Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14963x
Lengte: Lang
Verkracht In Hotel
Door KaneX - Mijn Profiel Pagina

Sinds we elkaar kennen zeggen we dat we elkaar moeten ontmoeten. Nu na 3 jaar gaan we met elkaar naar een stad om gezellig uit te gaan. Rishi is met zijn 30 jaar 10 jaar ouder dan ik maar dat moet de pret niet drukken. Hij is niet mijn type met zijn Indonesische donkere uiterlijk korte zwarte haar en bril. Zelf ben ik altijd meer van de Hollandse jongens, al ben ik zelf ook exotisch. Ik heb een Arabische huidskleur maar verder volledig Westers. Westerse kleding met de nodige inkijk op mijn grote stevige D-cup. Mijn lange zwarte haar met een lichte slag, beetje make-up het liefst en mijn kutje altijd gladgeschoren.

Na het uitgaan zouden we samen naar een hotel gaan en morgen nog shoppen in de stad. Na het eten gingen we direct de stad in. Ik droeg kleding die mijn vormen goed accentueerde. Ik zag Rishi wel steeds naar mij kijken maar dat vond ik prima. Ik weet ook dat hij mij ziet zitten maar hij weet dat ik hem niet zie zitten en daar heeft hij vrede mee. We namen heel wat drankjes en ik ben ook meerdere keren versierd en meerdere drankjes werden ook aangeboden. De avond was een groot succes we hadden het erg gezellig en samengingen we in elk geval goed aangeschoten naar het hotel. Beide gingen we meteen door naar bed. Om geld te besparen sliepen we op dezelfde kamer op een apart bed. We vielen beide meteen op bed en weg waren we. Na heerlijk geslapen te hebben werd ik als eerste van ons weer wakker. Ik droeg nog de kleren van het uitgaan. Ik raapte wat kleding op wat ik kon aandoen voor vandaag omdat het een best mooie dag was. Ik keek even goed maar Rishi sliep echt nog diep leek het. Ik besloot mij vast in de kamer uit te kleden. Eenmaal naakt keek ik nog een keer naar Rishi maar die leek nog te slapen. Ik dacht wel beweging te zien maar dat zal wel aan mij hebben gelegen. Ik stapte de badkamer in en deed de douche aan. Ik keek nog in de spiegel naar mijn mooie lichaam en ik kon begrijpen dat Rishi daarvoor is gevallen. De straal van de douche raakte mijn lichaam en ik voelde me meteen weer een stuk frisser. De lucht van de kroeg van gister spoelde zo van mij af en ik voelde mij alweer heerlijk schoon. Het water liet mijn lichaam mooi glimmen en ik wou net de shampoo pakken voor mijn lange donkere haren.

Plotseling voelde ik handen op mijn heupen en een kruis in mijn kont. Ik schrok en keek achterom waar Rishi stond. “Rishi wat doe je” vroeg ik hem bang waarop hij gromde en zei “bek dicht slet ik geil te lang te erg voor je, dan ga je ook nog uitkleden voor mijn neus nu moet ik je gewoon neuken”. Mijn adem stokte en ik schrok mij wezenloos “neuken, nee please niet doen ik dacht dat het duidelijk was” jammerde ik. “Is het ook maar ik heb er geen boodschap aan” grinnikte hij. Zijn kruis die een aardig formaat leek wreef hij tussen mijn billen. Hij drukte de douche uit en sloeg zijn ene hand om mijn nek. De ander ging naar voren en duwde die tegen mijn kutje. “Zoals bij een slet ook nog mooi geschoren” zei hij genietend. Ik probeerde los te komen maar kon nergens heen en had mij daarbij te stevig vast. Hij draaide mij om en keek mij diep in mijn ogen terwijl mijn grote borsten tegen hem aandrukte. Uit het rekje pakte een fles shampoo en de inhoud spoot hij op mijn tieten. Stevig begon hij mijn tieten te masseren en goed in te zepen. Snel begonnen ze helemaal te glimmen en hij leek er ook van te genieten. “Heerlijke dikke tieten heb je slet” zei hij mij terwijl hij aan het masseren was. Met zijn handen onder het sop ging hij ook langs de rest van mijn lichaam. Alles zat onder de shampoo en hij deed de douche weer aan. Hij spoelde alle sop van mijn lichaam en vervolgens de douche weer uit.

