Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8926x
Lengte: Zeer Lang
Maureen - 62: De Laatste Proef
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 61: In De Arena

Noortje gaat hand-in-hand met me de Arena in. Ik zie Adil verdekt op een stoel zitten. Hopelijk waakt hij goed over mijn gezondheid. De ceremoniemeester is druk bezig om alle aanwezigen bij te praten.
Voor mijn gevoel is het warmer en drukkender dan eerst in de Arena. Het zou de spanning kunnen zijn, maar ik vermoed dat er veel mensen achter de spiegelramen zitten.

Ik ga in het midden van de Arena staan. Noortje doet een paar passen richting de kleedkamer, maar staat paraat om me te assisteren.
Dan komt de Arabier naar me toe. Ik merk op dat hij de paardenstaat nog (of weer? Ik kan het me niet meer allemaal herinneren) in zijn kont heeft zitten. Hij draait zijn kont naar me toe bukt zich en ik hoor dat de ceremoniemeester zegt: “haal de staart er maar uit en maak hem netjes schoon”. Ik trek zachtjes aan de staart en lik daarna de plug obsceen schoon. Noortje pakt die aan en legt hem weg.

Ik heb al snel door dat de Arabier niet veel zal gaan zeggen; dat laat hij aan de ceremoniemeester over. Die heeft denkelijk veel instructies gekregen.
Ik hoor de stem zeggen: “steek je beide armen uit”
Ik doe wat gezegd wordt en de Arabier en Noortje doen allebei een boei om mijn pols. Ik moet daarna mijn armen recht omhoog doen en dan mijn ellebogen buigen, zodat mijn onderarmen achter mijn hoofd belanden. Mijn polsen worden dan met een clip aan mijn nekring vastgemaakt. Ik kan ze niet voor me houden. Ik kan mijn hoofd niet beschermen. Wel zijn mijn tieten enorm goed zichtbaar en dus ook bereikbaar.
Als ik met mijn armen beweeg, dan voel ik dat aan mijn nekring. Als ik hard met mijn armen beweeg, dan hinder ik mezelf met ademhalen, omdat de nekring dan in mijn keel drukt.

Ik krijg het koud. Ik voel me zo kwetsbaar. Zo klein, ondanks de hoge hakken die ik aan heb…
Ik ril en zak wat in elkaar. Dan zegt de stem: “rechtop staan met tieten vooruit en kont naar achteren”.
Ik reageer alsof ik door een wesp gestoken ben en ga in de presentie-houding staan.

De stem vertelt: “de Arabier heeft er voor gekozen om deze sessie zelf uit te voeren. Deze sessie zal om uithoudingsvermogen, incasseringsvermogen en veel pijn gaan”. Ik word bang, zoals ik al lang niet meer bang geweest ben. Ik ben ook zenuwachtig. Ik voel me dat ik een examen moet gaan doen waarvoor ik helemaal niet geleerd heb en dat de hele wereld naar me kijkt.
Dan realiseer ik me dat ik wel heel veel geleerd heb en dat de hele wereld gerust naar me mag kijken. Ik ga weer rechter staan en voel me trots.
Weer de stem: “de Arabier staat er bekend om dat hij heel doordacht te werk gaat. Niet even een meisje keihard slaan, zodat ze binnen een paar minuten niet meer kan staan, maar hij maakt vaak een delicaat kunstwerk, waarin hij de sub helemaal in meeneemt.
We beginnen zo dadelijk met de strokenzweep. Deze zweep heeft relatief zachte strengen en markeert een groot deel van het lichaam van Maureen. Het worden slagen op het hele lichaam, zodat ze goed opgewarmd wordt”.

Ik ben blij dat ik opgewarmd wordt, want erg warm heb ik het ondertussen niet. Ik kijk de Arabier aan en sla even deemoedig mijn ogen neer. Een teken van onderwerping, maar ook van toestemming.
Noortje reikt hem een strokenzweep aan. Hij haalt uit, maar raakt me net niet.
Ik laat mijn ingehouden adem ontsnappen en sluit mijn ogen even kort. Op dat moment slaat hij op mijn buik. Ik voel het wel, maar het is niet echt pijnlijk.
Als ik weer ontspan, krijg ik de volgende slag. Op mijn bovenbeen. Eén sliert was eigenwijs en raakte mijn schaamlip.
De Arabier heeft al snel een ritme te pakken en ik ga al snel mee in dat ritme. Ik sta te swingen op mijn hakken in het ritme van zijn slagen. De Arabier mikt zijn slagen zo, dat de slagen mijn swingen versterkt. Mijn buik begint te gloeien en ook mijn benen voelen warm. Mijn rug kan hij vanaf de voorkant ook makkelijk raken met de lange slierten.
Mijn achterkant begint ook te gloeien.

