Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 86x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 17894x
Lengte: Lang
Betrapt Op De Camsite - 3
Door Esther-L - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Betrapt Op De Camsite - 2

Vermoeid en ongemakkelijk, loop ik door het huis en verwacht achter elke deur een spook, nu ik mijn huissleutel niet in controle heb.
Maar ook een opgewonden spanning, want ik kan niet ontkennen dat ik me nooit zo opgewonden heb gevoeld.
Na een rustgevend wijntje, stap ik in de douche, ik was mezelf en ontspan een beetje onder de warme stralen.
Achter mijn bureau doe ik mijn thuiswerk, ik corrigeer wat werkstukken, en voer de beoordelingen in in het schoolsysteem.
Dan bedenk ik me dat de eerste mails via de schoolmail gekomen zijn, en zoek de leerling nummers erbij
Beiden lijken ze uit de hoge groepen te komen, maar terugzoeken levert me geen namen op.
Dat is vreemd, alleen een leeg test-account, en een 'unknown' zonder geschiedenis.
Mijn telefoon geeft een melding, en er is een bericht van het gevreesde telefoonnummer.
Rooster voor morgen:
Je draagt een rokje, niet te kort, maar wel ruim boven de knie
Een nét niet doorschijnende blouse, waaronder ik die mooie blauwe BH kan zien
De schoenen mag je zelf kiezen, zolang de hak maar hoger is.
Na mijn laatste wijntje maak ik me klaar om naar bed te gaan, alleen verstoord mijn telefoon me hier weer in.
"Ik wil dat je de cam op jouw kanaal nog even aanzet …" stuurt hij mij.
Met trillende vingers open ik mijn laptop opnieuw, en plaats de camera's op de normale plaats.
Ik log in, en vraag een tijdslot aan, het is vrij druk, dus mijn eerste slot is 22:15, en maar 30 minuten.
Ik beantwoord het berichtje naar – meester– en stuur hem de private inlog toe, zodat hij toegang tot beide beelden krijgt.
Het aftellen naar 'live' is begonnen, en ik zet mijn maskertje op, bij het online komen heb ik bijna direct al 20 'views' een aantal vaste kijkers krijgen een bericht als hun 'cammer' een liveslot aanvraagt
De eerste 5 minuten loopt het dan al snel op, en ik probeer mezelf 'in de mood' te krijgen, en hiervoor moet ik me toch wel wat afsluiten van de dag.
Een bericht op mijn telefoon, ik krijg opdracht om me te strippen, en wat te dansen op de cam, en dit zo'n 5 minuten vol te houden en me helemaal naakt te geven.
De donaties stromen binnen, de kijkers houden wel van deze activiteiten, en na een mooie striptease sessie stuurt –meester me te gaan zitten op mijn bureaustoel, met mijn voeten links en rechts van de camera, en mezelf met een mooie dikke dildo te neuken.
Terwijl ik min of meer gedwongen wordt om opdrachten uit te voeren, voel ik de opwinding alweer toeslaan, de spanning van de onbekende persoon achter de berichten maakt me ongewenst geiler dan ik al was.
Na een korte sessie moet ik stoppen met de dildo, en hem uitgebreid aflikken, waarna hij me een bericht stuurt, dat ik met open benen in de camera moet blijven kijken.

