Opwindend.Net
Datum: 25-05-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 13381x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Dubbelspel
Door Ray@nia - Zoek naar meer...

Ik streelde Rob zacht langs de zijkant van zijn mooie hoofd terwijl hij me in een mengeling van onzekerheid en verlangen aankeek. ‘Zo gaat ie goed’ kreunde ik, terwijl mijn opgewonden lul ritmisch heen en weer pompte in zijn mond.

Ik had Rob verleid. Eigenlijk was het geen verleiding. Het was gewoon een vorm van therapie kon ik achteraf met gevoel voor humor vaststellen.

Een getrouwde homo met huwelijksproblemen die afwisselend met zijn vrouw om de twee weken de weekenden doorbracht in het zomerhuisje op de Veluwe naast het mijne. In de streek waar Gods woord nog gerespecteerd wordt, was mijn huisje een stille oase van lust, en was sodom nooit ver weg. Rob mijn nieuwe buurman had me een keer per ongeluk zien zonnen in mijn lusthofje tussen de struiken achter mijn huis. Ik was naakt en had een keiharde lul omdat ik een geil verhaal lag te lezen. Ik voelde me niet betrapt toen hij daar ineens voor me stond. Sterker nog, ik zag meteen zijn verlangende blik naar mijn lichaam. Hij was een mooie goed verzorgde man. We enkele maanden daarvoor vluchtig kennis gemaakt als nieuwe buren en mijn reputatie ‘als die homo uit de Randstad’ was me kennelijk vooruit gesneld. Hij had me nerveus en jachtig aangekeken. Ik wist genoeg, dit was een worstelaar met zijn ware ik. Voor de vorm knoopte ik een handdoek om, maar zijn nu hongerige ogen zeiden me genoeg. De man was echter ondanks zijn schoonheid verlegen en schuw, dat het nog een paar maanden zou duren voordat ik hem over de streep trok op weg naar acceptatie van zichzelf en zijn verlangens.

Het pijpen van Rob ging allengs vrijmoediger en met meer zelfvertrouwen. Ik moedigde hem aan, en ik regisseerde hem. De kunst van het pijpen zijn velen niet machtig door te veel aan lust of spanning, maar ook omdat we lang niet altijd vertellen wat we lekker vinden. Rob ontspande steeds meer. Voor het eerst misschien dat zijn verlangen om met een man te neuken niet heimelijk en vluchtig op ranzige ontmoetingsplekken hoefde te praktiseren. We hadden dit weekend alle tijd. De kans dat hier iemand hem zou betrappen was nihil. Mij kon het niet schelen, ik houd van seks en daar schaam ik me niet voor. Maar Rob kennelijk wel.

Hij liet me niet onberoerd en mijn opgewonden brein werd steeds euforischer terwijl zijn tong en lippen heerlijk en nat langs de glans van mijn eikel gleed. Hij keek me onderdanig en gewillig aan terwijl ik mijn lul tot diep in zijn keel stak. Dat is inmiddels een fetisj van me, het gevoel hebben dat de ander volkomen onderdanig aan mijn verlangens is. Macht en een toefje vernedering.

Zelfbewustzijn laat staan zelfvertrouwen leek Rob vreemd. Maar dat maakte hem juist extra aantrekkelijk. Een kan er maar de baas zijn in bed of tijdens seks. Dat schept duidelijkheid. Ik was - in beeldspraak - de haan, hij was de kip die genomen werd.

Ik hield me in om niet te snel klaar te komen. Ik wilde Rob’s heerlijke lijf bezitten. Deze te lang ingetoomde lust van hem moest bekroond worden. Ik moest hem neuken in zijn kut. Hij zag er lekker uit. Strak lijf net zoals ik, mooie stevige kont en een mooie lul die er om schreeuwde door mij onder handen te worden genomen.

Ik wilde in Rob de slet laten ontwaken die hij volgens mij was, als hij meer lef kreeg zijn eigen geilheid voor mannen te accepteren.

Ik duwde hem achterover op mijn bank. Rolde met de routine van de ervaren kontneuker die ik ben, het condoom over mijn lul. Ik smeerde glijmiddel aan zijn kut en tongde en streelde hem. Hij was lijdzaam, maar de nervositeit nam het weer even over.

‘Ben je bang?’ vroeg ik. ‘Wil je dat ik stop?’

