Opwindend.Net
Datum: 08-06-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 5096x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Maureen - 115: Vakantie Vieren (2)
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 114: Vakantie Vieren (1)

Maureen - 115: Vakantie vieren (2)

Mark en Irma komen ook naar buiten en alle zes scharen we ons om het ‘kookeiland’. We krijgen een heerlijk autochtoons Malagassisch ontbijt, waar we zo erg van smullen dat we de lunch waarschijnlijk wel over kunnen slaan.
Als we zo goed als klaar zijn met de lunch vraagt Warda: “Wat gaat er nu gebeuren?”
Lova kijkt naar Mark en Mark en Irma kijken naar Lova. Ik kijk fanatiek van de één naar de ander. Dan zegt Mark: “We willen jullie helpen. Jullie alle drie. Jullie verdienen om geholpen te worden. Jullie zijn puur, weten wat jullie willen en jullie hebben niet alleen een opdracht, maar ook doelen.
Ik stel me voor dat jullie een normale baan zoeken. Ik stel voor dat Lea aan de slag gaat om zich te profileren. Jullie zijn van edel bloed en dat moet je gebruiken. Misschien kan Lea wel iets in de politiek van Madagaskar gaan betekenen??
Ik denk dat Warda heel slim is en goed kan leren. Op de scholen in Madagaskar kan ze denk ik niet voldoende leren. Ik denk dat het goed is dat Warda zo snel mogelijk een heel goede school uit gaat zoeken waar ze kan gaan leren, zonder door ronselaars te worden lastiggevallen.
Lova zie ik als een vader. Hij maakt zich veel zorgen, maar dat is helemaal niet nodig. Zijn zussen kunnen prima voor zichzelf zorgen. Zijn opdracht heeft hij prima vervuld: iedereen staat op een springplank en het enige wat we hoeven doen is dat we er een ‘go’ van maken.

Ik denk dat het goed is dat we gaan onderzoeken hoe we Warda in bijvoorbeeld Brussel kunnen laten studeren op een Franstalige privéschool en hoe Lea het voor elkaar kan krijgen dat zij misschien wel een hoge beambte van Madagaskar wordt.
Ik denk dat voor Lova de taak is om te bekijken op welke manier het mogelijk is om de snel oprukkende prostitutie een halt toe te roepen en hoe het, ondanks de corrupte politie, verbeterd kan worden”.

Deze pasklare oplossingen verbazen mij van Mark. Meestal is hij wat terughoudender, maar deze keer hebben we een onderwerp bij de veter wat hem heel veel raakt.
Zijn ontboezemingen lijken een breekijzer te zijn. De meiden zijn heel blij met het concrete handvat, maar Lova is maar een beetje blij. Hij lijkt het moeilijk te vinden dat hij niet de man is die de besluiten maakt, maar dat het Mark is. Lea heeft in de gaten dat hij ergens mee zit en praat even met hem. Het resultaat is, dat Lova Mark recht op zijn mond kust en zegt: “Bedankt Mark dat je denkt dat deze mogelijkheden echt te realiseren zijn”.
Nu zie ik Mark even slikken, want zijn plannen klinken wel mooi, maar hoe gaan we dat regelen? Het is al snel duidelijk dat we als de dood zijn om aangemerkt te worden als mensenhandelaars of dat we beschuldigd zouden kunnen worden van ontvoering of zo.
We houden een Nederlands beraad, terwijl het andere beraad in het Malagassisch gehouden wordt.
We komen overeen dat we desnoods duizenden euro’s over hebben om deze kinderen een goede toekomst te geven, maar het is dan wel zo, dat die toekomst in Madagaskar moet liggen. Misschien met een tussenstop in een ander land, maar het einddoel moet duidelijk zijn.

Mark geeft aan dat hij, misschien via Jacques contact kan krijgen met een EU consulaat, die kan vertellen hoe de regels bedoeld zijn. Dat lijkt ons allemaal een goed idee, maar we geven ons wel als doel mee, dat ze alle drie bij elkaar in de buurt moeten blijven: één voor allen, allen voor één.