“Zo je bent schoon dat was jouw plezier, tijd voor die van mij” en hij dwong mij op mijn knieën. Hij keek op mij neer en genoot duidelijk van mijn tieten waar zijn ogen op gefixeerd waren. Zijn hand ging naar mijn achterhoofd en hij trok mij aan mijn haren naar zijn eikel. “Bek nu open slet” siste hij mij toe en ik stak mijn tong angstig uit wetend dat ik geen keuze had. Zonder aan mij te denken ramde hij zijn pik naar binnen en ik proefde zijn mannelijkheid om het zo maar te noemen. Ruw ging hij heen en weer en zijn heupen maakte stotende bewegingen om zo in mijn mondje te komen. Rishi gaf een luidde brul van dat hij zo genoot en keek ook vurig op mij neer wat liet zien dat hij hier al heel lang op zat te wachten. “Dit krijg je ervan van al dat teasen vieze slet’ ik ga je volledig kapot neuken” zei hij ook minachtend naar mij toe. Hij tufte vanaf zijn hogere positie recht in mijn gezicht. Ik voelde zijn tuf over mijn gezichtje lopen. Dit was al erg maar het ergste wat uiteraard zijn dikke paal die hij zonder genade in en uit mijn mondje schoof. Hij neukte mijn mondje hard en ruw en ik kon nauwelijks ademhalen. Ik merkte dat ik er ook moeite mee kreeg wat hij ook door leek te hebben. Hij trok mij dan even van zijn lul en ik hapte dan naar lucht maar lang kreeg ik niet en voor ik het wist ramde hij zijn pik weer in mijn mond.

Het kwijl kwam alle hoeken uit zetten en liep ook van mijn mond tot aan zijn eikel tijdens de adempauzes. Het begon ook naar beneden te druipen over mijn lichaam. Ik voelde mij net schoon maar hierdoor voelde ik mij weer steeds viezer worden. Mijn borsten en kin zaten onder en de tranen liepen over mijn wangen. Ik was nog blij dat het ochtend was dat ik geen make-up op had anders was die ook nog uitgelopen. Dit was de eerste keer dat iemand zo ruw in mijn mond aan het neuken was en ik voelde op een gegeven moment ook zijn kruis tegen mijn neus aankomen. Uiteindelijk liet hij mij daar en liet dan de pik even in mijn mond rusten met zijn hand stevig drukkend op mijn achterhoofd. Ik spartelde dan maar dat had geen zin en hij genoot er alleen maar van. “Neem goed die pik in je op vieze slet want deze ga je nog vaker in die geile bek krijgen” zei hij er dan lachend bij. Zo ging hij maar door en door en het leek uren te duren. Het was ook vrij duidelijk dat Rishi hierna nog niet klaar met mij was en door zou gaan tot hij al zijn lusten op mij had gebotviert. Na nog een paar keer flinke deepthroat waarbij ik steeds bijna van het padje af ging liet hij mij weer los.

Daar is alles mee gezegd want hij trok mij aan mijn haren wat hoger half tegen de wand omhoog. Zijn pik zat nu op de hoogte van zijn tieten en hij duwde zijn lul ertussen. “Druk die dikke geile tieten van je samen slet” en wederom deed ik wat hij zei. Zijn toon en manier was zo bruut en vernederend en ergens merkte ik dat ik dit toch wel geil vond. Ik voelde mij smerig maar toen hij mijn tieten begon te neuken voelde ik toch hoe mijn kutje een beetje nattig werd. Mijn slijm van de pijpbeurt en het voorvocht van zijn lul smeerde hij zo over mijn tieten uit die daardoor meer en meer begonnen te glimmen. “Die geile dikke tieten van jou moeten echt vaker geneukt worden welke cup is het eigenlijk hoer” vroeg hij mij en ik zei hem dat het een D was. Hij had geen moeite omdat te geloven. Hij trok zijn lul nog even terug en drukte deze tegen mijn tepel aan. “Als ik niet uitkijk verdwijn ik nog in die dikke geile tieten van je” en sloeg er toen op met zijn lul. “Tijd voor meer slet” en meteen werd ik weer aan mijn haren getrokken. Hij positioneerde mij op zo een manier dat ik met mijn gezicht tegen de rand zat en mijn kontje richting Rishi die met zijn stijve pik zijn lul tegen mijn kutje duwde.

