Opwindend.Net
Datum: 08-07-2018
Stemmen: 109x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15867x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 9
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 8

Mijn kont werd ontmaagd

De Directeur belde de klusjesman en zei “ kan je even de oliespuit brengen a.u.b. “ Hij deed de deur tussen onze bureaus deur dicht zodat de klusjesman me niet naakt kon zien zitten.. Enkele minuten later hoorde ik de directeur zeggen” mijn vrouw haar fietsketting moet gesmeerd worden. Als je wilt kan ik je ook de vetpomp geven zei de klusjesman. Bedankt zei de directeur zo lukt het wel en de klusjesman verdween.

Hij deed de deur van mijn bureel open en kwam binnen met de oliespuit. Sta recht zei hij en buig voorover. Ik voelde hoe hij de spuitmond diep in mijn kont stak en olie in mijn reet spoot. Vooruit zei hij vlug naar de dokter dat hij je kan behandelen.

10 minuten later belde ik naakt aan. De secretaresse deed de deur open en zei ga maar naar de kelder de dokter wacht op je. Liesje en de dokter stonden beide naakt op me te wachten. De dokter zijn lul hing slap tussen zijn benen.

Automatisch stapte ik naar het X kruis. Liesje gespte mijn voeten en enkelbanden vast en legde me horizontaal met mijn benen wijd open zodat de dokter goed in mijn spleet kon. Hij opende mijn schaamlippen en stak zijn hand in mijn droge kut. Ik schreeuwde van de pijn. De teef heeft zich niet laten bevruchten hij ze staat helemaal droog. Hij trok zijn hand terug en kwam naast me staan en trok aan mijn spenen en drukte op mijn uiers. Er spoot een straal moedermelk uit mijn tepels. Gelukkig staat ze nog niet droog zei hij.

Verticale houding kop naar beneden en poten horizontaal zei de dokter tegen Liesje. We zullen beginnen met haar darmen te spoelen. Liesje drukte op enkele knopjes mijn hoofd ging naar beneden en mijn gespreide benen kwamen horizontaal te staan. Niets was in de weg om mijn kont en kut te bewerken.

De dokter voelde met enkele vingers in mijn kontgat. Door de olie deed het geen pijn. Haar strop staat soepel de olie heeft zijn werk gedaan zei de dokter. We zullen eerst haar kont goed opwarmen neem de klopper maar zei de dokter. Ik zag Liesje naderen met een wiel waaraan 4 rubberen stroken van 10 cm breed en zeker een halve meter bevestigd waren. Het wiel stak op een motor. Mieke drukte op een schakelaartje en het wiel begon te draaien, de rubberen stroken suizend gevaarlijk dicht tegen mijn kont. De dokter nam de leiding over het marteltuig over en plots voelde ik de zwiepende rubber stoken op mijn kont. Aaaaai riep ik dat doet pijn stop stop. Tranen liepen langs mijn wangen. Stel de tijdklok in op 5 minuten ik denk dat het genoeg zal zijn voor haar gat voldoende op te warmen