Ook de tieners zijn klaar met hun overleg. Lova haalt adem om te beginnen, maar hij wordt afgetroefd door Warda. Ze opent het gesprek met: “We zijn heel blij met jullie en wat jullie nu al gedaan hebben. Ik maak me alleen heel veel zorgen wat jullie bedoelingen met ons zijn. Gaan jullie ons in een bordeel stoppen? Of nog erger? Jullie zijn heel veel met seks bezig en het lijkt er op dat jullie daar zelfs geld mee verdienen”.
Lova’s blikken zouden zelfs zijn zusje kunnen doden, maar gelukkig voor Warda werkt dat niet zo. Warda heeft vooral naar Mark gekeken, waardoor Mark antwoordt: “We hebben geen geheimen. Wie wil je dat je vragen beantwoordt?”
Warda is door deze kwetsbare opstelling even uit het veld geslagen, maar zegt dan: “Laten we elle halen. Ik denk dat zij het zuiverste verhaal kan vertellen”.
Na een kort knikje van Irma sta ik op en ik haast me om elle uit de bench te halen. Ze is verbaasd, maar gaat gelijk met me mee. Ze kan gelukkig heel snel op handen en voeten lopen. Ik laat haar even in de oceaan zwemmen, zodat ze wat minder stinkt en ik zie dat ze zelfs als een hondje aan het zwemmen is.

We komen aan bij de anderen en ik voel een gespannen sfeer. Ik zeg; “Ik heb nog niets aan elle verteld, dus Warda, wil je je vraag nogmaals stellen?”
Warda voelt zich nu wel een beetje bezwaard en zegt: “Hoe komt het dat jullie interesse in ons hebben. Wat is de verborgen agenda en waarom zijn jullie zo intensief met seks bezig?”
Ik merk dat elle even naar Irma kijkt. Zij geeft een goedkeurend handgebaar en elle haalt diep adem.

Ze vertelt: “In Nederland zijn veel taboes. Veel mensen denken dat iedereen op dezelfde manier van seks, van begeerte en van elkaar geniet. Dat is niet zo. Ik ben tot een half jaar geleden alleen maar bezig geweest om me binnen de gebaande paden te houden. Ik ging uit met een jongen die mij nooit kon boeien. Ik was op zoek naar meer. Naar iets heftiger. Iets dieper. Ik vond dat toen ik Mark en Irma tegenkwam. Zij hebben mij geleerd dat ik mezelf kan en mag zijn.
Maar, ik ontdekte al snel dat ik helemaal mezelf niet wil zijn. Ik wil dat iemand anders mij wil zijn. Ik wil helemaal niets te zeggen of te bepalen hebben. Ik wil wachten tot iemand mij nodig heeft. Ik wil wachten tot het een ander belieft dat hij of zij iets van me nodig heeft. Ik vind het heerlijk om anderen te dienen, maar ik wil daar niet over na hoeven te denken. Geef me een bevel en ik voer het uit. Onmiddellijk. Daarbij kunnen ook seksgerichte bevelen zijn. Mijn eigenaren, die nu in Nederland zijn, hebben mij even uitgeleend aan Mark en Irma. Zij bepalen wat ik moet en mag doen. Als ik van hen bijvoorbeeld niet mag urineren, dan doe ik dat niet.
Als ik honger heb, dan wacht ik tot ik iets van hen krijg. Of juist niets krijg.

Als het ontzettend koud is, ben ik de deken. Als het nat is, houd ik de paraplu vast terwijl ik zelf doornat wordt. Ik ben niet belangrijk. Jullie zijn heel belangrijk!”

