Opwindend.Net
Datum: 30-05-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 20563x
Lezers Online: 2
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 8
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 7

Jasmijn kwam nadat ze haar gezicht schoon had gemaakt weer de woonkamer binnen. Ik zat ondertussen achter de wc en keek naar de knappe meid die binnen kwam. Haar mooie D-cup in een zwarte bh en een geile strakke legging voor haar kontje. “Hier komen” commandeerde ik haar kortaf en Jasmijn liep braaf naar mij toe. Toen ze voor mij stond trok ik haar aan haar haren naar mij toe en met haar gezicht voor die van mij begon ik haar heerlijk te tongen. Onze tongen verstrengelde in elkaar en ik genoot er uitgebreid van. Mijn handen vonden een weg naar haar kontje op de legging en begon haar kontje heerlijk te kneden. Door de dunne stof voelde ik alles prima en kon ik zelfs voelen dat ze een string aanhad. Zo plotseling als ik begon zo plotseling stopte ik ook weer. “Het lijkt mij tijd dat we eens naar de winkel gaan om wat eten voor vanavond te kopen. We gaan wel naar de andere winkel dat niet al onze collega’s raar kijken. Jasmijn knikte en pakte haar jas die ze over haar bh heen deed. We liepen het huis uit en gingen naar de supermarkt. Eenmaal binnen zei Jasmijn dat ze voor mij wou koken waar ik ook eigenlijk al vanuit ging. We liepen samen en ik liep naar de slager. De slager in deze winkel is Dirk, een kale gast van mijn leeftijd met een beste buik met wie ik altijd best wel kan lachen. Dirk en ik zijn al vanaf jongs af aan goede vrienden met elkaar en hij werkt in deze supermarkt en ik dus in de jumbo.

“Hey Dirk, goed je te zien ouwe rukker” zei ik hem vrolijk. Dirk en ik praten vaker zo tegen elkaar en het gaat ook vaak met onze gesprekken over lekkere dames die we dan tegen komen. Jasmijn heb ik wel eens bij hem genoemd en ook wel eens haar mooie foto’s van facebook laten zien. “Jasmijn kom eens hier en zeg eens hoi tegen Dirk” gebied ik haar. Ze geeft een hallo en Dirk zegt “dag jonge dame, kennen wij elkaar niet ergens van”. Ik moet lachen en zeg hem “Dirk dit is die slet van die bikini foto, je weet wel die roze” en Dirk ziet dan inderdaad dat zij het is. “Noemde je haar nou net een slet waar ze bij staat” fluisterde hij zodat de andere klanten ons niet zouden horen. Ik moest weer lachen en vertelde hem “dat leg ik nog wel en keer uit maar voor nu wil ik even een mes van je lenen”. Hij keek mij met een schuin oog aan en ik zei hem dat hij er geen spijt van zou krijgen. “Jasmijn open je jas voor Dirk” zei ik haar toen ik het mes aangegeven kreeg. “Wat maar dat kan niet je weet toch wel waarom” maar ik gaf haar een blik die zei dat ze gewoon moest doen wat ik zei. Ze zetten het mandje met alle boodschappen neer en keek schichtig om zich heen. Jasmijn opende haar jas en Dirk keek tegen haar bh aan. “Holy, ze heeft er bijna niks onderaan” zei Dirk met open ogen. Ik moest lachen en ging voor Jasmijn staan. Ik pakte een bandje van haar bh en met het mes sneed ik het bandje kapot. Jasmijn keek mij iets wat geschrokken aan maar ik sneed zonder gedoe ook het andere bandje kapot. Met het mes ging ik vanachter en sneed de bh ook bij de sluiting kapot en trok toen aan de voorkant de bh weg. Dirk keek met genot naar haar prachtige volle tieten die nu in volle glorie te zien waren. “Dirk hier zie je nog wel een keer meer van, ik spreek je” en dat gezegd te hebben sloot ik de jas van Jasmijn weer. De kapotte bh duwde ik in de handen van Dirk en we liepen samen weg om af te rekenen hem in verwarring achterlatend. Jasmijn liep met een rood hoofd de winkel uit, dat ik haar bh aan een voor haar vreemde had gegeven. Eenmaal terug kookte Jasmijn een heerlijke maaltijd voor mij met haar tieten bloot waar ik gretig gebruik van maakte om de mooie bollen goed vast te pakken.