Na 5 minuten viel het marteltuig stil. Mijn kont gloeide alsof ze in brand stond. De dokter voelde mijn kont en zei tegen Liesje “vul de spuiten”. Hoeveel vroeg Liesje. Vier zei de dokte. Liesje kwam terug met 4 spuiten uit doorschijnend plastiek die geleken op silicone spuiten maar zonder spuitstukje en veel groter. In de spuiten zat een witte vloeistof. De dokter nam plaats tussen mijn benen wreef op mijn kont opende mijn billen en duwde een spuit hard in mijn reet. Stop riep ik maar de spuit zat al in mijn kontgat. De dokter spoot ze helemaal leeg in mijn darmen. Ik voelde mijn buik opzwellen. Hetzelfde gebeurde met de tweede spuit ik zag mijn buik zwellen. “ Dat is al één Liter zei hij lachend tegen Liesje die de derde spuit aanreikte. Mijn buik deed pijn en zag eruit alsof ik een kind moest kopen. Stop riep ik toen de dokter de vierde spuit in mijn strop duwde. Hij voelde aan mijn buik die helemaal hard was van de vloeistof die hij erin gespoten had. Ik denk dat het voldoende is zei hij tegen Liesje neem de butplug maar. Liesje kwam terug met een butplug. Dat kan niet in mijn kont riep ik. De dokter lachte en zei straks mag er nog veel meer en duwde de butplug in mijn kont. Aaaaaai stop riep ik. Die zit goed zei hij maak ze maar los. Ik moet dringend poepen zei ik. Dat zal niet gaan er zit voor een half uur een stop in je kont zei Liesje, het product die in je darmen zit moet je darmen soepel maken en spoelen zodat de dokter straks diep in je kont kan voelen, je zal schreeuwen van de pijn maar je kont moet opengerekt worden. Uw kontgat is veel te klein voor wat het te wachten staat .

Laat ze 20 keer touwtje springen zodat alles in haar darmen los komt zei de dokter. Liesje haalde een springtouw en liet me 20 keer op en neer wippen. Mijn dikke buik zwiepte op en neer het was alsof hij ieder ogenblik zou open springen. Ok, we zullen ze laten sproeien zei de dokter.

Meekomen, Met een dikke buik alsof ik een jong moest werpen gingen we door een deur en kwamen in een grote tuin waarin allerlei houten toestellen stonden met touwen, haken, takels, klemmen enzovoort. Aan twee houten palen met op ongeveer 1 meter hoogte een plank met 3 ronde gaten in stopten we. Zet de teef vast in de schandblok zei de dokter. Liesje scharnierde de plank open en zei “uw hoofd hier en uw handen daar”. Ik zat vast en kon mijn handen en hoofd niet meer bewegen. Mijn voeten werden vastgemaakt aan twee palen die in de grond geklopt waren en zeker 2 meter uit elkaar stonden. Mijn borsten gingen als twee volle peren naar beneden gereed te melken.

Pas op Liesje, ik trek de plug uit haar kont zei de dokter. De dokter trok de butplug met een korte ruk uit mijn strop en onmiddellijk spoot ik een lading stront gemengd met de vloeistof die in mijn buik was gelopen enkele meter ver. De spanning in mijn buik was helemaal weg. Ik denk dat ze bijna uitgespoten is haar darmen zullen gekuist zijn zei de dokter. Hou je klaar zei hij tegen Liesje ze zal schreeuwen als een varken want ik zal ze nu met mijn hand in haar kont penetreren.

Ik voelde hoe de dokter zijn hand nat maakte aan het sap dat nog uit mijn kont sijpelde. Hij sloeg met zijn natte hand enkele keren hard op mijn gat. Aaaaai riep ik. De dokter ging terug tussen mijn benen staan en trok mijn billen open. Hij stak 3 vingers in mijn aars. soepel zei hij ze zal straks helemaal open zijn en drukte een vierde vingen naar binnen. De pijn was verschrikkelijk. Toen zijn duim mijn kontgat binnen drong schreeuwde ik als een varken. Ik voelde hoe de dokter met zijn hand schroef bewegingen maakte om bij me binnen te geraken. Trek zo hard mogelijk aan haar spenen zei hij tegen Liesje, de smerige teef trekt haar stropspieren toe, ik geraak niet in haar reet. Mieke kroop onder mij en trok hard aan mijn spenen. Plots voelde ik haar mond op een borst en ze beet in mijn uier. Aaaaaai riep ik tussen het schreeuwen door. Ik voelde mijn reet open gaan en de dokter zijn hand zat in mijn darmen. Hij trok hem onmiddellijk terug en duwde hem er meteen terug in. Goed zo zei hij. Ze heeft zich gewonnen gegeven je kont is ontmaagd en duwde een derde keer zijn hand in mijn reet zo diep hij kon. Zijn arm zat tot de helft in mijn kont. Hij maakte neukbewegingen om zo langzaam zijn arm nog dieper te steken.

