Opwindend.Net
Datum: 07-06-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 9612x
Lengte: Gemiddeld
'Shirley', Mijn Hoertje - 2
Door Lucillia De Graaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 'Shirley', Mijn Hoertje - 1

Wesley begon wild te stoten en het duurde niet lang of Tom begon te kotsen. "Godverdomme, Shirley! Kijk nou wat je doet!" zei ik woest. Tom keek mij hulpeloos aan en schaamde zich blijkbaar diep. "Het spijt me, mevrouw. Het spijt me oprecht. Ik zal alles netjes schoonmaken, heeft u een doekje?"
"Een doekje?" zei ik heel beheerst en Tom zag aan mij dat hij de verkeerde vraag had gesteld. "Je likt alles op, zonder handen. Je hebt 1 minuut de tijd."
Tom begon als een bezetene zijn kots op te likken, maar zijn beperkte bewegingsvrijheid zorgde ervoor dat hij niet overal bij kon komen. Weer keek Tom mij hulpeloos aan. "Mevrouw..." stamelde hij. "Ik kan er niet goed bij, misschien kunt u mij even losmaken?"
"Je maakt de rest straks maar schoon. Wesley mag eerst zijn zaad in de keel lozen."
"Ja, mevrouw," zei Tom gedwee en opende zijn mond voor de nog steeds harde lul van Wesley. Hij had geen aansporing nodig en boorde zijn lul weer diep in de keel van Tom. "Neuk deze gore hoer, hard en diep graag," sneerde ik. Wesley volgde mijn bevelen direct op en stootte diep en hard in de keel van Tom. Het duurde ook niet lang of zijn eerste orgasme kwam eraan. Tom kokhalsde en probeerde zijn best te doen om de lul van Wesley in zijn keel te houden. "Aaaaahhhhhh!!!!" kreunde Wesley en spoot zijn zak leeg. "Slikken, slet. Alles, verspil geen druppel," zei ik. Tom slikte alles door en likte daarna zijn lippen af. "Dank u wel, mevrouw. Dat was fijn," zei hij.
"Wesley, heb je gedaan wat ik je vroeg?" Ik wees naar zijn nog steeds harde lul en Wesley knikte. "Ja, mevrouw. Ik heb in uw opdracht Viagra genomen, dank u wel daarvoor."
"Wat sta je daar dan nog? Je weet wat je moet doen!"
Wesley knikte en liep naar de achterkant van de picknicktafel. Tom keek mij met grote, bange ogen aan en begon zachtjes te jammeren. "Mevrouw... Ik weet niet... Ik... Hij is zo groot... Kunnen we niet even wachten? Ik..."
"Wachten? Waarop? Op de trein?" vroeg ik honend. "Dit is nog maar het begin, sletje. Je krijgt nog meer vandaag. Wesley warmt je alleen maar even op. En ik waarschuw je maar 1x, als je nog een keer gaat protesteren of jammeren dan help ik Wesley wel even." Ik zwaaide met de voorbinddildo voor zijn neus en Tom begon toch weer te jammeren. "Maar mevrouw... Heb ik niet al genoeg gehad?"
Een venijnige slag met de zweep deed hem direct zwijgen. "Hou je bek, Shirley. Vanaf nu praat je alleen als je toestemming hebt. Begrepen?" Tom knikte en ik knikte naar Wesley. "Woon deze gore hoer uit, geen genade." Tom kneep zijn ogen dicht en wachtte op wat komen ging. Wesley trok eerst met geweld de plug uit het kutje van Tom. De 30 cm van Wesley werd bruut naar binnen geduwd en Tom slaakte een pijnlijke kreet. Wesley toonde inderdaad geen genade. Hij stootte, ramde en beukte erop los in het kutje van Tom. Tom zette zijn nagels in de houten picknicktafel en liet duidelijke sporen achter. Ik deed de voorbinddildo om en ging voor Tom staan. "Bek open, Shirley, pijp deze lul." Tom opende gedwee zijn mond en ik neukte zijn keel diep en hard.