Na het heerlijke gerecht wat Jasmijn gekookt heeft namen we nog een toetje. Ik zei toen lachend “zo nu tijd voor mijn toetje, en dat ben jij” waarop Jasmijn ook fliterig moest lachen. Ik trok Jasmijn mee naar het bed en had ook een bus slagroom uit mijn koelkast gehaald. Ik duwde Jasmijn ruw op het bed en spoot de slagroom op haar heerlijke tieten. Ik stortte mij erop en begon op haar tieten te sabbelen. De slagroom die ik op haar tepels had gespoten begon ik eraf te likken. De slagroom was er snel af maar ik bleef doorlikken. Ik bleef likken en nam haar tepels in mijn mond. De kleine puntjes waren hartstikke hard van alles en ik sabbelde er heerlijk op. Langzaam begon mijn tong meer plaats te maken voor tanden en zetten ik mijn tanden in haar tepels. Zo begon ik in haar tepels te bijten en ze gaf een lichte kreun ervan. Haar tepels waren extra gevoelig dus het was voor haar goed te voelen als ik er dan in bijt. De tepel waar ik niet in beet die zat tussen mijn vingers en was ik aan het knijpen. Dit wisselde ik af en liet ook wat speeksel vrijelijk lopen. Dit liep over haar bosten die mooi een beetje glommen door het speeksel. Toen ik mij eindelijk oprichtte leek het voor haar waarschijnlijk wel of haar tepels in de brand stonden. Mijn handen dwaalde af naar haar kutje en ik voelde deze. Ondanks ze vast wel pijn had in haar tepels was haar kutje zeiknat van het geil en toen ik mijn vinger hierin duwde ging dit heel gemakkelijk. Haar string en ook haar legging die erover heen zaten plakte ook een beetje van al het kutvocht “Zo slettebak ik ga je eindelijk eens neuken in die geile kale kut van je” zei ik hees van de geilheid. “JAAA EINDELIJK NEUK MIJN KUTJE IK WACHT HIER AL ZO LANG OP”. Dit was precies de reden dat ik zo lang heb gewacht, ik wil dat ze naar mij verlangt en dat ze echt genomen wilt worden ongeacht wat ik haar aan doe.

Ik draaide Jasmijn op haar buik met haar kont omhoog waar ik een flinke klap op gaf. “Ik heb een regel slet en die pas ik altijd toe, die regel is dat een legging nooit heel mag blijven”. “Wat bedoel je daar precies mee...” wou ze nog zeggen maar ik liet haar de zin niet af maken. Ik pakte de dunne stof van haar legging vast en trok er hard aan. De slappe stof scheurde gemakkelijk bijna helemaal door en haar kont kwam bloot te liggen in haar geile string. Ik trek helemaal door tot de volledige legging verwijderd is van haar lichaam en ze alleen nog haar string draagt. Deze pak ik vast en trek ik in een beweging naar beneden. Jasmijn richt haar armen op zodat ze op zijn hondjes voor mij staat. Haar kutje is nu voor mij en glinstert van het vocht. Mijn eikel zet ik tegen haar mooie kale gleufje aan en ik pak haar billen stevig vast. “Smeek er nog een keer om slet” zeg ik haar en dat doet ze ook. “Jaaa please neuk me ik verlang zo naar die pik, ik wacht hier echt al te lang op. Neuk me als de slet die ik ben” galmt het door de ruimte heen.

