Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9085x
Lengte: Zeer Lang
Mijn 2e Bezoek Aan Meester Leo...
Door Erwijn - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Keer Bij Meester L

Het is alweer een jaar geleden dat ik voor de allereerste keer een bezoek bracht aan mijn "online" Meester Leo.
Daarvoor had ik een hele tijd "slechts" mailcontact met hem, een periode waarin ik allerlei uiteenlopende opdrachten voor hem moest doen, er foto's van moest maken en dit als bewijs naar hem toe moest sturen.
Hoe langer het contact duurde hoe beter we elkaar leerden begrijpen en waarderen, de opdrachtjes ging ik met steeds meer genot voor hem uitvoeren.
Het klikte zelfs zo goed tussen ons dat ik vorig jaar besloot in te gaan op een uitnodiging van Meester Leo om hem in het echt te ontmoeten.
Het was een dag die ik nooit meer zal vergeten, hij nam de leiding over mij en liet mij die dag 'aan den lijve' ondervinden hoe het is om onderdanig en dienstbaar aan iemand te moeten zijn.
Ik genoot ervan om de alledaagse beslommeringen even opzij te kunnen gooien en met het verstand op nul besloot ik mij helemaal aan hem over te geven.
Misschien onverstandig, hoor ik je nu denken, maar Meester Leo heeft die dag geen moment mijn vertrouwen in hem beschaamd en deed niets met mij wat ik niet wilde ondergaan.
Voor mij was het een openbaring om al mijn onderdanige gevoelens in het echt te kunnen uiten, waar ik tot dan toe alleen maar over had gefantaseerd...

In de periode van mijn eerste bezoek aan Meester Leo tot op heden is er veel gebeurd.
Thuis heb ik uiteindelijk mijn verborgen gevoelens opgebiecht aan mijn vriendin Jaqueline, haar verteld over mijn bi-schierigheid in combinatie met mijn verlangen van onderdanigheid naar oudere heren toe.
Ook mijn stiekeme ontmoeting met Meester Leo biechtte ik op.
Het behoeft geen nadere uitleg dat zij hier enorm van schrok en dat het een lange tijd duurde voordat zij mij dit vergaf, iets wat ik niet van haar verlangde, overigens...
Maar wij hebben altijd een hele goede verstandhouding met elkaar gehad en lieten elkaar ook best wel vrij, zo hebben wij al bijna 20 jaar een huisvriendin waarmee wij leuke dingen doen, zoals samen weekendjes weg, ook onafhankelijk van elkaar.
Van jaloezie is hierbij nooit sprake geweest.
Natuurlijk heeft het een tijd geduurd voordat zij dit van mij accepteerde maar door mijn openheid van zaken, ik liet haar al mijn mailtjes van en naar Meester Leo lezen (uiteraard na overleg met Meester Leo...), was de lucht enigszins geklaard.
Wel stond zij erop dat ze contact mocht opnemen met Leo om hem te leren kennen en om te zien met wie ze te maken had.

Inmiddels heeft ze meerdere malen in mijn bijzijn met hem aan de telefoon gezeten, waarbij het mij al snel opviel dat de gesprekken tussen hem en haar steeds ontspannener verliepen... en ook steeds langer.
Een keer toen ik na het douchen vrij onverwacht de kamer inliep was zij weer eens met hem aan het bellen waarbij zij flink aan het giechelen was.
Het deed mij op dat moment vreugd, dat de verstandhouding tussen haar en Meester Leo inmiddels zo goed bleek te zijn, dat zij ook zonder mijn bijzijn telefonisch contact met hem zocht.
Toch keek ik hier niet vreemd van op, Meester Leo is gewoon een innemende persoonlijkheid, want ook ik raakte destijds al snel vertrouwd met hem tijdens onze mailperiode.
Ook heeft mijn vrouw samen met mij een bezoek gebracht aan Meester Leo om hem persoonlijk te ontmoeten.
Dat was naar aanleiding van een van haar laatste telefoongesprekjes met hem, waarbij hij haar voorstelde om samen bij hem langs te komen om echt kennis met hem te kunnen maken.
Die uitnodiging nam zij daarbij van harte aan, ze wilde graag de persoon achter Meester Leo ontmoeten.
Wel stelde Meester Leo haar als voorwaarde dat hij tijdens ons bezoek mij gewoon mocht behandelen als zijn slaaf met alles wat daarbij gepaard kon gaan, ook seksuele handelingen...
Hij waarschuwde mijn vriendin dat hij daarbij geen tegenspraak van haar zou dulden.
In zijn huis was ik zijn slaaf, zijn eigendom, dat moest ze wel accepteren.
Zo niet, dan konden we toch maar beter thuisblijven...
Mijn vriendin ging weliswaar schoorvoetend akkoord, maar ze kon zich zijn standpunt wel begrijpen en was ook wel nieuwsgierig geworden hoe hij mij als zijn slaaf zou behandelen.

Het werd een dag die voor eens en altijd in mijn geheugen gegrift zou blijven staan.
We reden die bewuste dag al vroeg in de morgen richting Nootdorp, in de auto bereide ik mijn vriendin een klein beetje voor op het bezoek aan Meester Leo.
Zo vertelde ik haar dat hij een nudist in hart en nieren was en dat hij nagenoeg altijd naakt door zijn huis liep.
En dat hij van mij zou eisen dat ik direct na binnenkomst mijn kleding uit zal trekken.
Mijn vriendin keek verschrikt opzij.
"Jeetje, hij verwacht toch niet van mij dat ik ook direct mijn kleding voor hem uit ga trekken?"
Ik kijk haar aan en probeer haar gerust te stellen. "Dat verwacht ik niet direct van hem, maar jij kunt altijd nog zelf bepalen wat je doet."
"Ik heb die keuze niet, want ik ben ten slotte zijn slaaf."
Mijn vriendin knikt zachtjes terwijl zij mij meewarig aankijkt...
"Toch moet ik nog steeds aan het idee wennen dat jij zijn slaaf bent, ondanks de vele telefoongesprekjes die ik met hem heb gehad waarin hij mij meerdere malen de spelregels ervan heeft uitgelegd."
"Ach," antwoord ik, "we zullen het wel zien, probeer je straks lekker te ontspannen en laat alles wat je straks ziet gewoon op je inwerken."
"Vindt je het straks niet prettig om, ondanks je respect voor Meester Leo's nudisme, ook de kleren uit te trekken dan laat je ze gewoon aan." vervolg ik.
"Het is ook niet dat ik mij ervoor schaam, we komen ten slotte vaak genoeg in de sauna, maar ik ken hem nauwelijks." antwoordde mijn vriendin.
Na een kleine twee uur gereden te hebben komen we aan bij het huis van Meester Leo in Nootdorp.
Enigszins gespannen stappen we uit de auto, lopen op de voordeur af en bellen aan.
Niet veel later zwaait de voordeur open en staat Meester Leo, gekleed in zijn satijnen badjas en met een brede grijns op zijn gezicht in de deuropening.
"Goedemorgen samen," roept hij vrolijk uit, "kom binnen en wees welkom."
"En jij moet Jaqueline zijn, de vriendin van mijn slaaf Erwin." vervolgt Leo terwijl hij haar vriendelijk aankijkt en zijn hand naar haar uitsteekt.
"We hebben samen al heel wat afgekletst aan de telefoon, wat leuk dat ik je nu in levende lijve voor mij zie staan." gaat Leo verder.
Hij neemt mijn vriendin ondertussen van top tot teen even op en wat hij ziet bevalt hem wel, een kleine, slanke en vrolijk ogende dame met halflang bruin krullend haar, groene ogen, gekleed in een halflang zwart jurkje tot op haar knieŽn, haar benen omhuld met zwarte nylon kousen, gestoken in vlotte leren laarsjes.
Ik mag met recht trots op haar zijn en dat ben ik ook.
Ze is van zichzelf ťťn en al vrolijkheid, maar vaak iets te goed van vertrouwen in andere mensen en daardoor een tikkeltje naÔef...
Verder heeft ze een mooi gespierd figuurtje, vroeger heeft ze veel aan watersport gedaan en dat is haar nog steeds duidelijk aan te zien.
Na jarenlang te hebben geroeid heeft ze mooie brede schouders en gespierde armen en benen ontwikkeld.
Dit in combinatie met haar smalle taille maakt haar tot een aantrekkelijke, sportieve dame.
Meester Leo draait zich om en gaat ons voor naar de woonkamer en laat mijn vriendin op een comfortabele bank plaatsnemen.
Zelf neemt hij plaats in een makkelijke fauteuil tegenover haar.
Jaqueline nestelt zich heerlijk in de hoek van de bank en slaat haar benen over elkaar heen, ze heeft zelf nauwelijks in de gaten dat haar jurkje daarbij iets omhoog kruipt zodat haar welgevormde benen wat meer zichtbaar worden.
De met kant afgezette boorden van haar nylon kousen komen daardoor net onder haar jurkje uit.
Meester Leo ontgaat het overigens niet en kijkt ongemerkt met een schuin oog verlekkerd naar haar mooi gespierde benen, een rilling loopt daarbij over zijn rug.
Dan valt mijn vriendin plotseling op dat naast de fauteuil waarin Meester Leo heeft plaatsgenomen, een naakte man op de grond geknield zit, met zijn hoofd naar beneden gebogen.
Het is een kale, ietwat gezette man met een grote tattoo op zijn armen, die daar zwijgend naar de grond zit te staren.
Meester Leo kijkt naar Jaqueline en ziet haar geschrokken blik, hij glimlacht en stelt haar direct gerust.
"Dit hier is mijn laatste aanwinst, slaaf Erik."
"Aangezien ik jouw vriend hier maar sporadisch kan ontvangen, moet deze nietsnut hier maandelijks de leemte op komen vullen." grijnst Meester Leo.
"Slaaf Erik, kruip naar deze jongedame en stel je nederig aan haar voor!" briest Leo naar hem.
Onmiddellijk komt er beweging in en kruipt Erik met gebogen hoofd op handen en knieŽn naar mijn vriendin.
Vlak voor haar voeten stopt hij, zonder omhoog te kijken en met de ogen gericht op haar elegante laarsjes stelt hij zich zachtjes en bedeesd voor als slaaf Erik.
"Sta op en breng ons de koffie en thee die je in de keuken hebt klaargezet!" bast Meester Leo hem vervolgens toe.
Direct staat slaaf Erik op, draait zich meteen om en loopt op een draf naar de keuken, mijn vriendin kijkt hem verwonderd na.
Dat zo'n stoere kerel zich zo kan en wil laten vernederen... denkt ze bij zichzelf.
Ondanks zijn ietwat gezette postuur heeft hij best een lekker kontje, stelt ze in gedachten bewonderend vast.

