Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 13462x
Lengte: Gemiddeld
IslandX - 4
Door Suurtje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: IslandX - 3

Dit verhaal is ter introductie van de tweede hoofdpersoon van dit verhaal. Vragen, opmerkingen en / of commentaar mogen naar suurtje@live.com of in het reactiegedeelte. De eerste 4 delen waren vrij mild, vanaf deel 5 gaat het verhaal langzaam wat ‘extremer’ worden.

Ysabel

Hoewel ik dat toen nog niet wist ben ik er op dezelfde manier ingeluisd als Emma. Ook ik denk dat ik een grote schuld hebt en zie mijn uitweg in het meespelen met de IslandX games. Wist ik veel…

Ik ben Ysabel, een 20 jarige latina. Ik heb het heerlijke figuurtje wat zo kenmerkend is voor de latina dame: niet al te lang, met een lekkere volle kont en wat vollere bovenbenen. Naast het latina uiterlijk heb ik ook het latina temperament. Ik ben een pittige dame die zich graag sexy kleed.

Omdat ik op mijn mooist wilde zijn ben ik naar de IslandX games gekomen in een kort jurkje en op hoge hakken.

Ter plekke aangekomen werd ik naar de kleedruimte gewezen. In de kleedruimte kwam ik een dame tegen die zich voorstelde als Amber. Amber legde mij uit dat de games beginnen met ‘de jacht’. Mijn schoeisel was daarvoor niet erg geschikt, dus ik kreeg wat sportievere platte schoenen aangemeten die doen denken aan zaalvoetbal schoenen. Daarnaast lag er een strak broekje klaar en een soort vreemde plasticachtige bh klaar. Amber gaf aan dat dit was voor de detectie wanneer ik ‘geraakt’ werd met het lasergamen. Ik trok het broekje aan onder mijn jurkje, nadat Amber mij had verzekert dat dit geen problemen geeft, het lasergamen wordt radiografisch gestuurd. Ik kwam er achter dat de vreemde bh niet lekker over mijn normale bh heen past. Hoewel ik een vrij dun kanten bhtje aan had drukt de strakke plastic bh de randjes onprettig hard in mijn b cup borsten. Ik besloot dan ook maar mijn b cup rechtstreeks in de plastic bh te verpakken. Hoewel het plastic hierdoor wat tegen mijn kleine lichtbruine tepeltjes schuurt, vond ik dat prettiger dan het ongemak van de in mijn vlees gedrukte randjes.

Opeens licht er een beeldscherm in de kleedruimte op, en er begint een stem te spreken.

“Je hebt mazzel, je krijgt de kortste route van allemaal. Je speelt echter wel tegen een Amerikaans sniperteam. Jouw doel is om met behulp van de GPS die op tafel ligt 4 punten aan te doen terwijl je zo min mogelijk geraakt wordt. Uiteraard wil jij dit zelf ook…”

Het laatste klinkt vrij mysterieus, maar ik besteed er weinig aandacht aan. In plaats daarvan kijk ik op de GPS. Ik zie 4 knipperende punten. In nog geen 10 seconden heb ik de kortste route tussen de 4 punten geplant.
Ik besluit dat ik dit zeer serieus op ga pakken, en loop in hoog tempo de kleedruimte uit.

Als ik het gebouwtje uitloop begint het plezier. Het broekje en de bh spannen opeens aan, en geschrokken probeer ik ze recht te trekken. Het enige resultaat van mijn vergeefse actie is echter dat ik mijn jurkje ver optrek om bij mijn bh te komen. Niet dat dit erg is, nergens is iemand te zien.

Ik ren de jungle in.

Nog geen 10 seconden later begint het broekje opeens te trillen. Ik schrik enorm en probeer het broekje nogmaals los te trekken.

“Gaat je niet lukken, schatje”, klinkt het uit de bomen.