Ik zet mijzelf er goed voor en duw mijn eikel bij haar kutje naar binnen. Het gevoel van genot komt over mij heen wanneer mijn eikel haar lipjes aan de kant duwt en haar heiligdom betreedt. Het voelt ontzettend goed en haar mooie lichaam kromt helemaal van de geilheid terwijl ik rustig mijn lul verder in haar duw. Halverwege stop ik en trek hem weer rustig terug om dan weer in haar te stoten. Dit begin ik in een laag regelmatig tempo te herhalen. “Je kut voelt heerlijk” zeg ik genietend tegen Jasmijn en haal mijn lul heen en weer. Het tempo gaat langzaam ietsje omhoog en ik hoor ook Jasmijn duidelijk kreunen van de geilheid. “En in welk tempo ben je het dan gewend om geneukt te worden” vraag ik Jasmijn minachtend. “Hij was meestal best wel lief en ging ook niet zo snel” waarop ik haar vroeg waar ze dan naar verlangde. “Ik wil hard door jou geneukt worden” kermt ze geil. Ik lach in mijzelf en denk dat het wel goed gaat komen. Ik pak haar heupen vast en zet hier mijn handen stevig in. Haar billen zijn ook goede houvast en ik verhoog mijn tempo weer een beetje. Mijn kruis komt steeds dichter bij haar billen tot ik op een gegeven moment er helemaal in ga. Door de stoten schudden haar billen mooi na van elke stoot. Ik geniet hiervan en geef een harde mep op haar kont waarvan die ook na trilt. Mijn hele lul duw ik nu in en uit Jasmijn en het tempo is nog steeds wel aardig. Jasmijn duwt haar zelf ook tegen mij aan in een hoger tempo. Ze wilt dus echt hard geneukt worden lach ik dan in mijzelf. Dat had ik anders ook gedaan maar dit is toch ook wel grappig. Ik geef haar kont nog een harde goede klap en sis in haar oor dat ze mijn slet is en nu eens zal leren hoe het is om geneukt te worden.

De grip om haar heupen verstevigd weer en ik begin nu echt tempo te maken. Het erin en eruit gaan gaat nu harder dan voorheen en dit vind ik zelf ook zonder twijfel lekkerder. Mijn gehele lul gaat in en uit haar kutje en ik kan niet geloven dat ik haar nu eindelijk neuk. “OOOW JA NEUK JE SLETJE, EINDELIJK NEUK JE ME HET VOELT ZO GOED GA DOOR PLEASE GA DOOR” is Jasmijn luidkeels aan het kreunen. Jasmijn geniet er in elk geval van maar ze is zeker niet de enige want ook ik heb genot hier. Haar kut lijkt mijn pik helemaal af te melken zo strak voelt ze. Ze krijgt steeds ook weer flinke tikken op haar bips en ik zeg “ben je er klaar voor” vraag ik haar dan al enigszins hees van de geilheid. “JAAA GEEF ME ALLES WAT JE HEBT IK WIL HET ZO GRAAG. NEUK ME ZO HARD JE KAN WOON ME UIT DOE ALLES MET ME WAT JIJ WILT”. Jasmijn is helemaal door het dolle heen en duwt haar lichaam ook steeds tegen mij aan waardoor mijn lul dieper in haar schiet.

Ik zet mij nog even stevig neer en pak haar mooie lange haren die op haar rug liggen in een staart. Ik ga er goed voor staan en al trekkend aan haar haren begin ik mij dieper en harder in haar kut te neuken. Ze gilt erbij van het genot en ook ik kan een paar kreten niet onderdrukken. Hard tekeer neukend in Jasmijn haar geile kut voel ik dat Jasmijn onregelmatiger aan het terug duwen is. Haar kreten veranderen en alles aan haar zegt dat ze niet lang meer heeft tot een orgasme. “Ga je zo komen sletje” grom ik dan waarop ze luid antwoord “JAAAAA IK GA ZO KOMEN”. Ik zeg haar dat ze niet mag komen zonder mijn toestemming en ze geeft gillend aan dat ze haar best zal doen. Ik ga nu op mijn maximale en haar billen zijn helemaal rood. Dit komt door het slaan op haar kont maar ook zonder de klappen waren ze rood geweest door de stoten tegen haar aan. Jasmijn is helemaal aan het trillen en smeekt “MAG IK KLAARKOMEN, IK MOET AAAH FUCK AAAAH” gilt ze dan hectisch uit. Ik laat haar nog heel even lijden maar besluit haar nu maar te laten komen. Al haar spieren spannen zich meteen samen en kronkelend zit ze op mijn lul. Doordat ik haar gewoon doorneukt wordt haar orgasme extra verlengd. Ze blijft dan ook kronkelen tot toch een klein poosje tot na haar orgasme door lijkt te gaan. Jasmijn is uitgeput van het intense orgasme wat ze heeft beleefd. “Heerlijk geil ook om je zo aan je neukteugels op te trekken” zeg ik haar wanneer ik haar hoofd naar achteren trek. Toch laat ik dan haar haren los en duw haar van mijn pik. Ze wilt neerploffen wat ze dan ook doet maar ik draai haar dan op haar rug. Haar tieten omhoog en haar gezicht richting die van mij staat mijn blik op lust. “Nu is het mijn beurt om klaar te komen” en ik zet mij weer klaar.