Ik was al best nat dus hij gleed er gemakkelijk en dat had Rishi ook gemerkt. “Waarom ben ik niet verbaasd dat je al nat ben vies sletje” en meteen erna begon hij mij volledig af te neuken. Niks opbouwen daar deed hij blijkbaar niet aan en ging op vol tempo in mijn kutje te keer. Ik wou het inhouden maar ik werd te geil geneukt en begon mee te kreunen. Dit vond Rishi geweldig en het moedigde hem aan harder in mijn kutje te beuken. Hij sloeg een aantal keer hard en gemeen op mijn kont. Mijn borsten duwde tegen de rand aan en mijn kont had hij stevig vast voor grip. “Je hebt echt een heerlijke kut sletje” zei hij mij toe. Zijn kruis klapte met elke klap stevig op mijn kontje en ik gilde er hevig van. Ik weet niet waar het vandaan kwam maar ik werd er echt te geil van. “AAAAAH RISHI AAH FUCK, RISHI AAAAH” ik wou hem het genot geven dat ik er echt van genoot maar het was niet in te houden. “VIES SLETJE JE BENT GEWOON EEN HOER DIE HET GEIL VIND OM HARD GENEUKT TE WORDEN” en hij had gewoon gelijk hoe naar dat ook was. “GEEF HET TOE SLET” schreeuwde hij mij toen en ik kon het niet meer inhouden want hij had gewoon gelijk. Ik liet toen alles gaan en begon te gillen en te kermen.

“JAAA RISHI NEUK MIJ ZO HARD JE KAN, IK BEN EEN VIEZE SLET DIE GEWOON HARD GENEUKT MOET WORDEN, GEBRUIK MIJ MAAR HOE JE WILT, NEUK MIJ ALS JOU EIGEN VIEZE NEUKSLET” en hij moest er hartelijk om lachen. Het boeide mij niet meer ik was van hem hij mocht met mij doen wat hij wilde. Mijn orgasme kwam er ook langzaamaan aan en ik kon het bijna niet meer houden. “AAAAAH IK KOM, JE SLET KOMT KLAAR” kermde ik hevig uit. Hij vond het helemaal geweldig en bevestigde alleen maar dat ik echt een sletje was. Het was waar en doordat hij niet stopte met neuken maar in hetzelfde tempo bleef doorrammen bleef mijn orgasme langer aanhouden. Mijn kutje spande zich samen om zijn pik die diep in mijn kutje zat. Zo kneep ik hem af en dat vond hij ook niet erg want hij zei dat het heerlijk voelde. Ik was ondertussen ook best wel hevig aan het hijgen want het was best vermoeiend zo hard geneukt te worden. Ik heb ook nooit geweten dat Rishi zo’n uithoudingsvermogen had ondanks het zweet ook op zijn rug stond. We stonden onder de douche dus dat scheelde weer als we echt moesten afkoelen dacht ik in mijzelf. Afkoelen of stoppen leek echter het laatste waar Rishi op dit moment aan dacht. “Zo meteen nog een laatste gat hoer waarin je geneukt gaat worden” zei hij neukend en tufte een dikke klodder op mijn kontje. “ALLES WAT JIJ WILT” schreeuwde ik hem toe want en hij mocht mij gebruiken hoe hij dat wou.

Hij trok zijn pik terug uit mijn kutje en sloeg nog een paar keer hard op mijn kont. Met de zeep smeerde hij zijn pik goed in en daarna spoot hij een klodder op mijn kontje. Hij duwde ruw zijn vinger naar binnen vingerde deze ook meteen hard. Mijn sluitspier was nog erg strak maar daar had hij geen boodschap aan. Hij duwde zijn duim in mijn mond en ik moest hem afzuigen. Ik proefde mijn anus gemixt met de shampoo die hij als glijmiddel gebruikte. “Zo tijd voor die kont van je te neuken slet” zei hij hees van de geilheid. “Doe je wel voorzichtig” vroeg ik hem een beetje angstig maar hij gaf mij een harde klap op mijn kont “natuurlijk niet gore hoer je bent er voor mijn genot dus ik doe wat ik wil”. Dat gezegd te hebben duwde hij ruw zijn eikel in mijn kontje.

