Opwindend.Net
Datum: 09-10-2017
Stemmen: 133x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 19827x
Lengte: Zeer Lang
Noura's Verlangen
Door Dam - Mijn Profiel Pagina

"Hallo buurvrouw! Lukt het met die tassen? Wacht maar dan help ik je even." hoor ik vanaf de trap komen.

Ik kijk op en zie de buurman halverwege de trap in het trappenhuis van ons appartementencomplex staan. Al eerder had ik hem gezien, een breed geschouderde man, eind 30, begin 40. Een echte, grote Hollander. Met mijn 1.62 meter ben ik bijna twee koppen kleiner dan hij. Nog voordat ik antwoord kan geven staat hij beneden en pakt hij mijn boodschappentassen over.

"Dat is niet nodig hoor." zeg ik vriendelijk terug.

"Ben je gek." antwoordt hij. "Ik doe het graag en voor mij weegt dit niets."

Hij pakt de zware tassen op alsof er niets inzit en ik loop achter hem aan, de drie trappen op. Ik kijk naar zijn gestalte en zie eigenlijk nu pas dat hij er echt goed uitziet. Hij komt sterk en mannelijk over en heeft een getraind en goed figuur in zijn jeans en t-shirt. Helemaal voor zijn leeftijd. Het is een knappe man, dat had ik al eerder gezien. Hoewel ik niet op mijn mondje gevallen ben, word ik toch een beetje geïntimideerd door zijn voorkomen.

Vier weken woon ik nu deze flat, of zoals het aangeprijsd wordt, het appartementencomplex. Hij woont samen met zijn vrouw direct naast me. Onze slaapkamers grenzen aan elkaar en in de vier weken dat ik hier nu woon word ik daar bijna iedere doordeweekse avond weer aan herinnerd. De onmiskenbare oergeluiden die zij allebei maken laten weinig aan de verbeelding over. Ik vinger me er regelmatig op, want hoe ik het ook wen of keer, het is erg aanstekelijk en geil om te horen. In het weekend blijft het meestal juist erg stil, vreemd genoeg.

Dit is de eerste keer dat we echt contact hebben. Ik heb hem en zijn vrouw al een paar keer gedag gezegd, maar meer dan dat ook niet. Ik ben of was ook voornemens om de boot af te houden. Ik zit na een bijzonder moeilijk jaar even niet te wachten op contact met anderen, helemaal niet op contact met mannen. Ik moet zeggen dat, nu ik hem zo voor me de trap op zie lopen met zijn grote, brede lichaam, ik toch wel iets voel kriebelen.

Boven aangekomen zet hij de tassen voor de deur. "Zo, alsjeblieft" zegt hij met een grote glimlach. Ik voel mezelf een beetje blozen en bedank hem. Hij steekt zijn hand uit "Ik ben Frank trouwens. We hebben nog niet echt kennis gemaakt hè?"

Ik schud zijn grote hand en stel me voor: "Noura, aangenaam."

"Is dat een Marokkaanse naam?" vraagt hij. Vraagt hij nu naar mijn naam of naar mijn afkomst, vraag ik me af. Ik twijfel even of ik zal liegen. Ik heb al te veel vreemde dingen meegemaakt het laatste jaar en wantrouw zijn vriendelijkheid.

"Het is Arabisch. Ik heb Egyptische ouders." antwoord ik naar waarheid. Direct heb ik spijt, want waarom geef ik deze vreemde man zoveel informatie over mezelf?

"Mooie naam." zegt hij. "Past goed bij zo'n mooie vrouw!"

"Dank je." zeg ik met enige gereserveerdheid. Complimenten ben ik niet gewend, althans… oprechte complimenten ben ik niet gewend. Ik wil het niet, maar moet er van blozen.

"Nou, ik ga weer verder." zegt hij dan. "Ik moet m'n vrouw ophalen uit haar werk. Ze heeft late dienst." Ik knik hem toe en duw mijn sleutel in de deur als hij wegloopt. Nog net voordat ik binnenstap hoor ik hem weer.

"Noura, heb je zin om deze week bij ons te komen eten?" Ik draai me om en zie hem in de deur van het trappenhuis staan. Ik wil helemaal niet bij hen eten. Ik wil eigenlijk geen contact met andere mensen en ben op zoek naar een smoes. Ik kan zo snel niets goeds verzinnen en kom met iets te simpels.

"Dank je, maar ik heb niet zoveel tijd." zeg ik terwijl ik naar beneden kijk.

"Oké, geen probleem. Doeg!" zegt hij met een glimlach waarop hij het trappenhuis inloopt.

Ik stap naar binnen, doe mijn jas uit en zet de boodschappen weg. Ongelooflijk hoe hij die tassen beetpakte alsof het niets was. Ik sjouw me een breuk. In de kleine keuken zet ik de spullen weg en denk toch even kort aan hem. Is hij echt zo vriendelijk of is hij net als alle andere mannen gespeeld vriendelijk? Het is wel een aantrekkelijke man. Durft in elk geval het voortouw te nemen en is behulpzaam. Dat zijn al drie pluspunten ten opzichte van mijn ex-man.

Vorig jaar heb ik, eindelijk, na veel ellende van hem kunnen scheiden. Mijn gearrangeerde huwelijk was een drama. Al vanaf dag één. Maar de periode daarna was nog vele malen erger. Zowel zijn familie als mijn eigen familie terroriseerden me elke dag. Van stalken, tot bedreigingen en vernielingen. Vier keer ben ik verhuisd sinds die tijd. Nu heb ik een klein flatje in een andere stad, hopelijk ver genoeg, zonder dat iemand weet waar ik ben. Althans, dat hoop ik. Ik probeer zo min mogelijk buiten te komen en boodschappen doe ik 's avonds zodat ik minder opval. Mijn eigen familie heeft me verstoten door mijn scheiding. Een schande ben ik voor hen en dat willen ze laten weten en merken ook. Om nog maar te zwijgen over mijn ex-schoonfamilie. Daar ben ik echt heel bang voor geworden het laatste jaar.

En nu zit ik hier, drie hoog in een kleine flat. 24 jaar, geen werk, geen familie, geen vrienden, geen spullen, helemaal niets. Via een blijf-van-mijn-lijf huis heb ik deze flat kunnen krijgen en ook wat huisraad. Ook heb ik via hen een uitkering kunnen krijgen. Ik ben ze daar ontzettend dankbaar voor. Mijn doel is om werk te vinden en om mijn MBO-verpleegkunde af te maken. Tijdens mijn huwelijk werd ik gedwongen om daarmee te stoppen door mijn ex. Werken is niet voor vrouwen volgens hem. Praten en een mening hebben trouwens ook niet. Hij zat bij zijn familie, vrienden en op zijn bij iedereen onder de duim en reageerde dat dagelijks af op mij. Onze ouders hebben ons huwelijk gearrangeerd. Ik wist al toen ik heel jong was dat ik met hem zou trouwen. Ik was nog geen week 18 toen we in het huwelijk traden. Hij was net 20. Vijf lange en ellendige jaren zijn we getrouwd geweest. Het is een klein wonder dat we geen kinderen hebben gekregen in die tijd. Uiteraard lag dat aan mij en dat heb ik regelmatig gehoord en soms fysiek gevoeld.

Deze flat, hoe klein ook, betekent wel mijn vrijheid. Een nieuwe kans. Een kans om mijn leven zelf in te vullen, om alles zelf te regelen en te ontdekken op mijn eigen manier! Zonder mannen!

Die avond lig ik in bed en net als ik de slaap begin te vatten hoor ik mijn buren weer. De stem van Frank is onmiskenbaar. Ik wist al hoe hij heette voordat hij zich voorstelde vanavond. Zijn vrouw spreekt zijn naam regelmatig uit tijdens hun luide vrijpartijen. Ik hoor hoe zijn vrouw hard kreunt op zijn gebonk. Het "harder, harder, harder Frank!" is duidelijk hoorbaar. Vooral zijn vrouw kraamt veel geile taal uit. "O ja, o ja, neem me goed." hoor ik weer. Ik word er geil van en vinger mezelf op hun geile taal en geluiden. Mijn kutje is al goed nat en langzaam haal ik mijn vinger langs mijn schaamlippen. Ik voel ze lekker glibberen en stop mijn wijsvinger in m'n grotje. Daar vind ik al snel mijn geheime plekje en haal het topje van mijn vinger er langzaam langs met veel druk.

