Opwindend.Net
Datum: 07-07-2018
Stemmen: 27x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 12314x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 10
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 9

Na lang wachten eindelijk weer een vervolg van ‘Tienersletjes op werk’. Dit deel is vooral weer een opbouwend deel dus er gebeurt in verhouding weer wat minder des al niettemin veel leesplezier.

Die volgende morgen word ik wakker en kijk op de wekker waar half 7 staat. Dit is heel vroeg en van vroeg opstaan ben ik niet echt. Ik voelde echter wel een mond om mijn lul en keek naar beneden. Daar zag ik Jasmijn met haar mondje om mijn lul. Ik had waarschijnlijk ene ODOL (ontzettende dikke ochtend lul) en daar zou ze me nu vanaf helpen. Ik keek heel even toe hoe de knappe tiener zich aan het storten was op mijn lul maar niet voor te lang. Mijn handen verplaatste zich naar haar achterhoofd en ik begon haar dieper op mijn lul te drukken. “Hmm heerlijk slet je weet precies wat een man wilt in de ochtend” zei ik haar geilend. Ik begon ook al snel met mijn heupen te stoten en ging zo in haar mondje tekeer. Ik was hevig mijn heupen in haar mondje aan het stoten en ik hoorde haar dan ook een beetje kokhalzen van het stoten in haar mond. De tijd van rustig aan was voorbij dus daarom dat ik zelf wat meer actie ondernam.

“Geile slet die je bent, dat is gewoon wat je bent een geile pijpslet” siste ik haar toe en ging door met mijn lul dieper in haar mondje te werken. Het kwijl van haar begon over mijn lul te lopen en het droop op mijn kruis. Mijn gehele pik was dan ook onder de kwijl komen te zitten doordat ik zo diep en ruw in haar mondje aan het stoten was. Zelf hield ze eigenlijk alleen nog maar haar mond op een plek en de rest deed ik. Althans ik schoof haar hoofd over mijn lul heen en weer en dat voelde fantastisch. Ik keek met genoegen uit naar haar mooie volle tieten die op mijn benen drukte wanneer ik haar dieper duwde. Haar mooie ogen keken mij soms aan hopend iets te zoeken. Of ze medelijden zochten of dat ze juist harder wou weet ik niet maar ik bood er verder geen aandacht aan en ging op mijn manier door. Ik bleef haar dieper en dieper over mijn lul duwen en ging heerlijk tekeer. “GEILE HOER DIT IS HOE RUBEN JE IN JE BEK HAD MOETEN NEMEN, DIT IS WAAR JE GOED VOOR BENT BEGRIJP JE DAT TIENERSLET” zei ik hees van de geilheid tegen haar. Ze gaf een geluid wat een instemmend geluid moest voorstellen en ik ging nog even door.

“Ik ga zo meteen alles je bek in spuiten sletje” zei ik geil en ze knikte alleen maar of althans dat probeerde ze want echt de kans ervoor die kreeg ze niet. Ik genoot hier heel erg van en het was een beste manier om wakker te worden. Dit zou ik elke dag wel willen maar helaas woonde ze nog thuis en was ze pas 17. Haar mooie lange donkerblonde haren zaten volledig door de war en het hielp niet dat mijn hand erdoor heen ging. Ik voelde dat ik begon te komen en verhoogde het tempo voor zover dat kon en merkte dat ik het niet kon houden. Ik kwam met een brul klaar en hield haar hoofd op mijn kruis gedrukt terwijl ik al mijn zaad in haar mondje deponeerde. “Neem het in je op slet en slik het vervolgens door” commandeerde ik haar. Ze richtte zichzelf op en keek mij geil aan. Ze opende haar mond en slikte het zaad door. Ze liet een lege mond zien en ik was trots op haar. Dat liet ik niet zien en ik seinde haar alleen maar naar mijn lul. Ze stortte zich er meteen op en likte mijn pik volledig schoon en mijn pik begon ook weer wat te krimpen. “Nou dat is pas wakker worden” zei ik met een grote lach op mijn gezicht.

