Opwindend.Net
Datum: 20-06-2018
Stemmen: 70x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 21383x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Jong Geleerd - 1
Door Claudia - Zoek naar meer...

Hallo geile schatjes. Hier ben ik weer om een, volgens mij, best wel geil en extreem pervers verhaal met jullie te delen. Sommigen van jullie hebben mijn ingezonden verhalen onder de titel De Bungalow al gelezen of anders de verhalen over De nichtjes (onder het pseudoniem vieze vrouw). Bedankt daarvoor en voor de leuke reacties.Zoals reeds eerder gezegd, mijn naam is Claudia, ben 42 jaar en heb geen kinderen. Uit De Bungalow- en Nichtjes serie bleek al dat ik niet voor de gewone op- en neer sex ga. Neen, mijn ervaringen en fantasieŽn gaan veel verder dan dat.......

Deze keer vertel ik graag hoe het is gekomen dat ik van deze extreme sex houd. Ik ben namelijk al op jeugdige leeftijd ingewijd en wel door mijn tante Loes en haar man oom Ben. Al sinds mijn veertiende fantaseerde ik bij het vingeren over oom Ben. Hoe hij mijn kutje likte en ik hem moest pijpen. Als ik dan iets in mijn kleine meisjesspleet duwde dacht ik altijd dat het zijn pik was die me vulde. Op zich vreemd, want ik had zijn piemel nog nooit gezien en hij was helemaal niet aantrekkelijk. Hij was corpulent, had een dikke buik en zelfs kleine tietjes. Bovendien had hij zijn haren in sliertjes over zijn kalende, altijd een beetje zwetende hoofd geplakt. Toch trok mij juist deze vieze man aan als ik aan sex dacht. Tante Loes was het tegenovergestelde. Een mollige vrouw met dikke, iets hangende borsten en een volle kont, met een mooi gezicht en altijd heel erg verzorgd met veel make-up. Ze kleedde zich sexy. Bloesjes waarin haar vette tieten goed uitkwamen, rokjes tot net boven de knie, vaak panties en altijd pumps met hoge hakken waarop ze prima en sensueel liep. Als klein meisje wilde ik later uitzien zoals zij. Zij was mijn lievelingstante en ik werd door haar verwend.

Toen ik 17 jaar was mocht ik van mijn ouders rijlessen nemen. En tante Loes beloofde dat ik van haar een tweedehands auto zou krijgen op mijn 18e verjaardag, mits ik dan geslaagd zou zijn. Het rij-examen ging mij gemakkelijk af en tante Loes en oom Ben hielden woord. Tijdens de volgende vakantie mocht ik bovendien een week bij hun gaan logeren. Zij woonden ongeveer 200 km bij ons vandaan, dus zou mijn eerste grote rit richting mijn lievelingstante en oom gaan.

Tijdens de autorit dwaalden mijn gedachten redelijk vaak af. Misschien zou ik eindelijk de kans krijgen om stiekem naar oom Ben te kijken om te zien of zijn pik inderdaad leek op die waarmee hij in mijn fantasie mijn mond vulde. Een jeukend gevoel ging door mijn onderlichaam en ik schrok plotseling van een toeterende auto. Het werd tijd om even een pauze te nemen voor een kop koffie en een sigaretje. Ik stopte bij een tankstation. Ik vroeg de bediende om de sleutel van de wc omdat mijn blaas goed vol zat. Toen ik de deur opende trof ik een typisch autoweg-toilet aan. Verlicht met een blauwe lamp om junkies te ontmoedigen. Op de grond en in de pot lag besmeurd wc-papier. En dan die indringende urinegeur die me een beetje liet kokhalzen. Ik trok mijn rokje omhoog en mijn string uit zodat deze niet vies zou worden van de plasjes op de grond. Ik spreide mijn benen en ging een beetje boven de pot hangen. Gek genoeg kreeg ik een geil gevoel van deze vieze toestand. Ik begon een beetje te persen en al snel vielen de eerste druppels urine in de vuile pot, al snel gevolgd door een flinke pisstraal. Enkele kleine stroompjes liepen kriebelend langs mijn dijbenen. Met een papieren zakdoekje veegde ik het af en voor ik het wist hield ik het papiertje onder mijn neus en rook eraan. Een enorm geil gevoel maakte zich van mij meester toen ik mijn eigen plas en beetje kutgeil rook. Ik wreef over mijn iets gezwollen clitje en al snel kreeg ik een heerlijk orgasme. Ik schrok een beetje van deze vreemde situatie en duwde een inlegkruisje in mijn slip om het overtollige geil op te vangen, trok mijn string omhoog en fatsoeneerde mijn kleren. Daarna stapte ik weer in de auto en reed het laatste stuk naar mijn vakantie-adres.