"Goed zo, geile beer. Laat me je pik voelen!" komt het van het ander kant. Ik fantaseer over Frank, naakt met zijn grote, gespierde lichaam. Als zijn lul net zo groot als zijn lichaam, dan moet hij echt een knots hebben. Ondanks dat ik genoeg van mannen heb, hunker ik wel naar seks. Helemaal als ik zo'n stel hoor neuken. Ik hoor hoe hij zijn vrouw verwent en hoe zij geniet van de seks. Voor mij is dat iets ongrijpbaars. Ik hoor het nu, en weet dus dat het kan, maar heb hier geen ervaring mee. Seks was iets verplichts, bedoeld om de man te plezieren. Niet de vrouw. Mijn beeldvorming is de laatste paar weken aardig bijgesteld dankzij de geile taal van met name Frank zijn vrouw. Ik vinger mijn natte kutje en kneed mijn borst. Af en toe knijp ik hard in mijn stijve tepel. Als tiener hield ik al van die pijnscheut die door mijn lichaam gaat als ik, of iemand anders hard in mijn tepels knijpt en dat vasthoudt.

"Ja, spuit je lul maar in me leeg. Ik wil je zaad in me voelen!" kreunt ze uit. "O ja, kom maar lekker in me klaar geile vent!" Ik hoor Frank hard "Jaaa" grommen. Een oerkreet uit hij en ook zijn vrouw hoor ik luid kreunen alsof ze klaarkomt op zijn orgasme. Ook ik kom vingerend klaar op de geluiden van het stel terwijl ik mijn tepel blijf afklemmen met mijn andere hand. Mijn vinger is goed nat als ik deze uit mijn kutje haal, maar ik heb geen zin om op te staan en het af te drogen. Snel veeg ik mijn vinger af aan de zijkant van het matras en val ik voldaan in slaap.

Zo eindig ik bijna dagelijks de dag tegenwoordig. Ik leer mijn eigen lichaam beter kennen op het seksspel van de buren. De buurvrouw geeft mijn onbewust tips over wat zij lekker vindt als ze geneukt, gelikt of gevingerd wordt daar haar grote, sterke man. Ik leer zo klaarkomen, zoals ik nog niet eerder ben klaargekomen. Tijdens mijn huwelijk gebeurde dat sowieso zelden. Ook de eerste contouren van anale seks probeer ik uit met mijn vinger. Els, de vrouw van Frank, laat zich ook wel eens anaal neuken. Althans, dat blijkt wel uit de 'Neuk m'n kontje'- en 'spuit m'n kontje vol'-teksten die ik wel eens hoor. Ik vind het geen onprettig gevoel zo'n vinger in m'n kontje en experimenteer er regelmatig mee.

Een week later kom ik ze allebei tegen op de galerij. Ik kom net terug van een rondje hardlopen. Iets waar ik sinds een paar maanden mee ben begonnen. Daardoor zweet ik aardig en voel ik me een beetje betrapt of bekeken in mijn strakke loopbroek als het stel me aanspreekt.

"Ha Noura!" klinkt het enthousiast als ik het trappenhuis net uit ben en op de galerij loop. Frank en zijn vrouw komen hun huis uit, netjes opgedoft. "Dit is mijn vrouw Els." zegt Frank.

Zij steekt haar hand uit en stelt zich voor "Hallo, ik ben Els." Ik geef een licht bezwete hand terug. "Noura." zeg ik daarbij. Ik zie het stel naar me kijken en niet alleen naar m'n gezicht. De blik van Frank gaat richting m'n benen en billen. Ik voel me niet op m'n gemak en volgens mij merken ze dat ook want het gesprek gaat snel voort.

"Al een beetje kunnen settelen?" vraagt Frank.

"Ja hoor, ik pas me snel aan." zeg ik en maak aanstalten om m'n deur open te maken.

"We gaan een avondje uit eten samen." zegt Els uit het niets.

"Gezellig." antwoord ik snel en kijk ze allebei met een kleine, gespeelde, glimlach aan.

"Frank vertelde dat je nogal druk was vorige week, maar we zouden het erg leuk vinden als je eens bij ons komt eten 's avonds." gaat Els verder.

Ik heb daar echt geen zin in, maar in de gauwigheid zeg ik iets waardoor ik per ongeluk ruimte laat voor invulling. "Eeh ja, ik moet even kijken wanneer me dat uitkomt."

"Leuk!" zegt Els direct. "We maken graag beter kennis met onze buren. Wanneer kun je volgende week?"

Gtfoeh! Denk ik bij mezelf. Nu ligt de bal ook nog bij mij. Ik verzin hoe ik hier onder uit kan komen, maar kan zo snel niets verzinnen. Ik ben ook moe van het hardlopen en uiteindelijk geef ik toe. "Vrijdag?"

De twee reageren enthousiast en zo staat onze afspraak voor volgende week vrijdag. Heb ik ruim een week om me mentaal voor te bereiden. Ze nemen afscheid waarop ik gedag zeg en toch een beetje balend naar binnen loop. Onder de douche gaan mijn gedachten ongewild naar de brede Frank. Ik probeer aan iets anders te denken, maar de grote, sterke man, die zijn vrouw bijna dagelijks hard laat klaarkomen blijft in mijn gedachten oppoppen. De kriebel in m'n buik straalt door naar m'n kutje. Ook mijn tepels priemen als twee harde speentjes naar voren. Ik vecht ertegen, maar haast automatisch word ik nat van de gedachte aan Frank. Ik visualiseer zijn naakte torso, met daaronder een enorme stijve pik. Mijn kutje jeukt en met tegenstrijdige gevoelens stop ik mijn vinger in mijn kutje. Ik zoek het gevoelig plekje bij het schaambeen op en druk er hard op. Mijn andere hand kneedt mijn borst weer ferm en ook mijn tepel klem ik af en toe hard tussen mijn vingers. Trillend op mijn benen kom ik klaar bij de gedachte aan Frank, aan zijn lichaam, aan zijn harde lul, maar bovenal aan hoe Frank zijn vrouw keer op keer laat gillen en klaarkomen.

's Avonds kijk ik nog wat tv als ik het stel thuis hoor komen. Wat onduidelijke klanken en bonken verraden hun binnenkomst. Ik besluit een kopje muntthee te maken en zet in de keuken de waterkoker aan als plots alles uitvalt. Licht uit, televisie uit, alles uit. Het is één grote, donkere stilte in huis. Van buiten komt er wat licht binnen. Ik haal de waterkoker van de houder af en zie door de reflectie dat alles nat is onder het ding. Waarschijnlijk lekt het en heb ik kortsluiting veroorzaakt.

De stoppenkast zit niet heel subtiel in een kastje naast het keukenblok. Ik dacht eerst dat het een handige extra kast was van de grond tot plafond, maar toen de huurbaas deze opendeed bij de rondleiding bleek deze vol te zitten met buizen en elektra, waaronder de stoppen. De open keuken is onderdeel van de woonkamer. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Als ik een schakelaar omhoog duw, gaat deze vanzelf weer omlaag. Dat doen ze allemaal. Na wat gekeuvel heb ik m'n telefoon gevonden en op internet zoek ik naar 'kortsluiting'. Het duurt even, maar dan lees ik iets over aardlekschakelaar die na kortsluiting omslaat. Met het licht van m'n telefoon vind ik onderaan de kast een groene schakelaar met daaronder 'groene aardlekschakelaar'. Ik druk deze omhoog en deze blijft wel staan. Alleen staat alles nog steeds uit. Ik weet niet goed wat ik moet doen nu en twijfel of ik naar de buren zal lopen. Dan hoor ik Els praten alsof ze naast me staat. Ik kijk in de kast en zie vanaf de onderkant licht naar binnen komen. Ik buk voorover en kijk door een zeer smalle spleet de woonkamer in van Frank en Els. Ik hoor de twee duidelijk praten over hun etentje van zojuist en hoe lekker het was.