Ik zei het meer voor de vorm dan dat ik het meende. Er was geen weg terug, niet voor hem en niet voor mij. Ik ging hem neuken, eerst voorzichtig, daarna driftig en diep. ik geilde inmiddels ook teveel op hem om nu nog te stoppen. Door lust overmand en je daar zonder taboes, gene en terughoudendheid in mee laten slepen. Dat was voor mij lekker aan de herenliefde. Als ik eenmaal neukte bepaalde het driftig verlangen van mijn lul het spel.

‘Als Cora dit merkt’ zei hij ineens angstig. ‘Dan gaat alles kapot.’

‘Onzin!’ zei ik. ‘Jouw Cora is in geen velden of wegen te bekennen en wat jij met je lichaam doet, moet jij trouwens zelf weten.’

‘Word wakker Rob, dit hoort bij jou. Geniet!’ je hebt een enorme stijve lul, die liegt niet.’ Ik greep zijn lul vast en trok hem langzaam en ritmisch af.

Ik vertelde hem maar niet dat ik al twee maanden de andere weekenden met Cora neukte. Wat hij haar niet kon of durfde geven haalde ze bij mij.

‘Trek je benen naar je romp toe’ zei ik als was het een bijna zakelijke opdracht. ‘Zo gaan we lekker diep’

Ik duwde mijn eikel tegen zijn kut aan. Rob sloot zijn ogen. ‘ontspan’ zei ik nu zelf hijgend van opwinding. Dat heerlijke moment dat een andere geile vent je toegang geeft tot zijn kut. Dat je eikel voorbij zijn kringspier glijdt die zich eerst weerbarstig sluit en zich daarna onder je gestoot gewonnen moet geven. Het is intiem en overweldigend tegelijk.

Ik duwde mijn eikel zachtjes naar binnen. Rob kreunde toen zijn kringspier open werd geduwd en zich achter mijn eikel sloot. Ik vierde dit moment met hem door even in te houden. Heerlijk. De verlangende blik bij Rob was weer helemaal terug. Het was nu sterker dan zijn twijfels. Ik tongde hem wellustig terwijl ik hem intiem en diep in zijn ogen keek.

‘Daar gaan we mooie man van me’ kreunde ik en ik stootte nu ineens door mijn lul tot aan de wortel in zijn kut. Rob's lul was keihard, hij kreunde, zijn mond half open van opwinding en overgave. Ik kwam iets overeind en greep zijn benen vast die ik naar zijn borst duwde. Rob's kut voelde lekker strak. Mijn lul stootte en pompte steeds ritmischer in hem heen en weer. Hij raakte van de wereld en kreunde nu in groeiende extase ‘Oh ja oh jhaaHHH!’ licht in trance zich concentrerend op het genot dat mijn lul hem schonk.

Ik hield even in en tongde hem weer kameraadschappelijk. Hij was los. Hij tongde nu ook wellustig terug en keek me vurig aan, in intimiteit met mij, die hij nooit eerder had gehad met een man.

Geen gedachten meer die voor afleiding zorgden. De lust had hem eindelijk helemaal overmeesterd. We waren een, in een vurig en tegelijk intiem spel.

Hij begon aan zijn mooie lul te trekken terwijl ik doorneukte.

Woorden aangedreven door lust, gevloek, gezicht en gekreun dat de ruimte vulde omgaven mijn soppende en ritmische gestoot in hem. Ik streelde zijn heerlijk harde billen die helemaal strak stonden doordat zijn spieren waren uitgerekt.

Ik was aan het klaarkomen.

Zijn kut stond nu open, verdoofd en ontspannen geneukt door mijn gepomp. Ik trok mijn lul uit zijn lichaam waarna ik nog drie keer heel diep in hem stootte, terwijl mijn ballen tegen zijn kont klotsten. Ik had hem onderworpen, zijn lichaam was dienstbaar aan mij.

Ik stopte abrupt met neuken. Ik stroopte snel het condoom af en met een paar rukbewegingen, terwijl ik mijn bekken kantelde, en even alleen in mezelf opgesloten was en heftig klaarkwam, stuwde mijn zaad in grote klodders naar buiten op Rob zijn buik en borst.

Hij keek me verlangend en verwonderd aan. Ik ging op mijn knieën zitten en begon zijn heerlijke lul te trekken en te pijpen.

Je bent een nieuwsgierige versa of je bent het niet. De harde lul van Rob moest ik proeven. Voor een harde lul kun je bij wijze van spreken wakker maken. Het zit gewoon in mijn systeem. Ik ben dan wel dominant, maar ook ik heb een kut en die moet af en toe ook genaaid worden al was het maar om mijn eigen ego in toom te houden, schoot door mijn hoofd. Ik wilde dat Rob mij ook zou neuken. al was het maar voor een keer.

