Opwindend.Net
Datum: 28-09-2016
Stemmen: 49x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 14773x
Lengte: Gemiddeld
Waarom... Daarom - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Waarom... Daarom - 1

Dit is het vervolg op mijn eerste belevenis met Diny mijn vrouw en haar zusje Pat. We zouden een weekje naar de Belgische kust gaan en vrijdag morgen vroeg vertrekken. Ik werd wakker omdat ik voelde dat mijn piemel bespeeld werd door twee strelende handen. Ik hield me slapend maar voelde dat er een paar lippen over mín eikel sloten en mijn gaatje gelikt werd. Ik bedacht dat het Pat moest zijn die mij pijpte. Toen ik voorzichtig mijn oog opende zag ik dat Diny haar zusje likte die op haar knieŽn zat en me pijpte. Ik bracht mijn hand naar de borsten van Pat en masseerde deze waardoor ze hevig begon te kreunen en als eerste klaar kwam op de tong van Diny en mijn tepel massage. Ik gaf aan dat ik ook bijna klaar kwam en Pat zette door en mijn orgasme zette door en de eerste stralen zaad verlieten mijn penis.

Diny zei dat we snel moesten douchen en dan op weg zouden gaan. Na een aantal uurtjes kwamen we op het bungalow park aan. We hadden een huisje dat bijna aan de rand van het park was. Iets verder was een bordje geplaatst dat de toegang alleen voor voetgangers was en het een doodlopend pad was. We gingen op verkenning uit en het zag er allemaal heel stil uit. Wij dachten dat de huisjes die er stonden niet bewoond werden. Nadat we informatie hadden ingewonnen waar het strand was kwamen we er achter dat het makkelijk te lopen was. We pakten onze strand tas en wandelde naar het strand. Een bordje gaf aan waar het naturisten strand was en binnen enkele minuten kwamen we de eerste ongeklede recreanten tegen.

Ik had veel bekijks met de zusjes maar ook veel dames draaiden zich toen ik even een duik nam. Toen ik terug kwam zat er een grote negroÔde man op zijn knieŽn naast Pat en Diny. Hij stond op toen ik naast hen op mijn handdoek wilde gaan zitten en vertelde dat hij Roy heette en vers fruit verkocht en eigenlijk uit Gambia kwam. Hij had een badlaken om zijn middel geslagen uit hygiŽnisch oogpunt. Terwijl hij een tupperware bakje opende prikte hij een stukje ananas aan een vorkje geprikt en hield hij het vorkje voor de mond van Diny. Ze opende haar mond en hapte het stukje van het vorkje. Nu was Pat aan de beurt en daarna ik.

Zo ging het even door en toen er een druppeltje sap op de borst van Diny viel twijfelde Roy geen seconde en veegde het gelijk af. Pat lachte en zei dat ze dat ook wel wilde en toen zij weer een hapje kreeg zorgde ze dat het stukje van het vorkje viel en gelijk drukte Roy zijn hand op haar borst en pakte het stukje en Pat opende haar mond en likte gelijk aan zijn vingers. Diny stootte mij aan en knikte naar de piemel van Roy. We zagen zijn geslacht tegen de doek drukken en zijn eikel tussen te overslag van de doek omhoog piepen. Ik wil niet veel zeggen maar wat ik zag was enorm. De dikte van zijn eikel was indrukwekkend. Roy wist niet dat wij het zagen en hij verlegde zijn aandacht naar mij en na een paar minuten rekende ik af en vroeg of hij nog terug zou komen. Roy zei dat hij later met meloen terug zou komen maar dat was dan tegen een uur of zes.

Toen hij terug kwam verwende hij de dames weer en omdat Diny met Pat had besproken wat ze gezien had was de planning iets anders als ik verwacht had. De fruit verwennerij was voorbij en we besloten terug naar ons huisje te gaan. Toen we daar net aan een biertje zaten kwam Roy voorbij lopen. Hij bleek in het laatste huisje te wonen. Diny nodigde hem uit om met ons hier iets te drinken. Roy zei dat hij hier met zijn broer woonde en dat hij die eerst even wilde vertellen dat hij bij ons iets zou drinken. Ik opperde dat zijn broer ook mee kon komen om iets te drinken. Toen Roy terug kwam vertelde hij dat zijn broer op bed lag en krampen had en dus niet mee kwam.

