Opwindend.Net
Datum: 05-07-2018
Stemmen: 147x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 22418x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Examens - 2
Door Queen Bee - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Examens - 1

De volgende dag waren haar examens. Gelukkig laat, zodat haar ouders al naar hun werk waren en ze hen niet onder ogen hoefde te komen.
De woorden van Casper gonsden door haar hoofd, geen slipje en een ruwe jeans.
Gisteren had ze niet goed begrepen waarom, maar nu was het haar volkomen duidelijk: ze zou zich op deze manier veel beter bewust zijn van haar bestrafte billen. Natuurlijk kon ze ook deze opdracht gewoon negeren, misschien zag ze Casper nooit weer, zoals met zoveel jongens waarmee ze seks had gehad het geval was. Toch kon ze het niet. Ook maakte ze haar haren weer vast in een hoge staart net als gisteren. Voor het eerst ging ze zonder slipje de deur uit. Op haar fiets merkte ze hoe de jeans over haar pijnlijke billen schuurde. Haar hoofd sloeg op hol bij de gedachte aan hoe deze jongen haar domineerde zonder in de buurt te zijn.

Het houten stoeltje in het examenlokaal maakte de herinnering aan haar straf niet beter. Ze moest zich focussen op haar wiskunde-examen, maar het was zo moeilijk. Ze baalde dat ze veel te weinig geleerd had, maar probeerde er het beste van te maken.
Ondertussen vroeg ze zich af of het door haar jeans zichtbaar was dat haar kutje drijfnat was.

Een oude surveillant liep door het lokaal om op te letten of er niemand afkeek. Schaamteloos keek hij in de decolletés van de voorovergebogen studentes. 2 tafels voor haar bleef hij een tijdje staan. Suzanne wist dat hij vanaf daar een perfect uitzicht had op haar grote borsten. Ze probeerde anders te gaan zitten, maar toen werd ze weer herinnerd aan haar pijnlijke billen. Ze had geen keuze en het geile natte plekje in haar broek leek steeds groter te worden. Waarom werd ze zo geil van deze ongemakkelijke situatie?
Eindelijk liep de oude surveillant verder, maar ze wist zeker dat hij haar geilheid opgemerkt had. Ze wist het zeker van die vieze oude man.

Eenmaal thuisgekomen begon ze direct met leren voor de andere examens. Ze had nog een kans om te slagen.
Toen haar moeder thuis kwam wilde ze direct verhaal gaan halen dat haar dochter zich niet aan de afspraken had gehouden. Gelukkig had haar vader gemerkt dat ze druk aan het leren was. Hij overtuigde haar moeder om haar niet te veel af te leiden en zo leek ze er dankzij haar milde vader gemakkelijk vanaf te komen.

Toen werd het 13 juni, de dag waarop de school zou bellen als ze niet geslaagd was. Gespannen zat ze naast de telefoon. Haar hart ging tekeer. Ineens werd ze zich bewust van de string die ze droeg. Het was dezelfde als op de verjaardag van Joyce, maar haar moeder had niets gezegd van het zand en de modder. Toen was alles goed gekomen, misschien was het een teken dat het met haar examens ook goed zou komen.

Helaas bleef dit niet het geval, want nog geen 5 minuten later ging de telefoon: Suzanne was gezakt. Ze had geluk dat ze nog net voor het herexamen mocht gaan. Eerst stuurde ze een berichtje naar Joyce, daarna ging ze vol schaamte naar haar ouders om het te vertellen. Ze waren niet verrast en eigenlijk hadden ze er al op gerekend. Haar moeder was boos, maar haar vader wilde een verhaal beginnen dat hij niet boos, maar wel teleurgesteld was. Gelukkig werd hij in zijn verhaal onderbroken door de telefoon die weer ging. Haar vader nam dit keer op. Ergens hoopte Suzanne dat het de school was die een vergissing had gemaakt, maar natuurlijk was dit niet zo.

