Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 167x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 35579x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Het Nichtje Van De Bruid - 1
Door Lordgeorge07 - Mijn Profiel Pagina

Dit is een korte introductie op een mogelijk lang verhaal. Het is een fantasie die laatst bij mij opspeelde. Wie weet kunnen jullie mij helpen om hier een mooi en geil verhaal van te maken. Laat gerust je ideeŽn en meningen achter.

Het was een warme voorjaarsdag in mei. Vandaag zou mijn beste vriend gaan trouwen. Het zou een fantastische dag worden en dat begon al met het heerlijke weer. Ik was gevraagd om naast getuige ook als chauffeur mee te gaan en zodoende stond ik al vroeg bij de bruidegom op de stoep. We moesten nog even wachten omdat de bruid wat vertraging had bij het aankleden. Toen ze klaar was vertrok ik met de bruidegom naar haar ouderlijk huis waar we haar zouden ophalen. Daar aangekomen moest ik even buiten wachten samen met de andere daggasten. Ik keek even rond en herkende een paar mensen. Al snel viel mij een leuke jonge meid op. Ze had een vrolijk jurkje aan dat net over haar billen kwam. Dat is nog best kort voor een bruiloft dacht ik, maar dat vond ik helemaal niet erg. Naast het korte jurkje vielen ook haar ferme borsten op. Die kwamen prachtig uit in het strakke jurkje. Het jurkje kwam tegen haar strakke buikje en dat maakt haar echt een prachtige verschijning. Die moest ik vandaag maar eens in de gaten houden dacht ik bij mijzelf.

Toen de bruid klaar was en iedereen gegroet had vertrokken we voor de bruidsfoto's. Na de foto's reden we snel door naar het hotel waar ze in een prachtige hoteltuin zouden trouwen. Toen we daar aankwamen werd het bruidspaar feestelijk onthaald en zette ik de auto weg. Toen ik naar mijn stoel liep keek ik aandachtig de gasten rond of ik dat leuke meisje nog zag. Ik kon nog net een glimp van haar opvangen voor de ceremonie begon. Het was een prachtige ceremonie en ik dacht helemaal niet meer aan dit leuke meisje.

Na de ceremonie begon de receptie en hield ik uiteraard met een schuin oog deze prachtige verschijning in de gaten. Ze stond regelmatig met wat vrienden te kletsen. Door het warme weer ging ik regelmatig wat te drinken halen. Toen ik weer aan de bar stond te wachten op mijn biertje stond ze ineens naast mij. We raakten wat aan de praat en zo kwam ik erachter dat ze Emma heette en het nichtje was van de bruid. Ze was 21 jaar en had het ontzettend naar haar zin op de bruiloft. Tijdens het praten kon ik haar nog eens extra goed bekijken. Ze had prachtige bruin haar en blauwe ogen om in te verdwalen. Haar borsten waren denk ik een mooie D-cup. Naar mate de middag volgde dronken we ook steeds meer biertjes en wijntjes. We raakten lekker aangeschoten en werden wat loslippiger. Emma bleek nog vrijgezel te zijn en eigenlijk wel op zoek naar een leuke vriend. Nou dat moest wel lukken met zo'n lekker kort jurkje zij ik met een knipoog. Emma moest lachen en begon te blozen.

Heb jij het ook zo warm vroeg ze of ligt het aan mij? Ik zweet mij kapot in mijn pak, maar ja dat hoort erbij op een bruiloft. Ik ben blij als ik straks op mijn hotelkamer ben en mijn pak uit kan doen. Oh, heb jij hier een kamer geboekt vroeg Emma met een ondeugende ondertoon. Dat heb je goed voor elkaar. Een tweepersoonsbed zeker, knipoogde ze. We moesten hart lachen, maar verder kwamen we niet met ons gesprek want ik moest met het bruidspaar op de foto. Na de foto raakte ik met wat andere gasten aan de praat en ik zag dat Emma haar vrienden ook weer had opgezocht.

Tegen het einde van de bruiloft liep ik naar de balie om de sleutel van mijn hotelkamer op te halen. Ik haalde mijn spullen op en bracht die alvast naar mijn kamer. Daar maakte ik even gebruik van de wc en gooide ik wat water in mijn gezicht. Ik was namelijk aardig gaan zweten door het sjouwen van mijn tas. Toen ik weer uit mijn hotelkamer liep, liep ik recht tegen Emma op. Wat doe jij hier vroeg ik? Ze was verdwaald zei ze, maar iets in haar stem deed mij vermoeden dat ze niet per ongeluk was verdwaald. Maar dit is dus jouw kamer vroeg ze? Mag ik eens binnen kijken? Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik stapte aan de kant en liet Emma passeren. Ik bleef zelf in de deur staan waardoor ze wel tegen mijn aan moest komen. Met mijn linkerhand gaf ik haar een tik op haar billen en ik trok snel de deur achter mij dicht. Verontwaardigd en enigszins boos draaide Emma zich om, maar voor ze iets kon zeggen begon ik haar heerlijk te zoenen...

Benieuwd naar het vervolg? Laat maar een reactie achter...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Nichtje Van De Bruid - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1145x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 894x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6897x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4981x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6840x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13088x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2928x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4911x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9176x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10489x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5041x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7641x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net