Opwindend.Net
Datum: 26-05-2018
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 16025x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Erfenis - 2
Door 150kiloschoonaandehaak - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Erfenis - 1

Als anne bij komt voelt ze zich vreemd maar bevredigd... Ze overdenkt wat er is gebeurt en peinzend blikt ze tot in detail terug. Wat er allemaal gebeurt is weet ze niet precies, alleen dat het een zee van overweldigende orgasmes zijn geweest dat weet ze nog. Dat ze nog nooit zo bevredigd is geweest en nu al terugverlangd naar dat gevoel,beschaamt haar ook een beetje. Ernst de klusjesman heeft haar naakt gezien en haar lichaam gebruikt. Maar merendeels voor haar eigen genot. Ook al herinnert ze zich het laatste onderdeel nu ook dat hij haar heeft geneukt. Het schaamrood kruipt over haar gezicht als ze beseft dat hij de enige man is die haar ooit geneukt heeft en zij hem nog maar net had leren kennen. De gedachten strijden door haar hoofd tussen de beste ervaring ooit en de schaamte dat dit eigenlijk niet kon. Zuchtend stapt ze uit bed en laat het bad vollopen.

Ze stapt in het geurende schuim en dat ontspant haar lijf meteen. In de rust van het bad voelt ze over haar lichaam. Als ze bij haar kutje voelt begint deze meteen weer te tintelen. Oh wat is er in die korte tijd met haar gebeurt? Ze kan niet aan haar lichaam komen of het vuur verspreid zich meteen en haar kutje begint meteen te kwijlen. Is dit normaal? Ze weet het niet maar ze weet wel dat ze er aan toe moet geven de onrust moet uit haar lijf. Ze vingert zich snel naar een hoogtepunt en als ze zuchtend en steunend klaarkomt spoelt ze zich af en wikkelt zich in een dikke badjas. Ze gaat op bed liggen en valt meteen tevreden in slaap. Als ze de volgende morgen wakker word en zich wast ziet ze in de spiegel haar gezicht dat verandert lijkt. Ze zie er meer uit als een vrouw vind ze zelf en lacht om haar eigen geneuzel. Dan kleed ze zich aan om te gaan ontbijten als ze het dichtgevouwen briefje op haar nachtkastje ziet liggen.

Ze vouwt het open en leest, Hoi anne ik hoop dat je genoten hebt gisteren en ik wilde je zeggen dat ik elke avond zo een sessie doe. Dus als het je is bevallen kunnen we hier mee verder gaan. Ze bloost als ze de woorden leest. De volgende sessies vereisen wel wat discipline van jouw kant en er zal dan ook een contract komen die je moet ondertekenen,dit voor jouw eigen veiligheid en de mijne. Ik heb in ieder geval genoten van onze sessie, en als je een voortzetting wenst, ben je om 10 uur bij het wagenpark. Kutje glad geschoren, kort rokje, en topje zonder bh en hoge hakken,vriendelijke groeten ernst. Anne bloost weer diep en denkt wat moet ik doen? Ik heb extreem genoten vannacht zoals nooit te voren maar wil ik dit wel elke dag? Ja graag denkt ze meteen maar wat is dat contract gedoe waar is dat voor mijn en zijn veiligheid? Meer vragen dan antwoorden dus ze besluit te gaan en zal dan wel zien of ze besluit door te gaan. Ze gaat gauw naar beneden om te ontbijten.

Het voltallig personeel is aanwezig en iedereen groet haar vriendelijk en anne groet terug. Ze durft ernst niet aan te kijken en als hij aan het eten is schieten haar ogen snel langs zijn gezicht. Er is niets te merken aan hem dat hij anders doet dan gisteren. Ze kijkt nog eens snel en zijn ogen vangen de hare op dat moment en hij knipoogt stiekem naar haar. Ze bloost en richt haar aandacht op het bord. Snel eet ze haar bord leeg en vraagt albert om het netwerk wachtwoord. Vragend kijkt albert haar aan en zegt, wat voor dinges? Romeo lacht en ook ernst kan de pret in zijn ogen niet onderdrukken en grijnst licht. Netwerk albert dat is voor de computer zegt romeo lachend. Oh daar heb ik geen verstand van hoor ik ben al oud en voor zulke dingen moet je bij romeo zijn. Romeo zegt, het spijt me, maar er is geen netwerk in het grote huis ik internet met een dongel. Ah ok is er wel de mogelijkheid dit hier aan te laten sluiten vraagt anne hem? Dat is geen probleem wil je dat ik dat regel? Ja graag zegt anne ik moet nodig wat internet dingen regelen. Ok dan doe ik een spoedaanvraag als u dat wilt dat kost alleen wel een beetje meer maar dan hebt u morgen of overmorgen al internet, is dat goed? Ja prima regel het maar.

