Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 82x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 11425x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Dianas Zoete Wraak - 4
Door Queen Bee - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dianas Zoete Wraak - 3

Inmiddels was ik al een paar maanden directrice van het bedrijf. De eerste grote opdracht was het nieuwe interieur van club Dulce Venganza, waar hij naast Sandra en Danique ook een paar andere meiden aan het werk had. Hij was openhartig over alles wat zich in de club afspeelde, maar ik merkte dat hij er wel steeds dominanter van werd. Hij verlangde enorm onderdanige seks van zijn hoertjes, dus ik moest ook thuis goed mijn best doen om hem te verwennen. Steeds vaker kreeg ik dan met een rijzweep of een vlogger straf, terwijl hij mij midden in de woonkamer vastbond.

Eerst moest ik daar wel aan wennen, maar eigenlijk vond ik het vaak ook wel fijn. Overdag had ik als directrice mijn handen vol aan alle verantwoordelijkheden, terwijl ik ‘s avonds mijn wil opzij zette en mijn lot in de handen van mijn man legde.

Ik zorgde er al snel voor dat het bedrijf weer goed liep. Mijn man deed hetzelfde met het bordeel dat ook veel mannen aantrok, die wel eens extreem wilden experimenteren met de hoertjes en daar veel geld voor over hadden.

Zelf was ik nog nooit in de club geweest en eigenlijk wilde ik dat graag zo houden, hoewel mijn man daar anders over dacht. “Kom het toch eens bewonderen Diana, het is geweldig”.

Toch weigerde ik telkens, want ergens van binnen voelde ik me toch te netjes en misschien wel te preuts om naar zo’n perverse plek te gaan.

Op een dag gaf ik weer een interview over vrouwen aan de top en de rechten voor vrouwen. Ergens voelde het hypocriet, omdat ik toch ook mede-eigenaresse was van club Dulce Venganza. Na het interview bekeek ik mijn telefoon. 3 gemiste oproepen. Allemaal van mijn man.

“Hoi Roy, wat is er aan de hand?” vroeg ik een beetje geschrokken toen ik hem terugbelde.

“Niets bijzonders hoor, maar er is iemand in de club die je wil spreken”. Ik vroeg nog wie het was, maar hij zij dat het een verrassing was.

Met tegenzin maakte ik me klaar om naar de club te gaan en een klein half uurtje later parkeerde ik mijn auto achter het pand en ging naar de voordeur. Voorzichtig belde ik aan.

Aan de andere kant van de deur hoorde ik hakken op de vloer klikken. De deur ging open en daar stond Danique. Ze was naakt en droeg alleen schoenen met enorme naaldhakken.

In haar tepels zaten ringetjes en daartussen hing een kettinkje. Om haar nek droeg ze een halsband.

“Welkom in de club” zei ze opgewekt. Ze leek trots op haar functie als gastvrouw hier. Heupwiegend liep ze door de gang. Alles zag er wonderbaarlijk uit.

We kwamen in een grote ruimte waar ik mijn ogen bijna niet kon geloven. Er was een bar waar verschillende mannen aan zaten. Erachter stond een barvrouw die hoogzwanger was. De perverse kerels bestelden een biertje en zeiden dat ze na hun drankje de zwangere vrouw wilden uitwonen. Ze kon niet anders dan instemmen met de mannen en Danique ging even naar haar toe om te zeggen dat zij de bar zou overnemen. De mannen betaalden vooraf voor de vrouw en namen er wat extra glijmiddel en een zweepje bij.

Danique overhandigde hen dit en pakte nog een extra setje tepelklemmen.

“Deze zijn van het huis, want haar tepels zijn erg gevoelig”. De vrouw keek geschrokken naar Danique die de mannen veel plezier wenste.

Ondetussen keek ik verder rond in de club van mijn man. Gepiercede vrouwen dansten om palen waar ze aan vastgeketend waren. Anderen pijpten mannen die genoten van een hapje en een drankje. Een man in de hoek bekeek de kaart waar de prijzen van het eten, het drinken, de vrouwen en de kamers opstonden.