Ondertussen had ik mij in de gang geheel uitgekleed en wacht geduldig op het seintje van Meester Leo om ook in de woonkamer binnen te mogen komen.
Inmiddels had ik begrepen dat ook slaaf Erik aanwezig was, waarvan ik alleen maar wist wie hij was door het mailcontact met Meester Leo.
Ik had al eens een paar foto's van hem gezien en het leek mij een aardige kerel.
Gelukkig duurt het niet lang voordat Meester Leo mij binnen roept, naakt en met gebogen hoofd loop ik op de fauteuil af waarin hij zit.
Gedwee kniel ik naast de fauteuil op de grond, in mijn vertrouwde slavenhouding.
Leo slaat verder nauwelijks acht op mij en is alweer druk in gesprek met mijn vriendin die zich steeds meer op haar gemak begint te voelen.
Ze trapt haar elegante laarsjes uit en gaat zijdelings met opgetrokken benen op de bank zitten terwijl zij ondertussen gezellig doorkletst met Leo.
"Ik merk dat jij je hier aardig thuis begint te voelen," merkt Leo op, "dat vind ik erg prettig om te zien."
"Je hebt vast al wel van Erwin gehoord dat ik nudist in hart en nieren ben en dat ik dan ook nagenoeg dag en nacht naakt door mijn huis loop."
"Dus kijk niet vreemd op dat ik dit nu dan ook ga doen."
Meester Leo staat op vanuit zijn fauteuil, slaat zijn badjas open en laat deze nonchalant van zijn lijf afglijden.
Mijn vriendin kijkt ondertussen nieuwsgierig toe en bekijkt Leo van top tot teen.
Wat ziet hij er goed uit voor zijn leeftijd, denkt ze.
Een statige man met een markante kop, een strenge maar tegelijkertijd ook een vriendelijke blik, een lekker mannelijk buikje maar zeker niet te dik, mooie benen en daartussen een bovengemiddelde penis...
Terwijl ze hem zo bekijkt, merkt ze dat er een lichte zindering door haar onderbuik heentrekt die haar een kriebelend gevoel in haar vagina geeft.
Ze schrikt er zelf een beetje van, ze is lichtelijk opgewonden geraakt van hetgeen ze voor zich ziet.
Meester Leo neemt weer plaats in zijn fauteuil en op dat moment komt slaaf Erik vanuit de keuken de kamer binnen, die een dienblad voor zich houdt waarop de koffiekan, de theepot en enkele kopjes en glazen staan.
Hij loopt recht op de salontafel af en mijn vriendin kijkt hem even recht in zijn ogen.
Het valt haar direct op dat slaaf Erik een vriendelijke, zachtaardige uitdrukking op zijn gezicht heeft en wat haar het meeste opvalt: hij heeft prachtige ogen met een ondeugende twinkeling...
Haar blik glijdt verder naar beneden en ziet onder zijn buik een zeer kleine, maar mooi gevormde dikke piemel met ontblote eikel recht vooruit wijzen.
De stam en de balzak zijn afgebonden door een leren riempje met stalen spikes, welke ervoor zorgt dat de penis zijn erectie enigszins blijft houden doordat de bloedbanen iets worden afgeknepen.
De aanblik van de, in haar ogen schattige, kleine en halfstijve penis bezorgt haar opnieuw de kriebels in haar onderbuik...
Ze voelt dat haar schaamlippen vochtig en opgezwollen raken, ze kan er niets aan doen maar in gedachten probeert ze zich voor te stellen hoe zo'n kleine penis aan zou voelen als ze zich er door liet penetreren...
Ze is veel groter gewend, maar meestal met gebruik van veel glijmiddel, zonder glijmiddel is het vaak nogal een pijnlijke gebeurtenis...
After all, does size really matter?

Slaaf Erik zet het dienblad op de salontafel neer en vraagt zachtjes aan haar of ze thee of koffie wenst te gebruiken...
Mijn vriendin schrikt op uit haar gedachten en went snel haar starende blik op zijn penis af en kijkt hem snel recht in de ogen.
"Thee graag," antwoord ze snel, "Sterrenmix als je hebt."
Slaaf Erik buigt zich voorover, schenkt het theewater in een glas en laat vervolgens het theezakje van de sterrenmix rustig op en neer gaan in het hete water totdat de vloeistof langzaamaan donker begint te kleuren.
Gebiologeerd kijkt ze naar deze, haast erotische handeling...
Ook ik kijk naar dit tafereel en zie hoe slaaf Erik op zijn beurt ondertussen stiekem naar de benen van mijn vriendin gluurt.
Ik zie een kleine beweging door zijn penis gaan doordat deze zich iets op lijkt te richten.
Het theewater kleurt steeds donkerder en donkerder, slaaf Erik lijkt compleet afgeleid van hetgeen waarmee hij bezig was.
Meester Leo heeft het ook door, hij pakt vanuit zijn fauteuil een rijzweepje van de grond, haalt uit en geeft er een gemene tik mee op de billen van slaaf Erik.
Met een onderdrukte kerm en een van pijn vertrokken gezicht wend hij snel zijn blik af van mijn vriendin en excuseert hij zich direct voor zijn ongepaste gedrag.
"Het spijt mij Meester Leo, dat ik mij heb laten afleiden tijdens mijn werkzaamheden." prevelt hij zacht.
"Hoe bedoel je dat?" bijt Meester Leo hem toe.
"Bedoel je dat deze jongedame jou af heeft geleid?"
"Het is dus haar schuld?!"
Stilletjes geniet ik van dit kleine drama, ik vond het al niet prettig dat hij mijn vriendin zat te begluren en daardoor zelfs een stijve begon te krijgen...
Waar zat die geniepige viespeuk op dat moment wel niet aan te denken?
"Nee, dat bedoelde ik helemaal niet," zegt slaaf Erik met trillende stem.
Maar het is al te laat voor zijn zwakke excuses, blijkt nu.
"Ga onmiddellijk weer in je slavenhouding naast mijn fauteuil zitten slaaf, ik zal een gepaste straf voor je bedenken!"
Slaaf Erik doet onmiddellijk wat er van hem gevraagd wordt en gaat aan de andere zijde van de fauteuil met gebogen hoofd geknield op de grond zitten.
Met aan weerszijden van zijn fauteuil een geknielde slaaf, lijkt Meester Leo net een krijgsheer met twee honden naast zich.

Meester Leo richt zich naar mijn vriendin, die met een verschrikte blik in haar ogen het schouwspel had gevolgd.
Hij moet lachen om haar gezichtsuitdrukking.
"Weet je Jaqueline, het is eigenlijk heel simpel, het zit namelijk zo..." begint hij haar uit te leggen.
"Zowel Erik als jouw vriend hebben er vrijwillig voor gekozen om hun zeer geliefde slavenrol bij mij uit te kunnen oefenen."
"En ik was degene die ze deze mogelijkheid hier in huis aanbood."
"Dat betekend wel dat ze ten alle tijden gehoorzaam moeten zijn aan mij, hun Meester."
"Dus elke opdracht die ik hen geef zullen ze, zonder tegensputteren, perfect moeten uitvoeren."
"Zo niet, dan worden ze op gepaste wijze gestraft, dat weten ze van mij en dat accepteren ze ook van harte."
"Schrik dus niet als ik hen straf en toon vooral geen medelijden, zij hebben hier zelf voor gekozen en ze genieten er ook van."
Mijn vriendin knikt en heeft alweer een brede glimlach op haar gezicht.
"Zo mag ik het zien, jongedame." grijnst Meester Leo.
"De beste manier om dit goed te kunnen begrijpen is om slaaf Erik zelf te straffen voor zijn ongemanierdheid jegens jou." besluit hij en reikt haar ondertussen het rijzweepje aan.
Ik zie dat mijn vriendin hier even serieus over nadenkt, maar ik verwacht er bitter weinig van, zij zou dit nooit durven doen, daar is ze veel te lief voor.
Tot mijn grote verbazing staat ze op van de bank en buigt zich over de salontafel om het rijzweepje die Meester Leo haar aanreikt aan te nemen.
Ze gaat weer op de bank zitten en staart dromerig naar het buigzame zweepje die zij met beide handen voor zich houdt en vervolgens naar slaaf Erik die naast Meester Leo op de grond zit.
Ze lijkt nog te twijfelen... of denkt zij na over hoe ze hem gaat straffen?
Door de stilte in de kamer is de spanning haast te snijden, alle blikken zijn gericht op mijn vriendin...
Dan staat ze op van de bank en met de rijzweep in haar rechterhand loopt zij op kousenvoeten op slaaf Erik af.
Ze kijkt even vragend naar Meester Leo en zegt hem dat ze slaaf Erik graag geknield in het midden van de woonkamer wil hebben zodat ze wat meer ruimte om zich heen heeft.
Meester Leo corrigeert haar direct.
"Dat behoor je niet aan mij te vragen, lieverd, je pakt gewoon met je vrije hand de kin van deze slaaf en trekt zijn gezicht omhoog totdat hij je in de ogen kijkt, dan zeg je hem gewoon naar het midden van de kamer toe te kruipen."
Jaqueline volgt de instructie van Meester Leo op, ze pakt hem onder bij de kin beet en trekt zijn gezicht omhoog.
Ze kijkt recht in de mooie, maar nu enigszins angstige ogen van slaaf Erik, hij voelt zich onzeker omdat hij niet kan inschatten wat hem te wachten staat.
De angstige blik in zijn ogen doet mijn vriendin goed, het geeft haar net dat beetje extra zelfvertrouwen dat ze op dit moment nodig heeft.
Hij laat hiermee zien dat zij nu echt de baas over hem aan het worden is.
Dit in combinatie met het rijzweepje die ze nog steeds in haar rechterhand houdt, voelt zij plotseling een vreemd, maar heerlijk Dominant gevoel over zich heen komen.

"Kruip naar het midden van de woonkamer om je straf te ontvangen, slaaf!" sist ze hem streng toe.
Direct komt slaaf Erik in beweging en kruipt op handen en knieŽn naar het midden van de woonkamer.
Ze loopt naast hem met hem mee en merkt ondertussen dat ze het heerlijk vind dat zo'n stevige, stoere vent onderdanig voor haar over de grond kruipt...
Zelfs het rijzweepje begint bijna letterlijk te jeuken in haar hand en ze kan haast niet wachten om hem op slaaf Erik uit te proberen.
Als hij al kruipende op handen en knieŽn het midden van de kamer heeft bereikt, duwt zij zijn hoofd naar beneden op de grond waardoor zijn billen schuin omhoog steken.
Daarbij voelt ze bij hem de zweetdruppeltjes in de nek van spanning en angst voor de pijn die komen gaat.
Met het rijzweepje in haar hand tikkend, loopt zij statig een paar rondjes langzaam om slaaf Erik heen om hem nog meer te intimideren.
Ze laat het leertje aan het uiteinde van het zweepje plagerig over zijn rug en billen glijden.
Dan gaat ze schuin achter hem staan en heft haar hand met het rijzweepje omhoog om flink uit te kunnen halen.
Ik kijk met volle verbazing naar de metamorfose die mijn vriendin nu ondergaat, ik hou mijn adem in, het is doodstil in de kamer.
"Momentje, Jaqueline" onderbreekt Meester Leo de stilte, "even wachten met straffen."
Mijn vriendin draait zich om en kijkt hem vragend aan.
Meester Leo vervolgt; "Met een rijzweepje kun je hem tot bloedens toe bewerken, maar dat is echter niet de bedoeling, hij moet vanavond ook weer met een gerust hart naar huis terug kunnen keren."
"Het is de kunst om de rijzweep zo te hanteren dat het geen striemen achterlaat, maar wel de boodschap overbrengt."
"Je stopt met slaan zodra je het woordje 'stop' uit zijn mond hoort komen, dat is de harde regel die je van een slaaf moet respecteren."
"Woorden als 'genade' mag je negeren, het is dan vaak het moment dat de slaaf het bijna niet meer uithoudt, maar het nog wel net aankan."
"Het is dan aan jou om te beslissen wanneer je hem dan genade schenkt."
Mijn vriendin knikt dat ze hem begrepen heeft en keert zich weer naar slaaf Erik.
Ze vindt het bijna zonde om die heerlijke billen van hem te bewerken, maar haar vrouwelijke instinct beslist anders, ze wil dit heerlijke dominante gevoel over slaaf Erik vast blijven houden...
Opnieuw heft ze het rijzweepje weer omhoog en haalt dan voor de eerste keer, een beetje onzeker maar hard uit.
Een ferme pets op de billen van slaaf Erik klinkt door de kamer.
Erik krimpt iets ineen, maar geeft geen kik, hij wil zich niet laten kennen en zich zomaar gewonnen geven.
En weer haalt mijn vriendin uit, nog iets harder deze keer en slaaf Erik klemt zijn kiezen op elkaar om geen geluid te geven.
Dan volgen de slagen elkaar snel op en pijnigt ze zijn billen totdat ze rood beginnen te kleuren.
Jaqueline voelt zich steeds zekerder na iedere slag die ze uitdeelt, het voor haar nieuwe, dominante gevoel windt haar daarbij behoorlijk op.
Er verschijnt al gauw een nat plekje in het kruis van haar string.
Ook slaaf Erik raakt, ondanks de pijnlijke slagen op zijn achterwerk, opgewonden door het feit dat hij nu door een voor hem onbekende, maar aantrekkelijke kleine vrouw wordt gedomineerd en gegeseld.
Zoals hij daar nu geknield voor haar voeten ligt, overgeleverd aan haar grillen, geeft hem een ontzettend vernederend gevoel.
Het maakt hem geil...
Het geselen van zijn billen blijft doorgaan en af en toe klinkt er een onderdrukte kerm door de ruimte.
Meester Leo kijkt vanuit de bijgedraaide fauteuil geamuseerd toe en is bijna verbaasd over de toenemende handigheid waarmee mijn vriendin de rijzweep hanteert op slaaf Erik.
Zijn penis begint ervan te groeien en richt zich langzaam omhoog, het is ook erotisch om te zien hoe een kleine ranke dame een geknielde stoere vent geselt.
Hij pakt mij plotseling bij mijn nek beet en dwingt mij voor de fauteuil tussen zijn benen plaats te nemen, met mijn gezicht naar hem gericht.
"Verwen mij slaaf, met je mond." sist hij mij toe.
Blij dat ik eindelijk zijn aandacht krijg omvat ik voorzichtig met mijn ene hand zijn balzak en met de andere pak ik zijn penis beet en buig deze richting mijn lippen.
Ik open mijn mond, laat zijn penis een klein stukje naar binnen glijden en sluit mijn lippen er omheen, direct proef ik de heerlijke smaak van zijn ziltige voorvocht.
Vervolgens begin ik zachtjes op zijn eikel te zuigen en draai er speels mijn tong overheen.
Ondertussen kneed ik zacht masserend zijn balzak en trek hem met mijn andere hand daarbij lichtjes af.
Dit voelt bij Meester Leo zo heerlijk teder aan dat hij zijn ogen sluit en geniet van mijn handelingen.