Op het moment dat ik rechtop wil gaan staan hoor ik mijn naam vallen. Automatisch ga ik op mijn hurken zitten en draai ik mijn oor naar het gat toe.

"Meende je wat je zei over Noura?" hoor ik Frank vragen.

"Jazeker!" zegt Els. "Zo knap zie je ze niet vaak hoor. Mooi gezicht, bijzonder goed figuur. Ze is alleen erg schuw. Je gaat met toch niet vertellen dat haar uiterlijk jou niet is opgevallen hè?"

Frank lacht. "Tuurlijk wel. Het is een prachtvrouw om te zien. Net als jij lieverd! Maar ze is inderdaad erg afstandelijk. Het viel me mee dat ze toch akkoord ging om te komen eten."

"Nou ja, als ze voor die tijd niet afzegt." zegt Els. "Ik hoop dat het doorgaat. Ze lijkt me erg interessant. Hopelijk kunnen we door haar opgebouwde muur heen komen."

"We merken het vanzelf. En zo niet, dan is het ook goed." reageert Frank.

"Nou… ook goed?" zegt Els. "Met haar uiterlijk, is ze wel ideaal voor onze feestjes hoor. Ik denk dat we iedereen jaloers krijgen als we met haar op de proppen komen."

Frank lacht. "Zo ver had ik nog niet gedacht. Ik denk ook niet dat zij daarvoor in is. Ze is veel te schuchter. Laat dat kind nou maar gewoon lekker acclimatiseren. Ik denk dat het al heel wat is als we gewoon gezellige buren kunnen worden."

"Als jij het zegt." reageert Els.

"Trouwens." zegt Frank er direct achteraan. "Weet je wie er ook onwijs lekker uitziet behalve onze nieuwe buurvrouw?" Het blijft even stil als ik stappen in hun kamer hoor.

"Jij schat." zegt Frank waarop ik een zoengeluid hoor. "Slijmbal." zegt Els lachend gevolgd door een langer zoengeluid. "hmmmm" kreunt Els zachtjes. "Kom, ik wil je in me voelen." vervolgt ze waarop de twee zich verplaatsen naar de slaapkamer.

Ik kom overeind en weet zeker dat ik nu helemaal niet meer ga aanbellen voor de stoppen. Wat bedoelden ze met 'ideaal voor onze feestjes'? En vinden ze me echt allebei zo aantrekkelijk? Els ook? Is ze lesbisch of bi dan of zei ze het om haar man in de stemming te krijgen? Wat een raar stel is het zeg. Die spleet in de muur moet ik zo snel mogelijk dichtmaken. Voor hetzelfde geld kunnen zij ook alles horen wat ik zeg en doe.

Nogmaals kijk ik naar de stoppenkast en met m'n telefoon in de hand probeer ik een oplossing te zoeken. Ik wil ook geen hulp vragen. Ik probeer nogmaals één van de zwarte schakelaars en nu blijft deze wel omhoog. Het licht in de keuken schiet ook direct aan. Ik probeer de andere schakelaars en alles in huis gaat weer aan. Ik ben blij met mezelf en prijs mijn eigen zelfredzaamheid. Zonder hulp van anderen, internet daar gelaten, heb ik de stroom weer aangekregen! Direct gaan mijn gedachten naar mijn rare buren. Ik besluit om het etentje zo snel mogelijk af te zeggen.

Die nacht droom ik van Frank. Ik droom hoe hij mij neemt op een bed in een kamer die ik niet ken. Hoe zijn sterke handen mij beet houden en hoe hij zijn harde lul in mij stoot. Dan zie ik zijn vrouw in de vreemde kamer kijken naar ons. Ze moedigt Frank aan en herhaalt hoe lekker ze mij vindt. Frank blijft mij nemen en ik krijg orgasme na orgasme in mijn droom. Badend in het zweet word ik wakker en voel een spanning in mijn hele lichaam. Als ik mijn clitje aanraak kom ik met een stuiptrekking klaar. Ik gil het uit en voel mijn lichaam in een soort spasme trekken. Al mijn spieren spannen aan zonder dat ik er iets aan kan doen en ik voel mijn kutje, kontje, tepels, liezen, onderbuik, oren en mond tintelen als nooit te voren.

De deurbel en gebonk aan de deur halen me uit een soort trans. Ik zit recht op bed en hoor inderdaad iemand bonken en mijn naam roepen. Ik sta op en trek snel een nachthemd aan. "Momentje!" roep ik richting de gang. Aangekomen bij de deur staan Frank en Els aan de deur. Frank in zijn boxer en Els in een lang t-shirt.

"We hoorden je gillen" zegt Frank. Ik kijk naar zijn gespierde, bijna naakte lichaam en weet me totaal geen houding te geven. Snel wend ik mijn blik naar de grond en verontschuldig me. Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Gaat het met je?" vraagt Els. "We schrokken ons rot."

"Ja, het gaat. Ik droomde." zeg ik. Waarom zeg ik dat? Dat gaat ze toch niets aan?

"Zo!" zegt Frank met een lach in zijn stem. "Dat moet een bijzondere droom geweest zijn dan."

"Nou inderdaad." vult Els hem aan. "Maar gelukkig dat er niks ernstigs aan de hand is. Kom Frank, we gaan weer naar bed."

Uit schaamte zeg ik nog sorry. "Geeft niks! Niets om je voor te schamen Noura!" zegt Frank voordat hij zich omdraait en naar zijn voordeur loopt. Ik doe de deur dicht en kan mezelf wel voor m'n kop slaan. Als ik weer op bed lig, gaan mijn gedachten naar het gespierde lichaam van Frank. Hij heeft echt een mooi lichaam, helemaal voor zijn leeftijd. Niet overdreven gespierd, maar gewoon mooi. Een flinke borstkas met veel haar, daaronder de aanzet voor buikspieren gevolgd door een beginnend buikje en love handles. Zeer brede bovenarmen en mooie schouders. Zijn bovenbenen waren wel erg gespierd en groot. Ik sta versteld van mezelf over wat ik in die seconde dat ik naar hem keek gezien heb. Ik voel m'n buik weer kriebelen en realiseer me dat ik net een zeer heftig orgasme heb gehad terwijl ik droomde over Frank en hoe hij mij hard neukte. Zijn vrouw was erbij en spoorde hem aan. Ik word weer geil als ik terugdenk aan mijn droom en de mooie, brede man die net bijna naakt aan mijn deur stond. Ik druk een vinger tegen m'n kutje en voel een schok. Het is nog te gevoelig na het orgasme van net. Voorzichtig kneed ik mijn borst en laat ik mijn tepel door m'n vingers gaan. Het lijkt alsof mijn hele lichaam overdreven gevoelig is. Ik besluit de boel de boel te laten en pak één van mijn kussens die ik gebruik als knuffelkussen. Zo val ik heerlijk in slaap.

De dagen daarna probeer ik het stel zoveel mogelijk te ontwijken. Ik moet alleen nog een smoes verzinnen voor de vrijdag. Na het nachtelijk gebeuren wil ik helemaal niet meer bij ze gaan eten. Wel denk ik erg vaak aan Frank. Veel te vaak denk ik aan Frank. Als ik hem en zijn vrouw 's avonds hoor seksen heb ik niet veel nodig om klaar te komen. Zijn zware stem en gekreun in combinatie met het beeld van zijn naakte lichaam zijn genoeg om mijn lichaam te laten stuiptrekken.