Dan verlegt hij zijn aandacht naar mijn kut. Het lijkt er op dat hij de kracht van zijn slagen een beetje inperkt, maar toch voelen de slagen op mijn gevoelige vlees best hard. Ik sluit mijn ogen om deze lichte pijn in genot om te kunnen zetten. Al snel geniet ik ook van die slagen.
Dan begint hij afwisselend mijn kut en tieten te meppen. Ik open even mijn ogen en zie hem zwieren met twee dezelfde zwepen. De ene raakt telkens mijn kut en de andere afwisselend een tiet.
De cadans van de slagen brengt me al snel in trance. Ik geniet hiervan.
Flap, flap, flap. Telkens hetzelfde ritme. De variatie zit er in dat niet alleen mijn tieten afwisselend gemept worden, maar dat ook de richting telkens anders is. De ene keer van linksboven, de volgende keer van rechtsboven.
Daarna stopt hij met het slaan op mijn kut. Die staat letterlijk in lichterlaaie. Hij neemt mijn beide borsten nu onder handen met de strokenzweep. Hij mept nu ook wat harder en ik voel aan mijn nek dat ik af en toe de neiging heb om mijn handen beschermend voor mijn tieten te doen, want dan voel ik de nekring in mijn hals getrokken worden.

Het slaan met de zweep stopt. Het is stil. Ik open na een paar seconden mijn ogen en kijk naar de Arabier. Hij staat zijn werk te bewonderen.
Ik kijk naar beneden en zie dat mijn hele lichaam egaal rood is. Alleen mijn tieten zijn een tintje dieper rood. Mijn kut misschien ook, maar die kan ik niet goed zien.
Noortje pakt de zwepen aan en de Arabier gaat een paar centimeter voor me staan. Hij doet zijn armen wijd. Ik verwacht een omhelzing, maar in plaats daarvan voel ik zijn handen op mijn billen kletsen. Die waren nog niet zo veel door de strokenzweep onder handen genomen…
Door de impact van de slagen beweeg ik iets naar voren en beland ik met mijn bovenlijf tegen de naakte borst van de Arabier. Dat was natuurlijk precies zijn bedoeling en ik hou mijn lijf zacht tegen hem aangedrukt. Hij duwt me niet weg.
De volgende klets. Ik duw me steviger tegen hem aan. Klets! Klets! Klets! Ik hang tegen hem aan te genieten van de harde klappen op mijn kont. Mijn hoofd kan precies op zijn schouder liggen en ik sluit mijn ogen terwijl ik gejaagd adem haal. Hij slaat steeds harder en ik verbaas me er over dat hij geen pijnlijke handen krijgt.
Ik kreun van de slagen en ik zie de mondhoek van de Arabier omhoog krullen. Blijkbaar was dat het teken waar hij op wachtte. Hij slaat nu niet zozeer harder, maar wel venijniger. Het wordt niet meer leuk. Vooral ook, omdat ik de pijn van mijn billen niet naar genot om kan zetten. Ik zeg tegen de Arabier: “please spank my pussy”.
Hij doet een stap terug en zegt: “be carefull what you wish for”.
Hij gaat achter me staan en drukt zijn naakte lijf achter tegen me aan. Zijn lendenen drukken tegen mijn vurige billen en zijn halfslappe lul vult mijn bilspleet. Dan begint hij genadeloos op mijn nog brandende kut te slaan. Links, rechts, links, rechts. Het gaat snel en hard. Zijn vingertoppen raken vaak mijn klit. Van deze pijn kan ik wel genieten.
Ik kan mijn hoofd niet achterover op zijn schouder laten hangen, dus daarom laat ik mijn hoofd tegen mijn onderarmen leunen. Het doet verdomde pijn, maar het is heerlijk. Er zit zoveel kracht en passie in de slagen. Elke slag krijg ik er meer kracht bij en voel ik meer van zijn passie in mijn kut. Als een donderslag bij heldere hemel komt er een orgasme aan gedonderd. Ik vraag nog snel: “mag ik klaarkomen?”

De stem zegt: “Ja, maar daar krijg je spijt van”.
Ik ben te ver weg om zijn woorden goed te begrijpen. Ik mag klaarkomen, dus als de Arabier werkelijk een keiharde klap vol op mijn kut geeft, kom ik klaar. De Arabier stopt alleen niet met slaan. Hij verhoogt het venijn van de klappen alleen nog maar. Tijdens mijn daverende orgasme krijg ik een keiharde kutspanking op mijn overgevoelige kut. Ik ga door het lint en voel dat dit al snel te veel gaat worden.
Ik wil niet nog een keer out gaan en zeg hard: “STOP!”