We maakte vervolgens ons beide klaar om maar eens op te staan en ze ging vervolgens naakt naar de keuken om een ontbijt voor mij te maken. Deze aten we op tijdens deze vroege morgen en daarna zijn we beide gaan douchen samen. Ik zeepte haar mooie lichaam in en met name haar tieten en kontje kregen wat extra aandacht. Haar kutje schoor ik weer netjes zoals ze dat elke dag van mij moet doen. Ik pakte mijn kleren en Jasmijn besefte zich opeens dat haar kleren gisteren allemaal kapot gemaakt waren. “Euh, meneer u heeft gisteren mijn kleren kapot gemaakt wat moet ik nu aan naar school. “Weet je wat ik moet toch nog iets doen bij jou thuis dus we gaan daar wel naar toe dan kun jij wat kleren aan” zei ik als compromis. “Ik moet pas om 10 uur op school zijn dus als we half 9 bij mij thuis zijn is er niemand” wat als een goed plan klonk zodat haar broer en ouders konden vermijden. “Hoe laat moet je dan weg bij huis” en Jasmijn zei dat het voor haar een kwartiertje fietsen is om op tijd te komen. Zo stapte we in mijn auto met alleen haar jas aan en haar vieze string in haar jaszak. Ze opende de deur en we gingen samen naar binnen.

Jasmijn hing haar jas op en ging mij naakt voor de trap op. Ik kon even aan haar kutje en kontje zitten dan ook niet laten. “Euhm wat moest je eigenlijk doen bij mij thuis”, ik negeerde haar vraag volledig en vroeg haar wanneer er iemand thuis zou komen. Jasmijn zei dat er tussen half 4 en 5 uur wel iemand ergens thuis zou komen. Ik had vandaag niks want ben de maandag altijd vrij dus ik had lekker de tijd. “Eerst gaan we wat anders doen en dan zeg ik je wel wat ik hier van plan ben” en keek haar gemeen aan. Ik had een tas mee met wat spullen die ik vandaag op Jasmijn wou gebruiken. “Maak jij je eerst maar op en kies een leuke outfit voor jezelf uit”. Ze maakte zichzelf op en ik zat een beetje verhaaltjes te lezen op opwindend toen ze de badkamer uitstapte. Ze zag er weer mooi uit en ze koos toen wat kleding. Ze koos een mooi lingerie setje en een skinny jeans die lekker strak zit. Verder koos ze voor een leuk topje wat wel de nodige inkijk bood. Voordat ze begon met aankleden moest ze voor mij met haar benen wijd op haar bed liggen. Ik pakte mijn tasje erbij en haalde de benodigdheden eruit. Jasmijn zag deze niet want ze moest van mij vooruit blijven kijken want ik had een leuke verrassing voor haar, of ten minste ik vond het leuk.

Ik aaide over haar billen heen en voelde hoe heerlijk stevig ze zijn. “Wat heb je toch een mooie reet” en gaf er een lekker klap op. Ik begon zo haar billen een beetje te kneden en voelde met genot aan de kont van Jasmijn. Ik spreidde haar billen en zag daar haar mooie kutje die ik vanochtend nog geschoren had onder de douche, maar ook haar prachtige nog maagdelijke kontgaatje.

Ik pak de spullen erbij dit zijn namelijk een buttplug en een flesje met glijmiddel. Ik spoot wat glijmiddel op haar kontje en Jasmijn merkt het dan opeens. “Nee wacht Niels niet daarin dat wil ik echt niet hoor” zei ze geschrokken en keek achterom. “Volgens mij is het nog steeds u of meneer voor jou en ten tweede mag ik met jou doen wat ik wil” zei ik haar en duwde een vinger haar kontje in. “NEEE PLEASE IK SMEEK HET U HAAL HET ERUIT ALLES BEHALVE DIT NIET IN MIJN KONTJE DIT WIL IK ECHT NIET” begon ze te gillen zodra mijn vinger erin ging. “Nogmaals slet jouw gehele lichaam is van mij en alle drie je gaatjes zijn voor mij ten alle tijden beschikbaar, nu ophouden met dat gejank of ik laat je ophouden” en begon de vinger een beetje heen en weer te halen. Jasmijn bleef kermen dat het niet wou dus ik pakte de string van gister die vol zat met opgedroogd zaad. Ik vouwde deze op en propte deze in haar mondje samen met haar enkelsokjes die ze van gisteren mee had genomen. Met een mond vol kon ze niet meer kreunen en dat beviel mij prima. Ik haalde mijn vinger nog een paar keer onder gekerm heen en weer en dat voelde best lekker strak.

