Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 61x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 19563x
Lengte: Zeer Lang
Jennifer En De Fietstocht - 7
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jennifer En De Fietstocht - 6

Jennifer en Robert hebben Denemarken achter zich gelaten en zijn nu weer terug in Duitsland. Hoe ze het ook wendt of keert Jennifer beseft maar al te goed dat het einde van hun rondreis in zicht komt. Maanden fietsen ze nu al rond, maar het wordt langzaam aan tijd Nederland op te zoeken en weer geld in het laatje te brengen. Zonde, want Jennifer vermaakt zich uitstekend de laatste maanden. Maar als ze eerlijk is beseft ze dat over een maand het weer zal omslaan en het gewoon te koud wordt om op deze manier door Europa te trekken. De laatste week heeft ze regelmatig met Robert overlegd hoe nu verder te gaan en het voorstel waar haar broertje mee kwam heeft inmiddels wel kiem geschoten bij haar. Het voorstel is vrij eenvoudig. Terug in Nederland werk zoeken, geld sparen en over 6 maanden opnieuw op reis gaan. Het is misschien niet een leven dat je zo jaren kan volhouden, maar voorlopig lijkt het haar wel wat.

De duisternis valt in als ze een klein dorpje passeren en ze kijken om zich heen of er ergens een geschikte slaapplaats is. Even buiten het dorp is er een boerderij die overnachtingen aanbiedt en daar besluiten ze af te stappen. Een keer eerder hebben ze overnacht op een boerderij en Jennifer herinnert zich nog goed wat er toen gebeurd is. Ze ziet Shay nog voor zich, de 16 jaar oude dochter van het gezin, die ze in de liefde hebben ingewijd. Deze boerencamping is minder luxueus dan die van Shay en haar ouders, maar ze worden hartelijk welkom geheten door de boerenfamilie. Uwe en Verena heten ze en ze hebben een eeneiige tweeling, Oliver en Kai.

Verena legt uit hoe alles werkt, waar ze zich morgen kunnen douchen en dat er broodjes, thee en eieren uit de keuken gepakt kunnen worden. Met de gastvrijheid zit het wel goed dus.

" En mochten we er nu morgen toevallig even niet zijn, Kai en Oliver hebben hun kwartier achter in de boerderij en kunnen altijd helpen als je een vraag hebt. Weet ik ook zeker dat ze niet te lang in bed blijven " geeft de blonde Verena aan.

Ze zetten hun tent op een groot grasveld op, dat er verder vrij verlaten bij ligt. Een camper staat er, twee plekken bij Jennifer en Robert vandaan. Een man van een jaar of 50, nog best in een aardige conditie zo te zien, stapt net naar naar buiten en zwaait in hun richting, een groet die door Jennifer en Robert wordt beantwoord. De man komt op ze toelopen en stelt zich voor. Hij blijkt Wim te heten en zo waar uit Nederland te komen, net onder Apeldoorn vandaan. Ze raken in gesprek en even later voegt ook zijn vrouw zich bij het drietal. Carolina heet ze en zij is een vrouw die in een café de ogen op zich gericht weet, ondanks haar leeftijd. Een mooie vrouw van midden 40 met lang, donker haar, gedragen in een paardenstaart. Een slank lichaam, met een paar mooie, priemende tieten en haar benen mogen er ook al zijn. Jennifer vraagt zich af hoe die twee bij elkaar zijn gekomen, ze passen niet echt bij elkaar. Wim is een wat saaie man, terwijl Carolina juist een en al uitbundigheid uitstraalt. Hoe dan ook helpen ze bij het opzetten van de tent, altijd aardig natuurlijk en daarna gaan ze naar de camper van Wim en Carolina toe. Wim geeft een rondleiding door de camper, die niet al te groot is, maar wel aan de eisen van het duo voldoet.

" Ik wil altijd het idee hebben dat ik campeer. Als ik comfort wil hebben boek ik wel een hotel of appartement " geeft Carolina aan.

" Je hebt weinig ruimte om te slapen " zegt Robert, die de krappe ruimte waar het bed gesitueerd is in zich opneemt.

" Slapen gaat nog wel, maar seks is andere koek " komt Wim opeens uit de hoek, iets wat Jennifer onwillekeurig in de lach doet schieten.

" Niet dat we iets te kort komen " reageert Carolina lachend en ze laat haar hand even op die van Robert rusten, iets wat Jennifer niet ontgaat.