Goed dat zal ik doen. Uw rijkleding is ook gearriveerd ik kom straks om het te brengen oke?
Ja prima zegt anne verheugd en groet iedereen en trekt zich terug op haar kamer.Annie gaat aan de afwas en albert trekt zich terug in zijn huisje om de krant te lezen. Ernst duikt de tuin in en romeo gaat het internet regelen en de rijkleding halen. Dan loopt hij terug naar het huis en klopt op de deur van de suite van anne.

Binnen! hoort hij en Hij stapt naar binnen. Hai ik kom even de kleding passen zegt romeo opgeruimd. Anne glimlacht en zegt leuk! ze pakt de kledinghoes aan van hem. Als ze hem open ritst komt er een witte broek uit en een vurig rood jasje uit. Oh zegt anne een beetje ontgoocheld. Is er iets zegt romeo? Nou hij is wit en ik had een zwarte verwacht,zegt anne een beetje bedremmeld. Dit was de enige in jouw maat die ze nu hadden ik kan hem terug sturen maar dan kan het enkele weken duren voor we een nieuwe krijgen loog hij met een stalen gezicht. Uhm.. nee dat hoeft niet maar in wit zie je alles en daar hou ik niet zo van hem nu eenmaal geen maatje 38 hŤ. Nee je hebt 46 en daar is niets mis mee zegt romeo opgeruimd. Anne bloost en zegt nee joh dat is veel te krap voor mij ik draag maat 50 hoor, dit is 2 maten te klein daar kom ik nooit in.

Nee hoor ik heb je opgemeten, zegt romeo monter,en de maat klopt precies, rijkleding moet zo gezegd ingereden worden die word wijder met het dragen. De eerste keer gaat het wat moeilijk aan maar na een paar keer aan hebben word het vanzelf ruimer. Daarom ben ik er om je te helpen zegt hij vrolijk en zegt doe je kleren maar uit dan zullen we ze eens passen. Anne loopt naar de badkamer en komt terug in een badjas met alleen haar lingerie er onder aan. Romeo krult de broek op zodat ze er in kan stappen en begint de broek omhoog te sjorren. Het gaat moeizaam cm voor cm komt de broek hoger en vergt romeo al zijn kracht maar uiteindelijk lukt het hem. Oef zegt anne die zit strak! Ja dat moet zegt romeo ter hoogte van haar kruis de rits dicht makend en ondertussen snuffelend of hij haar kutje kan ruiken.

Zo nu moet de badjas uit anders kan het jasje niet aan zegt hij en anne bloost licht als ze de knoop van de badjas losmaakt. Ze laat hem op bed vallen en romeo heeft het jasje klaar en gauw draait ze zich om zodat hij haar erin kan helpen zonder haar boezem te veel te laten zien. Hij doet haar het jasje aan en achterlangs pakt hij de panden beet om de knoopjes dicht te doen. De pose is erg intiem en anne krijgt het warm van zijn harde lijf tegen haar zachte kont aan. Bij het langzaam dichtknopen van het jasje wat natuurlijk ook te strak zit, beroerd hij regelmatig haar dikke tieten subtiel maar toch hij geniet. Als het laatste knoopje vast zit zegt romeo, draai eens om? En anne draait naar hem toe en wat romeo aanschouwt doet zijn pik wakker worden. De veel te strakke rijbroek toont haar camel toe en de rode string schijnt er dwars door heen. Het jasje zit zo strak dat haar roombollen er bijna uitbarsten aan de bovenkant. Dit geile aangezicht doet zijn lul zwellen en schor zegt hij Perfect heel erg mooi! Anne bloost van de openlijke bewondering en romeo zegt kom we gaan meteen kijken hoe het voelt bij het rijden. Hij pakt haar hand en trekt haar mee naar de stallen.