Het was Frank, de vader van Joyce die vertelde dat ook Joyce gezakt was. Hij nodigde Suzanne en haar ouders uit om die avond bij hen langs te komen om te bespreken hoe dit kon gebeuren. De vader van Suzanne stemde in en zo bereidde het gezin zich voor om bij de familie van Joyce op bezoek te gaan voor een stevig gesprek.
Suzanne wilde haar haren weer in een hoge paardenstaart doen, maar haar moeder hield haar tegen. Net als vroeger begon ze Suzannes haren weer in een lange vlecht te doen. Zo droeg ze zelf haar kapsel vanavond ook.
“Het moet maar eens afgelopen zijn met die sletterige kapsels en die sletterige kleding. Soms lijk je wel een hoertje als je met die dikke tieten loopt te pronken”.
Suzanne geloofde haar eigen oren niet. Zulke taal had ze nog nooit van haar moeder gehoord.
“Alsof ik er iets aan kan doen dat ik grote tieten heb” beet ze terug. “Dat heb ik aan jou te danken”. Haar moeder die tegenwoordig nog grotere borsten had, wilde er tegenin brengen dat ze er niet zo mee te koop liep, maar ze werd herinnerd aan haar eigen jeugd en ze hield zich wijselijk stil. Ze merkte dat de gedachte aan de tijd dat ze zo jong was als Suzanne haar enorm opwond. Natuurlijk zei ze niets, maar haar fantasie bleef malen tot haar man de auto bij het afgesproken adres parkeerde.

Ze stapten uit en Suzanne volgde haar ouders naar de voordeur van het grote huis van Joyce.
Beide ouders van Joyce stonden bij de voordeur en stelden zich voor als Frank en Claudia. Ze zagen er keurig, chique en onberispelijk uit. Suzannes ouders stelden zich voor als Dennis en Mariska en zo gingen ze verder naar de woonkamer waar Joyce beteuterd zat.
Haar ouders gingen naast haar zitten en Suzanne kwam op de manier naast haar eigen ouders te zitten.

Frank stak van wal met een verhaal dat hij teleurgesteld was. Dat ze makkelijk konden slagen, maar er in het laatste jaar met de pet naar gegooid hadden. Zijn woorden klonken hard dat de meiden geen enkele discipline hadden.
Suzanne wilde zich het liefste verstoppen.
“Vroeger waren de jonge vrouwen veel gehoorzamer en gedisciplineerder” ging hij verder “Maar tegenwoordig krijgen nog maar weinig vrouwen de tucht die ze zo hard nodig hebben”.
Suzanne merkte dat ook haar vader het allemaal een beetje ongemakkelijk vond, terwijl haar moeder aandachtig zat te luisteren.

“Mijn vrouw heeft nog de juiste opvoeding gehad en daar zijn we erg trots op, nietwaar schat?”. “Ja, Frank” antwoordde Claudia gehoorzaam.
“Woensdag tuchtdag, dat is een traditie die ik overgenomen heb. Een vrouw heeft wekelijks een kleine, en soms een grote, correctie nodig”.
Iedereen hield z’n adem in.
“Sinds onze dochter 18 jaar geworden is, gelden voor haar dezelfde regels. Woensdag tuchtdag en ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat je tucht verdiend hebt, of niet Joyce”.
Ze gaf een klein knikje.
“Ga het rekje maar halen” zei hij. Ze was vuurrood. “Nu, hier?”.
“Ik denk niet dat jij op dit moment enig recht hebt om de regels ter discussie te stellen, jongedame” zei haar vader streng en zo liep ze de kamer uit en kwam ze even later terug met een houten rekje.