Carolina stelt voor dat ze samen wat gaan eten, iets waar Jennifer en Robert geen moeite mee hebben. Robert en Wim fietsen naar het dorp toe en halen daar iets op bij de Italiaan, iets wat ze even later onder het genot van glazen bier opdrinken. Hoe meer het gouden vocht vloeit hoe uitbundiger Carolina wordt. En haar geflirt met Robert ook, hoe subtiel ook. Robert lijkt er wel van te genieten, de aandacht die hij van deze vrouw krijgt. Ook Wim probeert het bij Jennifer uit, maar zij gaat er niet op in. Wim is haar type nu eenmaal niet. Ze herinnert zich de opmerking van Carolina dat ze op seksgebied niets te kort komen, maar ze vraagt zich af of dat met elkaar of met andere partners is.

Jennifer heeft trouwens best zin in seks. Wat seks betreft is Denemarken namelijk vrij teleurstellend verlopen. De Deense hunks en blondines waren minder scheutig met het bed induiken dan hun reputatie deed vermoeden. Maar dat zal er vandaag wel niet van komen. Hoewel er natuurlijk altijd de mogelijkheid is om het met Robert te doen. Ook dat is alweer een tijdje geleden. Nog steeds gaat bij hun kwaliteit boven kwantiteit, maar het wordt toch wel weer eens tijd.

Het loopt tegen 12 uur en dus tijd om het bed op te zoeken. Jennifer en Robert duiken de tent in, terwijl Carolina zich nog even wil opfrissen. Eenmaal onder de dekens kijkt Jennifer haar jongere broer aan.

" Je hoeft maar een kik te geven en ze spreidt haar benen voor je " zegt Jennifer.

" Ondanks dat ze te oud voor me is zou ik het niet afslaan als de mogelijkheid zich voordoet " geeft Robert toe.

" Maar onderschat Wim ook niet. Ik denk dat hij er ook best voor te vinden is " vervolgt Robert.

" Zou best kunnen. Ik heb het idee dat ze veel buiten de deur snoepen. Maar hij is echt mijn type niet " geeft Jennifer aan.

Het is de hele dag tegen de dertig graden geweest en ze liggen dan ook boven op hun slaapzak, met weinig kleren aan. Jennifer laat haar vingers langzaam onder de slip van Robert glijden, die gelukzalig opkijkt. Het is inderdaad lang geleden dat ze het gedaan hebben met elkaar en hij voelt zijn lul steigeren bij het idee dat ze vannacht weer eens los gaan. Jennifer buigt zich naar hem toe en kust haar broertje teder op de lippen. Gretig wordt deze kus door Robert beantwoordt en handen dwalen over elkaars lichaam heen. Voor ze er erg in hebben liggen ze naakt naast elkaar, allebei in opgewonden toestand. De 18 cm van Robert blijft haar fascineren en met lange halen trekt ze hem af, terwijl zijn vingers inmiddels in haar grotje wroeten. Heerlijk voelt dat aan, die vingers in haar natte gleuf en kreunend laat ze zich door Robert verwennen. Niet veel later liggen ze in een standje 69 en pijpen en beffen elkaar. Hun ademhaling versnelt en ook vocaal wordt het allemaal wat luider. Net als ze de lul uit haar mond laat floepen om even op adem te komen hoort ze de voetstappen naast de tent. Ongetwijfeld Carolina die terugkeert van het opfrissen. Maar in plaats dat ze doorloopt blijft ze staan, dat hoort Jennifer toch duidelijk. Super nieuwsgierig na wat er in de tent aan het gebeuren is. Zien kan ze niets, want de tent is goed afgesloten, maar horen des te meer. En vandaag is Jennifer in een ondeugende bui en daarom dat ze zich vocaal extra laat gelden.

" Steek die grote lul in me, Robert " hijgt ze luid.

Robert, die niets doorheeft, voldoet natuurlijk maar wat graag aan het verzoek van zijn zus. Hij rolt onder haar vandaan en spreidt haar benen om vervolgens met een stoot in haar door te dringen.

" Ja, ram die 18 cm in me " kreunt Jennifer nog steeds luid.

