Opwindend.Net
Datum: 12-06-2018
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 20487x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
In Een Strandhokje
Door Een Pseudoniem - Zoek naar meer...

Het strand was niet zo druk als ik had gedacht, maar misschien komt het door de doordeweekse dinsdag waar iedereen naar school moest. Ik zucht als ik mijn vriendin in de verte zie zwemmen met haar vriendje, zijn hand rust op haar kont en ze lachen als ondeugende kinderen. Hier wil ik dus echt niet het derde wiel van zijn.

Ik mopper onder mijn adem over het kinderachtige gedrag van ze, water op elkaar spetteren terwijl ze toch al helemaal nat zijn, alsof ze elkaar tevreden willen stellen hiermee. Dan besluit ik maar het koele water in te gaan, in n keer ren ik het water in en laat mezelf kopje onder gaan om aan de kou te wennen. De kou prikt in mijn huid en ik voel mijn tenen bijna niet meer.

Wanneer ik weer boven water ben, word ik verwelkomd door de zon. Ik gooi mijn natte haren naar achteren en lach, ik sta er nu vast bij als een maniak door in een keer het water in te rennen. Deze stranddag kon als de perfecte worden gezien, maar ik ben me er ook van bewust dat mijn menstruatie nog op gang is.

Heel vluchtig voel ik iets bewegen bij mijn heup, maar het is zo licht dat ik betwijfel of het echt is gebeurd. Ik kijk achterom, en het eerste wat ik zie is een gespierde borstkas. Als ik omhoog wil kijken naar de man, voel ik twee handen zich op het vlees van mijn heupen plaatsen. Ze knijpen een beetje en trekken mij dichterbij hem aan, waardoor ik automatisch mijn armen om hem heen sla voor ik val.

Een harde bobbel is in zijn broek te voelen en mijn hart klopt in mijn keel. Ik moet nee tegen hem zeggen, ik kan geen seks hebben met een vreemde in het water. Ik kijk naar de man, maar zijn schoonheid maakt me even sprakeloos. De waterdruppels die van zijn natte haren omlaag lopen en zijn welgevormde gezicht wat zo uit een modeblad kan komen. Ik weet zeker dat alle vrouwen om hem zouden flauwvallen als hij dichtbij ze komt.

Ik schiet uit mijn gedachten wanneer hij zijn bobbel op en neer tegen mijn been beweegt, ik duw mijzelf van hem vandaan en schud mijn hoofd. "Nee sorry, geen interesse."

Het was misschien niet het beste antwoord wat ik kon geven, maar de paniek had de overmaat. Ik snel de zee uit, richting de plek waar onze spullen liggen.

Ik gris mijn handdoek uit de tas en pak mijn extra set kleren die ik had meegenomen. Ik kan nog een blik in mijn rug voelen branden, maar ik doe mijn best om het te negeren, want als ik er geen aandacht aan schenk houdt hij vanzelf op.

Ik snelwandel naar een klein strandhokje, met mijn tas hangend aan mijn ene arm en aan mijn andere arm mijn handdoek en kleren. Doelbewust loop ik naar de achterkant van de kleedkamers, zodat er minder mensen zijn.

Ik open een hokje onhandig met mijn elleboog en plof al mijn spullen neer op de bank in dit miniscule hokje. Mijn kleren hang ik als automatisme op, maar het moment dat ik mijn shirt aan het haakje wil doen, verrassen twee handen mij van achteren.

Ze glijden over mijn nog natte buik heen en maken rondjes met hun handpalmen om mijn navel. Ik bevries terplekke en kan me niet bewegen. Ik blijf doodstil staan, maar de handen gaan gerust door.

De ruwe handen beginnen over mijn borsten te wrijven, hij pakt ze vast, kneedt ze en speelt met de tepels door de stof van mijn bikine heen. Mijn angstzweet loopt over mijn rug heen en ik slik nerveus.

"W-wat denk je dat je aan het doen bent?!" gil ik haast. Dit zorgt ervoor dat ik een pets op mijn bil krijg. Ik schrik van de plotselinge pijn en slaak een kleine kreet.

