Opwindend.Net
Datum: 08-07-2018
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14586x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 11
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 10

Jasmijn stond nog steeds voor over gebogen met haar handen tegen de deur en haar kontje naar mij toe de buttplug af te likken. Dit was voor mij een mooie kans even mijn zak te legen nu ze er toch was. Ik opende mijn gulp en liet mijn broek en onderbroek zakken en mijn half stijve paal drukte ik tegen haar kutje aan. “Geen zorgen ik ga nu nog niet je kontje in maar dat gaat wel komen” en dat gezegd te hebben drukte ik mijn lul haar kutje in. Het gevoel van genot bekroop mij meteen en haar strakke kutje sloot weer geweldig om mijn eikel. Ik gaf een luidde kreun en duwde mijn lul steeds een stukje dieper haar kutje in en al snel was ik haar weer hevig aan het neuken. Mijn lul schoot heen en weer door haar kutje en Jasmijn was ook hevig aan het kreunen. “Ooow je bent echt heerlijk om te neuken in die kale spleet sletje” zei ik geil. Ik drukte Jasmijn stevig tegen de deur aan en haar mooie lichaam werd tegen de deur gedrukt. Haar mooi lichaam tegen de deur gedrukt neukte ik haar stevig door. “OOOO MY GOD JAAA GA DOOR NEUK ME HARDER, NEUK JE SLETJE” kermt Jasmijn geil terwijl ik blijf neuken in haar strakke geile kutje. Het verbaasd mij hoe geil ze alweer was en ze zei dat ze zich heerlijk voelde en alles voor mij zal doen. Niet normaal hoe geil deze meid was. Ze moedigede mij dan ook goed aan door dit soort dingen te zeggen.

Ze droeg nog haar shirtje en haar bh maar haar mooie dikke kont was wel helemaal bloot. Mijn kruis klapte steeds herhaaldelijk tegen haar kont en nam haar kontje mee. Deze trilde geil mee van elke klap. Mijn handen gingen ook op haar kont en zo bleef ik haar neuken. Haar gezicht drukte ik nu goed tegen de deur op en ze stond bijna volledig rechtop tegen de deur aan. Op deze manier werd ze als het ware omhoog geneukt. Met mijn handen op haar billen kon ik die mooie dikke bollen ook goed kneden. Jasmijn bleef heerlijk kreunen wat ook echt geil klonk om te horen hoe deze schoonheid dit genot ervaarde. Haar kutje moest mijn lul ook goed ontvangen, dat kon niet anders wegens het goede gevoel wat ik kreeg. Elke stoot leek weer een extra stoot in de zaligheid. Haar natte kutje was ook zodanig nat door haar geilheid dat het geil gewoon uit haar kutje over mijn paal liep richting mijn ballen waarvan het afdrupte. Mijn eikel kreeg ook een heerlijk gevoel van haar kutje waar die in en uit ging. Mijn lul glom gewoon van haar kutvocht wat eroverheen zat waardoor het glom. Mijn orgasme begon al snel best wel goed op te komen en ik neukte haar alleen maar harder en harder. Ik had wel zin om zo meteen al mijn zaad over haar kont te spuiten. Ik nam haar nog een keer goed vast en zetten goed wat kracht. Toen ik bijna kwam trok ik mijn lul terug en spoot mijn zaad op haar kontje. Een aantal stralen landen op haar kont en ik geef een harde zucht van opluchting.