Joyce zette beschaamd het rekje in het midden van de woonkamer. Ze keek naar haar vader die een knikje gaf. Haar rokje schoof ze omhoog en iedereen zag dat ze geen ondergoed droeg. Lenig bukte ze voorover over het rekje, zodat haar blote billen fier omhoog stonden. Haar vader legde zijn hand op haar rug.
“Je begrijpt zelf wel dat je zonden dit keer zo erg zijn, dat je dit keer op dezelfde manier bestraft wordt als je moeder” zei haar vader steng.
Vuurrood kwam ze weer rechtop en keek hem aan of hij echt bedoelde wat ze dacht. Normaal mocht ze haar rokje omhoog schuiven om vervolgens de straf op haar billen te ondergaan, maar haar moeder moest zich altijd eerst uitkleden. “Zo zijn nou eenmaal de regels” zei haar vader dan. Joyce had geen idee van wie die regels kwamen.
Haar eerste keer naakt bestraft worden en dan ook nog met publiek. Beschaamd begon ze haar schoenen uit te trekken. Suzanne keek ademloos toe. Wat gebeurde hier allemaal?

Stuk voor stuk verdwenen er meer kleren van haar lichaam. Alles vouwde ze netjes op en legde het op de stoel. Haar BH als laatste bovenop de stapel. Haar hoofd was vuurrood en ze bedekte met haar handen haar borsten en haar kutje. Zonder iets te zeggen boog ze weer voorover, klaar voor haar straf.
“Vergeet je niet iets?” vroeg haar vader steng.
Ze wist gelijk wat hij bedoelde. Aan het rekje zaten kettinkjes met klemmetjes die tijdens het straffen op haar moeders tepels gezet werden. Dit keer moest ook zij ze op haar tepels plaatsen. Het ging moeilijk de eerste keer, zo op de kop over het rekje, maar uiteindelijk kreeg ze de gemene klemmetjes op haar tepels.
Iedereen keek toe hoe het jonge meisje ongemakkelijk voorover stond.
“12 stuks”. Ze schrok. Dit was een stuk meer dan anders.
Kalm hield haar vader het rietje omhoog. Iedereen hield z’n hart vast toen het rietje voor het eerst door de lucht suisde en met een klap tegen haar billen kwam. “1!” Gilde ze.
Al snel volgde nummer 2 en Suzanne zag tot haar schrik de rode striemen die achter bleven. Ritmisch volgden de volgende klappen, waarbij Joyce steeds harder het getal gilde. Tranen liepen langs haar voorhoofd omlaag en Suzanne snakte naar adem. Ze merkte dat haar vader hetzelfde deed.

Frank bevrijdde zijn snikkende dochter van de tepelklemmen, maar toonde geen enkel medelijden. Hij wees naar de hoek van de woonkamer waar 2 grote spiegels stonden. Moeilijk liep Joyce er naartoe en nu werd pas zichtbaar hoe rood haar billen waren na de straf.
Ze knielde neer voor de spiegel en plaatste haar handen in haar nek. Dit was duidelijk de plaats om na te denken over haar zonden.

“Claudia jouw beurt” zei hij streng. De moeder van Joyce stond op. Ze was duidelijk ervaren met dit ritueel. Zonder schaamte trok ze haar kleding uit. Ook zij droeg geen slipje onder haar chique kleding. Behendig boog ze voorover over het rekje. Haar borsten die een beetje hingen, maakte ze eenvoudig vast aan de kettinkjes en ook zij was nu klaar voor haar straf.

“De biefstuk was gisteren te doorbakken, je kutje was maandag niet netjes geschoren en je hebt me niet gepijpt vanochtend!” Ze hij streng terwijl hij haar met zijn hand op haar kutje sloeg. “7 stuks!”.
“Je was vanochtend eerder weg, ik had de kans niet om je te pijpen” protesteerde ze. Binnen een seconde begreep ze dat ze dit beter niet had kunnen doen.
“8 stuks, om die smoesjes af te leren!” zei Frank streng.
“Je kon me prima pijpen tijdens mijn ontbijt”.
“Het spijt me” zei ze.
Dennis luisterde vol verbazing naar de gehoorzaamheid en onderdanigheid van deze vrouw.
Toen begon de straf. Weer rees Frank de cane, die genadeloos tegen haar smalle billen kwam.
“1!” zei ze dapper.
Het was bijzonder om te zien hoe ze de pijn verdroeg en haar straf dapper onderging.
“8! Dank je wel” zei ze.
Frank bevrijdde ook haar van het rekje en masseerde haar tepels. Ze liep nu ook naar de spiegel om met haar handen in haar nek naast haar dochter neer te knielen.