De Arabier blijft me ondersteunen, maar hij stopt met meppen. Hij zegt: “You were doing great”.
Dan komt Noortje naar me toe om mij van hem over te nemen. Samen wandelen we naar de kleedkamer, waar ze mijn lichaam verzorgd met heerlijk aanvoelende zalfjes. Vooral mijn kut heeft het zwaar te verduren gehad. Daar zijn een paar plekken op mijn schaamlippen vuurrood. Noortje kalefatert me op en wenst me veel succes met het tweede deel van de test: uithoudingsvermogen staat nu op de planning.
Gedurende de vijf minuten dat we in de kleedkamer zijn, hebben mijn armen de hele tijd achter mijn hoofd gebonden gezeten. Mijn schouders beginnen inmiddels flink zeer te doen, maar er is niets wat ik er mee kan doen, behalve zoveel mogelijk te ontspannen…

Noortje neemt me mee naar het midden van de Arena en zet me daar neer, waarna ze weggaat.
De stem klinkt wederom: “hopelijk heb je je een beetje kunnen ontspannen, want het is nu tijd voor je workout. De workout bestaat uit drie verschillende posities. De eerste is: ‘kont’. Dan ga je met je gezicht naar de Arabier toe op je knieën zitten met je tieten en je gezicht op de grond en je kont zo hoog mogelijk in de lucht.
De tweede positie is: ‘kut’. Dan ga je met je hoofd richting de Arabier op de grond liggen en maak je een bruggetje met je rug. Je armen op de grond en je kut zo hoog mogelijk in de lucht.
De laatste positie is: ‘tiet’. Dan zak je met je gezicht naar de Arabier toe op de grond en doe je de spagaat, waarbij je kutlippen de grond moeten raken.
Je houdt bij alle posities en bij het wisselen van de posities je knieën minimaal 30 centimeter van elkaar.
De Arabier zal je motiveren om sneller te gaan. Ook zal hij je corrigeren als dat nodig is. Een harde klap op je kont, kut of tieten zal aangeven dat je de volgende positie in moet nemen.
Nu is het tijd voor een oefenrondje. KONT!”.

Ik ga op mijn knieën zitten, druk mijn tieten op de grond en steek mijn kont zo hoog mogelijk in de lucht. Ik hoor: “Prima, maar dat moet veel sneller. Nu: KUT!”.
Ik rol me om en loop met mijn voeten naar achteren, terwijl ik me met mijn hoofd en armen aan de grond veranker. Ondertussen duw ik mijn kut omhoog.
De stem zegt: “Dat ging snel, maar je hebt in de tussentijd je knieën niet ver genoeg uit elkaar gehouden. Let daar op. Nu als laatste: “TIET!”

Ik laat mijn billen op de grond komen, krabbel op en laat me in een spagaat zakken. Ik kan me niet met mijn handen opvangen, dus ik ben bang om me het laatste stuk zo maar ineens te laten zakken. Ik laat me pardoes op mijn kont vallen, waarbij mijn benen erg wijd zijn. Met mijn onderlijf hop ik naar voren en eindelijk heb ik het voor elkaar dat ik in een spagaat zit met mijn kut op de grond.
Daar komt de stem weer: “Dat leek nergens op. Dat doen we nog een keer. Ga staan en presenteer je tieten. TIET!”
Ik krabbel op. Dat is nog niet zo makkelijk zonder mijn handen te kunnen gebruiken… Ondertussen denk ik na hoe ik zo snel mogelijk in een spagaat kan komen. Dan bedenk ik dat ik me vanuit de ‘kut’ positie wellicht ineens naar de ‘tiet’ positie kan wurmen, zonder op te staan. Ik ga zitten, doe mijn benen zo wijd mogelijk en beweeg met een enorme zwier mijn bovenlichaam omhoog. Ik val daarna in een spagaat. Snel mijn tieten naar voren. Fuck… Dat doet pijn!
Ondertussen voel ik de spieren in mijn bovenbeen enorm protesteren van de te harde plotselinge inspanning. Die protesten negeer ik en ik probeer zo trots mogelijk te kijken. Langzaam zakt de pijn weg. Ik realiseer me dat ik de hele tijd geconcentreerd naar een enkel punt kijk. Ik draai mijn hoofd om, om te kijken of er iets aan de hand is, want de stem zwijgt. Ik zie de Arabier voor me staan. Schuin achter hem staat Noortje. Zij heeft een hele collectie zwepen in de aanbieding…

Ik masseer met mijn spieren mijn onderlijf, want deze positie is veruit het moeilijkst voor me om in te komen. Ik wil dat mijn spieren zo snel mogelijk aan deze overstrekking gaan wennen.