Haal vlug de grootste butplug zei hij tegen Liesje. Liesje verdween en kwam terug met een butplug waarvan ik dacht dat die nooit in mijn kont zou geraken. Hou je klaar zei de dokter tegen Lisje van zodra mijn hand uit haar reet is duw je de plug in haar gat. Liesje stond klaar om me met het monster te penetreren. De dokter trok zijn hand terug en Liesje duwde onmiddellijk de plug in mijn kont. Met twee handen duwde ze uit alle kracht. Ik scheur open riep ik. De dokter sloeg met een rietje op mijn billen en plots voelde ik mijn gat open gaan en de plug verdwijn in mijn darmen. Maak haar los zei de dokter. Liesje maakte mijn voeten los, en opende de schandblok. Ik stond recht maar moest mijn benen open doen zo groot was het deel van de butplug die uit mijn kont stak. Mijn hol zat helemaal vol. Met open benen stapte ik naar de speelkamer die voor mij de folterkamer geworden was.

Ik ging onmiddellijk maar het X kruis en nam plaats. Zoals gewoonlijk bond Mieke me vast met mijn benen maximaal open zodat ik helemaal overgeleverd was aan de seksuele lusten van de dokter.

We zullen haar baarmoeder spoelen al het oude zaad moet eruit. De vuile loopse teef heeft zich niet laten bevruchten dus moet ze gespoeld worden. Neem de spoel installatie zei de dokter tegen Liesje. Liesje kwam terug met een toestel dat gemonteerd was op een karretje Bovenaan stond een motor met daaraan een pomp en een vloeistoftank die gevuld was met een blauwe vloeistof. Aan de pomp waren verschillende dunne en dikke darmen bevestigd. Neem maar darm van 1 cm zei de dokter voor een baarmoeder is dat al groot maar de teef moet ertegen kunnen.

Trek de butplug maar uit haar kont zei de dokter tegen Mieke. Zodra de plug uit mijn kont was stak de dokter zijn hand in mijn reet. Met zijn andere hand nam hij de darm die Mieke hem aanreikte en ging ermee in mijn kut. Aai riep ik, mijn kut was droog er was geen slijm die het binnendringen vergemakkelijkte. De dokter zat reeds aan mijn baarmoederhals en duwde de darm naar binnen. Omdat ik niet meer loops was het binnendringen verschrikkelijk pijnlijk. Met zijn hand in mijn kont voelde hij de darm in mijn baarmoeder en duwde hem dieper. Hij zit tot aan haar eierstokken zet de motor maar aan zei hij tegen Liesje. Liesje schakelde de motor van de waterpomp aan en de blauwe vloeistof spoot rechtstreek in mijn baarmoeder en stroomde uit mijn kut als bruine vloeistof. Er zit nog veel sperma in de teef haar baarmoeder zei de dokter, kijk eens hoe bruin het sap is dat uit haar pruim vloeit. Mijn kutje gloeide alsof het in brand stond. Het product deed zijn werk en na een half uur pompen was het blauwe ingespoten kuismiddel even blauw als het uit mijn spleet vloeide. Ze is klaar voor een nieuw bevruchting zei de dokter en trok de darm uit mijn baarmoeder. Toen hij zijn hand uit mijn kont trok, stond mijn gat helemaal open. Hij duwde er opnieuw de butplug in. Uw kont moet gewend worden om open te staan die moet erin blijven tot deze avond, om 7u30 moet je hier terug zijn zei hij en verliet de speelkamer.