Suzanne was blij dat het voorbij was. Ze wilde niets liever dan naar huis. Ze wisselde een blik met haar vader die ook wilde vertrekken. Toen wendde Frank zich tot haar.
“Suzanne jouw beurt”. Hij tikte met de cane tegen het rekje. Suzanne keek geschrokken naar hem, naar het rekje en toen naar haar ouders. Haar vader zag haar blik die om hulp schreeuwde.
Gelukkig hielp haar vader haar: “Nou we moeten zo maar eens gaan en dan vinden we nog wel een straf voor je, Suzanne” zei hij opgelaten.
Frank wilde hierop reageren, maar haar moeder was hem voor. “Nee” zei ze. “Dit is wat Suzanne verdient. Hup, opstaan en uitkleden, Suzanne!”.
Haar vader wist niet wat ze moest zeggen en hield zich stil. Suzanne geloofde haar eigen oren niet. Liet haar moeder haar hier echt bestraffen?
“Suzanne!” drong Frank aan.
Met tegenzin stond ze op en stapte naar voren. Haar moeder keek haar strak aan. Ze begon de veters van haar schoenen los te maken. Daarna haar sokken, haar shirtje en haar broek. Toen stond ze in haar roze BH en bijpassende string.
“Dit is geen kleding voor een jongedame” zei Frank afkeurend. “Een vrouw hoort beschikbaar te zijn voor straf en het genot van de man”.
“Uit!” zei hij streng.
Ze schoof haar string omlaag. Ze merkte dat haar kutje een geil nat plekje had achtergelaten en hoopte dat niemand het zou merken. Het was toch niet normaal dat ze hier opgewonden van raakte?
In het afgelopen jaar had ze haar lichaam vaak vol trots aan verschillende mannen laten zien. Ze had ervan genoten, maar nu was ze rood van schaamte. Met haar hand bedekte ze haar geschoren kutje. Helaas had ze daarna beide handen nodig om haar BH uit te trekken en haar grote borsten tevoorschijn te halen. Daar stond ze naakt voor haar ouders en de vader van haar vriendin die schaamteloos naar haar grote tieten staarde.

Ongeduldig tikte hij op het rekje. Met wat moeite ging Suzanne ervoor staan en boog voorover. Haar zware borsten zakten richting haar gezicht. Ze zocht haar tepel en het kettinkje, maar dat was moeilijk zo op de kop. Frank boog zich naar haar toe, pakte haar tepel en kneedde deze gemeen tot deze hard werd. Toen bracht hij haar borst naar het klemmetje. Ze gaf een gilletje toen hij het klemmetje plaatste. Het gewicht van haar zware borsten trok hard aan de ketting. Frank moest een beetje lachen.
“Als je mij de klemmetjes laat doen, zorg ik ervoor dat het altijd minder fijn is dan wanneer je het zelf doet”. Ze jammerde wat.
“Ook voor jou 12 stuks” zei hij streng.
Ze slikte en zette zich schrap. Het leek een eeuwigheid te duren. Toen hoorde ze de cane suizen. De klap tegen haar volle ronde billen hoorde ze eerder dan dat de pijn tot haar doordrong.
“Aaaaah, 1!” gilde ze. De tranen sprongen nu al in haar ogen. Voor ze het wist kwam nummer 2 en 3.
Haar make-up droop met haar tranen over haar voorhoofd.