Na even haar kontje rustig gevingerd te hebben spoot er ik nog wat meer glijmiddel op. Ik smeerde dit goed in en maakte haar billen mooi glad. Terwijl er wat glijmiddel opzat deed ik ook wat glijmiddel in de buttplug. De buttplug was niet heel erg groot maar gewoon een kleine. Mijn piemel was groter dan dit ding dus ze moest blij zijn dat ze deze inkreeg in plaats van dat ik meteen mijn lul erin ramde. Echter werkt dat niet zo gemakkelijk dus moest ik het ook wel zo doen. De kop van de buttplug drukte ik toen tegen haar anus aan en ze bleef maar spartelen en smeken. Dit smeken vond ik nog best wel lekker ook. Het smeken klonk niet door al de stof in haar mond maar dat maakt niet uit.

Na even de top een paar keer net niet erin geduwd te hebben drukte ik plots in een keer door haar kontje in en zat de plug in haar anus. Ze gaf een gesmoorde gil en keek mij zielig kijkend achterom aan. “Je hoeft niet zo te kijken ik heb geen medelijden met je hoor ik geniet er alleen maar van om dit ding je kont in te werken” en gaf er nog een duwtje tegenaan. “Zo dan doe je nu je kleding aan en laat die buttplug zitten. Je appt mij als je van school naar huis gaat en komt dan naar mij toe haal ik de plug er ook weer uit.” Ze knikt dat ze het begrepen heeft en gaat zich klaarmaken voor school nadat ik de string en sokken uit haar mond gehaald heb. Ze loopt wat ongemakkelijk door de buttplug in haar kontje en ik zeg haar dat ik de huissleutel wil. Ze kijkt mij vragend aan en ik zeg dat ik hier nog even blijf en dat ik dan het huis afsluit, en tevens zij niet naar binnen kan zonder dat ze bij mij langs geweest is. Ze vraagt mij dan angstig wat ik van plan ben terwijl ze haar bh en string aan doet. “Ik ga je kleding kast doorspitten, alles wat ik niet geil vind gooi doe ik in een vuilniszak en gooi ik weg. Je bent verder zelf verantwoordelijk voor je kleren en ook voor nieuwe kleren. Ik ben er gek op om ze kapot te maken zoals je wellicht gemerkt hebt maar je koopt maar zelf nieuwe”. Haar mond valt open en ze valt op haar knieën. “Nee please doe het niet tot nu toe heb je nog niks duurs gesloopt maar ik heb best wat dure kleding dat is echt zonde”. Ik begin te lachen en zeg haar dan dat ze dan beter geen dure kleding aan kan doen als ze naar mij toe komt. Ondertussen was de tijd langzaam verstreken en moest Jasmijn nu echt naar school. Ze gaf mij haar sleutel en vertrok twijfelend het huis. Ik keek haar na tot ze weg fietste wat niet heel gemakkelijk ging wat kwam door de plug in haar kont.

Ik liep naar Jasmijn haar kamer en opende haar kast waar best wat kleding in hing en lag. Ik pakte alles eruit met een veeg en gooide alles op de grond. De lades trok ik er ook uit en keerde deze gewoon om. Zo lag er een hoop vol bikini’s, hemdjes, T-shirts, truien, broeken, bh’s, strings, hipsters, sokken, rokjes, bloesjes, jurkjes, jasjes, leggings, panty’s, sportkleding, broekpakken en zelfs een onesie. Ik snuffelde verder door haar kamer en door het huis en zag nog een algemene kleding kast. Hier zag ik haar duurdere jurken in hangen die je voor een gala of een feest aan doet. Deze zou ik in gedachte houden maar liet ze verder hangen. Ik wist wel dat ze ergens moest zijn dus daarom dat ik er ook actief naar zocht, op haar facebook had ze namelijk foto’s van haar een in mooie galajurk.