Naakt verliet ik de woning van de dokter. Toen ik de buiten kwam reed een wagen de parking op en parkeerden hun wagen naast de mijne. Een dame en haar dochter van ongeveer 16 jaar stapten uit en keken me aan. Ze zagen het deel van de butplug die uit mijn kont stak. Ze bleven verbaast staan en de moeder voelde aan de plug en vroeg “ zit dat lekker diep in je reet hoer” en lachte. Ik schaamde me dood, trok mijn jurkje aan, zette me achter het stuur van mijn wagen en reed naar school.. De butplug drong nog dieper in mijn darmen.

Toen ik op school aan kwam was het reeds 13 uur. De Directeur zat niet in zijn bureel. Ik sloot de deur, deed mijn jurk uit en plaatste me op de WC stoel. Niettegenstaande mijn darmen helemaal leeg waren had ik, door de butplug en de WC stoel, het gevoel dat ik moest ik poepen, maar de butplug verhinderde het.

Om 16 uur hoorde ik een sleutel in het sleutelgat steken van de deur die me scheidde van het bureel van de directeur. Hij kwam binnen en vroeg alles goed verlopen. Ja zei ik, stond recht en toonde mijn kont. In één ruk trok hij de plug uit mijn reet. Mooi zei hij je kont staat goed open en stak er zijn hand in en ging heel diep in mijn darmen. Het pijnlijk gevoel was heel wat minder en ik wende aan de penetratie’s in mijn darmen. Hij liet zijn broek zakken en neukte me op zijn hondjes. Ik voelde niet eens zijn penis bij me binnendringen zo groot was het gat van mijn kont. Na zijn zaadlozing duwde hij de butplug terug in mijn kont en sloeg nog eens hard op mijn billen Aaaaai riep ik.

Je zei dat je huur moet betalen voor je appartement. Ja antwoorde ik. Als je wil kun je in ons boerderijtje intrekken en daar de dieren verzorgen. Wat bedoel je vroeg ik. Als je onze 3 honden, de varkens de kippen en onze pony verzorgt dan kan je er gratis wonen, het huisje staat op 2 km hier vandaan. Je kan het eens bezichtigen als je wil. Ik praat er over met mijn kids zei ik.

Ik reed naar huis en dacht, als we daar gratis kunnen wonen dan sparen we 750 Euro per maand.

Elsje was al thuis. Ik liep de trap op en deed mijn jurk uit. Onmiddellijk zag Elsje de butplug zitten. Ma riep ze wat zit daar in je kont. Ik vertelde Elsje van de ontmaagding van mijn kont. Wil je me melken vroeg ik mijn borsten spannen. Elsje trok mijn uiers leeg en goot de melk in een lege waterfles en zette die in de koelkast. Biep Biep zei mijn GSM. “ breng vanavond uw dochter mee. om 7u30 in mijn praktijk, dan kan ze zien wat er met u gebeurd.” O neen dacht ik laat mijn dochter met rust.

We namen samen een vieruurtje. Ma zei Elsje moet je vanavond naar de dokter. Ja zei ik waarom vraag je dat? Zo maar zei Elsje. Na een tijdje vroeg Elsje Wat zal er vanavond gebeuren bij de dokter? Dat weet ik niet antwoorde ik waarom vroeg ik opnieuw?? Ik ben gewoon nieuwsgierig zei Elsje. Zou je graag eens zien wat er allemaal met me gedaan wordt vroeg ik. Als jij dat wil ja zei Elsje. Ik stuur een berichtje naar de dokter of het mag loog ik. Ik ging naar mijn slaapkamer en kwam enkele later terug en zei Dokter is blij dat u mee gaat.

Om 7 uur vertrokken we samen naar de dokter Elsje had haar BH en doorschijnend slipje aan en haar kort Topje waardoor haar buik helemaal bloot was en kort jeans broekje aan. Ik droeg een jurkje.

Wat er die avond gebeurde en of Elsje ook gebruikt werd lees je in volgend verhaal

veel xxxxxx jes van Mieke

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1630x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8384x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9284x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11631x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3966x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8730x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2546x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2822x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8396x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3223x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7967x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8608x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8420x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17965x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 592