Op vrijdag heb ik nog steeds niet afgezegd en ik besef dat het nu te laat is om een smoes te verzinnen. Ik zou wel iets kunnen bedenken, dat ik plots weg moet of zo, maar waar moet ik dan heen? Ik kan niet thuis blijven zitten dan. En bij een spontaan opgekomen griep willen ze misschien verzorgen of zo. Ik baal als een stekker, maar besluit om door de zure appel heen te bijten. Om half 6 sta ik voor hun deur. Ik heb mezelf een beetje opgedoft met een mooie jurk en bijpassende schoenen. Ik heb me wat opgemaakt, maar niet overdreven. Mijn donkere krullen heb ik los zitten. Als ik er toch heen ga, wil ik me wel een beetje presenteren. Vooral aan Frank.

Ik word enthousiast ontvangen door het stel en zie dat ook zij zich hebben opgedoft. Els heeft een groene jurk aan waarin haar wat vollere figuur, goed tot haar recht komt. Ze heeft een flinke buste, wat me nog niet eerder was opgevallen. Haar blonde haar zit in golven tot net onder haar schouders. Ik zie ook nu pas dat ze groene ogen heeft. Het lijkt haast wel alsof de kleur van haar jurk, de kleur van haar ogen naar buiten brengt. Ze ziet er erg mooi uit en is veel knapper dan ik eigenlijk had gezien tot nu toe. Frank heeft een jeans aan met een brede bruine riem. Daarboven een wit overhemd. Het overhemd klemt om zijn brede bovenarmen. Z'n blond/grijze haar heeft hij, zoals altijd, kort in model. Bij zijn aanblik voel ik weer die kriebel in mijn buik.

We gaan op de bank zitten. Hun huis is het spiegelbeeld van de mijne zie ik nu. Wat direct opvalt is de meterkast naast het keukenblok. Ik zie gelijk waar de spleet zit en tot mijn geruststelling kunnen zij niet bij mij naar binnen kijken, maar komt het spleetje uit in mijn meterkast. Volgens mij hebben ze dus geen idee dat ik ze zou kunnen bespioneren, als is het maar alleen met geluid. Els biedt me een wijntje aan, maar aangezien ik geen alcohol drink neem ik een jus d'orange. Ze zijn vrij extravert en beginnen gelijk met vertellen over de vorige buurman en dat ze blij zijn dat die chagrijn weg is. Altijd maar klagen, waar ik me toch wel wat bij voor kan stellen door de gehorigheid. Ik realiseer me dat ik niet doorgegeven heb dat ik geen varkensvlees eet en vraag aan Els wat we gaan eten. Frank antwoordt dat hij rundstoofvlees heeft gemaakt. Ik zie hem dan bedenkelijk kijken en zegt dan dat hij wel bier heeft gebruikt bij het stoofvlees. Wie gebruikt er nou bier bij stoofvlees vraag ik me dan af. Els geeft aan dat de alcohol wel helemaal verdampt is omdat het al uren op 160 graden in de oven staat te pruttelen. Op zich is dat prima en voor deze keer besluit ik het te accepteren, maar liever heb ik dat niet.

Ze komen over als een aardig en gezellig stel en vreemd genoeg voel ik me wel op m'n gemak. Ze praten wel veel en stellen af en toe ook vragen. Ik ben er nog lang niet aan toe om veel over mezelf te vertellen. Als ik echter naar de grote Frank kijk voel ik me een klein meisje en uit een automatisme beantwoord ik zijn vragen. Hij is ontwapenend en tegelijk intimiderend met zijn grote postuur. Ze vertellen over hun leven, zonder kinderen. Ze genieten van feestjes en van elkaar. Dat laatste hoor ik ook dagelijks.

Als we eenmaal aan tafel zitten geniet ik van het Hollandse eten. Stoofvlees met aardappelpuree en sperziebonen. Het stoofvlees is echt heerlijk en ik complimenteer Frank en Els. Els wijst Frank aan als chef de cuisine. Zij genieten ook van de wijn terwijl ik het bij water houd. Dat Hollandse eten maak ik zelf nooit, maar het is een aangename afwisseling deze keer.

Ik ben verbaasd als ik hoor dat Frank al 52 is. Hij ziet er echt een stuk jonger uit en Els laat ook merken dat ze blij is met haar knappe man. Zij is 41, wat ik ook ongeveer in gedachten had. Voor haar leeftijd ziet ze er ook erg goed uit. Ik ben met mijn 24 het jonkie vanavond. Frank is magazijnmeester bij een bedrijf en Els is directrice van een basisschool. Zij komt ook wat dominant over ten opzichte van Frank, die toch een stuk intimiderender is in mijn optiek. Ik vertel dat ik op zoek ben naar werk en mijn studie wil weer gaan oppakken. Ze vragen op welk vlak ik werk zoek waarop ik antwoord dat het me niet zoveel uitmaakt. Af en toe vragen ze iets over mijn privéleven. Of ik een vriend heb bijvoorbeeld. Ik houd het oppervlakkig en zeg dat ik uit een moeilijke relatie kom en voorlopig alleen wil zijn. Het gesprek gaat verder, ook na het eten en voor ik weet is het al 11 uur. Frank en Els hebben flink wat wijn op en dat merk ik aan hun gedrag en de manier waarop ze praten. Ook zie ik dat Frank wat meer aan zijn vrouw zit, ondanks dat ik er gewoon bij zit.

Als Frank naar het toilet is, begint Els over mijn werksituatie. Ze zegt dat ze misschien wel iets heeft, maar dat het wel voor iemand is met een open mind. Ik weet niet goed wat ik me daarbij moet voorstellen. Frank komt terug van het toilet en hoort waar Els het over heeft.

"Els!" zegt hij met enige irritatie in zijn stem. "Dat ga je toch niet aan haar vragen?" Ik heb nog geen idee wat voor werk ze in gedachten heeft, maar Frank is het er duidelijk niet mee eens dat ze het oppert.

"Waarom niet?" vraagt Els. De alcohol is duidelijk aan het werk, merk ik aan haar tongval.

"Zij kent ons niet en wij kennen haar niet. De kans is groot dat ze helemaal niet van gediend is." gaat Frank verder.

Mijn nieuwsgierigheid en terughoudendheid vechten een onderlinge strijd. Wil ik weglopen of horen wat ze te zeggen heeft? Voordat ik besluit, gaat Frank verder, waardoor ik automatisch geboeid ben.

"Kijk ehh, Noura." begint hij weifelend. "Els en ik gaan in het weekend naar speciale feesten. En op die feesten zoeken ze aantrekkelijke jongedames voor in de bediening."

Oké, denk ik bij mezelf. Bediening zie ik sowieso niet zitten. Daarbij… speciale feesten? Wat bedoelt hij daarmee? Ik zie hem moeilijk kijken en hij richt zijn blik op zijn beschonken vrouw.

"Niet zo preuts hoor Frank" zegt Els dan met dubbele tong. "Wij gaan naar SM-feesten!" zegt ze met een grote smile. Frank vult haar aan. "In het weekend doen wij aan SM. Weet je wat dat is?" vraagt hij met een onzekere blik.

Ik kom niet uit een ei en knik bevestigend. Dit had ik niet echt verwacht en ben wel geschokt eigenlijk. Mijn behoedzaamheid heeft de overhand en ik sta op van de bank. "Sorry" zeg ik. "Maar dit is niets voor mij." waarop ik weg wil lopen.

"Wacht even." zegt Frank. "Ik snap dat dit rauw op je dak komt en eigenlijk wilde ik het hier helemaal niet over hebben, omdat het voor ons ook privé is." Hij kijkt me even recht in mijn ogen aan en hoewel ik weg wil gaan, kan ik geen stap verzetten. Zijn mooie ogen priemen recht door me heen en ik voel mijn benen week worden. De kriebel in mijn buik is ook weer terug en ik kan er niets aan doen, maar ik lijk gebiologeerd door zijn blik en zware stem.