“He sletje!” riep hij naar Danique. Zo snel ze kon kwam ze naar hem toe. Hij trok haar nog wat dichter naar zich toe via het kettinkje tussen haar borsten.

“Het gebruikelijke, meneer?” vroeg ze.

Hij knikte. “Ja sletje. Een fles champagne, de kelder voor een uur, een bullwhip, een spreidstang, tepelklemmen, kutklemmen, een gag en een grote butplug en als sletje wil ik graag de milf”.

Met de milf bedoelde hij zeker Sandra. “Ik schenk u vast een drankje in en dan zal ik haar gereed maken in de kelder. Over 10 minuten is ze gereed”.

De man liet haar los en ze regelde zijn drankje. Toen konden we eindelijk verder uit deze ruimte waar de mannen inmiddels ook mij ontdekt hadden. 1 streelde over mijn benen en mijn billen. Hij wilde zelfs mijn rokje van mij af scheuren.

“Ben je een nieuw sletje hier?” vroeg hij. “Nieuwe sletjes zijn maar 20 euro voor een half uur”.

Ik stapte van hem weg. Ze moesten eens weten wie ik was. “He sletje, niet zo brutaal!”. Hardhandig trok hij mij weer naar zich toe. Ik merkte hoe mijn rok scheurde.

“Het spijt me” zei Danique die snel naar ons toe kwam. Eerst dacht ik dat ze het tegen mij had, maar ze had het tegen de man.

“Dit is de vrouw van Roy” legde ze uit. “Ah, het persoonlijke sletje van de baas” lachte hij. Ik had me zelden zo vernederd gevoeld.

Uitdagend streelde hij nogmaals over mijn kont.

“Ik zal zo een meisje langs sturen om het goed te maken” beloofde Danique aan de man. “Op onze kosten natuurlijk”. Hij stemde in, zo konden we eindelijk verder gaan. De gang door waar gekreun en gekrijs uit de verschillende kamers klonk en toen gingen we de trap op naar het kantoor van Roy. Eerst kwamen we in een voorportaaltje waar zijn secretaresse zat te werken met een computer. Natuurlijk ook naakt. Toen ik beter keek zag ik pas wie de secretaresse was: Sandra.

Eigenlijk wond het me best wel op om Sandra hier zo te zien zitten.

“Tony is er weer” zei Danique tegen haar moeder. “En hij verwacht je over 10 minuten in de kelder”. Ze keek geïrriteerd. “Al weer die perverse klootzak. Ik heb de striemen van vorige week nog op mijn billen”.

“Mam” zei Danique streng “Je weet dat de meester niet wil dat je zo over onze klanten praat!”.

Ze haalde een sleuteltje tevoorschijn en knielde voor haar moeder. Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Sandra had 2 ringetjes in haar schaamlipjes waarmee ze aan 2 oogjes op de zitting van de stoel vastgemaakt kon worden. Het klonk als een bevrijding voor haar om haar lipjes los te hebben van de stoel. Toen ze ging staan zag ik de rode striemen op haar billen.

Ik voelde me een sadist, maar toch was het zo heerlijk om Sandra daar zo te zien.

Sandra vertrok richting de kelder, terwijl ik door mocht naar het kantoor van mijn man. Daar zat hij achter zijn bureau en tegenover hem zat Koen, de belangrijkste investeerder in het bedrijf en in dit project om Sandra en Danique weg te krijgen.

“Diana!” riep hij hartelijk en hij stond op en zoende me 3 keer op mijn wangen. “Jij en Roy hebben dit prachtig opgezet en het bedrijf draait beter dan ooit tevoren”.

“Dank u wel” zei ik trots. “Maar zonder uw hulp was het natuurlijk nooit gelukt”.

“Dat klopt, maar het plan kwam van jullie. Jullie konden die 2 sletten zo gretig krijgen om dat contract zonder te lezen te ondertekenen”.

“Daarom lees ik contracten altijd goed door voordat ik ze onderteken” zei ik.

“Heel goed” zei Koen. “En daar wilde ik het net even met je over hebben”. Hij wenkte dat ik naast hem mocht komen zitten.