Inmiddels is mijn vriendin even gestopt met geselen van slaaf Erik, ze heeft het er warm van gekregen en puft even uit.
Opgewonden door de metamorfose die zij ondergaat, van vrolijke meid tot dominante dame, tintelt zij over haar hele lichaam.
Erik slaakt een zucht van verlichting om deze welkome pauze, hij stond op het punt om 'genade' te schreeuwen, hij kon de pijn nauwelijks meer verdragen.
Nog steeds zit hij steunend op zijn onderarmen geknield op de grond, zijn billen zien er vuurrood uit.
Jaqueline kijkt naar het resultaat van haar geseling op het achterwerk van slaaf Erik, ze vond het onverwacht heerlijk en spannend om te doen.
"Blijf in deze houding, ik ben nog niet klaar met jou!" bijt ze hem toe.
Even kijkt ze de kamer rond en ziet dat ik op mijn knieŽn Meester Leo aan het bevredigen ben...
Ze vind het maar vreemd om te zien, maar weet dat ze er niets over mag zeggen...
Daarbij komt dat iedereen hier in de kamer naakt is behalve zijzelf en dat begint nu wat vreemd te voelen.
Dan vallen ook bij haar de laatste gevoelens van schaamte weg en besluit haar jurkje uit te trekken, ze heeft het ook bloedheet gekregen door al deze nieuwe indrukken...
Ze gaat voor slaaf Erik staan, laat het rijzweepje vallen, schuift het jurkje omhoog en trekt het over haar hoofd uit en gooit het achteloos op de grond voor de neus van slaaf Erik.
Vervolgens gespt ze haar bh los en gooit deze ook voor slaaf Erik neer.
Daar staat ze dan, in haar zwarte, zelf ophoudende nylon kousen en haar glanzend zwarte stringetje.
Hij durft niet op te kijken maar is ondertussen razend nieuwsgierig hoe ze er zonder kleding uitziet.
Jaqueline draait zich om, loopt van slaaf Erik weg in de richting van de bank en Meester Leo.
Slaaf Erik waagt het om even opzij te kijken en ziet mijn vriendin in de zwarte hold-ups en het kleine stringetje als ze bij hem weg loopt.
Hij raakt direct onder de indruk van haar ranke figuurtje met haar brede schouders, haar gespierde armen en benen, en oh, wat een heerlijk strak bol kontje heeft ze...
Terwijl de pijn aan zijn billen langzaam naar de achtergrond wegzakt, zwelt zijn afgebonden pik verder op.
Niet alleen slaaf Erik is diep onder de indruk van haar voorkomen, ook Meester Leo was het niet ontgaan dat mijn vriendin haar jurkje en bh uittrok.
Hij kijkt toe hoe zij half naakt op hem af komt lopen.
Onderwijl ik zijn pik nog steeds heerlijk aan het pijpen ben, kijkt hij verlekkerd naar haar, het is lang geleden dat hij een jonge vrouw in huis heeft gehad...
Meester Leo wordt alleen maar geiler van wat hij op zich af ziet komen en perst daardoor wat vers voorvocht door zijn lul mijn mond in wat ik gretig opzuig.
Jaqueline heeft niets in de gaten van de geile blikken die op haar gericht zijn en gaat triomfantelijk tegenover Meester Leo op de bank zitten.
"Hoe deed ik het?" vraagt ze opgewekt aan Meester Leo.
Meester Leo grinnikt en laat mij ondertussen gewoon doorgaan met het verwennen van zijn heerlijke genotsstaaf...
"Ik ben onder de indruk van je eerste prestaties op slaaf Erik, volgens mij zit er echt een verborgen Domina in je."
"Maar waarom ben je gestopt?"
"Je hebt hem prima bestraft maar je hebt hem nog niet echt vernederd."
"Laat slaaf Erik merken dat je hem werkelijk de baas bent, door hem ook te vernederen in ons bijzijn."
"Daar achter je op de eettafel staan allerlei dingen uitgestald die je daarbij van dienst kunnen zijn, gebruik je fantasie en leef je nog even uit op hem."

Mijn vriendin draait zich om en ziet dat er op de eettafel allerlei attributen liggen.
Nieuwsgierig geworden staat ze van de bank op en loopt naar de eettafel toe, stiekem volgt slaaf Erik haar onopvallend met zijn ogen.
Ze ziet dat er verschillende soorten zweepjes, hand- en enkelboeien, dildo's, buttpluggen, condooms, flesjes massage olie en glijmiddel op de tafel staan uitgestald.
Terwijl zij alles even rustig bekijkt, ziet ze plotseling een zwarte buttplug met een soort van paardenstaart aan het uiteinde.
Bij het zien van dit speeltje krijgt ze een heerlijk idee en beginnen haar ogen te glinsteren.
Zij pakt een flesje glijmiddel, knijpt er een klodder uit en smeert er deze buttplug mee in.
Ze draait zich om naar slaaf Erik, daarbij ziet zij nog net dat hij zijn blik weer snel naar de grond toe richt.
"Jij gluiperd, zat je mij weer stiekem te bekijken zonder dat ik je daarvoor toestemming heb gegeven?!" roept ze hem toe.
Slaaf Erik krimpt in elkaar, onzeker over wat er nu weer met hem gebeuren gaat.
Verontwaardigt loopt zij op hem af en voelt zich nu weer helemaal terugvallen in haar Dominante rol.
Ze hurkt achter slaaf Erik die nog steeds op handen en knieŽn op de grond zit, spreid zijn billen uit elkaar en drukt het glibberige topje van de buttplug stevig tegen zijn anus.
Slaaf Erik ontspant direct zijn mannenkut en langzaam verdwijnt de rubberen plug bij hem naar binnen.
Hij kreunt zachtjes tijdens het inbrengen, het geeft hem een heerlijk geil gevoel zoals het rubberen ding steeds dieper in hem dringt, waarbij de sluitspier steeds verder wordt opgerekt totdat de deze zich strak om het slanke gedeelte heen sluit.
Slaaf Erik voelt zich anaal heerlijk opgevuld door de buttplug, hij houdt wel van dildo's en andere speeltjes in zijn kont, anaalgeil als hij is...
Mijn vriendin staat op en bekijkt op een afstandje schaamteloos het resultaat, door haar beroep als verpleegkundige heeft zij zo vaak (medische) voorwerpen rectaal bij kerels ingebracht.
Het is een koddig gezicht, zo'n bungelende paardenstaart die zo uit zijn kont lijkt te komen.
"Zo," zegt ze kleinerend tegen slaaf Erik, "nu wil ik wel even een fijn ritje op mijn nieuwe paardje maken."
Zij raapt de rijzweep op van de grond en gaat wijdbeens boven hem staan, met de zweep horizontaal in beide handen vasthoudend, kijkt ze op de brede rug van slaaf Erik neer.
Op dat moment vloeit weer het nieuwe, gelukzalige gevoel van Dominantie door haar aderen en kan ze niet anders dan zich er volledig aan overgeven.
Ze laat zich door haar knieŽn zakken en gaat op de rug van slaaf Erik zitten.
Ze buigt zich voorover en laat hem de rijzweep in zijn mond nemen.
Dan richt zij zich weer iets op, pakt hem bij de schouders beet en trekt haar onderbenen achter haar omhoog zodat haar beide voeten bovenop de billen van slaaf Erik komen te rusten.
Haar mooi gevormde en gespierde benen gehuld in de zwarte nylon kousen klemt ze strak tegen zijn body aan.
Op deze manier zit ze met haar 'volle' gewicht (56 kilo...) op zijn rug.

Slaaf Erik voelt de heerlijke lichaamswarmte van haar billen op zijn rug en haar heerlijke nylon benen strak tegen zijn blote lijf aandrukken.
Een combinatie van vernedering en geilheid, vanwege deze kleine, halfnaakte Dominante dame op zijn rug, overmeestert hem en zijn pik begint wederom flink te groeien.
Jaqueline haalt een hand van zijn schouder, slaat hem ermee op ťťn van zijn gepijnigde billen en sist hem toe; "kruipen, geile dekhengst!
Direct komt hij in beweging, met de zweep tussen zijn tanden kruipt hij over de vloer, mijn vriendin op zijn rug met zich meedragend.
Slaaf Erik is een beer van een vent en kan haar met gemak bovenop zich hebben.
Maar Jaqueline laat hem behoorlijk wat rondjes door de kamer kruipen, steeds opnieuw voor Meester Leo en mij langs...
Meester Leo grinnikt genoegzaam om het lachwekkende schouwspel dat zich voor hem afspeelt.
Hij geniet van de aanblik van de mooie, maar Dominante jongedame die zich heerlijk rond laat rijden op de rug van zijn dikke slaaf.
Ondanks zijn geilheid voelt dit voor Erik behoorlijk vernederend aan en zijn gelaat wordt steeds roder van schaamte.
Schommelend zit Jaqueline bovenop hem en tijdens het 'ritje' op haar slaaf voelt ze zijn rug onder haar schaamlippen heen en weer bewegen.
Een warm tintelend gevoel trekt door haar onderbuik.
Haar schaamlippen beginnen daardoor op te zwellen en vochtig te worden, naarmate het kruipen voortduurt begint ze met haar tintelende lipjes over zijn rug mee te bewegen.
Ze wordt er bloedgeil van en heeft nu een flinke natte plek in haar string.
Zich hevig concentrerend op deze heerlijke stimulatie klemt ze uit puur genot haar benen nog steviger tegen het lijf van slaaf Erik aan en klauwt ze haar nagels in zijn schouders.
Inmiddels voelt ook slaaf Erik op zijn rug de natte plek in de string van mijn vriendin en dat haar greep op hem flink verstevigd.
Hij merkt hieraan dat ze flink geil geworden is.
Zijn pik knalt bijna uit elkaar nu hij beseft dat zij uit pure geilheid met haar natte string bovenop zijn rug zit te soppen...