Warda is uit het veld geslagen door deze bekentenis, maar herpakt zich snel. Ze zegt: “Ik dacht dat alleen Afrikaners slaaf waren, maar dat is dus misschien niet zo. Waarom zijn jullie zo met seks bezig?”
Ze kijkt naar elle, die zonder een blik met iemand anders te wisselen antwoordt: “Seks is het puurste wat er is. Seks is het omzetten van een heel intiem gevoel omzetten in daden. Ik vind het heerlijk als iemand met een ferme stem tegen me zegt dat ik in de hoek moet gaan staan. Anderen lachen daarom.
Ik ben blij als ik niet over mijn planning hoef na te denken. Anderen zouden daar helemaal gek van worden.
Ik ben heel erg blij als ik vanuit mijn eigen overtuiging bezig mag zijn met seks. Vroeger was ik bezig met het versieren van vriendjes. Nu ben ik juist bezig wat mij ten diepste raakt. Dit leven bevalt mij een heel stuk beter. Het is ontzettend overzichtelijk; het geeft me veel rust”.
Warda laat het er niet bij zitten en zegt: “Maar, ik wilde weten waarom seks zo belangrijk voor jullie is?”

Irma steekt haar hand op en zegt: “Veel mensen schamen zich voor hun lichaam, omdat het niet aan een ideaalbeeld voldoet. Als je naar Maureen en naar elle kijkt, dan zie je dat heel veel wel maakbaar is. Wat niet maakbaar is, is hoe een mens zich van binnen voelt. We hebben van onze ouders meestal geleerd dat we onze schaamstreek moeten verbergen. Het heet zelfs schaamstreek, omdat we ons er voor zouden moeten schamen? Wij niet. Wij genieten er juist van. We genieten van het kijken naar elkaars lichaam en we genieten er van dat we met elkaar kunnen spelen en dan samen genieten. Ook geniet ik er van als ik een ander pijn doe. Ik ben altijd heel erg trots als iemand pijn van mij accepteert. Dat klinkt misschien heel erg raar, maar als ik iemand bijvoorbeeld in haar tepel knijp, is het voor mij heel erg opwindend als de ander daar geil van wordt”.
Irma wenkt naar mij en ik ga een half metertje van haar af staan. Irma pakt met haar duimen en wijsvingers mijn tepels beet en knijpt er keihard in. Ik voel mijn kut letterlijk lekken. Irma rolt de tepels hard en drukt haar nagels in mijn vel. Ook trekt ze aan mijn spenen. Ik moet hijgen van de opwinding die ze bij mij veroorzaakt en als ik mijn ogen open doe om haar smekend aan te kijken, zegt Irma: “Kijk eens naar de geilheid in haar ogen. Zie hoe ze me smeekt. Het liefste wat ze nu zou willen is klaarkomen, maar dat sta ik niet toe. Dit stukje ‘powerplay’ is voor ons allemaal erg fijn om te spelen”.
De jonge Warda schrikt er helemaal niet van en vraagt: “Maar hoe weet je dan dat Maureen het leuk vindt?”.
Ik wijs naar beneden en iedereen ziet dat het geil langs mijn benen naar beneden aan het druipen is. De Malagassiërs kijken er met verbazing naar.