Uit zijn tas haalde hij een contract. Het contract tussen ons. Hij las het door, terwijl hij sommige zinnen mompelend uitsprak.

“50% van het bedrag is een lening tegen een rente van 1,5% en 50% is een rentevrije investering. Zie het als een gift”.

Dit deel van de deal herinnerde ik me inderdaad als wat we besproken hadden, maar tot mijn schrik kon ik me niet herinneren dat ik het gelezen had. Was ik in mijn woede en wraakzucht te snel akkoord gegaan met deze mooie deal?

“En dan is er natuurlijk nog de andere voorwaarde: Na de voltooiing van het project krijgt de investeerder Diana als een persoonlijke en kosteloze hoer”. Hij voegde er aan toe dat ik op oproep beschikbaar zou moeten zijn om hem te dienen.

Verschrikt keek ik naar mijn man. “Heb je ons exemplaar nog?” vroeg ik. Natuurlijk had hij dat. Ik hoopte zo dat het contract vervalst was, maar ook ons eigen exemplaar had de alinea met vlak daaronder mijn handtekening.

Ik kon niet anders dan akkoord gaan, anders moesten we al dat geld per direct terugbetalen en was alles verloren.

“Kleed je maar uit, sletje” zei Koen gemeen. Ik keek hem boos aan en daarna angstig naar mijn man. “Wees gehoorzaam Diana!” zei nu hij ook streng.

Met tegenzin begon ik mijn schoenen uit te trekken. Koen pakte mijn reeds gescheurde rokje en trok het met 1 ruk van mijn lichaam.

“Als je niet op wilt schieten, moet het maar zo”.

Ik was geschrokken en wilde mijn blouse open maken.

“Wat is dit?” vroeg hij streng. Hij wees naar mijn kanten string. “Mijn persoonlijke hoertje heeft haar kutje altijd beschikbaar, begrepen?”.

“Ja meneer” jammerde ik net voordat hij het van mijn lichaam scheurde. Hij smeet de kapotte string op het bureau van Roy.

“Het spijt me Koen, het zal niet weer gebeuren” zei hij. Ik voelde me een beetje verraden door hem.

Zo snel ik kon trok ik mijn blouse uit en daarna mijn kanten BH. Direct greep hij naar mijn tepels en kneep er hard in. “Au!”.

“Voor de volgende keer wil ik ook dat haar tieten gepierced zijn” zei hij streng.

“Komt voor elkaar” zei Roy terwijl hij het opschreef.

Hij dwong me naakt naar de grond en duwde me met mijn hoofd tegen zijn schoen.

“Likken!”.

Ik begon te likken aan zijn chique leren schoenen en mijn man keek gewoon toe. Hij vond het waarschijnlijk zelfs geil om te zien hoe zijn vrouw hier naakt vernederd werd door deze man.

“Roy, ik wil dit sletje zo meteen beneden ontvangen, met een goede witte wijn en de attributen op dit lijstje”. Ik likte door, terwijl hij het lijstje aan mijn man overhandigde.

Hij controleerde het lijstje. “Dit komt voor elkaar” zei hij. “Danique. Wil jij dit hoertje zo meteen gereed maken voor onze gast?”.

Noemde mijn man mij nou zojuist ‘dit hoertje’?

“Met genoegen meneer” zei ze en kwam dichterbij.

“Nog even geduld. Eerst wens ik schone schoenen”.

“Natuurlijk meneer”.

Ik had het leer van zijn schoenen inmiddels al 2 keer helemaal schoongelikt, maar blijkbaar was dat nog niet voldoende. Hij keek tevreden omlaag naar mijn werk en tilde zijn schoen op.

Gadverdamme, wilde hij echt dat ik zijn zool ging likken?

Hij zag mijn afschuw en knikte: ja dat wilde hij echt.

Met tegenzin zette ik het puntje van mijn tong tegen zijn zool en probeerde er niet te veel over na te denken. Het voelde ruw en het idee was smeriger dan de smaak, maar toch was dit zo enorm vernederen.