Diny en Pat zaten topless en ik had alleen een handdoek omgeslagen. Roy vertelde hoe hij hier terecht was gekomen. Na een aantal drankjes werd de stemming losser en toen ik opstond om iets in te schenken trok Diny mijn handdoek af en daar stond ik dan. Ze lachten alle twee en ik liep in mín blote kont door en kwam met gevulde glazen terug en zonder doek ging ik zitten. Pat daagde Roy uit om ook zijn doek af te doen maar Roy vroeg of ik daar problemen mee had. Ik vond dat niet erg als de vrouwen ook hun broekjes uit zouden doen. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd en in no time waren de broekjes uit. Roy gooide zijn handdoek af en zagen we wat hij in huis had. Zijn penis was half stijf en was nu al 20cm lang. Ik had zoiets nog nooit gezien. Ook niet in de parenclub waar we regelmatig kwamen. Diny zei ďDie wil ik wel in mín kutje voelenĒ.

We keken Diny aan en ze stond op en pakte Roy bij zín hand en trok hem overeind. Pat deed bij mij hetzelfde en we liepen met zín vieren naar binnen. Eenmaal binnen liepen we gelijk door naar de slaapkamer en ging Diny op het bed zitten en Pat volgde haar voorbeeld. Roy keek mij aan en omdat ik naar hem knipoogde wist hij dat ik geen probleem zou maken en op dat moment pakte Diny zijn grote dikke pik vast. Ze kon er niet omheen met haar hand zo dik was zijn ďspeeltjeĒ Ze begon hem af te trekken en Pat deed hetzelfde bij mij. Pat wilde alleen maar dat ik haar weer zou neuken en ik wilde dat ook wel alleen zat ik een beetje over Diny in. We waren allemaal geil en ik kon niet steeds naar mijn vrouw kijken.

Ik hoorde Diny kreunen en toen zag ik hoe Roy zijn erectie tegen haar kutje plaatste en langzaam naar binnen drukte. Pat keek ook en zeiĒ Jezus Ger moet je kijken hoe ze zich laat neuken door hemĒ We keken en zagen dat hij er niet helemaal in ging. Diny genoot er van en ik begon Pat te neuken. Dit was een wens van Pat en van mij en ik merkte dat ik nog steeds gevoelens koesterde voor mijn schoonzusje zoals ze mij verwende bleek dit bij haar ook zo te zijn. Ze kreunde en zuchtte en begon geile taal uit te slaan en wilde harder en dieper geneukt worden. We draaiden zo dat we doggy kwamen te zitten en toen gaf Diny aan dat ook te willen en weer keken we naar wat er gebeurde toen Roy achter haar plaats nam. Ik wilde Pat in haar kontje neuken en ze wilde dat wel maar het werd haar eerste keer en dus moest het voorzichtig gebeuren.. Roy zag wat ik deed en vroeg Diny of hij dat ook kon doen en ze zei dat het wel mocht maar wel zachtjes want zoín grote had ze nog nooit in haar kontje gehad. Roy respecteerde haar wens en penetreerde haar kontje. Dit was een wereld start van ons weekje. Toen zei Roy dat zijn orgasme er aan kwam trok hij zijn penis uit haar kontje en spoot een mega hoeveelheid zaad op haar billen en onder rug. Ik zag dat het zeker 10 stralen zaad waren.