Meester Leo laat mij ondertussen stoppen met het bevredigen en verwennen van zijn heerlijke penis, op het moment dat hij bijna klaar dreigt te komen.
Hij duwt mij aan de kant en staat op uit zijn fauteuil, waarop ik snel mijn slavenhouding weer aanneem en ernaast op de grond kniel.
Met een stijve, vooruitstekende pik loopt hij richting zijn slaaf Erik, die nog steeds met mijn vriendin als geile amazone op zijn rug, door de kamer kruipt.
Ik kijk toe hoe slaaf Erik stopt voor de voeten van Meester Leo en zie hoe mijn vriendin met een geile blik in haar ogen van hem afstapt .
Ongegeneerd trekt zij nu haar string langs haar benen naar beneden, laat het op de grond vallen en stapt eruit.
Vervolgens gaat zij weer wijdbeens boven slaaf Erik staan trekt haar string over zijn kale hoofd heen, waarbij het nat geworden kruis om zijn neus en mond komt te zitten.
Hij ruikt de muskusachtige geur afkomstig van het kutgeil dat in de stof is getrokken.
Het maakt hem inwendig helemaal wild en opgewonden, maar durft niets te laten merken in het bijzijn van Meester Leo en mijn vriendin.
Mijn vriendin gaat nog even onbeschaamd met haar onbedekte, natte kut op de rug van slaaf Erik zitten, plant haar nagels gemeen in zijn schouders en kijkt Meester Leo veelbetekenend aan.
Meester Leo ziet ook de natte plek in het kruisje van haar string dat over het gezicht van slaaf Erik is getrokken.
"Ik zie dat jij je goed hebt vermaakt met mijn slaaf..." zegt hij met een vette knipoog tegen haar, "...en genoten hebt van je ritje."
"Eerlijk is eerlijk, ik sta nog steeds met bewondering te kijken hoe een lieve meid als jij zo kan omturnen in een ware Domina."
Jaqueline krijgt een rode blos op haar wangen en antwoord; "Voor mij is dit allemaal zo nieuw, ik had het zelf ook niet verwacht dat het mij zo vreselijk op zou winden om een kerel de baas te zijn, hem te geselen en hem letterlijk onder mij te voelen."
"Die Dominerende rol maakt mij gewoon ontzettend geil..." fluistert ze bijna tot slot.
Meester Leo glimlacht, "Dan weet je nu ook precies hoe ik mij voel als ik met mijn slaven bezig ben."
"Ik denk dat slaaf Erik voor nu wel redelijk gestraft en vernederd is, het wordt nu zo langzamerhand tijd om jouw vriend eens goed onder handen te nemen." vervolgt Meester Leo terwijl hij in mijn richting kijkt.
Verwonderd kijk ik met een vragende blik naar hem, wat heb ik verkeerd gedaan, denk ik bij mijzelf.
Alsof Meester Leo mijn gedachten kan lezen bijt hij mij toe: "Of ben jij soms vergeten dat jij stiekem een dag hier bent geweest, zonder het er eerst met je vrouw over te hebben!"
"Ik was al die tijd in de veronderstelling dat zij er vanaf wist, maar zij wist dus nergens van, heb ik later uit onze telefoongesprekjes begrepen."
"In principe ben jij gewoon vreemd gegaan en daar ga jij straks nog even flink voor door het stof!"
"Maar Meester," probeer ik nog, "dat hebben wij samen allang uitgepraat, ze heeft het mij vergeven..."
"Zwijg!" buldert Meester Leo.
"Vergeven misschien, maar vergeten zal ze het nooit!"
"En mij heb je het sowieso nooit eerlijk vertelt, daarvoor ga je gestraft worden en wel op een manier zodat jij het nooit meer zult vergeten!" klinkt het dreigend.

Oei, dat was dus de reden waarom ik tot nu toe volkomen door Meester Leo genegeerd werd, afgezien van de pijpbeurt die ik hem moest geven, denk ik bij mijzelf.
Dan besluit Meester Leo;
"Jij gaat nu direct samen met slaaf Erik als de donder naar mijn slaapkamer en daar wachten jullie op mij, in slavenhouding op de vloer naast het bed!"
"Ondertussen ga ik samen met jouw vriendin een passende straf voor je bedenken!"
Als een geslagen hond loop ik schuldbewust de kamer uit.
Mijn vriendin staat inmiddels naast Meester Leo en verbied slaaf Erik de string van zijn hoofd af te nemen en de buttplug uit zijn hol te halen totdat zij het zegt.
Vervolgens haalt zij de rijzweep uit zijn mond en kan het niet laten om hem daarmee nog even snel een tik over zijn rood geslagen billen te geven, "vooruit, naar boven, slaaf!" snauwt ze hem toe.
Slaaf Erik krabbelt moeizaam overeind doordat hij een lange tijd op handen en knieŽn heeft gezeten, maar eenmaal rechtop loopt hij op een draf richting de gang achter mij aan naar boven.
Het is een komisch gezicht voor Meester Leo en mijn vriendin om hem letterlijk met de (paarden)staart tussen de benen te zien verdwijnen.
Eenmaal boven in de slaapkamer gaat Erik in de slavenhouding vlak naast mij op de vloer zitten, hij heeft nog steeds de string van mijn vriendin over zijn hoofd.
De slaapkamer is zeer ruim, in het midden ervan staat tegen de wand een groot 2 persoons klassiek smeedijzeren spijlenbed.
Het bed zelf is niet geheel opgemaakt, de matras is overtrokken met een soort van zwart rubber of latex matrashoes en er liggen slechts 2 hoofdkussens op, beiden met hetzelfde materiaal overtrokken, een dekbed zelf ontbreekt.
Verder staan er nog 2 stevige houten stoelen met armleuningen aan weerszijden van het bed waarbij het kleine, ronde gat in het zitvlak direct opvalt.
Er staat een kleine rechthoekige tafel aan de wand tegenover het bed waarop, net als in de woonkamer, allerlei handboeien, touwen en seksspeeltjes staan uitgestald.
Zwijgend zitten we naast elkaar en kijken stilletjes de slaapkamer rond en wachten totdat Meester Leo boven komt.
Dan is Erik de eerste die de stilte verbreekt.
"Dus jij bent Erwin, Meester Leo heeft al het een en ander over je vertelt, hij is erg gecharmeerd van de foto's en de zelfgeschreven verhalen die je hem periodiek moet opsturen."
"Daaruit haalt hij ook vaak de inspiratie als ik bij hem moet komen."
"Hij vindt het verschrikkelijk jammer dat jij niet regelmatig hier kunt komen zodat wij hem samen kunnen dienen."
"Lijkt jou dat ook niet wat?"
"Ik vind het overigens tof dat jouw vriendin vandaag mee is gekomen, het is voor mij weer eens wat anders om door een vrouw gestraft en vernederd te worden in plaats door Meester Leo."
"Een nieuwe ervaring voor mij en het voelde niet alleen goed, maar ook lekker geil om door haar aangepakt te worden."
Ik kijk Erik even aan, hij ziet er belachelijk uit zo, met die string om zijn hoofd.
"Ze ruikt lekker, die vriendin van je." gaat hij onverstoorbaar verder en snuift vervolgens diep met zijn neus de geur van de natte plek in de string op.
"Hmmmm, wat een heerlijk geile kut geur..."
"Ik kan je vertellen dat ze enorm opgewonden werd toen ze op mijn rug zat en ik haar rond moest rijden, volgens mij is zij best een hete slet als het er op aankomt."
GeŽrgerd kijk ik hem van opzij aan, waar haalt hij het lef vandaan om zo over mijn vriendin te praten.
Ik ben met stomheid geslagen maar onverstoorbaar gaat Erik door;
"Ze kan hard slaan met die rijzweep maar ik werd wel behoorlijk geil door de manier waarop zij mij vervolgens Domineerde."
"Helemaal toen ze met haar natte kut lekker bovenop mij zat te rijden en haar gespierde benen tegen mijn lijf aandrukte, mijn pik stond op springen."
"Ze is mooi gespierd en volgens mij is zij best wel sterk, ik zou met haar wel eens een robbertje willen stoeien."
"Als ik dan van haar win, neuk ik haar ter plekke op de mat."
Dit was voor mij de druppel, ik spring bijna uit mijn vel van woede door die vuilbekkerij van hem over mijn vriendin...
"Denk maar niet dat zij zich door zo'n dikke hufter als jij met zo'n klein pikkie laat neuken," bijt ik hem toe.
"Sowieso zal zij zich nooit door een ander dan door mij laten neuken, vreemdgaan zal ze nooit"
Erik lijkt niet onder de indruk van mijn tegenaanval en antwoord kort en kalm; "We zullen het wel zien."
Verbaasd kijk ik hem aan en laat zijn antwoord nog even bezinken, we zullen het wel zien? Wat bedoelt hij daarmee?
Hij denkt toch niet echt dat...

