Opwindend.Net
Datum: 27-10-2017
Stemmen: 140x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 26582x
Lengte: Lang
Feestje - 1, Vrijdag
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Martin ging zijn dochter Sanne ophalen van een verjaardagsfeestje van een klasgenoot. Vanwege het noodweer was bijna iedereen met de auto gebracht en dus moesten ze ook weer worden opgehaald.

Binnengekomen dreunde keiharde muziek hem tegemoet. In de ietwat donkere kamer zag hij overal aangeschoten tieners in leunstoelen en op banken hangen. Plotseling ontwaarde hij een andere volwassene. Een vrouw die kennelijk ook op zoek was naar haar puber.
Toen hij naar haar toeliep zag hij dat haar kende van de middelbare school.
“Hey Liesbeth, wat leuk om je te zien…”
“Hé Martin, wat leuk, heb jij ook een kind hier ergens rondlopen?”
Liesbeth beek de moeder van Bert te zijn, een van de vriendjes die hoorde bij het vaste kringetje van zijn dochter Sanne en haar vriendin Annabel.
Martin kende Liesbeth nog van de middelbare school. Ze had een paar klassen lager gezeten en ze hadden wel eens gezoend tijdens een schoolfeest. Maar toen hij was gaan studeren had hij haar niet meer ontmoet, tot die avond.

“Hoe gaat het met je? Wat doe je of ben je huisvrouw?”
“Ik heb een accountantskantoor”
“Eigen baas dus net als ik… Ik heb een IT bedrijf gehad, maar dat heb ik vorig jaar verkocht en nu rommel ik wat in beleggingen.”
“Zullen we even gaan zitten? Misschien kan iemand onze kinderen even opsporen, ik heb geen zin om zelf op zoek te gaan in het huis van iemand anders”
Al snel waren ze geanimeerd gesprek in gesprek. Hun situaties leken frappant veel op elkaar; beiden bleken na een kort huwelijk weer vrijgezel te zijn geworden en beiden hadden door hun drukke werk geen tijd meer gehad om aan een nieuwe relatie te beginnen.
Op dat moment kwam er een meisje aanlopen dat Martin kende. Het was Annabel de vriendin van Sanne.
“Hi Annabel, kan je Sanne ergens opsporen en haar zeggen dat ik er ben?”
Ze verdween en kwam na een paar minuten weer terug.
“Ik heb Sanne gewaarschuwd dat u er bent om haar op te halen.”
“Oh dank je” zei Martin.
“Zal ik even een whisky voor u inschenken?”
“Nee, dank je ik moet nog rijden, ik neem er thuis nog wel een”
Liesbeth zei tegen Annabelle “Ik ken jou wel, je bent wel eens bij ons thuis geweest, ik ben de moeder van Bert”
“Goh, dat u dat nog weet, nou Bert komt er ook aan want die was bij Sanne boven.”
Ze ging op de leuning van Martins stoel zitten met haar benen opgetrokken naast Martin. Haar rokje kwam tot halverwege haar stevige dijen.
“Moet je niet bij je vrienden zijn?” vroeg Martin.
“Nee, het vriendje waar ik mee was is afgevoerd wegens dronkenschap en die jongens die daar zitten die zijn niet veel beter.” Ze wees naar twee knullen die volledig lam op de bank hingen.
Martin legde zijn hand op haar knie. Ze lachte lief naar hem en boog een beetje over hem heen. Haar laag uitgesneden topje liet behoorlijk veel van haar mooie borsten zien.
Op dat moment kwamen Sanne en Bert naar hen toelopen.
“Hé slet ben je m’n vader aan het versieren? ”
Annabel ging rechtop zitten en lachte. “Moet je maar niet zo’n lekkere vader hebben”
“Papa mag Belle bij ons slapen? Ze kan niet meer naar huis komen want die jongen waar ze mee was is al om tien uur opgehaald omdat hij stomdronken was”
Uiteraard was dat goed.
Martin stond op en zei tegen Liesbeth: “Wat jammer dat dit zo kort was, ik zou het wel leuk vinden om eens rustig met je verder te praten, maar hier in deze herrie wordt dat niets….”
“Nee, zeker, ik vond het ook leuk om je weer te ontmoeten”
“Heb je morgenavond wat te doen?”
“Nee, eigenlijk niet…”
“Nou, kom dan tegen een uur of vijf langs en als je wilt maak ik wel wat te eten of zo, dat vind ik gezellig, en dan kan ik eindelijk weer eens voor meer dan twee personen koken.
En zo was de afspraak gemaakt.