Daar staat tunder al opgezadeld en snel helpt hij anne op het paard om er zelf achter te gaan zitten. Moet jij geen rijkleding aan vraagt anne verwonderd, omdat hij zijn joggingbroek en hempje nog aan heeft. Nee ik heb geknoeit vanmorgen die zitten in de was. Ah oke vandaar,zegt anne. Ze rijden de stallen uit en door de joggingbroek voelt romeo haar dikke kont nu nog beter tegen zijn pik. Meteen gaat hij over in draf en drukt op een afstandsbediening in zijn hand. Een trilling trekt door anne haar kutje en ze denkt, jeetje ik word meteen geil van paardrijden raar hoor. Maar wat ze niet weet is dat romeo onder de deken van het paard precies bij haar kruis een trilgadget heeft verstopt. Ze gaan over in galop en de stand gaat meteen naar drie zodat ze super lekker gestimuleerd word. Anne hangt als een aardappelzak in het zadel omdat ze overmand word door de geile scheuten in haar kutje. Romeo geniet van haar wild wippende kont en het feit dat ze zit klaar te komen en niet weet waardoor. Zijn staalharde lul legt hij tussen haar kont wangen en even geniet hij van haar mega billen voor hij trillend klaarkomt tegen de lekkere kont. Als hij anne voelt schokken in zijn armen zet hij snel de afstandsbediening uit om haar te laten bijkomen van haar orgasme en laat tunder meteen overgaan in draf.

Half tegen hem aanhangend rijden ze terug naar de stallen waar anne haar best doet het zweet uit haar gezicht te vegen en ze beschaamd de natte plek tussen haar benen ziet. Romeo kijkt langs achter en ziet dat zijn sperma een vieze natte plek heeft achtergelaten op haar witte rijbroek en zijn joggingsbroek is zwart dus dat valt niet op. Als ze afstapt en weg wil lopen zegt romeo, momentje doe de kleding hier maar uit dan kan het meteen gewassen worden. Badjassen hangen aan het haakje. Ze word rood en zegt ik heb weer gezweet dat ziet er niet zo fris uit. Oh das heel normaal hoor dat heeft iedereen. Hij pakt haar hand en leid hem naar zijn kruis en zegt voel maar ik heb ook gezweet. Ze voelt de nattigheid en trekt snel haar hand terug als ze in aanraking komt met zijn half slappe lul door de broek heen. Ze kleurt nog dieper en zegt gelukkig maar. Wil je mij even helpen ik krijg hem vast niet zelf uit piept ze. Ja hoor daar ben ik voor en en hij knielt voor haar neer ondertussen haar zoete bedwelming opsnuivend. Hij ruikt haar klaargekoem kutje en zijn pik steigert alweer. Hij stroopt de natte rijbroek af en ruikt nu haar kutje nog sterker en zijn pik staat meteen op volle oorlogs sterkte.

Dan helpt hij haar uit haar jasje en haalt met zijn vingers zweet tussen haar borsten uit en zegt een lekkere douche is nu geen luxe en ze word zo mogelijk nog roder en rent haast naar de muur om een badjas aan te trekken en ze zegt haastig gedag en romeo lacht verliefd en zijn pik komt spontaan klaar in zijn broek. Even geniet hij van dit lome gevoel en gaat zich dan douchen na nog even uitgebreid haar kruis te hebben uitgelikt en haar geur op te snuiven.

Anne gaat in bad en trekt de afgesproken kleding aan. Dan bedenkt ze zich dat ze zich zo niet beneden kan laten zien en belt naar beneden om te zeggen dat ze boven wil eten. Als er word geklopt schiet ze gauw de badkamer in en roept door de deur ,binnen! Annie komt met een karretje binnen en serveert de maaltijd. Ik ben net klaar met douchen annie ik kom zo! Doe maar rustig zegt annie ik ben al klaar je kunt zo aanschuiven hoor tot morgen.Tot morgen annie. Anne schaamt zich een beetje en gaat gauw een hapje eten maar door de spanning krijgt ze niet veel naar binnen. Ze rijd het karretje naar de gang en sluit de deur zodat er niet weer iemand binnenkomt. Dan gaat ze even tv kijken in afwachting van 10 uur.

