Maureen heeft inmiddels geleerd om weerstanden verstandelijk te beredeneren en kleiner te maken. Daardoor komt ze snel tot de kern van haar grens en kunnen we er makkelijker over praten.

Vanochtend bijvoorbeeld. Maureen vond het smerig om pis te drinken, maar ze heeft vanochtend uit eigen beweging mijn ochtendpis allemaal opgedronken. Ik kon gewoon blijven liggen in bed. Dat was heerlijk!
Maureen kijkt trots en verklaart richting Peter en Duivel: we lagen heerlijk in bed, maar Mark kon niet genieten met zijn volle blaas, dus ik heb hem geholpen. Ik wil hem en Irma gewoon verwennen. Dat is mijn kick. Mijn andere kick is, dat ik graag het uiterste uit mezelf wil halen. Daar helpen Mark en Irma mij bij.

Peter en Duivel lijken het te gaan snappen. Peter vraagt: dus jij vindt het fijn om vernederd te worden. Jij houdt ervan dat iemand jou pijn doet?
Het ligt net wat anders. Als de mij toegebrachte pijn mij helpt om verder te komen, dan zal ik de pijn goed beleven, zodat ik dat als ervaring de toekomst mee kan nemen. Maar, als de pijn doelloos is voor mij, dan sluit ik me er voor af en wacht ik tot het einde van de sessie
Maar, zegt Peter. Pijn heeft altijd een doel. Van elke sessie leer je!
Je kan op de manier zoals jullie het doen inderdaad leren. Voor mij is het zo, dat mijn lichaam dan leert om pijn te accepteren en te negeren. Mijn lijf hoeft dan niet na te denken hoe ik de pijn de baas moet worden, maar dat ik het al weet, omdat ik het al vaker heb gevoeld en dat ik daardoor weet wat de gevolgen van de pijn zijn.
Ik weet bijvoorbeeld al dat die klappen die je op mijn tepels hebt gegeven ongeveer anderhalve dag pijn doen en daarna voel ik er geen pijn meer aan. De striemen op mijn buik zullen morgen verdwenen zijn. Ik hoef geen angst te hebben voor de verwondingen, omdat ik al eerder dergelijke markeringen op mijn lijf heb gehad. Ik weet wat de gevolgen zijn. Dat maakt me steeds sterker. Zoals in het Engels gezegd wordt: what doesnt kill you makes you stronger. Zo voelt het voor mij ook.
Daarbij is het zo dat de Dominant niet als enige de regie heeft bij een sessie. De Dominant is natuurlijk degene die veel dingen bepaalt en uitvoert, maar ik heb als sub ook een grote verantwoordelijkheid. Met mijn lichaamshouding en reacties kan ik tijdens een sessie veel sturen. Ik merk dat op alle manieren als ik met Mark en Irma bezig ben.

Na deze monoloog valt er even een stilte en we denken na over de woorden van Maureen. Peter schuifelt wat op zijn stoel. Hij kijkt me vragend aan. Ik heb geen idee wat hij bedoelt en haal mijn schouders op. Dan zegt hij: Maureen, we hebben net vals gespeeld. Jij kreeg een veel hogere stroomsterkte dan sissy Jacky en de dildo die hij in zijn kont had was van een soort schuimrubber. Je kn deze wedstrijd niet eens winnen. Je hebt je kranig geweerd en eigenlijk heb jij de wedstrijd gewonnen. Maar ja: tijdens een wedstrijd gelden niet altijd voor beide spelers dezelfde spelregels
Ik ben met je eens dat een sub een grote rol kan spelen tijdens een spel, maar de Dominant bepaalt.
De mond van Maureen valt open en haar ogen vlammen. Ze hapt een paar keer naar adem en zegt: een Dominant moet ook vertellen. Een dominant moet ook transparant zijn!
Nee, dat is nu net het verschil in de relatie die jij met Mark en Irma hebt en een relatie die ik met een slaaf aan ga. Ik bepaal wat ik wel en niet zeg. Ik stel de regels vast en die kan ik veranderen als ik dat wil. De slaaf heeft alleen een safeword. Het is aan de Dominant om de slaaf heel ver mee te nemen in het spel, zonder dat het safeword gebruikt wordt.