Ik vul aan: “We doen gewoon wat we leuk, fijn en lekker vinden. We hebben misschien minder schaamte dan veel andere mensen, maar we houden zeker wel rekening met de geldende regels en normen”. Ik lepel met mijn vinger langs mijn been en haal er wat geil af. Dat lik ik opzichtig op.
Dan komt Lova naar voren en hij vraagt: “Als ik jou wil neuken, zou je dat goed vinden?”
Ik zeg: “Ik vind het prima, maar dat moet je aan Mark of Irma vragen. Zij gaan daar over. Ik heb naar hen te luisteren”.
Lova kijkt en zowel Mark als Irma maken een uitnodigend gebaar waarmee ze aangeven dat ze het prima vinden. Dat had Lova niet verwacht en hij twijfelt hoe hij de toenadering moet zoeken. Je merkt echt dat hij zich de mindere voelt van mij, waardoor het voor hem heel lastig is om mij te ‘nemen’.
Ik loop naar hem toe, kijk hem verleidelijk in zijn ogen en zak door mijn knieën. Ik neem zijn lekkere kloten in mijn handen en lik ondertussen met het puntje van mijn tong verleidelijk over zijn eikel. Hij staat te trillen op zijn benen! Zijn mooi gevormde lul wordt snel stijf en ik laat snel zijn lul uit mijn mond glippen en ik vraag met een supergeil gezicht: “Hoe en waar wil je me neuken?”
Lova twijfelt en om hem te helpen buig ik me voorover over een stoel, zet mijn voeten een eind uit elkaar en laat hem mijn opengesperde gaten zien.
Dat uitzicht is voor hem niet te weerstaan en hij loopt naar me toe. Al lopend duwt hij zijn stevige pik in mijn kut en drijft hem heel ver in mijn openstaande kut. Hij beukt hard tegen mijn baarmoeder en daarna begint hij me te palen. Ik weet dat hij niet lang geleden klaargekomen is, maar de drift waarmee hij aan de slag gaat is enorm. Hij slaat zijn heupen letterlijk tegen mijn achterste en lijkt te proberen om zijn hele onderlijf in mij te begraven.
Het voelt heerlijk en ik word ontzettend opgewonden. Ik kijk met een schuin oog naar Mark, maar die steekt zijn vinger op en maakt er een ‘nee-gebaar’ mee. Ik had niet anders verwacht, dus ik ben niet teleurgesteld.
Ik focus me op het genot van Lova en niet meer op mijn eigen geilheid. Ik melk met mijn kutspieren zijn beukende lul en ik merk al snel dat ik succes heb. Hijgend en kreunend blijft hij me in een hoog tempo dekken, terwijl zijn zusjes toekijken. Warda met bewondering en Lea met verwondering. Die meiden hebben duidelijk een andere levenservaring.

Ik bedenk me dat Lova ook een andere levenservaring heeft gehad en als gigolo heeft gewerkt. Hij weet dus wel hoe hij moet neuken en dat laat hij duidelijk merken!
Hij gaat maar door met beuken. Ondertussen houdt hij mijn bovenlichaam zodanig beet dat ik het amper in de gaten heb, maar zodat hij mij wel helemaal vast heeft. Duidelijk een man met ervaring. Lekkere ervaring!
Ik grijp onderlangs en voel zijn in-en-uit raggende pik. Ik gebruik de nagel van mijn wijsvinger en creëer daar wat extra wrijving mee. Lova gromt en beukt nog harder. Ik voel dat hij twee van zijn dikke vingers in mijn kont drukt en daarmee houdt hij me extra goed vast: hij haakt me vast en beukt elke keer tegen zijn vingers aan, die daardoor telkens diep in mijn kont begraven worden. We grommen en kreunen alsof we dieren zijn en ik zie sterren voor mijn ogen. Ik knijp met duim en wijsvinger in zijn snikkel en gebruik daar mijn nagels fors bij.
Wat een neuker is die kerel! Hij heeft echt een enorme ervaring!

Ik wissel van strategie en ga mijn best doen om deze neukpartij lekker lang te laten duren. Ik sper mijn kut wat verder open, zodat de lekkere neuklat weer lekker naar binnen glijdt. Minutenlang zijn we verwikkeld in een geile strijd. Met een constant ritme gaan we in elkaar op. Heel even pauzeert Lova en haalt zijn druipende lul uit mijn kut om hem daarna in mijn kont te proppen. Wederom gaat hij ontzettend hard te keer; het enige wat ik kan doen is om terug te beuken en elke stoot wordt zo een harde klap van op elkaar slaand vel en vlees.

Het lijkt wel alsof ik een taak in de Arena aan het uitvoeren ben: supergeil, maar geen toestemming om klaar te komen en ondertussen helemaal aan gort gebeukt worden door een dekhengst.
Het voelt zo lekker, dat ik me weg voel drijven in een oceaan van geil.
Uiteindelijk moet Lova lossen. Hij spuit al zijn sperma in mijn darmen en minutenlang drukt hij zijn onderlijf spastisch tegen me aan en ik voel mijn darmen steeds verder gevuld worden. Waar haalt die vent het vandaan?
Ik zie dat elle onder mij kruipt en haar open mond onder mijn kut en kont houdt. Mark zegt tegen me: “hou je kont dicht, want ik wil dat elle alles opvangt in haar mond”. Lova trekt zich langzaam terug en gaat hijgend en zwetend zitten. Ik hou mijn kont hermetisch gesloten en pas als elle mijn kut schoongelikt heeft en ik haar tong om mijn aars voel cirkelen, laat ik gedoseerd het negerzaad uit mijn kont glippen. Het wordt opgevangen door elle, die het als ware het goud is, in haar mond opvangt.
Mark en Irma kijken bewonderend naar de passie waarmee we aan de slag zijn. Lea is geschokt: ze is veel minder gewend dan alle anderen. De kleine Warda klapt enthousiast in haar handen en lijkt het echt heel leuk te vinden!