Robert heeft hier helemaal geen problemen mee en neemt Jennifer met alle passie die er in hem zit. Diep dringt hij steeds in haar kutje door, terwijl Jennifer kreunend haar peervormige tieten masseert. Hij ziet aan de geile blik op haar gezicht dat ze vol aan het genieten is, misschien nog wel meer dan andere keren. Ze moedigt hem luid aan, allerlei smerige woordjes uitstotend. Ze is er echt aan toe denkt Robert bij zichzelf, die zich meer dan amuseert met Jennifer. Jennifer stelt vervolgens voor dat ze hem gaat bereiden en snel veranderen ze van positie. Kreunend laat ze zich op hem zakken en diep verdwijnt zijn pik in haar grotje.

" Je scheurt me nog uit " hijgt Jennifer wild als ze op hem deint, haar tieten wild heen en weer bungelend.

Nog steeds spits ze haar oren. Als ze het goed heeft staat Carolina nog steeds naast de tent en als ze even later een licht gekreun meent te horen weet ze het zeker. Het zou haar niets verbazen als de donkerharige Carolina zich nu aan het verwennen is buiten. Jennifer vindt het meer dan opwindend en spoort Robert nog meer aan. Deze zwoegt rustig verder, genietend van het krappe kutje tot hij zijn zaad voelt opkomen.

" Ik ga komen, Jennifer " zegt hij.

" Schiet me vol, baby. Schiet je hete zaad in me " hijgt Jennifer luid,

Dan voelt ze het zaad in haar kutje schieten. Ruw haar klitje bewerkend komt ook Jennifer dan klaar en met een luide gil kondigt ze haar hoogtepunt aan. Schokgolven razen door haar heen en voor even is ze Carolina buiten de tent vergeten. Als ze weer op adem is gekomen likt ze de pik van Robert schoont en hoort dan dat de voetstappen buiten zich verwijderen.

" Ik denk dat ik me even ga opfrissen " kondigt Jennifer dan aan en snelt de tent uit. Inderdaad ziet ze Carolina een stukje verder naar de camper lopen, een beetje onzeker op haar benen staand. Hopelijk heeft ze ook een lekker orgasme gehad denkt Jennifer, terwijl ze zich naar de douches begeeft.

De volgende ochtend wordt Jennifer alweer vroeg wakker. Ze hoort geluiden bij de camper van Wim en Carolina vandaan komen en ze ritst de tent open. Ze ziet hoe Wim een kus op de lippen van zijn vrouw plant en dan afscheid van haar neemt. Wim groet ook Jennifer vrolijk en vraagt of ze een lange wandeling door de omgeving met hem wil maken.

" Sorry, we moeten straks weer verder " verontschuldigt ze zich bij hem.

Terwijl Wim de camping verlaat stapt nu ook Carolina uit de camper. Met weinig kleren om het lijf wandelt ze naar de douches, haar hand opstekend naar Jennifer. Ook Robert is inmiddels wakker en hij ziet nog net hoe Carolina in de doucheruimte verdwijnt.

" Ik denk dat ik me ook maar eens ga douchen " zegt hij en met handdoek en al loopt hij Carolina achterna.

" Veel succes " lacht Jennifer, zich vrolijk makend over de al te opzichtige actie van Robert.

Rustig loopt Robert naar de douches toe. Ja, Jennifer heeft gelijk. Hij verlangt erna om de mooie Carolina een beurt te geven. Haar geflirt gisteren had hem behoorlijk opgehitst en hoewel Jennifer een deel er van geblust heeft, heeft hij nog steeds zin in de vrouw. Ze mag dan wel twee keer zo oud zijn als hij, maar ze heeft iets dat hem aanspreekt. Een heel andere vrouw dan waar mee hij normaal het bed deelt, maar verandering van spijs kan nooit kwaad.

Een wat afzijdig staande schuur doet dienst als douche ruimte, maar tot zijn verrassing is er van Carolina geen spoor. Waar kan ze nu zo snel heen gelopen zijn? In de schuur zijn links de douches en wasbakken, maar rechts zit nog een klein deurtje en daar gaat Robert door, op zoek naar Carolina. Tot zijn verrassing zijn daar nog twee buitendouches te vinden, waarschijnlijk overgebleven uit andere tijden toen hier nog geen douche ruimte te vinden was. En onder een van die douches staat Carolina, in al haar glorie. Genietend neemt Robert haar lichaam in zich op. Iets groter dan 1.70 m zal ze zijn, slank en met een opmerkelijk gave huid. Haar tieten mogen er zeker zijn, met harde tepels, die priemend vooruit staan. Haar benen zijn prachtig en haar kutje is met donkere haren begroeid, zonder dat het er als een oerwoud uit ziet. Ze ziet hem staan en er breekt een glimalch door op haar gezicht.