Op dat moment gaat de slaapkamerdeur open en treedt Meester Leo bijna statig met mijn vriendin aan zijn arm de slaapkamer binnen.
Beiden hebben een vreemde blik in hun ogen, er hangt een geheimzinnige sfeer tussen die twee.
Meester Leo pakt zwijgend een van de houten stoelen en zet deze schuin achter het bed neer, mijn vriendin gaat op de rand van het bed zitten.
Hij wenkt mij naar hem toe te komen en beveelt mij op de knieŽn op de stoelzitting plaats te nemen en voorover over de rugleuning heen te buigen.
Vervolgens pakt hij van de tafel een kleine rubberen buttplug met een heel lang slangetje aan de onderzijde vanwaar aan het einde een knijpbal vastzit.
Hij smeert de buttplug in met glijmiddel en drukt hem met het topje tegen mijn kontgaatje.
Ik probeer mij te ontspannen, hierdoor en mede dankzij het glijmiddel voel ik hem gemakkelijk bij mij naar binnen schuiven, hij is gelukkig vrij klein.
Ondanks het feit dat ik weinig ervaring heb met anale speeltjes, laat staan anale seks, is het beslist niet onaangenaam nu ik hem daar in mij strakke anus op z'n plek voel zitten.
Meester Leo pakt het slangetje en de knijpbal en laat deze door het ronde gat in de stoelzitting op de grond vallen.
Dan beveelt hij mij overeind te komen en op de normale manier in de stoel te gaan zitten.
Zodra ik zit en mijn armen op de stoelleuningen rusten, pakt hij enkele touwen en bind mijn beide polsen hieraan vast en vervolgens mijn beide enkels aan de stoelpoten.
Meester Leo pakt de knijpbal van de grond, gaat op een afstandje voor mij staan en kijkt mij grijnzend aan terwijl hij daarbij een aantal malen in de bal knijpt.
Ik voel direct het effect op de buttplug die in mijn aars zit, deze begint gelijk te "groeien" en oefent daar direct een flinke druk uit.
Het eerst nog aangename gevoel van het kleine voorwerp veranderd in een bijna onaangenaam opgevuld gevoel, ik krijg de neiging om het eruit te persen maar weet wel zeker dat dit door Meester Leo bestraft zal gaan worden.
Meester Leo loopt op het bed af, schud een van de kussens op en gaat op zijn rug op de matras liggen, met zijn hoofd op het kussen en zijn blik naar mij toe gericht.
Dankzij het lange slangetje kan hij de knijpbal op deze afstand nog steeds makkelijk in zijn hand vasthouden.
Telkens weer pompt hij er iets lucht doorheen om daarna weer flink wat lucht te laten ontsnappen en bestudeert mijn reactie hierop.
De pijnlijke blik in mijn ogen verdwijnt naarmate de buttplug weer terug krimpt naar het voor mij veel aangenamere formaat.
Intussen is mijn vriendin naast Meester Leo op het bed gekropen.
Met volle verbazing kijk ik toe hoe zij steunend op haar elleboog, met haar hand onder haar hoofd, op haar zij liggend dicht tegen hem aan is gaan liggen.
Ze kijkt mij meewarig aan terwijl zij haar been over de benen van Meester Leo heen slaat en met haar hand over zijn borst streelt...
Meester Leo slaat de arm om haar heen waarin hij de knijpbal vasthoudt en legt zijn andere hand op haar been die zij om hem heen heeft geslagen, terwijl hij mij triomfantelijk aankijkt en zegt; "Jij bent hier in dit huis mijn slaaf, mijn eigendom."
"Wat jou toebehoort, behoort dus ook mij toe." besluit hij dan.
"Dus ook jouw vriendin, waarmee ik mij nu heerlijk ga vermaken."
Met lede ogen zie ik hoe mijn vriendin mij verder negeert en met haar hand vanaf zijn borst verder naar beneden over zijn buik streelt en ten slotte over zijn penis...
Dit heeft direct effect want deze begint gelijk te groeien onder haar strelingen en staat al gauw fier omhoog, de rode eikel glimmend in top, Meester Leo knijpt tegelijkertijd in de bal en pompt mijn buttplug in hetzelfde tempo behoorlijk groot op...
Mijn vriendin omvat met haar hand de stijf geworden paal van Meester Leo en begint hem op een heerlijk sensuele manier af te trekken, het duurt dan ook niet lang voordat het eerste voorvocht op zijn eikel begint te parelen.
Meester Leo sluit zijn ogen om optimaal te kunnen genieten van deze lekkere trekpartij en streelt met zijn hand heen en weer over haar been, die zij op haar beurt zachtjes onderlangs zijn balzak heen en weer beweegt.
Het geeft mij een naar en misselijkmakend gevoel om mijn vriendin zo plotseling ongegeneerd en losbandig bezig te zien met een andere man.
Naast mij zit slaaf Erik zwijgend op de grond, nog steeds met de string van haar over zijn hoofd getrokken.
Ik zie dat het schouwspel hem ook niet ongemoeid laat want hij zit daar met een stijve pik richting het bed te kijken, waar zich alles voor onze neus afspeelt.
Ondertussen blijft Meester Leo onverstoord de buttplug in mijn mannenkut herhaaldelijk oppompen en vervolgens weer leeglopen.
Helemaal moeilijk begin ik het te krijgen wanneer mijn vriendin zich met haar hoofd naar de mega stijve pik van Meester Leo begeeft en zijn vochtig glimmende eikel in haar mond neemt.
Zij slurpt direct het voorvocht op dat zich op zijn eikel heeft afgezet en laat al zuigend haar natte mond op en neer over zijn strakke paal te glijden.
Vol overgave leeft zij zich uit op de pik van Meester Leo die met gesloten ogen bijna grommend geniet van deze heerlijke pijpbeurt en met zijn hand liefdevol door haar haren woelt.
Zalig voelt haar warme natte mond om zijn genotstaaf aan, haar tong die daarbij telkens rondom zijn eikel likt en het zuigwerk, alsof ze zijn zaad rechtstreeks uit zijn ballen probeert te zuigen.
"Hmmm, dit doe je echt fantastisch, meiske," zegt hij bijna kreunend tegen haar.
Mijn ogen puilen bijna uit van verontwaardiging als ik zie hoe zij Meester Leo aan het pijpen is.
Het misselijkmakende gevoel slaat half om in jaloezie aangezien het echt een hele tijd geleden is dat zij mij voor het laatst zo hartstochtelijk had gepijpt.
Ik voel mij boos en verdrietig tegelijk van hetgeen ik voor mij zie afspelen en wil alleen nog maar mijn vriendin bij hem wegsleuren.
Ik probeer los te komen uit de touwen die mijn polsen en enkels aan de stoel vasthouden, maar hoe ik mijn polsen en enkels ook los probeer te wrikken, het lukt mij niet...
Ondertussen nadert Meester Leo bijna zijn hoogtepunt, het heerlijke pijp- en zuigwerk van mijn vriendin werpt zijn vruchten af, een warm gevoel trekt in zijn liezen.
Op het moment dat hij zijn sperma bijna voelt toeschieten, laat hij Jaqueline stoppen met pijpen, "nog niet," mompelt hij zacht," nog niet, de tijd is er nog niet rijp genoeg voor."
Mijn vriendin richt zich op van zijn trillende penis en kijkt Meester Leo genoegzaam aan terwijl ze nu naast hem op het bed zit en met haar hand over zijn been aait.
Opgelucht dat zij gestopt is met pijpen probeer ik mij weer wat te ontspannen en laat de touwen maar voor wat ze zijn en staak ik de pogingen om los te komen.

Net als ik dacht het ergste nu gezien te hebben, zie ik Meester Leo de knijpbal van zich afgooien en zijn beide armen naar Jaqueline uitstrekken.
"Kom hier lekker ding," bromt hij, "Ik wil je bovenop mij hebben."
Mijn vriendin draait zich glimlachend naar hem toe, plaatst haar handen op zijn zijn handen en strengelt haar vingers tussen de zijne, slaat haar been over hem heen en gaat bovenop hem zitten, met haar vochtige kut plat op zijn dikke paal.
Ze buigt zich voorover naar Meester Leo toe en drukt zijn handen links en rechts naast zijn hoofd op het kussen, ik kijk daardoor recht tegen haar billen aan en zie haar zo met de natte schaamlippen bovenop zijn penis zitten.
Zij klemt haar gespierde benen, nog steeds gehuld in de mooie zwarte hold-ups, dicht tegen zijn lijf aan.
Dan begint zij langzaam haar onderlichaam heen en weer te bewegen, ze schuift als het ware haar soppige kut plat over de paal van Meester Leo heen.
Deze laat het zich allemaal welgevallen en geniet van de jongedame die zo geil bovenop hem zit en met haar hete gleuf over zijn paal heen strijkt.
De warmte van haar heerlijke, natte kut dringt diep door zijn penis en eikel, een zalig gevoel...
"Wat ben jij een verschrikkelijk geil dametje, ga door!" glimlacht hij.
Na een tijdje richt mijn vriendin zich iets omhoog, ze pakt met haar hand tussen haar benen de gigantisch stijf geworden pik van Meester Leo beet en plaatst deze met de eikel tegen haar hete schaamlippen aan.
Ik zie lijdzaam toe hoe de dikke paal van mijn Meester glimt door het kutvocht van mijn vriendin en hoe zij zich langzaam over zijn dikke rode eikel heen laat zakken...
Zuchtend en kreunend voelt zij haar schaamlippen door de warm kloppende eikel uit elkaar geduwd worden wanneer deze zich er gladjes tussendoor naar binnen dringt.
Stukje bij beetje laat zij zich steeds verder over zijn dikke, keiharde paal glijden, totdat deze er aan zijn onderbuik toe inzit en spant dan haar bekkenbodemspieren strak om zijn penis.
Meester Leo geniet van elke centimeter die haar fluweelzachte neukgrot over zijn stijve pik aflegt, zij voelt zo heerlijk strak en warmvochtig aan.
Hij laat haar rustig haar gang gaan, maar heeft ondertussen wel de grootste moeite zich te beheersen, om zijn staaf niet direct diep in haar gleuf door te stoten, zo knettergeil is hij geworden.
Jaqueline laat zich nu in een rustig tempo op en neer glijden over zijn gladde penis, ze kijkt met een geile blik in haar ogen naar Meester Leo die onder haar ligt en het duurt niet lang voordat soppende geluidjes de stilte in de slaapkamer verbreken.
Recht voor mijn neus zie ik de strakke paal van mijn Meester in en uit haar kletsnatte kut glijden, van waaruit kleine stroompjes geil langs zijn pik naar beneden beginnen te stromen.
Zij drukt de handen van Meester Leo vast in het kussen en voert het tempo waarmee zij hem berijdt, stukje bij beetje op.
Ze geilt op de heerlijke stijve penis die haar neukgrot geheel opvult wanneer ze zich eroverheen laat zakken en wil hem telkens zo diep mogelijk in haar voelen, ze klemt zijn lijf strak tussen haar benen.
Zalig vindt ze het gevoel om ook bij Meester Leo even de touwtjes in handen te hebben, omdat zijzelf nu het ritme bepaald waarin er wordt geneukt.
Kreunend en steunend van genot laat ze zich steeds sneller over de paal van Meester Leo glijden, die het steeds ook heter begint te krijgen.
Het is al zo lang geleden dat hij intiem is geweest met een dame, dat hij bijna vergeten is hoe het ook alweer voelde...
Maar nu geniet hij volop van dat heerlijke strakke sletje dat als een wilde amazone bovenop hem zit te rijden.
"Hmmm, ga zo door, geile slet die je bent" bromt hij plots tegen haar.
Soepel glijdt zijn keihard geworden penis in en uit haar kletsnatte spleet, zijn eikel wringt zich steeds opnieuw tussen haar schaamlippen door.
Dan stopt Jaqueline met wippen en laat zijn neukstaaf geheel in haar strakke vagina glijden, totdat haar schaamlippen zijn lies raakt en zij met haar volle gewicht geheel op hem zit.
Met zijn pik diep in haar gestoken, beweegt zij haar heupen in een heen- en weergaande beweging over hem heen en schuift zij met haar schaamlippen over zijn onderbuik.
Meester Leo voelt daarbij de minuscule stoppeltjes van haar gladgeschoren kutje over zijn huid schuren, wat hem een ontzettend geil gevoel geeft.
Zij spant daarbij haar bekkenbodemspieren nog eens extra aan, zodat het voelt alsof zijn pik vast omklemt wordt door haar fluweelzachte, warme en natte grot.
Een golf van genot schiet door zijn lijf en voelt dat hij weldra in haar klaar zal komen als zij niet snel stopt met deze geile bewegingen.
Jaqueline heeft het door, al die tijd hield zij de gezichtsuitdrukking van Meester Leo goed in de gaten en ziet dat hij alle moeite doet om een spontaan orgasme tegen te gaan.
Zij stopt direct met haar geile bewegingen, laat zijn handen los en gaat recht op hem zitten met zijn pik nog steeds diep in haar kut.
Ze wacht nog even totdat de spanning van het naderend orgasme in Meester Leo's pik weggevloeid is.
Vervolgens komt ze overeind, steunend op haar knieŽn hangt zij boven hem waarbij zijn glibberige lul uit haar natte kut glijdt en op zijn onderbuik kletst.
Dan stapt ze van hem af en gaat vervolgens omgekeerd, met haar hoofd aan het voeteneind, languit op haar buik op het bed liggen.
Met haar handen op elkaar onder haar kin kijkt zij mij onderzoekend aan, nieuwsgierig naar mijn gezichtsuitdrukking die onderhand wel boekdelen moet spreken over hetgeen er voor mijn ogen heeft afgespeeld.
Ze ziet in mijn ogen het ongeloof, de pijn en de afgunst vanwege het feit dat zij voor mijn ogen met een andere man seks heeft gehad...