Als elle mijn kont helemaal schoongemaakt heeft, zegt Irma tegen haar: “Voor deze ene keer mag je het zelf doorslikken; je hebt het nu toch al geproefd”.
Ik zie haar hals bewegen: hemels kijkend slikt elle de sappen van Lova en mij door. Daarna bukt ze zich en ze maakt de pik van Lova ook met haar mond schoon. Hij aait even over haar hoofd en als ze klaar is met schoonmaken, gaat ze achteraf geknield zitten met haar handen hangend naast haar dikke tieten: wachten op een opdracht.

Als de scene afgelopen is, zegt Warda: “Ik heb al best veel meegemaakt, maar zo’n neukpartij heb ik bij lange na nog nooit gezien! Meestal kwamen de mannen heel snel klaar als ik hen ging pijpen, zelfs terwijl ik altijd een condoom om die pikken deed.
En: dat neuken hielden de mannen nooit langer dan een minuutje vol. Dan hadden ze hun kapotje al volgeschoten”.

Mark zegt: “Dit is een heel andere situatie. De mannen waar jij het over hebt, waren op zoek naar bevrediging. Dat was het doel niet van Lova en Maureen. Het doel van Lova was volgens mij om te laten zien hoe goed hij kan neuken en Maureen mocht niet klaarkomen. Dit was geen verwensessie, maar een ‘optreden’. Een optreden voor elkaar, maar ook een optreden voor ons. Ik heb er van genoten, maar, Lea, wat is er?”

Lea kijkt betrapt en zegt: “Ik weet van alles van seks, maar dat is omdat ik er veel van mijn moeder over gehoord heb en haar vaak genoeg bezig gezien heb; niet omdat ik er zelf ervaring mee heb. Ik ben eigenlijk zelfs nog maagd: ik mocht niets van Lova doen. Hij is heel bang dat ik ziek wordt.
Ik ben net heel erg geschrokken. Lova en Maureen leken wel een stel beesten die elkaar aan het dekken waren. Zo heb ik me seks helemaal niet voorgesteld!”

Irma legt een arm om haar heen en zegt: “Kom, meisje. We gaan een stukje wandelen en ondertussen wat praten. Ik kan je heel veel dingen uitleggen”.
De Irma neemt Lea aan de hand mee. Lea trekt haar lamba snel omhoog, zodat die ook haar tietjes bedekt. Irma is wat minder preuts, maar voor ‘het gezicht’ doet ze een wikkeldoek om haar heupen. Daarna lopen ze weg.

Het duurt bij mij heel lang voordat mijn ademhaling weer normaal is. Mijn geilheid blijft enorm hoog, maar dat ben ik wel gewend. Ik heb wel gemerkt dat het met dit warme weer amper minder wordt: ik blijf hier de hele tijd boter- en botergeil.
Ik doe elle weer bij de hond in de ren. De hond is heel blij om elle weer terug te hebben.
We springen even in het water van de oceaan en gaan daarna in de schaduw naast het zwembad liggen: even overdenken wat we de laatste dagen allemaal meegemaakt hebben.