Op weg naar huis bij Martin in de auto.

De twee meiden zaten op de achterbank te fluisteren.
“Wat zat jij nou te doen, je zat bijna bij hem op schoot”
“Mwoah, dat viel best mee, maar als hij mijn vader was dan wist ik het wel…”
“Wat bedoel je?”
Annabel boog zich voorover om nog zachter in haar oor te fluisteren “Dan zou ik hem gewoon elk weekend verleiden, wow zo’n lekkere man…”
Haar borsten drukten tegen de hare. Sanne voelde hun hitte tegen haar lichaam. Ze sloot heel even haar hand om Annabels linker tiet en voelde de tepel hard worden in haar hand.
“Oooohh…hmmmm… Je maakt me geil” hijgde ze in haar oor.
“Oooh ben jij ook zo geil?”
Martin kon niet verstaan wat er gezegd werd achterin, maar hij hoorde Annabel kreunen en zag de meiden heftig fluisteren. Annabel was een heerlijke meid om te zien, een beetje mollig, maar daar hield hij wel van. Wow, hij zou haar best eens wat beter willen ‘bekijken’.

Thuis aangekomen gingen Sanne en Annabel meteen met een Red Bull Wodka in de kamer zitten. Ze hadden duidelijk nog geen zin om meteen te gaan slapen.
“Was jij daar met Bert boven?” vroeg Martin aan Sanne. “Ik had aan Annabel gevraagd om je te zoeken”
Annabel grinnikte. “Sorry dat ik jullie stoorde hoor, jullie waren al aardig op weg… “
Sanne moest lachen. “Ja, het voelde veelbelovend aan….hihihihi” giechelde Sanne “en hij had net de haakjes van m’n beha los”
Annabel kreunde weer zachtjes… toen keek ze naar Martin
“Zal ik dan nu een whisky voor u inschenken?” vroeg ze lief glimlachend. En toen Martin instemmend knikte haalde ze een stevige borrel voor hem en reikte hem die zo aan dat hij weer een riante blik op haar volle boezem had.
“Dank je schat” grijnsde Martin. Belle keek hem verleidelijk aan en schudde even met haar tieten.
Een poosje later stelde Sanne voor om naar boven te gaan. Maar toen ze naar boven vertrokken
maakte Annabel nog even een kusgebaartje naar Martin.
Die besloot dat hij ook naar bed ging en deed de lichten uit en ging toen ook naar boven.
Op weg naar de badkamer liep hij bijna tegen Sanne op die daar net uit kwam. Ze maakte nu duidelijk een aangeschoten indruk. “Heb je gemerkt dat Belle helemaal geil op je is?” giechelde ze.
“Nou ze weet waar m’n slaapkamer is” flapte Martin er uit.
“Ik zal het tegen haar zeggen” zei Sanne en ze liep giechelend weg. “Krijgen we nog een kusje?” Klonk Annabels stem uit Sannes slaapkamer.

Hij ging de slaapkamer van zijn dochter in en gaf haar een kusje. Toen liep hij om het bed heen naar Belle maar toen hij die wilde kussen draaide ze zich zo dat ze hem haar lekkere volle borsten toonde en ze kuste hem vol op zijn mond. “weltruste” fluisterde ze.
Martin ging maar snel naar de badkamer…
Even later stond hij slechts gekleed in een ruime pyjamabroek zijn tanden te poetsen toen Annabel binnen kwam. Ze had nu een nachtponnetje van Sanne aan.
“Sorry ik moet even heel nodig” en ze ging op de wc zitten. Kletterend deed ze haar plas zonder er zich ook maar iets van aan te trekken dat Martin naar haar keek. Toen pakte ze een handdoek en veegde daarmee demonstratief haar spleetje af maar ze bleef op de wc zitten.