Dan zegt de Arabier: “KONT”.
Ik laat me voorover zakken en kan maar met moeite mijn benen wat sluiten, waarbij ik er goed op let dat mijn knieën voldoende ver open blijven. Ik druk mijn hoofd en tieten op de grond en steek mijn kont naar boven. Het blijft een paar seconden stil. Dan hoor ik iets suizen en voel een enorme dreun tegen mijn kont. Dat was geen gewone zweep, maar denkelijk eentje met knoopjes in de slierten! Fuck! Die doet best pijn!
“KUT”, hoor ik de Arabier zeggen en ik draai om mijn as, waarbij ik mijn knieën ver uit elkaar hou. Ik werp mijn bekken naar boven om mijn kut zo hoog mogelijk aan te kunnen bieden en ik voel een hele felle klap op mijn schaamlippen. Dat was een rijzweepje. Wauw, wat een pijn…. Hij weet zijn gereedschap wel te kiezen!
“TIET”, zegt hij onheilspellend. Ik zak zo snel mogelijk in de spagaat. Gelukkig zijn mijn spieren nu iets meer opgerekt en is de pijn iets minder. Ik zie dat hij een rietje pakt en het rietje zo mikt dat hij mijn beide tepels in één keer kan raken. Ik hoor: “zwoesj” en zie mijn tieten op en neer gaan. Dan voel ik heel even niets, maar dan ineens komt de pijn. Veel pijn. Mijn tepels lijken geëxplodeerd te zijn! Ik beweeg mijn armen om mijn tepels met mijn hand te bedekken, maar deze intuďtieve reactie wordt door mijn nekring gesmoord. Wat een pijn…
“KONT”, hoor ik. Ik herpak me en laat me voorover vallen, maar als mijn tieten de grond raken, doen mijn tepels enorm zeer. Ik druk mijn kont omhoog, maar het sluiten van mijn benen gaat een stuk moeilijker. Net als ik mijn rug hol getrokken heb om mijn kont mooi te presenteren hoor ik weer: “zwoesj” en weet ik dat het weer het rietje is. Inderdaad: na een kleine seconde lijken mijn billen uit elkaar te spatten van de pijn. “KUT”, hoor ik gelijk. Terwijl ik de pijn aan het verwerken ben, draai ik me op mijn as, maar als ik mijn kont op de grond laat komen, voel ik de striem qua pijn weer opkomen… Ik duw mijn kut omhoog en hoop dat hij mijn kut niet met het rietje zal slaan. Ik kijk en zie dat hij een elektriciteitsdraadje heeft! Ik weet hoe fucking zeer die dingen doen en ik kijk toe terwijl hij het draadje op allebei mijn schaamlippen laat neerdalen. Dit doet zo enorm veel pijn, dat ik de positie niet kan vasthouden. Ik kan me uit alle macht bedwingen om geen foetushouding aan te nemen, maar moet mijn kut echt op de grond laten vallen.
“KUT…”, hoor ik de Arabier dreigend zeggen en zie hem nog steeds met het draadje klaar staan. Ik doe mijn kut weer in de lucht en weer zwiept het draadje op mijn lippen.
Met uiterste wilskracht lukt het me om mijn kut hoog te houden, maar de tranen lopen over mijn lippen en ik haal snikkend adem.
“TIET” en ik zak weer in de spagaat. Ik doe het bewust wat traag, zodat ik wat bij kan komen, maar dat is niet naar de wens van de Arabier. Hij geeft me met zijn hand een klap tegen mijn wang en zegt dreigend: “faster!”. Als antwoord bied ik hem mijn tieten aan.
PATS! PATS! Het rijzweepje kletst eerst op de ene en dan op de andere tiet. Hijgend kan ik deze pijn wel verdragen. Dan nogmaals, maar nu de veel gevoeligere onderkant van mijn borsten: PATS! PATS!
“KONT”. Ik laat me voorover op mijn tieten vallen en negeer de pijn van mijn memmen zoveel mogelijk. Dan mijn benen een stukje sluiten en mijn knieën optrekken, zodat ik mijn kont mooi kan presenteren. “Faster!”, hoor ik hem zeggen. Ik voel de zweep met knoopjes heel hard op mijn rug. Ik weet zeker dat ik talloze striemen op mijn rug zal hebben staan!
Ik buig mijn rug en presenteer mijn kont met best wijd geopende knieën. Ik spiek even en zie dat hij dezelfde zweep met knopen in zijn hand heeft. Hij haalt verwoestend uit en raakt niet alleen mijn kont, maar ook de heel gevoelige achter- en binnenkant van mijn bovenbenen. Ook raken een paar knoopjes mijn kut. Allejezus, wat doet dat zeer. Mijn hele achterkant van knie tot schouder doet pijn.
Waar ik al bang voor ben, gebeurt: “KUT”.
Ik laat me voorzichtig omrollen, maar ik kan niet voorkomen dat mijn pijnlijke rug en kont met de grond in aanraking komen. De pijn wordt er daardoor nog verder ingedrukt lijkt het wel. Als ik mijn kut omhoog druk, dan komt er verlichting in de pijn van mijn rug, maar mijn spieren beginnen het een beetje op te geven.
Ik tril al snel van de inspanning. De Arabier kan ik niet zien zoals ik nu lig, maar hij laat me wachten. Het kost me veel moeite om dit halve ‘bruggetje’ vast te houden, maar dan hoor ik het suizen van een zweep en zie in een split-second weer dezelfde zweep! Ik raak even in paniek, terwijl de zweep nog onderweg is.
De uiteinden van de zweep grijpen in het gevoelige vlees van mijn kut, kont en bovenbenen. Ik moet me weer op de grond laten zakken. Ik kan het niet houden, maar dan voel ik mijn gehavende rug en hoor de stem van de Arabier: “get up!”