Na haar even zo te laten staan zeg ik dat ze weer wat meer naar achter moet want nu is het haar beurt om klaar te komen als ze dat wilt. Ze zegt het heel graag te willen dus ze moet er wel even netjes voor smeken. “Please meneer laat mij komen ik ben zo geil en u kunt uw sletje zo goed laten komen” zegt ze geil tegen mij. Dit doet ze terwijl ze met haar kontje schudt. Dit is voor mij uiteraard teveel en ik kniel achter haar. Mijn mond hou ik bij haar kutje die mooi open staat. Ik duw mijn tong naar binnen en begin haar heerlijk te likken. Haar geile sappen proeven heerlijk en ik ga helemaal rond met mijn tong. Mijn vingers laat ik over haar kutje gaan en weet haar op deze manier precies goed te plezieren. Ze begint al snel te hijgen en te kreunen en duwt haar kutje meer en meer tegen mijn mond aan. Ik stop al snel met het likken en begin haar diep te vingeren. Met drie vingers begin ik haar hevig te vingeren. Ik ga best hard en ga ruw met drie vingers in en uit haar kutje. Mijn vingers zijn zeiknat en ik ga goed tekeer. Ze is hevig aan het kreunen en mijn drie vingers gaan er in hoog tempo helemaal in en uit. “OOOOOW IK GA KOMEN OOW IK GA KOMEN MAG IK PLEASE KOMEN IK SMEEK HET U IK HOU HET NIET UIT IK GA KOMEN MAG IK KOMEN” bleef ze herhalen. Al vingerend zei ik haar gemeen “wat ben je dan” waarop ze terug gilde “AAAAAAH IK BEN JE SLETJE LAAT ME KOMEN LAAT JE PRIVÉSLET KOMEN” gilde ze uit. Ik ga hard door en laat haar vervolgens hard klaarkomen. Ze spant alles samen en zakt dan uitgeput in elkaar.

Haar kutje staat nog een beetje open en ze hijgt hevig na. Ze pakt een tissue en veegt het zaad van haar kontje. Ik sein dat ze naar mij moet en ik pak dan het doekje vast en prop deze in haar mond. “Wel het zaad proeven zonde als er niks mee gedaan wordt” lach ik haar toe. Ze zuigt op het doekje en kleed zich ook weer aan. Haar string en broekje gaan weer aan en het doekje mag ze uitspugen in de wc. Ze vertrekt vervolgens naar huis en het is nog hartstikke licht. Ik was even vergeten dat ze pas om half 4 gekomen was.

Ik vond het een succesvolle dag en ging nog even naar de supermarkt waar toevallig Dirk aan het werk was. “Hey man dat waren mooie foto’s die je stuurde” lachte hij en we hadden het een beetje over Jasmijn en hoe het geluk was dat ik haar kon neuken. Hij vertelde mij dat hij ook wel een paar collega’s had waarbij hij dat zou willen. Om eerlijk te zijn heb ik bij hem best een aantal knappe meiden zien werken dus snap wel dat hij het zei. Na een gesprekje met Dirk liep ik naar de kassa en stond ik bij een knappe meid om af te rekenen. Ik bekeek de meid en ze zal wel een jaar of 16 a 17 zijn en droeg het bloesje van de winkel. Dit bloesje was echter net genoeg open dat ik haar hemdje eronder ook goed kon zien met alle inkijk die erbij hoorde. Het was een knappe meid en rekende graag met haar af maar heb haar nooit eerder gezien hier. “Ben jij nieuw hier of niet” ze keek mij aan met haar mooie bruine ogen en haar prachtige lange bruine haar met haar licht getinte bruine huid. Ze zei dat ze hier inderdaad nog niet zo lang werkte en een vakantiebaantje zocht. Zo maakte we een klein praatje en ging ik weer verder. Op het naamkaartje stond Noa en die moest ik wel even onthouden. Met de knappe Noa in mijn hoofd liep ik verder en stuurde Dirk een appje dat zijn nieuwe collega er ook wel mocht zijn. Hij reageerde uiteraard niet omdat hij nu aan het werk was en wat logisch is maar dan heeft hij ook geen telefoon.