Toen ik naast het grote vrijstaande huis parkeerde stond tante mij al in de deuropening op te wachten. Wat leuk dat je hier bent liefje zei ze en begroette met drie dikke kussen. Ze had alleen een iets te strakke witte schort aan waarin haar dikke bollen waren gepropt. Ze had harde tepels die er duidelijk uitpriemden en liep zelfs nu op hoge pinnen. Een beetje teleurgesteld was ik toen tante Loes mij vertelde dat oom Ben voor zaken weg was en pas de volgende avond thuis zou komen. Het zou dus nog even duren voor ik misschien een glimp van zijn pik kon opvangen. Tante nam me mee naar de logeerkamer waar ik mijn koffertje kon uitpakken. Doe maar op je gemak en voel je thuis. Als je klaar bent zit ik beneden op je te wachten. Ik was snel gereed en toen ik beneden kwam zat tante op de bank in de woonkamer. Op de salontafel stond een fles witte wijn in een koel-emmer, twee wijnglazen, een grote kan met water en twee gewone glazen. Je bent nu 18 en dus volwassen zei ze. Je lust zeker wel een glas wijn?
Ik knikte ja en tante vulde de glazen met wijn. Ik zal ook wat water inschenken zei ze, anders gaat het misschien te snel na zo'n vermoeiende rit. Kom, nestel je naast me dan kunnen we gezellig bijkletsen. De teleurstelling over de afwezigheid van oom Ben verdween al snel toen tante begon te vertellen. Verhalen over vroeger, hoe ze oom Ben had leren kennen en dat ze altijd stout was. Het was zo gezellig dat de tijd omvloog en het te snel tijd was om te gaan slapen.

Toen we boven kwamen vroeg tante of ik het misschien prettig zou vinden om de eerste nacht bij haar in bed te slapen. Oom Ben was er toch niet en dus was er plaats genoeg. Bovendien zouden we ons dan allebei niet alleen voelen. De geile gedachte dat ik dan op de plaats zou liggen waar normaal oom Ben met zijn vette naakte lichaam zou liggen maakte me erg opgewonden. Misschien kon ik hem wel ruiken en wrijven over het laken waar normaal zijn pik op rustte. Onder het mom dat ik mijn tanden ging poetsen ging ik naar de badkamer. Ik trok snel mijn kleren uit en liet een hand in mijn slip glijden. Ik voelde hoe doorweekt het inlegkruisje was door mijn weglopende kutgeil. Ik waste mijn kutje en hoopte dat het een beetje droog zou blijven bij deze vieze geile gedachte. Snel trok ik een T-shirt aan. Ik liep de slaapkamer binnen en zag nog net hoe tante een nachtjapon over haar hoofd trok terwijl ze voor de passpiegel stond. Wat was het toch een lekkere vrouw voor haar leeftijd. Dat vlezige figuur met die stevige dikke borsten en volle billen. Zou je nog iets voor me willen schatje vroeg ze. Ik heb vanmiddag achter bij het zwembad in de zon gezeten en was een beetje verbrand. Zou je willen kijken of ik al vervel op mijn rug. En misschien kun je me dan nog even insmeren met after sun? Zonder mijn antwoord af te wachten ging ze op een burostoel zitten en draaide haar rug naar mij toe. Gewillig ging ik achter haar staan en vroeg of ze haar schouders een beetje vrij kon maken. Ik zag enkele rode plekjes en begon er voorzichtig de lotion over uit te wrijven. Ik keek voorzichtig over haar schouder en zag dat haar tieten bijna helemaal bloot lagen. Haar tepels waren bedekt maar staken stijf af in het stukje katoen. Haar ademhaling ging steeds sneller. Dit vind ik zo lekker zegt ze, van die schroeiplekken. Terwijl ze eigenlijk pijn doen kunnen ze zo lekker jeuken als ze goed behandeld worden. Zat ik hier nu gewoon naar mijn geilende tante te kijken? Vroeg ik me af. Mijn gedachten werden verstoord toen tante plotseling zei: Het is tijd om te gaan slapen. Morgen is weer een dag. Truste liefje zegt ze terwijl ze zacht op mijn lippen kust. Beduusd ga ik in bed liggen en merk dat de aanblik van het lichaam van mijn tante tintelingen in mijn kutje veroorzaken. Even ben ik die pik van oom Ben vergeten. Al mijn geilheid werd veroorzaakt door dat heerlijke lijf van tante. Terwijl ik in gedachten lekker met haar vette memmen speel, eraan lik en zuig val ik in slaap.