"Wees stil slet," snauwt de man achter me. Ik draai mijn nek in een ongemakkelijke positie om te kunnen zien wie mijn aanrander is. Het was de man die in het water zijn erectie tegen mij aan had geduwd.

De man plant zijn lippen op mijn nek en een heet gevoel komt bij me op. Zijn lippen steken mijn huid in de fik en verwarmen mijn lichaam.

En van zijn handen is omlaag gegaan en wrijft over mijn kutje door de stof heen. Door het gewrijf voel ik dat het touwtje van de tampon in mij met zijn bewegingen meegaat. Hij wrijft hard genoeg om de tampon te voelen, maar niet hard genoeg om het te bewegen.

De man zet een stap naar voren waardoor we tegen elkaar staan. Achter hem doet hij de deur van het strandhokje dicht.

"Alsjeblieft doe niks, ik zal niks vertellen. Ik heb niks gezien. Laat me gaan," probeer ik hem nog over te halen. Zijn handen verdwijnen nu onder de stof van mijn bikini topje en hij duwt de stof omhoog. Met zijn wijsviger wrijft hij over mijn tepel en ik voel het harder worden.

Zijn andere hand trekt mijn broekje omlaag, ik knijp mijn ogen dicht en laat zachtjes tranen stromen.

"Alsjeblieft stop," smeek ik hem.

Zijn vingers gaan over mijn buitenste schaamlippen en stoppen op een gegeven moment.

"De ondeugende vrouw heeft een tampon in," fluistert hij speels in mijn oor. Hij draait mij om en duwt mij ruw op het bankje. Ik sla mijn armen beschermend over mijn borsten heen en duw mijn benen bij elkaar.

De man trekt ruw mijn benen weer uit elkaar en gaat er tussen in staan. Hij knielt zodat hij bijna op even hoge level zit als mijn kut. Ik voel zijn vingers weer langs mijn buitenste schaamlippen gaan, ze tikken heel lichtjes mijn clit aan waardoor ik een schok van genot voel.

De man grijnst tevreden. Met zijn linkerhand pakt hij de touwtje van mijn tampon vast, dan begint hij te trekken waardoor de tampon pijnlijk richting de opening van mijn kut gaat.

Het is vandaag de laatste dag van mijn menstruatie en mijn bloedverlies is erg licht, op sommige momenten kan het ook niets zijn.

De man trekt de tampon tergend langzaan naar de uitgang, en zodra hij daar is aangekomen, duwt de man met zijn vinger de tampon weer terug. Zijn vinger woelt even binnen mijn kutwanden en ik voel opwinding borrelen. Ik laat mijn benen onbewust wat meer open vallen, wat hij ziet als een goed teken.

Zijn andere hand gebruikt hij nu om mijn clitje aan te vallen. Hij krabt met zijn nagels over mijn clitje en ik kreun zachtjes. Ik schaam me dood vanbinnen, maar kan het niet helpen. Het spel met de tampon herhaalt hij een paar keer, en tot mijn diepste schaamte begin ik ervan te genieten. De beweging van hem en de tampon in mijn kut terwijl ze over mijn clit strijken. Een schok van genot gaat door mij heen en ik kreun weer.

De man grinnikt en ik kijk hem boos aan. "S-stop," breng ik zwak uit. Diep vanbinnen wilde ik niet dat hij stopte. Op een gegeven moment leek hij genoeg te hebben van het voorspel met de tampon. Hij trekt het er in een keer uit en drukt hard op mijn clit, waardoor ik even samentrok.

De tampon was nog wit, geen enkele vlek bloed te bekennen.

"Was je wel ongesteld, of wilde deze slet gewoon graag wat in haar kut hebben?" Hij vraagt het met een intimiderende toon. Ik wil mijn mond openen, maar mijn woorden worden onderbroken als hij in een keer drie vingers in mijn kut stopt.

Ik hap naar adem en kreun als ze beginnen te pompen. Mijn kutwanden trekken zich samen en ik ben echt oo het randje van klaarkomen. De man buigt zich naar voren en doet dsn iets wat ik nog nooit heb meegemaakt.

Hij blijft door pompen met zijn vingers, het soppende geluid klinkt door de hele cabine. Met zijn andere vingers stimuleert hij mijn clit waardoor ik begin te schokken. Dan plaatst hij zijn tong op mijn opgezwollen kersje.