Ik druk mijn kut na een paar seconden weer omhoog en krijg dezelfde zweep op mijn buik. Dan zegt hij: “TIET”.
Zo traag als ik denk dat verantwoord is zonder gestraft te worden daal ik in de spagaat en druk mijn tieten naar voren. Ik voel dat hij achter me gaat zitten en me even op mijn schouders drukt. Mijn bovenbeen- en bekkenspieren vinden dit niet leuk, maar ik probeer niets te laten blijken. Dan gaat hij aan de slag om mijn tieten te mishandelen. Knijpen. Hard knijpen. HEEEL hard knijpen.
Slaan met zijn hand als een kommetje. Pof, pof, pof, pof, pof. Als het tikken van een klok: links, rechts, links, rechts.
Knijpen en trekken van mijn tepels. Draaien in mijn spenen. Nog verder uittrekken.
Dan begint hij mijn cup C te bewerken met zijn vuisten. De ene uppercut na de andere dreunt in mijn tietenvlees. Het is alleen maar pijn wat ik voel. Geen genot, maar pijn. Ik doe mijn uiterste best om er iets van genot uit te halen, maar het lukt me niet.
Pas als hij stopt met het beuken op mijn beurs gebokste tieten en aan mijn tepels begint te draaien, kan ik de pijn weer omdraaien naar genot. Dat doe ik zo snel mogelijk, omdat de pijn dan een stuk draaglijker wordt.
Dan staat hij op en zegt: “suck me”. Hij steekt zijn leuter in mijn mond en ik begin hem als een pijpslet af te zuigen. Zonder handen: alleen mijn hoofd. Het duurt een paar minuten, maar dan trekt hij zich elegant terug en zegt: “no more”, gevolgd door: “KONT”.
Auw! Dat doet heel erg veel pijn, want ik heb veel te lang in de spagaat gezeten! Met veel gesteun en gekreun krijg ik het voor elkaar dat ik mijn kont aan hem kan presenteren. Ik zie dat hij zonder iets in zijn hand naar me toekomt.
Met zijn vlakke hand begint hij mijn billen nog roder te meppen. Steeds sneller en venijniger. Als ik denk dat ik het niet meer kan hebben, stopt hij. Vanwege mij? Of, omdat hij zelf zere handen heeft? Ik weet het niet, maar zie dat hij zijn vuist balt en me begint te stompen tegen mijn billen. Dat worden gigantische blauwe, beurse plekken…. Ik weet nu al dat ik dagenlang niet zal kunnen zitten!
Hij stompt afwisselend links en rechts. Steeds verder naar het midden. Hij zal toch niet…
JA! Hij doet het wel: een harde punch tegen mijn kontgat. Nog één. En nog één. Ik raak de tel kwijt, maar het waren meer dan 10 harde punches!
Ik begin met mijn kont te wiebelen en hij daalt af naar mijn kut die door mijn geopende benen prima toegankelijk is. Hij beukt de ene na de andere punch in mijn neukdoos. Met moeite kan ik mijn houding houden. Als ik begin te gillen van de pijn stopt hij en gaat hij op zijn knieën achter me zitten. Hij drukt zo zijn dikke lul in mijn kont en begint keihard in mijn anus te raggen met zijn leuter. Ik voel hier geen genot of liefde bij. Ik ben gewoon neukvlees nu. Ik doe mijn best om zijn stoten op te vangen en hem klaar te laten komen, maar dat lukt niet erg, omdat alles van mijn onderlijf pijn doet.
Als ik merk dat hij bijna klaar gaat komen, dan zegt hij: “KUT”.
Ik baal, maar ga heel voorzichtig in de goede houding liggen. Alles doet inmiddels pijn. De Arabier gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en doet zijn onderbeen onder mijn stuitje. Op deze manier kan ik mijn onderlijf niet op de grond laten zakken en heeft hij een perfecte toegang tot mijn kut. Hij haalt uit met zijn vlakke hand op mijn kut.
PATS! Vol geraakt. Ik voel dat mijn onderrug tegen zijn knie bonkt. PATS! Hij maakt er weer een mooi ritme van. Het is een melodie ergens van, maar ik weet niet welke liedje het is en eigenlijk interesseert het me niet: het brandt gewoon als een gek in mijn kut!
Als ik na een slag of 15 met mijn kut begin te bewegen, stopt hij en wat ik vermoed gebeurt ook: hij begint op mijn kut te boksen. Mijn onderlijf zit klem door zijn knie. Mijn handen zitten onder mijn hoofd gevangen. Ik moet het lijdzaam ondergaan.
De impact van zijn dreunen doen mijn hoofd telkens iets opschuiven. Net voordat ik van zijn knie af dreig te glijden, stopt de Arabier met beuken en zegt: “stand up”.
Ik krabbel met heel veel moeite op en hij zegt: “bend over”.
Als ik me buk, dan gaat hij achter me staan en neukt me eerst anaal en daarna in mijn kut. Keihard beukend, terwijl hij het vlees om mijn heupen als handvat hanteert.
Het neuken doet me door mijn beurs gebeukte vlees zo pijn dat ik mijn kut heel hard dichtknijp. Daardoor wordt de stimulans voor de Arabier zo groot, dat hij een straal sperma in me spuit. Daarna trekt hij zijn leuter uit mijn kut en sproeit de rest over mijn rug.
Dan loopt hij om en biedt zijn pik aan om hem door mijn mondje schoon te laten likken. Dat doe ik met overgave: ik ben blij dat ik even geen nieuwe pijn krijg.