Maar dat was voor later.

Ik wilde nu tijdens mijn beginnerscursus voor Rob dat hij lekker klaarkwam en dat dit seksfeestje voor twee mannen voor hem onvergetelijk zou zijn. Even geen sores aan zijn hoofd over verplichtingen, of gedachten aan wat Cora, zijn kenau van een vrouw, er wel niet van zou vinden. Als ze bij mij was, dresseerde ik haar met de andere kant van mijn persoonlijkheid tot een gedwee en dienstbaar engeltje die zich door mijn lul liet dirigeren. Ik had haar hard aangepakt zoals ze wilde, zoals ik zelf ook wilde en zo het chagrijn van haar gezocht geneukt. Wie zegt dat seks niet therapeutisch kan zijn, kraamt onzin uit.

Ik had Cora al eerder de mijne gemaakt, maar dat hoefde ‘haar‘ Rob niet te weten.

Nee, nu ging het om zijn onvergetelijk orgasme, na geile seks met een gelijkgestemde man.

Ik nam Rob’s lul onder handen. Een mooie grote glanzende lul om meer dan alleen trots op te zijn die vastzat aan een goddelijk strak en afgetraind lichaam, waar je weinig aan had als je geen zelfvertrouwen had. Ik streelde zijn zitvlak terwijl ik hem met mijn andere hand zachtjes aftrok. Mijn tong gleed wellustig langs zijn ballen. Zijn eikel sopte in het voorvocht dat uit zijn zilt smakende eikel kwam.

Zijn kut rimmen was iets voor later, besloot ik. Seks met alles erop en eraan, geen gedachten over wat taboe is, maar nieuwsgierigheid naar het genot dat je lichaam je kan schenken als je met ander speelt die het jou ook gunt.

Ik pijpte hem, wellustig en diep.

Hij verloor definitief de controle toen ik hem na een paar subtiele rukjes klaar liet komen. Alle stress en spanning kwam er nu bij Rob uit leek het wel. Hij kreunde, hij slikte en kwijlde bijna, zijn onderlichaam schokte terwijl ik hem geil en tevreden aankeek. Ik richtte zijn lul op mijn gezicht. Ongecontroleerd spoot zijn zaad naar buiten in mijn mond en op mijn wangen. Als was het een trofee likte ik zijn lul schoon en smeerde zijn zaad uit op mijn wangen uit met zijn lul.

Ik kwam overeind en ging naast hem op de bank zitten en trok hem naar me toe en begon hem te tongen terwijl ik hem streelde.

‘Zo moeilijk was het toch niet?’

‘Maak je geen zorgen, dit blijft tussen ons’ fluisterde ik om hem gerust te stellen terwijl ik zijn lichaam streelde. Hij keek me even aan om te checken of ik het meende. Mijn blik stelde hem gerust. Ik pakte zijn lul weer vast, die halfslap op zijn dijbeen lag. Ik leidde zijn hand naar de mijne. Ik wilde een naspel dat vanzelf weer en voorspel zou worden. Wat mij betreft waren we nog maar net begonnen.

‘Zo moeilijk was het toch niet?’

Het waren dezelfde woorden die ik twee maanden geleden tegen Cora had gezegd.

Ze waren allebei te schijterig om zichzelf te zijn.

Stel je eens voor dat je toegeeft aan je verlangens?

Wat maken mensen het zichzelf toch moeilijk. Seks hoort net zo bij het leven als ademen. Zo ben ik opgevoed en zo ga ik er mee om. ik val op vrouwen en ik val op mannen. De omstandigheden en de nieuwsgierigheid bepalen wat er op dat moment domineert.

Ik kan het me permitteren want ik ben onafhankelijk en vrij. Ik snap dat niet iedereen die keuze kan of wil maken. Maar de mijne is het wel.

Ik trok Rob mee naar mijn jacuzzi op de besloten plekje in mijn bosperceel waar hij mij voor het eerst gezien had.

Mijn paradijsje waar ik de zomers doorbreng. Ik hoef zelf niet meer te werken, na een gigantische erfenis van mijn stiefouders die mij als wees en onhandelbaar kind onder hun hoede hadden genomen.

Als ik wil hoef ik alleen maar te genieten. Af en toe een vriendje. Af en toe een vrouw of een gelijkgestemd stel. Geen dwang, geen sleur, net zoals het zich aandient en verder sleutelend aan oldtimers.

