Opwindend.Net
Datum: 26-05-2017
Stemmen: 79x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 25659x
Lengte: Gemiddeld
M'n Opa - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Als kind zijnde knutselde ik altijd van alles in elkaar. Ik had een opa van 65jaar oud die elektro technicus was en hij bracht me alles van elektro techniek bij en niets lag meer voor de hand dat mijn toekomst daar lag. Na de LTS en MTS werd ik bij het bedrijf waar opa chef was aangenomen. Ik studeerde door en steeds kwamen er nieuwe technieken op mijn pad. Zo specialiseerde het bedrijf zich in bewaking en beveiliging. Maar voor ik mijn belevenissen aan jullie toe vertrouw even vertellen wie ik ben. Mijn naam is John en ik ben nu 25 jaar. En heb de boven verdieping in het huis van mijn opa. Ik woon dus op een zolder die als appartement is ingericht en heb mijn eigen opgang. Omdat mijn opa een ongeval kreeg en een been verbrijzeld was en z,n bekken gebroken amputeerden ze zijn been erg hoog. Omdat zijn heup verbrijzeld was tot in zijn lies.

Omdat hij gelijkvloers woonde en regelmatig verzorgd werd door een thuis hulp kon hij zelfstandig blijven wonen. Ook mijn moeder en haar oudere zussen kwamen vaak bij opa. Omdat hij niet zo vast van hand meer was vroeg hij of ik precisie werkjes voor hem wilde doen. Zo zette ik stekkers aan snoertjes wat voor mij een fluitje van een cent was. Regelmatig aten we samen en op een avond vroeg hij mij of ik een stekkertje aan een snoertje wilde solderen. Omdat ik daar snel mee klaar was en het allemaal volgens standaard normen gaat wist ik dat het om beeld en geluid ging. Ik heb alle apparatuur bij hem geďnstalleerd dus stopte ik het stekkertje in de video/ dvd recorder en vroeg waar zijn camera was. Opa kleurde en wist even niet zo snel waar die was maar zei” Ik ben ervan overtuigd dat het werkt dus als ik wat gefilmd heb laat ik het je zien. Oké”?

Ik was wel nieuwsgierig waarom die kabel zo lang moest zijn maar verdiepte me er op dat moment niet verder in. Een paar dagen later dacht ik er weer aan en vroeg of de camera al werkte omdat de afstandbediening naast hem op de stoel lag. “Zeker zei opa kijk maar”. Hij begon druk te rommelen met de tv en recorder aan zetten en ik dacht wat gaat er nu gebeuren en wat later schakelde hij over en zag ik opa op de tv die met me sprak. Ik lachte en zei”Je gaat jezelf toch niet filmen “. Opa lachte en zei ik wil ook nog een camera in de gang hebben maar ook ččn in de hoek van de kamer dan kan ik filmen wie er op visite komt. Dus als jij die camera’s ophangt voor mij ben ik happy. We zochten in een foldertje uit wat hij wilde en ik zou het spul dit weekend even installeren. Ik begon vrijdag avond met mijn ophang werk en zou het de volgende dag af maken.

Toen ik zaterdag morgen het karwei af wilde maken kwam de thuis hulp (Diana) opa in bad doen en ik begon en zette de video aan om even te testen. De verbazing sloeg toe toen ik reeds gemaakte opnames zag. Op het beeldscherm zag ik de rolstoel waar opa in zat. Hij zat echter naakt in zijn stoel en de dame van de thuis hulp (die nu met hem in de badkamer was) zat geknield voor hem en had zijn enorme dikke en stijve pik in haar mond terwijl hij haar tieten bewerkte. Ik kreeg spontaan een erectie en wilde deze film wel even af kijken maar wist ook dat ze snel weer de woonkamer in zouden kunnen komen.

Naast de rolstoel op de muur hing een digitale klok met daarop de tijd en datum. Hij was dus gisteren morgen om 11 uur gepijpt door haar. Ik haalde de cd er uit en stopte er een nieuwe in en liep naar de voordeur en weer terug de kamer in en zag dat alles werkte. Toen ik klaar was ruimde ik alles op en omdat opa weer met Diana de kamer in kwam deed ik net of ik nog aan het afstellen was en vroeg of ze even zogenaamd aan wilde bellen en naar binnen wilde komen. Opa schrok en ik knikte en zei “Doe maar even alsjeblief.. Dan kan opa zien als er iemand voor de deur staat”.Diana liep naar het hekje van de tuin en draaide en kwam naar de deur en belde. Ik stelde de camera zo in dat je kon zien wie er aan kwam en opende de deur en opa zag haar de kamer in komen en was blij dat het allemaal gelukt was.