Irma en Lea komen hand-in-hand teruggelopen. Het is duidelijk dat ze goed met elkaar gesproken hebben. Ze duiken naakt in het zwembad, spartelen wat en komen er ook bij liggen.
Dan zegt Irma, duidelijk in het Frans, zodat iedereen het kan horen: “Lea denkt dat ze lesbisch is, maar ze weet het niet zeker. Ook wil ze graag met ons haar maagdelijkheid kwijtraken, omdat ze vindt dat wij de meest vertrouwenswaardige mensen zijn die ze kent. Ze heeft mij gevraagd of ik het goed vind als Mark haar maagdelijkheid gaat nemen. Ik vind dat prima, maar Mark moet het ook willen natuurlijk”.
Lova kijkt met open mond naar zijn zus. Dit zag hij niet aankomen! Sterker nog: zijn zus heeft niet eens toestemming aan hem gevraagd.
Mark kijkt naar het wonderschone meisje en zegt: “Je bent één van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb. Je bent gezien de omstandigheden vrij laat begonnen met een ontdekkingstocht naar jezelf en ik wil je met veel plezier helpen om jezelf te gaan ontdekken”.

Ik zie dat Lea tranen in haar ogen heeft en ze gaat tussen Mark en Irma liggen. We liggen met elkaar te relaxen, als ik zie dat Mark en Irma gezamenlijk Lea aan het strelen zijn. Ik weet als geen ander hoe dat voelt en ondanks dat ik het Lea absoluut gun, voel ik me toch jaloers. Jaloers op de liefdevolle handen van Mark en Irma. Die liefdevolle handen die soms ook zo heerlijk veel pijn kunnen doen.

Lea heeft haar ogen gesloten en geniet van de aandacht van de beide echtgenoten. Ik verwonder me over de van zonnebrand glimmende rondingen van haar lijf. Ze is echt uitzonderlijk mooi. Ze wordt ongeveer synchroon verwend, waarbij de strelingen steeds sensueler worden.
Dan duikt Mark tussen de benen van het meisje en likt haar kut uit. Haar bekken schokt heftig bij elke aanraking van zijn tong. Dit meisje heeft een heel gevoelig kutje! Uit eigen ervaring weet ik, dat haar tepels wel wat kunnen hebben, maar dat geldt zo te merken niet voor haar kutje.
Ik zie dat Mark zijn vingers maar een klein beetje gebruikt. Hij rekt er het buitenkantje van de neuktunnel van Lea mee op.
Lea trekt Mark naar boven en dirigeert hem naar haar hoofd, zodat ze zijn pik kan aflikken. Dat doet ze erg professioneel en ik vermoed dat ze al veel met Lova heeft geoefend. Die kerel lijkt er zijn persoonlijke assistente op na gehouden te hebben! Samen klaarkomen, waarbij zij hem aftrekt en pijpt en waar zij maar moet kijken hoe ze aan haar trekken komt..

Ik heb meelijden voor de onderdrukking van Lea door haar broer en ik besluit naast haar te gaan zitten. De anderen komen er ook dichtbij. We maken een intieme cirkel om de liefkozende mensen heen. Warda duwt Mark weg. Met een kennersblik heeft ze gezien dat zijn lul hard genoeg is om te gaan neuken en ze wijst op de kut van haar zus.
Mark snapt het en hij richt zijn lul op de roos van het meisje. Hij glijdt even met zijn lul door de gleuf van het meisje, maar ze had zijn lat al nat gelebberd en het kutje is ook nat genoeg. Dan drukt hij heel voorzichtig de eikel naar binnen. Het meisje houdt van spanning haar adem in. Mark heeft dat in de gaten en wacht geduldig.
Als ze eindelijk wat ontspant en met een lange haal uitademt, drukt hij rustig en zonder stoppen zijn lul helemaal in Lea.
Haar kreun klinkt verbaasd. Is het verbazing van pijn, of juist van de afwezigheid van pijn? Of, is het lust? Geen idee…

