Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 5246x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Droom Of Werkelijkheid - 23
Door Owned - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Droom Of Werkelijkheid - 22

De deur ging open. Ik schrok ervan. Ik was wel al wakker maar wist niet hoe laat het was. Mijn blinddoek werd afgedaan. Mijn ogen moesten wennen aan het ligt daarom het Latiffa de gordijnen nog dicht gelaten. Gabriel wist wel al dat hij beter Jasmine niet meer kon sturen. Zij en ik waren geen goede match. Het gaf me een gevoel van respect dat hij dit deed. Hij had ook makkelijk anders kunnen beslissen. Latiffa vertelde dat de Meester nog altijd niet vrolijk was over gisteren. Ik haalde mijn schouders op en zei, "goed zo ik ook niet". Ze maakte me los van het bed. Ik stond op en liep richting de badkamer. Toen ik naar de badkamer liep merkte ik dat de kriebels die ik de avond ervoor voelde aan mijn kluitje nog niet over waren. Ik draaide de kraan open en ging onder de stralen staan. De stralen streelden mijn al harde tepels en mijn gedachten gingen naar gisteravond. De dominantie in de ogen van Gabriel hadden me zo geil gemaakt dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Ik was uit gaan halen omdat ik meer wilde maar dit niet kon.

Hoewel mijn hart bij Stefan lag was de chemie met Gabriel onmiskenbaar. Hij raakte de juiste knopjes. Ik moest in mezelf lachen bij de gedachten aan knopjes. Er was er ťťn in het bijzonder die op dit moment om aandacht schreeuwde. Ik gleed langzaam naar beneden met mijn hand. Ik streelde de binnenkant van mijn benen. Plagend ging ik weer naar boven. Kneep ik mijn borsten en in mijn tepels. Langzaam ging ik weer omlaag. Mijn grotje was warm en nat. Mijn vingers gleden soepel naar binnen. Langzaam bewoog ik ze in en uit. Al snel raakte ik in een roes. Mijn vingers gingen steeds sneller tot ineens de deur van de douche openzwaaide. Gabriel stond ineens voor me. Ik schaamde me rot en draaide me snel om. Gabriel zag wat er gebeurde en maakte gebruik van de situatie. Met zijn stem even donker als de avond ervoor vroeg hij; "zo dus de jongedame denkt er zo gemakkelijk vanaf te raken". Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Instinctief wist ik dat ik iets aan het doen was, wat ik niet had mogen doen. Mijn blik daalde meteen naar de grond. Ik kon voelen dat Gabriel me strak aan bleef kijken. Hij verwachtte iets van me maar ik wist nog niet wat. Ik durfde niet omhoog te kijken. Het was ijzig stil. Ik besefte dat ik iets moest doen.

Ik keek omhoog en daar stond Gabriel met een handdoek. Hij hield deze omhoog. Ik stapte uit de douche en in de handdoek. Zodra ik de handdoek vast had pakte Gabriel me vast bij mijn arm. Hij nam me mee de kamer in.

In de kamer stopte hij. Hij duwde op mijn schouder als teken dat ik op mijn knieŽn moest. Ik draaide me onder hem vandaan en wilde weg stappen. Dit plan slaagde niet zo goed als ik wilde. Gabriel had net een puntje van de handdoek vast. Met een flinke ruk was ik de handdoek kwijt.

Latiffa stond in de kamer. Onze blikken kruiste elkaar ze schudde haar hoofd. Op een zo mogelijk nog donkerdere stem zei Gabriel; "Latiffa ga nu"!

Snel maakte Latiffa zich uit de voeten. Sloot de deur achter zich.

Daar stond ik dan naakt en alleen. Ik schaamde me ten eerste dat ik naakt voor hem stond, als tweede dat ik bloedgeil werd van de gedachtenis over wat er allemaal kon gebeuren en als laatste dat ik betrapt was op een intiem momentje met mezelf. Gabriel liep rond me heen als een roofdier om zijn prooi. En dat gevoel maakte me nog natter dan dat ik als was. De spanning was om te snijden. Ik heb geen idee van de tijd dat ik daar zo zat.

Gabriel drukte het grote scherm aan en daar was Stefan. Hij was op zijn zachtst gezegd niet geamuseerd door mijn gedrag van de avond ervoor en van vandaag. Hij vertelde me niet te weten wat hij met me aan moest.

Ik voelde me erg klein. Ik wist heel goed dat ik hem had teleurgesteld.Ik wilde in verweer gaan maar in een reactie zei Stefan zeer boos;" Pas op"! En pakte Gabriel me op dat zelfde moment vast in mijn nek. En duwde me naar beneden. Ik zat op dat moment met mijn billen in de lucht. Een koele bries ging langs mijn grotje. Een rilling ging over mijn rug. En Gabriel moest lachen. Hij zei tegen Stefan dat ik een rilling had. Beide heren waren erg geamuseerd. Stefan vertelde aan Gabriel dat ik een les nodig had. Gabriel was het met hem eens en wist ook al precies wat. Gabriel liet me los en liep de kamer uit.

Na een tijdje kwam hij terug. Hij had Latiffa bij zich.

Ik vroeg me af wat er nu ging gebeuren. Stefan was ook weer aanwezig via het scherm. Hij vroeg aan Gabriel mijn wijdbeens vast te binden op een stoel. Ik raakte opgewonden en mijn ademhaling schoot omhoog van de spanning. Gabriel gaf dit aan bij Stefan en Stefan vroeg hem dit in de gaten te houden aangezien mijn verleden. Hij knikte naar Stefan.