Klokslag 10 uur word er geklopt en nerveus roept anne binnen! Ernst komt binnen en begroet haar met een lichte kus op de wang.Goedenavond schoonheid, en hij bekijkt haar van top tot teen. Om door een ringetje te halen zegt hij en knipoogt. Anne bloost en bied hem een stoel aan. Ernst gaat zitten en legt een aantal papieren op tafel.Als je wilt dat we doorgaan wil ik graag dat je tekent Lees maar even door en dan kijken of je je er in kan vinden zegt hij en glimlacht. Anne betoverd door zijn blauwe ogen en door het genot dat hij haar gaf pakt meteen de pen. Ze wil niet haar lelijke leesbril aan hem laten zien en daarom tekent ze ongezien de papieren. De kopie krijgt hij en en hij zegt in het kort staat er dat jij je vanaf nu onderwerpt aan mij en mijn wensen. Dat als we in de speelruimte zijn, ik jouw meester ben en ook met meester aangesproken zal worden, en je, je onvoorwaardelijk aan mij geeft en alles doet wat ik verlang. Elke dag dat je binnenkomt ga je daar mee akkoord en als je het niet meer wilt kom je gewoon niet meer binnen.Dan word er nooit meer over gesproken en ben ik gewoon weer de tuin/klusjes man, afgesproken? Ja ernst zegt anne. Goed dan gaan we nu naar beneden zegt ernst, volg me maar. Ja meester zegt anne en ernst zegt stop! Alleen achter gesloten deuren elders nooit. Ik ben discreet en verwacht dat van jou ook begrepen? Ja ernst zegt anne een beetje geschrokken van zijn scherpe toon timide. Ernst glimlacht en zegt goed zo meiske, regels zijn nodig in het leven. En dan loopt hij naar beneden.

Daar aangekomen blinddoekt ernst anne en zegt ik doe je een bal gag in zodat je niet kunt praten en oor plugs zodat je niets kan horen is dat begrepen vraagt hij streng? Ja meester! Goed zo, als je dat blijft doen zullen we fijne tijden met elkaar hebben zegt hij, en dan word het stil en krijgt anne de gag in. Anne word naar het andreaskruis geleid en ernst zet haar vast. Dan roept hij romeo en zegt help eens takelen is nogal zwaar met haar. Samen hijsen ze haar op tot ze op haar hakken nog net de grond raakt. Dan tilt romeo haar rokje op en zegt, ze heeft geluisterd, glad kutje en geen ondergoed.Hij graait meteen naar haar kutje en ze is al glibberig van spanning.Ons sletje is alweer nat zegt hij grijnzend. Jouw lul ook zegt ernst lachend. Ja ik geil enorm op die dikke tieten en die dikke kont van der. Je had der moeten zien in haar veel te strakke rijkleding, Mijn pik bleef maar steigeren lacht romeo.Ja het is een echt sletje. Hebben wij even mazzel.

Ernst pakt een vibrator van 4 cm doorsnee en maakt hem nat met glijmiddel. Hij laat de vibrator door haar gleufje gaan en ze trilt van genot. Dan stopt hij hem in een keer in haar kutje. Ze houd even haar adem in als de indringer word vastgezet met banden en ernst hem meteen op 2 zet. Ze kreunt onder haar gag en ernst pakt een kleine butplug en smeert deze ook in. Die duwt hij zonder pardon in haar kontje en ze kunnen zien dat ze schrikt en gilt. Hij laat hem een paar keer op en neer gaan en als haar gaatje geen weerstand meer bied pakt hij een maatje groter. Ook deze voorziet hij van glijmiddel en drukt hem ineens in haar kontje. Dat deed wat meer pijn was aan haar gezicht te zien en ernst grijnst. Romeo die toch wat meer medelijden heeft zakt op zijn knieŽn en begint haar klit te likken. Ineens voelt hij een striemende pijn op zijn rug en verschrikt kijkt hij om. Ernst kijkt hem streng aan en zegt je vergeet wie hier de baas is geloof ik? Romeo slaat zijn ogen neer en zegt sorry meester, en hij gaat in de houding staan.