Diana nam afscheid en knipoogde naar opa die straalde en haar een prettig weekend wenste en weg was ze. Eenmaal alleen met opa vroeg ik of hij ook koffie wilde. Toen ik uit de keuken kwam zei ik” Ik heb de dvd die in de recorder zat op de kast gelegd en een nieuw schijfje er in gedaan om te testen”Opa kleurde en zei dat ik het goed had gedaan. Ik keek hem aan en vroeg waar zijn camera was want die moest ik toch ook instellen. Ik wist echter al dat die in het kastje tegenover opa zijn stoel achter een schaaltje en een kaart stond.

Opa stotterde wat en zei” Ik moet je wat bekennen. Ga even zitten en ik zal alles uitleggen. Je tantes zijn kinderen van mijn eerste vrouw en dus stief zussen van jou moeder. Dat weet je moeder niet en dat is ook niet belangrijk. Toen oma overleden is miste ik de seks heel erg en bezocht regelmatig een hoertje. Toen ik het ongeluk kreeg kon ik niet meer naar het vrouwtje en masturbeerde ik verschillende keren per dag. Ik ben in het ziekenhuis een keer betrapt door Ans en Bep. Die onderkenden mijn probleem en geilden de boel op en zo begon ik met ze te seksen. Dat kon wel omdat het niet mijn dochters zijn. Eerst trokken ze me alleen af maar omdat ik een behoorlijke dikke en lange pik heb gingen ze steeds verder. Nu komen ze regelmatig even neuken en soms komen ze samen en maken me dan helemaal gek.

Maar omdat ik nog steeds wel twee of drie keer per dag kan en wil neuken moest ik wat gaan verzinnen. En omdat ik van Diana weet dat ze gescheiden is en wel een extraatje kan gebruiken maakte ik toespelingen en ze bleek het wel leuk te vinden. Daarom schrok ik toen je vroeg of ze even naar de deur moest lopen en bellen. Ze weet niet dat ik nu in de kamer de camera’s heb die registreren wat we dan doen”.

Ik vertelde op mijn beurt dat ik een stukje film had gezien en vroeg of ik de rest ook mocht zien en ik wilde weten of hij ook met mijn moeder neukte. Dat laatste was absoluut niet het geval maar hij dacht dat Ans en Bep het wel met mij zouden willen. Ik kreeg de dvd mee en opa zei om een uur of twee komt Bep en om zeven uur vanavond komt Ans even buurten. Ik zal het keuken licht aan laten als ze wil neuken en als je wilt kan je ons dan betrappen. Ik liep naar boven en eenmaal op de bank bekeek ik de dvd. Ik begon vooraan en zag Bep binnen komen en ze vroeg gelijk toen ze hem kuste of hij een beetje opgewonden was en voelde in z’n kruis. Opa moest even gaan staan en ze trok zijn slip naar beneden en begon gelijk aan zijn dikke pik te trekken. Ik was verbaasd over de geluid kwaliteit en hoorde alles at er gezegd werd.

Bep deed haar jurkje uit en ik zag haar enorme borsten met daarop dikke tepels. Opa is echt een liefhebber en nam het initiatief en bespeelde haar hele lichaam. Bep kreunde en sloeg alleen maar geile taal uit. Ik zat met mijn stijve pik te spelen en zag dat Bep niets te gek was en allerlei standjes werden er gedemonstreerd. Ze ging geknield voor opa zitten en trok hem stevig af en likte zijn eikel. Dit werd hem te veel en hij begon te spuiten op haar gezicht en haar tieten. Ik draaide de film iets terug en telde het aantal stralen zaad die opa er uit spoot en kwam tot zeven. Bep keek hem aan en zei” Ik wil die lekkere dikke stam nu wel in mijn natte geile kut voelen en ze draaide haar kont naar opa en zonder dat hij een seconde rust had gehad begon hij Bep te neuken. En je kan zeggen wat je wil maar neuken kan opa hoor want met een ongekend tempo bleef hij zeker 10 minuten door stoten.

Toen vroeg Bep of hij haar kontje niet wilde vergeten en korte tijd later begon hij haar kont te neuken en nadat Bep al verschillende keren klaar gekomen was zei opa ik voel dat ik weer ga spuiten en voegde hij de daad bij het woord en terwijl Bep haar clit stimuleerde en opa aan haar tepels trok spoot hij nu haar darm kanaal vol. Bep stapte naar voren en ik zag zijn sperma uit haar kont lopen en opa zat voldaan te kijken terwijl Bep zei dat ze de badkamer even op ging zoeken. Ik was verbaast omdat opa z’n pik nauwelijks verslapte. Bep kwam de kamer weer in met een washandje en toen ze opa zijn piemel waste zei opa je had me ook nog wel mogen pijpen hoor Bep of moet ik daarmee wachten totdat Ans komt. Bep lachte en zei. Ik ga nu boodschappen doen en misschien komen we wel samen morgen middag ouwe geile bok.

Als er leuke reacties komen schrijf ik het vervolg deze week ook op.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: M'n Opa - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3795x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8773x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1193x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18542x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10151x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28057x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10102x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33326x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10432x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16144x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5797x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26373x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5316x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20389x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27174x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net