Latiffa stond nog netjes op de plaats waar Gabriel haar had neergezet. Latiffa wist precies wat ze wel en niet kon doen. Ik nog niet ik wilde vragen wat de bedoeling was maar voor ik iets kon zeggen werd me het zwijgen al opgelegd. Gabriel legde een vinger op mijn lippen en Stefan gaf aan dat ik beter stil kon zijn. Elke vraag zou gevolgen hebben. Elke actie zou gevolgen hebben. Het werd me allemaal erg veel. Ik voelde hoe mijn klit wild klopte snakkend naar aandacht. Maar ik kon er niet bij. Ik mocht er ook niet bij.

Maar ook hij raakte me niet aan.

Langzaam liep hij naar Latiffa. Gaf haar de opdracht zich uit te kleden en te knielen. Ze deed netjes wat haar werd gevraagd. Gabriel liep weer even de kamer uit en kwam terug met een zweep. Mijn ogen schoten open.

Ik wist dat Gabriel mij niet aan zou raken tenzij hij echt niet anders kon.

Echter wisten ze ook mijn zwak voor Latiffa. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik riep niet doen laat mij haar plaats innemen. Zij is onschuldig.

Stefan riep ;"Wees nu eens slim en wees stil".

Ik schrok ervan en sloot meteen mijn lippen op elkaar. Latiffa keek me aan en ik zag de rust in haar ogen. Ze kende dit, ze wilde dit.

De zweep daalde op haar inmiddels omhoog gestoken billen. Ik moest blijven kijken. Zij keek me aan en ik haar. Haar ogen veranderde van rust naar lust. Bij elke klap van de zweep werd haar lust groter.

Na de vijfde slag knielde Gabriel achter haar en wreef over haar billen. Zijn handen ging lager en zag aan haar dat hij haar aan het vingeren was. Mijn lust groeide en groeide. Ik wenste dat ik in haar plaats zat. Ik had het zo nodig. Ik vervloekte Stefan dat hij er niet was. Stefan zei ineens;" kijk me aan slet". Mijn adem stokte en ik keek hem aan. Hij keek in mijn ogen en vroeg me wat ik ervan had geleerd. Ik zweeg.

Gabriel stond op vanachter Latiffa. Hij gaf Latiffa de opdracht iets te draaien. Ze zat weer rechtop haar knieŽn. Gabriel liet zijn broek zakken en zijn grote pik schoot fier naar voren. Ik kreeg het warm bij de gedachten.

Latiffa nam zijn pik in haar mond. Ik zag dit en ik wilde meer. Ik was bloedgeil. Stefan vertelde me dat ik niets zou krijgen. En ik verplicht was om te blijven kijken. Het was een ware marteling om ernaar te kijken.

Ik zag en rook hoe geil Latiffa was geworden. Gabriel was weer achter haar gaan zitten en stopte met een stoot zijn pik in haar. Latiffa kreunde het uit.

Het duurde niet zo heel lang meer want luidkeels kwam ze klaar. Gabriel haalde zijn pik uit haar en liep weer naar haar mond. Ze likte haar eigen geil van zijn pik. Gabriel pakte haar bij haar haren en schoof zijn pik bruut in haar mond. Hij was duidelijk nog niet klaar. Met een flink tempo neukte hij haar mond en stak hem af en toe diep achter in haar keel. Zijn tempo nam toe en hij stak hem diep achter in haar keel. Grommend kwam hij klaar.

Ik dacht dat ik erin bleef en terplekke klaar kwam.

Vol genoegen keek Stefan naar me. Latiffa had zich inmiddels weer aangekleed en was weg gegaan. Gabriel stond er nog.

Hij vroeg Stefan hoe nu verder. Hij gaf aan dat ik nog een half uur zo wijdbeens moest blijven zitten in hun aanwezigheid. Ik wilde protesteren en keek naar hen. Ik zag beide blikken en besloot maar wijs niets meer te zeggen. Mijn klit klopte wild en ik moest zien te kalmeren. Gabriel kwam naar me toe en zag dat de stoel waarop ik zat nat was geworden.

Hij glimlachte en Stefan wist precies wat er aan de hand was. Alsof ik niet aanwezig was zei Stefan;" zozo het meisje is er dus nog geiler van geworden". Gabriel beaamde dit en zei dat dit mijn straf was en dat ik meer had kunnen krijgen als ik me had gedragen. Ik hoorde ze praten dat het de bedoeling was dat Stefan hier zou zijn geweest vandaag. Ik kon wel door de grond zakken.

Stefan vroeg aan Gabriel wat er nu was gebeurd de avond ervoor. Kort vertelde Gabriel wat er was voorgevallen maar dat hij nog niet wist wat mijn redenen waren om in te grijpen. Stefan zei dat hij dit wel wilde weten. Gabriel knikte. Hij wilde dit zelf ook weten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Droom Of Werkelijkheid - 24

Zoek naar meer verhalen van Owned...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 2397x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.0
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 5881x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 7664x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3401x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5440x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.2
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5098x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7236x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 6642x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2711x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
8.9
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 12804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 10Door: Johan100
Gelezen: 3751x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-03
9.2
:: Tiener Vriendinnetje Wordt... - 3Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9864x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Slavin, Meester, Gehoorzaam, Cuckold, Oud, Jong
14-03
8.9
:: Straf Van De Meester - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6844x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Veiling, Bdsm, Straf, Rechter, Plas
13-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 9495x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net