Handen in zijn nek en kontje achteruit. Als je het niet kunt handelen blijf je maar weg is dat duidelijk? Ja meester,duidelijk meester. Je krijgt hier wel straf voor dat begrijp je, ga je maar uitkleden zegt ernst streng! Meteen doet romeo wat ernst zegt en gaat weer in de houding staan,afwachtend wat zijn straf zal zijn. Ernst zet de vibrator een standje hoger en anne komt nu aan een stuk klaar. Dan pakt hij de stroken zweep en loopt om ernst heen. Pats De leertjes bijten venijnig op zijn kont die meteen rood kleurt. Pats deze keer op zijn lul die meteen inkrimpt als hij kreunt van de pijn. De borst ,rug, en benen komen ook aan bod en als hij 20 slagen heeft gehad is het een kris kros aan rode striemen op zijn huid. Ernst zet de vibrator stil en anne hant er wat suf bij. Zie je nu wat je me hebt laten doen? Ja meester! Je kutje is nu al moe omdat ze te lang moest komen omdat ik jou moest straffen. Laat het de volgende keer uit je hoofd anders krijg je dit x 6 begrepen? Ja meester ik heb het begrepen.

Dat hoop ik zegt ernst en kust hem zacht op de mond. Dankbaar kust romeo zijn meester terug. Ernst is bi en romeo hetero maar voor meester doet hij alles wat hem behaagt. Dan richt ernst zijn aandacht weer op anne en zegt help me haar naar de stoel te brengen. Ze koppelen anne los en brengen haar naar de verloskundigen stoen en zetten haar daar vast. Neuk haar mond tot je komt tot in haar keeltje begrepen? Ja meester zegt romeo en hij klimt op de stoel. Elke keer diep als je niet gehoorzaamt neuk ik haar keeltje kapot duidelijk? Ja meester ik zal doen wat u van mij verlangt zegt romeo onderdanig, bang wat zijn straf zal zijn zegt hij in gedachten sorry tegen anne en stopt zijn lul in haar mond. Hij doet een oorplug uit en ernst zegt tegen anne zuigen tot hij hard word. Dan gaat de plug er terug in en anne begint te sabbelen op dat warme hoopje vlees dat op haar tong ligt.

Ze is zo vaak geko0men dat ze blij is dat haar kutje een beetje rust krijgt ,alleen dat vervelende ding in haar kont zit haar niet lekker ze vind het niet lekker. Ze zuigt op de pik van romeo tot hij hard is. Dan pakt hij een kaakklem en doet deze bij anne in. Dan gaat hij voor haar zitten en duwt zijn lul tot de hele lengte er in zit. Anne gorgelt benauwt en als hij hem terug trekt hoest ze en fluimen slijm komen mee. Ze is benauwd en voor ze nee kan zeggen komt hij weer tot achter in haar keeltje en zo neukt romeo haar door tot hij klaarkomt en zijn zaad rechtstreeks in haar keel spuit. Zo goed meester vraagt romeo aan ernst die heeft toe staan kijken. Ja prima slaaf zoals het hoort. Ernst haar de butplug er uit om deze door een opblaasbare te vervangen die hij meteen tot de max oppompt. Anne die blij was bevrijd te zijn kreunt nu hard van de pijn, waarop ernst romeo opdraagt haar weer te gaggen.

Dan pakt ernst een dikke dildo die hij insmeert met glijmiddel en in haar getergde kutje drukt. Anne krijst het uit achter haar gag en door de opblaasbare in haar kont is de ruimte een stuk smaller geworden waardoor dit nogal pijnlijk is. Pak de tepel klemmen. Romeo haalt ze meteen op en knoopt haar topje open. Dan zet hij de klemmetjes die voor beginners zijn op de tepels van anne die hij eerst stijf zuigt. Deze hebben nog geen tandjes maar zijn om te wennen aan de druk die er op komt te staan.

Als haar kutje ruim genoeg is om ernst zijn dikke paal te kunnen hebben gaat ernst op het bed liggen en zegt breng haar bij me. Romeo maakt haar los en leid haar met de attributen nog in haar lijf naar ernst op het bed. Hij laat haar erop klimmen wat niet zo makkelijk gaat en laat haar boven ernst staan. Die trekt en dildo er uit en zegt zet haar op mijn pik. Vol ontzag kijkt hij naar het slagzwaard dat meester zijn pik noemt en drukt anne zachtjes naar beneden tot de top haar kutje beroert. Nu zegt ernst en in een keer drukt romeo haar op de grote lans van zijn meester. Anne voelt alsof haar kutje doormidden word gescheurd en blijft bevend zitten omdat romeo haar naar beneden drukt. Als ze aan het gevulde gevoel is gewend, zegt ernst, nu de plug er uit en je pik er in. Ik wil jouw lul langs de mijne voelen schuren als we dit sletje uit gaan wonen.