Een half jaar nu waren Cora en Rob mijn nieuwe buren. Het zomerhuisje dat ze gekocht hadden om even los te komen van hun zaak die kennelijk tot veel stress leidde en die altijd aandacht vroeg. Maar het was ook om hun huwelijk te redden zo bleek me al snel. De hele dag op elkaars lip zitten benauwde hen allebei. Ze maakten veel ruzie, waarbij Cora een ongelooflijk grote bek had zo kon ik horen.

Al snel werd het om het weekend Rob en het andere Cora.

Cora was fysiek een mooi wijf, maar ze had een chagrijnig ontevreden gezicht. Rob was een wat schuwe man, met wie ik kennelijk met mij de voorliefde deelde voor een mooi strak lijf.

Haar had ik dronken gevoerd, waardoor ze ineens losbandig werd. Met Rob ging ik na de eerste kennismaking met de Kettlebells sporten in mijn tuin. Hij wilde na een intensieve workout thuis gaan douchen, maar ik nodigde hem uit bij mij thuis toen ik bijna zeker wist wat voor vlees ik in de kuip had. Samen onder mijn douche gaf ik hem de eerste kus terwijl ik hem tegen de muur drukte en aftrok. Ik keek hem indringend aan terwijl ik zijn mond zocht. Al snel had hij mijn lul ook vast en trokken we elkaar af heftig tongend af in de douche. Hij kwam al snel klaar. Ik nam het over en trok mezelf klaar terwijl ik hem op de knieën dwong om naar mijn lul te kijken. Ik spoot hem vol in het gezicht terwijl mijn klodders sperma door de douche van hem afspoelde.

Dat was genoeg voor de eerste keer. Het gaf hem stof tot nadenken.

Zijn telefoon ging snel na het douchen en hij stond gelijk strak van de spanning.

Hij liep naar de telefoon en loog even later dat hij in de tuin bezig was.

‘Ik moet gaan’ zei hij even later gehaast toen het gesprek afgelopen was.

‘Volgende keer dat je komt ga ik je neuken’ zei ik op dwingende toon. Hij wist zich geen houding te geven en vertrok.

Hij slikte terwijl hij zich snel uit de voeten maakte.

Dat was twee weken geleden.

We zaten op de bank bij te komen. Op mijn tv had ik een keiharde gayporno staan om de sfeer van taboeloosheid vast te houden. Ik tongde hem en hij tongde gewillig terug.

Ik streelde zijn harde buikspieren en met een natte wijsvinger zijn tepels. Zijn lul werd in razend tempo weer keihard. Net als de mijne.

Even later pijpten en trokken we elkaar af op weg naar een nieuw orgasme. Ik pakte de buttplug die ik al klaar had liggen en duwde die in zijn kut.

Genot kent vele varianten en Rob had een inhaalslag te maken. Met natte lijven van het zweet kwamen we klaar. Na een paar uur verwijderde ik de buttplug en nam hem nog een keer.

De volgende ochtend in mijn garage, duwde ik hem voorover op de motorkap van mijn Bentley. Broek allebei op de enkels. Ik greep hem vast en duwde hem voorover. Hij was gewillig, maar ik neukte hem ruw en gebruikte hem voor mijn eigen lust.

Zijn lul zat platgedrukt tussen zijn lijf en het spatbord, een veeg geil achterlatend op mijn autolak terwijl ik ramde in zijn kut.

‘Ik keek hem vurig aan zijn hoofd naar mij toegedraaid. ‘ik ga een slet van je maken en er is geen weg meer terug. maar dat wist je al natuurlijk.’

Rob’s verzet tegen zijn ware verlangens was gebroken.

‘Jaahhh’ kreunde hij toen mijn lul ontplofte en mijn zaad diep in zijn darmen spoot.

Ik trok hem daarna ruw af en vrijwel meteen verloor hij de controle.

We dronken nog een kop koffie samen. Hij moest op huis aan. Ik was weer toe aan mijn zelfgekozen kluizenaarschap in mijn eigen lusthof.

We hadden veel gepraat dat weekend. Hij was steeds losser geworden. Hij tankte zelfvertrouwen bij mij.

Hij ging terug naar huis. Naar Cora, naar de zaak, die als een molensteen om hun nek hing.

Ze is gelukkig een stuk vrolijker de laatste maanden’ zei Rob. Ik weet niet wat het is, maar we hebben minder ruzie.

‘Misschien heeft ze ook wel een minnaar’ zei ik. ‘Net als jij.’