Een vloedgolf van genot en schokken gaat over me heen en ik gil. De man stopt echter niet en pompt nog sneller in en uit mijn kut, hij neemt mijn klit tussen zijn tanden en laat zijn hete tong er overheen gaan. De vloedgolf lijkt sterker te worden en ik kronkel onder zijn bewegingen. Het genot is een marteling voor mijn lichaam en geest, maar ik voel me zo goed. Na de derde keer besluit hij dat het genoeg was geweest en haalt zijn vingers uit mijn kut. Ik besef me nu pas dat ik helemaal wijd open ben gaan liggen zodat hij er goed bij kon. Het kutsap loopt via mijn benen naar beneden en ik voel nog steeds de schokken van mijn orgasme.

"Wie is hier nou een slet, kijk hoe ver je je kut opent voor mijn lul." Zonder het door te hebben gehad, heeft de man zijn lul uit zijn broek gehaald en het staat nu in zijn volle glorie overeind.

De man leunt naar voren en drukt het hoofd van zijn eikel tegen mijn opening aan. Om mij te pesten gaat hij op en neer, over mijn clit en opgezwollen schaamlippen. Schokken gaan weer door mij heen en ik wacht tot hij het in mij duwt. Ik ben er klaar voor, ik wil zijn lid ontvangen. Ik kronkel een beetje om het in mij te krijgen, maar de man blijff doodstil staan.

"Wat is er sletje, heb je jeuk?" vraagt hij spottend. Ik bijt oo mijn onderlip en schud mijn hoofd.

"Wat is er dan?"

Hij laat het me zeggen, hij laat me hem smeken om genomen te worden.

"Stop alsjeblieft je lul in mijn kut, ik voel me zo heet en leeg. Laat me klaarkomen op je vette lul, alsjeblieft," smeek ik hem. De man grijnst tevreden en trekt mij over zijn kut heen. Dan tilt hij me overeind dat ik mijn benen om zijn middel moet slaan en mijn armen om hem heen.

Mijn rug schuurt tegen de muur van het strand hokje, ik zit op zijn lul en het zit zo diep. Ik kreun bij elke beweging die hij maakt. Hij tilt me op, en laat me dan vallen op zijn lul terwijl hij het omhoog stoot. Zijn puntje komt steeds tegen mijn baarmoeder terecht en ik voel mijn orgasme al komen.

Hij gaat steeds sneller. Til, val, stoot. Til, val, stoot.

Ik kreun bij elke beweging en begin weer te schokken. Het was geen heftige meer, maar omdat hij door blijft bewegen wordt mijn orgasme steeds heftiger en heftiger. Op een gegeven moment ben ik zijn lul aan het melken en ben ik onderhand al aan het gillen van genot.

"Ik kom zo hard op je lekkere pik, stop niet alsjeblieft! Doe hem dieper en harder, laat mij mijn longen uit mijn lijf gillen van genot!"

De man besluit een eindsprint te maken, hij ramt op me in als een wild beest en zorgt ervoor dat mijn nog lopende orgasme heviger wordt. Ik voel dat zijn kloppende pik bijna bij zijn hoogtepunt komt, en al snel voel ik de warme spermastralen in mijn kut gaan. Ik slaak een laatste gil van genot, voor het even zwart wordt voor mijn ogen. Speeksel is rondom mijn mond te vinden en ik heb haast geen energie meer in mijn lichaam.

De man laat me vallen op de grond van het kleedhokje en trekt zijn broek gauw weer aan. Als een levenloze pop zit ik op de grond, beschaamd en vol voldane lust.

De man zegt zijn vaarwel terwijl hij me hier achterlaat met een overgevoelig lichaam, en loopt het hokje uit.

Ik blijf nog even op de grond zitten, voel hoe het warme kutsap nu op de grond druipt.

Maar hoe moest ik weten, dat dit alleen maar het begin was van mijn avontuurlijk seksleven.

Zoek naar meer verhalen van Een Pseudoniem...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 4220x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 2951x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5450x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 11048x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2137x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4192x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8467x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7730x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10032x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4730x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7243x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5741x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8012x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7665x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3107x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net