“Heel goed, geile hoer” zei hij en wenkte naar Danique dat ze mij klaar mocht maken.

Danique pakte mij zonder pardon aan mijn haren vast en trok mij kruipend achter haar aan de kamer uit. Ik kroop zo snel ik kon achter haar aan, maar ik kreeg toch een tik op mijn billen omdat het niet snel genoeg ging. Zo hoorden de rollen niet verdeeld te zijn.

Ze nam me mee naar een kleedkamer met een aantal grote spiegels. Ik mocht plaatsnemen op een krukje en Danique begon me op te maken als een hoertje. Even later had ik meer make-up op, dan ik sinds mijn 16e gehad had. Toen maakte ze mijn haren ook nog vast in een hoge staart en zag ik daar zo naakt voor de spiegel er echt uit als een hoertje.

Danique genoot er zichtbaar van. Toen mocht ik pumps aantrekken. Dit was de hoogste naaldhak die ik ooit gezien had. Zeker meer dan 15 centimeter. Ze maakte de schoen vast met een bandje om mijn enkel. Ik voelde me ineens heel lang en mijn voeten stonden gewoon verticaal over mijn benen.

Ze pakte een soort plaat met een riem en deed deze om mijn buik. De plaat stak nu onder mijn borsten door. Aan het uiteinde zaten twee kettinkjes, met daaraan klemmetjes. Deze plaatste ze op mijn tepels. “Au!”. Nu had ik een soort dienblad voor mij.

Ze maakte mijn handen nu vast op mijn rug en vertrok even.

Toen kwam ze terug met een fles wijn en een glas. Deze plaatste ze keurig op het dienblad, die daardoor flink aan mijn borsten begon te trekken. Ze vulde het glas.

“Waag het niet om te knoeien!” zei ze streng.

Ze pakte nog wat andere dingen voor op het dienblad. Ik durfde bijna niet omlaag te kijken, maar ik zag een zweepje, een tube, wat klemmen, wat pluggen en dingen die ik niet eens herkende.

“Niets laten vallen” zei ze streng. “Je gast wacht ik kamer 6. En onthoud: je doet alles wat er van je verlangd wordt. Nee is geen optie. Dat zijn de regels”.

Zo mocht ik de kleedkamer verlaten. Ik schuifelde op de enorm moeilijk hakken en deed mijn best om niet te knoeien. Bij iedere beweging trok het zware dienblad aan mijn tepels en ik was blij toen ik eindelijk bij de deur van kamer 6 kwam. De deur stond op een kiertje, dus ik kon met mijn schouder de deur open duwen en naar binnen gaan.

Daar zat Koen. Midden in de kamer op een paarse divan. Hij droeg een mooie badjas met het embleem van de club erin geborduurd. Overal brandden kaarsen, het waren er misschien wel 50. Hij wenkte mij naar zich toe, tot ik ongeveer een halve meter voor hem stond.

Hij bestudeerde datgene dat op het dienblad lag. Toen stak hij zijn hand tussen mijn benen. Ik voelde zijn vingers over mijn schaamlipjes gaan.

“Je bent verdomme zeiknat, geile slet!” zei hij en ik merkte dat ik rood werd van schaamte. Hij nam een slokje van zijn wijn en pakte het eerste attribuut. Het begon al luid te zoemen in zijn handen. Het was een vibrator. Hij ging ermee tussen mijn benen en raakte mijn clitje met het wild trillende ding. Ik gaf een gilletje en mijn knieën knikten. Bijna knoeide ik met het dienblad.

Streng keek hij mij aan en wees naar de klok: “Hier gelden de volgende regels: Het komende half uur heb jij een klaarkomverbod. Iedere minuut die je eerder klaarkomt, krijg je met de cane, maar als je knoeit, verdubbelt het aantal. Begrepen?”.

“Ja, meester” jammerde ik.

“Heel goed” zei hij en stak direct de vibrator in mijn kutje. Het voelde zo heerlijk, dat ik nu al wist dat ik het nooit een half uur vol zou houden. De meester nam een slokje en schonk zijn glas bij tot bijna het randje. Op die manier werd het voor mij nog moeilijker om niet te knoeien.