Omdat we zagen wat er bij Diny gebeurde kwamen Pat en ik ook klaar en gelijk zag ik Diny haar hand naar haar billen brengen en toen ze haar vingers in haar mond deed zei ze heel verbaast" Dit moeten jullie ook proeven. Zo lekker zoet zaad heb ik nog nooit geproeft". Pat draaide iets en likte de kont van Diny en beaamde wat Diny verteld had.Ik moest ook proeven en zijn sperma smaakte erg zoet. Roy vertelde dat dit kwam omdat hij veel ananas stukjes at die te klein waren om te verkopen. Toen Pat vroeg hoe lang die piemel van Roy was zei hij groot genoeg maar veel dames hadden er een probleem mee. Diny zei dat het eerst gevoelig was maar dat het snel wende en hij een geweldige neuker was. Nu pakte ze het A4-tje met daarop de gegevens van het huisje en hield dat langs zijn stijve pik en we zagen dat z'n eikel iets buiten het papier kwam. Pat zei" Dat is dan iets langer dan 30cm. Ik wil hem ook wel even proberen hoor als jullie geen bezwaar maken". We moesten hier alle vier om lachen en nadat we een sigaretje gerookt hadden wisselden we van partner.

Ook Pat had eerst wel een beetje moeite maar ze was al super nat en glad van mijn zaad en haar lichaamssappen dat Roy ook bij haar naar binnen gleed. Pat was echter een pratertje en sloeg allerlei geile kreten uit waardoor Diny en ik ook erg opgewonden raakten. Diny wilde me nu weer pijpen en toen ik zei dat ik snel zou klaarkomen verhevigde ze de klem van haar mond op mijn eikel en spoot ik me weer leeg. Ze liet mijn piemel uit haar mond glijden en ik spoot op haar gezicht en borsten. Roy zag dit gebeuren en trok zich uit het kutje van Pat terug en spoot weer zo'n enorme hoeveelheid zaad over Pat dit keer. Nu was het Diny die de aanval opende en het meeste zaad oplikte en gelijk met haar zusje begon te tongen. Wij zagen dat het zaad uit Diny's mond in die van Pat liep. Dit is iets wat een geweldig geile ervaring is om mee te maken.

We stapten hierna onder de douche en Roy ging terug naar zijn broer en wij dronken nog wat. Na een half uurtje kwam Roy terug en vertelde dat het niet goed ging met zijn broer en vroeg of we hen naar het ziekenhuis wilden brengen. We leverde ze af bij de spoedeisende hulp en om drie uur waren we terug in ons huisje. We zijn toen gaan slapen en de volgende morgen tijdens het ontbijt vertelde Pat en Diny mij wat ze gevoeld hadden toen Roy met ze neukte. Wij ruimden de boel op en liepen naar het strand waar we heerlijk genietend van het zonnetje op onze lichamen tot rust kwamen na deze toch wel inspannende nacht. Er kwam die dag niemand met vers fruit langs en we waren het er over eens dat we Roy wel misten.

Toen de dag voorbij was en we bij ons huisje aan kwamen zat er een briefje tussen de deur. Roy was met zijn broer mee naar een ander ziekenhuis en we zouden elkaar deze week niet meer zien. Hij had het leuk gehad met ons en hoopte dat hij nieuwe vrienden had gemaakt met ons. Als laatste stond zijn mobile telefoon nummer op het papiertje en hij hoopte dat we hem nog eens zouden bellen. Dat hebben we gelijk gedaan en nadat hij vertelde hoe alles gegaan was met zijn broer hebben we afgesproken dat we hem regelmatig zouden bellen. Wij maakten de afspraak met elkaar dat ik veel ananas zou eten om de smaak van mijn sperma verder op te pimpen.

Nu zijn we een aantal weken verder en gaan verhuizen naar een buitenaf staande vrije woning. Pat wilde weer bij haar zusje wonen en met mij neuken terwijl we Roy gesproken hebben. Die komt een weekend bij ons logeren. Ik ga hem vrijdag ophalen. Misschien kan ik onze belevenissen dan wel weer op schrijven.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2469x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.1
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3604x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 6532x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 20192x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7461x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4645x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2544x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5978x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21591x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8150x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4902x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33620x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 27000x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19416x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 422