Ze keek tussen haar benen door naar de muur. Haar ouders die op de bank zaten, durfde ze niet aan te kijken. Het was zo beschamend. Pets! Klonk het weer toen de cane haar billen raakte. Pets! Pets!
“5”, “6!”.
Ze troostte zichzelf met de gedachte dat ze over de helft was. Pets!
Ze vroeg zich af hoe haar billen eruit zagen. Ze moesten wel roodgloeiend zijn.
Pets!
“Aaaah 8!”

Nog maar 4 te gaan. Ze probeerde zich sterk te houden zoals de moeder van Joyce haar straf ook had ondergaan.
“9!”
“10!” zei de luid.
Pets nummer 11 was bijzonder pijnlijk en toen kwam daar de verlossende nummer 12.

Tranen diggelden over haar wangen toen ze haar hoofd optilde. De vader van Joyce bevrijdde haar pijnlijke tepels en eindelijk mocht ze weer opstaan. Moeilijk waggelde ze naar de spiegels waar ze neerknielde naast Joyce en haar moeder.

Snikkend overdacht ze wat er zojuist gebeurd was. Ze had berouw, maar was ook boos op haar moeder dat ze erop stond dat Suzanne op deze manier bestraft zou worden, ook al wist ze dat ze dit verdiend had.

Op de bank zaten de ouders van Suzanne muisstil. Frank nam een slokje uit zijn glas.
“En jij Mariska?” zei Frank plotseling.
Ze gaf een ongemakkelijk glimlachje. “Wat bedoel je?”.
“Ik denk dat je heel goed weet wat ik bedoel” zei Frank streng. “Heb ik het juist dat je zelf ook deze opvoeding gehad hebt als jongedame?”.
Ze werd vuurrood en knikte.
“Klopt het dat dit weer herinneringen bovenhaalde?”.
Weer knikte ze.
“Ik heb ook een sterk vermoeden dat je het mist, klopt dat ook?”.
Ze twijfelde even, maar gaf toen een klein knikje.
“Ga je uitkleden nu!” zei Frank streng.
Vanuit de hoek probeerde Suzanne via de spiegel te volgen wat er allemaal gebeurde.

Gehoorzaam trok ze haar broek uit. Om haar billen was een witte slip met kant zichtbaar.
“Je weet toch dat dit volgens de regels strikt verboden is? De regels schrijven voor dat je altijd beschikbaar moet zijn voor het genot en de straf van je man”.
Ze knikte eerst, maar tot Suzannes verbazing begon haar moeder fel tegen Frank te praten.
“Ja, ik ken de regels. Dus ook de regel dat een vrouw door haar man of vader bestraft hoort te worden”.
Frank knikte. “Dat klopt, maar een man kan zijn vrouw beschikbaar stellen aan een andere man. Hij mag haar dan straffen en gebruiken”.
De teleurstelling was zichtbaar op het gezicht van Mariska. Ze keek smekend naar haar man. Hij lachte naar haar. Gelukkig zou hij haar steunen.
“Frank” begon hij. “Ik stel mijn vrouw aan jou beschikbaar om haar te bestraffen en te gebruiken zoals je maar wilt”.
Ze schrok van deze reactie van haar man. Frank gaf een tevreden knikje.
“En nu heel snel die kleding uit!” zei hij luid. Zijn harde, strenge woorden galmden in de kamer en zorgden ervoor dat Mariska zich zo snel begon uit te kleden als ze kon.

Frank keek watertandend daar dat heerlijke lichaam van Mariska. Ze was wat voller dan haar dochter, maar wat een enorme borsten had ze. Ze was 40 geweest en ze waren niet meer zo stevig als van Suzanne, maar toch... een genot voor het oog en Dennis had haar voor vanavond aan hem geschonken.