Terug in haar kamer zag ik de grote hoop kleding en maakte hier een foto van en stuurde deze naar Jasmijn. “Als ik klaar ben ruim jij het maar zelf op” en ging toen aan de slag. Ik had ergens een vuilnisbak gevonden waar mooi alles in kon. Ik besloot in een van de lades die eruit was alles te doen wat ze mocht houden. Hier gingen al snel al haar sokken in want hier is niet veel aan te doen. Bijna alle hemdjes mocht ze ook houden want hemdjes bieden bij haar vaak mooie inkijk. Er zaten twee hele lelijke losse hemdjes bij die kon ik mij niet mooi voorstellen dus die gooide ik in de zak. T-shirts hebben hetzelfde want als Jasmijn dan een T-shirt draagt is er wel wat te zien. Die met een V-hals waren hierop uitgezonderd die konden gewoon weg, een ronde hals staat veel beter lijken haar tieten echt bovenuit te komen. Rokjes kon ze ook houden op twee te lange rokken na die gooide ik meteen in de vuilniszak. Leggings, panty’s en jurkjes waren verder ook allemaal prima wederom op een jurk na die te lang was. Haar skinny jeans en ook zeker haar strakke korte broekjes waren ook allemaal prima. Haar losse korte broeken die konden wel meteen weg. Ze had ook een tweetal spijkerbroeken die niet skinny waren en best wel los waren dus ook die konden weg. Qua sportkleding kon alles wel blijven ze had vooral veel yogapants en van die sportleggings en van die strakke kleine glanzende broekjes dus die waren prima. Bloesjes en jasjes waren wel prima die liet ik voor nu wat ze waren. Haar bikini’s waren allemaal gewoon lekker om te zien en allemaal gewoon geil dus die konden allemaal blijven. Daarna werd het lastig met haar truien, er zaten er een aantal bij die stonden haar wel goed en lieten goed haar vormen uitkomen maar hadden bijvoorbeeld geen inkijk. Deze besloot ik dus maar te bewaren. De hoodies waren simpel die konden gewoon weg daar mocht ze er eentje van houden. Uiteindelijk was ik best tevreden over de selectie en ging ik door naar het leukste deel haar ondergoed. Ze had best veel mooie kanten bh’s en bijpassende strings of hipsters. Beide vind ik wel lekker staan dus beide mocht ze houden. Ze had er een paar zonder kant en zonder push-up maar die waren dan ook veel ouder en in het labeltje stond ook C. Dit zou haar ook wel geil staan hoe haar mooie D-cup eruit knalt. De sportbh’s die ze had kon ze ook allemaal houden want ook dat zal haar zeker geil staan. Haar onesie en ook de broekpakken die ik er niet uit vind zien verdwenen ook in de vuilniszak en daarmee was ik haar hele kleding kast door. Het viel op zich nog mee hoeveel er weg kon want Jasmijn heeft een best geile stijl van zichzelf. Zo was ik haar hele kast door gegaan en ging ik vervolgens naar huis.

De rest van de middag was erg saai op een appje van Dirk na. Die vroeg mij hoe het nou zat met die meid die ik mee had waarvan ik de bh kapot sneed doelend op Jasmijn. Ik legde hem alles uit en stuurde de foto’s en filmpjes door die ik van haar had. Hij mocht ze alleen niet doorsturen wat hij beloofde. Ik zei hem dat hij binnenkort nog wel nader kennis zou maken met Jasmijn en hij zei nu al niet te kunnen wachten.

Die middag belde er rond half 4 iemand bij mij aan. Ik opende de deur en zag tot mijn blijdschap Jasmijn staan. “Je kleren zijn allemaal uitgezocht de zak is naar het leger des heils gebracht” zei ik met een lach. Daarna liet ik haar binnen en knoopte haar broek los en trok deze naar beneden met haar string. Ze stapte snel binnen en sloot toen de deur achter zich. Ik draaide haar om en duwde haar voorover tegen de voordeur aan. Ik zag de buttplug in haar kontje zitten en trok deze er in een keer uit. Dit resulteerde in een kleine gil van haar en ik keek tevreden naar haar kontje die nu iets meer zou kunnen hebben. Ik greep haar haren beet en hield haar even stevig vast. “Bek nu open” commandeerde ik en duwde de buttplug haar mond in. “Maak maar even goed schoon” zei ik haar lachend en zag haar walgend de buttplug in haar mondje nemen. Ik bekeek haar kontje even goed en het zag er al goed uit en duwde er weer in een vinger in. Het was nog steeds lekker strak maar dit begon er al wel meer op te lijken.

Mocht je een idee hebben hoe het weer verder kan gaan stuur maar een mailtje of laat een reactie achter en wie weet.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 11


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 4301x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 3031x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5502x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 11107x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2159x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4208x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8485x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7738x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10042x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4737x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7247x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8015x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3111x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net