Hij staarde me aan en zag hoe zwaar ik het had. Voorzichtig bewoog ik en telde de minuten af. 6 minuten gehad, dat zou 24 klappen met de cane betekenen. Ik moest mijn best doen om daar minder van te maken, dus ik zette mijn tanden op elkaar.

De tijd leek te kruipen en mijn lichaam wilde niets liever dan keihard klaarkomen. Bijna 9 minuten gehad. De meester stond op en pakte 2 van de kaarsen. Hij ging voor mij staan en hield zijn handen dreigend omhoog. Nee! wilde ik uitschreeuwen, maar hij deed het al.

Ik zag de druppels vloeibaar kaarsvet omlaag vallen op mijn borsten en ik moest alle reflexen onderdrukken om niet te knoeien. Toen het mijn borsten raakte viel het eigenlijk best mee. Het was aangenaam warm, zelfs best wel lekker.

Ondertussen trilde de vibrator onvermoeibaar verder.

Hij genoot zichtbaar van de moeite die ik had.

Toen begon hij te spelen met de afstand tussen de kaarsen en mijn borsten. Een klein beetje lager, terwijl ik al wat minder bang was. Oei, dit was al een stuk warmer.

Nog iets lager en toen raakte hete kaarsvet mijn tepel. “Aaaaah au!” gilde ik.

Ik merkte dat zijn pik hier hard van werd onder de badjas. Hij geilde gewoon op mijn pijn.

Langzaam druppelde hij over mijn borsten. Soms hoog en aangenaam, soms pijnlijk van slechts enkele centimeters afstand. Het was zo zwaar en mijn benen leken te bezwijken onder al dat genot. Mijn borsten voelden inmiddels vreemd, door het stollende kaarsvet dat steeds harder werd. Ik keek op de klok: 13 minuten gehad. Dat zou 17 klappen met de cane betekenen. Het was zo verleidelijk om klaar te komen en de straf voor lief te nemen, maar ik moest mezelf bedwingen. Ik dacht dat het beter zou zijn als ik mijn ogen sloot, maar daardoor focuste ik me juist op het genot. Ik moest mijn ogen openhouden en afleiding zoeken. Ik keek rond, naar de kaarsen en probeerde alles te vergeten.

Ik wilde ze gaan tellen en probeerde wat sommetjes in mijn hoofd te maken. Uiteindelijk kwam ik toch weer wanhopig terug op die ene som: 14 minuten, 16 klappen.

Toen pas begreep ik hoe onverstandig ik geweest was. Als ik na 6 minuten gecontroleerd was klaargekomen, kreeg ik 24 klappen met de zweep en ik had mij het hete kaarsvet bespaard. Nu was het allemaal zo hevig en zo intens dat ik zeker zou knoeien en ik daarmee mezelf 32 klappen zou bezorgen. Wat was ik dom geweest.

Even keek ik naar zijn lachende gezicht. 15 minuten voorbij, ik was op de helft, dus hij ging de uitdaging vergroten.

Weer pakte hij twee kaarsen en ik zette me schrap voor een nieuwe dosis heet kaarsvet, maar hij zette ze rustig op het dienblad. Het gewicht nam iets toe, maar het had erger gekund. Althans dat dacht ik toen nog.

De warmte van de kaarsen gleed langs mijn lichaam omhoog tot onder mijn borsten die slechts 3 centimeter van het vuur verwijderd waren. Het was zo warm. Zo heet! Het leek alsof mijn tieten in brand stonden en de hitte nam alsmaar toe.

Met smekende ogen keek ik hem aan, maar dat leek hem alleen nog maar meer op te winden.

Uiteindelijk gaf hij toe en haalde hij de kaarsen van het dienblad. De warmte bleef even hangen, maar toen voelde het heerlijk. Ik keek verschrikt naar de klok. De kaarsen hadden slechts 40 seconden op het dienblad gestaan. Dit kon toch niet waar zijn?