Martin spoelde zijn mond en keek naar het meisje terwijl hij dacht aan de woorden van Sanne.
In zijn pyjamabroek begon zijn pik zichtbaar te groeien en hij zag dat ze er naar keek. Toen stond ze op en rekte zich wellustig uit. Haar borsten bolden op onder het doorzichtige ponnetje en leken zich aan te bieden aan Martin. Die wist ondertussen wel wat haar bedoeling was, ze had de hele tijd met hem geflirt en nu stond ze voor hem als een rijpe vrucht die alleen nog maar geplukt hoefde te worden. Hij trok haar tegen zich aan en streelde over haar billen. Zijn paal drukte tegen haar buik. Belle stak haar hand door zijn gulp en haalde zijn pik naar buiten en trok er zachtjes aan terwijl ze geil naar hem omhoog keek. Martin zette zijn handen onder haar billen en tilde haar op. Zij sloeg haar benen om hem heen en haar armen om zijn nek. Zo droeg hij haar naar zijn slaapkamer.

Daar aangekomen trok hij haar billen een beetje uit elkaar en zonder zijn handen te gebruiken drukte hij zijn eikel tussen haar kutlipjes en drukte zijn pik een stuk in haar kutje.
Belle die dit niet verwacht had sperde haar ogen wijd open en stootte een hese kreun uit.
“Dit is toch wat je wilde?” gromde hij en hij liet haar langzaam zakken zodat zijn dikke pik zonder pardon in zijn geheel haar grotje in schoof.
“Ohwohwow… jaaaahhh… ooohh wat geil” kreunde ze.
Martin trok zij pik uit haar en legde haar op het bed. Zij gooide het nachtponnetje uit en trok haar knieën een beetje op. Martin ging naast haar liggen en bewonderde haar heerlijke mollige lichaam en haar prachtige volle borsten. Hij nam een tiet in zijn mond en zoog er stevig aan terwijl hij voorzichtig zijn tanden in het zachte vlees zette.
“Ooooooh…jaaaahhhh…..”kreunde ze en ze pakte zijn keiharde pik die haar hand maar net aan kon omvatten..
“Oooh Martin wat heerlijk Ik ben de hele avond al zoooooo ontzettend geil…”
Martin bleef aan haar tepels sabbelen en streelde over haar buik en haar bolle venusheuvel. Daarna sloot hij zijn lippen om haar opgezwollen klitje en stak een vinger in haar drijfnatte hete spleetje. Een heftige schok ging door haar lijf.
“Jaaaaahh…hmmmmmmm…..ooohhh….Martin…toeoeoeoeoeoe….doe …het… met …me…”
Hij wachtte niet langer, trok haar benen uit elkaar en drukte zijn keiharde paarse eikel tussen haar dikke schaamlippen… Toen perste hij weer in één beweging zijn dikke paal in het kutje van de tiener.
“Whoeoeaaaaaaahhhhh…..huhhh….oooohhh…” steunde ze hees van opwinding..
De gladde wanden van haar haar kutje weken sidderend voor zijn dikke pik en de twee halve perziken van haar bolle pruimpje sloten als dikke lippen om zijn lul. Hij voelde haar neukkanaaltje spastisch samentrekken en zag haar knappe gezichtje alleen nog maar pure lust geilheid en genot uitstralen.
Hij voelde hoe zijn eikel tegen haar baarmoeder aankwam. Toen begon hij haar met harde stoten te neuken. “Jaaaaahh….hard…heeeeeerlijk…rammenn….oooohhh” Belle kermde van plezier. Bijna onmiddellijk nadat ze het dikke neukorgaan van Martin in haar kutje had voelen binnendringen was een waanzinnig orgasme vanuit haar teentjes en haar kruin naar het centrum van haar lichaam geracet en in een woeste explosie van bijna dierlijke lust begon alles in haar lijf te pulseren op het genot dat de keihard rammende pik in haar binnenste teweeg bracht.
Terwijl haar lijf heftig schokte sloeg ze haar mollige beentjes om Martin heen en zette ze haar nageltjes in zijn rug. Pas na een schijnbaar eindeloze tijd verminderde haar lust en liet ze zich ontspannen in de kussens van het grote bed zakken.
Martin had zich kunnen beheersen en was nog niet klaargekomen, maar Belle liet hem niet met rust. Na een paar seconden met haar ogen dicht te hebben uit gehijgd kroop ze bovenop hem en prikte zich opnieuw vast op zijn pik.
Haar tieten bungelden voor Martins gezicht en hij nam een tepel in zijn mond en zoog daar stevig aan. “Oooh jaaahhh… heeerlijk….lekkerrrrr… neuk….neuk…oooohh… Mart…. iiikkk….oooohhh… spuit in me…. ooooh ik wil je voelen spuiten…. toeoeoeoeo…” en toen Martin opnieuw het krappe tienerkutje strak om zijn dikke volwassen paal voelde melken hield hij het niet meer. Hij zag opnieuw de lust in haar wijd open gesperde ogen en liet zich gaan..
“Jeeeehhh… oooooohhh….” gilde Belle want ze voelde zijn pik opzwellen voor de enorme eruptie die er aan kwam.
En terwijl ze bijna flauw viel van genot hoorde ze Martin heel in de verte diep grommen op het moment dat de harde stralen heet zaad in haar baarmoeder spoten. Een eeuwigheid lang voelde ze de kloppende paal zijn inhoud in haar buik sprietsen en daarna werd het zwart voor haar ogen en rolde ze machteloos van hem af.