“O ja, hadden we je al verteld dat dit iedere keer als je geraakt wordt gebeurd?”

Ik kijk met een mengeling van angst en woede omhoog, alhoewel ik niet helemaal weet waar ik naar kijk. Pas dan zie ik de camera hangen. Shit, ik word nog gefilmd ook!

Ik besluit dat ik weinig keuze heb, en dat ik er beter maar het beste van kan maken en ren door.

Nog geen 5 seconden later trilt het broekje opnieuw tegen mijn glad geschoren kutje aan. Ik begin er nu al spijt van te krijgen dat ik mij zo goed geschoren heb, misschien had wat haar de trillingen een beetje weten te dempen, maar in plaats daarvan schieten deze ongehinderd door mijn kutje.

Ik betrap mijzelf erop dat ik het gevoel eigenlijk wel prettig vind, maar het idee bekeken te worden door zowel de sluipschutters als door de camera’s maakt mij vrij ongemakkelijk.

Er zit niets anders op dan dit te doorstaan, en terwijl ik door de jungle ren voel ik het broekje bijna onafgebroken trillen. Ik voel mijzelf geiler en geiler worden, en het plasticachtige broekje geeft niet veel ventilatie en koeling. Ik voel dat mijn lipjes vochtig zijn, en elke trilling lijkt rechtstreeks naar mijn klitje te gaan. Geiler en geiler ren ik door de jungle.

Bijna constant word ik opgegeild door de trillingen tegen mijn kutje. Ik besluit echter dat ik het sniperteam en de persoon achter de camera’s niet de lol wil geven hier voor hun ogen klaar te komen.
Ik besef dat ik geen schijn van kans maak tegen de getrainde snipers en probeer het gevoel dus zoveel mogelijk te negeren en ren zo snel mogelijk in de richting van het eerste punt.

Al snel zie ik een kluis staan met daarop een groot papier: “scan je broekje en de kluis gaat open. Vergeet de sleutel niet”. Ik kijk naar de kluis en zie een NFC logo. Het is wat ongemakkelijk om mijn kutje naar voren te drukken tegen het nog steeds trillende broekje, maar er zit weinig anders op.

“Modus 2 geactiveerd”, klinkt een mechanische stem. Opeens begint ook de bh te trillen, daarmee mijn kleine tepeltjes stimulerend. Ik wil al richting het volgende punt rennen, als ik in de open kluis een rode sleutel zie liggen. Ik gris de sleutel mee.

“Goed gedaan Ysabel, veel plezier met de volgende etappe!”, klinkt het spottend vanuit de bomen. Die klootzak kijkt toe hoe ik hier tegen mijn wil wordt opgegeild!

Genadeloos trilt de bh tegen mijn stijve tepeltjes, en trilt het broekje tegen mijn vochtige gladde kutje. Ik moet nu echt moeite doen om mijzelf af te leiden om niet hier, midden in de jungle, klaar te komen.

Met de moed der wanhoop stort ik mij op de volgende etappe. Het sniperteam laat mij niet met rust. Af en toe voel het getril kort stoppen, maar dit is zelden meer dan 10 seconden. Het grootste deel van de tijd verwennen het broekje en de bh mijn tepeltjes en poesje.

Gelukkig zie ik al snel checkpoint nummer 2 staan, opnieuw met een kluis.

“Verlies het contact niet, en neem de sleutel mee”, staat er op het instructiepapier.

Ik snap het systeem ondertussen en druk mijn broekje vooruit tegen de NFC lezer. Ik merk dat deze vrij slecht werkt: ik moet mijn broekje best hard tegen de tag duwen.

“20, 19, 18, 17, 16, 15, contact verloren”

SHIT! Opnieuw druk ik het broekje tegen de lezer aan, nu wat steviger. De trillingen die eerst al genadeloos mijn strakke gladde lipjes plaagden worden nu een stuk sterker.

