Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 39x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 9526x
Lengte: Gemiddeld
Hij Wordt Verplicht Een Zij 4
Door Hij Wordt Een Zij - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hij Wordt Verplicht Een Zij 3

Het makkelijkst is om eerst deel 1 en 2 en 3 te lezen.

Astrid kwam binnen met een boodschappentas en een rugzak. Ze zei iedereen gedag.
En gaf mij een tongzoen. Ze vroeg gelijk aan de rest of de plug er nog steeds in zat.
Ik had door dat iedereen wist van de plug in mijn kont.

Mijn moeder zei dat ze eerst koffie willen. Ik stond op en gaf iedereen koffie.
Mijn vader die op de hoek van de bank zat vroeg aan Astrid wat ze allemaal meegenomen had.
Astrid stond op en liep naar de tafel waar ze de tassen neer had gezet.
Ik ga het niet hier uitpakken maar boven. Ze liep naar boven naar haar oude kamer.
Linda liep achter haan aan naar boven.

Verbaast bleef ik met mijn ouders beneden achter. Toen mijn moeder haar koffie op had stond ze op en liep ook naar boven. Mijn vader die enkel de beweging had gemaakt om zijn kopje koffie te pakken zat nog op de bank en vroeg of ik anders gezellig samen met hem op de bank kwam zitten? Ik dacht wat gaat er gebeuren en stond op om naast mijn vader te gaan zitten.

Hij begon zachtjes over mijn benen te wrijven en zei dat hij wel een beetje verwent wilde worden. Ik snapte wat ik moest gaan doen en mijn vader deed zijn gulp al open. Aangezien ik wist wat er te wachten stond deed ik zijn broek een beetje opzij en zijn half stijve kwam te voorschijn. Door er een klein beetje aan te trekken werd hij al wat stijver. Ik zette mijn lippen om de eikel en begon er kusjes op te geven gevolgd door likjes. Daarna nam ik hem rustig in mijn mond. Zo zat ik rustig mijn vader te pijpen tot hij plots mijn hoofd beet pakt een stil hield. Hij begon nu zelf te stoten. Hier moest ik bijna van kokhalzen, maar hield alles binnen.

Mijn zussen en moeder waren zachtjes naar beneden gekomen en stonden nu alle drie naast elkaar in de woonkamer. Alle drie waren ze gehuld in een latex catsuit, extreem hoge laarzen en alle drie een zweep in hun hand. Astrid had nog wel de boodschappentas bij zich die ze op de grond naast haar neerzette.

Mijn vader liet mij los en gooide me half van hem af. Zo zei mijn moeder ben je alvast begonnen met het genieten. Vader begon te lachen en zei ja wilde alvast dat pijpmondje warm maken. Oh dat komt dan goed uit zei Linda en riep mij bij zich. Ik stond op en liep op de dames af. Gelijk kreeg ik een klap van een zweep en werd ik op de grond gedrukt. Op mijn knieŽn zat ik voor Linda die nu haar benen wijd deed een strapon kwam te voorschijn. Ook nu begreep ik wat ze net bedoelde en begon gulzig aan de strapon te likken en te zuigen.

Mijn moeder opende nu ook haar benen en ook daar kwam een strapon te voorschijn. Deze pakte ik vast en gaf ook hier een kusje en een likje op en gaf hem ook een pijpbeurt. Mijn moeder riep tegen mijn vader dat hij naar boven moet gaan. Zonder enige tegenspraak stond hij op en liep hij naar boven. Nu deed ook Astrid haar benen open en ik zag dat zij geen strapon om had maar een open kruis zo kon ik precies tegen haar kut aan kijken. Astrid zei dat ik haar kutje maar even nat moest maken. Ze ging op de bank zitten met haar benen wijd.

Ik kroop op mijn knieŽn tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Ik hoorde 1 van de andere dames naar mij toe lopen en de andere richting Astrid. Zonder enige waarschuwing werd mijn hoofd op de kut van Astrid geduwd en moest ik harder likken. Ik deed mijn best waarop degene die achter mij stond zonder waarschuwing de buttplug uit mijn kont trok. Ik gaf een gil maar werd nog harder op de kut gedrukt. Ik hoorde mijn moeder lachen en begreep dat zij achter mij stond. Ze liep naar de boodschappentas en pakte hier wat uit en liep terug naar mij. Ondertussen lag ik nog steeds mijn zus te likken. Linda die de hele tijd mijn hoofd vast had liet mij loos en ik kwam een beetje omhoog. Ik zag dat Astrid Linda aan het pijpen was. Dit was zo een best geil gezicht toen plots mijn moeder aan mijn billen zat met koud spul. Ik begreep het al en ging zo door mijn moeder genomen worden. Ik wilde mij schrap zetten toen ik haar strapon tegen mijn anus aan voelde, maar deze gleed zonder moeite naar binnen. De buttplug had zijn werk gedaan.

Daar zat ik dan op mijn knieŽn met mijn moeders strapon in mijn kont mijn hoofd tussen de benen van Astrid die ondertussen Linda aan en pijpen was. Mijn vader was naar beneden gekomen. Ook hij had een catsuit aan van leder. Enkel was zijn penis bedekt en kon er niet uit en zijn billen hadden een open achterkant. Mijn vader kwam naast mij op de grond zitten en vroeg of hij ook even Astrid mag likken. Astrid schoof iets opzij en mijn vader begon nu mijn zus te likken. Nu ik enkel door mijn moeder in mijn kont wordt genomen. Keek ik eens goed naar mijn vader. Ik zag dat zijn billen geschoren waren net zoals de mijn gister gedaan waren door mijn familie.
Mijn moeder trok zich een beetje terug en zei tegen Linda wil jij even? Linda liep om mijn vader heen en kwam achter mij staan ook nu zonder te waarschuwen werd de strapon in mijn kont geduwd. Zij begon gelijk met hard stoten. Mijn moeder gaf mijn vader een zetje zodat hij voor mij kwam te zitten. Gelijk ging ze op zijn rug zitten.
De strapon voor mijn neus begreep ik gelijk en begon er aan te likken en te zuigen. Toen hij helemaal nat was duwde mijn moeder me verder naar beneden naar de billen van mijn vader. Ze zei dat ik hem maar even nat moest maken. Ik begon met mijn tong over zijn sterretje te gaan en het goed nat te maken.

Wat er daarna gebeurde vertel ik in deel 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 8543x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 6403x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.6
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 15509x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 4297x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 6403x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 6405x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 15068x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 Ė...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 21482x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 12173x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 30989x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10549x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34322x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10797x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 17006x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net