Ondertussen stonden er steeds meer mensen naar ons te kijken en zowel Wesley als Tom werden aangemoedigd. Ik had er genoeg van om zijn mond te neuken en deed mijn broek uit. Ik stapte op de tafel en ging boven Tom hangen. Ik liet mijn plas lopen en zag dat Tom even moest rillen. Hier werd hij geil van, dit wond hem op. "Dank u wel, mevrouw. Dank u wel!" kreunde hij.
Wesley was onverminderd hard het kutje van Tom aan het neuken en weer zou hij bijna klaarkomen. "Wacht nog even," zei ik tegen Wesley, en als een goed getrainde slaaf stopte hij onmiddellijk. "Pis zijn openstaande kutje vol," sommeerde ik en Wesley deed direct wat ik vroeg. Ik greep Tom bij zijn haar en zei: "Heb je goed opgelet, vuile pishoer? Niet tegenspreken, niet jammeren, geen brutaliteit... Je moet nog een hoop leren."
Ik maakte Tom los, klikte de riem weer aan de halsband en zei: "Op je knieŽn, bitch, we zijn nog niet klaar."
Ik had gezien dat er mannen tussen stonden die hier behoorlijk opgewonden van werden, ik besloot dat Tom hen nog even mocht verwennen. Ik liep naar Wesley en zei: "Dank voor je hulp, slet. Je mag gaan." Wesley ging op zijn knieŽn zitten en kuste mijn handen. "Dank u wel voor deze mooie ervaring, mevrouw. Ik ben u eeuwig dankbaar."

"Volg, Shirley." Tom kroop achter mij aan en trok een pijnlijk gezicht toen hij over het asfalt heen kroop. Ik liep richting een groepje mannen en bleef vlak voor hen staan. "Ik heb een goedkope pishoer in de aanbieding. Het is niet meer helemaal schoon en al behoorlijk uitgewoond, maar het is nog prima in staat om u een heerlijke pijpbeurt te geven." Ik zag Tom geschokt kijken, maar ik wist dat dit ook een van zijn diepste verlangens was. "Ik heb genoeg gehad, mevrouw," zei Tom en sloeg zijn ogen neer. Met een harde klap liet ik de zweep op zijn rug knallen. "Bek dicht, slet. Ik geef je +4, nog 1 strafpunt en ik zal je publiekelijk straffen."
Ik keek de mannen vragend aan. "En? Wie wil er gepijpt worden door mijn pisbak?" Sommige mannen schudden hun hoofd en liepen weg, er bleef een klein groepje mannen staan dat gretig knikte. "Allemaal naast elkaar staan en laat die broeken maar zakken. Laat maar zien aan Shirley wat hem te wachten staat." De mannen waren als was in mijn handen en lieten een voor een hun broek zakken. "Kruip er naartoe en zuig ze, Shirley. Doe het nu!" Terwijl Tom naar de mannen toe kroop duwde ik nog snel de plug in zijn nog wijd openstaande kutje. "Dank u wel, mevrouw," hijgde Tom. Ik zag zijn lul groeien terwijl hij naar de mannen kroop. Ik genoot van de aanblik toen Tom zonder handen de eerste lul begon te zuigen. Ik zag zijn pik steeds harder worden en riep: "Waag het niet om klaar te komen, bitch."
Tom zoog de ene na de andere lul en de mannen genoten zichtbaar. "U mag deze zaadslet desgewenst ook in haar bek pissen," zei ik en daarop zag ik Tom klaarkomen. Hij spoot zijn zaad in het rond en schrok er zelf van. "Sorry, mevrouw. Dit was niet de bedoeling. Ik zal het direct opruimen."