Maureen is even stil en zegt dan: dat vind ik stom en daar wil ik niet aan mee doen.
Ik zeg: besef wel dat het merendeel van de sadisten op dezelfde manier denken als Peter en Duivel. Het bedrijven van BDSM waarbij beide partijen volledig zeggenschap hebben is vrij uniek
Goed om te weten, zegt Maureen smalend. Ze kijkt naar sissy Jacky en zegt tegen hem: Jij hebt geluk gehad dat je je pikkie heb mogen leegspuiten, maar omdat ik eigenlijk gewonnen heb, mag ik jou dus neuken. Mag ik die grote dildo?
Duivel begint te lachen en zegt: hier heb je hem. Zo te zien kwam hij tot hier in jouw kont. Probeer m maar dieper in het holletje van sissy Jacky te proppen. Als je hulp nodig hebt, dan moet je maar een seintje geven
Maureen pakt de enorm dikke dildo aan en zet deze rechtop op een stoel. Ze laat sissy Jacky boven de dildo hangen en zegt dat hij zich moet laten zakken. Hij laat zich voorzichtig over de dildo zakken en hij begint al snel te kreunen. Het gaat Maureen niet snel genoeg en ze haalt de armen van hem weg, zodat hij niet meer kan steunen. Daarna gaat ze op zijn schouder hangen en huilend zegt hij STOP! ROOD! Maureen stopt en helpt hem van de dildo af. Het is duidelijk: de dildo ging er bij Maureen een stuk dieper in dan bij sissy Jacky. We zien een klein sliertje bloed uit de aars van sissy Jacky druppelen, maar dat geneest wel weer.
Maureen kijkt hem van dichtbij aan en zegt: Je moet meer oefenen looser. Daarna pakt ze met haar nagels zijn tepels beet en knijpt er hard in terwijl ze er aan draait. We horen een gilletje, waarna hij weer terug in de hoek gaat staan. Ik kijk naar Maureen en ze is tevreden met deze wending.

Nu we toch hier zijn, zeg ik. Wat kunnen jullie ons nog leren over sadisme?
We kunnen er uren over praten, maar we hebben het net vooral over het uitdelen van pijn gehad. Er zijn ook sadisten die iemand eerst dagenlang eenzaam opsluiten en ondertussen allerlei beelden vertonen aan het slachtoffer. Of geluiden. Sommige mensen die zo opgesloten zitten onderwerpen zich volledig aan hun meester. Anderen komen er krankjorum uit en willen alleen nog maar vluchten. Ik ken sadisten die mensen jarenlang vastgehouden hebben. Sommigen daarvan zijn inmiddels veroordeeld. Het is een dun lijntje tussen legaal en illegaal bezig zijn.
Er zijn in de SM scene een heleboel verschillende mensen met diverse gevoelens en die hebben allemaal een andere voorkeur: een andere kink waar ze hun kick vandaan halen. Bij mij is het dat moment dat een slaaf breekt en het prima vind als ik mijn lul in hem of haar duw zonder een greintje van terughoudendheid. Dat is het moment dat ik vind dat ik geslaagd ben.

Ik maak een aantekening voor mezelf. Als Irma morgen met de directeur gaat lunchen, dan is het nuttig dat hier dus afspraken over gemaakt worden.

Dan zeg ik: Ik heb een voorstel. Maureen vindt het vreselijk om door iemand geneukt te worden die ze niet vertrouwt. Ook iemand die zonder haar toestemming aan haar borsten zit kan op een beuk rekenen, tenzij Irma of ik het goedkeurt.
Willen jullie Maureen verkrachten en misbruiken? Ik ben benieuwd hoe ze zich daar uit kan redden.
De mannen kijken elkaar aan en knikken eenparig.
Peter zegt: dan mag jij niet inbreken, tenzij je daadwerkelijk heel foute dingen ziet. Een verkrachting zal het worden
Ik kijk Maureen aan en ik knik. Maureen zegt: Akkoord. Zo zal het gaan.