" Ik hoopte al dat je zou komen " zegt ze en met een handbeweging nodigt ze hem uit onder de douche te stappen.

Hij legt zijn handdoek aan de kant, trekt zijn slip uit en stapt bij de donkerharige vrouw onder de douche. Belangstellend neemt ze hem op en wat ze ziet lijkt haar te bevallen. Het volgende moment neemt ze zijn lul beet en begint hem zachtjes af te trekken.

" Ik heb hier de hele nacht over gedroomd " zegt ze, terwijl het water hun lijf schoon spoelt.

" En Wim heeft daar geen problemen mee? " vraagt Robert voor de zekerheid.

" Wim en ik hebben al jaren een verstandhouding dat we ook buiten de deur mogen kijken. We houden nog steeds van elkaar en ook op seksgebied komen we met elkaar niets te kort, maar zo af en toe buiten de deur pissen maakt het alleen maar beter " antwoordt Carolina, met steeds langere halen zijn lul strelend. Natuurlijk dat hij reageert op haar strelingen en al snel staat zijn lul fier vooruit.

" Je bent inderdaad zo groot geschapen " mompelt ze, voor ze door haar knieën gaat en hem begint te likken.

Robert fronst even zijn wenkbrauwen bij haar opmerking, maar dan neemt het genot de overhand. Ze is goed, hij kan niet anders zeggen. Ze weet met haar tong en vingers hem precies daar te raken waar hij het meeste genot ervaart en genietend sluit hij zijn ogen. Zijn grote ballen worden zachtjes gemasseerd, terwijl haar tong zijn eikel beroert en hem laat kreunen van genot. Dan neemt ze hem in haar mond om hem al zuigend naar grote hoogten te pijpen. Mijn God, wat is dat lekker. Hij opent zijn ogen kijkt hoe Carolina hem steeds dieper in haar mond verwerkt, al zuigend en stimulerend. Robert kan niet anders en begint langzaam met zijn heupen te stoten, maar de donkerharige Carolina lijkt er geen enkel probleem mee te hebben om hem te verwerken. Langzaam krijgt Robert het warm en luid kreunend moet hij moeite doen om nu al niet spuitend in de verrukkelijke mond van Carolina te komen.

" Rustig " waarschuwt hij de mooie vrouw.

" Niets is lekkerder dan zaad, dus wat mij betreft mag je wel komen. Of denk je hem niet weer overeind te krijgen? " vraagt Carolina spottend, zijn lul even met rust latend.

" Dat zou moeten lukken met zo'n geile vrouw als jij " lacht Robert.

Al zijn zaad in haar vragende mond schieten. Dat heeft wel wat en Robert geeft zich dan ook helemaal over aan Carolina. Al zuigend en melkend duwt ze Robert naar het randje toe tot hij erover gaat en zijn zaad zich naar buiten baant.

" Daar komt het " gromt hij en trekt zich snel uit de mond van Carolina terug, hard aan zijn lul trekkend.

Ze vangt zoveel mogelijk zaad in haar geopende mond op, wat nog een hele opgave is. Robert komt nogal schokkend klaar en hij heeft moeite om goed te richten, waardoor niet alles in de mond beland, maar ook in haar gezicht en zelfs over haar schouder heen. Carolina schijnt het niet te deren want gulzig slikt ze het mannenzaad door. De rest veegt ze met haar vingers op en genietend verorbert ze deze laatste druppels ook nog. Robert heeft even nodig om weer tot zichzelf te komen, maar dan kust hij Carolina teder op de lippen, uitlopend in een intense tongzoen. Hij proeft zijn eigen zaad, iets wat hij altijd al lekker heeft gevonden. Vervolgens gaat hij al kussend en likkend haar lichaam over, via haar schouders, waar nog een verdwaald druppeltje sperma door hem wordt opgelikt. Hij bereikt haar tieten, streelt en likt ze en laat haar knoppen tot volle stijfheid groeien. Mooie tieten heeft ze, romig en vol, een genot om ze te verwennen. Zijn handen strelen haar billen en dan buigt hij zich naar haar kutje toe. Voor een moderne vrouw best wel dicht begroeid, maar het staat haar wel, vooral ook omdat ze het wel netjes bij houdt. Zijn vingers gaan strelend door haar vachtje heen en beroeren dan haar lipjes, die al nat aanvoelen.