"Braaf sletje, je leert het al." Tom likte zijn eigen zaad van het asfalt tot er geen druppel meer lag. Ik greep zijn haar en duwde hem op een stijve paal. "Zuigen, kreng. Ik zal het tempo wel bepalen." Ik hield zijn hoofd stevig vast en duwde Tom diep over de lul heen. Het duurde niet lang voordat de man klaar kwam en spoot zijn zaad over het gezicht van Tom. "Dank u wel, meneer," zei Tom.
"Nou, doe je bek maar even open," zei een van de mannen en voordat Tom er erg in had zeikte hij de mond van Tom vol. "Doorslikken!" sommeerde ik en Tom slikte alles door. "U ook bedankt, meneer."
"Staat zijn kont ook nog ter beschikking?" vroeg een van de mannen. Ik keek even naar Tom en ik zag dat hij genoeg had gehad. Ik keek de man glimlachend aan en zei: "Ja hoor, ga je gang. Hij mag geneukt worden tot hij erbij neervalt. Of niet, geile slet?" Tom knikte snel en haalde de plug uit zijn kutje. Deze stond wagenwijd open en de man duwde zijn lul naar binnen. Tom moest zichzelf inhouden om niet te gaan schreeuwen en beet in zijn arm. "Holy fuck, dit is geil," zuchtte de man en spoot zijn pik leeg over de rug van Tom. De andere mannen gingen in de rij staan en de een na de ander glazuurde Toms rug. "Dank u wel, meneren," zei Tom en ik zag dat hij nog 1 klein stootje nodig had om volledig in te storten. Ik deed weer mijn broek naar beneden en plaste over Tom heen; van kop tot kont. Tom kwam wederom klaar en liet zich toen op het asfalt vallen. De mannen liepen weg en ik zei tegen Tom: "Ik breng je naar huis. Je hebt het goed gedaan, slet. Ik ben trots op je."

Eenmaal bij Tom thuis ging ik op de bank zitten, Tom krulde zichzelf op en legde zijn hoofd op mijn schoot. Ik streelde zijn haar en fluisterde nogmaals hoe trots ik op hem was. Tom knikte glimlachend en viel direct in slaap. Ik liet hem op de bank liggen en nam een uitgebreid bad. Toen ik weer beneden kwam zat Tom alweer rechtop en keek mij grijnzend aan. "Dat was een geweldige ervaring, mevrouw. Dank u wel voor alles. Dank u dat u dit voor mij hebt gedaan. Mag ik u iets vragen?"
"Dat mag," zei ik glimlachend. "Mag ik alstublieft douchen of in bad? En zou u mij willen helpen?"
Ik knikte en ging met Tom mee naar boven. Met een ruwe borstel en koud water boende ik hem helemaal schoon. Hoe uitgeput Tom ook was, ik zag dat hij weer een stijve lul kreeg. Ik sloot mijn hand erom heen en begon hem af te trekken. "Is dit wat je wil, Shirley? Wil je nog een keer klaarkomen? Of heb je liever een lul in je kutje?"
"Graag, mevrouw, dank u wel," zei Tom. Ik liep naar beneden en pakte de voorbinddildo. Tom zat al klaar, hij leunde voorover gebogen op de rand van het bad en zijn lul priemde strak naar voren, hij wist wat er komen ging. Ik zette de lul op zijn kut en duwde deze naar binnen. Tom liet een zucht ontsnappen en ik voerde het tempo op. Tom kreunde harder en harder. "Mevrouw, alstublieft, laat mij klaarkomen. Ik kan niet meer...." smeekte hij.
"Ik stop wanneer ik wil," zei ik en stootte nog harder. Tom pakte zijn kloppende pik en begon zichzelf af te trekken. Hij had maar een paar seconden nodig om klaar te komen. "Dank u! Dank u!" hijgde Tom en liet zich op de vloer zakken. Dit keer had hij echt genoeg gehad, tijd voor mij om naar huis te gaan. "Maak jezelf schoon en ga slapen. Je krijgt nog een +1 omdat je jezelf net hebt afgetrokken, dus krijg je straf. Je hoort van mij waar en wanneer."

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net