Peter zegt tegen Maureen dat ze haar kleren weer aan moet trekken en aan moet bellen bij het huis. Ze doet wat gezegd is en verdwijnt naar buiten. Peter, Duivel en ik spreken kort het scenario door. Peter zal Maureen bij de deur meesleuren. Daarna zal Duivel de kleren van haar lijf scheuren (ik knik) en zullen ze de tieten van Maureen een paar lekker harde petsen geven (ik kijk twijfelend, maar de mannen halen hun schouders op). Daarna zullen ze haar op de tafel duwen en haar gaatjes vullen.
Ik vul aan dat ze een blinddoek om moet.

De deurbel gaat. Peter gaat er naar toe, opent de deur en doet gelijk zijn hand voor Maureens mond. Ze begint werkelijk te gillen en ik zie dat Peter met zijn voet de deur dicht trapt. Hij heeft n hand voor haar mond en de andere in haar haar. Aan haar haar sleept hij Maureen mee naar de speelruimte. Daar aan gekomen trekt Duivel de kleren van haar lijf en met een paar flarden van haar blouse wordt ze geblinddoekt. Peter en Duivel meppen allebei lustig op haar nog steeds rode tieten en als ik het gekreun van Maureen hoor, dan vindt ze het nog lekker ook

Maureen ligt overdwars op tafel. Haar hoofd bungelt aan de ene kant van de tafel en haar kut ligt wijd open om te palen. Ik zie Duivel snel naar sissy Jacky lopen en hij maakt zijn kooitje los. Heel even wrijft Duivel de pik van Jacky tot leven en hij neemt hem mee naar Maureen. Peter heeft ondertussen zijn pik in Maureen geduwd. Ik kan niet zien of het haar kut of kont is. Ondertussen mept hij nog steeds hard op de tieten van Maureen.
Dan gaat Peter op zijn rug op de tafel liggen en hij trekt Maureen boven op zich. Ze laat haar kut op zijn lul zakken en hij begint haar te neuken. Duivel duwt ondertussen zijn pik in de mond van Maureen en gaat aan de slag om haar keel te neuken.
Als sissy Jacky probeert om in het kontje van Maureen te komen, volgt er een schrikreactie van Maureen: ze had maar twee man verwacht! Het lukt sissy niet om zijn nog maar halfzachte pikkie stijf genoeg te krijgen om het kontje van Maureen te nemen. Ik duw hem aan de kant en ik duw mijn keiharde leuter ineens in de achteruitgang van Maureen. Ze schreeuwt het uit, terwijl de lul van Duivel gewoon in haar mond zit. Ondertussen is Peter haar kapot geslagen kut aan het uitwonen en knijpt hij met zijn nagels keihard in haar tieten. Hij doet echt zijn best om Maureen veel pijn te geven.
Ik merk al snel dat Maureen zich aan de situatie heeft aangepast. Ik voel namelijk dat ze mee gaat doen. Haar kont maakt pulserende bewegingen en het lijkt er op dat Peter dit ook voelt, want ik voel hem onder mij ook spastische trekjes geven.
De mond van Maureen begint te slobberen aan de lul van Duivel. Maureen neemt duidelijk het initiatief weer over. Ik gebaar tegen Duivel dat hij de wangen van Maureen een klap moet geven. Hij snapt wat ik bedoel. Hij haalt zijn leuter uit het hoofd van Maureen. Ze haalt diep adem en Duivel geeft haar een keiharde klets op haar wang. Ik zie de aftekening van zijn hand duidelijk verschijnen. Dan bijna gelijk er na nog een klets, maar dan op de andere wang. Ik voel het enthousiasme van haar kont om mijn lul wat afnemen. Ik wenk sissy Jacky en zeg tegen hem dat hij het hoofd van Maureen aan de haren vast moet houden terwijl ze in haar keel geneukt wordt door Duivel.