In een flinke stoot duw ik mijn pik weer diep haar kutje in en bouw het nu niet rustig op. Het is nu puur genot tijd en ik ram stevig en diep in haar kutje. Haar kutje is nog steeds heerlijk strak maar het is wel duidelijk dat ze al vaker seks gehad heeft. “Hoeveel verschillende pikken hebben al in dat slettenlichaam gezeten” vraag ik haar al neukend. Jasmijn probeert na te denken wat haar niet gemakkelijk af gaat doordat ik haar zo hard neuk. Uiteindelijk zegt ze 4 of 5 maar dat klinkt vooral heel hakkelig. “Slet dat je bent, en toch ben je nog zo heerlijk strak” breng ik uit. Ik zie haar tieten op en neer gaan door het neuk tempo. Ik pak de grote bollen vast en begin ze hard en ruw te knijpen zonder aan haar te denken. Ik hoor haar ergens wel zeggen dat het pijn doet maar ik geef er geen aandacht aan. Nu is het gewoon tijd voor mijn genot en blijf in vol tempo doorneuken. Haar kutje blijft heerlijk voelen en na nog even stevig erin gebeukt te hebben merk ik dat ondanks het geweld op haar kutje Jasmijn haar kutje weer aan het samen spannen is. “OOOW FUCK IK KOM WEER, IK GA WEER KOMEN” brengt ze hakkelend uit van de geilheid. Ik verhoog mijn tempo weer en het doet gewoon pijn zo hard ik haar neuk. Ik nijp ook in haar tepels en ze gilt het uit als ze weer komt wanneer ik haar toestemming geef.

Ondanks ik net pas gekomen was in haar mondje voor het eten kon ik het zelf ook niet lang meer uithouden. Haar kutje was gewoon te lekker en ook haar heerlijke tieten deden gewoon teveel met mij. Ik ramde hard door maar uiteindelijk was het gewoon teveel. Al knijpend in haar tieten spoot ik mijn zaad volledig haar kutje in en met een luidde brul kwam ik klaar. Uitgeput rolde ik van Jasmijn af en het zaad liep haar kutje bijna meteen uit. Ik pakte haar string en ving hier het zaad mee op voordat mijn bed vies werd. De met zaad besmeurde string liet ik haar vast houden onder haar druipende kut en trok aan haar haren en liet haar mijn lul eerst netjes schoonlikken. “Heel goed en slik het zaad maar door en toon het aan mij” dat deed ze direct terwijl ze met haar andere hand de string nog steeds onder haar kutje. Zaad bleef erop druppen en ik pakte de string toen weer af. “Doe je bek maar open” en meteen opende ze haar mondje. Haar met zaad besmeurde string propte ik in haar mond. “Zo dat was geil, en wat heb jij een lekkere kut” complimenteerde ik haar oprecht. Jasmijn keek mij moe en uitgeput aan. Boven alles zag ik in haar blik zat ze voldaan was en dat ze blij was dat we eindelijk hebben geneukt en anders was ik er wel blij mee.

Na even gelegen te hebben voel ik mij best wel vies door al het zweet van het neuken. Ik loop naar de douche en spoel al het zweet van mijn lichaam af. De douche voelt heerlijk op mijn lichaam en ik voel de energie weer erg terug keren. Jasmijn loopt dan ook de badkamer in met haar mooie lichaam en komt bij mij onder de douche staan. Ze duwt haar naakte natte lichaam tegen mij aan en begint mij innig te zoenen. Ik leg mijn handen op haar kont en ze begint dan aan mijn lul te trekken. “Ow wil je voor nog een ronde” zeg ik dan opgewonden. Jasmijn geeft slechts een geile kreun en blijft aan mijn lul trekken. Dan kun je het krijgen ook denk ik geil.

Dit was alweer deel 8. Vragen opmerkingen of complimenten mogen altijd via de mail of in de reacties.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 9


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 923x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4028x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9375x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1209x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3720x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7977x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7564x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9749x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4580x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7035x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5650x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7890x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7343x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net