Meester Leo komt nu ook overeind en kijkt mij grijnzend aan, zonder ook maar ťťn woord tegen mij te zeggen gaat hij op handen en knieŽn boven Jaqueline zitten.
Hij kijkt naar beneden en pakt zijn, nog immer stijve, glibberige pik beet, drukt zijn eikel tussen de billen van Jaqueline en laat hem er een paar keer doorheen glijden totdat het tussen haar schaamlippen de opening vindt.
Dan drukt hij zijn hete eikel bij haar naar binnen, Jaqueline sluit haar ogen en bijt op haar onderlip van genot, als zij op dat moment de gladde eikel tussen haar schaamlippen door voelt glijden.
Meester Leo laat zijn pik los en steunt weer op zijn handen en knieŽn boven mijn vriendin en begint haar langzaam te neuken terwijl hij mij minderwaardig aankijkt.
"Kijk toe hoe ik jouw vriendinnetje een lekkere beurt ga geven, daar kun jij nog wat van leren, slappeling!" roept hij tegen mij.
Na een tijdje laat hij zich nu geheel op Jaqueline zakken, pakt haar vanonder haar armen bij haar brede schouders beet, verstrengelt zijn benen in de hare en drukt daarbij zijn stijve penis achterlangs nog dieper in haar.
Hij heeft haar nu helemaal klemvast onder zich liggen en hij voelt de zalige warmte van haar nauwsluitende vagina door zijn stijve lul heen trekken.
Mijn vriendin kan hierdoor geen kant meer op en heeft totaal geen bewegingsvrijheid meer, ze is door Meester Leo in een soort van houdgreep genomen.
In eerste instantie schrikt ze ervan, haar hart begint als een razende te kloppen, de adrenaline schiet door haar heen, het lijkt het er bijna op dat hij haar wil gaan verkrachten...
Maar in plaats van bedreigd, voelt Jaqueline zich plotseling geborgen... ze wordt zowaar geil van het overheersende gevoel van zijn warme lichaam op het hare, zijn vaste greep op haar lijf en de dikke pik die daarbij diep in haar schede drukt.
Ze heeft in het verleden, als ze 's avonds in haar bed lag te masturberen, vaak gefantaseerd over hoe het zou zijn als ze, door een aantrekkelijke oudere man, op bed "verkracht" zou worden.
Jaqueline werkt in de thuiszorg en komt daarbij vaak bij alleenstaande, oudere heren langs om ze te verzorgen, medicatie toe te dienen en te douchen.
Sommige van deze heren zien er nog best aantrekkelijk uit en krijgen vaak een stijve als zij hen vanonder wast tijdens het douchen.
In haar fantasieŽn wond het idee dat zo'n oudere heer haar na het douchen op bed gooide, haar rok omhoog trok en haar stevig nam, haar vreselijk op.
Nu deze verkrachtingsfantasie op dit moment werkelijkheid lijkt te worden, weliswaar in spelvorm, gloeit ze door haar hele lijf, de adrenaline schiet door haar heen en ze wordt razend opgewonden...
Ze weet dat ze alleen maar het woordje "stop" hoeft te roepen om dit onherroepelijk te laten beŽindigen, maar ze peinst er niet over en speelt intens genietend zijn spel mee.
Met een (geveinsde) angstige blik kijkt zij mij recht in de ogen en pakt met beide handen enkele spijlen van het bed aan voeteneinde beet en zet zich schrap voor wat er komen gaat...
Om toch een beetje tegenstand te bieden spant ze zoveel mogelijk haar bekkenbodemspieren aan en perst daardoor de pik van Meester Leo bijna uit haar kut.
Veel zin heeft het niet, Meester Leo grinnikt om deze zinloze actie en drukt zijn eikel door de weerstand heen gewoon weer bij haar naar binnen.
Meester Leo begraaft zijn gezicht in de weelderige haardos van Jaqueline en snuift haar parfumgeur op, "hmmmm, wat ruik je lekker" bromt hij zachtjes in haar oor.
Tegelijkertijd beweegt hij zijn heupen rustig op en neer en stoot zijn stijve penis in en uit haar soppend hete kut.

Het plaatje voor mij ziet er geheel anders uit, ik heb geen idee wat er zich op dit moment in het hoofd van mijn vriendin afspeelt.
Het enige dat ik zie zijn haar angstige ogen die mij aanstaren, haar vingers die de spijlen van het bed zo krachtig omklemmen, dat haar knokkels bijna wit zien.
En hoe Meester Leo haar met zijn handen en benen in een stevige greep heeft genomen en bij haar binnendringt, voor mij ziet het eruit als een brutale verkrachting...
Waarom roept ze het 'stop' woordje niet?
Meester Leo neukt mijn vriendin ongestoord verder en beweegt daarbij zijn heupen iets verder omhoog van haar billen af, hierdoor kan hij wat krachtiger in haar stoten.
Ik hoor nu bij elke stoot zijn onderbuik tegen haar billen kletsen.
Jaqueline spant haar bekkenbodemspieren nog steeds flink aan, waardoor haar kut voor Meester Leo heerlijk strak aanvoelt, het is alsof hij een nog maagd aan het neuken is.
De rillingen lopen over zijn rug van genot, het knijpende gevoel rondom zijn penis maakt hem bijna gek van geilheid...
"Vandaag ben je van mij, je bent vanaf nu mijn zaadslet en ik neuk je voor de ogen van je vriend, net zolang tot ik in je klaarkom."
Steeds sneller beweegt hij zijn lul in en uit haar strakke gleuf en al pompende voelt hij opnieuw een orgasme in hem opkomen.
Inmiddels is Jaqueline zo opgewonden en nat geworden dat er bij elke pompbeweging van Meester Leo 'kutscheetjes' door de kamer klinken.
Meester Leo voelt de nattigheid van haar schaamlippen overslaan op zijn onderbuik, het is bijna letterlijk dat dit de druppel is die de emmer doet overlopen.
Van onderuit zijn zak voelt hij al bijna het sperma toeschieten, hij besluit zich niet in te houden maar juist met alle macht al zijn zaad in mijn vriendin te ejaculeren...
Hij richt zijn bovenlichaam op en steunt vervolgens met beide handen op de brede schouders van mijn vriendin, waardoor zij door zijn gewicht haast plat op de matras wordt gedrukt.
Maar Meester Leo weet dat zij dit wel aankan, ze is ten slotte een sterke gespierde dame.
"Ik ga diep in je klaarkomen, lekkere neukslet" zegt hij hardop.
Steunend met zijn handen op haar schouders beweegt hij zijn heupen nog enkele keren krachtig naar voren waarbij hij zijn pik zo diep mogelijk naar binnen perst.
Jaqueline is verbaasd over zichzelf vanwege het feit dat ze het zo ontzettend geil vindt om zo grof te worden genomen, bij iedere stoot van zijn pik in haar strakgespannen kut trilt ze inwendig van genot.
Haar vuisten omklemmen de bedspijlen en met haar gezicht stevig op de matras gedrukt, bijt zij met haar tanden in de latex matrashoes om haar geile gekreun voor mij te smoren.
En dan voelt Meester Leo zijn orgasme als een inwendige explosie opkomen, hevig kreunend komt hij klaar en met krachtige stralen spuit hij zijn sperma diep in mijn vriendin...
"Ooooh geile slet, ik spuit je helemaal vol" roept hij door de slaapkamer.
Met nog enkele flinke halen blijft hij Jaqueline doorneuken totdat het laatste straaltje zaad uit zijn pik wordt geperst.
Dan laat hij zich uitgeput bovenop haar zakken om even op adem te komen, zijn haren hangen bezweet voor zijn voorhoofd.
Als zijn penis uiteindelijk helemaal verslapt is en uit Jaqueline's kletsnatte vagina floept, rolt hij van haar af en gaat even naast haar liggen, zijn pik glinstert het uit van het kutvocht.
Ook Jaqueline is uitgeteld en ligt stil voor zich uit te staren, ook van deze nieuwe ervaring moet ze letterlijk even bijkomen.
Haar kut trilt nog na van de ruwe neukpartij die wel heel veel weg had van een brutale verkrachting, maar wel een waarvan ze verschrikkelijk geil is geworden, haar stoutste fantasie is hiermee uitgekomen...
Ongezien gaat ze met haar hand richting haar kletsnatte spleet en begint zichzelf te vingeren.
Tijdens het neuken zat zij al bijna tegen een orgasme aan, maar Meester Leo ging, uiteraard, voor zijn eigen genot en kwam voor haar net iets te vroeg klaar...

Meester Leo pakt de knijpbal weer op van het bed, staat op en loopt op mij toe.
Hij kijkt in mijn vochtige ogen en ziet er de pijn, het ongeloof en de afgunst in van hetgeen ik zojuist moest meemaken.
Zonder enig medelijden gaat hij voor mij staan en dwingt mij zijn verslapte pik in mijn mond te nemen.
"Proef het geile kutvocht van jouw vriendin dat nog steeds aan mijn lul kleeft, en zuig hem schoon." bijt hij mij toe.
Ik gehoorzaam meteen en zonder er bij na te denken neem ik zijn paal in mijn mond en sluit ik mijn lippen erom heen.
Onmiskenbaar proef ik direct de ziltige sappen van mijn vriendin om zijn pik en zuig het er gulzig vanaf, precies zoals Meester Leo het van mij verlangt...
Ik zuig het laatste restje sperma uit zijn slappe penis en slobber zijn pik brandschoon.
Als extra toegift draai ik met mijn tong nog enkele keren over zijn gladde eikel.
Ik moet het eerlijk toegeven, ik vind het zalig om te doen, zijn pik te proeven en af te zuigen...
Ondertussen pompt hij de buttplug weer tot een flink formaat op en staat mijn anus nu voluit op spanning.
Slaaf Erik zit nog steeds met de string van mijn vriendin op zijn hoofd, onbeweeglijk naast mijn stoel op de grond.
Meester Leo pakt ondertussen de string vast en trekt hem van slaaf Erik's hoofd af.
Hij draait zich half om richting Jaqueline en werpt haar het stringetje op het bed toe.
"Vooruit, trek aan dat ding, ik wil niet dat mijn kostbare zaad te snel uit je geile kutje stroomt." zegt hij tegen haar.
Jaqueline schrikt op uit haar geile bezigheden en stopt snel met vingeren, hopelijk heeft hij niet gezien waar ik mee bezig ben, denkt ze bij zichzelf.
Ze pakt haar stringetje en trekt hem aan terwijl ze op het bed blijft liggen, zo kan er ten minste bijna geen zaad uit haar kutje stromen.
Dan vervolgt Meester Leo tegen slaaf Erik; "sta op en ga op het bed liggen, languit op je rug met je armen wijd uitgespreid."
Slaaf Erik staat op en loopt op het bed af, ik volg hem met mijn ogen en ben nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren.
Letterlijk met de staart tussen zijn benen (hij heeft de buttplug met de paardenstaart nog steeds in zijn anus) kruipt hij op het bed.
Jaqueline draait zich nu op haar zij en gaat zoveel mogelijk aan de rand van het bed liggen om slaaf Erik de ruimte te geven.
Slaaf Erik durft Jaqueline nauwelijks aan te kijken als hij op het bed kruipt, bang voor de eventuele gevolgen, zijn achterwerk voelt nog steeds pijnlijk aan van haar eerdere geseling.
Hij gaat direct zijn rug liggen, met zijn hoofd op het kussen en de armen gespreid wacht hij af op wat komen gaat.
Zijn kleine, verschrompelde pikje ligt lusteloos half op zijn been.
Meester Leo heeft ondertussen zijn schoon gezogen lul uit mijn mond terug getrokken en laat de knijpbal op de grond vallen nadat hij de buttplug op een wat meer comfortabele grootte heeft opgepompt.
Hij loopt naar de tafel toe en pakt er 4 paar leren handboeien vanaf, hiermee loopt hij naar het bed en maakt er 2 paar vast aan de buitenste spijlen van het hoofdeinde, aan iedere zijde ťťn.
Vervolgens legt hij de polsen van slaaf Erik er in vast.
De ander 2 paar handboeien maakt hij vast aan de middelste spijlen van het voeteneinde, hij legt de benen van slaaf Erik recht naast elkaar en legt er zijn enkels in vast.
Dan gaat hij rechtop naast het bed staan en kijkt tevreden naar het resultaat, slaaf Erik ligt geheel gezekerd vast op het bed.
Meester Leo kijkt naar Jaqueline, knipoogt bemoedigend naar haar en zegt; "Nog ťťn opdracht en hij is weer helemaal voor jou, lieve schat."
Jaqueline kijkt hem met een verwonderde blik aan.
"Jij mag je weer lekker op hem uitleven, dat heb je wel verdiend nu ik daarstraks mijn zaad in jou heb mogen dumpen."
"Je had ten slotte ook het stop-woordje kunnen gebruiken, maar je liet mij lekker mijn gang gaan."
Jaqueline knikt, ze is nog steeds behoorlijk geil en wil nu onderhand wel heel graag haar eigen hoogtepunt beleven.
Meester Leo gaat verder; "Eerst wil ik dat slaaf Erik mijn kostbare zaad uit je kut zuigt."
"kun je dat handelen?" vraagt hij.
"Geen probleem," antwoord Jaqueline, ze komt meteen overeind en kruipt over slaaf Erik heen.
Ze pakt met haar beide handen de bovenste stang van het hoofdeinde beet en gaat, steunend op haar knieŽn aan weerszijden van Erik's hoofd, wijdbeens boven zijn gezicht hangen.
Hij kijkt recht tegen het kruis van haar, inmiddels met sperma doordrenkte, stringetje aan.
Meester Leo trekt behulpzaam met zijn wijsvinger het stringetje opzij van waar achter Jaqueline's schaamlippen vlak voor Eriks ogen tevoorschijn komen.
Meteen lekt er al wat sperma in lange slierten vanuit de string op zijn gezicht, hij verschuift zich een beetje zodat het precies op zijn mond lekt.
Hij likt het zaad met zijn tong van zijn lippen, vervolgens tuit hij zijn lippen en zuigt de wittige slierten rechtstreeks zijn mond in.
"Perfect," zegt meester Leo, "dat doe je goed, slaaf."
Jaqueline perst het laatste restje sperma dat nog in haar zit tussen haar schaamlippen door naar buiten, slaaf Erik zuigt het gulzig op en slikt het door.
Dan laat zij zich verder door haar knieŽn zakken totdat ze met haar kut op de mond van slaaf Erik zit.
"Likken jij" snauwt ze hem toe, "Lik mij helemaal schoon en zuig het laatste beetje eruit."
Direct laat Erik zijn tong langs en over haar schaamlipjes glijden, hij proeft daar nog het zaad van Meester Leo dat vermengt is met Jaqueline's kutsappen, en likt het gretig op.
Jaqueline valt gelijk weer terug in haar Dominante rol bij slaaf Erik, het voelt heerlijk om de volledige macht over hem te hebben zonder dat hij zich kan of zal verweren.
Vanuit mijn stoel kijk ik tegen de rug van mijn vriendin aan en zie daardoor weinig van wat er daar precies gebeurd, hoewel het schouwspel voor mij niets aan de verbeelding overlaat...