Zo neuken we Maureen alle drie keihard en het duurt niet lang voordat ik een orgasme aan voel komen. Ik gebaar naar Duivel dat hij nog een keer een paar petsen moet geven en daarna op haar moet spugen. Dat doet hij en ook sissy Jacky spuugt er behoorlijk op los. Ik gebaar dat sissy zich klaar moet maken en zijn zaad in zijn hand op moet vangen. Dat moet hij over het hoofd van Maureen smeren. Hij doet wat gevraagd wordt en ik voel Maureen wat in elkaar krimpen. Eindelijk wordt ze wat minder zelfverzekerd zo te zien.

Dan beduid ik de mannen om het tempo te verhogen en we beuken onze leuters in Maureen. Ik ben de eerste die klaarkomt en de darmen van Maureen smeert, al snel gevolgd door Duivel die het hoofd van Maureen helemaal onderspuit.
Peter worstelt zich onder Maureen vandaan en beveelt dat Maureen hem moet afzuigen. Ondertussen slaat hij op haar wangen, mishandelt haar tieten en duwt met zijn voet onder haar kut. Hij wrijft heel hard over haar kut. Mijn vermoeden wordt bewaarheid: Maureen wil klaarkomen. Haar hijgen verraad haar. Ik zeg maar n woord: NEE. Maureen weet dat ze niet mag komen, maar deze situatie biedt wel mogelijkheden. Ik ga op mijn knien zitten en begin haar kut te vingeren. Drie, vier, vijf vingers verdwijnen in de druipkut van Maureen. Als mijn hele vuist er in zit, voel ik dat Maureen graag wil komen, maar ik zeg: NEE!

Maureen gaat door met het verwennen van de pik van Peter. Peter houdt het niet langer meer en ook hij spuit zijn lading in het gezicht van Maureen, maar ook over haar haren.
Ik ben haar ondertussen aan het vuistneuken, waarbij ik me realiseer dat we nu al weer iets van het lijstje kunnen afstrepen Ik rag mijn vuist in de kut van Maureen en ik voel haar hele lichaam doortrekken van spasmes. Ze kan zich niet meer onder controle houden, maar het lukt haar nog steeds om niet klaar te komen.
Ik zie Duivel met het elektrische apparaat aankomen. Hij geeft n van de elektroden in mijn vrije hand, zet het apparaat best hoog aan en drukt daarna de andere elektrode op de klit van Maureen. Ik voel de stroom door mijn vuistneukende arm gaan. Maureen schreeuwt het uit van de pijn, maar ze komt direct ook spuitend klaar. Ze sproeit meer dan een meter hoog en ik ben letterlijk zeiknat geworden. Ik trek voorzichtig mijn hand uit haar grot.
Maureen ligt plat op de tafel. Ze hijgt als een postpaard. Duivel trekt sissy Jacky mee. Na elkaar spugen ze op het geblinddoekte hoofd van Maureen. Peter doet ook mee en al snel is het gezicht van Maureen een mengeling van sperma en kwijl.

We laten Maureen liggen en vertrekken naar een ander vertrek om ons op te frissen en een bakkie koffie te drinken. Na 10 minuten zien we Maureen met de blinddoek om haar nek naar ons toekomen. Ze kroelt mij even door mijn haren en geeft Peter en Duivel een kus op de mond. Ze kijkt niet eens naar sissy Jacky. Ze zegt: Bedankt dat jullie dit met mij hebben gedaan: dit was de eerste keer seks met meer dan n man!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 51: Algemene Beschouwingen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 524x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1321x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6269x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 13022x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7313x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14284x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4074x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7941x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3492x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14775x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14891x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10889x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net