Martin keek glimlachend naar het sufgeneukte lijfje van het tienertje naast hem. Hij had een orgasme gehad zoals hij in jaren niet had beleefd en het meisje had hem heerlijk leeggemolken.
Een straaltje zaad en kutgeil droop uit het nakwijlende spleetje van Annabel. Teder boog hij over haar heen en streelde en kuste haar tot ze haar ogen weer naar hem opsloeg.
“Hmmmmmm… wat was dat heeeeeeerlijk” fluisterde ze en kroop nog dichter tegen hem aan.
Martin kuste haar.
“Sanne weet niet wat ze mist”
“?”
“In de auto zei ik al tegen haar dat als je mijn vader was, dat ik je dan elk weekend zou verleiden”
Martin dacht na, “dus daarom zaten ze zo te giechelen achterin…”
“Jij weet wel hoe je een meisje moet verwennen zeg, ik wil nooit meer zo’n puber jochie”
Hij grijnsde
Annabel pakte zijn pik. Na een paar zachte trek bewegingen was die alweer keihard.
“Hmmmm, je hebt ook een beste conditie zo te zien… kan je nog een keer?”

“Ho, wacht even, nu wil ik hem” Sanne stond naast het bed.
Martin schrok. “Nee San, dat kan niet ik ben je vader….”
“Dan doe je je ogen maar dicht en denk je maar dat het Belle is, ik wil NU geneukt worden”
Ze gooide haar nachtpon naast die van Annabel op de grond en voor het eerst zag Martin zijn dochtertje met heel andere ogen. Ze stond naast het bed in haar volle prachtige naaktheid. Ze was iets langer en wat slanker dan Annabel en haar borsten waren iets kleiner maar ze priemden recht vooruit
“Kom hier met die geile papapik van je. Je gaat me NU neuken anders verkracht ik je gewoon. Ze stapte over hem heen en ging op zijn buik zitten.