Meester Leo heeft waarschijnlijk dezelfde gedachten en loopt op mij af.
Hij maakt mijn polsen en enkels los van de stoel en laat mij opstaan.
Vervolgens leidt hij mij naar het bed, maar laat daarbij de opgeblazen buttplug nog steeds in mijn anus zitten.
Dan laat hij mij bij het hoofdeinde naast het bed op de grond knielen, zodat ik recht tegen de kut van Jaqueline en het hoofd van slaaf Erik aankijk.
Meester Leo grijpt mij in mijn nek en dwingt mij toe te kijken terwijl hij daarbij met zijn andere hand zijn pik begint te masseren.
Slaaf Erik doet zijn uiterste best nu hij weet dat ik moet toekijken en probeert Jaqueline zo sensueel mogelijk te likken.
Met het puntje van zijn tong likt hij nu tussen haar schaamlippen door en laat hem er steeds een stukje dieper doorheen glijden.
Telkens duwt hij het puntje van zijn tong even in het heerlijke neukgaatje van Jaqueline als hij er langs likt.
Jaqueline voelt hoe het puntje van zijn tong steeds even bij haar binnendringt, dit geeft zo'n lekker stimulerend gevoel dat haar kut ervan begint te prikkelen.
Ze sluit haar ogen, gooit haar hoofd achterover in haar nek en zachtjes begint ze te kreunen.
Hierdoor aangemoedigd gaat slaaf Erik nog een stapje verder, hij perst zijn mond op haar schaamlippen en begint letterlijk met haar kut te tongzoenen.
Steeds wilder wringt hij zijn tong tussen haar schaamlippen door waarbij hij niet vergeet om deze steeds wat dieper in haar neukgaatje te steken.
Mijn vriendin zucht en kreunt steeds luider, ze wordt ontzettend geil van wat Erik's tong met haar doet, en beweegt haar kut heen en weer over zijn gulzige mond.
Ook slaaf Erik laat dit niet ongemoeid en in zijn kleine verschrompelde pikkie begint zowaar leven te komen.
Het kleine zielige ding begint op te zwellen en richt zich stukje bij beetje omhoog van zijn been, waar het eerst nog lusteloos tegenaan lag.
Het transformeert zich uiteindelijk toch nog tot een redelijk formaat penis, alhoewel de grootte niet bepaald indrukwekkend is, heeft het een strakke vorm met een mooie glanzende eikel in top.
Met walging (of is het pure jaloezie?) kijk ik toe hoe slaaf Erik met zijn tong zijn uiterste best doet om Jaqueline te laten kreunen van genot, nog erger vind ik het om te zien dat zij door zijn toedoen steeds geiler lijkt te worden...
Meester Leo heeft inmiddels ook weer een flinke stijve gekregen, hij kijkt verlekkerd toe hoe Jaqueline nu bijna op het gezicht van slaaf Erik zit te rijden.
Hij dwingt mij nu opzij te kruipen zodat ik met mijn gezicht ter hoogte van het stijve pikkie van slaaf Erik zit.
"Zie je wel hoe lekker slaaf Erik het vindt om de kut van je vriendin schoon te likken?" klinkt het smalend uit zijn mond.
"Zijn stijve pik zegt genoeg, dacht ik zo." gaat hij verder.
"Buig je voorover op het bed en neem zijn pik in je mond, slaaf!" beveelt Meester Leo mij.
Gehoorzaam doe ik wat er van mij gevraagd wordt en steunend op mijn onderarmen buig ik mij voorover op het bed en neem de eikel, waarop zich al flink wat voorvocht heeft verzamelt, in mijn mond.
De verleiding is groot voor mij om hier mijn tanden er in te zetten, na alles wat slaaf Erik over haar gezegd had en nu onder haar ligt te geilen, maar weet dat dit ongenadig afgestraft zal worden door Meester Leo.
Ondanks mijn wroeging tegen hem besluit ik het beste ervan te maken en begin het voorvocht van zijn eikel af te zuigen.
De hete knop voelt glad aan wanneer ik mijn tong er overheen laat glijden.
Steeds dieper laat ik zijn kleine penis in mijn mond verdwijnen en zuig er krachtig op.
Ik proef het opgezogen zoutige voorvocht dat nog in zijn schacht zat, het kleverige goedje smaakt eigenlijk best lekker.
Zonder moeite neem ik zijn hele pik "tot aan de wortel toe" in mijn mond en draai ik er met mijn tong rondjes omheen.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf best geil begin te vinden om zonder moeite zijn hele pik in mijn mond te kunnen laten verdwijnen en begin onverwacht mijn uiterste best te doen om deze eens goed te verwennen.
In een rustig tempo beweeg ik mijn hoofd op en neer.
Met mijn lippen er strak omheen geperst laat ik zijn penis en eikel langs mijn hete tong glijden.
Dit heeft direct effect op slaaf Erik, die alleen maar kan raden wat er daar onder gebeurd, aangezien zijn blik beperkt is tot de voorkant van Jaqueline, die nog steeds kreunend en steunend met haar kletsnatte kut op zijn mond zit te rijden.
Voor slaaf Erik voelt het bijna of er een warme strakke kut geheel over zijn pik heen schuift, ook hij begint onder het likken door te kreunen en probeert door zijn onderlijf te bewegen zijn pik dieper in mijn mond te krijgen.
Door zijn toenemende geilheid spant hij zijn buikspieren en perst hij daardoor bijna de buttplug met de paardenstaart uit zijn anus.

Meester Leo heeft ondertussen zijn penis ingesmeerd met glijmiddel, hij spreidt mijn benen iets uit elkaar en gaat geknield achter mijn omhoog gestoken kont zitten.
Hij pakt de knijpbal van de grond en laat de buttplug die nog steeds in mijn kont zit zoveel mogelijk leeglopen en trekt hem daarna langzaam uit mijn aars.
Vervolgens pakt hij mij met een hand bij de heupen vast en drukt hij met zijn andere hand zijn stijve penis met de ontblote eikel tegen mijn openstaande aars aan.
"Zo," bromt hij, "na jouw vriendin wordt jij mijn volgende zaaddumpslet."
"Jullie gaan straks allebei huiswaarts met mijn zaadresten in jullie lichaamsholtes."
Met zijn pik strak in zijn hand geklemd duwt hij zijn met glijmiddel ingesmeerde, gladde eikel soepeltjes mijn openstaande mannenkut binnen.
Met een zucht voel ik hoe de eikel van Meester Leo door mijn maagdelijk nauwe sluitspier bij mij naar binnendringt.
Mijn sluitspier omklemt direct de vernauwing onder zijn eikel die heerlijk warm kloppend in mijn anus aanvoelt.
Meester Leo pakt mijn heupen nu met beide handen beet en begint zijn lul steeds iets verder bij bij naar binnen te drukken.
Ondertussen blijf ik doorgaan met het pijpen en afzuigen van slaaf Erik zijn pik en probeer tegelijkertijd mijn anus zoveel mogelijk te ontspannen.
Door de opblaasbare buttplug die ik constant in mijn mannenkut heb moeten dragen is deze flink opgerekt en dit in combinatie met het glijmiddel komt Meester Leo vrij makkelijk met zijn penis dieper in mij.
Ik voel mij helemaal opgevuld als hij zijn penis op volle diepte in mij heeft gestoken en door mijn lichamelijke reactie hierop pers ik hem er bijna ook weer uit.
Meester Leo voelt de tegendruk en dringt zijn pik grommend terug in mijn strakke neukgrot.
Dan begint hij mij met zijn warme penis mijn strakke aars te neuken in korte driftige slagen.
Het is werkelijk een heerlijk gevoel om die gladde paal in en uit mij te voelen bewegen.
Meester Leo geniet van mijn strakke kontje en laat zijn penis er af en toe helemaal uitglijden om vervolgens zijn eikel direct weer door mijn openstaande kringspier heen te drukken.
Telkens voel ik die gladde eikel bij mij naar binnen glijden en wordt er supergeil door.
Dat heeft invloed op mijn pijpwerk want ook slaaf Erik beweegt nu, voor zover hij kan, constant zijn pik in en uit mijn zuigende mond.
Jaqueline is door hem nu zo geweldig geil uitgelikt dat ze bijna tegen haar eerste orgasme aanzit, met duim en wijsvinger haakt ze achter haar opzij geschoven stringetje, trekt deze kapot en gooit het van zich af op het bed.
Dan schuift ze snel over slaaf Erik heen naar achteren totdat ze met haar billen mijn hoofd raakt.
Verschrikt door deze onverwachte 'aanvaring' die ik niet aan zag komen, stop ik met pijpen en kijk omhoog naar Jaqueline.
Hierdoor klapt het, kletsnat gepijpte, stijve pikkie van slaaf Erik tegen haar bilspleet aan.
Jaqueline veert iets omhoog en laat zijn pikkie onder haar billen doorglijden totdat zijn ontblote eikel het heerlijke neukgaatje tussen haar schaamlippen bereikt.
Direct laat zij zich met haar hete doorgelikte kut over zijn kleine stijve pik heen zakken.
Ze plaatst haar handen op zijn borstkas, klemt hem stevig tussen haar benen en begint dan zijn pik wild te berijden.
'Klein, maar fijn' is de eerste gedachte die hierbij door haar hoofd schiet.
Ondanks de geringe grootte voelt de kleine harde penis echt zalig aan in haar hete kut.
Zelf vind ik het walgelijk om te zien dat ze nu vlak voor mijn neus met slaaf Erik aan het neuken is, juist diegene die zich tegenover mij zo laatdunkend over haar uitliet...
Het idee dat hij nog gelijk heeft gekregen, toen ik zei dat mijn vriendin nooit vreemd zou gaan, met de woorden "We zullen het wel zien." steekt mij nog het meest.
Toch blijf ik gespannen toekijken hoe zij bovenop hem zit te rijden...
Door het snelle wippen kletsen haar billen luidruchtig op zijn bovenbenen en stoot het pikkie diep in haar door.
"Waag het niet om in mij klaar te komen voordat ik op jou ben klaargekomen, slaaf!" dreigt ze.
Deze Dominante houding naar hem toe wind haar weer vreselijk op en knijpend met haar kutspieren laat zij zich op en neer over zijn stijve penis glijden.
Ze voelt plotseling de spanning in haar onderbuik toenemen, haar schaamlippen die zijn pik omklemmen tintelen overgevoelig.
Ze voelt dat ze nu bijna gaat komen...
Slaaf Erik weet niet wat hem overkomt door deze snelle en geile actie van Jaqueline die nu heerlijk bovenop hem zit te rijden.
Hij voelt haar hete, knijpende kut razendsnel over zijn pik op en neer gaan en weet dat hij het op deze manier niet lang zal kunnen volhouden.
Ondertussen neemt ze zijn tepels tussen haar duimen en wijsvingers en begint deze hard ertussendoor te rollen.
Erik krimpt ietwat ineen door deze pijnlijke behandeling maar vindt het tegelijkertijd supergeil.
Sterker nog, deze combi van pijn en genot spuit plotseling, als donderslag bij heldere hemel, zijn hete lading sperma door zijn penis heen naar buiten recht in de kut van Jaqueline.
Knettergeil omdat hij machteloos op bed vastgebonden ligt en is overgeleverd aan de grillen van Jaqueline die overheersend bovenop zijn pik zit te raggen, balt hij zijn vuisten komt hij schokkend in haar klaar.
Hij schrikt ervan en denkt nog even snel aan de waarschuwing die zij zojuist nog aan hem gaf, maar het is al te laat... "Sorry Meesteres, ik kan er niets aan doen!" schreeuwt hij bijna uit.
"Vuile Klootzak" schreeuwt Jaqueline hijgend wanneer zijn pik het zaad in stevige straaltjes bij haar naar binnen pompt...
Hierdoor houdt ze het zelf nu ook niet meer, ze spant al haar spieren aan als ze voelt hoe het opkomende orgasme door haar hele lijf gaat trekken.
Met golven van genot komt ze al rijdend en hevig zuchtend op zijn zaadpompende pik klaar.
Ik baal enorm en zit vol jaloezie om de reden dat zowel slaaf Erik als zij haast tegelijkertijd op elkaar klaar zijn gekomen, dat is Jaqueline en mij nog nooit gelukt...