Ik werd bevangen door een gevoel van teleurstelling, pijn, genot, warmte, kou en vernedering. Mijn lijf sidderde en toen voelde het als een explosie. Ik trilde en kon me niet langer verzetten. Ik gilde en hoorde heel ver in de verte het geluid van vallende klemmetjes, stuiterende plugjes, vallend glas en iets dat luid over de grond rolde.

Het kon me allemaal niet meer schelen. Het genot was te fijn. Ik zakte door mijn knieën en viel kermend op de grond. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen.

Het leek minuten te duren voordat de vibrator uitgeschakeld werd en uit mijn lichaam gehaald werd. Als een vis op het droge lag ik nog even na te sputteren, tot ik mijn ogen weer langzaam opende. Ik zag Koen naar mij omlaag kijken en ik schaamde me.

De inhoud van het dienblad lag overal over de grond. Het was een wonder dat zowel de fles als het glas nog heel waren.

“Je hebt er een rotzooi van gemaakt sletje!” zei hij streng. “Tegen de regels klaarkomen en alles op de grond laten vallen”.

“Het spijt me meester” zei ik zacht en het voelde zo machteloos om me hiervoor te moeten verontschuldigen. Hij bevrijdde me van de tepelklemmen en het dienblad.

“Nog 12 minuten en 15 seconden had je te gaan. Natuurlijk ronden we naar boven af en omdat je gemorst hebt, verdubbelt het aantal”.

Lachend keek hij naar me. “Hoeveel maakt dat samen?”.

“26, meester” zei ik met tegenzin.

“Geile slet!” zei hij boos. “Lik op die verspilde wijn!”.

Gehoorzaam ging ik naar de grond en als een kat likte ik de verkoelende wijn van de vloer. Ondertussen pakte hij het rietje. Nog net hoorde ik even wat suizen voordat ik de pets hoorde en er een brandende pijn door mijn bil trok.

Dat was 1 van de 26.

“Doorgaan met likken!”.

Zo snel ik kon likte ik over de vloer en daar kwam de tweede klap met de cane. Bij de derde klap gaf ik een luide gil, voordat ik gehoorzaam weer mijn tong op de grond plaatste.

Ik hield me sterk bij klap 4, 5 en 6. Maar bij de zevende sprongen me de tranen in mijn ogen. Dit zou ik nooit 26 keer volhouden.

Pets! “8, sletje!”.

Toen viel ik op mijn zij. Hij tilde me rechtop en als snel kwam nummer 9. Hij gaf me de kans om weer voorover te bukken en verder te likken van de wijn. Toen suisde nummer 10 genadeloos hard tegen mijn billen. “Aaaaah!”.

Ik was zo blij dat hij de cane toen naast zich neerlegde. Hij wees naar de spiegel in de hoek.

Gehoorzaam stond ik op en ging ik er naartoe. Ik zag er werkelijk uit als een bestrafte slet.

Mijn hoerige make-up, mijn haren in de war, resten van hard kaarsvet op mijn borsten en 10 rode horizontale strepen over mijn billen.

Koen zat daar van een afstandje toe te kijken met zijn grote pik in zijn handen. In zijn andere hand had hij het wijnglas met blijkbaar nog een restje wijn dat in de fles was blijven zitten.

“Ben je me niet dankbaar, dat er maar 10 strepen op je billen staan en niet 26?”.

“Ja, meester ik ben erg dankbaar” zei ik. Hij wenkte me weer bij zich op de divan.

Hij trok me naar zich toe en gaf me dominant een tongzoen. Direct toen onze lippen elkaar verlieten, spuugde hij tegen mijn gezicht. Zijn grote handen grepen me vast en trokken me op zijn schoot. Het voelde eigenlijk best fijn die handen zo langs mijn lichaam, mij stevig vast. Al snel liggen zijn handen op mijn borsten. Stevig kneed hij ze en ik begin er steeds meer van te genieten.

Toen voelde ik zijn hand over mijn drijfnatte kutje gaan.

“Je wordt behoorlijk geil hiervan of niet hoertje?” vroeg hij.

“Ja meester” zei ik zacht en een beetje beschaamd.