" Ja, ik ben al ongelooflijk geil " beaamt Carolina het vermoeden van Robert.

Vingers verdwijnen in haar kutje en Robert laat ze zachtjes heen en weer gaan. Niets overhaast, maar toch merkt hij dat Carolina meer dan heftig reageert.

" Ik geloof dat je echt de hele nacht over mij gedroomd hebt " lacht Robert.

" Niet alleen gedroomd. Toen Wim sliep heb ik me lekker gevingerd, maar dan zonder te komen. Gewoon de spanning opbouwend en dan hopen dat het vanochtend ging gebeuren " antwoordt Carolina.

Wat een geile vrouw beseft Robert. Hij brengt zijn tong in stelling en verkent het roze grotje. Carolina vloeit als nooit te voren en Robert weet dat haar orgasme niet ver af is. Maar wat wil je ook als je de hele nacht de spanning er vol op hebt gehouden! Zijn tong dartelt verder, verkent en onderzoekt en schuurt langs het gezwollen knopje, wat Caroline doet kermen van genot. Ze staat op springen en het verbaast Robert dan ook niet dat ze, op het moment dat hij met zijn vingers maximale druk op haar begint uit te oefenen, spetterend tot een ontlading komt. Ze stoot een gil uit en zakt vervolgens bijna door haar hoeven heen. Robert moet haar overeind houden en kijkt haar dan lachend aan.

" Wow " hijgt Carolina, langzaam bijkomend van haar felle explosie.

Met een bijna verliefde blik kijkt ze hem aan en als ze zijn inmiddels alweer tot leven gekomen lul ziet, glinsteren haar bruine ogen. Robert weet wat ze wil en trekt haar onder de douche vandaan. Hoog gras voldoet uitstekend als ondergrond en ze nestelen zich op de grond. Haar benen zijn gespreid en Robert begint haar eerst weer te vingeren. Niet veel later zet hij zijn lul echter voor haar opening en stoot bij Carolina naar binnen. Heerlijk voelt het warme grotje van de vrouw aan en gretig begint hij haar te neuken. Haar benen heeft ze over zijn schouders gestoken en diep verdwijnt hij in Carolina. Met harde stoten neemt hij haar, af en toe wat gas terugnemend. Het eerdere orgasme zorgt er voor dat Robert niet gelijk weer komt en ze nemen rustig de tijd om allerlei standjes uit te proberen. Het maakt niet uit welk standje, het blijft gewoon genieten. Het ene moment berijdt ze hem als een volwaardige amazone, het volgende moment neemt hij haar vol van achteren. Niet veel later staat ze met haar kontje naar achteren tegen de schuur te leunen en stoot hij daar zijn pik weer naar binnen. Langzaam werken ze naar een hoogtepunt toe en Carolina is de eerste die komt. Nu weer als een amazone deint ze op en neer, terwijl haar vingers haar klitje schuren. Kreunend kondigt ze haar orgasme aan en ze verkrampt helemaal op de stotende pik. Gillend komt ze klaar en Robert slaat snel een hand voor haar mond. Je kunt natuurlijk ook te veel lawaai maken, waardoor iedereen een kijkje komt nemen. Ook Robert is bijna zover en ook hij kondigt zijn hoogtepunt aan.

" Zou je weer in mijn mond willen komen?, smeekt Carolina bijna, ik kik er bijna op ".

Robert heeft er geen problemen en even later schiet hij weer zijn lading in haar opengesperde mond. Deze keer richt hij wat beter en gretig slurpt Carolina alles op, opnieuw haar klitje teisterend. Ze zal toch niet ... denkt Robert, maar daar komt ze alweer en voor de derde keer schokt haar lijf van genot. Trillend blijft Carolina even liggen, maar komt uiteindelijk met hulp van Robert weer overeind.

" Dit doet me echt goed " lacht Carolina, terwijl ze samen met Robert onder de douche stapt.