Op mijn eigen monitor, zie ik de slaapkamerdeur openen, ik hoor achter me zijn strenge stem weer, en zonder zichtbaar in beeld te komen, zie ik voor het eerst een deel van zijn lichaam.
In mijn chatgedeelte stromen de opmerkingen binnen, de toeschouwers vinden het geweldig dat er een 'partner' bij komt, er komen donaties binnen, aanwijzingen naar wat de man zou moeten doen, maar hij blijft behendig met zijn gezicht uit het frame van de camera's.
Zijn handen raken mijn schouders, zijn vingers masseren mijn nek en bovenarmen, en door zijn dunne broek voel ik weer die geheimzinnig lekkere pik.
Als een passagier in mijn eigen show voel ik zijn handen over mijn bovenlijf strelen, het is onwerkelijk dat ik dit tegelijkertijd op mijn beeldscherm zie, en het idee dat er momenteel nog zo'n 500 mensen meekijken doet me wel iets.
"voor je kijken, en je kutje strelen!" Zegt hij streng, en pakt mijn toetsenbord even op.
Mijn vingers bewegen door mijn vochtige spleetje, ik voel mijn schaamlipjes, ik heb een zeurende tinteling van het uitgestelde klaarkomen .. ik wil klaarkomen …
Achter mij hoor ik zijn aanslagen op mijn toetsenbord, en ik volg de tekst, hij stelt een menu op …
Wat gaan we doen met het geile sletje …
De donaties lijken te ontploffen, het metertje vliegt omhoog, en niet met centen, maar bijna euro's voor euro's komen erbij, zo hoog heb ik ze niet vaak zien gaan, in dit tempo.
Na een paar minuten zie ik hem duidelijker in beeld komen, alleen zijn gezicht niet, deze is bedekt door een balaclava, alsof hij een overvaller is .. en het 'publiek' vindt het fantastisch
Zijn aanrakingen worden grover, ruwer .. trekkend aan mijn borsten voel ik mijn tepels harder en harder worden.
Hij noemt ze zijn sletje, zijn hoertje … en dwingt me weer op mijn knieën, terwijl hij met één camera me in beeld houdt, en me dwingt hem weer even te pijpen.
Op de achtergrond, nu voor mij, hoor ik de berichten binnenkomen, maar ook het zachte geluid van de doneerbuttons, en hoe 'wreder' hij zijn handelingen uitvoert, hoe sneller die te horen is.
Zijn pik beweegt ongeremd mijn mond in, hij verstikt me voor een paar seconden te lang, en hijgend hap ik naar adem, als hij me weer even loslaat.
"Ga staan, hoertje …" gromt hij, en duwt me direct voorover over mijn buro, ik kijk op het scherm waar ik mijn achterste te zien krijg.
Alsof het in slowmotion gefilmd wordt, zie ik met een korte vertraging zijn stijve glimmende paal tegen mijn billen slaan.
Hij klemt de eikel tussen mijn bilhelften, en zoomt een klein beetje uit.
Dan voel ik een klap, en een halve seconde later zie ik op het scherm zijn hand op mijn bil belanden.
Nog één, nog één … afwisselend slaat hij op mijn billen, langzaam kleuren ze van bleekroze naar lichtrood.
De opmerkingen op mijn scherm liegen er niet om
"Sla die slet … laat haar kontje branden !" En zijn hand land weer op mijn kontje … oranjerood, en tintelend … zijn pik nog steeds klem tussen mijn knijpende bilhelften.
"fuck that ass … neuk dat kontje …" zijn de commentaren, en ik weet wat er komen gaat, als ik op het beeld zie hoe hij wat glijmiddel over zijn stijve paal laat lopen.
En terwijl ik gewoon weet dat ik elk moment kan weglopen, voel ik diep van binnen dat ik dat hélemaal niet wil …

Maar hij lijkt echt van plan om in mijn kontje te gaan, en dat maakt me wat angstig, dat is nog nooit gedaan ..
Wel een vinger tijdens het likken, maar zo'n dikke pik … nee..
De camera zoomt al een beetje in, en onrealistisch zie ik de dikke paarse kop naar mijnkontgaatje bewegen.
Ik protesteer, maar hij geeft een klap op mijn billen .. "Hoe je bek … jijbent van mij" zegt hij streng.
Mijn heupen draaien van links naar rechts, maar hij heeft met zijn vrije hand genoeg kracht om me weer klem te zetten tegen het bureau.
Zijn voet duwt ruw tegen mijn enkel, en ik zet mijnbenen verder uit elkaar.
Als hij me loslaat, hoop ik dat hij het plan opgeeft, maar niets is minder waar.
Met zijn vinger dringt hij mijn kontje binnen, en ik kronkel weer, een beetje tegenwerking …
Maar zijn gladde vingertop drukt langs mijn kontspier, en gaat bijna soepel naar binnen, wat een apart gevoel geeft me dit.
Na een paar keer in en uit, besluit hij dat het voldoende lijkt te zijn, en ik krijg weer een klap op mijn kontje.
"Open je reet, sletje …" gromt hij, en als ik niet snel genoeg mijn handen beweeg, volgen er nog twee klappen.
"Ga je luisteren ….." zegt hij streng, en met trillende vingers trek ik mijn bilhelften iets uit elkaar.
Hij gaat met de webcam langs mijn handen, de closeup laat mijn kontje zien, en mijn licht geopende sterretje, en duidelijk de glanzende schaamlippen van mijn poesje
Met zijn vrije hand duwt hij mijn spleetje wat open … "check dat natte kutje …" lacht hij, als zijn vinger over de lengte beweegt, tot ik reageer op de aanraking van mijn gevoelige klitje.
Ik zucht, opluchting, opwinding … ik weet het niet, mijn hoofd duizelt van geilheid.