Meester Leo heeft alles wat zich tussen jaqueline en slaaf Erik afspeelde op het bed gezien en is hier volledig door opgegeild.
Ook hij houdt het nu ook niet meer langer vol en voelt het sperma van onder uit zijn zak toeschieten....
Meteen buigt hij zich voorover en met zijn borstkas op mijn rug leunend, grijpt hij mij vanonder bij de schouders vast en perst zijn heupen strak tegen mij achterwerk aan.
Daardoor dringt zijn penis zo diep mogelijk in mij en voelt hij hoe mijn warme neukgang zijn stijve lid strak omhult.
Meester Leo blijft mij dicht tegen zich aantrekken en komt dan kermend en heftig spuitend diep in mijn strakke kontje klaar.
Ik voel letterlijk zijn warme zaad in straaltjes mijn kont instromen.
Wanneer Meester Leo al zijn zaad in mij heeft gespoten, trekt hij zijn verslappende penis voorzichtig terug uit mijn mannenkut.
Direct pakt hij de buttplug weer en steekt hem meteen door mijn openstaande kringspier naar binnen.
"Zo blijft mijn kostbare sperma nog even in jou, zaadslet."
"En net zo lang als ik dat wil." legt hij uit.
Mijn anus sluit zich om het smalle halsje van de buttplug en wanneer ik eindelijk mag opstaan, voel ik het zaad in mijn kont naar beneden stromen en zich ophopen rondom de kegelvormige punt van de buttplug.
Meester Leo laat mij nu naar de hoek van de slaapkamer lopen om daar mijn slavenhouding aan te nemen en te wachten op mijn volgende vernedering.
Bij elke beweging die ik nu maak voel ik binnen in mij het kwakje van mijn Meester soppen rondom de plug, dit geeft mij wel een bijzonder geil gevoel.

Jaqueline zit nog steeds bovenop Erik met zijn pik nog in haar gestoken, met een gemene grijns op haar gezicht maakt ze met haar lange nagels lange en diepe krassen over zijn borstkas, zijn straf voor het voortijdig klaarkomen in haar...
Voor Erik voelt dit behoorlijk irriterend en pijnlijk aan, vooral omdat ze het steeds op dezelfde plekken blijft doen.
Ondanks de pijn geniet hij van haar Dominantie terwijl ze ondertussen lekker bovenop hem blijft zitten.
Iedereen in de kamer is lekker geil klaargekomen, behalve ik, denk ik beteuterd op het moment wanneer ik de slaapkamer even rondkijk.
Ik voel mij zeer vernederd door het feit dat Meester Leo voor mijn ogen en die van slaaf Erik met mijn vriendin heeft geneukt zonder zich af te vragen wat het met mij doet.
Dubbel vernederd zelfs, omdat Jaqueline zich niet verzette tegen hem en het zelfs lekker geil en opwindend bleek te vinden.
En het ergste vond ik dat ze zich voor mijn ogen plotseling over de pik van slaaf Erik liet zakken en hem en zichzelf bijna tegelijkertijd klaar reed...
Toch heb ik ondertussen een gigantische stijve gekregen en wil niets liever dan zelf ook heerlijk geil klaarkomen...
Meester Leo buigt zich voorover naar Jaqueline en begint haar het een en ander in haar oor te fluisteren, het lijkt erop dat hij iets met haar aan het overleggen is, want Jaqueline knikt af en toe en antwoord hem ook fluisterend terug.
Dan maakt Meester Leo de boeien los van het hoofd- en voeteneinde waarmee slaaf Erik aan het bed vastgeketend zit terwijl Jaqueline zich van zijn verslapte pik losmaakt en met haar hand over haar vagina geplaatst naast hem op het bed gaat liggen.
Slaaf Erik wordt gesommeerd van het bed af te komen en in de slavenhouding naast mij te gaan staan, als hij op mij toeloopt zie ik de felrode striemen die in zijn borst zijn achtergebleven nadat Jaqueline hem met haar nagels had bewerkt.
Jaqueline ligt nu op haar rug in het midden van het bed en spreid met opgetrokken knieŽn haar benen wijdt uit elkaar, daarbij heeft ze nog steeds haar hand over haar vagina geplaatst.
Meester Leo kijkt mij smalend aan en zegt dan op vernederende wijze:
"Zo slaaf Erwin, terwijl ik jouw vriendin eindelijk eens heb laten voelen wat een echte neukpartij inhoudt, iets wat zij in jaren niet meer met jou heeft meegemaakt, heb ik mijn kostbare zaad in haar kut gespoten."
"Ik heb zo genoten van haar geile lichaam dat ik het haar na mijn zaaddump heb toegestaan om seksueel gebruik te mogen maken van mijn slaaf Erik."
"Daarbij heeft hij, ondanks haar waarschuwing, toch het brutale lef gehad om in haar klaar te komen."
"Maar mede door het feit dat Jaqueline nagenoeg tegelijkertijd met hem haar orgasme kreeg, laten wij het hierbij en zullen we hem niet verder straffen."
"Ik wil voor jou als de laatste straf van vandaag omzetten in de vorm van pure vernedering..."
"Je mag je zielige stijve pik in je vriendin steken en daar in het achtergebleven sperma van slaaf Erik liggen pompen totdat je klaarkomt."
"Jouw vriendin heeft zijn zaad nog steeds in zich doordat ze na haar neukpartij met slaaf Erik zorgvuldig haar kut met haar hand heeft afgedekt."
"Ga je zielige gang slaaf en zorg ervoor dat je de buttplug binnen in je houdt!" briest Meester Leo mij toe.

Met een rood aangelopen hoofd door deze vernederende woorden loop ik met een gigantisch stijve pik op het bed af en kruip op handen en knieŽn tussen de gespreide benen van mijn vriendin.
Ondanks dat mijn maag zich bijna letterlijk omdraaide van wat ik vandaag gezien heb en mee heb moeten maken, ben ik hiervan toch ongelooflijk geil geworden...
Ik steun op handen en knieŽn boven mijn vriendin en pak vervolgens mijn keiharde pik beet.
Ik plaats mijn eikel tegen haar schaamlippen aan en druk hem langzaam bij haar naar binnen, haar strakke schaamlippen wijken uiteen en vouwen zich geleidelijk om mijn penis.
Op het moment dat ik bij haar naar binnen dring, voel ik mijn eikel zich door het lauwe sperma van mijn voorganger verplaatsen en het zich verzamelen rondom mijn eikel en pik.
Jaqueline kreunt zachtjes als ze mijn pik in haar voelt drukken, ze slaat haar armen om mijn schouders, haar benen om mijn heupen en zo trekt ze mij zich bovenop haar.
Ik voel de voor mij zo bekende aangename warmte van haar lichaam en ruik haar heerlijk vertrouwelijke geur en begin haar direct spontaan te neuken.
Het is daaronder een flink soppige bende, onder het stoten door maakt haar vagina slorpende geluidjes als ik met mijn penis naar binnen dring.
Ik voel gewoon hoe ik met mijn pik in het sperma van slaaf Erik lig te pompen.
Ondanks deze afschuwelijke gewaarwording word ik er alleen maar meer opgewonden van en geil beweeg ik steeds sneller in haar kut op en neer.
Jaqueline merkt dit aan mij en klemt haar benen nog strakker om mijn heupen, ze plant haar hielen in mijn billen en spoort mij daarmee nog meer aan.
Ze trekt mij met haar armen dicht op haar en begint wild met mij te tongen, alsof ze alles van wat zij vandaag met haar liet gebeuren met mij goed wil maken.
ik word er alleen maar geiler door en als een razende pomp ik mijn lul in haar zompige en verzadigde vagina, de borrelende kutscheetjes klinken door de slaapkamer.
Al tongzoenend trekken de rillingen door mijn lijf en voel ik dat ik klaar ga komen, aangespoord door haar hielen die zij tegen mijn billen drukt pers ik mijn pik diep in haar kut...
En dan kom ik plotseling gigantisch lekker in haar klaar, alle beelden van vandaag schieten op dat moment door mijn hoofd en zorgen voor extra adrenaline bij mijn orgasme waardoor ik bijna met bovenmenselijke kracht al mijn sperma in haar soppende, afgeneukte kut spuit.
Schokkend kom ik klaar, mijn spieren trekken zich daarbij flink samen en daardoor pers ik per ongeluk de buttplug uit mijn anus...
De buttplug valt achter mij op het bed en tegelijkertijd voel ik het sperma van Meester Leo vanuit mijn gaatje tussen mijn billen door naar beneden over mijn balzak stromen.
Vandaar lekt het langs mijn penis verder naar beneden tegen de kut aan van mijn vriendin en vervolgens op het bed.
Uitgeput blijf ik op haar liggen totdat de laatste stuiptrekking van mijn penis het laatste beetje zaad in haar perst...
Als mijn pik helemaal verslapt is, laat ik hem uit haar glippen, een flinke stroom sperma van slaaf Erik en van mij gulpt daarbij uit haar vagina tussen haar billen door op het bed.
Jaqueline en ik liggen letterlijk in een plasje zaad en begrijpen nu de bedoeling van de latex matrashoes.
Nadat we beiden een beetje bijgekomen zijn, komen we van het bed af en krijgen van Meester Leo de mogelijkheid om ons even te douchen en op te frissen.
Slaaf Erik krijgt de opdracht om het bed te verschonen en mag zich pas na ons opfrissen.
Een klein uurtje later zitten we met z'n allen in de woonkamer na te praten over de heerlijk geile dag die wij met elkaar hebben beleefd.

Over een ding zijn we het wel roerend eens, er komt hierop een geil vervolg.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net