Het was prachtig hoe ze voorover bukte over het rekje. Haar volle ronde billen naar boven. Al meer dan 20 jaar moesten deze gezonde spanking missen. Haar grote borsten hingen zwaar omlaag. Frank pakte stevig haar tepels tussen 2 vingers. Hij kreedde ze en draaide een keer gemeen. Ze gaf een kreuntje toen hij dat deed en daarna nogmaals toen hij de klemmetjes op haar tepels plaatste. Suzanne zag vanuit de spiegel dat haar moeder het moeilijk had. Haar zware borsten trokken hard aan de kettinkjes.

Vanuit het niets klonk er een luide kreun. Frank had 2 vingers in haar drijfnatte kutje gestoken. “Ik wilde je 8 stuks geven, maar omdat je er zo geil van wordt, krijg je er 10”.
Ze wilde protesteren, maar ze herinnerde zich maar al te goed dat het daar niet beter van zou worden. Ze moest als Claudia zijn: zich sterk houden en haar straf dapper ondergaan.

Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want de cane suisde door de lucht en de eerste aanraking met haar billen herinnerde haar weer hoeveel pijn de tucht kon doen. “1!” zei ze, terwijl ze pijn verbeet.
Ze probeerde haar hoofd zo veel mogelijk op te tillen en ze maakte een paar keer oogcontact met haar dochter via de spiegel. Het gaf haar geen gevoel van schaamte, maar moedigde haar juist aan om het te doorstaan. Pets!. “5!” zei ze vol vertrouwen.
Pets! “6!” en nummer 7.

Frank controleerde nogmaals haar kutje. Het vocht lekte tussen haar benen. Hij kon eigenlijk niet wachten om haar zo mee te nemen en te genieten van haar bestrafte lichaam. Hij voelde de enorme erectie die het straffen van de 4 vrouwen hem bezorgd hadden.
Hij rook gewoon het geil van Mariska en dat moedigde hem aan om, ondanks zijn vermoeide armen, de laatste 3 tikken op volle kracht te doen.
Pets! Dit zag ze niet aankomen “8!” gilde ze.
Pets! “Aaaaah! 9!”.
Pets! “Aaah! 10! Dank u” jammerde ze.

De tranen liepen over haar wangen toen hij ook haar losmaakte. Ze mocht ook bij de spiegel plaatsnemen. Daar knielde ze neer. Ze zag haar eigen tranen en die van haar dochter. Ze voelde dat ze beiden het soort vrouw waren die zo nu en dan straf nodig hadden. Ze waren wilde meiden en moesten soms door een strenge man getemd worden.
Hun hart ging sneller slaan toen ze Dennis hoorden informeren naar de regels van de club en waar het rekje en de cane te koop waren.

Frank had net de plaats van de winkel uitgelegd, geen seksshop, maar een vakman. Toen ging de bel. Frank ging naar de deur en ze hoorden mannenstemmen praten.
Even later kwam hij weer binnen. In de spiegel zagen Suzanne en Joyce een bekend gezicht: Casper. Hij keek naar de 4 vrouwen in de hoek en hij leek het de normaalste zaak van de wereld te vinden.

“Dit is Casper” stelde Frank hem voor. “Maar ik geloof dat jullie elkaar al kennen”. Bij die woorden keek hij indringend naar Suzanne.
“Casper gaat er de komende dagen voor zorgen dat jullie de herkansingen wel halen” zei hij tegen Joyce en Suzanne. “Daarvoor zal hij jullie intensief trainen”.
Hij wendde zich tot Casper: “Je kunt de studeerkamer gebruiken om de eerste afspraken te maken met de meiden”.
Casper liep naar de spiegel en pakte de 2 meiden bij hun hoge paardenstaarten. Hij trok ze mee, zodat ze alleen maar achter hem aan konden kruipen de kamer uit.
Suzanne links van hem, Joyce rechts.
Voordat de deur van de woonkamer achter hen sloot, hoorden ze nog net hoe Frank Mariska bij zich riep. Het was tijd voor zijn genot.
“Claudia!” zei hij streng tegen zijn vrouw. “Zorg ervoor dat Dennis zich niet hoeft te vervelen”.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (21)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1275x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 976x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5034x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2948x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net