Ondertussen had Annabel z’n pik helemaal keihard gemaakt en schoongelikt. Hij plakte nog van de wip van daarstraks maar hij wipte alweer van plezier.
“Sanne pak hem!” riep ze en gaf haar een pets op haar billen.
Ze hield zijn paal rechtop en Sanne spreidde haar benen en stulpte haar van opwinding druipende kutje over zijn enorme eikel en liet hem toen in twee stevige wippen helemaal in haar buikje verdwijnen.
Soppend en smakkend perste de paal in en uit haar poesje dat helemaal werd opgerekt door het heerlijke ding. Als een amazone bereed ze haar vader.
“OOooohhh jaaaa… whoooooow…ooh… pappie.. wat.geilll…ooohhhh”
Even liet hij zich berijden door zijn dochtertje, maar toen nam hij het initiatief over. Zonder het contact te verbreken kwam hij overeind en legde haar op haar rug en begon met lange halen diep in haar te stoten. Sanne gilde allerlei onverstaanbare woorden en sloeg haar benen om zijn rug om hem nog dieper te voelen.
“Jaahhh….huhhh….huhhh…huhhh…ooohhh….whaaaahh”
Martin perste zijn dikke dooraderde worst zo diep als hij kon in het poesje van Sanne. Die genoot met volle teugen van de keiharde beurt die ze kreeg. En net als haar vriendinnetje had ze niet lang nodig om klaar te komen.
“Jaaaahhh… papa… oooohh… neuk… me..maar…. lekker… ahh…hahh… harrrrd…. oooohhhh… iiikk….kkkkoooooooommmmmmmm”
Toen kondigde het opzwellen van zijn dikke paal de komende eruptie aan. Sanne voelde het en met wijdopen ogen en openhangende mond keek ze hem aan.
“Kom maar papa…doe.. het…maar…in… me..”
“Whooooohhh lieve schaaaaat oooohhh ….iiiikkkk oooooohhhhhhmmmmmmm…” En brullend spoot hij zijn ballen leeg in het krappe tienerkutje van z’n dochter.
“Jaaaahhh….ooohhh…ooohhh…ooohhh…hmmmmmmmmmm” en heerlijk genietend lagen ze op elkaar uit te hijgen.

Eerder die avond bij Liesbeth in de auto

Liesbeth dacht na over Martin en over de uitnodiging. Toen ze daarstraks het meisje met hem had zien flirten had ze moeten lachen om zijn reactie. Hij had haar helemaal niet afgewezen en het grietje leek volkomen bereid zich door hem te laten pakken…
Een hete golf van lust trok door haar buik als ze dacht aan Martin. Het was wel een enorm lekkere vent en morgen dan was ze de hele avond bij hem. Wie weet kon daar iets van komen… ze stond al veel te lang droog.

Toen reden ze hun straat in en waren ze thuis. Bert ging nog even op de bank zitten. Liesbeth ging naar de keuken en nam een biertje voor hem mee.
“De vader van dat meisje waar je mee zat te praten, daar ga ik morgenavond eten. We blijken elkaar van vroeger te kennen”
“Oh, de vader van Sanne, gezellig. Dat is een aardige vent”
Bert dronk z’n biertje op en stond een beetje wankelend op.
“Mam ik ga naar bed hoor ik ben een klein beetje dronken.”
“Goed jongen, dat geeft niet, ik kom zo nog wel even bij je kijken

Een kwartiertje later deed ze de lichten uit en ging naar boven. Voordat ze haar satijnen negligé aantrok bekeek ze zichzelf in de spiegel. Ze was een stevige blonde vrouw en haar haar dat meestal strak in een staart zat, golfde nu los over haar schouders. Ze had stevige heupen en prachtige volle borsten, minstens cup DD. Een mooie volslanke vrouw met grote borsten dus. Haar tepels waren keihard en haar tepelhoven opgezwollen. Ze streelde ze genotzuchtig. Heftige scheuten trokken van haar borsten naar haar lustcentrum. Bij de gedachte aan Martin trok haar buik samen. “Jezus, wat ben ik geil…”