Ze spoelen zich schoon en kleden zich dan aan. Met een tedere zoen bedankt ze Robert en loopt dan terug naar de camper. Robert wacht nog even voor hij de tent weer opzoekt. Wat een begin van de dag denkt hij rustig terug wandelend. Verena, de vrouw van de boer komt net het erf opgereden, terug van een bezoek aan het dorp zo te zien. Ze zwaait vrolijk naar Robert. Ook al zo'n mooie, oudere vrouw denkt Robert, terwijl hij de blonde boerin na kijkt. Het zal toch niet zo zijn dat ik nu op oudere vrouwen val? Toegegeven, Jennifer is natuurlijk ook 10 jaar ouder dan hij. Met een frons op zijn gezicht opent hij de tent.

Even kijkt Jennifer haar broer na. Zal hij Carolina een beurt geven? Als ze zich omdraait ziet ze dat Wim net de weg op loopt, op weg naar het dorp. Ze voelt haar maag knorren en ze krijgt trek. Verena heeft gisteren iets over eieren en broodjes gezegd en dat ze zich zelf kunnen helpen. Ze trekt snel een groot uitgevallen t-shirt aan over haar slipje en loopt naar de boerderij toe. In de keuken liggen inderdaad broodjes. Gulzig neemt ze een hap van haar broodje kaas en kijkt om zich heen. Geen spoor van Uwe en Verena te bekennen. Wel ziet ze een pot thee staan en ze schenkt zich te drinken in. Ze heeft ook wel zin in een gekookt ei, maar die zijn nergens te bespeuren. Ze loopt verder het huis in, luid roepend, maar er volgt geen reactie. Toch hoort ze van achteren geluiden, het zacht spelen van een radio bijvoorbeeld. Even aarzelt ze of ze verder zal gaan maar een andere opmerking van Verena schiet haar te binnen. Dat ze met vragen altijd bij Kai en Oliver terecht kan, die hun domicilie aan de achterkant van de boerderij hebben. Aarzelend loopt ze verder en inderdaad wordt het geluid harder. Het is geen radio die ze hoort, maar de tv die zachtjes aanstaat. De deur van een grote slaapkamer staat open. Nog steeds aarzelt ze, zullen de jongens niet nog in bed liggen? Maar nee, ze hoort de tv toch duidelijk, dus verdwijnt haar aarzeling. Ze neemt een hap van haar broodje en wil net aankloppen, als ze stokstijf blijft staan. Het duurt even voor haar ogen alles in de slaapkamer in zich opnemen. Er moet nodig opgeruimd worden, overal liggen kleren en andere rommel, maar dat is niet wat haar ogen doet knipperen. Ook niet de muziekzender op de tv houdt haar aandacht vast. Nee, wat er op het bed gebeurt houdt haar aandacht gevangen. Daar liggen namelijk Kai en Oliver naakt in elkaars armen, elkaar teder kussend, terwijl hun handen elkaars lul bespelen. Geboeid kijkt Jennifer toe hoe opgewonden de tweeling van elkaar raakt en hoe hun beider lul tot volle ontwikkeling komt. Jennifer moet even slikken want allebei zijn ze meer dan zwaar geschapen. Verdomme, ze komen moeiteloos in de buurt van de lul van Robert beseft ze. Ze krijgt het er warm van ze zo bezig te zien en ze voelt haar poesje nat worden. Een van de twee jongens komt overeind en zijn mond gaat op zoek naar de pik van zijn broer. Zijn tong gaat over de eikel heen en dan neemt hij de lul in zijn mond. Kreunend ondergaat deze de verrukkelijke pijpbeurt die hem ten deel valt.

Jennifer blijft alles vanuit de deuropening bekijken en ze vraagt zich af hoe ver de twee zullen gaan. Zullen ze all the way gaan? Maar dat zal ze waarschijnlijk nooit weten, want dan voelt een van de twee schijnbaar haar blik en kijkt verschrikt op.

" Scheisse " kreunt hij en duwt zijn broer van zich af.

De schrik is groot bij de tweeling en ze smeken bijna om wat ze hier ziet niet verder te vertellen.

" Wat verder vertellen? Dat jullie homo zijn of dat jullie als broers het bed delen? " zegt Jennifer spottend.

Ai, dat is wel heel hypocriet wat ze nu zegt, na alles wat ze met Robert gedeeld heeft.

" Ze hebben niets tegen homo's. Maar wij als broers met elkaar? Onze ouders zouden een hartverzakking krijgen ".

" We zijn trouwens geen homo " maakt de ander duidelijk, wat haar de wenkbrauwen doet fronsen.

" Hou je kop, Oliver. Wat hij bedoelt is dat we bi zijn " zegt dus de jongen die Kai blijkt te zijn.