Toen ik thuis was gekomen keek ik even op mijn telefoon en zag ik dat Jasmijn een berichtje had gestuurd. “Fijn Ruben heeft mij benaderd met de chantage van wat je zei” stuurde ze terug. “Ah klopt ja ik vond het een leuk idee en Ruben zag het ook wel zitten” stuurde ik terug. “WAT HET IDEE KWAM VAN JOU JIJ KLOOTZAK” stuurde ze toen in hoofdletters. Ik zag het staan en niet veel later was het bericht weer verwijderd. “DAT HEB IK GEWOON GELEZEN ALLEREERST IS HET U VOOR JOU EN TEN TWEEDE WAAR HAAL JE HET LEF VANDAAN KOM MIJ EEN KLOOTZAK TE NOEMEN KOM NU NAAR MIJN APPARTEMENT TEEF” typte ik in hoofdletters terug. Ze begon meteen te smeken en zei dat het eruit was getypt voor ze besefte wie het was. Ik was echter genadeloos en ze moest nu naar mij toekomen. “Wat nee meneer het spijt me kunt u niet doen of u het niet gelezen heeft” stuurde ze duidelijk wanhopig terug. “BINNEN EEN UUR STA JE HIER OP DE STOEP SLET” was mijn antwoord. “Maar we hebben hier een barbecue met de familie ik kan nu echt niet weg” smeekte ze me nog een keer. Ik stuurde nogmaals dat ze binnen ene uur op de stoep moest staan of het zou alleen maar erger worden. Ik sloot de app daarna af en keek op de klok benieuwd of ze er zou zijn.

Drie kwartier later ging de bel en ik opende de deur en daar stond Jasmijn. Ze droeg een luchtig zomers jurkje met een bloementjes patroon erop van geel, groen en een beetje rood. Dit jurkje had ik zien hangen en bood prachtige inkijk op haar borsten door de open hals. “Meneer zouden we het een beetje op kunnen schieten, mijn moeder was echt boos dat ik weg moest en verwacht mij ook snel terug” zei ze meteen toen ze binnen kwam. “Dat interesseert mij helemaal niks” zei ik haar en liet haar binnen komen. Ze liep voor mij uit en ik pakte haar jurkje op en trok deze omhoog en keek zo tegen een mooie zwarte hipster aan. Ik drukte toen mijzelf tegen haar aan en voelde mijn kruis in haar onderrug doordat ik wat langer dan haar ben. Ik keek over haar schouder tussen haar prachtige mooie volle borsten. Mijn handen schoven haar inkijk in en ik vroeg zachtjes “wat vond je moeder van je jurkje waar die dikke tieten bijna uitkomen”. Ze zei dat ze hier niet helemaal blij mee was en als dit haar netste jurkje was ze binnenkort samen zouden shoppen. Ik kneedden haar mooie tieten en schoof ook haar bh in. Ik voelde haar tepel heerlijk en nam deze tussen mijn vingers. “Doe alles uit, alles wat binnen een minuut niet uit is trek ik kapot” zei ik en liet haar los. Meteen maakte ze haar jurkje los en ritste deze open en van de grond af. Haar bh en hipster volgde snel en zo was ze binnen een halve minuut naakt. Ik bleef rustig door tellen en ze keek mij vragend aan. “Ik ben al naakt waarom tel je door” vroeg ze mij toen. Toen de minuut voorbij was zei ik dat ze haar voeten moest optillen en ze schrok. “Wacht telde mijn slippers ook, niet doen please dit zijn mijn favoriete dit zijn birkenstocks” smeekte ze me. Ik was genadeloos en deed de slippers uit. “Je gaat zo meteen op blote voeten naar huis” lachte ik haar en gooide haar slippers het raam uit. Onder het raam bij de onderste verdieping aan de achterkant van de flat was het afvalhok en het was daar echt een rotzooi, er lach van alles en rook ontzettend. Ik kon ook niet mijn raam open hebben zonder dat de kamer zou stinken maar nu deed ik het graag. Ik sloot het raam en zei haar “je mag ze straks pakken maar moet je wel door het afval heen wroeten” lachte ik.