Ik gaf een harde gil en begon te kermen van dat hij meteen ook doordrukte in mijn kontje. Zonder genade begon hij in mijn kontje te pompen en ik was dan ook heel erg blij met zijn shampoo die hij als glijmiddel gebruikte. Ik gilde het nog steeds hard uit maar Rishi kon er niet minder op geven want hij genoot om zijn lul in mijn kontje te rammen. Ik merkte gewoon dat het strak was want mijn kontje sloot zich nog goed om zijn pik heen. Ik voelde ook hoe zijn lul met elke stoot langs mijn strakke sluitspier gleed. Hij duwde hevig in en uit mijn gevoelig kontje en was er ook luid bij aan het brullen van de geilheid. “Dit is echt mega geil hoertje van me” zei hij mij steeds. Mijn kont kreeg af en toe ook harde klappen te verduren en al neukend ging hij steeds door. Nog nooit iets in mijn kontje gehad en nu smeekte ik er bijna om dat hij mij ging neuken. Ik weet niet waarom maar ook hier en zijn dominantie werd ik zo geil van en dat hij zich volledig uitleefde. Ik was zelfs heel blij dat hij dit deed voor zijn genot want hij deed allesbehalve voorzichtig. Mijn tieten en gezicht moest ik beschermen door met mijn handen te zorgen dat hij mij niet door de douche heen neukte. Het was ook best knap hoe hij in een douche zo hard kon neuken, in deze ook best wel lastige positie.

“Slet ik ga zo meteen al mijn zaad in die geile reet van je pompen hoe vind je die dan” zei hij mij toen in mijn oor sissend. “JAAA WAT JIJ MAAR WILT, KOM KLAAR WAAR JIJ WILT MIJN LICHAAM IS ER VOOR JOU GENOT” zei ik hem smekend. Een hand haalde ik van de wand af en haalde deze naar mijn kutje en begon mijzelf ook nog hevig te vingeren. Mijn vinger ging ook diep en dit waren er al snel drie die ik hard in mijn kutje heen en weer haalde. Ik was hevig aan het kreunen en kwam voor de tweede tijd klaar in korte tijd dankzij Rishi. Hierdoor trokken mijn spieren zich weer samen en kneep ik ook zijn lul weer af. “HOER KOM JE NU WEER KLAAR” en ik gilde dat dit het geval was. Hij ging hierdoor door en ik moest mijn beide handen weer gebruiken om tegen kracht te bieden want hij ging echt veel te hard voor mij. Ik bleef maar gillen en alle buren van de kamer moesten mij gehoord hebben zo hard was ik aan het gillen. Ik was zo geil en hij neukte zo hard dat er niet eens meer woorden uitkwamen maar alleen maar gekerm en gekreun. “IK GA JE GEILE HOERENREET ZO HELEMAAL VOLSPUITEN VIEZE SLET” schreeuwde hij mij en gaf nog een paar laatste krachtige stoten. Mijn handen begaven het en ik werd toen tegen de muur op geneukt wat zo ontzettend geil was.

Het werd uiteindelijk voor Rishi teveel en hij spoot al zijn zaad diep mijn anus in. Uit trok zijn lul terug en ik zat naar beneden. Hij maakte zijn pik schoon met mijn haren en liet mij afgeneukt en uitgeput liggen. Na 5 minuten kwam hij terug en was alweer bijna helemaal uitgekleed. “Op je knieën en bek open slet” zei hij kortaf. Ik verzamelde en deed vragend wat hij van mij vroeg. Hij richtte zijn pik op mij en liet alles lopen. Zijn pis kwam op mijn gezichtje, op mijn tieten, in mijn haar en ik walgde ervan. Nadat hij klaar was liep hij weg zonder iets te zeggen. Mij achterlatend afgeneukt en onder zijn pis. Na een halfuur kon ik pas opstaan en douchte mij weer nu een halfuur lang. Ik waste mijzelf en merkte dat mijn kontje en tieten best beurs waren. Ik had mij vervolgens sexy aangekleed met mooie lingerie en het was wat later toen Rishi terug kwam. Hij bekeek mij goedkeurend en vroeg mij toen of ik zijn sletje wilden zijn. Ik ging op mijn knieën voor hem en zei “ja heel graag ik zal alles voor u doen”. Zo blijkt maar weer als je iemand eerst niet zit zitten en ze weten je gevoelige plekjes te raken werp je aan hun voeten.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11873x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6846x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7819x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11310x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5634x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20263x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9247x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24576x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10570x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17333x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6123x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5357x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8984x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net