"Onze insteek van vanavond is simpelweg, elkaar beter leren kennen omdat we naast elkaar wonen. No strings attached. Dat mijn lieve vrouw een baan oppert omdat jij iets zoekt is prima, maar wat zij in gedachten heeft is niet iets voor een eerste kennismaking." zegt hij terwijl hij bij de laatste zin zijn vrouw aankijkt. "dus, neem het ons niet kwalijk dat we iets te openhartig waren. Hopelijk blijf je nog even, want het was tot net tot wel erg gezellig?" vraagt hij me met grote ogen.

Ik smelt door zijn blik. Dit gevoel ken ik niet en als een robot antwoord ik "Het was zeker erg gezellig. Ik schrok gewoon door dat SM-verhaal. Dat staat ver weg bij wat ik ben."

"Dat snap ik." zegt Frank. "Ga lekker zitten, dan schenk ik nog wat voor je in." Mijn hoofd wil naar buiten lopen, echter gaan mijn benen weer terug naar de bank. Ik ga zitten en zie Els naar me kijken. "Sorry hoor Noura, maar je bent zo'n knappe vrouw, dat ik dacht dat het misschien iets voor jou zou zijn. Maar ik zal het er niet meer over hebben." zegt ze. Ik kijk haar aan en knik.

De avond duurt voort en we praten weer over allerlei ander dingen. Het is 1 uur als ik toch wel naar bed wil. Ik ben moe en voldaan. We nemen afscheid en ik loop via de galerij naar mijn eigen voordeur. Eenmaal in mijn huis schop ik mijn schoenen uit en loop ik snel naar de woonkamer. Ik dim het licht en waarom, weet ik niet goed, maar een oncontroleerbare nieuwsgierigheid maakt mij meester en ik open de stoppenkast en ga op mijn knieën zitten. Mijn oor leg ik naast het spleetje en hoor letterlijk alles wat ze zeggen. Frank is een beetje boos op Els dat ze over het baantje bij hun SM-feesten begon. Els zegt dat hij zich niet zo moet aanstellen. Voor hetzelfde geld had ik het leuk gevonden.

"Het had wel mooi geweest." zegt Frank dan. "Het is echt een leuke, knappe vrouw. Ze is wel erg gesloten alleen, maar daar zal ze wel haar redenen voor hebben."

"Misschien moeten we haar eerst een keer meenemen naar zo'n feest." zegt Els. Ik hoor duidelijk dat ze dronken is. "Dat wil ze echt niet. En als je dat vraagt komt ze straks nooit meer gezellig langs." reageert Frank.

"Volgens mij ziet ze jou wel zitten hoor." zegt Els lachend. "Ze kijkt een beetje verliefd naar jou. Ik kan het haar ook niet kwalijk nemen!" Wat nou verliefd? Denk ik bij mezelf. Ik ben niet verliefd op Frank!

"We zien wel hoe het allemaal loopt. We hebben toch genoeg mensen in het weekend waar we actief mee zijn?" zegt Frank. "Zeker" antwoordt Els. "Ik heb alweer zin in morgen." zegt ze waarop een zoengeluid volgt. "Ik heb nu zin in jou" zegt Frank. "Kom, laat die afwas maar voor morgen staan. Ik wil je proeven." gaat hij verder. "Ja, wil je m'n kutje proeven? Mijn sap opdrinken en me laten klaarkomen op je tong?" gaat Els verder. "hmm hmm" hoor ik Frank nog zeggen voordat ze zich naar de slaapkamer begeven. Ik blijf even in de woonkamer hangen en drink nog even wat. Als ik mijn slaapkamer inloop hoor ik Frank en Els te keer gaan in hun slaapkamer. Geen volzinnen, maar een hoop gekreun en gehijg. Vingerend val ik in slaap.

De dagen daarna heb ik weinig contact met het stel. Mijn zoektocht naar een baan gaat gestaag voort en ik kom de dagen door met mijn boekenverzameling. Wat erg frustrerend is, is dat mijn gedachten continu gaan over Frank. Zowel overdag als 's nachts denk ik aan hem en een beetje aan zijn vrouw. Ik droom soms over seks met hem en sinds ik weet dat zij aan SM doen is dat ongewild onderdeel geworden van mijn dromen. Ik heb er geen ervaring mee en ook geen behoefte aan, maar ik weet in grote lijnen wat het is. Na een paar dagen besluit ik te googlen op SM. De afgelopen nacht heb ik weer een heftige droom gehad en heb me daarna meerdere keren klaargevingerd omdat mijn lichaam daar om vroeg. De digitale zoektocht brengt me vooral op veel fora en artikelen over het fenomeen. Enerzijds wil ik er niets van weten omdat het niet hoort, anderzijds intrigeert het me omdat Frank zich ermee bezig houdt. De heftige vrijpartijen van Frank en Els 's nachts hebben een wereld voor me geopend waar ik niet bekend mee was; seks waarbij beide partners genieten van elkaar. Waar ze naar uitkijken en allebei hun best doen om de andere te plezieren. Als dat mogelijk is in zo'n relatie en zij breiden dat uit met SM, is dat dan ook iets waar ik een verkeerd beeld van heb?

Ik verslind de artikelen op internet en van fora, vragen en artikelen kom ik vanzelf terecht op de websites waar SM expliciet wordt getoond. Er blijken veel soorten SM te zijn. Alles lijkt erop gericht te zijn om een partij te onderwerpen of om zelf onderworpen te worden. Daarbinnen zijn allerlei gradaties. Van lichte bondage en teasing tot extreme vormen. Met het karakter van Els in gedachten, kan ik daar wel een meesteres in zien. Alleen zie ik Frank niet voor me als onderdanig type. Ik vraag me af hoe dat bij hen gaat. Of zouden ze misschien allebei dominant zijn en anderen in hun spel betrekken? Waarom denk ik hier eigenlijk aan? Dit is niet mijn wereld! Ik sluit de computer af en zet de tv aan. Na een poosje heb ik eigenlijk niet door waar ik naar zit te kijken. Mijn gedachten zijn bij de beelden en verhalen van net en bij het beeld van Frank en Els als een dominant stel.

Mijn tepels schuren in mijn truitje waardoor ik merk dat ze keihard zijn. Ook jeukt m'n kutje. Ik weiger om er aan toe te geven en negeer de signalen van mijn lichaam. Na een kwartier of wat houd ik het niet meer en kleed ik me uit. Ik ga weer op de bank zitten en stop twee vingers in mijn kutje. Met mijn andere hand knijp ik hard in mijn tepel en na een paar keer goed penetreren met m'n vingers kom ik klaar. Zo blijf ik even zitten en merk dat mijn lichaam nog niet klaar is. Ik vinger mijn kutje nog een keer en verplaats de hand van mijn borst naar mijn kontje. Wat ongemakkelijk op de bank zit ik met twee vingers in mijn kut en één in mijn kont. Ik haal mijn handen heen en weer en op en neer en voor de tweede keer in tien minuten kom ik weer klaar op mijn vingers. Mijn lichaam schokt nog wat na als ik allebei mijn handen naar mijn borsten breng en hard in mijn tepels knijp. Het orgasme ebte net weg, maar komt weer op. Mijn lichaam komt in een spasme en ik voel mijn kutje te keer gaan en vocht aanmaken. Ook mijn kontgaatje knijpt uit zichzelf. Mijn tenen staan krom en ik verlies haast het bewustzijn. Pas als ik mijn tepels loslaat kom ik weer een beetje bij en stopt mijn lichaam met schokken. De tinteling in mijn hele lichaam blijft en zwaar hijgend lig ik half op de bank, half op de grond.