Hij keek me aan. ‘Onmogelijk’ zei Rob. ‘Ze zeikt iedereen af die te dicht bij komt.’

‘Op ieder potje past een deksel’ zei ik. ‘nou ja het zijn mijn zaken niet. doe haar de groeten. Tot over twee weken.’

Ik trok hem naar me toe en tongde hem nog een keer en keek hem diep in de ogen.

‘Vind je zelf ook niet dat je jezelf veel te lang voor de gek hebt gehouden?’

Rob zweeg. Ik gaf hem een klap op zijn kont waarna hij terug liep naar zijn eigen huis. Hij zwaaide nog een keer met een lach op zijn gezicht. Hij was eindelijk de man geworden die hij werkelijk was.

Het volgende weekend kwam Cora verlangend het bospad aflopen naar mijn huis. Een uur later stond ze naakt voor me. Gewillig, verlangend liet ze haar handen boeien. Ze stond onder de haak van de ketting van het katrol die was vastgemaakt in de nok van mijn garage. We zwegen allebei. Er kwam zo langzamerhand routine in onze inleidende handelingen.

Ze plantte haar voeten uit elkaar en ik maakte de stang vast rond haar enkels. Ik maakte haar knot los en haar golvend haar gleed over haar rug naar beneden. Ik tongde haar even. De hare kronkelde gulzig langs de mijne. Haar blik was zacht en verlangend. Ik greep haar hoofd vast en trok haar naar beneden en duwde haar mond over mijn lul, tot achter in haar keel.

Ze kokhalsde en de tranen liepen uit haar ooghoeken. Ze gaf geen krimp. Dit was wat ze wilde.

Mijn hand gleed langs haar kut waarvan het vocht langs haar dijbeen naar beneden sijpelde. Haar tepels waren keihard.

Ik gespte de mondgag om en haakte haar handen vast aan de haak. Ratelend ging de ketting strakker en haak omhoog. Ze kon alleen nog maar op haar tenen staan.

Ik streelde haar lichaam. Ze sloot haar ogen. Ik masseerde haar clit. Ze kwam vrijwel meteen schokschouderend klaar terwijl tegelijk een straal urine uit haar kut spoot en ze wanhopig naar balans zocht..

Ze murmelde terwijl ik haar lichaam weer streelde.

Dit was verlangen, dit was overgave.

Ik pakte tepelklemmen uit mijn zak. Weer begon ze wild te ademen. Het kwijl liep uit haar mondhoek. Tergend langzaam schroefde ik de tepelklemmen vast. Ze brieste. Haar ogen spoten vuur, maar ze hield zich sterk.

Weer streelde ik haar tot het genot de overhand had.

Ik liep om haar heen, raakte haar aan, bouwde langzaam de spanning op. Ik woog haar heerlijke billen. Ze wist wat komen ging.

En daar was eindelijk de zweep, waarmee ik haar eerst streelde en plaagde tot het onverbiddelijke moment dat ik haar billen er mee geselde. Eerst zacht maar ineens met een harde zoevende zweepslag

Ze was trots, ze was sterk, voordat ze brak en haar tranen de vrije loop liet. In extase, loslatend, geen afgesproken signaal afgevend.

Ik vierde de katrol, maakte de stang los tussen haar enkels, en trok haar mee naar de werkbank en boeide haar handen op haar rug aan elkaar, waarna ik haar voorover duwde. Ik maakte de gag en de tepelklemmen los. Ik ontweek de striemen op haar billen en pakte haar vast in haar zij en begon haar hard af te neuken.

‘Jij snapt me’ hijgde ze

’Jij weet wat ik nodig heb!”

‘Ik heb een klootzak nodig!’

‘Ik heb jou nodig!’

Ze keek me aan. Trots, vurig, provocerend, haar hoofd zovel mogelijk naar achteren gedraaid. Vol energie en woede. Ze probeerde me in mijn gezicht te spugen, maar miste.

Onze tongen vochten.

Mijn lul ramde als een bezetene soppend in haar kut heen en weer terwijl mijn ballen wild tegen haar dijen klotsten.

‘Jij wordt nog wel een onderdanig meisje, met je grote muil, hijgde ik.

‘Nooit, Nooit, Nooit vuile ploert!

Ik trok haar aan haar haar achterover en kneep met mijn andere hand keihard in haar tepel. Ze vloekte en ze schreeuwde het uit. Het was een gevecht en minnespel tegelijk.