" Maar please, zeg niets tegen onze ouders " smeekt Oliver nogmaals.

" Maak je geen zorgen, van mij horen ze niets. Ik vind het wel wat hebben " lacht Jennifer tot opluchting van de jongens.

Kai en Oliver liggen nog steeds naakt op het bed en ook hun lul is nog niet echt verslapt. Ze blijft onder de indruk en ze voelt hoe haar poesje drijft van het vocht. Ze snapt Oliver wel. Ze heeft zich de laatste maanden meermaals afgevraagd wat de reactie van hun ouders zou zijn als ze zouden weten dat Robert en zij het regelmatig met elkaar doen.

" Waar zijn jullie ouders eigenlijk? " vraagt Jennifer.

" Pa is op het land en mama is naar het dorp toe. Ik denk dat ze er over uur weer zal zijn " antwoordt Kai.

Jennifer denkt even na. Ze heeft echt zin in deze jongens en schuivelend op haar voeten kijkt ze ze aan.

" Ik heb een voorstel. Ik hou me stil en zeg niets, maar dan moeten jullie iets voor mij doen " vervolgt Jennifer.

Vragend kijken de twee haar aan.

" Laat maar eens zien hoe bi jullie zijn " lacht ze en klimt bij Kai en Oliver op het bed.

Met grote ogen kijken Oliver en Kai haar aan, maar dat duurt niet lang. Terwijl Jennifer hun lul beet pakt kust Kai haar vol op de lippen en verdwijnt de hand van Oliver onder haar t-shirt. Dit zijn van die momenten die Jennifer tijdens de rondreis vaker heeft meegemaakt. Vrijwel van uit het niets doet de mogelijkheid zich voor tot seks en ze grijpt ze met beide handen aan. Ze herinnert zich Shai nog, maar ook Dee en haar vriend schieten haar te binnen. Ook Béatrice heeft een speciaal plekje in haar hart. Maar dit is voor het eerst dat ze met twee mannen het bed induikt, twee jongens eigenlijk en ze weet dat dit weer een blijvende herinnering aan de reis zal zijn.

Kai heeft in ieder geval ervaring met tongzoenen. Ze geniet er ten volle van en ook de twee groeiende lullen in haar handen zorgen voor de nodige opwinding. Oliver heeft beide peervormige tieten in zijn handen en haar tepels komen tot leven onder zijn aanraking. Oliver kan niet wachten om de tieten van Jennifer in het echt te zien en wil haar t-shirt uittrekken. Even maken ze zich van elkaar los en Jennifer trekt haar shirt over het hoofd. Vol bewondering kijkt de tweeling naar de mooie tietjes van Jennifer. Niet de grootste die er zijn, maar prachtig van vorm. Al snel sabbelt Oliver aan haar tepels terwijl zij zich met de lul van Kai bezighoudt. Echt een pracht exemplaar en ze verheugt zich op wat hij er mee kan doen straks.

" Hou oud zijn jullie eigenlijk? " vraagt Jennifer zich af.

" Bijna 18 " zeggen beiden gelijktijdig wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Jennifer komt overeind en duwt de tweeling achterover op het bed. Ze wil zich nu echt met de twee lullen bezig houden. Ze trekt ze met lange halen af en als de eikel al lekker van het voorvocht glinstert komt haar tong in actie. Kreunend ondergaan Kai en Oliver de behandeling die Jennifer voor ze in petto heeft. Haar tong danst over de eikels heen, een voor een laat ze de boys sidderen onder haar verwennerij. Vervolgens neemt ze in haar mond en begint ze te pijpen. De spanning bouwt zich steeds verder op en Kai knijpt zijn ogen dicht van genot.

" Ik moet straks komen " mompelt hij.

" Laat je maar gaan. Laat me jullie proeven " moedigt Jennifer ze aan.

Dat is niet aan dovemansoren gericht. Al pijpend en ze aftrekkend duwt ze de jongens naar hun hoogtepunt toe. Kai is de eerste die komt en zijn stralen zaad verdwijnen in de opengesperde mond van de brunette. Oliver volgt niet veel later en zijn zaad richt ze op haar dienende tietjes, die onder de witte sappen komt te zitten. Met grote ogen komen Oliver en Kai op adem, maar veel tijd laten ze niet verloren gaan. Verena zal op een gegeven moment weerkeren en om nu door haar hier zo betrapt te worden is ook niet je alles.