Tot mijn verbazing groeit zijn pik in korte tijd weer tot een volwassen lul en ik doe met mijn mond mijn uiterste best om hem nogmaals klaar te laten komen. Dat staat hij toe, maar ondertussen ‘masseert’ hij mijn tieten alsof het deeg is wat hij moet kneden. Het wordt een wedstrijd: kan ik hem klaar laten komen, voordat ik het opgeeft vanwege de pijn die hij me aandoet?
We vechten ons SM spel en het lukt ons om tegelijk bij de finish te komen: hij komt klaar op het moment dat de pijn me te veel wordt.
Hij spuit mijn mond vol, terwijl ik op adem probeer te komen.

Als zijn lul weer schoon is, gaat hij achter me staan en begint mijn druipkut te vingeren. Daar past al snel zijn hele vuist in en hij begint me te vuistneuken, terwijl ik nog steeds voorover gebogen sta. Noortje komt naderbij om me te ondersteunen en de Arabier ragt mijn kut van binnen helemaal beurs.
Met deze pijn kan ik zeker wel iets! Ik vind het heerlijk dat mijn kut zo mishandeld wordt en ik sta al snel te hijgen van de opwinding.
Het duurt maar een paar minuten tot ik op een hoogtepunt ben. Ik wacht nog even voordat ik vraag: “may I cum, please?”
“Sure”, zegt de Arabier terwijl hij zijn hand uit mijn kut trekt, waardoor de stimulans verdwenen is. Inwendig vervloek ik hem, maar ik probeer met het restje afnemende opwinding klaar te komen, maar ik krijg het niet voor elkaar. Hijgend en zuchtend neemt de opwinding af. Door de afnemende opwinding voel ik mijn armen enorm pijn doen en ook mijn tieten, kut en kont doen erg zeer. Ook de achterkant van mijn keel is pijnlijk doordat zijn lul hard tegen mijn huig heeft gebonkt… Ik wil graag klaar komen en daarna kan ik niet veel meer hebben….
De Arabier zegt: “you may cum!”
“Can you please help me?” smeek ik. Hij grinnikt en gaat achter me staan. Hij steekt twee vingers in mijn kut en drukt met zijn vingertoppen naar beneden: recht op mijn G-spot. Hij drukt heel hard naar beneden, zonder zijn vingers te bewegen. Die druk alleen al zorgt voor een enorme wervelwind van lust in mijn lijf. Ik voel nog een vinger bij me naar binnen gaan. Die gaat diep in mijn kut en wijst naar boven en hij lijkt er even mee te moeten zoeken. Dan drukt hij op een speciaal plekje die ik nog niet kende. Hij maakt een ‘kom’ beweging met die vinger, terwijl de andere vingers hard op mijn G-spot blijven drukken. Het lijkt wel alsof er een tornado in mijn onderlijf ontstoken wordt.
“Hold back as long as possible“, hoor ik de Arabier zeggen. Ik doe mijn best en voel het geil letterlijk uit mijn kut druipen. Ik zie het op de grond druppelen, terwijl ik nog steeds voorovergebogen sta.
Gelukkig kan ik op Noortje leunen, want anders was ik zeker in elkaar gezakt.
Mijn benen beginnen te trillen van de opwinding. Ik doe mijn uiterste best om het orgasme tegen te houden, maar ik kan mijn onderlijf niet meer stil houden: ik begin neukbewegingen te maken.
De Arabier zegt uiteindelijk: “you may cum” en ik voel de vingers keihard druk geven op de gevoelige plekjes in mijn kut.
Het lijkt er op alsof hij op een knopje drukt om me klaar te laten komen. Ik beleef een buitenaardse climax. Het geil spuit letterlijk uit mijn kut en ik voel dat de Arabier de druk op de plekjes houd en ze zelfs rustig blijft masseren. Ik verlies stromen met geil en als dat uiteindelijk stopt, gaat mijn orgasme gewoon door. De ene climax volgt op de andere. Minutenlang sta ik klaar te komen, terwijl mijn benen kletsnat zijn van mijn geil.
De Arabier haalt zijn vingers uit mijn kut en veegt ze af aan mijn haren. Zijn hele lichaam heb ik natgespoten. Voor hij wegloopt, zegt hij tegen me: “well done. You passed the test”.

