Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 19363x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Hetero Jochie Verkracht Door Oudere Mannen - 1
Door Mck - Mijn Profiel Pagina

Marc, 18 jr, hetero, slank en glad

Normaal gingen we nooit naar dit zwembad omdat hier nog wel eens slechte verhalen waren over vervelende gasten, ruzies en zelfs aanrandingen door de wat kansarmere jeugd. Maar het zwembad zelf was mooi en we gingen nu op een maandag vlak na de examens zodat de meeste jongeren gewoon op school zaten. Wel bleek al snel dat het aantal ouderen juist flink groter was op deze dag. Ik en klasgenoten van me vierden een beetje dat de examens erop zaten en chillden de hele dag in het zwembad. Ik kreeg een beetje het idee dat een groepje oudere mannen steeds naar ons zat te kijken maar ik schonk er niet echt aandacht aan. Het was 19:30 en het zwembad sloot om 20:00 en 2 van m'n klasgenoten waren al naar huis gegaan. Ik en Joris waren nog over maar Joris was vergeten dat hij rijles had om 19.30 dus hij haastte zich weg. Ik had geen zin om me te haasten dus ik ging nog ff naar het buitenbad voordat ik naar huis ging.

Het was bijna volledig uitgestorven in het zwembad op die oudere mannen na. Ik wou eigenlijk ook vrij snel weggaan maar toen ik net een minuutje in het buitengedeelte was kwamen 2 oudere mannen van het groepje ook door de buitenbad flappen. Ik voelde me meteen ongemakkelijk en maakte aanstalten om weg te gaan maar toen begonnen ze tegen me te praten. Ze bleven gewoon op nette afstand en waren heel beleefd dus ik wilde ook niet zomaar weglopen. Ze heetten Jan en Piet en vertelden dat ze homo waren en vroegen een beetje naar mijn interesses. Toen ze merkten dat ik hetero was begonnen ze me te vragen maar wat nou als... en kan je je voorstellen hoe het zou zijn met een man. Ik voelde me steeds ongemakkelijker en zei dat ik echt moest gaan. Toen zei Jan: "Oke geen probleem knul. We vonden het een interessant gesprek. Maar ik moet toegeven dat we ook vooral achter je aankwamen omdat we al de hele dag naar jou en je vrienden zaten te kijken. En vooral naar jou..."

"Ehh hoezo ik dan...? " stamelde ik verrast. "Nou jij bent echt precies ons type!" antwoordde Piet. "Jong... slank... lichtgespierd... lekker hoor. Maar we hadden echt wel door dat je ons doorhad en ons een beetje probeerde te plagen met je zwembroek net iets te laag. Of dat je zo heel sexy nog wat water van je buikspieren veegde. Jajaja..."

"Huhh wat? Nee dat deed ik echt niet hoor!" zei ik snel. "Oooh ja het was vast allemaal toeval he?" zei Jan terwijl ze allebei dichterbij kwamen. "Ja.. ik merkte wel dat jullie keken maar ik deed verder niks expres, echt niet!" zei ik. "Oke oke rustig maar knul. Als je ons heel even laat voelen ter compensatie is alles weer goed oke?" zei Jan weer en ze stonden nu voor me tussen mij en de ingang naar het binnenbad. Angstig keek ik om me heen maar er was verder niemand. "Nee oprotten!" zei ik hard terwijl ik langs ze heen probeerde te lopen. Maar ik zat voor 3 kwart onder water dus echt snel was ik niet. Piet pakte me bij m'n middel en trok me tegen zich aan. "Heel even maar knul, heel even." en terwijl hij me vasthield kwam Jan voor me staan en gleed met 2 handen van m'n middel langzaam omhoog over m'n buikspieren en m'n tepels. Ik slaakte een schrille zucht toen ik zijn ruwe vingers over m'n harde tepels voelde glijden. Er ging een siddering door m'n lichaam. "Hahah oeww gevoelige tepeltjes ehh? Wat geil... Ik durf te wedden dat je al stijf bent." zei Piet en hij greep naar m'n piemel.

Hij had gelijk... het was heel snel gegaan en ik had er geen controle over maar ik voelde verschrikt hoe hij door m'n zwembroek heen m'n stijve piemel vastpakte. "Ahhh !! Nee!" schreeuwde ik en ik schopte naar achter voel in het kruis van Piet. Hij slaakte een pijnkreet en liet me los. Ik snelde zo snel ik kon het binnenbad weer in en rende eruit en een pashokje in. Verderop hoorde ik stemmen maar ze stierven snel weg. Doodsbang bleef ik een paar minuten zitten. Maar ik zou toch naar m'n kluisje moeten. Blijkbaar was het inmiddels 20:00 geweest want ik zag een deel van de verlichting uitgaan. Ik wist dat ik heel snel moest zijn nu. Ik rende het hokje uit naar m'n kluisje en daarna weer richting het hokje. Ik begon me meteen om te kleden maar zodra ik m'n broek uitdeed zag ik een flits van boven. En nog 2! Jan en Piet hadden me opgewacht en namen vanuit het hokje ernaast foto's terwijl ik net helemaal naakt stond. "Zoooo Marc Evensberg! We hebben vanmiddag alle tijd gehad om jouw en je vrienden hun facebook op te zoeken en daar gaan we deze foto's mooi eens even opzetten!" lachte Jan. Ik wist dat ik moest kiezen. Of een dealtje maken of zo snel mogelijk naar de politie, maar dan zou ik nog te laat zijn en iedereen de foto's al zien. "Luister knul, we vragen niet veel. We snappen dat jij het niks vind. Als je ons ff een beetje met je laat spelen en onszelf laten aftrekken zijn we tevreden. Dan verwijderen we de foto's waar je bij staat en kunnen we allemaal tevreden naar huis. Nou ja in ieder geval wij hehe."