Zij kwam het eerste klaar. Ze was even in een andere wereld.

Haar kut ontplofte en meteen er achteraan kwam ikzelf terwijl mijn lul haar kut vulde en mijn ontsnappend zaad haar baarmoeder geselde.

‘Ik kom bij je wonen’ zei ze.

‘Vergeet het maar, nooit!’

‘Egoïst!’

‘Ja’ zei ik.

‘Vieze smerige homo.’

‘Vertel eens wat nieuws’ zei ik.

‘Wat moet ik met jou? zei ze met de bravoure die hoorde bij haar gebruikelijke gedrag.

‘Je hoofd leegmaken en neuken.’

‘Jij bent echt onverschillig hè?’

‘Helemaal niet, ik bewaak alleen maar mijn grenzen want ik koester mijn vrijheid.’

‘Je bent een hartenbreker.’

‘Dat hoort er allemaal bij.’

‘Ik ga je klein krijgen zei Cora. Ik weet het gewoon. Wij zijn gemaakt voor elkaar.’

‘Doe je best’ zei ik en ik tongde haar.’

En ik dacht even aan Rob.

Ik trok haar mee mijn huis binnen en verzorgde haar. Als dank gleed haar tong gulzig langs mijn lichaam gulzig inhoudend bij de piercing in mijn tepel. Vol overgave nam ze daarna mijn lul weer met haar goddelijke tong onder handen en pijpte me klaar. Ik befte haar clit, kromde mijn vinger in haar kut op zoek naar haar sponsje en ze verkrampte volkomen in haar eigen binnenwereld toen haar kutvocht naar buiten spoot.

‘Wie ben jij? dat jij me dit kunt geven,’ zei ze even later bijna radeloos.

‘Een vieze smerige homo – jouw woorden - of toch een biman die toevallig ook kickt op een geil spel met vrouwen met een grote muil.’

Ze keek me aan en zweeg en drukte zich tegen me aan.

‘Wat kan mij het ook schelen’, zei ze zacht terwijl de haar hoofd op mijn borst legde.

Het werd een zwoele passievolle nacht.

Uitgemind sliepen we een gat in de dag.

Ze werd wakker en probeerde zich uit te rekken, maar werd daarin beperkt door de stijfheid van haar spieren.

‘blijf nog maar even liggen’ zei ik. Ik trok het laken van haar rug en smeerde haar gestriemde billen in met verkoelende zalf en kuste haar vervolgens teder.

Ik stond op, douchte en maakte een brunch klaar. Cora lag weer rustig adem te halen in mijn bed. Een ontspannen blik in haar ogen.

Ik liep even om de tijd te doden mijn garage in. Ik zag het ingedroogde geil van Rob op het spatbord van de Bentley. Ik pakte een poetsdoek en boende de vlek weg tot het spatbord weer glom.

Het was dubbelspel dat ik speelde. Hoe het af zou lopen. Geen idee, maar hoe immoreel ook. Het was razend spannend wat er gebeurde.

Ik haalde mijn lul tevoorschijn en trok mezelf klaar voordat ik in de keuken naar binnen stapte.

Ik stapte de keuken binnen en daar zat Cora in een zijden peignoir aan tafel op het kussen op haar stoel.

‘ik hoorde je wel, geile bok!’

Ze deed haar benen wijd en wenkte me. Haar kut glinsterde van het vocht. Ook bij haar was de geilheid alom aanwezig.

‘Ik wil jou als ontbijt’ zei ze dwingend.

Ik viel op mijn knieën en wist wat me te doen stond en befte haar.

Nu had zij de leiding.

Ze keek me indringend aan, trots en sterk. Ze wikte of ze het zou doen.

Ze trok mijn hoofd naar achteren en piste vervolgens triomfantelijk in mijn mond.

'Zo dat lucht op. Zo doen we met jongetjes die meisjes slaan.’

Ik slikte en proestte, maar liet me door haar vernederen.

'Dit is dus vrijheid waar jij het telkens over hebt.'

Cora was echt aan mij gewaagd en ineens begreep ik de angsten van Rob. Hij was geen partij voor haar

Zoek naar meer verhalen van Ray@nia...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Gedwongen Op SchoolkampDoor: Mck
Gelezen: 4021x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Rape, Gedwongen, School, Tieners
20-02
7.9
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 9277x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
8.7
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 4582x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.7
:: Hoer Lisa - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 12399x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17750x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5550x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7380x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8789x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7218x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10300x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 18054x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9874x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14807x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14320x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11313x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net