Toen ze in Bert zijn kamertje kwam, zag ze dat hij zijn hand in zijn broek had. Hij haalde hem er snel uit maar ze zag meteen dat hij een enorme erectie had. Ze ging naast hem op het bed zitten. Hij had gezien dat ze het had gezien.
“Was je met dat meisje Sanne aan het vrijen toen we jullie kwamen ophalen?”
“Nou we waren net een beetje aan het rommelen toen Belle ineens de slaapkamer binnenkwam”
Plotseling voelde ze een enorme golf van lust door haar lichaam trekken bij het idee dat haar zoon met een meisje aan het vrijen was geweest.
“Vertel eens wat had je bij haar gedaan?” Ze schrok van haar eigen vraag, maar ze kon niet meer stoppen, ze moest het hem horen vertellen.
“Had je haar borsten al gestreeld? Dat vinden meisjes altijd heel lekker” Ze hijgde een beetje.
“Ja mam, en ook haar kutje, en zij was net m’n broek aan het losmaken.”
“Och jee, het kwam dus best ongelukkig uit… dus nu ben je nog steeds geil?”
Hij knikte een beetje beduusd, hij had zijn moeder nog nooit zulke dingen horen zeggen. Heel vaak had hij gegluurd naar haar tieten en zich afgetrokken bij fantasieën over haar wulpse lichaam en nu zat ze op de rand van zijn bed en hij kon haar bedwelmende vrouwengeur ruiken. Hij zag haar dikke moedertieten nu van vlakbij en stak zijn handen er naar uit. Als hij niet zo dronken was geweest dan had hij dat nooit gedurfd, maar nu greep hij de zachte schommelende heerlijkheden vast en genoot ervan hoe zacht ze waren
Zijn moeder kreunde. “Jaaaaaahhh…ooohhh…pak ze maar jongen…mama vind het heerlijk wat je doet…”
Liesbeth was zo botergeil dat het haar even niet kon schelen wie er aan haar tieten zat, Ze wist dat dit fout was maar haar hormonen waren nu de baas. Ze gooide het satijnen niemendalletje op de grond. Helemaal naakt boog ze zich over hem heen. Bert zweefde in een dronken geile wereld van genot. Zijn liefste wensen werden vervuld… Liesbeth legde haar hand op de dikke bobbel in zijn broek.
Dat was te veel voor het joch dat al op springen stond vanaf het moment dat zijn vriendinnetje en hij gestoord waren in hun liefdesspel.
“Ooooooohhh mamaaaaa…” In zijn pyjamabroek schokte zijn pik wild op en neer en harde stralen puberzaad baanden zich een weg naar buiten.
“Ach jongen toch..’” fluisterde ze en ze trok zijn plakkende broek naar beneden. Zijn buik en zijn eikel glommen van het zaad.
Liesbeth likte haar vingers af. “Whoooow”, de geur en de smaak van vers jongens sperma maakt haar helemaal gek.
Ze streelde zijn pik en voelde hem trillen in haar hand. Het hek was nu van de dam…Ze likte zijn pik helemaal af en voelde golven van wellust door zich heen trekken. Haar kut klopte heftig en er liep een hete druppel langs haar billen.
Bert jankte zowat van geilheid toen hij zijn moeders tong over zijn pik voelde gaan.
“Kom….” Stootte ze hees uit en ze ging op het bed liggen en trok hem over zich heen. Ze spreidde haar benen en greep hem bij zijn billen. Bert had geen uitleg nodig. Hij duwde de dikke kop van zijn pik in de opgezwollen spleet van zijn moeder en met één stoot van zijn heupen ramde hij zijn paal tot aan zijn ballen in de hete zachte zuigende zaligheid.
Liesbeth gilde van genot, oooooohhh wat had ze verlangd naar een lekkere pik om haar smachtende pruim te verwennen en nu werd dat werkelijkheid, zoooo fout, maar ook zoooo heeeeeerlijk…..
“Ja….toe….maar….neuk…je….moeder…ram…je….lekkere….geile…..pik…in…m’n…..kut…oooooohhhh…..jaaaaaahhh..” bezeten van lust sloeg Liesbeth haar benen om hem heen om hem zo diep mogelijk in zich te voelen. Ze voelde een onstuitbaar orgasme als een golf kokende lava losbarsten in haar lichaam en tegelijkertijd zwol Berts pik op in haar buik en hard kreunend kwam hij klaar diep in haar moederkut.
“Jaaaahh…ooooohhhh….aaaaaaaagggggghhhh”
Enorme ladingen sperma spoten diep in haar buik. Liesbeth voelde de hete vloedgolf in haar baarmoeder kolken en een zalig geluksgevoel maakte zich van haar meester.

Toen ging ook in die slaapkamer het licht uit.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Feestje - 2 , Zaterdag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 537x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.7
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 1183x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.9
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 147x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.9
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 15946x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 8533x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.3
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 26457x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 9718x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 32701x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10237x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 15673x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26045x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5222x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 19925x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26982x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net