Zonder pardon trok hij mij over zijn harde pik. Ik gaf een kreun van genot. Toen duwde hij me voorover op de divan en begon stevig in mijn kutje te stoten.

“O jaaaa!” gilde ik, terwijl ik uitgemaakt werd voor hoer en slet. Die ruwe taal begon me meer en meer op te winden. Zijn ballen kletsten hard tegen mijn gepijnigde billen, maar dat maakte niet uit. Hij trok zijn pik even uit me en ramde hem vervolgens weer hard en diep in me. Zijn eikel stootte tegen mijn baarmoeder.

Ik hoorde hem grommen en kreunen. Hij stootte zo genadeloos hard.

In een vloeiende beweging trok hij zijn pik uit mijn kutje en duwde hem in mijn kontje. Het ging verrassend makkelijk, dus ergens in een moment van extase had ik vast een grote hoeveelheid glijmiddel gemist.

Weer stootte hij genadeloos tegen mijn pijnlijke billen, maar o wat was het fijn. Hij ging al snel zo diep hij kon en gewillig bewoog ik met hem mee.

Keihard klonken onze twee lichamen die tegen elkaar kletsten.

Hij kon het onmogelijk nog lang volhouden en ik bereidde me erop voor dat mijn kontje binnen enkele seconden gevuld zou worden met warm sperma. In plaats daarvan trok hij hard de pik uit me en voede ik juist iets kouds.

Glijmiddel? Nog meer?

“Op de grond! Voorover!” commandeerde hij.

Ik deed dit zo snel mogelijk, smachtend naar meer genot.

Hij kwam achter me staan en ik voelde wat tussen mijn billen. Hmmm daar kwam zijn pik weer…….

Nee dit keer was het niet zijn pik, maar de bodem van de wijnfles die zich tussen mijn strakke sluitspier wilde werken.

“Als het je lukt, halveer ik de laatste 16 tikken tot 8” moedigde hij aan. Het klonk verleidelijk, maar aan de andere kant had ik het gevoel dat ik uit elkaar scheurde. Stevig klemde hij mij tussen zijn benen en gebruikte wat extra glijmiddel om de fles dieper in mij te krijgen. Gelukkig gebruikte hij nog wat extra glijmiddel. Mijn onderlichaam werd gevuld door de brede onderkant van de koude fles fles. Ik werd gewoon in mijn kont geneukt met een wijnfles!

Tevreden bekeek hij het resultaat.

Hij wees weer naar de wijn op de grond. “Lik het op teef!” zei hij streng.

Gehoorzaam kroop ik naar de aangewezen plek. Wat ging dat moeilijk met die grote fles in mijn kont.

“Hup, sneller teefje!” riep hij, terwijl hij zijn cane gebruikte om zijn woorden kracht bij te zetten. Ik kroop zo snel ik kon.

“En je begrijpt natuurlijk wel dat de klapjes die je hier krijgt niet meetellen voor je straf?”.

Ik antwoordde niet en begon de wijn weer van de grond te likken. Terwijl ik diep voorover gebogen zat, duwde hij de fles nog eens stevig aan.

Aan mijn haren trok hij mijn gezicht omhoog. “Daar in het hoekje ligt een rijzweep, ga hem eens braaf voor me halen teefje”.

Ik draaide me om, dat ging zo moeilijk met die grote fles in mijn kont, maar hij had geen geduld en gaf weer een tik met de cane op mijn pijnlijke billen. Zo snel ik kon kroop ik naar voren de kamer door. De afstand was zeker 5 meter en dat is heel ver kruipend met een grote wijnfles in je onderlichaam. Mijn heupen bewogen overdreven heen en weer, maar het kon niet anders. Ik voelde hoe hij naar mij keek, terwijl ik steeds dichter bij het zweepje kwam. Ik zag hem in de grote spiegel die nu voor mij stond. Hij stond daar tevreden toe te kijken, met zijn cane in de aanslag.

Ik zag mezelf, de grote directrice, in de spiegel. Naakt, gepijnigd, met een fles in mijn kontje en een rijzweep die ik tussen mijn tanden gepakt had. Ik had me nog nooit zo klein gevoeld.