Met moeite sta ik op en loop naar de keuken. Uit een schaal pak ik een komkommer en terug op de bank stop ik deze in één keer hard in mijn kutje. De groene staaf steekt voor de helft uit mijn natte kutje en ik zie de dikke schaamlippen om de staaf zitten. Ik pak het ding beet en haal deze in en uit mijn kutje. Steeds dieper duw ik de komkommer in mijn kutje en blijf mezelf neuken met het ding. Als ik weer in mijn tepel knijp kom ik direct klaar en weer schiet mijn lichaam in een halve stuiptrekking. Ik haal de komkommer nog een paar keer in en uit mijn kutje, maar ik kan niet meer. Mijn lichaam tintelt zo erg dat alles te gevoelig is. Ik laat het rusten en mijn lichaam duwt de komkommer uit mijn lichaam. Het ding zit onder mijn slijmerige vocht en als in een waas stop ik de staaf in mijn mond. Voor het eerst in mijn leven proef ik mijn eigen kutslijm en een prikkeling gaat door mijn hoofd. Het zoute, slijmerige spul smaakt heerlijk en ik slik alles door. Ik lik het ding af tot ik al het vocht heb verorberd. Mijn tepels staan nog steeds keihard naar voren, maar de kriebel in mijn kutje en buik nemen gelukkig wat af. Ik lig zwaar hijgend op de bank en vraag me af wat me net overkomen is. Wat gebeurt er met me? Waarom denk ik aan de naakte Frank, aan zijn grote lul? En waarom wil ik dat hij mij keihard neukt en in mijn tepels knijpt? Op de bank ga ik met opgetrokken knieën liggen en moe van de vele orgasmes in zo'n korte tijd val ik in slaap.

Als ik 's nachts wakker word ga ik naar bed en val ik weer in slaap. De dagen daarna ben ik onrustig. Ik ontwijk Frank en Els en ik raak mijn computer niet meer aan. Het lijkt haast wel of ik continu geil ben en ik moet ontzettend veel moeite doen om mezelf niet de hele dag te vingeren of te penetreren met voorwerpen.

Op vrijdag heb ik net boodschappen gedaan en ik stap van mijn fiets af als ik mijn naam hoor. Ik schrik op en draai me gelijk om. Ik ben ontzettend opgelucht als ik zie dat het Frank is en niet mijn ex of een familielid.

"Boodschappen wezen doen?" vraagt hij. Ik knik en zeg "Ja, ben snel even heen en weer geweest." Hij doet de deur van het trappenhuis voor me open en als ik binnenstap pakt hij mijn tas ongevraagd over. "Geef maar." zegt hij met een knipoog. Direct voel ik mijn kutje jeuken en vocht aanmaken. Ik begin te blozen denk ik en loop voor hem de trap op. Zijn blik voel ik op mijn rug en billen en die gedachte maakt me echt heel geil. "Hoe gaat het met de zoektocht?" vraagt hij. Ik verman me en zeg: "Ik heb wat e-mails verstuurd naar vacatures in de buurt, maar nog niets gehoord. Na het weekend ga ik weer verder kijken."

"Goed zo!" zegt hij. Als we bijna boven zijn, heb ik moeite om op mijn benen te blijven staan. Mijn lichaam tintelt en ik doe mijn best om me te concentreren. Op de galerij vraagt Frank: "Wat doe je met eten? Els is vanavond bij haar moeder en ik ga drumsticks maken. Ik zou het gezellig vinden als je mee-eet."

Mijn lichaam schreeuwt om zijn aandacht en het liefst wil ik hem bespringen hier. "Nee, dat lijkt me niet gepast als je vrouw er niet is." zeg ik.

"Dus als mijn vrouw er wel was, zou je wel komen eten?" vraagt hij.

Shit! Heb ik mezelf klem gepraat. "ehh, ja, denk het wel." antwoord ik.

"Wacht even!" zegt hij waarop hij zijn telefoon pakt en belt. "Hoi schat. Ik sta met Noura op de galerij. Wil jij tegen haar zeggen dat het geen probleem als wij samen gaan eten?"

Frank reikt mij de telefoon aan en aan de andere kant hoor ik Els. "Ha Noura, natuurlijk vind ik dat niet erg. Ik zou het juist prettig vinden als jij hem vanavond gezelschap houd."

Ik weet niet wat ik moet zeggen of hoe ik hier onderuit kan komen en antwoord zonder nadenken. "Oké". Ik hoor haar nog fijne avond zeggen en geeft de telefoon terug aan Frank.

"Dat is afgesproken." zegt Frank met een grote smile. "Ik laat de deur open. Als je je spullen hebt weggezet zie ik je wel verschijnen."

Hij loopt naar zijn voordeur en ik ga bij mij naar binnen. In de keuken zet ik de tas op de grond en zak ik door mijn benen. Mijn kutje staat in brand en mijn hele lichaam gloeit en tintelt. Ik kan zo toch niet bij hem gaan eten? Ik vertrouw mijn eigen lichaam niet! Ik hoor mezelf hijgen en adem een paar keer diep in en uit. Snel ga ik naar het toilet en trek mijn broek en onderbroek uit. Mijn onderbroek zit onder het kutslijm, mijn schaamlippen zijn gekleurd en dik. Het vocht zit erop en ik pak toiletpapier om het af te doen. Ik ruik mijn eigen geil waarop mijn brein kortsluiting maakt. Ik gooi het papier weg en trek mijn natte onderbroek en broek weer omhoog. Ik loop naar buiten en stap bij Frank naar binnen. Ik doe de deur dicht en hoor zijn stem mij begroeten. In een waas loop ik op hem af. Hij staat in de kamer en kijkt me met een smile aan.

Ik weet niet wat me overkomt en heb mijn lichaam niet onder controle. Ik pak hem beet en spring op zijn lichaam. Mijn armen sla ik om zijn nek en mijn benen klem ik om zijn middel. Direct voel ik zijn handen op mijn heupen en ik druk mijn mond op zijn mond. Ik zoen hem zoals ik nog nooit iemand gezoend heb en na een paar tellen voel ik zijn tong in mijn mond. We tongen zoals ik nog nooit getond heb. Ik voel zijn sterke lichaam in mijn handen en tegen me aan. Ondertussen heeft hij zijn handen op mijn billen gelegd en worden mijn billetjes gekneed door zijn grote, sterke handen. Ik word gek van geilheid. Na een paar minuten intens tongzoenen laat ik me zakken. Voor hem zak ik op m'n knieën en maak zijn riem en broek los. Zijn jeans valt op zijn enkels en ik zie de contouren van zijn grote lul in zijn boxershorts. Ik trek de shorts naar beneden en zie zijn grote stijve lul vlak voor mijn neus. Ik pak zijn grote staaf beet, trek het vel naar achteren en hap zijn enorme eikel naar binnen. Nog nooit heb ik echt vrijwillig een man gepijpt, maar bij het aanzien van zijn mooie, grote lul, wil ik maar één ding. Ik laat mijn lippen over zijn grote eikel gaan en voel het ding mijn mond vullen. Ik pijp hem zo goed als ik kan en hoor Frank kreunen bij elke beweging die ik maak.

Mijn hand leg ik op zijn stam en maak tegelijk een aftrekbeweging. Mijn andere hand wordt gevuld door zijn zware, kale ballen. Ik kneed zijn balzak, trek hem af en heb zijn grote eikel in mijn mond. Zijn grote handen voel ik op mijn wangen en met een stootbeweging begint hij mijn mond te neuken. Ik word overmand door geilheid en verlangen naar deze grote, intimiderende man. Hij neemt het initiatief al snel over en neukt mijn mond met korte, snelle stoten. Zijn grote eikel voel ik tegen mijn gehemelte aan ketsen. Ik proef zijn lul, zijn voorvocht en zijn geil. Ik hoor hem geil hijgen en tevreden kreunen.

Na een paar minuten haalt hij zijn grote pik uit mijn mond en trekt me aan mijn armen omhoog. Hij doet zijn t-shirt uit en met het kwijl en slijm om mijn mond zwijmel ik weg bij zijn mooie lichaam en grote, harde pik. Hij pakt mijn truitje beet en trekt deze uit. Ik doe zelf mijn BH uit en zie Frank kijken naar mijn borsten. Mijn tepels zijn keihard en ik zie hem geil kijken. Hij pakt me beet en trekt me mee naar de bank waar hij me op m'n knieën opzet met mijn gezicht naar de muur. Ik voel hoe hij zijn lul tegen m'n kont aanduwt. Door mijn broek heen voel ik zijn pik schuren.