" Lik m'n tietjes maar eens schoon " draagt Jennifer ze op.

Vol plezier doen Kai en Oliver het. Kai proeft met genoegen het zaad van zijn broer, terwijl Oliver niet vies is van zijn eigen productie. Eenmaal dat haar tieten schoon zijn aarzelen ze niet en dalen met hun tong naar onderen af en bereiken het kutje van de brunette. Het slipje is snel uitgetrokken en het kale kutje van Jennifer wordt vol aangevallen. Om de beurt laten ze hun tong en vingers het werk doen, waardoor Jennifer steeds opgewondener raakt. Nu heeft Kai weer zijn tong in haar poesje gedrukt, terwijl zijn duim haar clitoris bewerkt. Oliver masseert haar tietjes, terwijl een vinger gevaarlijk vaak in haar bilspleet verdwijnt en hij haar sterretje beroert. De stotende vinger van Oliver wordt Jennifer te veel en luid kreunend kondigt ze haar orgasme aan, die haar vol overvalt. Met gesloten ogen komt ze, waarbij het vocht in het rond spat. Trillend blijft ze even liggen, maar ook nu niet lang. Jennifer heeft Verena nog steeds in gedachten en voor dat die weerkeert wil ze nog lekker geneukt worden. De jongens zijn er in ieder geval klaar voor. De lul van Oliver priemt al vooruit en al pijpend krijgt hij ook Kai moeiteloos zover.

Oliver is de eerste die haar kutje penetreert. Diep stoot hij in haar door en begint haar vol vuur te nemen. Kai klopt hem af, neemt zijn plaats in, om vervolgens weer door Oliver afgelost te worden. Jennifer vindt het maar wat lekker, twee heerlijke pikken die haar om de beurt verwennen. En ze houden het moeiteloos vol, steeds weer stoten ze door en wonen haar kutje uit. Kai en Oliver slagen erin om de hele wereld om haar heen te doen vergeten. Er zijn nog maar drie personen in haar wereld, die maar met een ding bezig zijn. Kai en Oliver laten haar komen, meerdere keren wordt haar lijf getroffen door een orgasme, maar nog steeds geven ze geen krimp. Kai trekt haar op zich en al deinend wipt ze op hem, terwijl hij zijn heupen omhoog werpt. Oliver gaat achter haar staan, zijn vinger zoekt haar sterretje op en ze weet wat hij van plan is. Dat gaat haar echter te ver en ze houdt hem tegen.

" Niet daar " zegt ze resoluut.

Ze ziet de teleurstelling op zijn gezicht, maar haar kontje is haar heilig. Kai kondigt dan zijn orgasme aan. Eindelijk komt hij en met een paar ferme stoten is het zover. Zaad spuit in het kutje van Jennifer, die genietend haar ogen sluit. Wat een begin van de dag is dit! Kai glijdt onder haar vandaan en ze bereidt zich voor op Oliver, maar tot haar verrassing heeft die hele andere plannen. Hij laat Kai voor zich knielen, maakt diens sterretje nat en penetreert zijn tweelingbroer dan in zijn reet. Nu heeft hij toch zijn kontje en Jennifer kijkt toe hoe hij zijn broer neukt. Haar vingers zoeken nogmaals haar klitje op en als Oliver zich uit de kont van Kai trekt en zijn zaad over diens billen schiet komt ook Jennifer nog een keer klaar.

Van het ene op het andere moment is het gebeurd. De roes waar ze de laatste minuten in geleefd hebben is verbroken en na zich in de douche van de tweeling verfrist te hebben neemt Jennifer afscheid. Zonder een ei verlaat ze de boerderij, maar ze heeft er iets heel anders voor in de plaats gekregen. Langzaam loopt ze richting de tent, een grote glimlach op haar gezicht. Verena heeft net haar fiets tegen de boerderij aangezet en ze groeten elkaar vriendelijk. Van de andere kant ziet ze Uwe aankomen op zijn grote tractor. Ze kijkt hem na en moet toegeven dat hij er best goed uitziet. De tweeling heeft het duidelijk niet van een vreemde en ze vraagt zich af of hij ook zo zwaar geschapen is. In gedachten verzonken opent ze de tent.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jennifer En De Fietstocht - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 16606x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 22322x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 15351x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21541x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6005x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9951x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7131x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16618x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2431x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22554x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13204x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33202x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34964x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11075x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net