Mark beweegt langzaam op en neer en Lea ziet er al snel genietend uit. Ze omklemt Mark met haar benen en armen, waardoor het voor Mark heel moeilijk is om te bewegen. We zien zweetdruppels op de beide mensen verschijnen, wat met deze temperaturen heel logisch is. Als Mark het voor elkaar heeft dat hij een beetje ruimte tussen hun beide onderlichamen heeft, begint hij ritmisch te stoten. Steeds iets sneller; steeds iets dieper; steeds iets harder.
Na een paar minuten is hij die mooie meid gewoon keihard aan het neuken. Het zorgt er voor dat het meisje schokkend klaar komt. Tegen de verwachting in, stopt Mark niet met neuken, maar hij gaat gewoon door met hard neuken. Ieder ander zou denken dat hij niet eens gemerkt heeft dat Lea klaargekomen is, maar Irma en ik weten wel beter. Er zijn maar weinig mensen die beter met hun sekspartner overweg kunnen dan Mark. O, ja: Lova is ook een goede gebleken!

Te midden van allemaal mensen die ze kan vertrouwen wordt Lea de hemel in geneukt. Uit eigen ervaring weet ik, dat Mark je letterlijk sterren kan laten zien en dat is hij nu duidelijk ook van plan. Hij gaat maar door met neuken en ik bedenk me dat hij natuurlijk aan Lova wil laten zien dat hij ook een hele goede neuker is! Er is hier gewoon een machtsstrijd aan de gang!
De jonge Warda gaat op haar knieën zitten, met haar beentjes om het hoofd van Lea, zodat haar kruis de kroesharen van haar zus bijna raakt. Ze streelt het hoofd van haar oudere zus en zegt zacht woordjes tegen haar die ik niet kan verstaan. Ik vrees dat Mark er voor gaat zorgen dat Lea in een delirium terecht komt, maar dan is Mark eindelijk zo ver dat hij zijn zaad laat gaan. Hij knalt zijn lul met alle kracht nog een keer diep in Lea en hij laat zich helemaal leeg lopen. Zonder schokken, zonder kreunen, zonder adem te halen. Alles wat hij had, geeft hij aan Lea.

Vermoeid en leeg laat hij zich uiteindelijk naast Lea neerzakken, maar niet voordat hij een intieme kus op haar voorhoofd heeft gedrukt. Het meisje krijgt dat amper mee, want ze is zo ontzettend suf geneukt, dat ze haar ogen niet eens kan focussen: ze loenst helemaal.
Warda streelt het gezicht van haar zus en zegt: “Het is wel heel bijzonder. Nu zijn we allemaal door een Europeaan ontmaagd, maar ik denk dat Lea er het meest van heeft kunnen genieten. Bij mij was het vooral pijn en ik kan me niet voorstellen dat Lova zoveel genoten heeft als Lea”.

Ik gniffel een beetje van de analyse van het meisje, maar ze zou echt wel gelijk kunnen hebben. Het is alleen een beetje een raar moment om te zeggen: haar zus is nog aan het bijkomen van een multi-orgasme nadat ze haar maagdelijkheid verloren heeft.
Minuten later zegt ze: “Bedankt Mark. Dit was heerlijk. Dit smaakt naar meer!”
Mark kroelt even door haar haar en stapt onder de douche naast het zwembad om zichzelf een beetje op te frissen. Lea kan dat pas na ruim een kwartier doen, omdat ze eerder niet vast op haar benen kan staan, laat staan lopen. Na het douchen gaat ze naast het zwembad liggen en valt ze als een blok in slaap: uitgeteld.
Lova en Warda gaan boodschappen doen voor het avondeten. We gaan vandaag de lokale oceaanbevolking proeven. Hopelijk smaken ze net zo lekker, als die zeedieren er tijdens het zwemmen uitzien!

Het duurt een tijdje voordat Mark terugkomt. Hij vertelt: “Ik heb met Jacques overlegd over mijn plan, maar het gaat niet lukken om Warda voor scholing het land uit te krijgen. Als we iets willen doen voor haar, dan moeten we dat hier organiseren. Lea zal waarschijnlijk wel mogelijk zijn. Jacques zoekt dat verder uit”.

Die mededeling is een domper voor ons allemaal en mokkend gaan we ieder onze eigen weg.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 116: Vakantie Vieren (3)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1180x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6902x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6844x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13101x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4917x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9180x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7645x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8256x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net