'S-nachts word ik wakker van geluid en het licht van een nachtlampje. Als ik mijn ogen een beetje open doe zie ik in de schemer dat mijn tante naast het bed met haar rug naar mij toe staat en er iets onderuit schuift. Als ze een beetje door haar knieŽn zakt en haar nachtjapon tot aan haar middel omhoog schuift doe ik mijn ogen snel dicht alsof ik nog slaap. Stiekem kijk ik en zie dat tante eerst enkele druppels pies en vervolgens een hele straal uit haar pisbuis perst. Ik merk dat ik heel geil wordt van deze pissende geile vrouw. Mijn kutje begint te kloppen, maar ik houd mijn handen stevig langs mijn lichaam. Als ik daaronder ergens aankom, dan spuit ik het laken vol. Dan voel ik een spontaan orgasme. Ik kan het niet tegenhouden en voel hoe straaltjes kutkwijl het laken gaan bevuilen. Schokkend en met een tollend hoofd kom ik langzaam bij
als tante zachtjes over mijn voorhoofd streelt. Wat is er schatje, heb je gedroomd? Nog na hijgend begin ik blozend te stotteren.....ja...eh...nee...ik..ik heb het bed vies gemaakt....kon er niets aan doen. Maar meisje toch zegt tante Loes, dat is toch niet erg. Vertel maar wat er gebeurt is. Je hoeft je voor je tante echt niet te schamen. Ze klinkt vertrouwd en met een rood hoofd vertel ik haar wat er gebeurt is. Ze glimlacht en zegt: dus jij schaamt je omdat je geil wordt van een plassende vrouw of zelfs je tante. Dat hoeft echt niet. Eerlijk gezegd hoopte ik dat je naar me keek. Ze zegt het zo zacht in mijn oor dat ik er kippenvel van krijg. Ik vind het een zalige gedachte als ik weet dat mensen naar mij kijken terwijl ik mijn blaas laat leeglopen. Ze blijft lieve dingen in mijn oor blijft fluisteren en ik voel haar hand richting mijn kruis schuiven. Ik ga je voelen hijgt ze, ik ga je van binnen voelen. Je bent lekker nat klein nichtje van me en schuift haar middelvinger in een keer diep in mijn zeiknatte grotje. Heerlijk voel ik haar van binnen rondvoelen. Ze spuugt op mijn clitje en wrijft het uit met haar natte tong. Af en toe zuigt of bijt ze er zachtjes op. Ik voel een tweede vinger naar binnen schuiven en word gek van het gevoel. Ze blijft me vingeren en aan mijn clit zuigen. Het is heerlijk. Je bent nog wat nauw liefje, fluistert ze geheimzinnig. Maar daar kan wat aan gedaan worden. Ik ga je nog voelen zegt ze. Ik ga in je anus. Ik ga je kontje vingeren. Je moet me vertrouwen, eerst is het een vreemd tegen natuurlijk gevoel. Ik maak zo meteen je gaatje en kringspier lekker nat met mijn spuug. Het eerste vingerkootje schuif ik heel voorzichgig naar binnen en voel dan weerstand. Daarna duw ik mijn vinger steeds dieper in je poepgaatje en vinger je endeldarm. Geloof me, je gaat dit heerlijk vinden. De manier waarop ze tegen me praat maakt mijn kut zeiknat. Ik voel hoe ze met haar tong mijn poepgaatje likt. Het puntje van haar tong zit precies tegen het gaatje en draait rond. Dan drukt ze haar vinger tegen mijn sluitspier en perst hem een klein stukje naar binnen en wacht even. Mijn .clit is zo gezwollen dat ik ik hem met twee vingers bewerk. Terwijl mijn aars heerlijk gevingerd wordt voel ik een orgasme opkomen. Gillend kom ik klaar. Jaaa....jaaaa.....lekker.....vinger me klaar.....

Als ik een paar seconden later een beetje bijkom zit tante naast me op bed. Volgens mij heb je genoten hijgt ze in mijn oor en ze duwt haar tong erin. Wat een heerlijk gevoel. Maar nu wordt het echt wel tijd om te gaan slapen zegt tante. En morgen hebben we nog een hele dag om samen gezellige, fijne en vooral lekkere dingen te gaan doen voordat oom Ben thuis komt.

Oh ja, oom Ben. Was bijna vergeten dat ik deze week wel een glimp wil opvangen van zijn pik. Hoe zou hij er uit zien. Ik hoop zoals ik hem in mijn gedachten heb......

Maar dat vertel ik eventueel in deel 2....

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jong Geleerd - 2

Zoek naar meer verhalen van Claudia...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 4329x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5516x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 11119x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2170x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4210x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8497x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7740x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10045x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4741x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7249x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5746x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8016x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7686x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3112x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net