Ik ging akkoord op voorwaarde dat ze ze van tevoren voor m'n neus zouden verwijderen. "Oke, kom mee naar de douche, voor jou ook prettiger toch?". Shakend van de spanning liep ik met ze mee en ze lieten zien hoe ze de foto's verwijderden.Ik wist dat ik kon proberen weg te rennen nu maar dan zouden ze me misschien wel helemaal verkrachten. Dit was vies en doodeng, maar ik hoefde ten minste niks te doen of erger nog in m'n kont genomen worden. Ze zetten de douches aan en duwden me eronder tegen de muur. "Kijk, we spoelen onze piemels lekker schoon voor je!" zei hij terwijl ze hun zwembroeken uittrokken en hun stijve piemels voor me hielden. "Ziet er lekker uit of niet dan knul!?" zei Piet. "Nee... echt niet...sorry.." antwoordde ik. "Oke nouja, beloofd is beloofd." zei Piet. Ze kwamen aan beiden zijden naast me staan en begonnen me langzaam te betasten en te strelen. Jan streelde over m'n buik en Piet gleed over m'n borst plagerig langzaam richting m'n nog steeds harde tepels. Weer voelde ik een siddering door m'n lichaam gaan en ik probeerde een kreuntje te onderdrukken. "Hehehe, ach kijk hem z'n best doen niet te kreunen. Dat ga je echt niet volhouden hoor schatje." Toen begon hij met beide duimen langzaam rondjes over m'n tepels te draaien. Jan pakte me bij m'n middel en kwam achter me staan. Toen greep hij m'n billen vast en zuchte van plezier. "Ohhh zo'n heerlijk jong strak kontje". Hij trok m'n broek omlaag en m'n piemel kwam volledig stijf tevoorschijn.

"Ohh wauw wat ben jij stiekem geil he jochie. Hehe, zullen we jou eens lekker laten komen?". sprak Jan zachtjes in m'n oor. "Nee!! Niet doen! De afspraak was alleen spelen en dat jullie zouden komen, ik niet!" zei ik verschrikt. "Nee nee nee, bij ons valt klaarkomen altijd onder spelen knul. Maar geen zorgen we zullen je niet in je kontje neuken als je niet tegenstribbeld." antwoordde Jan. Grinnikend begon Piet ondertussen m'n tepels te likken en ik moest weer heel erg m'n best doen een kreun in te houden. Toen likte hij langzaam omlaag tot m'n navel. En nog lager en hij likte langs m'n ballen nu langzaan aan de voorkant omhoog. "Nee nee nee!!" jammerde ik. "Ja ja ja!" zei Jan in m'n oor terwijl hij nu van achter me met 2 handen m'n tepels begon te strelen. "Ahhhh...hnnnngggghhh...OOOHHHHH!!" kreunde ik plots hard toen ik Piet zijn tong na een lange weg omhoog m'n ontblootte eikel voelde bereiken. "Heheh zie je wel? Kreun maar lekker schatje..." fluisterde Jan nu in m'n oor terwijl ik zijn handen van m'n tepels tot m'n buik en weer terug voelde strelen. Ondertussen was hij neuk bewegingen achter me aan het maken en voelde ik zijn harde piemel over m'n billen schuren. Ik was inmiddels zo bang dat hij hem in me zou duwen dat ik me niet meer durfde te verzetten. "Alstublieft... neem me alstublieft niet van achteren oke? Dat was echt niet de afspraak." smeekte ik inmiddels bang.

"Niet? Weet je het zeker... het is zoo lekker...hehe. Nee oke afspraak is afspraak. Bovendien sta ik toch al op springen!" zei Jan. En terwijl Piet me langzaam aan het pijpen was begon Jan ineens heftiger op en neer te gaan en brulde het ineens uit. "AAAAHHHHH!!! JAAAHHHHHH!!!" riep hij terwijl hij me bij m'n kont greep. "Heheh jaaa... al dat zaad over je strakke kontje... lekker hoor." Ik voelde z'n warme zaad tussen m'n billen gleed. Nu begon Piet ineens me heel hard af te trekken en Jan verspreidde zijn zaad over m'n tepels, plagerig strelend."Ooooohhh neee stooop!!!" kreunde ik hard. Maar binnen de kortste keren werd ik overmand door ťťn van de heftigste orgasmes die ik ooit had gehad. Schokkend kwam ik tussen 2 oudere mannen klaar terwijl ze me naar m'n hoogtepunt plaagden. Ik was nog niet uitgeschokt of Piet begon zichzelf hard af te trekken en spoot binnen 10 seconden meerdere stralen sperma op m'n buik.

Ik realiseerde me heel goed dat ik keihard was aangerand en misschien wel verkracht te noemen. Maar ik was zo opgelucht dat ze me niet hadden geneukt dat ik toch een beetje opgelucht was. Ze lieten me los en ik zakte op m'n knieeŽn. Ik zag het zaad van beide mannen om m'n buik en tepels en ik gruwelde. Maar het was nog niet helemaal klaar. Want weer zag ik 2 flitsen en ze hadden weer foto's van me gemaakt terwijl ik daar op m'n knieeŽn zat met hun zaad over me heen. Een nog ergere foto! "Geen zorgen hoor Marc, deze is voor onze privť collectie. We zetten niks op facebook. Nou doei he!" zei Piet terwijl ze allebei wegliepen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hetero Jochie Verkracht Door Oudere Mannen - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1144x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 894x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6897x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4981x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6840x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13088x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2928x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4911x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9176x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10489x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5041x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7641x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net