Ik blaas uit en zeg: “thank you”. Noortje trekt me wat omhoog en ik strompel aan haar arm naar de kleedkamer. Alles doet me zeer. Overal voel ik pijn. Ik ga even onder de douche, terwijl Noortje een bad klaarmaakt. Daar dompel ik me in onder. Er zitten heerlijk geurende oliën in die mijn wonden merkbaar goed doen. Ik zie de rode plekken op mijn kut en tieten snel vervagen en ik zak onderuit in het heerlijk warme water. Noortje blijft bij me, zodat ik niet in slaap kan vallen en eventueel zou verdrinken.

Ik drink wat water en later een Red Bull. Langzaam voel ik mezelf herstellen. Na een half uur helpt Noortje me uit het bad. Het water is nog heerlijk warm: er zit waarschijnlijk een verwarming in. Dat wil ik thuis ook wel!
Als Noortje me met een heel zachte handdoek afdroogt, voel ik nog veel plekken die zeer doen, maar de heftigste pijn is weg en de wonden voelen soepel aan. Ik zie veel verkleuringen op mijn tieten en kut en ik vermoed dat mijn kont een zelfde soort kleurenpalet heeft. Mijn kut heeft een paar bloederige schrammen. Aan de onderkant van mijn linkertiet heeft het rietje mijn huid open doen barsten. Die wond schrijnt het hardst. Ik voel zachtjes aan mijn kont en voel daar heel veel hobbels. Noortje maakt met haar telefoon een foto van mijn achterwerk, zodat ik via de foto mijn eigen kont kan bewonderen. Die is zwaar gehavend. Ik zie veel rode striemen met hier en daar een korstje op opengebarsten wonden.
Ik ga de komende dagen niet veel zitten vermoed ik, want ook de achterkanten van mijn bovenbenen zijn gestriemd…

Noortje haakt een soort hondenriem aan mijn nekring en neemt me weer mee naar de Arena. Ze loopt naar de deur waar ook de Arabier doorheen ging. De deur gaat als vanzelf open als we er aan komen en Noortje leidt me naar binnen.
We komen binnen in een grote ruimte die niet heel helder verlicht is. We zien veel luxe stoelen waarop veel mensen zitten; meest mannen die bediend worden door vrouwen; zowel qua catering als qua seksbeleving.
Elena en Victor hebben extra personeel ingehuurd voor dit moment en de drankjes gaan best snel. Victor sjouwt alles met een kettinkje om de stam van zijn lul, waaraan een soort houdertje hangt. Elena vervoert de longdrinkglazen met haar kut en de kleinere dingen hangt ze aan haar tieten.
De handtastelijkheden naar het bedienend personeel zijn niet van de lucht: constant worden ze bevoeld en betast. Ondanks dat ziet het er toch respectvol uit zoals de aanwezigen met hen om gaan.

Als we binnenkomen, lijkt niemand dat in de gaten te hebben. Maar, dan ineens komt de Arabier naar ons toe en heet ons welkom in zijn domein.
Alle aanwezigen zijn stil. Ik zie alleen van een paar meiden de hoofden nog op-en-neer gaan: die zijn bezig om een lul af te zuigen. Ik zie één bezitter van zo’n lul het meisje een klap op haar wang geven ten teken dat ze moet stoppen. Snel trekt ze haar hoofd weg, maar zorgt er wel voor dat ze de lul netjes droog achter laat. Rondkijkend zie ik Mark en Irma aan de bar zitten.
De Arabier vertelt dat hij zeer tevreden is met mijn optreden in de Arena. Het is hoogst ongebruikelijk dat iemand die in de Arena heeft opgetreden later nog in het domein van de Arabier mag komen, maar voor mij wil hij een uitzondering maken, zodat alle aanwezigen mij en mijn lichaam kunnen bekijken.
Ik bereid me voor op een rondje door de ruimte, waarbij ik natuurlijk op alle mogelijke plaatsen bevoeld zal gaan worden. Daar zit ik niet echt op te wachten, maar: wat moet; dat moet!
Gelukkig blijkt dat niet zo te zijn, want de Arabier maakt duidelijk dat niemand mij aan mag raken. Dat doet hij in het Engels, maar ook volgens mij in het Arabisch.
Ik kijk ondertussen steels naar Mark en Irma. Ik zie Mark verdekt een duim omhoog steken en Irma knikt me bewonderend toe. Blijkbaar zijn zij ook tevreden over mijn optreden.