“20, 19, 18, 17, 16”. Het aftellen lijkt een eeuwigheid te duren. “8, 7, 6”. Opeens voel ik dat als ik nu niet terug trek ik klaarkom. Ik haal de druk van mijn poesje af en zie teleurgesteld hoe het aftellen stopt.

Tijd om te kalmeren heb ik echter niet, omdat de bh en het broekje mijn lichaam blijven verwennen.

Uit wanhoop druk ik mijn heupen maar weer naar voren, zodat het broekje opnieuw contact maakt en het aftellen begint opnieuw bij 20.

“10, 9, 8”, ik begin het nu zwaar te krijgen.

“7, 6, 5, 4”. Ik red het niet, ik red het niet!

“3, 2”. Ik voel hoe mijn benen onder mijn lichaam beginnen te verkrampen als ik tegen mijn zin hier midden in de jungle mijn hoogtepunt beleef. Een warm gevoel stroomt door mijn lichaam. De stimulaties tegen mijn klitje en keiharde tepels laat niet alleen het orgasme in golven door mijn lichaam trekken, maar zorgt ook dat het orgasme lang aan blijft houden. Sidderend klem ik mij vast aan de paal. Vaag hoor ik nog “1, 0, Modus 3 geactiveerd”.

Terwijl ik half tegen de paal aan lig klaar te komen voel ik een gladde vloeistof tussen mijn volle billen gespoten worden. Langzaam drukt er een puntje naar voren tot tegen mijn kontgaatje. In een reflex grijp ik naar mijn kontje. Het drukkende gevoel op mijn sterretje jaagt mij echter in het volgende orgasme en schuddend en trillend lig ik op de warme junglevloer.

Opeens stopt het trillen, en langzaam kom ik weer bij.

“Even een beetje hulp, we willen ten slotte wel dat je de volgende etappe met frisse moed kunt beginnen!”

Opnieuw dezelfde spottende toon uit de speakers. Pas dan besef ik mij dat er meerdere mensen mij zojuist hebben zien klaarkomen.

Met een rood gezicht hijs ik mijzelf omhoog en loop (nog wat onvast door de orgasmes) de jungle in.

Het puntje tussen mijn kont heeft mijn stringetje een klein beetje mijn sterretje ingedrukt en het loopt onprettig.

Net als ik mij bedenk dat ik blij ben dat het trillen is opgehouden begint het trillen weer, nu van 3 kanten tegelijk! Ik slaak een zucht van frustratie en zet er de pas in.

Opnieuw voel ik hete gevoelens in mij opwellen, maar mijn eerdere hoogtepunten hebben voor een beetje opluchting gezorgd.

Gelukkig bereik is snel de volgende kluis waar ik de derde sleutel uit weet te halen.

“Modus 4 geactiveerd”, klinkt nu de bekende stem.

Ik hoor de stem uit de speakers. “Het sniperteam heeft zijn werk gedaan, daar heb je geen last meer van!” Ik slaak een zucht van opluchting.

“Nu komt de tijdstest. Elke halve minuut gaan broekje en bh wat harder trillen. Ga je klaarkomen of ga je niet klaarkomen? Er kijken trouwens wat mensen mee!”

De schrik slaat mij om het hart. Op het display op de gps zie ik dat de tijd begint te lopen. Rustig binnen zowel het broekje als de bh te trillen. Ik voel dat mijn stijve tepeltjes gemasseerd worden door de bh, terwijl ik tegelijkertijd een half kietelend, half opgeilend gevoel tegen mijn sterretje voel. Het ergste is echter het getril tegen mijn kutlipjes, dat voel ik rechtstreeks naar mijn klitje trekken.

Ik zet het op een lopen…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: IslandX - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 4198x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.2
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 3364x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.4
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 2560x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.0
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 6368x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.6
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3155x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6368x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 13512x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14298x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10509x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 7878x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16018x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5274x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.8
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2773x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12249x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3930x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net