Met veel moeite draaide ik me om en liet mijn spiegelbeeld achter me. Meter voor meter kroop ik schommelend met mijn heupen terug, totdat ik als een brave teef het rijzweepje voor zijn voeten aanbood.

Tevreden kwam hij weer voor me zitten. “Nog 8 te gaan, maar je billen hebben genoeg gehad”.

Ik was blij dat hij dat inzag, maar het alternatief was niet veel beter. Ik moest trots rechtop gaan zitten. De fles trok nu nog harder.

4 tikken zou ik krijgen met een rijzweep op iedere borst om en om. Ondertussen moest ik mezelf vingeren en precies bij tik nummer 8 moest ik verplicht klaarkomen.

“Probeer niet een orgasme te faken, want dan zal ik je alsnog straffen”.

Gehoorzaam begon ik met mijn clitje te spelen op de manier waarop ik het het lekkerste vond. Ik ging snel, terwijl de zweep hard tegen mijn linker borst kwam.

“1!” toen rechts “2”.

Snel vingerde ik door, want de tijd drong. “3!” “4!”.

“Au!” gilde ik, maar ik ging onverminderd verder en voelde mijn geil langs mijn vingers lekken.

“5!” “6!”.

Het kon niet lang meer duren tot ik klaar zou komen. Ik ging dit gewoon goed uitvoeren!.

Nummer 7 kwam gemeen tegen mijn linker borst en daarna de nummer 8 tegen mijn rechter.

Ik voelde mijn kutje verkrampen rond mijn vingers en gilde het uit.

“Ooooh ja!” gilde ik tot mijn longen leeg geperst werden door al het genot. Ik wilde achterover zakken, maar de fles weerhield me daarvan. Voorover dan. Het was ongemakkelijk, maar er leek geen einde aan mijn orgasme te komen.

Tevreden keek Koen toe hoe ik de opdracht keurig had uitgevoerd.

Hij pakte mijn haren en dwong me weer rechtop te zitten. Hij zat met zijn benen iets uit elkaar en ik mocht er met mijn gezicht tussen. Eerst dacht ik dat ik hem moest pijpen, maar nee, hij liet me zijn ballen likken.

Ik was nog steeds in extase en deed alles wat me maar gevraagd werd. Gehoorzaam gleed mijn tong over zijn ballen, terwijl zijn hand kalm over zijn pik gleed.

Blijkbaar deed ik mijn werk goed, want het duurde niet lang voordat hij het niet meer volhield. Hij kreunde en zijn penis schokte. Dikke klodders zaad spoten met volle kracht in mijn gezicht. Een klodder kwam hard in mijn oog. Het zat werkelijk overal: in mijn haren, in mijn mond. Het droop van mijn kin omlaag richting mijn nek naar mijn borsten.

Ik zag alleen nog maar wazig, maar ik was helemaal in mijn rol. Geil veegde ik met mijn vingers wat zaad langs mijn kin omhoog mijn mondje in. Trots liet ik hem mijn tong zien die bedekt was met zijn warme zaad. Ik voelde dat hij tevreden was, maar als een goed hoertje kon ik mijn gast natuurlijk niet met een vieze pik laten vertrekken. Ik maakte mijn lippen schoon en zoog toen vakkundig de laatste resten sperma van zijn pik.

Tevreden bevrijdde hij mijn kontje van de wijnfles. Ik mocht me opfrissen en aankleden, terwijl Koen een nieuwe afspraak maakte met mijn man om mij weer te mogen gebruiken. Ondanks de striemen op mijn lichaam keek ik ernaar uit.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en ben zie ik mezelf als een trotse powervrouw die aan de top staat van een goedlopend bedrijf en in het geheim een eigen bordeel. Op de werkvloer ben ik hard en heb ik graag de controle, maar daarbuiten geef ik graag de touwtjes uit handen. Thuis aan mijn man en ongeveer eens per maand ben ik een extreem exclusief hoertje in mijn eigen club. Ik hou van mijn nieuwe leven.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1180x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6901x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6844x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13101x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4917x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9180x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7645x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8255x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net