Ik krijg een glas vruchtensap aangeboden. Die smaakt heerlijk. Daarna leidt Noortje me langzaam door de ruimte. Iedereen kijkt vol bewondering naar me. Ik zie een spiegel en we stoppen even, zodat ik mezelf kan zien. Mijn lijf is werkelijk een schilderij geworden! De vele kleuren komen natuurlijk door het boksen van de Arabier. De striemen van het rietje en het telefoondraadje lijken de meeste wonden te hebben gemaakt: daardoor is de huid letterlijk opengebarsten. Die wonden schrijnen behoorlijk heftig. Als ik me omdraai van de spiegel om de ronde voort te zetten, begint de Arabier zacht te applaudisseren. Alle aanwezigen vallen hem bij. Iedereen kijkt naar mij en ik voel me vereerd. Ik weet me geen houding te geven, dus ik buig kort naar hem en zeg: “Thank you, I’m honored”.

De Arabier zegt: “we are also honored to have you here. You made a very good performance. You may relax now”.
Noortje leidt me naar Mark en Irma die hun ogen uit kijken naar de vele tekeningen op mijn lichaam. Mark zegt: “je hebt het vandaag heel erg goed gedaan. Je hebt ieders verwachting overtroffen. De maker van het ganzenei is geroyeerd als lid, omdat hij zich niet aan de protocollen heeft gehouden.
Degene die de elektrische apparaten heeft gesponsord heeft een topavond gehad en ook de andere dingen die je geshowd hebt waren erg in trek. Ik denk dat er een omzetverhoging voor al deze producten in zal zitten”
Het gebabbel van Mark interesseert me niet zo. Ik wil weten wat de Arabier tegen Mark en Irma gezegd heeft. Irma heeft dat feilloos in de gaten en onderbreekt Mark. Ze zegt: “Mark, ik denk dat Maureen nogal moe is en niet veel informatie wil hebben”.
Ik knik en Irma gaat verder: “De Arabier was laaiend enthousiast. Hij was vooral verrukt dat je de stompen zo goed kon verwerken zonder terug te deinzen. Ook deed je alle posities erg overtuigend”.
Ik vraag: “mag ik nog een keer terugkomen voor een andere sessie?”
Mark snuift: “nou en of! Hij heeft een contract voor je opgesteld voor onbepaalde tijd, waarbij hij je een heel mooi maandbedrag aanbiedt. Daarvoor heb je gemiddeld elke vier weken een sessie in de Arena, maar zo zwaar als deze zullen ze meestal niet zijn. Die sessies worden opgenomen en mag je zelf vermarkten. Soms zal er een extra sessie georganiseerd worden, maar daar zal je apart voor betaald worden.”
Ik krijg veel te veel informatie, dus ik vraag: ”hoeveel krijg ik per maand?”
Irma zegt: “in deze ruimte wordt niet over geldbedragen gepraat. Ik zal het met mijn vinger op je arm schrijven”. Ze tekent met haar vinger een verticale streep en daarna vier rondjes. Mijn mond valt open en Mark lacht daar om.
Hij vraagt: ”wat is je opzegtermijn bij je baan?”
Ik lach terug en zeg: “dan komt alles wel goed denk ik”.
“Dat denk ik ook”, zegt Mark. “Ik heb bedongen dat je het contract morgen eerst door kan lezen. Adil komt het morgenavond ophalen. Dan zal hij ook je lichaam controleren”.

Ik kijk rustig rond en ik zie Noortje nergens. Ik vraag aan Mark of hij weet waar Noortje is. Mark haalt zijn schouders op en zegt: “ik vermoed dat zij een privé moment met de Arabier heeft. Ook zij heeft de vorige keer een enorme indruk op de Arabier gemaakt”.
“Ik hoop dat ze er van genieten. Ik moet er even niet aan denken… Hoe lang blijven we nog hier? Ik begin heel moe te worden”.
Irma zegt: “dat gaat nog uren duren verwacht ik. Ik zal je even naar een slaapkamer brengen, zodat je even kan liggen”. Irma staat op en leidt me aan de riem na een toiletbezoek naar een kleine kamer, waar alleen maar een bed in staat. Ik laat me er voorzichtig op glijden, waarbij ik mijn pijnlijke plekken zoveel mogelijk ontzie. Slapen op mijn zij lijkt de beste optie en ik ben al in slaap voordat Irma de deur dicht doet.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 63: Een Nieuwe Fase (1)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 1230x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 1060x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.7
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 3829x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
8.8
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 3045x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 9157x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 7363x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3519x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2954x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
8.9
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4387x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10968x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1578x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2603x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5990x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9225x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 812