Jasmijn stond gespannen voor mij niet wetend wat de bedoeling was van vandaag. Ze had mij een klootzak genoemd en daarbij geen je, een daarna snel het bericht verwijderd. Dit kon niet door de beugel en dat zou Jasmijn ook merken vandaag. Ze moest meelopen en bukken over de eettafel heen. Haar kont stak goed uit en dat was precies de bedoeling. “Je gaat vandaag straf krijgen slet en hoe ook. Ik ging er goed voorstaan en liet de eerste klap weer op haar kontje komen met meteen volle kracht. Jasmijn gaf een gil en ik schreeuwde haar toe “TEL MEE HOER” en ze zei geschrokken één. De volgende klap volgde en ook die was weer goed hard en ze telde mee tot twee. Zo begon ik haar mooie volle kont rood te slaan en bij elke klap telde Jasmijn netjes mee. De klappen werden wel steeds harder en ze had steeds meer moeite ermee. De tijd tussen de klap en haar tellen verlengde zichzelf ook steeds wat meer omdat ze eerst de pijn aan het verwerken was. Na 15 klappen op haar kont stopte ik even maar snauwde haar toe dat ze moest blijven staan. Ik deed mijn riem vervolgens af en vouwde deze dubbel. “Zo tijd voor de volgende vijftien” zei ik gemeen en gaf de eerste klap met de riem. Ze telde verder naar 16 en ook deze klappen gingen geleidelijk steeds harder. Het leer van mijn riem deed haar kontje geen goed toe en doordat ik ook echt hard sloeg was haar kont helemaal rood en zag er pijnlijk uit, precies wat de bedoeling ook was.

Ik greep haar toen ruw aan haar haren en trok haar van de tafel af en dwong haar op haar knieën voor mij. Ze wou al naar mijn kruis toe maar ik zei dat ik wat anders van plan was. Ik pakte de riem er weer bij en haalde deze zachtjes over haar mooie grote tieten heen waardoor ze mijn idee besefte wat ik wou doen. “Nee please niet mijn tieten ook ik smeek het u. Ik zal nooit meer zo’n grote fout maken, ik ben gewoon een domme slet en die zijn niet zo slim dus daardoor dat het nu fout ging” probeerde ze nog. “En daarom moet je gestraft worden zodat het niet weer fout gaat” en ik liet de riem gemeen hard neerkomen op haar prachtige volle tieten. Ze gaf een harde ijzige gil van de eerste klap en snikkend zei ze nu weer netjes één. Voor de derde keer liet ik de klappen opbouwen en werden ze steeds harder. Ik vond het een genot om te zien hoe haar prachtige grote tieten steeds roder werden van de klappen. Haar tepels leken wel te gloeien want ook die kregen het aardige te verduren. In plaats van 15 kregen haar tieten 20 klappen met de riem. Deze waren evenredig verdeeld over haar beide borsten waardoor ze beide zeer gevoelig waren en helemaal rood.

Toen ik bij de laatste klap aangekomen was, was Jasmijn erg opgelucht maar ze huilde wel. Tranen liepen over haar wangen en haar make-up liep in zwarte strepen over haar wangen. “Je weet dat je dit verdiend hebt he slet” zei ik haar dominant terwijl ik nog een keer aan haar tepel draaide. Ze verging van de pijn doordat haar tepels extra gevoelig waren en zij dat ze het begreep waarom ik het deed. “Mag ik nu weer gaan meneer” vroeg ze mij netjes terwijl ze voor mij stond. “Ik zou graag ja willen zeggen maar dat ga ik niet doen. Mij uitschelden is een van de grootste fouten die je kan maken en daar ga je hard voor gestraft worden ook. Doe mijn broek maar los en laat deze met mijn onderbroek zakken en bevrijd mijn paal. Met mijn paal kan ik namelijk ook een mooi straf verzinnen. Jasmijn keek mij aan met de zwarte strepen over haar wangen en ze keek erg angstig wat ik alleen maar lekker vond om te zien.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 12


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1374x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 923x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4028x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9376x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1209x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3720x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7977x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7564x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9749x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4581x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7035x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5650x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7892x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7344x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net