"Wat een lekkere kont heb jij, zeg." Ik wiebel een klein beetje en voel dan zijn handen om mijn broek heen. Met moeite krijgt hij mijn broek omlaag en gelijk neemt hij mijn slipje mee.

"Jezus! Wat een heerlijke reet heb jij Noura. Niet normaal!" schreeuwt hij bijna. "En je bent al goed nat zo te zien. Je slipje plakt helemaal!" Ik kan niets uitbrengen van geilheid. Ik voel dat mijn kutje inderdaad zeiknat is en ik kan niet wachten tot hij me hier gaat nemen. Het duurt een paar tellen, maar dan voel ik zijn lul door mijn natte schaamlippen gaan. Een prikkel gaat door mijn kutje en zowel mijn kutje als kontje trekken samen. Ik hijg al flink van geilheid.

Dan voel ik zijn lul bij me naar binnen dringen. Ik word uitgerekt en voel zijn eikel schuren tegen de wanden van mijn kutje. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik kreun het uit en voel zijn pik verder en verder in me glijden. Frank kreunt het uit waarop hij me bij mijn lange krullen pakt. Hij trekt mijn hoofd naar achteren en zonder enige waarschuwing begint hij me te neuken. Niet lief of zacht, maar met diepe lange halen. Ik voel hoe zijn eikel tot aan mijn schaamlippen komen waarop hij zijn lul weer tot aan de stam in me drukt. Dit gevoel is onbeschrijflijk en ik kreun hard bij iedere haal in mijn natte kutje. Ik word helemaal gevuld en voel mijn lichaam om zijn pik klemmen. Zo neukt hij me heerlijk van achteren en ik voel mijn lichaam tintelen terwijl ik bruut genomen word. Een gloeiende pijn voel ik op mijn bil, tezamen met een harde klets. Frank slaat met zijn vlakke hand keihard op mijn bil en een pijnscheut gaat door mijn lichaam. Ik gil het uit en als hij zijn lul weer hard in mij duwt voel ik nogmaals die gloeiende pijn van een klap. Weer gil ik het uit waarop hij harder aan mijn haar trekt en me nog een keer slaat.

"Daar houd je stiekem wel van hè?" zegt Frank hijgend terwijl hij me hard blijft neuken.

"Je doet alsof je er niets van wilt weten, maar stiekem verlang je ernaar! Ik zie het aan je." Wederom slaat hij hard op mijn bil en blijft dit een paar keer doen terwijl zijn lul mijn kutje hard blijft neuken. Bij de zoveelste keer verstijft mijn hele lichaam en kom ik ontzettend hard klaar op zijn lul en klappen. Mijn lichaam maakt ongecontroleerde bewegingen. Ik voel alleen nog dat Frank hard aan mijn haar trekt en zijn best doet om zijn lul in mijn kutje te houden. Mijn hele lichaam tintelt. Mijn kutje staat in brand, maar Frank blijft zijn lul in me duwen. Alles is zo gevoelig dat het zwart voor mijn ogen wordt. Ik val bijna flauw en voel mijn lichaam ontspannen. Voor Frank is dit het teken dat hij me weer genadeloos hard kan neuken en op hoog tempo voel ik zijn grote lul in en uit mijn kutje gaan. De tinteling komt weer op en vanuit mijn hele schaamstreek komt het gevoel weer op. Mijn tepels doen pijn en ik voel een lichte stroomschok over mijn huid gaan. Hij pompt en pompt in me als ik plots zijn hand op mijn hangende borst voel. Zijn grote hand kneed mijn borst hard. Het doet een beetje pijn. Als hij mijn tepel te pakken heeft trekt hij hard aan mijn haar. Mijn hoofd wordt naar achteren getrokken terwijl hij in m'n kutje blijft kletsen. Dan knijpt hij hard in mijn tepel waarop mijn spieren verstijven en spastische bewegingen maken. Ik kom zo hard klaar dat ik vecht tegen het flauwvallen. Mijn hele lichaam tintelt. Wat een geweldig gevoel is dit. Ik probeer het tegen te houden, maar het orgasme is zo overweldigend dat ik flauw val op de bank.

Ik weet niet hoe lang ik out ben gegaan, maar als ik bij kom lig ik op m'n zij op de bank. Ik draai mijn hoofd en zie Frank naakt naast me zitten. Hij streelt mijn dijen en billen. Hij is drijfnat van het zweet en ook ik ben flink bezweet. Ik hijg nog na en zie hem voldaan na me kijken. Mijn kutje gloeit en als ik een vinger naar mijn kutje haal voel ik eerst een berg slijm voordat ik mijn lipjes kan bereiken.

"Ik hoop dat je aan de pil bent, want ik heb je echt onwijs volgespoten net." zegt Frank licht hijgend. Ik kan niets uitbrengen. Mijn hoofd begint te malen. Wat ben ik hier aan het doen? Wat is er gebeurt? Frank staat op en gaat voor mijn gezicht op zijn knieën zitten. Hij bukt voorover en kust me op m'n mond. Automatisch kus ik hem terug en zo tongen we even heerlijk. Met zijn sterke armen pakt hij me in één keer op en draagt me naar de slaapkamer.

"Wat ga je doen?" vraag ik hem als op de gang in zijn armen lig.

"We zijn nog niet klaar, lekker ding. Het komt niet vaak voor dat ik zo'n mooie vrouw in mijn armen heb. Behalve mijn eigen vrouw dan. Ik wil daar nog even goed gebruik van maken en volgens mij heb jij daar geen bezwaar tegen." zegt hij.

Ik laat me meevoeren naar de slaapkamer waar Frank me zachtjes op het bed legt. Hij tilde me net op alsof ik niets woog en ik ben compleet in de ban van deze grote, sterke vent. Hij klimt het bed op en spreidt mijn benen als hij ertussen komt zitten. Ik zie hoe hij aan zijn lul trekt zodat deze weer hard wordt. Mijn kutje jeukt weer en met mijn hand houd ik mijn schaamlippen uit elkaar. Ik zie hem met een smile naar me kijken. Dan drukt hij zijn eikel weer bij naar binnen en houdt even stil. Ik voel zijn knop in mijn grotje zitten en druk mijn kutspiertjes samen om zijn eikel heen. Aan zijn blik te zien vindt hij het lekker. Hij verplaatst zijn knieën tot aan mijn dijen en duwt zijn lul traag bij me naar binnen. Mijn kutje wordt weer heerlijk gevuld en ik span mijn kutjespiertjes aan in de hoop dat ik daarmee in zijn lul kan knijpen.

Met zijn sterke handen duwt hij mijn benen naar mijn lichaam toe. Zo begint hij me langzaam te neuken. Zijn handen hebben mijn dijen beet en het voelt alsof ik me aan hem overgeef. Zo neukt hij me heerlijk. Mijn lichaam gloeit en alles lijkt gevoelig. Na een paar minuten haalt hij voorzichtig zijn lul uit mijn kutje en bukt voorover. Hij zoent me op m'n mond en we tongen even heerlijk.

"Blijf liggen." zegt hij dan resoluut en stapt van het bed af. Ik volg hem met mijn blik en zie dat hij naar een kast loopt. Uit de kast haalt hij een soort sjaal lijkt het. Of een soort zwart lint. Hij klimt weer op het bed en pakt mijn arm beet. Dan bindt hij mijn arm vast aan het bed met het lint. Mijn geilheid wordt ingenomen door angst, want dit wil ik niet, toch?

"Nee!" zeg ik. "Niet vastbinden!"

"Geloof me." zegt Frank "Je gaat dit heerlijk vinden!"