De camera gaat wat lager, tussen mijn benen door zie ik op het scherm mijn borsten, los en bijna bungelend met harde tepeltjes, de aanrakingen van deze man maken me steeds natter, en geiler.
Als de camera uitzoomt, voel ik een lichte bevrijding, zijn pik beweegt met de eikel langs mijn poesje, ik hoop erop dat hij me gaat neuken nu, ik smeek er om .. kreunend lijk ik af te wachten, maar zijn plan is vastgelegd …. en ik voel hoe hij de druk tegen mijn kontje zet, het opje van de eikel dringt tegen mijn sterretje aan, en een klein straaltje glijmiddel wat hij nog laat vallen helpt niet tegen het komende ongemak.
De eikel breekt mijn kontje open, ik voel een bijna pijnlijke sensatie als hij doorgaat, het dikkere deel van zijn pik gaat zonder compassie verder, en alsof ik langzaam scheur knijpt mijn kontje in de top.
"hmm geil hoertje … je bent zo strak …." gromt hij tevreden, kijkend naar mijn tegenwerkende lijf, en luisterend naar mijn zacht jammerende gehijg.
'ohh nee, nee... stop .. niet doen .. ohhmmm' kreun ik, en mijn duizeligheid wordt sterker, maar ook de geluidjes uit mijn speaker … het publiek vermaakt zich, ik krijg donatie na donatie, maar op dit moment kan het me even niets schelen.
Dan voel ik een moment van ontspanning, en ik kijk op met betraande ogen, maar zijn pik is helemaal net uit mijn kontje … integendeel, op het scherm is in HD-beeld te zien hoe hij tot zeker drie kwart in mijn achterwerk glijd
Zonder zijn pik terug te trekken, zet hij de kleine camera weer op het bureau, en trekt me ies naar zich toe.
Zijn vrijgekomen handen gaan naar mijn borsten, en met een harde greep, knijp hij erin, tot ik een korte schreeuw slaak.
"Kijk nou … jouw publiek vind je geil met een pik in die lekkere reet!"
Een blik op de donatieteller geeft aan dat hij de waarheid spreekt, zijn zijn ruwe vingers trekken aan mijn tepels tot ik weer luid kreun.
"En jouw geile lijf … ik ga ELK gat neuken, en wanneer ik dat wil!"
Na die woorden voel ik hoe hij nog een keer stoot, zijn keiharde paal dringt nog dieper in mij, en ik krijg de opdracht mezelf te vingeren.
Als ik niet snel genoeg begin, vraagt hij of ik ander liever de dildo in mijn natte kutje duw.
"ohmm nee, nee... sorry..." Kreun ik
Langzaamaan begint het pijnlijke gevoel af te nemen, en gek genoeg voelt zijn bewegende pik in mijn kontje lekkerder en lekkerder.
Het voelt zelfs opwindend geil, als zijn vingers ruw aan mijn tepels trekken, en mijn vingers spellen in een supersnelheid met mijn klitje en natte spleetje.
Ook hij voelt de geilheid toenemen, met de kleine camera filmt hij mijn nog door het maskertje bedekte gezicht, mijn ogen die halfgesloten van genot zijn, en mijn mond die hijgend open staat.
Dan gaat hij weer omlaag met het beeld, waar mijn poesje soppend van geilheid onder mijn vingers te zien is.
Met een kort streng commando zegt hij me te stoppen, ik voel zijn pik uit mijn kontje komen, en het lijkt een groot gapend gat achter te laten.
Natuurlijk filmt hij dit weer, achterlangs, mijn opengetrokken billen mijn glimmende kutje …