Snel trekt romeo aan zijn pik die al half stijf was en laat de lucht uit de plug ontsnappen. Anne die weer een beetje ruimte krijgt zucht van opluchting. Dit is echter niet van lange duur want ze word voorover geduwd en als ze tot het besef komt dat er een echte man onder haar ligt,stoot romeo in een keer zijn pik in haar openstaande kontgat. Hij pakt haar vanachter bij de dikke tieten en kneed deze en heeft er houvast aan als hij haar flink door paalt. Anne is net tot het besef gekomen dat er twee mannen zijn als haar kutje en kontje tegelijkertijd worden doorgesmeerd. De lust neemt het over van de pijn en binnen enkele minuten komt ze krijsend klaar.
Ze begint spastisch te schokken en de mannen neuken haar gewoon door tot ook ernst zijn zaad in haar loost en dan geeft hij romeo toestemming om te komen en word ook haar dikke kont met zaad gevuld.

Anne zit alweer op het randje als de mannen komen en ineens stopt het. Ze kreunt gefrustreerd en wil nog een keer komen. Romeo gaat van haar af en helpt haar omhoog. Ernst rolt van het bed en romeo laat haar zakken op de latex lakens van het bed. Ernst komt voor romeo staan en die neemt zijn pik in zijn mond om de lans schoon te likken. Als hij klaar is zegt ernst lik onze slet schoon van voor tot achter begrepen! Ja meester zegt romeo en legt anne neer. Ernst haalt de gag er uit en de oor plug`s ook. Dan doet hij de blinddoek af en anne knippert met haar ogen tegen het felle licht. Romeo begint haar te likken en een geile zucht weerklinkt. Hij beft haar extra lekker en met zijn vingers haalt hij het zaad uit haar kutje en kont en slobbert het op.

Anne gilt de boel bij elkaar van het genot dat haar geschonken word en komt spuitend klaar in romeo`s gezicht. Ze stort lichamelijk uitgeput ineen en blijft liggen terwijl romeo haar schoonlikt. Dan haalt ernst de tepelklemmen er af en zuigt haar spenen tot er weer voldoende bloed doorheen stroomt. Anne voelt haar tepels prikken tot ze weer doorbloed worden en weer word ze geil van de twee likkende mannen. Wow ons sletje drupt alweer zegt romeo verbaasd. Nou dan gaan we nog maar weer een ronde zegt ernst en hij zet zijn lans tegen het openstaande kutje van anne. Hij paalt haar lekker door tot ze samen klaarkomen en zegt zo dat is het voor vandaag, ik ben trots op jullie slaafjes en hij zoent ze beide op hun voorhoofd en verlaat de ruimte. Romeo helpt anne omhoog die nauwelijks nog kan lopen met beide open geneukte gaten nog wijd openstaand.

Hij brengt haar naar boven en doet haar in bad. Dan legt hij haar naakt in bed kust haar op de mond en zegt tot morgen schatje. Anne kijkt hem glazig aan en zegt romeo? Ja zegt hij, Het was erg lekker dank je wel. Graag gedaan lieverd ik doe het graag. Dan valt anne in slaap voor romeo de kamerdeur achter zich dicht kan trekken. Nu de zooi nog opruimen dan kan hij ook naar bed. En de rest vertel ik misschien wel in een volgend deel als jullie meer willen horen? Groetjes en xxx shera

Zoek naar meer verhalen van 150kiloschoonaandehaak...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Gedwongen Op SchoolkampDoor: Mck
Gelezen: 4016x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Rape, Gedwongen, School, Tieners
20-02
7.9
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 9276x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
8.7
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 4582x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.7
:: Hoer Lisa - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 12399x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17750x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5550x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7380x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8789x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7218x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10300x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 18054x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9874x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14807x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14319x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11313x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net