Met mijn andere arm reik ik naar het lint, maar als Frank op mijn lichaam gaat zitten en mijn losse arm beet pakt, kan ik geen kant meer op. Met mijn benen probeer ik me nog te verzetten, maar binnen één tel heeft hij mijn andere arm ook vastgebonden. Hij pakt een been beet en ik probeer hem met mijn andere te schoppen. Behendig draait hij zich en gaat op mijn been zitten. Hij is veel te sterk en bindt mijn losse been ook vast aan het bed. Dan volgt het andere been en zo lig ik met gespreide armen en benen vastgebonden op het bed. Ik kijk hem angstig aan en geef een harde gil in de hoop dat iemand mij kan horen.

Dan slaat hij me vol op dij. Een pijnscheut gaat door mijn lichaam en ik zie hem wat verontwaardigd kijken. "Straks hoort de hele buurt je!" zegt hij.

"Ja, dat is ook de bedoeling! Maak me los!" reageer ik.

"Ik maak je straks los!" zegt hij licht geïrriteerd. "Eerst ga ik je verwennen. Vertrouw me even."

Ik kijk hem aan en weet niet wat ik moet doen. "Wat ga je doen?" vraag ik.

"Merk je zo. Het was toch heerlijk tot nu toe? Geloof me, het wordt alleen maar lekkerder!"

Ik ben bang en nieuwsgierig tegelijk. Jarenlang ben ik onderdanig geweest en dat wil ik niet meer. Toch lig ik hier, hulpeloos overgeleverd aan een man waar ik een zwak voor heb. Uit de kast pakt hij een stok met daaraan soort pluche staart. Met de staart gaat hij over mijn lichaam. Het kriebelt enorm en na een minuut of wat tintelt mijn hele lichaam weer. Ik voel dat mijn tepels weer keihard zijn geworden. Hij blijft me kriebelen en gaat met de staart over mijn kutje en dijen. Ik voel dat ik weer nat word en doe mijn ogen dicht. De spanning stijgt naar m'n hoofd en verlies alle besef van tijd. Af en toe zuigt hij op m'n harde tepel en wisselt het kriebelen af met zachte kusjes en likjes op mijn hele lichaam. De ene keer in mijn hals, dan aan de binnenkant van mijn dij, op mijn hand, buik, kuit, voet, mond, borst. Ik lig in een soort erotische trans door zijn tedere aanrakingen. Het feit dat ik niets kan doen zorgt voor een extra seksuele spanning in mijn lichaam. Ik ben helemaal overgeleverd aan hem en bereik een soort… ander bewustzijn door de erotische spanning.

Ik schrik op als ik de voordeur hoor. Els komt binnen en stapt direct de slaapkamer in.

"Wauw! Dit had ik nooit verwacht!" zegt ze met een grote smile. "Vertel me later maar hoe je dit voor elkaar hebt gekregen. Eerst gaan we genieten."

Ik hoor mezelf hijgen en hoewel ik wil ageren doe ik niets. Frank blijft me strelen en teasen als Els zich snel uitkleedt. Weer doe ik mijn ogen dicht en laat alles over me heen komen. Letterlijk zelfs, als Els naakt over mijn gezicht komt hurken en haar kutje op mijn mond zet. Ik ruik de geur van haar kutje en hoewel mijn hoofd nee gilt steek ik mijn tong uit en lik ik het kutje van Els. Voor het eerst verricht ik een seksuele handeling bij een vrouw. Ik proef haar sappen en als Frank me dan weer neukt met zijn grote lul is het hek van de dam. Ik zuig en lik het kutje van Els en laat haar klaarkomen op mijn tong. Frank blijft mijn rustig doorneuken.

Na haar orgasme pakt Els uit haar kast meer attributen. Ik schrik als ik iets zie wat ik definieer als tepelklemmen. Door het neuken kan ik niet veel uitbrengen maar ik probeer nee te schudden als Els op allebei mijn tepels twee klemmen zet. De pijn is enorm en na een tel of wat wordt het weer zwart voor mijn ogen.

Ik weet niet hoe lang ik weg ben geweest, maar ik word wakker door een nieuwe striemende pijn op mijn dijen. Als ik bijkom zit ik nog steeds vast. "Maak me los!" roep ik door de kamer, waarop ik weer een striemende pijn voel op mijn dijen. Naast het bed staat Frank met een dunne zweep. Hij slaat daarmee vrij hard op mijn dijen. Bij de zoveelste keer schiet er naast een pijnscheut ook een schok door mijn kutje. Ik kreun daardoor hard en zie Els en Frank tevreden kijken. "Zie je wel dat ze het lekker vindt!" zegt Els tegen Frank. Nogmaals laat Frank het zweepje op mijn dijen kletsen. Mijn kutje wordt weer nat en ik zie Els plaats nemen tussen mijn benen. Nu pas zie ik dat zij een voorbinddildo om heeft en zonder enige scrupule duwt ze de dildo in mijn kutje. Ze begint met hard te neuken. Mijn hoofd en lichaam staan niet in één lijn. Mijn hoofd wil stoppen, wil weg, maar mijn lichaam geniet ervan. Het tintelt overal en het voelt heerlijk. Els beukt hard in mijn kutje en Frank biedt zijn lul aan bij m'n mond. Ik hap zijn eikel naar binnen en voel hoe hij mijn mond neukt.

Ik geef me over en ze weten het ook. Na een flinke neukbeurt maakt Frank me eindelijk los. Met zijn sterke armen draait Frank me om en stopt zijn lul weer in mijn mond. Els pakt mijn heupen beet en richt deze op zodat ik op mijn knieën kom te zitten met mijn kontje naar haar toe. Ik maak een schok als zij mijn kontje insmeert met iets. Onbewust weet ik wat er gaat komen, maar ik blijf Frank pijpen.

Hard gil ik het uit, maar de kreet wordt gesmoord door de grote lul in mijn mond. Els stopt de voorbinddildo in mijn kontgaatje. Ze duwt langzaam door, maar mijn kontje is dit grote ding niet gewend. Ik voel haar handen op mijn heupen als ze mijn kontje begint te neuken. Als we zo een paar minuten bezig zijn, en mijn kontje een beetje gewend is aan de dildo en het neuken slaat Els met haar vlakke hand op mijn billen. Ik word nu echt door allebei hard genomen en als Els een vibrator tegen mijn clitje zet kom ik hard klaar.

Die avond en nacht heb ik verschillende dildo's in mijn kutje gehad en ben door allebei in verschillende standjes geneukt. Frank is die nacht meerdere malen klaargekomen, zowel in mijn kutje als in mijn mond. Ook Els is vaak klaargekomen, mede door mijn handelingen. Ikzelf ben ontzettend vaak klaargekomen.

Het is ergens in de middag als ik wakker word in het bed van Frank en Els. Aan weerszijden van mij liggen ze. Het is lekker warm in het midden, maar mijn hoofd begint te malen. Waar ben ik mee bezig? Wat heb ik gedaan? En vooral, wat hebben zij met mij gedaan? Ik ben gewoon verkracht door deze twee smeerlappen.

Het was wel onwijs lekker en ben ik erg vaak klaargekomen. Wat betekent dit? Ik denk terug aan de nacht en ongewild word ik weer geil. Mijn kutje en kont hebben aardig wat te verduren gehad en toch word ik weer nat.

Deze nacht was een revelatie. Het echte begin van mijn nieuwe leven. De opvolgende maanden betrekken Frank en Els mij meerdere keren per week bij hun seksleven en na verloop van tijd ga ik in de weekenden mee naar hun seksfeesten. Ik word geïntroduceerd in de wereld van SM en word de ultieme submissive van mijn meester Frank en meesteres Els. Ze wisselen mij geregeld uit met andere subs en laten mij van alles ervaren met andere mannen en vrouwen. Jarenlang heb ik gevochten tegen de onderdrukking van mijn ex-man om er nu achter te komen dat ik verlangen had naar een seksuele onderwerping. Ik geniet voor het eerst van mijn leven optimaal van seks en af en toe baal ik dat ik dit nu pas ontdek. Ik heb veel in te halen en dankzij Frank en Els krijg ik daar de kans voor.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9937x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4367x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3307x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7047x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3282x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6544x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14010x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8010x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16219x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5395x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12418x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3953x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net