"Op je knieën sletje..." Gromt hij, en ik kniel voor hem.
"open je smoel, en lik mijn ballen maar eens lekker" gromt hij, als zijn dikke gladde balen al tegen mijn gezicht geduwd worden.
Zijn hand beweegt over zijn paal, en met mijn tong langs zijn balzak en de onderkant, trekt hij de laatste keren op en neer, tot hij grommend van genot zijn eikel op mijn gezicht richt, en de dikke warme klodders op me afvuurt.
Mijn mond, mijn wangen en mijn borsten … het lijkt niet op te houden, dikke stralen glijden over me heen, en hij filmt het als een professionele porno-regisseur.
Ik zit naar hem te kijken, ik herken hem nog steed niet … wie is dit, wat doet hij ….
De camera gaat weer in de houder, en ik 'mag' op mijn stoel plaatsnemen.
"Neuk jezelf klaar voor de kijkbuiskindjes" gromt hij, en ik beweeg langzaam de roze dildo langs mijn kutje
Ik het hoekje van het scherm zie ik hoe hij zich aankleedt, jeans, donkerkleurig sportjasje … en door de kamerdeur verdwijnt.
Ik druk de dildo dieper in mij, ik voel een aandrang om klaar te komen .. en na een paar minuten lukt me dat … wat een ontlading, wat een opluchting …
Ik bedank de kijkers, en sluit af … bijna uitgeput, alsof ik te lang gesport heb loop ik weer naar de douche, ik voel me moe maar oh zó lekker ….
Na een half uurtje lig ik op mijn bed, als ik mijn telefoon hoor.
In de veronderstelling dat het een berichtje is van de vreemde man, open ik het.
Het is een opsomming van de camsite, helemaal niet bij stilgestaan ….
9500 donaties – na aftrek van provisie krijg ik nog 1330€ … mijn god ….

Een paar minuten later krijg ik toh nog een bericht van –Meester–
"vergeet je kledingeis morgen niet, en ik wil het zien op Facebook EN je Insta voor je vertrekt !"

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Betrapt Op De Camsite - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Milf GebruiktDoor: Elenamilf
Gelezen: 5373x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Vernedering, Slavin
13-12
7.9
:: Naïef Meisje Misbruikt...Door: Mck
Gelezen: 5696x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Jong, Oud, Misbruikt, Model
13-12
8.3
:: Verdwaald In Australië - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 7882x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Verdwaald, Politie, Fouilleren
12-12
8.6
:: Kantoor Meisje - 5Door: Joyce_here
Gelezen: 4684x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
8.0
:: Van God Los - 5 (slot)Door: Lync-69
Gelezen: 4814x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
9.0
:: Ouwe Taart - 8Door: Jan
Gelezen: 2556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.6
:: Moeders Fantasie UitgekomenDoor: Lenny
Gelezen: 11053x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gangbang
10-12
8.8
:: Kantoor Meisje - 4Door: Joyce_here
Gelezen: 11512x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-12
8.3
:: Lies Wordt Meesteres - 5Door: Queen Bee
Gelezen: 4237x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Strapon, Chantage, Werk
07-12
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 38Door: Owned
Gelezen: 3619x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
06-12
8.9
:: Tienersletjes Op Werk -23Door: N75
Gelezen: 6908x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Overhalen, Vaginaal
05-12
9.0
:: Aangename Kennismaking - 2Door: Mr Boss
Gelezen: 8458x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-12
9.0
:: Ouwe Taart - 7Door: Jan
Gelezen: 3268x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-12
7.9
:: Club Gala - 11Door: Xxx_pen63
Gelezen: 4593x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, Plasseks
04-12
8.9
:: Ik Word Slaaf - 2Door: Raunchy
Gelezen: 6840x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Scat, Toilet, Slaaf, Extreme Vernedering
03-12
7.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 891